Laten we onze gebufferde VPN-beoordeling beginnen door op te merken dat ze een relatief nieuwe provider zijn in de VPN-ruimte. Terwijl ze in 2014 in Boedapest woonden, besloot een groep internationale vrienden (een Hongaar, een Amerikaan en een Engelsman) een VPN-service te lanceren om gewone gebruikers te helpen hun internetprivacy te herstellen, hun online veiligheid te verbeteren, zichzelf te bevrijden van willekeurige geografische beperkingen, en beperk beperkende firewalls. Zo werd Buffered VPN geboren. Ze hebben hun hoofdkantoor in Boedapest, Hongarije en staan ​​niet onder de invloed van de VS of het VK, maar eerder onder de Hongaarse en EU-jurisdictie die privacywetgeving voor individuen hebben.

Gebufferde VPN-beoordeling

Hun service ondersteunt alleen het OpenVPN-protocol omdat ze denken dat dit het veiligste en beste VPN-protocol is. Daarom bieden ze geen ondersteuning voor de PPTP- of L2TP / IPsec-protocollen.

Prijzen en speciale aanbiedingen

Dus wat krijg je als je je abonneert op Buffered VPN? Ze hebben een netwerk dat bestaat uit servers in 28 verschillende landen, verspreid over de hele wereld. U kunt hun service gebruiken op Windows-, Mac OS X-, Linux-, iOS- en Android-platforms. Ze hebben aangepaste clientsoftware voor Windows, Mac OS X en Linux waarmee u hun service kunt configureren en gebruiken. Gebufferde VPN biedt hoge snelheden, onbeperkt gebruik van bandbreedte, oneindige serverwijzigingen en vijf gelijktijdige verbindingen van overal ter wereld.

Gebufferde VPN-prijsplannen

Prijsstructuur voor gebufferde VPN is vergelijkbaar met vele andere in de branche. Ze bieden drie verschillende pakketten van hun VPN-service aan. Deze pakketten worden verdisconteerd op basis van de servicetermijn en omvatten een maand, zes maanden en 12 maanden. Hun prijzen beginnen bij 12,99 voor een maand dienst. U kunt zes maanden service krijgen voor $ 59,54 of $ 9,99 per maand. Als u zich ten slotte abonneert op een dienstjaar, is de prijs slechts $ 99,00 of slechts $ 8,25 per maand.

Gebufferde VPN biedt twee verschillende manieren om voor je abonnement te betalen. U kunt met een creditcard betalen met VISA, MasterCard of Discover. Creditcardtransacties worden verwerkt via Braintree, een gevalideerde Level 1 PCI DSS-conforme serviceprovider, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw persoonlijke financiële informatie altijd veilig is. U kunt ook betalen met uw PayPal-rekening met alleen uw voor- en achternaam.

Risicovrije proefperiode

Bufferered biedt geen gratis proefperiode, maar ze weten dat je hun geweldige service zelf wilt uitproberen. Daarom bieden ze alle nieuwe abonnees een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als u om welke reden dan ook, technisch of anderszins, niet volledig tevreden bent met hun service binnen de eerste 30 dagen na de oorspronkelijke betaling, zullen zij uw abonnementskosten terugbetalen. Er zijn enkele voorwaarden gesteld aan hun garantie. U mag gedurende deze periode niet meer dan 100 sessies en / of 10 GB aan bandbreedtegebruik hebben. We zijn geen fans van voorwaarden voor geld-terug-garanties, maar de voorwaarden van Buffered VPN zijn redelijker dan sommige. Houd er echter rekening mee dat dergelijke voorwaarden bestaan ​​en dat er rekening mee moet worden gehouden tijdens het testen van hun service.

Bezoek Buffered VPN

Gebufferd VPN-netwerk

De service van Buffered VPN omvat toegang tot meerdere supersnelle servers in 28 verschillende landen verspreid over de hele wereld. Ze hebben servers op de meeste grote continenten behalve Afrika en Zuid-Amerika. De landen waarin ze servers hebben, zijn onder meer:

 • Azië
  • India, Israël; Korea; Republiek, Russische Federatie; Singapore
 • Europa
  • Oostenrijk; België; Denemarken; Finland; Frankrijk; Duitsland; IJsland; Ierland; Italië; Liechtenstein; Luxemburg; Nederland; Noorwegen; Polen; Spanje; Zweden; Zwitserland; Oekraïne; Verenigd Koningkrijk
 • Noord Amerika
  • Canada; Mexico; Verenigde Staten
 • Oceanië
  • Australië

Hoewel Buffered VPN geen servers heeft in Afrika, hebben ze wel servers in Spanje, Italië en India in de buurt. Evenzo hebben ze geen servers in Zuid-Amerika, maar ze hebben wel servers in de buurt in Mexico. Zoals u kunt zien, zijn de gebufferde VPN-hogesnelheidsservers vanaf overal toegankelijk met internettoegang. Hun netwerk gebruikt gedeelde IP-adressering om hun gebruikers te anonimiseren.

