ExpressVPN recensie 2020

Onze ExpessVPN-beoordeling merkt op dat ze een van de beste online privacy-services in de branche zijn. Ze zijn actief sinds 2009. Ze hebben hun hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden waar geen richtlijnen voor het bewaren van gegevens zijn, zoals die in veel andere landen, zoals Australië, het Verenigd Koninkrijk en andere. ExpessVPN heeft een netwerk opgebouwd dat bestaat uit meer dan 3.000 servers verspreid over 94 landen wereldwijd. Als u veilig, privé en anoniemer op internet wilt surfen, is ExpessVPN een uitstekende keuze.


ExpressVPN

Prijzen en speciale aanbiedingen

De ExpressVPN-service wordt verkocht via drie abonnementen (hieronder weergegeven) waarvan de prijzen worden verdisconteerd volgens de looptijd. Deze voorwaarden omvatten een maand, zes maanden en 12 maanden. Hun basistarief is $ 12,95 per maand. Als u zich aanmeldt voor een abonnement van zes maanden, worden de kosten verlaagd tot $ 9,99 en bespaart u ongeveer 23% op de maandelijkse prijs. De beste deal is het abonnement van 15 maanden voor slechts $ 6,67 per maand. Dit zal je redden 49% korting de maandelijkse prijs die een uitstekende waarde is.

ExpressVPN-prijzen

Betalingsmogelijkheden

ExpessVPN biedt verschillende manieren om voor hun service te betalen. U kunt betalen met een creditcard, waaronder Visa, MasterCard, American Express, JCB en Diners Club International. Daarnaast accepteren ze ook de Visa-betaalpassen: Electron en Delta.

ExpressVPN-betalingsopties

Als u het type persoon bent dat al zijn online betalingen graag op een centrale locatie bewaart, accepteren ze ook PayPal. Om uw online anonimiteit te helpen vergroten, ondersteunt ExpessVPN ook betalingen met Bitcoin. Ze accepteren ook betalingen met WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, SOFORT, Maestro, Interac Online, MINT, FanaPay en OneCard via PaymentWall.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ExpessVPN geen gratis proefversie heeft van hun online privacy-service, bieden ze alle nieuwe gebruikers een volledige geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit komt omdat ze er zeker van zijn dat als je eenmaal ziet hoe snel en betrouwbaar hun VPN-netwerk is, je het wilt blijven gebruiken. Je hebt 30 dagen de tijd om het VPN-netwerk, de ondersteuning en de compatibiliteit voor al je apparaten volledig zonder risico te testen. U kunt hun service ook testen met alle websites waartoe u toegang wilt hebben. Dit omvat populaire streaming mediasites. U heeft dus voldoende tijd om een ​​weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met hun VPN-service gedurende deze periode, zullen zij uw volledige aankoopprijs terugbetalen. Aangezien deze terugbetaling plaatsvindt in Amerikaanse dollars, kan deze afwijken van het oorspronkelijke bedrag als u heeft betaald met een lokale valuta of Bitcoin. Elk verzoek om terugbetaling moet binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum worden ingediend. Restituties die daarna worden verleend, zijn uitsluitend ter beoordeling van ExpessVPN.

Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN Servicevoordelen

De ExpessVPN-service biedt haar gebruikers de volgende voordelen:

 • Aangepaste apps – gebruikers hebben toegang tot de volledige suite van eenvoudig te gebruiken aangepaste software.
 • Ondersteunde apparaten – Windows, Mac OS X, iOS, Android en routers.
 • Logboeken – ExpessVPN-hoes slaat geen activiteiten- of verbindingslogboeken op voor hun abonnees.
 • Garantie – alle abonnementen worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.
 • VPN-protocollen – u kunt kiezen tussen OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP en PPTP om uw internetverkeer te beveiligen.
 • Ingebouwde DNS – elke VPN-server heeft zijn eigen privé-zero-knowledge DNS voor extra privacy en anonimiteit.
 • Gelijktijdige apparaten – u kunt maximaal vijf apparaten van elk type tegelijkertijd verbinden met één account.
 • Router-app – met behulp van de router-app kunt u apparaten verbinden die anders niet zouden worden ondersteund, zoals PlayStation, Xbox en andere Wi-Fi-apparaten.
 • Netwerkvergrendeling – Windows- en Mac OS X-gebruikers hebben toegang tot een kill-schakelaar die hun privacy helpt beschermen door te beschermen tegen IPv4- en IPv6-lekken.
 • Geoptimaliseerd netwerk – meer dan 1500 servers op optimale locaties om een ​​hoge bandbreedte te bieden aan alle VPN-klanten
 • Ondersteuning – live chat-ondersteuning is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

