Tawaran VPN Black FridaySepertinya musim penjualan percutian bermula lebih awal setiap tahun. Pada tahun 2019 kami mula melihat tawaran VPN pada awal bulan November apabila penyedia seperti CyberGhost dan NordVPN melancarkan tawaran Bulan Siber. Minggu ini ExpressVPN dan PureVPN bergabung dalam aksi tersebut ketika mereka melancarkan tawaran Black Friday seminggu awal. Itu berita baik kerana anda tidak perlu menunggu Black Friday / Cyber ​​Monday untuk harga VPN terbaik tahun ini. Sudah tentu kami akan mengemas kini siaran ini dengan promosi terkini.

Tawaran VPN Black Friday Terbaik – Ringkasan

Berikut adalah senarai ringkas tawaran VPN terbaik kami untuk Black Friday dan Cyber ​​Monday.

RankProviderPriceVisitDiscountGuarantee
1ExpressVPN$ 99 untuk 15 BulanExpressVPNDiskaun 49%30 hari
2NordVPN$ 125 untuk 39 BulanNordVPNDiskaun 70%30 hari
3CyberGhost$ 33 untuk 12 BulanCyberGhostDiskaun 79%45 Hari
4Surfshark$ 47 untuk 27 BulanSurfsharkDiskaun 85%30 hari
5Akses Internet Peribadi$ 29 untuk 12 BulanPIADiskaun 76%7 hari
6IPVanish$ 39 untuk 12 BulanIPVanishDiskaun 73%7 hari
7VPN HMA Pro$ 107 untuk 36 bulanHMADiskaun 75%30 hari
8PureVPN$ 79 untuk 60 BulanPureVPNPotongan 88%31 Hari
9Gading$ 60 untuk 60 bulanGadingDiskaun 90%30 hari
10ZenMate$ 49 untuk 24 bulanZenMateDiskaun 83%30 hari
11VyprVPN$ 60 untuk 24 bulanVyprVPNDiskaun 80%30 hari
12KuatVPN$ 52 untuk 12 bulanKuatVPNDiskaun 25%30 hari
13TorGuard$ 30 untuk 12 bulanTorGuardpotongan 507 hari
14SwastaVPN$ 72 untuk 36 bulanSwastaVPNDiskaun 80%30 hari
15Lebih selamatVPN$ 89 untuk 36 bulanLebih selamatVPNDiskaun 81%30 hari
16ProtonVPN$ 144 untuk 24 bulanProtonVPNDiskaun 40%30 hari
17ibVPN$ 56 untuk 24 bulanAmanah.ZonDiskaun 74%3 hari
18KaktusVPN$ 38 untuk 12 bulanKaktusVPNDiskaun 54%30 hari
19ibVPNTBAibVPNTBA15 hari
20Perisai Hotspot$ 107 untuk 36 bulanPerisai HotspotDiskaun 77%45 hari
21TunnelBear$ 49 untuk 12 bulanTunnelBearDiskaun 58%Tiada
22SembunyikanIPVPN$ 59 untuk 12 bulanSembunyikanIPVPNpotongan 5030 hari
23Le VPN$ 59 untuk 12 bulanLe VPNpotongan 507 hari

Akan ada ratusan tawaran VPN pada minggu depan. Beberapa untuk syarikat yang belum pernah anda dengar. Ia berlaku setiap tahun. Hati-hati dengan tawaran dan promosi VPN seumur hidup yang terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Sebagai pengguna anda perlu berhati-hati ketika memilih penyedia VPN. Anda perlu mempercayai VPN anda untuk melindungi privasi anda dan bertindak dengan sewajarnya. Kami berasa senang mengesyorkan perkhidmatan yang disenaraikan dalam siaran ini. Kesemuanya adalah antara 10 perkhidmatan VPN teratas kami. Anda boleh membaca ulasan penuh setiap syarikat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penawaran mereka.

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai 10 tawaran Black Friday VPN teratas untuk 2019:

1. Promo ExpressVPN Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 6,67 sebulan

Harga ExpressVPNExpressVPN adalah perkhidmatan VPN premium yang banyak ditawarkan. Mereka bermula dengan protokol biasa (OpenVPN, L2TP, PPTP), dan menambahkan pengalaman dan kepakaran mereka selama bertahun-tahun untuk membantu pengguna meningkatkan Great Firewall of China dan sekatan lain yang akan menghalang akses anda. Saya cadangkan anda melihat rancangan 12 bulan mereka yang merangkumi akses VPN percuma selama 3 bulan. ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari kepada semua ahli baru yang akan memberi anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini. Saya rasa anda akan kagum dengan kepantasan dan kebolehpercayaan.