Hun VPN-service ondersteunt alleen verbindingen die het OpenVPN-protocol gebruiken. Om het hun gebruikers gemakkelijk te maken om hun service te configureren en te gebruiken, bieden ze clients voor hun Windows-, Mac OS X- en Linux-gebruikers. Gebruikers van iOS- en Android-platforms moeten OpenVPN voor Android of OpenVPN Connect installeren vanuit hun respectievelijke winkels en de OpenVPN-configuratiebestanden downloaden van het dashboard van de gebufferde VPN-website.

Bezoek Buffered VPN

Privacy en beveiliging

Buffered VPN heeft zijn hoofdkantoor in Boedapest, Hongarije. Het is ver verwijderd van de invloed van de Amerikaanse en Britse autoriteiten. Ze hebben een privacybeleid zonder logboek als het gaat om het gebruik van hun gebruikers; d.w.z. de telefoontjes die ze plegen, de e-mails die ze sturen, de sites die ze bezoeken, enz. Hun Servicevoorwaarden maken duidelijk dat ze een aantal metadata bijhouden die nodig zijn om hun service te kunnen gebruiken. In hun eigen woorden:

We bewaren en verwerken de volgende informatie over u:

 • Uw registratiegegevens en uw inloggegevens.
 • We slaan ook de hoeveelheid gegevens op die tijdens de verbinding wordt verzonden.
 • We slaan geen gewone informatie op over individuele gebruikersactiviteiten op ons netwerk, zoals e-mails, chats, VOIP-oproepen, bezochte websites, enz..
 • We slaan informatie op over de duur van de verbinding, maar nooit informatie over wat de gebruiker doet tijdens de verbinding.
 • We bewaren en verwerken deze gegevens in het algemeen gedurende 30 dagen berekend vanaf het laatste gebruik van onze diensten of vanaf de beëindiging van deze overeenkomst. Vanwege belastingwetten zijn wij genoodzaakt uw naam en adres langer op te slaan.
 • We slaan deze gegevens op en verwerken deze voor de doeleinden van deze overeenkomst en geven uw gegevens om technische redenen niet door aan derden behalve aan onze eigen gegevensverwerkers. We maken niet opzettelijk persoonlijke elektronische communicatie of persoonlijke klantinformatie bekend, tenzij vereist door de Hongaarse wet.

Door onze site te gebruiken, stemt u in met een dergelijke verwerking en bevestigt u dat alle door u verstrekte gegevens juist en niet misleidend zijn.

Zoals je kunt zien aan de bovenstaande onthulling, bewaren ze wel wat meta-informatie over het totale gebruik en de verbindingsduur gedurende een periode van ongeveer 30 dagen. Hierdoor kunnen ze de dagelijkse werkzaamheden voor de service uitvoeren en hun gebruikers een optimale ervaring bieden tijdens het gebruik ervan.

Als het gaat om het beveiligen van uw gegevens en online privacy, heeft Buffered VPN u gedekt. Ze zeggen dat ze alleen het OpenVPN-protocol op hun service ondersteunen omdat het veiliger is dan PPTP of L2TP / IPsec. Het is ook een zeer veelzijdig protocol dat nu ondersteuning biedt voor de meeste soorten apparaten. Hun service ondersteunt OpenVPN op de Windows-, Mac OS X-, Linux-, iOS- en Android-platforms. Het kan ook worden uitgevoerd op DD-WRT- en Tomato-routers. Op deze manier wordt al uw verkeer op al uw apparaten die zijn verbonden met uw VPN-geactiveerde router gecodeerd en beschermd door de VPN-service.

Buffered VPN gebruikt Blowfish CBC 128-bit om al uw gegevens te versleutelen terwijl u verbonden bent met hun service. Gegevensverificatie vindt plaats via HMAC SHA1 160 bit. De eerste handdruk en de daaropvolgende overdracht van codering tussen de server en de client is via TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048-bit RSA. Dit betekent dat al uw internettransacties nu en in de toekomst worden versleuteld en beveiligd tegen nieuwsgierige blikken tijdens het gebruik van de Buffered VPN-service.