ExpressVPN netwerk- en serverlocaties

ExpessVPN is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu een van de grootste VPN-netwerken in de branche. Hun netwerk bestrijkt elk continent behalve Antarctica. Het bevat meer dan 3.000 servers. De servers zijn strategisch geplaatst op 160 verschillende locaties, verdeeld over 94 verschillende landen. Om de prestaties van hun netwerk te helpen verbeteren, hebben ze meerdere servers op veel populaire locaties zoals Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en andere plaatsen.

Ze hebben strikte normen voor hun servers met betrekking tot beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid. Ze hebben hun VPN-netwerk gebouwd met alleen tier 1-datacenters. Hierdoor bestaat hun netwerk uit zowel fysieke als virtuele serverlocaties. De meeste ExpessVPN-locaties hebben fysieke servers in het land waar het IP-adres is geregistreerd. Deze fysieke locaties omvatten het volgende:

 • Amerika
  • Verenigde Staten: Atlanta, Chicago, Dallas, Denver, Hollywood, Kansas City, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Seattle, Tampa, Virginia, Washington DC
  • Canada: Montreal, Toronto, Vancouver
  • Argentinië, Bahama’s, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Guatemala, Mexico, Panama, Peru, Venezuela,
 • Aziatisch-Pacifisch
  • Australië: Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Cambodja, Hong Kong, Japan, Kirgizië, Maleisië, Mongolië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Vietnam
 • Europa
  • Verenigd Koninkrijk: Berkshire, Docklands, East London, Kent, London, Maidenhead
  • Duitsland: Darmstadt, Frankfurt, Neurenberg
  • Italië: Cosenza, Milaan
  • Nederland: Amsterdam, Rotterdam
  • Spanje: Barcelona, ​​Madrid
  • Albanië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië , Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne
 • Afrika, Midden-Oosten en India
  • India: Chennai, Mumbai
  • Algerije, Egypte, Israël, Kenia, Kirgizië, Zuid-Afrika

Om hun strikte normen af ​​te dwingen, is het voor sommige landen soms nodig om virtuele servers te gebruiken. Een virtuele server biedt een IP-adres voor een ander land dan het land waarin het zich bevindt. Deze vormen minder dan 3% van de totale serverbasis van ExpressVPN. De landen die deze (via) hebben en de landen waarvoor ze IP-adressen verstrekken, zijn onder meer:

 • (via Argentinië) – Uruguay
 • (via Nederland) – Andorra, Armenië, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, het eiland Man, Jersey, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Monaco, Montenegro, Turkije
 • (via Singapore) – Bangladesh, Bhutan, Brunei, Indonesië, Laos, Macau, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filipijnen, Sri Lanka
 • (via het VK) – India

Het ExpessVPN-netwerk ondersteunt de protocollen OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP en PPTP. Standaard selecteert het het beste protocol voor u. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen met beperkte technische kennis om hun service te gebruiken. Voor degenen met meer technische expertise, ze stellen je ook in staat om je eigen protocol te kiezen, zodat je meer controle hebt over je VPN-verbinding. Het beperkt het Torrent- of P2P-verkeer niet.

Hun service ondersteunt een breed scala aan besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS X, Linux, iOS en Android. Hierdoor kan het worden gebruikt op een brede selectie van apparaten, waaronder Windows- en Mac OS X-pc’s, laptops en tablets, iPads, iPhones, Android-apparaten en routers. Door de router-app te gebruiken, kan deze een nog groter aantal wifi-apparaten ondersteunen, waaronder PlayStation, Xbox en andere streamingboxen.

Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN en uw online privacy

ExpessVPN is een van de weinige beveiligingsdiensten die haar privacybeleid in gemakkelijk te begrijpen Engels heeft herschreven. Hierdoor konden ze de transparantie vergroten. Ze willen dat iedereen begrijpt welke informatie ze wel en niet verzamelen, hoe deze wordt verzameld en hoe deze wordt opgeslagen.

