Deblokkeer ons-beoordeling

Laten we onze recensie van Unblock-Us beginnen met wat informatie over het bedrijf. Unblock-Us is een merk van NetProtect Inc., een bedrijf dat oorspronkelijk in Canada was gevestigd, maar in 2013 kozen ze ervoor om hun hoofdkantoor naar Barbados te verhuizen nadat Canada nieuwe wetten voor het bewaren van gegevens had ingevoerd. Unblock-Us wordt op de markt gebracht als een slimmere, snellere VPN. Het is inderdaad niet zoals de typische VPN die we gewoonlijk beoordelen, maar voor veel mensen is het een uitstekende keuze voor toegang tot geografisch beperkte streamingmedia. Het is uw doel bij het gebruik van een VPN niet zozeer privacy en anonimiteit, maar snelheid en toegang, dan is hun service een goede keuze voor u.


Deblokkeer ons-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

Unbock-Us Smart VPN-service wordt op de markt gebracht met behulp van een enkele configuratie. Ze bieden het aan in twee pakketten die zijn geprijsd op basis van de servicetermijn. De eerste is $ 4,99 per maand, op een terugkerende basis. De tweede is $ 49,90 per jaar, ook op terugkerende basis. Zoals u kunt zien, bieden ze speciale kortingen als u zich aanmeldt voor een dienstjaar. U bespaart $ 10, wat hetzelfde is als twee maanden gratis krijgen.

Prijzen voor deblokkerenZoals u in de bovenstaande afbeelding kunt zien, biedt Unblock-Us een aantal verschillende betalingsopties waaruit u kunt kiezen wanneer u zich aanmeldt voor hun service. Deze omvatten de belangrijkste creditcards zoals VISA, MasterCard, Diners en JCB. Ze laten je ook abonneren met je PayPal-account, wat we graag doen voor de meeste online services, omdat we ze dan vanaf één plek beter kunnen beheren. Het is fijn dat ze je verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden zodat je kunt beslissen welke het beste bij je past.

Risicovrije proefperiode

Unblock-Us begrijpt dat u misschien hun service wilt proberen om te zien of deze goed bij u past. Dus, naast de jaarlijkse korting, als u zich abonneert op een jaarabonnement en uw service vrijwillig annuleert binnen de eerste 30 dagen na aankoop, krijgt u een volledige terugbetaling. Daarnaast bieden ze ook alle nieuwe abonnees een Gratis proefperiode van 7 dagen.  Het enige dat nodig is om u aan te melden voor deze proefperiode, is een e-mailadres. Het is niet nodig om de proefperiode te annuleren als u besluit dat hun service niets voor u is, deze verloopt gewoon na zeven dagen. U moet echter hun DNS van uw systeem verwijderen. Dus ga je gang en probeer hun service uit en kijk of het bij je past.

Bezoek Unblock-Us

Hoe werkt Unblock-Us

Unblock-Us is in de eerste plaats een Smart DNS-service die tot doel heeft geografisch beperkte streaming media-inhoud van sites zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer overal ter wereld te deblokkeren. Deze services werken door de adresinstellingen van de DNS-server op uw apparaat te wijzigen. Een korte uitleg over hoe de Unblock-Us-service werkt, wordt het best verklaard door een paar verklaringen van hun Startpagina.

Elke computer of elk ander apparaat met internetverbinding heeft een adres. Het bestaat uit cijfers, zoals een adres. Onze oplossing is briljant eenvoudig. We geven u een adres waar de gewenste inhoud beschikbaar is. Het is alsof u uw computer of ander apparaat verplaatst zonder het daadwerkelijk te verplaatsen.

Daarom wordt, in tegenstelling tot de meeste VPN’s, slechts een klein deel van uw verkeer daadwerkelijk via hun server verzonden. De meeste streaming-inhoud wordt rechtstreeks vanaf de site van de provider naar uw computer gestuurd zodra de verbinding tot stand is gebracht. Hierdoor kunnen ze u overal ter wereld toegang geven tot regionaal geblokkeerde websites zonder de snelheid van uw internetverbinding te vertragen. Dat verschilt van de meeste VPN’s die al uw verkeer via hun servers sturen en langzamere coderingsmethoden gebruiken om u te helpen meer privacy en anonimiteit te bieden.