Bezoek Buffered VPN

Hands-on testen

We voltooien onze gebufferde VPN-beoordeling met wat praktische tests van hun nieuwe bèta-clientsoftware om te zien hoe gemakkelijk het is om in te stellen en te gebruiken, en om de algehele prestaties te testen. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat Buffered het goed deed in onze snelheidstest. Buffered VPN heeft aangepaste clientsoftware voor zowel Windows, Mac OS X als Linux. Ze hebben ook net nieuwe bèta’s uitgebracht voor Windows en Mac OS X. Ze bieden stapsgewijze handleidingen voor het configureren van hun service met het OpenVPN-protocol voor iOS- en Android-apparaten. Ze hebben ook handleidingen om DD-WRT- en Tomato-routers te configureren zodat OpenVPN hun service kan gebruiken.

Verbinding maken vanuit Windows

Laten we nu eens kijken naar de nieuwe aangepaste bètaclient voor Windows waarmee u verbinding kunt maken met elke server in het gebufferde VPN-netwerk met behulp van het OpenVPN-protocol. We hebben speciale toegang gekregen om deze nieuwe bèta te beoordelen. Nadat u het installatiebestand van de Windows-client van hun website hebt gedownload, moet u het uitvoeren om de installatieprocedure te starten. De installatie begint met het welkomstscherm linksonder. Als u op het scherm op Volgende klikt, wordt de EULA weergegeven die u moet accepteren en klikt u op Volgende. U zult nog een paar installatie- en configuratieschermen zien, waarna de installatie van de client begint. Zodra de installatie is voltooid, ziet u een scherm zoals rechts hieronder. Wanneer u op voltooien op dit scherm klikt, wordt de Windows-client gestart.

Gebufferde Windows Client-installatie

U ziet dan het inlogscherm dat linksonder wordt weergegeven. Voer uw inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in en klik op de groene login-knop. Hierdoor wordt het hoofdscherm van de Buffered VPN-verbinding (rechtsonder) geopend, waar u het land kunt selecteren waarmee u verbinding wilt maken. De landen in de serverlijst staan ​​in alfabetische volgorde. Als je om wat voor reden dan ook niet kunt inloggen, kun je op de link ‘Hulp nodig’ rechtsonder in het inlogscherm klikken, die een venster met hulp nodig heeft, zoals in de middelste afbeelding hieronder. Dit venster heeft twee links om u te helpen bij inlogproblemen. Selecteer de link naar de ondersteuningspagina voor algemene problemen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op hoe u het kunt herstellen. Dit is een leuke functie om mensen met inlogproblemen te helpen. U kunt zich ook vanuit het inlogscherm registreren voor een account als u er nog geen heeft.

Gebufferde VPN-aanmelding

Een andere leuke functie die de gebufferde VPN-client heeft, is dat je hiermee je favoriete landen kunt selecteren om verbinding mee te maken en ze naar de top van de lijst verplaatst, zodat je ze gemakkelijk kunt zien. De afbeelding linksonder toont vier landen die als favoriet zijn geselecteerd: Groot-Brittannië, Mexico, Singapore en de Amerikaanse oostkust. Klik met de rechtermuisknop op de grijze ster naast het land in de serverlijst waar u een favoriet van wilt maken en het wordt onmiddellijk naar de favorietenlijst verplaatst. Dit wordt geïllustreerd in de middelste en rechter afbeeldingen hieronder. Alle favorieten verschijnen met gele sterren ernaast.

Gebufferde VPN-favorieten

Verbinding maken met een gebufferde VPN-netwerkserver is net zo eenvoudig als klikken op het land waarmee u verbinding wilt maken. Dit proces wordt geïllustreerd door de drie onderstaande screenshots. De afbeelding aan de linkerkant toont de verbroken client. Het selecteren van de Amerikaanse oostkust resulteert in het middelste verbindingsscherm. De laatste afbeelding rechts laat zien hoe de klant eruit ziet zodra een succesvolle verbinding tot stand is gebracht. Zodra u verbinding hebt gemaakt met de VPN-server, ziet u de locatie, de upload- en downloadsnelheden en de totale gebruikte bandbreedte voor elk, en het IP-adres dat door de server aan u is toegewezen. Onze DNS-lektest tijdens verbinding met het gebufferde VPN-netwerk vertoonde geen lekken. Buffered zegt dat elk van hun VPN-servers een eigen DNS-server heeft die je gebruikt terwijl je verbonden bent met die server. Deze servers registreren geen DNS-informatie.