Wat ExpressVPN niet opslaat

ExpessVPN heeft een strikt niet-logbeleid met betrekking tot uw verbindings- en activiteitenlogboeken terwijl u hun service gebruikt. Een uittreksel uit het privacybeleid vermeldt dit als volgt:

We verzamelen geen logboeken van uw activiteit, waaronder geen logboekregistratie van browsegeschiedenis, verkeersbestemming, gegevensinhoud of DNS-zoekopdrachten. We slaan ook nooit verbindingslogboeken op, wat betekent dat er geen logboeken zijn van uw IP-adres, uw uitgaande VPN IP-adres, verbindingstijdstempel of sessieduur.

Wat ExpressVPN opslaat vanaf hun VPN-netwerk

Ze verzamelen wel wat anonieme informatie voor diagnostische en onderhoudsdoeleinden. U kunt zich hier echter voor afmelden in hun apps. Bovendien registreren ze enkele onpersoonlijke gebruiksstatistieken. Hier zijn enkele fragmenten uit hun privacybeleid waarin wordt uitgelegd wat ze bewaren en hoe het wordt gebruikt:

We verzamelen informatie over of u op een bepaalde dag (maar niet een specifiek tijdstip) een VPN-verbinding tot stand heeft gebracht, naar welke VPN-locatie (maar niet uw toegewezen uitgaande IP-adres) en vanuit welk land / ISP (maar niet uw bron IP adres).

We verzamelen informatie over de totale som van de gegevensoverdracht die u verbruikt.

In hun eigen woorden: “We weten bijvoorbeeld dat onze klant John dinsdag verbinding had gemaakt met onze New York VPN-locatie en in totaal 2423 MB aan gegevens had overgedragen over een periode van 24 uur.” Het ondersteuningsteam van ExpressVPN gebruikt deze informatie om verbindingsproblemen te identificeren en hun technici in staat te stellen netwerkproblemen te identificeren en op te lossen.

Dus, wat is het oordeel over uw privacy?

Dus wat betekent dit precies? Omdat ExpessVPN dynamisch delen van IP-adressen gebruikt, kan er geen specifiek gedrag aan John worden toegewezen omdat duizenden andere klanten op dezelfde dag ook op dezelfde locatie zijn aangesloten. U kunt hierdoor zien dat ze geen gegevens verzamelen met betrekking tot de activiteiten van een specifieke persoon. Aangezien dit het geval is, hebben ze, als ze daartoe gedwongen worden, geen informatie over het surfgedrag van een gebruiker.

Wij zijn van mening dat dit aantoont dat ExpessVPN uw persoonlijke privacy serieus neemt en er alles aan doet om te voorkomen dat deze uit handen van derden wordt gehouden. Deze derde partijen kunnen kwaadwillende personen, opdringerige regeringen, nieuwsgierige ISP’s en anderen zijn. Zoals altijd moet u hun privacybeleid zelf inspecteren.

Bezoek ExpressVPN

Uw online anonimiteit beschermen

ExpressVPN Onion Site

Absolute online anonimiteit is niet mogelijk, maar u kunt wel een aantal dingen doen om uzelf anoniemer te maken. De eerste hiervan is om een ​​VPN-service te gebruiken die uw privacy en anonimiteit respecteert. Vervolgens kunt u een netwerk gebruiken zoals het anonimiteitsnetwerk van Tor. ExpessVPN heeft een uienadres ontwikkeld voor diegenen die anoniemer willen of moeten kunnen. Door een uienservice te bieden, elimineren ze het volgen van exitknooppunten en zorgen ze voor een snellere website-laden voor Tor-gebruikers.

Anonieme betaling

ExpessVPN helpt u vanaf het begin anoniemer te blijven. Hiermee kunt u hun service betalen met Bitcoin via BitPay. Dit betekent dat u alleen een e-mailadres nodig heeft om hun service te gebruiken.

Dynamisch delen van IP-adressen

Naast alle VPN’s maskeert ExpessVPN uw echte IP-adres en biedt u er een van het land waarmee u verbinding maakt. Dit IP-adres wordt gedeeld tussen alle abonnees die zijn verbonden met dezelfde server in hun netwerk. Dit helpt om uw anonimiteit te vergroten tijdens het gebruik van hun VPN-netwerk. Bovendien roteren ze de IP-adressen die door alle klanten worden gebruikt om hun gebruikers nog anoniemer te maken.

Interne Zero-Knowledge DNS

ExpessVPN maakt gebruik van zijn eigen ingebouwde, kennisloze DNS. Nul kennis betekent dat het geen persoonlijk identificeerbare gegevens van uw DNS-activiteit opslaat. Elke server op hun netwerk voert het uit. Wanneer u dus bent verbonden met hun VPN-service, worden uw DNS-zoekopdrachten beschermd door hetzelfde coderings- en tunnelingprotocol dat de rest van uw online verkeer dekt. Ze zijn dus afgeschermd van derden. Dit helpt om uw privacy verder te beschermen en uw online anonimiteit te behouden.

