DroidVPN Beoordeling

DroidVPN-logoToen DroidVPN op het toneel verscheen, ondersteunde het alleen het Android-besturingssysteem. Nu is het programma ook uitgebreid naar Windows en Mac. Dat betekent natuurlijk dat het nog steeds een Android-app heeft. Bij het controleren van de Google Play Store hebben gebruikers DroidVPN meer dan 10 miljoen keer gedownload. Het is een freemium-product, wat betekent dat je een beperkte gratis versie hebt, evenals een onbeperkte premium-optie. We zijn altijd op onze hoede voor gratis versies van VPN-services. Dat komt door de ‘verborgen kosten’ die er gewoonlijk mee gemoeid zijn. DroidVPN heeft een beoordeling van 3,9 sterren met meer dan 78.000 beoordelingen. In deze recensie van DroidVPN zullen we zien of het zijn lof verdient.


Android-download voor DroidVPN

Over het bedrijf

Er is niet veel over het bedrijf dat we u kunnen vertellen. De website bestaat al sinds 2011 en is geregistreerd in de Filipijnen. We hebben ook een beperkte website gevonden met informatie hierover. Het moederbedrijf lijkt Droidvpn Inc te zijn, maar informatie over het bedrijf is moeilijk te verkrijgen. Hoewel de Filippijnen goede privacywetten hebben, is hun regering wat dat betreft twijfelachtig. Misschien wil je twee keer nadenken voordat je deze gebruikt. Afhankelijk van je doelen wil je misschien een andere keuze maken.

Prijzen

Wat prijs betreft heeft DroidVPN verschillende opties. We noemden eerder de gratis versie. Het bevat 100 MB gebruik per maand met een enkel apparaat dat is aangesloten op een van de 8 gratis servers. Als het gaat om de premium service, hoe langer de termijn, hoe beter de prijs. De premium-versie begint voor $ 4,99 voor een maand. Als u drie maanden service wilt krijgen, is uw prijs per kwartaal $ 13,99, wat de prijs verlaagt tot $ 4,66 per maand. De termijn van 6 maanden is $ 23,95. Dat betekent dat de prijs daalt tot $ 3,99 per maand. Ten slotte is de beste deal die ze aanbieden een dienstjaar. De totale kosten voor het jaar bedragen $ 35,88. Dat komt neer op $ 2,99 per maand.

DroidVPN-prijzen

Kenmerken

DroidVPN-functiesEr zijn niet veel functies beschikbaar voor DroidVPN. Het bedrijf heeft hun interface en product zo ontworpen dat het gemakkelijk is voor beginnende gebruikers. Dat kan geweldig zijn, maar we zien liever meer opties. Het enige dat het lijkt te scheiden van andere providers, is de belofte om experimentele functies te integreren. Op de mobiele versie is er een optie om DroidVPN uit te voeren met ICMP-instellingen. ICMP staat voor Internet Control Message Protocol. Het is een protocol voor foutrapportage dat is ontworpen voor netwerkapparaten zoals routers. Ze gebruiken het om foutmeldingen naar het bron-IP-adres te genereren wanneer netwerkproblemen de levering van pakketten verhinderen. U kunt ook protocollen wijzigen in UDP, TCP en HTTP. We zijn blij om te zien dat de Android-versie geen speciale rechten lijkt te vereisen. In de gratis versie bieden ze 8 gratis servers voor de gebruikers, maar nog veel meer voor premium leden. Onthoud ook dat u slechts 100 MB gratis toegang per maand krijgt. Houd er ook rekening mee dat je met de gratis versie maar 1 apparaat tegelijk kunt gebruiken.

