Encrypt.me VPN-beoordeling

Encrypt.me VPN is al een tijdje in de gemeenschap. Hun missie is om de gebruiker te voorzien van versleuteling op bedrijfsniveau in een gebruiksvriendelijk, veilig pakket. Ook zijn hun plannen flexibel en specifiek gericht op het bedrijfsleven. Ze bieden transparant beleid en hun moederbedrijf is bekend en ze bieden veel verschillende locaties om uit te kiezen. Het is beschikbaar voor iOS, Android, Mac OSX, Windows en Fire OS. In deze recensie zullen we het uitproberen en ervoor zorgen dat ze de beloften nakomen die ze maken. Ik denk dat je Encrypt.me zult vinden als een bijzonder goede keuze voor groepen en kleine bedrijven.


Encryot.me

Over het bedrijf

Het moederbedrijf van Encrypt.me is StackPath en zij zijn er sinds 2016 eigenaar van. Sinds die tijd hebben ze behoorlijk wat gedaan om het bedrijfsvriendelijk te maken en richten ze zich echt op de behoeften van kleine bedrijven. Ze concurreren rechtstreeks met de AnyConnect VPN van Cisco, dus als u een klein bedrijf heeft, is dit misschien een bedrijf dat u wilt bekijken. Houd er rekening mee dat ze hun hoofdkantoor in de VS hebben, dus ze zijn onderworpen aan de regels van het land.

Prijzen en speciale aanbiedingen

Er zijn 4 verschillende soorten prijscategorieën die door het bedrijf worden aangeboden. Ze bieden passen, abonnementen, plannen voor gezinnen en plannen voor teams. Welke u kiest, hangt natuurlijk af van uw behoeften.

 • Passen – Kaarten voor één gebruiker zijn beschikbaar voor $ 3,99 voor 1 week, $ 9,99 voor 1 maand en $ 99,99 voor 1 jaar.
 • Abonnementen – Abonnementen zijn beschikbaar voor $ 9,99 per maand en $ 99,99 per jaar.
 • Encrypt.Me For Families – Voor maximaal 5 gezinsleden met onbeperkte apparaten voor $ 12,99 per maand en $ 149,99 per jaar.
 • Encrypt.Me voor teams – Met deze optie kunt u een team samenstellen om u te helpen bij het centraal beheren van accounts en facturering. Prijzen beginnen bij $ 7,99 per persoon voor 2 teamleden en hoe meer mensen je hebt, hoe goedkoper het wordt per persoon. Er is geen limiet aan het aantal teamleden dat u kunt hebben.

Wat betreft betaling accepteert het bedrijf alleen de creditcards van Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners en JCB.

Bezoek Encrypt.me

VPN-netwerk- en serverlocaties

Encrypt.Me heeft in totaal 78 locaties over alle continenten behalve Antarctica. Dat omvat een aantal locaties in de VS en in verschillende landen in Europa, Azië, Zuid-Amerika, Australië, Noord-Amerika en Afrika. Dat maakt het een goede service voor teams, zeker als je team verspreid is. In een tijdperk waarin veel thuiswerken, is een service met zoveel locaties een goede zaak.

Het heeft meerdere locaties op meer populaire bestemmingen. Deze serverlocaties omvatten het volgende:

 • Afrika
  • Zuid-Afrika
 • Azië
  • Hong Kong, Japan, Singapore
 • Europa
  • Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan
  • Verenigd Koninkrijk: Londen; Manchester
 • Noord Amerika
  • Canada: Montreal; Toronto; Vancouver
  • Verenigde Staten: Atlanta-Georgia; Boston, Massachusetts; Chicago, Illinois; Cleveland-Ohio; Dallas, Texas; Denver, Colorado; Houston, Texas; Las Vegas-Nevada; Los Angeles, Californië; Miami, Florida; Milwaukee-Wisconsin; Nashville-Tennessee; New York City-New York; Orlando-Florida; Phoenix-Arizona; San Francisco, Californië; San Jose-Californië; Seattle, Washington; St. Louis-Missouri; Washington D.C.
 • Oceanië
  • Australië, Nieuw-Zeeland
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië-Rio de Janeiro

Hun netwerk is vanaf de grond af ontworpen om u online gegevensbeveiliging te bieden bij het gebruik van openbare en onbekende Wi-Fi-netwerken. In het bijzonder zal hun service u beschermen tegen kwaadwillende derden. Dit omvat netwerkbeheerders, hackers of ISP’s (internetproviders). De klasse van bedreigingen die dit omvat, zijn afluisteren, sidejacking, tracking, advertentie-injectie en andere.