Unblock-Us ondersteunt verschillende apparaten zoals desktops, smartphones, gameconsoles, smart-tv’s, mediaspelers en routers. Het ondersteuningsgedeelte van hun website heeft een grote selectie van gemakkelijk te volgen handleidingen om uw apparaat in te stellen om hun service te gebruiken. Door uw router te configureren voor gebruik van de Unblock-Us-service, kunt u alle aangesloten apparaten gebruiken.

Installatie opheffen voor Windows

Zoals we al zeiden, is een e-mailadres alles wat nodig is om u aan te melden voor de gratis proefperiode van 7 dagen voor hun service. Nadat u uw e-mailadres heeft ingevoerd en op de knop voor proefversie starten klikt, ziet u een afbeelding zoals hieronder afgebeeld.

Gratis proefperiode voor ons opheffen

Als u de knop “Instellen” selecteert, gaat u naar de instellingenpagina voor uw apparaat waar u een installatieprogramma voor Windows kunt uitvoeren om automatisch de instellingen van uw DNS-serveradres te wijzigen. Zodra dit is voltooid, ziet u de volgende afbeelding.

Gratis proefabonnement voor ons opheffen voltooid

Dat is alles wat er is om de gratis proefperiode op te zetten. Je hebt nu volledige toegang tot alle kanalen die ze ondersteunen. U kunt nu ook uw Netflix-regio en bijschriftinstellingen instellen en bijwerken. Door te klikken op de vervolgkeuzelijst onder “Netflix Region Picker” kunt u het land instellen waaruit u Netflix-inhoud wilt bekijken. De regionale keuzes voor Netflix worden weergegeven in de volgende afbeelding.

Deblokkeer ons Netflix-regio's

Als alternatief kunt u uw DNS-instellingen handmatig wijzigen in die van Unblock-Us. Dat is alles wat er is om de gratis proefperiode op te zetten. Unblock-Us registreert of bewaakt de gegevens die door hun servers gaan niet. We vermelden dat voor degenen die hun privacy willen behouden tijdens het gebruik van de Unblock-Us-service.

Kanalen voor het deblokkeren van ons

Unblock-Us SmartVPN werkt een beetje anders dan sommige VPN’s, omdat het je voornamelijk toegang geeft tot streaming mediakanalen die ze overal ter wereld hebben gedeblokkeerd. Dit omvat het luisteren naar uw favoriete streaming muziekservice op uw mobiele telefoon terwijl u in uw auto zit, uw favoriete film kijkt op de Wi-Fi van uw hotel, of waar dan ook dat de inhoud eerder is geblokkeerd zoals uw studentenkamer. In tegenstelling tot conventionele VPN’s die al het verkeer via de VPN verzenden, verbindt de Unblock-Us-oplossing abonnees rechtstreeks met hun ondersteunde inhoud voor streamingmediaproviders die ze ondersteunen, zoals Netflix, Hulu, Amazon Instant Video en nog veel meer.

Unblock-Us maakt het gemakkelijk om de kanalen die ze ondersteunen te zien en te openen door ze in handige categorieën te plaatsen, zoals Evenementen, Video on Demand, Kinderen, Sport en Muziek, zoals hieronder wordt weergegeven. Als u op een van deze categorieën klikt, gaat u er rechtstreeks naartoe. Bovendien bevat elk kanaal ook een link naar zijn website, toont het de apparaten waarop het toegankelijk is, als er een extra betaald abonnement nodig is om toegang te krijgen tot de inhoud, belangrijke opmerkingen voor dat kanaal en handleidingen die je kunnen helpen er toegang toe te krijgen zoals wordt getoond in de onderstaande schermafbeelding.

