FlashVPN-beoordeling

FlashVPN-pictogramWaar ter wereld je ook bent, het is een goed idee om een ​​VPN op je mobiele apparaat te gebruiken. Tegenwoordig zijn er veel gratis VPN’s vermeld in de Google Play Store. Zoals je misschien al geraden hebt, is FlashVPN er een van. Deze gratis VPN-app is meer dan 5 miljoen keer gedownload en lijkt te zijn gericht op het Android-besturingssysteem. Volgens de statistieken heeft het ook meer dan 99.000 beoordelingen met een sterrenclassificatie van 4,4 sterren. Er is geen premium-versie van deze service en deze wordt volledig ondersteund door advertenties. De belangrijke vraag is of het product zo goed werkt als mensen beweren en het de moeite waard is om te gebruiken. In deze review zullen we verschillende tests doorlopen om te zien of het de waardering verdient die het krijgt.


FlashVPN downloadenOver het bedrijf

Er is geen informatie die we hebben kunnen achterhalen over het bedrijf, buiten de naam FlashSoftware. Deze VPN vertoont echter een opvallende gelijkenis met verschillende andere die we de laatste tijd hebben beoordeeld. Het is zelfs heel goed mogelijk dat hetzelfde bedrijf meer dan één app beheert. Er is geen website die we hebben gevonden, noch is er een centrale locatie die we hebben gevonden voor de service. Dat maakt ons erg op onze hoede omdat we niet kunnen zeggen welke privacywetten de VPN volgt.

Prijzen

Zoals we eerder zeiden, worden er geen kosten in rekening gebracht door FlashVPN. In tegenstelling tot andere opties biedt deze app geen enkele manier om functies toe te voegen of te upgraden. We zijn meestal op onze hoede voor gratis, op advertenties gebaseerde producten. Dat kan er zeker op wijzen dat u het product wordt. Als u ook aarzelt, raden we u aan Privé-internettoegang als een alternatief. Voor gewoon $ 2,50 per maand, u kunt genieten van veilige VPN-toegang op al uw apparaten. Ze zijn een vertrouwd en transparant bedrijf dat al vele jaren bestaat.

Kenmerken

Flashvpn - Functies en serversFlashVPN heeft heel weinig functies. Alles lijkt eenvoudig en er zijn niet veel instellingen die u kunt wijzigen. Een ding dat u echter kunt wijzigen, is de serverlocatie. Zoals u in de afbeelding hier ziet, zijn uw keuzes Duitsland, Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk en auto. Ook in de afbeelding rechts zie je dat FlashVPN vereist dat je toestemming geeft voor verschillende items op je telefoon. Ter referentie: er zijn maar weinig betaalde services waarvoor zoveel rechten nodig zijn. Er is geen reden om al deze toestemmingen te vragen als de service alleen de privacy van de gebruiker gaat beschermen.

De app heeft toegang nodig tot de volgende informatie op uw Android-apparaat:

 • Plaats
 • Foto’s / media / bestanden
 • Wi-Fi-verbindingsinformatie
 • Apparaat ID & bel informatie

Vraag jezelf af waarom een ​​privacy-app toegang zou moeten hebben tot je foto’s, mediabestanden en oproepinformatie. Dat slaat gewoon nergens op. We raden u aan ver weg te blijven van apps die te veel toegang vereisen.

Prestatie

Een groot feit waar je altijd naar wilt kijken, is de snelheid van een VPN-service. In onze snelheidstest hebben we de Amerikaanse server gebruikt (aangezien er maar 4 opties zijn). In dit geval was onze normale snelheid 46,1 Mbps. Toen we onze snelheid testten met FlashVPN, kregen we een snelheid van 21,7 Mbps. Dat is een snelheidsvermindering van ongeveer 53%. Met een betaalde service kunt u doorgaans tot 25% verlies verwachten. Dat is nog een reden om op je hoede te zijn.

VPN-gebruik

VPN-bedrijven hebben het uiterst eenvoudig gemaakt om hun producten te downloaden en te gebruiken. FlashVPN is niet anders. Omdat er niet veel aan de app is, is het gemakkelijk om verbinding te maken met deze VPN.