Prestatie

Prestaties zijn altijd belangrijk, vooral als het om een ​​gratis service gaat. De eerste stap die u moet nemen, is echter verbinding maken met een server. Helaas kwamen we een probleem tegen bij het gebruik van beide versies. Zoals u in de afbeelding hier kunt zien, hebben we geprobeerd verbinding te maken met de gratis servers en kwamen we een bericht “Server is vol” tegen. Hoewel er 8 gratis UDP-servers beschikbaar zijn, zijn we er niet in geslaagd om met een van hen te verbinden. We konden echter verbinding maken met TCP. Het is langzamer, maar het werkt. Hieronder zie je de eerste 3 UDP-servers. Toen u eenmaal verbinding had gemaakt, ontdekten we dat de snelheid ongeveer 20 MB was. Dat is een daling van 80% ten opzichte van onze normale snelheid van 100 MB. We kunnen de snelheidstest hier niet weergeven, omdat we vanwege de lage datalimiet voor het gratis account niet alle aspecten van de test kunnen uitvoeren. De onderstaande afbeeldingen zijn afkomstig van de Windows-client.

DroidVPN-prestaties

Voordelen van het gebruik van een VPN

De laatste tijd begint mobiel verkeer het desktopverkeer in te halen. Daarom is het gebruik van wifi cruciaal in plaats van het gebruik van een standaard data-abonnement. Vanwege de verzadiging in de wereld bieden steeds meer bedrijven hun klanten gratis wifi aan. Hoewel het geweldig is voor beide partijen, kun je er zeker van zijn dat cybercriminelen daar ook dol op zijn. Wanneer je verbinding maakt met een van de hierboven genoemde locaties, creëer je een veilige en versleutelde verbinding. Als u dat doet, verkleint u het risico dat criminelen uw gevoelige gegevens stelen aanzienlijk. Aan de andere kant moet je ook het bedrijf achter de VPN vertrouwen. Aangezien we niet veel over het bedrijf kunnen vinden, is het moeilijk te zeggen of u ze kunt vertrouwen.

Als je geoblokken wilt omzeilen, is het gebruik van een VPN een must. Dat komt omdat bedrijven, overheden en zelfs mediabedrijven gebruikers ervan weerhouden om beperkte inhoud binnen en buiten het doelgebied te bekijken. Wanneer u verbinding maakt met DroidVPN, laat u de website of organisatie geloven dat u zich op een van de locaties bevindt die zij aanbieden. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen. Als u nog steeds blokkeerproblemen heeft, moet u ervoor zorgen dat WebRTC is uitgeschakeld in uw browser. Dat is moeilijker als je verschillende browsers op Android gebruikt. Mogelijk wilt u Firefox gebruiken en een WebRTC-blokkeringsextensie downloaden om deze correct te laten werken. Anders ziet alles wat u probeert te deblokkeren nog steeds uw oorspronkelijke IP-adres. Dat verslaat het doel van het gebruik van een VPN om mee te beginnen.

Is DroidVPN OK om te gebruiken?

Dat hangt af van uw redenen om het te gebruiken. Als u van plan bent de VPN te gebruiken om geoblokken te omzeilen, werkt deze mogelijk goed. Om uw privacy te beschermen, raden we u aan voorzichtig te zijn. Als u besluit de premium-versie te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over de serverkeuze. Je hebt ook geen gegevensbeperkingen. We raden aan om een ​​betere optie te kiezen, zoals Privé-internettoegang als een alternatief. Voor gewoon $ 2,50 per maand, u kunt genieten van veilige VPN-toegang op al uw apparaten. Ze zijn een vertrouwd en transparant bedrijf dat al vele jaren bestaat.

Laatste gedachten over DroidVPN

Terwijl we deze recensie afronden, heeft de DroidVPN meer dan 10 miljoen downloads. Er zijn verschillende problemen met de service, waaronder overvolle servers, lage snelheden, een algemeen gebrek aan transparantie en meer. Die problemen weerhouden ons ervan deze aan te bevelen. U kunt deze service proberen, maar u moet voorzichtig zijn als u dat doet. Er zijn zeker betere opties die ook geweldige functies en beveiliging bieden. Bekijk ons ​​beste VPN’s voor Android lijst voor een aantal veel betere opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map