Deblokkeer ons kanaal

De huidige kanalen die door hun service werden ondersteund ten tijde van onze beoordeling waren als volgt:

 • Video op aanvraag – Netflix, Hulu en Hulu Plus, Amazon Instant Video, HBO Nordic, HBO GO, Vudu, Crackle, Now TV, M-Go, Epix HD, MaxGo, Starz, CinemaNow, Warner Instant Archive, Blockbuster Now, Fandor, Blinkbox, Funimation , Dramafever, Soompi TV (KDrama), Shudder TV, iBox.ie, 9jumpin
 • TV – BBC iPlayer, ITV Player, TV Player, Channel 4 – 4oD, Channel 5, Sky Go, MSN UK, Zattoo, Sling TV, ABC, ABC Family, ABC News, CBS All Access, CBS, Big Brother USA, Utopia, PBS , FOX, NBC, CNBC, Food Network, Univision.com, Ulive, USA Network, HGTV, TBS, TruTV, Adultswim, TNT Drama, TCM, DishWorld, Showtime Anytime, SHO.com, AMC.com, FX, A&E, Syfy, Sundance TV, Bravo, Smithsonian, Discovery US, VEVO, Startrek.com, National Geographic, The CW, Logo TV, SouthPark Studios, Comedy Central, BYUtv, Spike TV, CNN Go, CTV, Slice.ca, SBS Australië, ABC iView, Ten.com.au, Eleven.com.au, Arte, ZDF.de, ARD.de, DR.dk, TV2 DK, TF1 France, 6 Play, France 1, France 2, France 3, France 4, France 5, Pluzz France, Canal Play
 • Kinderen – Disney Movies Anywhere, The Disney Channel, Disney Junior, Disney XD ,, Sesame Go, Marvel.com
 • Sport – NHL GameCenter Live, NFL GamePass, NFL Now, MLB, NBA, WWE Network, MLS – Major League Soccer, Watch AFL, NRL, Premier League Pass, Star Sports, BBC Sport, BT Sports, beIN Sports, ESPN, Fox Sports Go , Fox Soccer 2 Go, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, Sportsnet World Now, Univision Deportes, Universal Sports, CBS Sports Radio, Sky Sports, Eurosport Player UK, Eurosport UK, USopen.org, Tennis Channel, Sportschau.de
 • Muziek – Pandora, Spotify, Rdio, BBC iPlayer Radio, Songza, iHeart Radio, Slacker, Rhapsody, Absoluteradio.co.uk, MTV, VEVO, Radio.com

Tot de kanalen die Unblock-Us ondersteunt behoren 22 regio’s van de populairste streamingmediaprovider, Netflix. Dit betekent dat je toegang hebt tot Netflix-inhoudsbibliotheken uit 22 verschillende landen. Ten tijde van deze beoordeling omvatten deze landen het volgende:

VS, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Colombia, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Japan, Luxemburg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en het VK.

Dus door hun service te gebruiken, kun je meer van je favoriete films, tv-series en originele Netflix-programma’s bekijken wanneer je maar wilt. Bovendien kunt u deze overal ter wereld met internettoegang bekijken.

Bezoek Unblock-Us

Privacy en beveiliging

Normaal gesproken, als privacy, beveiliging en anonimiteit uw primaire zorg zijn, dan moet u een VPN vinden die uw online activiteiten niet registreert. Unblock-Us houdt geen directe logboeken bij van de internetactiviteiten van leden. Zoals we eerder al zeiden, verhuisden ze hun hoofdkantoor van Canada naar Barbados om te voorkomen dat ze dat moesten doen.

Ze leggen hun privacybeleid over het volgen en inloggen van abonnees uit in het privacygedeelte van hun pagina met gebruiksvoorwaarden. De onderstaande uitzonderingen moeten u een goed idee geven van wat u kunt verwachten van de dienst Unblock Us, maar we raden u aan om de volledige gebruiksvoorwaarden voor uzelf te lezen.

De website houdt gebruikersactiviteit niet actief in de gaten voor ongepast gedrag, en we houden ook geen directe logboeken bij van de internetactiviteiten van klanten. We behouden ons echter het recht voor om zaken te onderzoeken die we als illegaal beschouwen of die de voorwaarden van de overeenkomst schenden.

… Geoptimaliseerde Virtual Private Network (“VPN”) privacyoplossing, die selectief privé browsen door middel van proxytechnologie biedt op een manier die uw surfervaring op internet optimaliseert in termen van snelheid en downloadtijd, en dat onze technische ondersteuning voor anonimisering met betrekking tot specifieke domeinen wordt, zal, en / of is aangeboden, met als enige doel het selectief anonimiseren van uw IP-adres, in overeenstemming met de standaarden van de VPN-industrie, op een manier die uw surfervaring op internet zal optimaliseren in termen van snelheid en downloadtijden …