2. diskaun NordVPN Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan

Harga NordVPNNordVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN yang terkenal kerana suatu sebab. Mereka memberikan gabungan keselamatan dan prestasi yang bagus dengan harga yang rendah. Anda akan mendapati perisian mereka sangat mudah digunakan. Sambungkan ke rangkaian VPN mereka dari desktop telefon bimbit. Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan DNS Pintar mereka untuk melepaskan sekatan geo dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari luar negara. Mereka yang lebih mementingkan privasi akan menghargai beberapa ciri tambahan pada pelanggan Windows. Anda boleh berganda antara pelayan VPN untuk lapisan privasi tambahan. NordVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari kepada semua pelanggan baru yang mempunyai banyak masa untuk menguji perkhidmatan ini.

3. Promosi CyberGhost Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 2.75 sebulan

Harga CyberGhostCyberGhost menawarkan gabungan hebat VPN untuk perlindungan privasi dan pembatasan geo-sekatan. Anda boleh mendaftar selama setahun VPN dan jimat 79%. Kelebihannya adalah kepantasan. Apabila anda ingin menyahsekat kandungan di negara lain, aplikasi VPN mereka sempurna. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan aplikasi Windows mereka untuk beralih antara perpustakaan Netflix termasuk AS, UK, Jerman, Perancis dan Denmark. Ini bermakna anda boleh beralih antara kawasan dan menikmati kandungan yang sebaliknya akan disekat. Perkara yang sama berlaku untuk membuka blokir BBC iPlayer di UK, atau TF1 di Perancis. CyberGhost menyokong pelbagai jenis peranti termasuk Amazon Firestick.

4. Perjanjian Surfshark Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 1.77 sebulan

Harga SurfsharkAnda akan sukar mencari VPN dengan lebih banyak ciri daripada Surfshark. Sama ada anda mahu mengaktifkan split tunneling atau melindungi daripada perisian hasad, Surfshark merangkumi semua ciri yang anda perlukan untuk melindungi dan menikmati diri anda dalam talian. Perkhidmatan ini difokuskan untuk membantu anda menghindari sekatan dengan menawarkan alamat IP yang terdapat di seluruh dunia. Surfshark dilengkapi dengan pelbagai aplikasi desktop dan mudah alih tersuai. Mereka juga mempunyai panduan untuk membantu anda mengatur penghala anda. Surfshark merayakan Black Friday dengan potongan harga 85%. Semua ahli baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

5. Diskaun PIA black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 2,42 sebulan

Harga PIAMungkin VPN yang paling terkenal di kalangan pelajar kolej dan aktivis privasi di Amerika Syarikat, Akses Internet Peribadi terkenal kerana menawarkan akses VPN yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan. Pasukan di PIA cukup baik untuk memberikan potongan harga kepada para pengunjung berbanding harga rendah harian mereka. Anda boleh mendaftar selama 12 bulan VPN tanpa had dengan harga $ 29 yang hanya dapat $ 2.42 sebulan. Pengguna torrent telah berkumpul di PIA selama bertahun-tahun. Anda akan mendapati perkhidmatan ini sangat mesra pengguna untuk penggunaan apa pun. Mereka tidak log dan sangat fokus dalam menyokong penyebab privasi dalam talian di Amerika Syarikat. Dengan pelayan di lebih dari 30 negara, anda dapat melindungi privasi anda dan membuka blokir saluran kegemaran anda dengan PIA.

6. Diskaun IPVanish Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 3,25 sebulan

Harga IPVanishIPVanish adalah perkhidmatan VPN kegemaran saya dan yang saya gunakan setiap hari. Sebenarnya saya menggunakannya untuk menulis catatan ini. Anda akan dapati rangkaian mereka sangat pantas dan boleh dipercayai. Itu kerana mereka menguruskan rangkaian peringkat teratas yang bermaksud bahawa mereka mempunyai kawalan penuh terhadap perkakasan dan sambungan mereka. Anda boleh mendapat sokongan yang sangat baik dan pelbagai perisian pelanggan. Saya menjalankan klien VPN mereka di Windows 10 sekarang. Mereka juga memiliki aplikasi untuk Mac OS X (dengan suis kill VPN), iOS, dan Android. Pengguna Amazon Firestick juga dapat menggunakan aplikasi IPVanish untuk Kodi dan aplikasi lain yang menyeronokkan.