Gebufferde VPN-verbinding

Het wijzigen van servers en dus regio’s vereist alleen dat u de verbinding met uw huidige verbinding verbreekt en vervolgens een nieuw land selecteert om verbinding mee te maken. Terwijl u verbonden bent met een van de gebufferde VPN-servers, kunt u ook een downloadtest uitvoeren zoals weergegeven in de afbeelding rechts hieronder. Als u op het menupictogram (drievoudige horizontale balken) klikt, verschijnt er een menu met de volgende items:

 • Over – vertelt de huidige klantversiegegevens
 • Open Logboek – Hiermee wordt de map geopend met logbestanden voor verbindingsproblemen bij het oplossen van problemen
 • Test de firewall – Dit is handig om poorten te vinden die open staan ​​om firewalls te kunnen omzeilen die sommige poorten zouden kunnen blokkeren en die mogelijk kunnen worden gebruikt om wachtwoordbeveiligde Wi-Fi-firewalls te omzeilen
 • Uitloggen – Meld u af bij de client, maar sluit deze niet
 • Uitgang – Sluit en sluit de gebufferde VPN Windows-client

De meest interessante functie van het menu is de Test Firewall-optie die een poortdetectie van uw huidige verbinding uitvoert om open poorten te vinden die kunnen worden gebruikt om firewalls te exploiteren door open luisterpoorten te gebruiken. De poorten die worden bekeken, worden weergegeven in de eerste afbeelding hieronder en bevatten zowel TCP / UDP:

 • Poort: 53 – Dit is de poort waar DNS naar luistert en die meestal open is
 • Poort: 443 – Dit is de poort die voor beveiligd http-verkeer meestal wordt verzonden
 • Poort: 993 – Dit is de imap4 (Internet Message Access Protocol4) via ssl-luisterpoort
 • Poort: 1194 – Dit is de poort die over het algemeen luistert naar OpenVPN-verkeer

Het belangrijkste verschil tussen tcp en udp is dat tcp een afleverprotocol is dat garandeert dat de pakketten worden afgeleverd in de volgorde waarin ze zijn verzonden. Het heeft extra overhead om dit mogelijk te maken en is dus over het algemeen een langzamer leveringsprotocol. Er is geen gegarandeerde levering van pakketten in het geval van udp, dus het is inherent sneller maar niet zo betrouwbaar. Bij de meeste VPN’s is Buffered VPN standaard inbegrepen bij de snellere udp.

Gebufferde VPN-open poorten

De laatste functie van de gebufferde VPN Windows-client die we willen bekijken, zijn de verbindingsopties. Wanneer de client niet verbonden is, zoals wordt weergegeven in de afbeelding links onderaan, wordt door op de knop voor verbindingsopties te klikken het scherm met de app-configuratie-instellingen (midden) weergegeven. Hier kunt u de poort wisselen die de service gebruikt om te profiteren van open poorten in firewalls. U kunt ook schakelen tussen TCP en UDP voor pakketbezorging. Als u TCP selecteert, wordt de notitie weergegeven in de derde afbeelding hieronder weergegeven om u te waarschuwen dat dit uw prestaties nadelig zal beïnvloeden. U kunt ervoor kiezen om uw inloggegevens 30 dagen op te slaan en zo kunt u automatisch inloggen inschakelen bij het opstarten van de client. Ten slotte kunt u ervoor zorgen dat de service u automatisch verbindt met uw laatste locatie wanneer deze begint.

Gebufferde VPN-verbindingsopties

Wat duidelijk is uit het gebruik van de gebufferde VPN Windows-client, is dat ze het voor iedereen gemakkelijk hebben gemaakt om hun service te installeren en er verbinding mee te maken, ongeacht hun technische kennis. Bovendien hebben ze een paar eenvoudige functies toegevoegd, zoals poortdetectie, zodat gebruikers open poorten kunnen vinden om lokale firewalls te vermijden. De glans van de GUI-interface wordt gemarkeerd door opmerkingen die u helpen met de weinige configuratie-instellingen die beschikbaar zijn. Hun nieuwe bèta heeft misschien niet enkele van de geavanceerde functies zoals kill switch, maar het biedt wel een schone, eenvoudig te gebruiken interface.