Anonimiteitsoordeel

Zoals je kunt zien aan de functies die de ExpressVPN-service gebruikt, doen ze er alles aan om je online anonimiteit te behouden. U kunt hierbij helpen door uw browsercookies te verwijderen voordat u toegang krijgt tot hun service om ervoor te zorgen dat ze niet worden gebruikt om u voortijdig te ontmaskeren.

Wat kunt u doen om uw online anonimiteit te vergroten??

Hier zijn een paar dingen die u kunt doen om uw online anonimiteit te beschermen tijdens het gebruik van de ExpressVPN-service:

 • Beheer op verantwoorde wijze uw browsercookies.
 • Blader in de privacymodus.
 • Gebruik een end-to-end gecodeerde e-mailbenadering zoals ProtonMail.
 • Installeer de extensie HTTPS Everywhere voor de browsers Chrome, Foxfire, Foxfire voor Android en Opera.
 • Download een anti-tracker-plug-in zoals Electronic Frontier Foundation’s, Privacy Badger, Disconnect of Ghostery.
 • Open geen onbekende e-mails en open geen verkorte links die u niet herkent.
 • Vermijd het invoeren van uw locatie, e-mailadres of andere persoonlijke informatie voor ‘gratis’ dingen terwijl u internet gebruikt.

Dit is geen volledige lijst. Er is ook een minder drastische aanpak nodig dan de verbinding met de samenleving verbreken door maatregelen te nemen zoals het afdanken van je telefoon, het verwijderen van je sociale media-accounts, alleen contant geld en anderen.

Als u echt uw anonimiteit wilt maximaliseren terwijl u de ExpressVPN-service gebruikt, kunt u de officiële Tor-browser en het bijbehorende Tor-netwerk gebruiken voor al uw surfen op internet. Houd er echter rekening mee dat de afweging voor de extra anonimiteit een merkbare afname van uw internetsnelheid is.

Bezoek ExpressVPN

Hoe beveiligt ExpressVPN uw internetverkeer?

Naast het maskeren van uw IP-adres en het inklappen van uw verkeer met andere VPN-gebruikers, gebruikt ExpressVPN ook encryptie om al uw internetverkeer te beschermen. Het algoritme dat het gebruikt, omvat AES (Advanced Encryption Standard) met 256-bits sleutels. Dit is dezelfde codering die veel landen gebruiken om geheime documenten te beveiligen.

ExpressVPN Tunnel Creation

Hoewel u met ExpressVPN kunt kiezen tussen de protocollen OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec, SSTP en PPTP, gebruiken hun apps standaard OpenVPN. Dit wordt door veel providers algemeen beschouwd als het veiligste VPN-protocol. Hoewel L2TP / IPSec en SSTP ook als veilige protocollen worden beschouwd, raden we u aan OpenVPN te gebruiken, tenzij verbindingsproblemen vereisen dat u deze wijzigt.

Vanuit het oogpunt van codering werkt OpenVPN op dezelfde manier als TLS en HTTPS, omdat het gecertificeerde certificaten gebruikt om een ​​gecodeerde tunnel op te zetten ter bescherming tegen man-in-the-middle-aanvallen (MitMA). Deze gecodeerde tunnel wordt vervolgens gebruikt om gedeelde coderingsparameters over te dragen tussen uw computer en de ExpressVPN-server waarmee u bent verbonden. De ExpressVPN-service brengt deze tunnel tot stand met behulp van een RSA-certificaat dat overeenkomt met een 4096-bits sleutel. Het wordt geverifieerd met SHA-512.

Kanaalcodering beheren

Het controlekanaal wordt gebruikt om parameters voor het coderen van gedeelde gegevens over te dragen. ExpressVPN gebruikt AES-256-GCM-SHA384 voor codering van controlekanalen met SHA-256 voor HMAC-authenticatie. Zoals we eerder al vermeldden, is AES een veelgebruikte coderingsstandaard en wordt AES-256 gebruikt voor “geheime” communicatie door overheden. Galois / Counter-modus (GCM) is een werkingsmodus voor cryptografische blokcoderingen met symmetrische sleutels met authenticatie die algemeen is aangenomen vanwege de efficiëntie en prestaties.