7. Diskaun Black Friday HMA Pro VPN – VPN tanpa had dari hanya $ 2,99 sebulan

Harga HMASembunyikan rangkaian My Ass sangat besar. Mereka menguruskan pemilihan pelayan VPN yang banyak dan berkembang di seluruh dunia. Mereka membantu anda mencapai kelajuan yang terbaik dengan menggunakan klien VPN HMA Pro. Ini akan memberitahu anda jika pelayan yang anda pilih ramai dan mengesyorkannya di lokasi yang sama. Bagi saya kelebihan Hide My Ass adalah saiz rangkaian mereka. Terutama ketika melakukan perjalanan di kawasan di luar lokasi biasa untuk syarikat VPN. Mereka memiliki pengalaman bertahun-tahun dalam bekerja dengan pusat data dan memiliki lebih dari satu backend di banyak lokasi. Itu memberi anda lebih banyak pilihan.

8. PureVPN Black Friday istimewa – VPN tanpa had dari hanya $ 1.32 sebulan

Harga PureVPNPada ketika ini PureVPN adalah pokok dalam industri VPN peribadi. Mereka telah mengembangkan jaringan mereka selama bertahun-tahun dan menambahkan ciri privasi lanjutan. Berita terkini dari PureVPN merangkumi audit pihak ketiga. Hasilnya ialah PureVPN telah disahkan sebagai penyedia VPN tanpa log. Ini penting bagi banyak pengguna VPN dan akan memastikan pelanggan bahawa aktiviti mereka tidak dicatat. Sambungkan dari komputer atau peranti mudah alih anda. Promosi PureVPN Black Friday termasuk potongan 88%. Anda mempunyai masa selama sebulan untuk menguji perkhidmatan ini tanpa risiko dengan jaminan wang dikembalikan selama 31 hari.

9. Ivacy Black Friday istimewa – VPN tanpa had dari hanya $ 0,99 sebulan

Harga IvacyIvacy baru dalam senarai tawaran Black Friday kami tahun ini tetapi jangan biarkan itu menakutkan anda. Mereka telah berada di industri ini selama beberapa tahun sekarang dan menawarkan salah satu promosi Black Friday terbaik tahun ini. Itu menjadikannya masa yang tepat untuk mendaftar ke Ivacy. Sebagai tambahan kepada potongan harga yang disenaraikan di atas, kami juga melihat pop timbul di laman web Ivacy yang menawarkan VPN tanpa had selama 5 tahun dengan hanya $ 0,99 sebulan. Terdapat sebilangan besar faedah yang membantu Ivacy menonjol. Yang pertama adalah dedikasi mereka terhadap privasi dan sokongan untuk pengguna torrent. Ini dicapai melalui dasar log sifar yang bermaksud bahawa perkhidmatan tidak menjejaki penggunaan anda.

10. Diskaun ZenMate Black Friday – VPN tanpa had dari hanya $ 2.05 sebulan

Harga ZenMateDengan lebih daripada 45 juta pengguna, adalah selamat untuk mengatakan bahawa ZenMate dipercayai oleh pengguna di seluruh dunia. Syarikat ini berpusat di Jerman tetapi pasukan mereka tersebar di 20 negara dan 17 bahasa. Seperti yang dinyatakan oleh laman web mereka, tujuan ZenMate adalah untuk membantu anda memintas sekatan, tetap tanpa nama, dan menikmati Internet percuma. Apabila anda melanggan ZenMate, anda akan mendapat akses segera ke pelayan VPN di 30+ negara dan berkembang. Anda boleh menyambung sehingga 5 peranti pada satu masa. ZenMate telah mengembangkan aplikasi VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Anda juga boleh memasang pelanjutan penyemak imbas mereka di Chrome, Firefox, dan Opera.

Mahukan lebih banyak pilihan? Sekiranya demikian, anda boleh melihat 10 VPN teratas kami yang semuanya menawarkan promosi Black Friday.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me