Laten we onze Blockless-review beginnen met wat informatie over het bedrijf. Blockless is een in Canada gevestigd bedrijf wiens doel altijd is geweest om u gemakkelijk te laten browsen zonder u zorgen te hoeven maken over land- of regionale grenzen. Hiermee kunt u uw favoriete shows overal ter wereld bekijken. Hun service is betaalbaar en ze bieden een gratis proefperiode van een week aan.

Blokloze beoordeling

Aan het begin van 2016 hebben ze hun site en hun doelen bijgewerkt met een meer gericht pad naar de privacy en veiligheid van hun gebruikers. Daartoe hebben ze Smart Guard toegevoegd, een slimme adblocker-technologie die niet alleen met computers kan worden gebruikt, maar ook met alle apparaten die worden ondersteund door Blockless DNS. Ook voortbouwend op recente updates, zoals automatische DNS-installatie en de lancering van clients voor Windows en Mac OS X, zijn ze begonnen met het bètatesten van VPN-services voor hun Windows- en Mac OS X-client, samen met het creëren van Blockless mobiele apps en browserextensies.

Prijzen en speciale aanbiedingen

Blockless DNS-service wordt op de markt gebracht met behulp van een enkele configuratie. Ze bieden het aan in drie termijnen: maandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks. Zoals de meeste providers, worden hun prijzen verdisconteerd op basis van de looptijd. Het maandelijkse pakket is $ 4,95 per maand. Het halfjaarlijkse pakket wordt elke zes maanden gefactureerd $ 27,25. Dit komt neer op slechts $ 4,55 per maand, wat een besparing is van meer dan 7% op hun maandelijkse prijs. Aanmelden voor een dienstjaar is $ 49,95, gefactureerd per twaalf maanden. Dit betekent dat u een jaar lang van hun dienst kunt genieten $ 4,16 per maand.  Dit is een besparing van 16%, wat hetzelfde is als twee maanden gratis Blockless-service krijgen.

Blokloze prijzenMet Blockless kan met grote creditcards worden betaald. Deze omvatten VISA, MasterCard, Diners en JCB.

Gratis proefperiode

Blockless wil dat u hun service zelf uitprobeert, zodat u zeker weet dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Daarom vereisen ze dat iedereen een gratis proefaccount van 7 dagen aanmaakt voordat ze zich kunnen aanmelden voor een betaald abonnement. Er is geen betalingsinformatie nodig om u aan te melden voor de proef. Zoals hieronder wordt getoond, is alles wat nodig is om u aan te melden voor een Blockless 7-dagen proefaccount een geldig e-mailadres en een wachtwoord. De proefperiode verloopt na het verstrijken van de zeven dagen, dus u hoeft het account niet eens te annuleren. U moet echter hun DNS van uw systeem verwijderen. Hoe u dit kunt doen, vindt u in het ondersteuningsgedeelte van de Blockless-website.

Blockless Account Setup

Bezoek Blockless

Hoe werkt Blockless

Blockless is in de eerste plaats een Smart DNS-service met als doel gebruikers in staat te stellen door streaming media-inhoud te bladeren en deze te bekijken zonder de kunstmatige land- en regionale grenzen die door veel providers worden gebruikt. Hun service werkt door de adresinstellingen van de DNS-server op uw apparaat te wijzigen. Hierdoor kan hun service autorisatieverzoeken van deze providers onderscheppen en hen een virtueel IP-adres geven dat aan hun kunstmatige grenzen voldoet en u toegang geeft tot hun streamingbibliotheken. Hierdoor kunt u overal ter wereld van hun inhoud genieten.

Hoe Blockless werkt

In tegenstelling tot traditionele VPN’s, waarbij al het verkeer tussen uw apparaat en de service wordt versleuteld en via de server naar het internet wordt gestuurd, gaat slechts een klein deel van het verkeer daadwerkelijk via de Smart DNS-server. Zodra het introductie- en handshake-deel van de communicatie tussen de server en de provider is voltooid, wordt de rest van het verkeer rechtstreeks van de provider naar uw apparaat gestuurd. Omdat er geen versleuteling is van het streamingverkeer, is er geen verlies aan internetprestaties tijdens het bekijken van HD-films of het luisteren naar uw favoriete muziek. Hierdoor hebt u overal ter wereld toegang tot regionaal vergrendelde websites zonder de snelheid van uw internetverbinding te vertragen. Omdat het ten slotte geen versleuteling is van het Blockless DNS-verkeer, biedt het niet hetzelfde beveiligingsniveau als standaard VPN-services.