 1. Zoek FlashVPN in de Google Play Store en klik op Installeren.
 2. Accepteer de rechten en zeg Toestaan naar de VPN-verbinding.
 3. Klik na het laden op Doorgaan met knop.
 4. Vanaf dat punt vindt u de Serverlocaties sectie die we eerder hebben getoond door te klikken op de verticale kolom met 3 stippen in de rechterbovenhoek.

FlashVPN-gebruik

Voordelen van het gebruik van een VPN

De laatste tijd begint mobiel verkeer het desktopverkeer in te halen. Daarom is het gebruik van wifi cruciaal in plaats van het gebruik van een standaard data-abonnement. Vanwege de verzadiging in de wereld bieden steeds meer bedrijven hun klanten gratis wifi aan. Hoewel het geweldig is voor beide partijen, kun je er zeker van zijn dat cybercriminelen daar ook dol op zijn. Wanneer je verbinding maakt met een van de 4 hierboven genoemde locaties, creëer je een veilige en versleutelde verbinding. Als u dat doet, verkleint u het risico dat criminelen uw gevoelige gegevens stelen aanzienlijk. Aan de andere kant moet je ook het bedrijf achter de VPN vertrouwen. Gezien de toestemmingen die nodig zijn om de app te gebruiken, zouden we ervoor waarschuwen.

Als je geoblokken wilt omzeilen, is het gebruik van een VPN een must. Dat komt omdat bedrijven, overheden en zelfs mediabedrijven gebruikers ervan weerhouden om beperkte inhoud binnen en buiten het doelgebied te bekijken. Wanneer u verbinding maakt met een FlashVPN, laat u het etablissement geloven dat u zich op een van de 4 locaties bevindt die zij aanbieden. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen. Als u nog steeds blokkeerproblemen heeft, moet u ervoor zorgen dat WebRTC is uitgeschakeld in uw browser. Dat is moeilijker als je verschillende browsers op Android gebruikt. Mogelijk wilt u Firefox gebruiken en een WebRTC-blokkeringsextensie downloaden om deze correct te laten werken. Anders ziet alles wat u probeert te deblokkeren nog steeds uw oorspronkelijke IP-adres. Dat verslaat het doel van het gebruik van een VPN om mee te beginnen.

Lekt FlashVPN?

Een probleem dat veel van de gratis VPN-services hebben, is DNS-lekken. Als uw service lekt, is dat een groot probleem. Omdat VPN’s werken door het IP-adres te maskeren, kunnen lekken uw echte IP-adres onthullen. Bij het testen van FlashVPN voor deze fout gebruiken we de standaardtest van www.dnsleaktest.com. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, heeft FlashVPN enkele lekken. Deze lekken verslaan het doel van het gebruik van een VPN in de eerste plaats.

FlashVPN DNS-lektest

Moet ik FlashVPN gebruiken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je probeert te doen. Als u geo-beperkingen wilt omzeilen, kan FlashVPN het werk doen. Zoals we eerder vermeldden, is FlashVPN natuurlijk langzamer dan andere services. Dat gezegd hebbende, als u DNS-lekken heeft of als de blokkeersoftware uw ware locatie ziet, heeft u mogelijk enkele problemen. De service staat slechts één verbinding toe, dus het is geen oplossing als u meerdere apparaten heeft. Je moet er ook rekening mee houden dat FlashVPN het delen van P2P / bestanden niet toestaat. Voor degenen die hun privacy willen beschermen, wil je in plaats daarvan een betaalde service gebruiken. Zo zorg je ervoor dat het niet lekt.

Laatste gedachten over FlashVPN

Om deze recensie af te sluiten, is FlashVPN erg populair en heeft het meer dan 5 miljoen downloads. We hebben verschillende problemen met de service gevonden, waaronder DNS-lekken, middelmatige snelheden, gebrek aan serverlocaties en een algemeen gebrek aan transparantie. Om nog maar te zwijgen over het toegangsniveau dat de app vereist op uw Android-apparaat. Wil je echt je foto’s en oproepinformatie delen om een ​​VPN te gebruiken? Het werkt misschien goed als u probeert om geoblokken te omzeilen, maar niet veel anders. Die problemen weerhouden ons ervan om FlashVPN als een optie te gebruiken. Bekijk ons ​​beste VPN’s voor Android lijst voor een aantal veel betere opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map