Tawaran VPN HalloweenNampaknya tawaran itu dibuat lebih awal dan awal setiap tahun. Pertama adalah Black Friday, kemudian Hari Kesyukuran, dan sekarang kami melihat banyak promosi yang merangkumi Halloween. Itu bagus untuk pengguna VPN kerana beberapa VPN terkenal menawarkan potongan harga yang tinggi untuk perkhidmatan popular mereka. Mari kita masuk dan lihat beberapa promosi Halloween terbaik. Sebilangan besar tawaran tersedia hingga akhir hujung minggu, jadi anda pasti ingin melihatnya sebelum hujung minggu percutian berakhir.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1CyberGhost$ 33 untuk 12 BulanCyberGhostDiskaun 79%45 Hari
2Surfshark$ 48 untuk 24 BulanSurfsharkDiskaun 83%30 hari
3PureVPN$ 99 untuk 60 BulanIPVanishDiskaun 85%31 Hari
4NordVPN$ 125 untuk 37 BulanNordVPNDiskaun 70%30 hari
5ExpressVPN$ 99 untuk 15 BulanExpressVPNDiskaun 49%30 hari
6IPVanish$ 58 untuk 12 BulanIPVanishDiskaun 60%7 hari
7Akses Internet Peribadi$ 39 untuk 12 BulanPIADiskaun 67%7 hari

Anda boleh mengunjungi kami Ulasan VPN halaman untuk membaca ulasan langsung semua penyedia dalam senarai kami dan banyak lagi.

1. Promosi CyberGhost Halloween – VPN tanpa had dari hanya $ 2.75 sebulan

Harga CyberGhostCyberGhost menawarkan gabungan hebat VPN untuk perlindungan privasi dan pembatasan geo-sekatan. Anda boleh mendaftar selama setahun VPN dan jimat 79%. Kelebihannya adalah kepantasan. Apabila anda ingin menyahsekat kandungan di negara lain, aplikasi VPN mereka sempurna. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan aplikasi Windows mereka untuk beralih antara perpustakaan Netflix termasuk AS, UK, Jerman, Perancis dan Denmark. Ini bermakna anda boleh beralih antara kawasan dan menikmati kandungan yang sebaliknya akan disekat. Perkara yang sama berlaku untuk membuka blokir BBC iPlayer di UK, atau TF1 di Perancis. CyberGhost menyokong pelbagai jenis peranti termasuk Amazon Firestick.

2. Perjanjian Surfshark Halloween – VPN tanpa had dari hanya $ 1,99 sebulan

Harga SurfSharkAnda akan sukar mencari VPN dengan lebih banyak ciri daripada Surfshark. Sama ada anda mahu mengaktifkan split tunneling atau melindungi daripada perisian hasad, Surfshark merangkumi semua ciri yang anda perlukan untuk melindungi dan menikmati diri anda dalam talian. Perkhidmatan ini difokuskan untuk membantu anda menghindari sekatan dengan menawarkan alamat IP yang terdapat di seluruh dunia. Perkhidmatan VPN dilengkapi dengan pelbagai aplikasi desktop dan mudah alih tersuai. Mereka juga mempunyai panduan untuk membantu anda mengatur penghala anda. Surfshark merayakan Halloween dengan potongan harga 83%. Semua ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

3. PureVPN Halloween istimewa – VPN tanpa had dari hanya $ 1.65 sebulan

Harga PureVPNPada ketika ini PureVPN adalah pokok dalam industri VPN peribadi. Mereka telah mengembangkan jaringan mereka selama bertahun-tahun dan menambahkan ciri privasi lanjutan. Berita terkini dari PureVPN merangkumi audit pihak ketiga. Hasilnya ialah PureVPN telah disahkan sebagai penyedia VPN tanpa log. Ini penting bagi banyak pengguna VPN dan akan memastikan pelanggan bahawa aktiviti mereka tidak dicatat. Sambungkan dari komputer atau peranti mudah alih anda. Promosi Halloween PureVPN termasuk potongan 85%. Anda mempunyai masa selama sebulan untuk menguji perkhidmatan ini tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan selama 31 hari.

4. Diskaun Halloween NordVPN – VPN tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan

Harga NordVPNNordVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN yang terkenal kerana suatu sebab. Mereka memberikan gabungan keselamatan dan prestasi yang bagus dengan harga yang rendah. Anda akan mendapati perisian mereka sangat mudah digunakan. Sambungkan ke rangkaian VPN mereka dari desktop telefon bimbit. Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan DNS Pintar mereka untuk melepaskan sekatan geo dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari luar negara. Mereka yang lebih mementingkan privasi akan menghargai beberapa ciri tambahan pada pelanggan Windows. Anda boleh berganda antara pelayan VPN untuk lapisan privasi tambahan. NordVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari kepada semua pelanggan baru yang mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini.

5. Promo Halloween ExpressVPN – VPN tanpa had dari hanya $ 6,67 sebulan

Harga ExpressVPNExpressVPN adalah perkhidmatan VPN premium yang banyak ditawarkan. Mereka bermula dengan protokol biasa (OpenVPN, L2TP, PPTP), dan menambahkan pengalaman dan kepakaran mereka selama bertahun-tahun untuk membantu pengguna meningkatkan Great Firewall of China dan sekatan lain yang akan menghalang akses anda. Saya cadangkan anda melihat rancangan 12 bulan mereka yang merangkumi akses VPN percuma selama 3 bulan. ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari kepada semua ahli baru yang akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini. Saya rasa anda akan kagum dengan kepantasan dan kebolehpercayaan.

6. Diskaun IPVanish Halloween – VPN tanpa had dari hanya $ 4.87 sebulan

Jualan Bulan Kesedaran Siber IPVanishIPVanish adalah perkhidmatan VPN kegemaran saya dan yang saya gunakan setiap hari. Sebenarnya saya menggunakannya untuk menulis catatan ini. Anda akan dapati rangkaian mereka sangat pantas dan boleh dipercayai. Itu kerana mereka menguruskan rangkaian peringkat teratas yang bermaksud bahawa mereka mempunyai kawalan penuh terhadap perkakasan dan sambungan mereka. Anda boleh mendapat sokongan yang sangat baik dan pelbagai perisian pelanggan. Saya menjalankan klien VPN mereka di Windows 10 sekarang. Mereka juga memiliki aplikasi untuk Mac OS X (dengan suis kill VPN), iOS, dan Android. Pengguna Amazon Firestick juga dapat menggunakan aplikasi IPVanish untuk Kodi dan aplikasi lain yang menyeronokkan.

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan. Saya rasa anda akan menikmati ciri yang ditawarkan oleh perkhidmatan VPN dan DNS Pintar dalam senarai kami. Mereka akan membantu anda menyekat saluran di negara lain, mengelakkan pemadaman sukan popular, menyulitkan data anda, dan membantu melindungi privasi dalam talian anda. Ikuti kami di Twitter  @VPNFan untuk berita dan tawaran VPN terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me