Het Blockless Network

Het blockless netwerk heeft servers in 25 verschillende regio’s. Dit zijn onder meer de volgende landen: Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, India, Ierland, Italië, Japan, Lexembourg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Rusland, Zuid-Afrika , Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Dit zorgt voor een wereldwijd netwerk met servers op elk groot continent van de wereld behalve Antarctica.

Blockless Setup voor Windows

Blockless ondersteunt verschillende apparaten zoals desktops, smartphones, gameconsoles, smart-tv’s, mediaspelers en routers. Als u zich aanmeldt bij uw account op de Blockless-website en het helpmenu selecteert, kunt u met de knop voor het instellen van de gids een proces in drie stappen gebruiken (zoals hieronder weergegeven) om de gids te vinden om uw apparaat handmatig te configureren voor gebruik van de Blockless DNS-service . Het ondersteuningsgedeelte van hun website heeft ook een grote selectie van gemakkelijk te volgen handleidingen die u kunt doorzoeken.

DNS-installatie zonder apparaat blokkerenIndien beschikbaar is een link naar de installatie van de aangepaste Blockless-software de eerste stap in deze handleidingen. Ze laten u echter ook zien hoe u de DNS voor uw apparaat handmatig kunt wijzigen. Met de Blockless-service kunt u overal verbinding maken, maar slechts vanaf één locatie tegelijk. Dit komt omdat Blockless synchroniseert met uw individuele locatie (IP-adres) zodra u zich aanmeldt. Als u zich daarom aanmeldt vanaf een ander netwerk, moet u zich aanmelden bij uw account en klikken op “Deze locatie gebruiken”. Door uw router te configureren om de Blockless-service te gebruiken, kunt u profiteren van de service op alle apparaten die erop zijn aangesloten.

Bezoek Blockless

De Blockless Windows Client gebruiken

Zodra u op de Blockless App voor de Windows 10-link in de gids klikt, wordt het installatiebestand op uw computer opgeslagen. Voer het installatiebestand uit en je ziet een scherm zoals het eerste hieronder. Vervolgens wordt de Blockless-service voor Windows op uw computer ingesteld. Zodra dit is voltooid, ziet u een scherm zoals het tweede hieronder. Als u op voltooien op dit scherm klikt, wordt de app gestart.

Installeer Blockless

De eerste keer dat u de client opstart, ziet u het inlogscherm zoals hieronder weergegeven. Op dit scherm voert u uw accountgegevens in die u heeft ontvangen in uw accountverificatie en welkomst-e-mail van het Blockless-personeel. Klik vervolgens op de knop Aanmelden.

Blockless Login

Hierdoor wordt het hoofdscherm voor de Blockless Windows-app weergegeven, zoals wordt weergegeven in de eerste afbeelding hieronder. Standaard maakt het bij de eerste keer opstarten verbinding met de dichtstbijzijnde server naar uw locatie. Het hieronder weergegeven hoofdverbindingsscherm heeft slechts een paar bedieningselementen, waardoor het heel gemakkelijk te leren en in te stellen is. Het wijzigen van servers kan op drie verschillende manieren worden gedaan: zoekvak op naam, scrollen en de naam selecteren met de muis, of klikken op een van de lichtere grijze landen op de kaart. De onderstaande afbeeldingen laten zien dat de regio wordt gewijzigd van het Verenigd Koninkrijk (links) in de Verenigde Staten (rechts). Merk op dat het verifieert dat onze regio is gewijzigd met een vlagpictogram voor het land.

Blokloze serverwijzigingen

Als u op de Help klikt, verschijnen de volgende opties: configureer een apparaat voor Blockless-service, zoek ondersteuningsartikelen of open een ondersteuningsticket. Er is ook een sluitknop om terug te keren naar het hoofdverbindingsscherm.

Onderaan het hoofdscherm bevindt zich de schakelaar om Smart Guard in en uit te schakelen. Het is momenteel aan. Smart Guard zal sommige advertenties en afbeeldingen van websites verwijderen, waardoor uw browsersnelheid wordt verhoogd door de laadtijd voor pagina’s te verkorten. Wat nog belangrijker is, het blokkeren van deze advertenties kan helpen om uw online privacy te beschermen, omdat ze uw online gewoonten en browse-patronen niet kunnen volgen. Dit kan u helpen om gerichte marketingcampagnes te vermijden.