Data Channel Encryption

Datakanaalcodering zorgt ervoor dat uw online verkeer wordt gecodeerd en beschermd tegen derden terwijl het zich verplaatst tussen uw computer en de netwerkserver. ExpressVPN gebruikt een symmetrisch versleutelingsalgoritme: AES-256-CBC dat is geïnitialiseerd met een 256-bits sleutel. CBC staat voor Cipher Block Chaining. Door CBC te gebruiken, zorgen ze ervoor dat elk opeenvolgend bericht afhankelijk is van zijn voorganger. Dit maakt het gemakkelijk om onderbrekingen in het kanaal te detecteren, hoe kort ook.

Sleutelonderhandelingen worden gevoerd met de Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH) sleuteluitwisseling. Nadat de sleutel is gedeeld en geverifieerd, wordt deze gebruikt om al uw sessieverkeer te versleutelen en te ontsleutelen.

Perfecte voorwaartse geheimhouding

ExpressVPN onderhandelt elke keer dat u verbinding maakt met hun service over een nieuwe sleutel. Als een verbinding langer dan 60 minuten duurt, onderhandelen ze automatisch over een nieuwe sleutel. Dit garandeert dat in het onwaarschijnlijke geval dat iemand uw computer of de VPN-server waarmee u verbinding hebt gemaakt, heeft gecompromitteerd, zij hoogstens slechts 60 minuten verkeer kunnen decoderen. Alles daarbuiten zou niet te ontcijferen zijn omdat het wordt beschouwd als “geheim in de toekomst”.

ExpressVPN-beveiliging: het oordeel

U kunt zien dat de aangepaste software van ExpressVPN is ontworpen om uw online verkeer te verzekeren door het te beveiligen met een robuuste OpenVPN-implementatie. Ze beschermen tegen MitM-aanvallen. Het beveiligt zowel de controle- als datakanalen met encryptie- en verificatiealgoritmen. Ten slotte implementeren ze PFS om uw internetverkeer in de toekomst te beschermen en de blootstelling te beperken als uw persoonlijke beveiliging wordt geschonden. Kortom, al uw internetverkeer is veilig beschermd tijdens het gebruik van de ExpressVPN-service.

ExpressVPN-ondersteuning

ExpressVPN heeft veel manieren waarop u antwoorden kunt vinden op vragen of problemen die u mogelijk heeft. U kunt hun 24/7 online chat gebruiken om antwoorden op veel van uw vragen te krijgen. Als ze u niet kunnen helpen of als u verbindingsproblemen heeft, kunt u een e-mailticket maken om uw problemen op te lossen. Hiermee kunt u alle bestanden opnemen die hun ondersteuningsteam kunnen helpen bij het oplossen van uw probleem.

Daarnaast heeft ExpressVPN een uitgebreide lijst met handleidingen voor het installeren en gebruiken van hun apps en voor het handmatig installeren van hun service op een breed scala aan apparaten. Het bevat ook veelgestelde vragen en secties voor probleemoplossing. Ze hebben ook een blog-, Facebook- en Twitter-account waar ze nieuwe problemen en dingen bespreken die van invloed kunnen zijn op uw online privacy, beveiliging en anonimiteit.

Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN Video Review

Bekijk onze videoreview om meer te leren over ExpressVPN. We geven u een eerste blik op hun Windows VPN-clientsoftware en de snelheid van hun netwerk. Leer hoe u de service kunt gebruiken om websites in andere landen te deblokkeren en uw online privacy te beschermen.

Clientsoftware en mobiele apps

Leden kunnen de nieuwste ExpressVPN-apps downloaden voor Windows, Mac OS X, Linux, iOS en Android. Zodra u zich aanmeldt voor een account, sturen ze u een welkomst-e-mail met een wachtwoord zodat u kunt inloggen op uw accountpagina op hun website. Van daaruit kunt u uw besturingssysteem kiezen en de juiste app downloaden.

We hebben een volledige set handleidingen ontwikkeld voor de ExpressVPN-klanten. Ze beschrijven de instellingen voor elk besturingssysteem en hoe enkele van de meer geavanceerde opties te configureren. Ik moedig je aan om de handleiding te lezen die van toepassing is op je apparaat nadat je je hebt aangemeld voor ExpressVPN. In de volgende secties vindt u een link naar elke gids.