Unblock-Us gebruikt wat gewoonlijk wordt beschouwd als het minst veilige coderingsprotocol, PPTP voor hun Smart VPN-service. Ze gebruiken dit omdat het hun service compatibel maakt met de meeste apparaten. Bovendien biedt het de minste coderingsoverhead en zoals vermeld in hun gebruiksvoorwaarden, is hun belangrijkste doel de selectieve anonimisering van uw IP-adres voor snel browsen en downloaden. Daarom denken we dat de Unblock-Us-service niet de beste keuze voor u is als privacy, beveiliging en anonimiteit uw belangrijkste reden zijn om een ​​VPN te gebruiken. Dit gezegd hebbende, alleen u kunt bepalen of de mate van privacy en beveiliging van de Unblock-Us-service geschikt is voor uw VPN-behoeften.

Bezoek Unblock-Us

Praktisch testen

We hebben onze normale snelheidstest uitgevoerd op de Unblock-Us Smart VPN-service en merkten vrijwel geen verandering in de downloadsnelheid of browsen in het algemeen terwijl ze verbonden waren met hun VPN. Dit is zoals we verwacht hadden. Omdat, in tegenstelling tot andere VPN’s die al je verkeer via de VPN sturen, Unblock-Us je rechtstreeks verbindt met de sites die ze ondersteunen. Zoals we eerder vermeldden, gebruikt hun service het PPTP-protocol en vanaf deze beoordeling hadden ze handleidingen om hun VPN-service in te stellen op Mac OSX, Windows 7, Windows 8, iPhone, iPod, iPad en Android-apparaten.

Gevolgtrekking

Als wat u voornamelijk zoekt in een VPN een service is waarmee u toegang krijgt tot geografisch beperkte streaming media-inhoud, dan is Unblock-Us de service voor u. Ze hebben een grote selectie aan kanalen en ondersteunen een breed scala aan apparaten. Dit omvat Windows, Mac OSX, gameconsoles, smart-tv’s, mediaspelers, mobiele telefoons, tablets en zelfs routers. Het configureren van uw apparaat om hun service te gebruiken, omvat het wijzigen van uw DNS-serverinstellingen om naar die van hen te wijzen. Dit is een eenvoudig proces, maar we stellen het op prijs dat het Unblock-Us-team gemakkelijk te volgen handleidingen voor al hun ondersteunde apparaten heeft op de ondersteuningspagina van hun website. Ze hebben zelfs een geautomatiseerde installatietoepassing voor Windows-gebruikers.

Unblock-Us heeft een van de beste kanaalselecties. Dit wordt bijgewerkt met de nieuwste seizoensgebonden live-evenementen en de informatie die u nodig hebt om er toegang toe te krijgen via hun service. De details die ze bieden voor live-evenementen omvatten het kanaal dat het uitzendt, de apparaten die je kunt gebruiken om het te streamen en als er een extra betaling vereist is om er toegang toe te hebben. Ze maken het ook gemakkelijk om de kanalen te vinden waartoe u toegang wilt hebben door ze in categorieën te verdelen. Unblock-Us heeft handleidingen om u te helpen bij het bekijken van uw favoriete sportevenementen, zelfs als deze in uw regio zijn verduisterd.

De dingen die we leuk vonden aan de service waren:

 • Het kan op verschillende apparaten worden geïnstalleerd
 • Ze hebben een groot aantal kanalen die ze ondersteunen
 • Geen verlies van verbindingssnelheid zoals typisch is voor conventionele VPN’s
 • Voordelig basis PPTP-protocol VPN-toegang
 • Je kunt hun VPN instellen op Windows, Mac OSX, iPhone, iPod, iPad en Android

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Sta meer dan één gelijktijdige verbinding toe
 • Voeg BitCoin toe als betalingsoptie

We raden je aan om Unblock-Us zelf uit te proberen. Meld u aan voor hun gratis proefperiode van 7 dagen en zet hun service op de proef. Kijk naar je favoriete sportevenement dat je anders misschien niet zou kunnen zien, bekijk je favoriete Netflix-film of luister naar streaming muziek. Schakel tussen Netflix-regio’s om de extra inhoud te ervaren die je als betaalde abonnee kunt krijgen. Zodra u hun service hebt ervaren, kunt u zich aanmelden vanaf slechts $ 4,16 per maand.

Bezoek Unblock-Us

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map