Blokloze voorkeuren

De laatste functie van het hoofdscherm waar we naar willen kijken, zijn de instellingen voor de klant die toegankelijk zijn door op het neerwaartse karaatsymbool in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Als u dit doet, wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven zoals hierboven (links). Vanaf hier kunt u voorkeuren selecteren, abonnement beheren, accountinstellingen wijzigen en uitloggen bij de service. Als u voorkeuren selecteert, wordt het hierboven weergegeven scherm met applicatie-instellingen geopend (rechts). Vanaf hier kunt u het volgende doen door het betreffende selectievakje in te schakelen:

 • Stel Blockless DNS in op dit apparaat
 • Synchroniseer automatisch de locatie met dit apparaat
 • Start de applicatie bij het opstarten van het systeem
 • Controleer op updates

Net als de rest van de Blockess DNS-client, zijn de opties eenvoudig en is het automatisch synchroniseren van het apparaat de handigste instelling. Dit voorkomt dat u elke keer dat u van netwerk verandert naar het Blockless online-account moet gaan om dit te doen.

Bezoek Blockless

Blockless voor Android en Google Chrome

Blockless heeft een app voor Android voor hun service die u kunt downloaden van de Google Store. Het vereist Android 2.1 en hoger. Hiermee kunt u uw account vanaf uw Android-apparaat beheren. Net als bij de Windows-client, kunt u uw regiovoorkeur wijzigen, uw IP vernieuwen en ervoor zorgen dat uw account actief is in de palm van uw hand. Hieronder staan ​​afbeeldingen van het inlogscherm (links) en het hoofdverbindingsscherm (rechts). Op het inlogscherm kunt u ingelogd blijven zodra u de juiste gegevens invoert.

Blokloze Andriod-app

Het hoofdverbindingsscherm dat hierboven (rechts) wordt weergegeven, controleert of u een geldig account heeft, het IP-adres (de locatie) van het apparaat wordt gesynchroniseerd met uw account en of de DNS correct is ingesteld voor het apparaat. Als een van deze problemen mislukt, wordt deze rood weergegeven in plaats van groen. Met de regioselector kun je tikken om verbinding te maken met het door jou gekozen land. Dit maakt het gemakkelijk om van regio te wisselen wanneer u bent verbonden met hun service. Blockless heeft ook een extensie voor Google Chrome die vergelijkbaar gedrag vertoont als hun Android-app.

Praktisch testen

We voerden onze normale snelheidstest uit op de Blockless DNS-service en merkten, zoals verwacht, vrijwel geen verandering in de downloadsnelheid of browsen in het algemeen terwijl er verbinding mee was. In tegenstelling tot gewone VPN’s die al uw verkeer via de VPN verzenden, verbindt Blockless u rechtstreeks met de sites die ze ondersteunen. Ze hebben handleidingen om hun DNS-service op verschillende apparaten te configureren, waaronder computers, settopboxen, tv’s, gameconsoles, blu-rays, telefoons, tablets en routers. Deze zijn te vinden op de ondersteuningspagina van hun website.

We hebben ook een snelheidstest uitgevoerd van hun nieuwe bètaclient voor Windows met volledige VPN-implementatie. Linksonder ziet u een schermafbeelding van het hoofdvenster in de surfmodus. Dit venster onderscheidt zich door de lichtblauwe meter, de bliksemschicht, de knop en het geselecteerde kaartgebied. Zoals u kunt zien, heeft de client dezelfde opties als de Windows-client, waaronder hulp, voorkeuren, abonnementsbeheer, accountinstellingen en uitloggen. Voorkeuren zijn hetzelfde als die voor de vorige client, met toevoeging van een schakelaar voor selectie van OpenVPN UDP of TCP voor de VPN-service. Als u op de momenteel geselecteerde regio klikt, verschijnt er een rechterschuifvenster. Hiermee kunt u de regio selecteren waarnaar u wilt wijzigen. Smart Guard is uitgeschakeld voor het surfvenster.

Beta Blockless VPN voor Windows

Zodra een regio is geselecteerd zoals de Verenigde Staten in het bovenstaande geval, zal het klikken op de knop surf / beveiligen de VPN-beveiliging in- of uitschakelen. Zo simpel is het. Het tweede scherm toont het hoofdverbindingsscherm wanneer de VPN is ingeschakeld. Wanneer de VPN actief is, heeft u de bescherming dat al uw gegevens worden versleuteld met behulp van het OpenVPN-protocol. Bovendien wordt uw echte IP-adres gemaskeerd en vervangen door een op de Blockless-server. In dit geval hebben we een IP-adres in Atlanta gekregen en wordt onze identiteit als anoniem weergegeven. Smart Guard wordt weergegeven voor de veilige VPN. De beveiligde verbinding wordt rood aangegeven voor de meter, de geselecteerde stad, de knop en het geselecteerde kaartgebied. Hierdoor is het gemakkelijk te onderscheiden van de onbeschermde blauwe verbinding.