We beginnen met een bespreking van ExpressVPN voor Windows (Installatiehandleiding voor ExpressVPN Windows):

Selectie van ExpressVPN-locatie

De software is heel gemakkelijk te navigeren. U kunt elke serverlocatie in een lijst selecteren. Naast Atlanta ziet u een gele ster die aangeeft dat deze is gemarkeerd als favoriet. We raden u aan een aantal favorieten in te stellen voor gemakkelijke toegang. Het maakt verbinding met het ExpressVPN-netwerk nog sneller. Over prestaties gesproken, de klant neemt een snelheidstest op. De test zal een lijst opleveren met waarden zoals een snelheidsindex, latentie (ping) en downloadsnelheid. De snelheidsindexscore wijst u naar de snelste servers.

Net als bij andere VPN-providers, zal ExpressVPN de beste servers bepalen op basis van uw huidige locatie. We vermelden dit omdat we weten dat sommige gebruikers veel reizen. Als u in die categorie valt, raad ik u aan de snelheidstest uit te voeren wanneer u naar een andere regio reist. Dit zal u helpen de prestaties te maximaliseren. Je zult snel merken dat het ExpressVPN-netwerk het redelijk goed doet als het gaat om snelheid.

ExpressVPN-opties

Onze gids heeft veel meer details, maar we willen snel een paar instellingen bekijken. U kunt instellen dat de client verbinding maakt met OpenVPN (UDP of TCP), L2TP / IPSec, PPTP of SSTP. Er is ook de standaardoptie om de software automatisch uw protocol te laten kiezen. Ik raad aan om de standaard te laten staan, tenzij je problemen tegenkomt. De andere functie die u in overweging wilt nemen, wordt netwerkvergrendeling genoemd. Het is een internet-kill-schakelaar. Je zult het ook vaak horen als een VPN-kill-switch. Als u de netwerkvergrendeling inschakelt, wordt uw privacy beschermd door de communicatie te stoppen als de VPN wegvalt, totdat deze opnieuw verbinding maakt.

De volgende in de line-up is ExpressVPN voor Mac (Installatiehandleiding voor ExpressVPN Mac):

ExpressVPN Mac snelheidstest

Mac-fans zullen een gemeenschappelijk thema tussen de clients opmerken. Nogmaals, u kunt elke serverlocatie selecteren en verbinding maken met het ExpressVPN-netwerk. Het grootste verschil is dat de Mac-client geen VPN kill switch-functie biedt. We hopen dat het in een toekomstige update zal worden toegevoegd. Tot die tijd zou je kunnen overwegen om Viscosity te gebruiken, maar het vereist meer technische kennis.

We hebben een screenshot van de snelheidstest toegevoegd. Het maakt deel uit van zowel de Mac- als Windows-apps. U kunt instellen dat de client bij het opstarten automatisch verbinding maakt met een server naar keuze. Het selecteert het protocol automatisch. Als alternatief kunt u kiezen tussen OpenVPN (TCP of UDP), L2TP of PPTP. We raden het gebruik van PPTP af omdat het niet zo veilig is. Als je enige doel is om geografische beperkingen te deblokkeren, kijk dan eens naar hun MediaStreamer SmartDNS-service die bij je abonnement is inbegrepen.

ExpressVPN Mac-client

Mac-fans zullen een gemeenschappelijk thema tussen de clients opmerken. Nogmaals, u kunt elke serverlocatie selecteren en verbinding maken met het ExpressVPN-netwerk. Het grootste verschil is dat de Mac-client geen VPN kill switch-functie biedt. We hopen dat het in een toekomstige update zal worden toegevoegd. Tot die tijd zou je kunnen overwegen om Viscosity te gebruiken, maar het vereist meer technische kennis.

ExpressVPN Mac - split-tunneling

We hebben een screenshot van de snelheidstest toegevoegd. Het maakt deel uit van zowel de Mac- als Windows-apps. U kunt instellen dat de client bij het opstarten automatisch verbinding maakt met een server naar keuze. Het selecteert het protocol automatisch. Als alternatief kunt u kiezen tussen OpenVPN (TCP of UDP) of L2TP. We waren blij om ExpressVPN dump PPTP als een optie te zien, omdat het niet zo veilig is. Naast een VPN-kill-switch ondersteunt de nieuwste versie van de ExpressVPN-client voor Mac split-tunneling. Hiermee kunt u kiezen of een app al dan niet via de VPN gaat. Dit kan erg handig zijn voor sites die niet goed werken met VPN. U kunt verbonden blijven en die apps via uw ISP-verbinding routeren in plaats van via de VPN. Als je enige doel is om geografische beperkingen te deblokkeren, kijk dan eens naar hun MediaStreamer SmartDNS-service die bij je abonnement is inbegrepen.