Veiligheid

Een ding waar we graag naar kijken is beveiliging. Een interessant onderdeel van de Encrypt.Me VPN-service is het gebruik van de verschillende eindpunten (exitknooppunten genoemd met de Tor-browser). Dat geeft de software een “Tor Browser” -gevoel dat het beveiligingsniveau verhoogt. Wat de daadwerkelijke codering betreft, gebruiken ze Blowfish-cbc-128 / sha1 evenals AES-128-sha256 en IKEv2. Hoewel sommige providers hogere coderingsniveaus bieden, helpen de exit-knooppunten om het veiliger te maken. Dat biedt voldoende beveiliging voor al uw online verkeer.

Kenmerken

Er zijn verschillende functies met Encrypt.Me die helpen om het te onderscheiden van andere in de categorie. Sommige daarvan zijn

 • Open source – Met deze functie kunt u uw eigen privé-eindpunt beheren. U vindt de software om dat te doen op de GitHub-pagina van het bedrijf.
 • Volledig beheerd – Het bedrijf bewaakt de eindpunten die u de klok rond gebruikt om ervoor te zorgen dat uw VPN online is wanneer u het nodig heeft.
 • Schaalbare programma’s – Naarmate uw team groeit en u meer mensen wilt beschermen, zullen ze met u meegroeien.
 • Implementeer eindpunten direct – Implementeer privé-eindpunten met één klik. Het gebruik van een Docker-image betekent overal een snelle implementatie.
 • Onafhankelijk IP-adres – Ook al kan dit een goede zaak zijn, soms is het delen van IP-adressen geen slechte zaak. Het betekent dat u mogelijk geïdentificeerd zou kunnen worden omdat elk adres uniek is.
 • DNS-lekbescherming – Mogelijkheid om DNS-lekbescherming in te schakelen.

Daarnaast is Encrypt.Me gestroomlijnd, dus er zijn niet veel andere functies om over te praten.

Hands-on testen

Zoals we al zeiden, is de software vrij eenvoudig en gestroomlijnd. Volg deze instructies zodra u de software hebt gedownload. Houd er rekening mee dat we voor dit voorbeeld de Windows-versie hebben gebruikt.

 1. Open de software door te dubbelklikken op het pictogram.
 2. Wanneer je het rode vak ziet verschijnen in de rechter benedenhoek.
 3. Klik op de knop “Start Encrypting”. U kunt de locatie wijzigen door op de locatiepijl bovenaan het scherm te klikken en een locatie in de lijst te selecteren.
 4. Eenmaal versleuteld, bent u beschermd.

Encrypt.Me Start-blok

Nu je verbonden bent, is het tijd om de snelheid te testen.

Encrypt.Me Speed ​​Test

Encrypt.Me heeft wat achteruitgang in snelheid, maar dat is te verwachten. Elke keer dat u een gecodeerd product gebruikt, zult u wat overhead tegenkomen. Dat gezegd hebbende, Encrypt.Me valt ruim binnen wat we beschouwen als onze normale toleranties. Natuurlijk kunnen sommige servers variëren, afhankelijk van welke je kiest, maar dit geeft je een solide basislijn.

Encrypt.Me Speedtest

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Omdat zoveel vestigingen nu gratis wifi aanbieden, wil je een VPN gebruiken wanneer je verbinding maakt. Hoewel wifi geweldig is, vinden de cybercriminelen het ook geweldig. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Op die manier verkleint u het risico dat criminelen of cyberdieven uw privégegevens stelen enorm.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Waar u ook bent, verbinding maken met een server daar zal helpen. Dat komt omdat het de blokkeersoftware doet denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat kan een echt voordeel zijn als u probeert toegang te krijgen tot bepaalde regio’s of als u wordt geblokkeerd om inhoud te bekijken. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen.

Moet ik deze VPN gebruiken?

Hoewel dit misschien niet de ideale VPN is voor torrent-activiteiten, maakt de focus op bedrijfsoplossingen het een goede optie voor uw kleine bedrijf. Het heeft zeker een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Dat maakt het geweldig voor uw gezin of team, hoe groot het ook is. Als u op zoek bent naar een niet-zakelijke optie, zijn er zeker andere om naar te kijken.

Laatste gedachten over Encrypt.Me

We vinden dat deze VPN snel is en het zal goed werken om jou en je familie of team te beschermen. Het bedrijf heeft een duidelijke transparantie en stelt dat ze gericht zijn op het beschermen van kleine bedrijven. Onthoud dat ze zich in de VS bevinden en hun hoofdkantoor hebben, dus als dat u stoort, wilt u misschien andere opties vinden. Over het algemeen is het echter een solide service en zal het zeker iedereen in uw kring veilig houden. We raden Encrypt.me aan voor groepen en kleine bedrijven.

Bezoek Encrypt.me

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map