Bezoek Blockless

Snelheidstest

De snelheidstest van de Blockless VPN-service was niet de snelste die we hebben gezien, maar de service is nog steeds in bèta, dus we zijn er zeker van dat ze nog steeds enkele problemen oplossen. Dat gezegd hebbende, de snelheid van de internetverbinding zonder VPN was 51,21 Mbps en met de Blockless VPN was deze 33,09 Mbps. Dit betekent dat de verbindingssnelheid met ongeveer 35% daalde bij verbinding met de Blockless VPN-service. Zoals je zou verwachten, neemt de snelheid af door de codering van de Blockless VPN-service. Deze snelheidsvermindering is het waard als uw doel privacy en bescherming is. Zo niet, dan kunt u hun service uitvoeren in de surfmodus zonder snelheidsverlies. Nog steeds met 33,09 Mbps, zou u geen problemen moeten hebben om hun VPN-service te gebruiken voor de meeste van uw internettransacties.

Blokloze snelheidstest

Conclusie

Als wat u voornamelijk zoekt in een service waarmee u toegang krijgt tot geografisch beperkte streaming media-inhoud, dan kan Blockless de service voor u zijn. Ze deblokkeren 25 verschillende regio’s, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië en andere. Hun service werkt met Windows, Mac OS X, gameconsoles, smart-tv’s, mediaspelers, mobiele telefoons, tablets en zelfs routers. Het configureren van uw apparaat om hun service te gebruiken, omvat het wijzigen van uw DNS-serverinstellingen om naar die van hen te wijzen. Dit is een simpel proces. Het Blockless-team heeft echter eenvoudig te volgen handleidingen gegeven voor al hun ondersteunde apparaten. Deze zijn te vinden op de ondersteuningspagina van hun website. Ze hebben zelfs geautomatiseerde installatietoepassingen voor Windows, Mac OS X, Android en extensies voor de Chrome-browser.

Onlangs zijn ze begonnen met bètatesten van een nieuwe VPN-service die het OpenVPN (TCP / UDP) -protocol gebruikt om al uw internetverkeer te versleutelen om uw online privacy en beveiliging te beschermen. Dit komt bovenop hun niet-versleutelde DNS-service. Daarom kunt u tijdens het gebruik van hun service kiezen of snelheid of beveiliging uw doel is. Momenteel (vanaf 29-2-2016) hebben ze bètasoftware uitgebracht die de nieuwe VPN-service voor Windows en Mac OS X bevat. Het is niet de snelle VPN die we ooit hebben gezien. Het heeft een eenvoudige grafische interface en maakt het gemakkelijk om servers te selecteren en te wijzigen. Selecteer eenvoudig de regio waarnaar u wilt overschakelen en schakel de knop surfen / beveiligen en al uw internetverkeer is beveiligd. Dit maakt hun service zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

De dingen die we leuk vonden aan de service waren:

 • Het kan op verschillende apparaten worden geïnstalleerd
 • Maakt wereldwijd surfen in 25 regio’s mogelijk zonder kunstmatige regionale beperkingen
 • Geen verlies van verbindingssnelheid zoals typisch is voor conventionele VPN’s tijdens het surfen (Smart DNS) -modus
 • Bètasoftware voor Windows en Mac OS X met nieuwe VPN-service
 • OpenVPN (TCP / UDP) protocolondersteuning voor VPN

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Sta meer dan één gelijktijdige verbinding toe
 • Voeg BitCoin toe als betalingsoptie om anoniemer te zijn
 • Meer informatie over hun nieuwe VPN-service op hun website naarmate de bèta evolueert.
 • Voeg VPN-service toe aan iOS- en Android-apps
 • Voeg nieuwe protocollen toe, zoals L2TP / IPSec voor iOS

We raden u aan Blockless zelf uit te proberen. Meld u aan voor hun gratis proefperiode van 7 dagen en test hun service. Bekijk je favoriete sportevenement, favoriete aanbieder van streaming media of andere inhoud uit de 25 regio’s die ze wereldwijd toegankelijk maken, overal ter wereld. Als u besluit dat u hun service graag gebruikt, kunt u zich hiervoor aanmelden vanaf slechts $ 4,16 per maand.

Bezoek Blockless

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me