Nu gaan we kijken naar de mobiele apps ExpressVPN voor iOS (IPVanish iOS-installatiehandleiding):

ExpressVPN iOS-verbinding

ExpressVPN is een van onze favoriete apps voor iPhone. Je kunt het ook op iPad gebruiken. U ziet meteen de kaartweergave. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​serverlocatie bij u in de buurt te vinden en te selecteren. U kunt natuurlijk ook een server in een ander land kiezen om sites te deblokkeren. De app zal serverlocaties voor je aanbevelen. U kunt favorieten instellen voor gemakkelijke toegang in de toekomst. U kunt ook de resterende tijd zien voordat uw volgende account wordt verlengd.

Er is niet teveel om te delen in de iOS-app. Het werkt precies zoals je zou verwachten. Degenen die dat liever hebben, kunnen een lijst met servers bekijken in plaats van er een op de kaart te selecteren. De app verdeelt de lijst in aanbevolen servers, favorieten en alle servers, uitgesplitst naar regio – Amerika, Europa, Africe, Midden-Oosten & Azië en Azië-Pacific. Kies tussen UDP, TCP of IPSec, of laat de app het voor je regelen. U kunt de app ook instellen om automatisch opnieuw verbinding te maken als uw verbinding wegvalt. Dit helpt uw ​​privacy te beschermen.

De laatste app die we zullen beoordelen, is ExpressVPN voor Android (Installatiehandleiding voor ExpressVPN Android):

ExpressVPN Android-verbindingsproces

Hoewel de iOS-app leuker is om naar te kijken, werkt de Android-app goed. De kaartweergave ontbreekt voor Android-gebruikers, maar u kunt een server selecteren in de lijstweergave. U kunt ping-tijden zien om de snelste locatie te selecteren. De app maakt gebruik van OpenVPN en laat je automatisch, UDP of TCP kiezen. U kunt de functie voor automatisch verbinden instellen om uw privacy te beschermen. Het is gemakkelijk om te vergeten verbinding te maken met je VPN totdat het te laat is. Dit zal helpen om dat voor je te regelen.

We hopen in de toekomst de netwerkvergrendeling (VPN-kill-schakelaar) of gelijkwaardige functie aan de Mac en mobiele apps te zien toevoegen. Er zijn enkele andere functies die ook leuk zouden zijn, zoals port forwarding en de mogelijkheid om verbinding te maken met VPN wanneer het door de klant ingestelde netwerken of sites herkent. Voorlopig gebruiken we IPVanish wanneer deze extra functies gewenst zijn. Anders denk ik dat je best tevreden zult zijn met de ExpressVPN-clientsoftware. Het is goed ontworpen en gemakkelijk te gebruiken op zowel desktop als mobiel.

Bezoek ExpressVPN

ExpressVPN-snelheidstest

We hebben de ExpressVPN-snelheidstest uitgevoerd met de standaardprotocolinstelling. Dit betekent dat alle online gegevens zijn versleuteld met behulp van een 256-bit sterk algoritme. Onze snelheidstest toonde aan dat de ExpressVPN-service een van de snelste services is die we hebben beoordeeld. Zoals verwacht is er enige snelheidsverlies door het versleutelen van onze gegevens. Maar de extra beveiliging, online privacy en grotere anonimiteit die wordt geboden door hun netwerk te gebruiken, zijn de kosten zeker waard.

ExpressVPN-snelheidstest

Zoals u kunt zien in onze snelheidstest hierboven, is de ExpressVPN-netwerksnelheid snel en is het snelheidsverlies door het gebruik van de service nominaal. Onze resultaten laten zien dat het versleutelen van de verbinding onze downloadsnelheid verlaagde van 135,36 MB / s naar 113,11 MB / s naar een server in Chicago, IL. Dit is een verlies van ongeveer 16,5%. Voor andere locaties werden vergelijkbare resultaten behaald. Gezien de snelheid van hun netwerk betekent dit dat je zelfs met de krachtige encryptie blij zult zijn met je prestaties tijdens het gebruik van de ExpressVPN-service.

