VPN ponude za HalloweenČini se da dogovori dolaze ranije i ranije svake godine. Prvo je bio Crni petak, zatim Dan zahvalnosti, a sada vidimo puno promocija koje se protežu sve do Noći vještica. To je sjajno za VPN korisnike jer neke poznate VPN nude velike popuste na njihove popularne usluge. Uđite odmah i pogledajte neke od najboljih promocija Noći vještica. Većina ponuda je dostupna do kraja vikenda, pa ćete ih htjeti provjeriti prije završetka prazničnog vikenda.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1CyberGhost33 dolara za 12 mjeseciCyberGhost79% popusta45 dana
2Surfshark48 dolara za 24 mjesecaSurfshark83% popusta30 dana
3PureVPN99 dolara za 60 mjeseciIPVanish85% popusta31 dan
4NordVPN125 dolara za 37 mjeseciNordVPN70% popusta30 dana
5ExpressVPN99 dolara za 15 mjeseciExpressVPN49% popusta30 dana
6IPVanish58 dolara za 12 mjeseciIPVanish60% popusta7 dana
7Privatni pristup internetu39 dolara za 12 mjeseciPIA67% popusta7 dana

Možete posjetiti našu VPN recenzije stranicu za čitanje praktičnog pregleda svih davatelja usluga na našoj listi i još mnogih drugih.

1. CyberGhost Halloween promocija – neograničeni VPN od samo 2,75 dolara mjesečno

Cijene CyberGhostaCyberGhost nudi sjajnu kombinaciju VPN-a za zaštitu privatnosti i deblokiranje geo-ograničenja. Možete se prijaviti za godinu dana VPN-a i uštedjeti 79% popusta. Prednost je brzina. Kad želite deblokirati sadržaj u drugoj zemlji, njihova VPN aplikacija je savršena. Na primjer, možete koristiti njihovu Windows aplikaciju za prebacivanje između Netflix knjižnica, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku i Dansku. To znači da možete prelaziti između regija i uživati ​​u sadržaju koji bi u suprotnom bio blokiran. Isto vrijedi i za deblokiranje BBC iPlayera u Velikoj Britaniji ili TF1 u Francuskoj. CyberGhost podržava širok raspon uređaja, uključujući Amazon Firestick.

2. Surfshark Halloween ponuda – neograničeni VPN od samo 1,99 dolara mjesečno

SurfShark cijeneBit će vam teško pritisnuti pronaći VPN s više značajki od Surfsharka. Bez obzira želite li omogućiti split tunneling ili se zaštititi od zlonamjernog softvera, Surfshark uključuje sve značajke koje su potrebne da biste zaštitili i uživali na mreži. Usluga je usmjerena na pomaganje u izbjegavanju ograničenja nudeći IP adrese smještene u cijelom svijetu. VPN usluga dolazi s kompletnim asortimanom prilagođenih aplikacija za radne površine i mobilne uređaje. Oni također imaju vodiče koji će vam pomoći pri postavljanju usmjerivača. Surfshark slavi Halloween s popustom od 83%. Svi novi članovi pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

3. PureVPN Halloween special – neograničen VPN od samo 1,65 dolara mjesečno

PureVPN cijeneU ovom trenutku PureVPN je glavna komponenta u osobnoj VPN industriji. Tijekom godina oni su rasli mrežu i dodavali napredne značajke privatnosti. Najnovije vijesti PureVPN-a uključivale su reviziju treće strane. Rezultat je da je PureVPN certificiran kao davatelj VPN bez dnevnika. Ovo je važno mnogim VPN korisnicima i osigurati će kupcima da njihove aktivnosti ne budu zabilježene. Povežite se s računala ili mobilnog uređaja. PureVPN Halloween promocija uključuje 85% popusta. Imat ćete mjesec dana za testiranje usluge bez rizika sa 31-dnevnim jamstvom povrata novca.

4. NordVPN Halloween popust – neograničen VPN od samo 3,49 dolara mjesečno

NordVPN cijeneNordVPN je s razlogom jedna od najpoznatijih VPN usluga. Pružaju sjajnu mješavinu sigurnosti i performansi uz nisku cijenu. Naći ćete njihov softver vrlo jednostavan za korištenje. Povežite se s njihovom VPN mrežom s radne površine mobilnog uređaja. Možete koristiti i njihove Smart DNS usluge za deblokiranje geografskih ograničenja i gledanje svojih omiljenih streaming usluga iz inozemstva. Oni koji imaju više privatnosti pripazit će neke dodatne značajke Windows klijenta. Možete udvostručiti preskakanje između VPN poslužitelja radi dodatnog sloja privatnosti. NordVPN nudi svim novim kupcima 30-dnevno jamstvo povrata novca, što je dovoljno vremena za testiranje usluge.

5. ExpressVPN Halloween promo – neograničen VPN od samo 6,67 dolara mjesečno

Cijene ExpressVPNExpressVPN je vrhunska VPN usluga koja ima puno toga za ponuditi. Započinju s uobičajenim protokolima (OpenVPN, L2TP, PPTP) i dodaju svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost kako bi pomogli korisnicima da povećaju Veliki firewall u Kini i druga ograničenja koja bi inače blokirala vaš pristup. Preporučujem vam da pogledate njihov 12-mjesečni plan koji uključuje dodatna 3 mjeseca besplatnog VPN pristupa. ExpressVPN nudi svim novim članovima jamstvo povrata novca od 30 dana što će vam pružiti dovoljno vremena za testiranje usluge. Mislim da ćete biti vrlo impresionirani brzinom i pouzdanošću.

6. IPVanish Halloween popust – neograničen VPN od samo 4,87 USD mjesečno

Rasprodaja IPVanish Cyber ​​Aware Month-aIPVanish je moj omiljeni VPN servis i onaj koji koristim svakodnevno. U stvari, koristim ga za pisanje ovog posta. Pronaći ćete njihovu mrežu vrlo brzom i pouzdanom. To je zato što oni upravljaju mrežom vrhunskog sloja što znači da imaju potpunu kontrolu nad svojim hardverom i vezama. Očekujete izvrsnu podršku i cijeli spektar klijentskog softvera. Trenutno provodim njihov VPN klijent na Windows 10. Također imaju aplikacije za Mac OS X (s prekidačem za uklanjanje VPN-a), iOS i Android. Korisnici Amazon Firestick-a mogu koristiti i IPVanish aplikaciju za Kodi i druge zabavne aplikacije.

Možete pogledati naš popis top 10 VPN usluge za više opcija. Mislim da ćete uživati ​​u značajkama koje nude VPN i Smart DNS usluge na našem popisu. Oni će vam pomoći da deblokirate kanale u drugim zemljama, izbjeći ćete prekide za popularne sportove, šifrirati vaše podatke i pomoći u zaštiti vaše privatnosti na mreži. Pratite nas na Twitteru  @VPNFan za najnovije vijesti i ponude VPN-a.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me