Conclusies

De ExpressVPN-service bestaat sinds 2009. Ze hebben hun hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden, die geen restrictieve richtlijnen voor het bewaren van gegevens hebben. Het is geen lid van een van de zogenaamde “ogen” -netwerken. ExpressVPN is een van de belangrijkste services in de online privacy-industrie. Ze hebben een van de grootste VPN-netwerken ontwikkeld.

Hun netwerk bevat meer dan 1500 servers verdeeld over 94 verschillende landen. Het maakt gebruik van zowel fysieke als virtuele servers. Slechts ongeveer 3% van zijn netwerk is gebaseerd op virtuele servers. De ExpressVPN-servers zijn verspreid over de continenten van de wereld. De enige uitzondering is Antarctica. Ze beheren servers in 148 verschillende steden.

De aangepaste VPN-software maakt de service gemakkelijker te gebruiken met Windows-, Mac- en Linux-desktops, laptops en tablets. Ze hebben ook apps voor iOS-, Android- en Amazon Fire-apparaten. Al deze standaardinstellingen zijn OpenVPN, wat ongetwijfeld het beste VPN-protocol is voor snelheid en beveiliging. Alle verbindingen met hun netwerk zijn beveiligd met behulp van hoge sterkte (256-bit) cijfers. Hierdoor is hun beveiliging vergelijkbaar met die van regeringen om gerubriceerde gegevens te beschermen.

ExpressVPN houdt geen verbindings- of activiteitenlogboeken bij van hun VPN-gebruikers. Ze bewaren minimale niet-persoonlijke gegevens om te helpen met serviceonderhoud. Niets van dit alles wordt gedeeld met derden. Hiermee kunt u voor hun service betalen met behulp van verschillende methoden, waaronder Bitcoin, voor meer anonimiteit. Hun service deelt dezelfde IP-adressen met veel gebruikers op een server om de individuele privacy en anonimiteit te vergroten.

Ze hebben 24/7/365 online chatondersteuning. Het personeel dat deze chat beheert, is beleefd en deskundig. Als ze uw vraag of probleem niet kunnen beantwoorden, zullen ze deze escaleren naar iemand die dat wel kan. U kunt ook uw eigen e-mailticket maken. Het duurt over het algemeen een paar uur voor een reactie. Ze hebben een uitgebreide ondersteuningssectie op hun website. Het bevat installatiehandleidingen, een FAQ en talloze antwoorden op het oplossen van problemen. Ze hebben ook een blog en aanwezigheid op sociale media op Facebook, Twitter en YouTube.

Naast de VPN-service heeft ExpressVPN ook een MediaStreamer SmartDNS-service voor toegang tot streaming-mediaproviders en het omzeilen van vervelende geografische beperkingen. Alle leden hebben toegang tot de dienst. Om van de functie te profiteren, registreert u eenvoudig het IP-adres van het apparaat dat u wilt streamen op het DNS-tabblad van uw accountscherm op hun website. U krijgt de IP-adressen van hun DNS-servers om ze aan uw apparaat toe te voegen. Deze zijn te vinden op de licentiepagina van uw account op hun website. Dit is dezelfde pagina waar u hun clientsoftware downloadt.

Dingen die we leuk vonden aan hun service

 • ExpreesVPN heeft aangepaste desktopsoftware voor Windows, Mac OS X en Linux.
 • Ze hebben apps voor mobiele apparaten met iOS, Android en Fire.
 • U kunt de service zonder risico proberen dankzij een geld-terug-garantie van 30 dagen
 • Je krijgt toegang tot hun MediaStreamer-service die werkt met Netflix.
 • OpenVPN is het standaardprotocol voor alle aangepaste software.
 • Ze geven korting op plannen op langere termijn.
 • Bitcoin kan worden gebruikt om hun service te kopen.
 • ExpressVPN heeft een zeer snel netwerk.

Dingen om de service te verbeteren

 • Duurder dan sommige VPN’s, maar u kunt onze gebruiken 49% kortingsbon opslaan.

Het doel van het ExpressVPN-team is om hun gebruikers online veiligheid en privacy te bieden en hen zo anoniem mogelijk te maken. Ze hebben servers op elk continent behalve Antartica. U kunt hun VPN-netwerk zonder risico proberen, omdat ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bieden. Dit geeft u voldoende tijd om hun compatibiliteit, snelheid en ondersteuning te testen. Je moet het testen met alle apparaten die je regelmatig gebruikt. Test het ook met alle websites die u vaak bezoekt. Als je tevreden bent met de service, kun je genieten van 15 maanden onbeperkte VPN voor slechts $ 6,67 per maand.

Bezoek ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map