Bezoek Buffered VPN

Maak verbinding met de Mac-client

Net als de aangepaste software van Windows, kan de Buffered VPN-client voor Mac worden gedownload van hun website. Hun Mac-client heeft vergelijkbare functies als de Windows-client. Het is gemakkelijk te downloaden en te installeren. Het is bedoeld om te draaien op Mac OS X Yosemite, El Capitan, Mavericks, Mountain Lion (10.8.5). Het heeft veel van dezelfde functies als hun Windows-client. U kunt eenvoudig verbinding maken of opnieuw verbinding maken met alle VPN-servers in hun netwerk met slechts een muisklik. U kunt ook instellen of de verbinding tcp of udp gebruikt en u kunt verschillende poorten kiezen op dezelfde manier als de Windows-client.

Maak verbinding vanaf Android- en iOS-apparaten

Er bestaan ​​geen apps op maat voor iOS- en Android-apparaten. De gebufferde VPN-service maakt verbinding met iOS met behulp van de OpenVPN Connect-app uit de App Store. Android-apparaten kunnen verbinding maken via de OpenVPN voor Android- of OpenVPN Connect-apps die kunnen worden gedownload via de Google Play Store. Zodra u de betreffende app op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u de gebufferde VPN ovpn-configuratiebestanden downloaden vanaf het dashboard van hun website. Deze kunnen rechtstreeks naar uw Android-apparaat worden gedownload. In het geval van iOS moet je ze eerst als bijlage naar een e-mailaccount sturen waartoe je apparaat toegang heeft en vervolgens de OpenVPN-app gebruiken om ze te laden. U kunt meer informatie vinden over het configureren van OpenVPN op deze apparaten in het ondersteuningsgedeelte van de Buffered VPN-website.

Gebufferde VPN-snelheidstest

Gebufferde VPN deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Ashburn, VA was uitstekend. We hebben vergelijkbare resultaten gevonden bij het testen van het VK en zelfs Australië. U moet tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk voor bijna elke toepassing op basis van onze tests. Deze test is uitgevoerd met de gebufferde VPN Windows-client met het standaard OpenVPN (UDP) -protocol via poort: 443. Het Blowfish 128 bit CBC-cijfer wordt gebruikt voor de codering van al het internetverkeer.

Gebufferde VPN-snelheidstest

Zoals u kunt zien, was er een snelheidsverschil van 15% tussen de verbinding rechtstreeks met onze ISP en de verbinding met een server in Ashburn, VA. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar het is de moeite waard vanwege de extra beveiliging die wordt geboden door de codering die door hun service wordt geboden. Met een snelheid van iets meer dan 44 Mbps zou u tevreden moeten zijn met de prestaties van de Buffered VPN-service voor al uw internetbehoeften.

Gebufferde VPN-beoordeling: conclusie

Hoewel Buffered VPN nog maar een korte tijd in de privacyruimte zit, slechts ongeveer twee jaar, hebben ze een goede reputatie bij hun gebruikers. Hun netwerk is niet een van de grootste, maar op basis van onze snelheidstests maken ze het goed met de kwaliteit van de servers die ze gebruiken. Hun VPN-netwerk beslaat slechts 28 landen, maar ze zijn strategisch over de hele wereld geplaatst. Dit betekent dat je bijna overal toegang hebt tot hun netwerk. Ze gebruiken IP-sharing om hun abonnees anoniemer te houden. Ze hebben geen logboekbeleid met betrekking tot individuele activiteiten tijdens het gebruik van hun service. Hun netwerk ondersteunt alleen OpenVPN omdat ze geloven dat het hun privacy en veiligheid het beste beschermt en we zijn het met hen eens.

Ze hebben aangepaste clientsoftware voor Windows, Mac OS X en Linux. Ze zijn net begonnen met bètatesten van nieuwe clients voor Windows en Mac OS X. Ze hebben stapsgewijze installatiehandleidingen om hun gebruikers te helpen OpenVPN te configureren met hun service op Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android en DD-WRT en tomaten routers.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Aangepaste, gebruiksvriendelijke software voor Windows en Mac
 • Geen logboekbeleid van individuele gebruiksactiviteiten
 • Gebruik van vijf gelijktijdige apparaten op één account
 • Uitstekende snelheid
 • Ondersteuning en configuratiehandleidingen voor DD-WRT- en Tomato-rounters

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Aangepaste apps voor iOS- en Android-apparaten
 • Een garantie zonder voorwaarden
 • Breid netwerklocaties uit
 • Ondersteuning toevoegen voor cryptovaluta

U kunt de gebufferde VPN-service gebruiken om dagelijks te surfen, online te bankieren of uw favoriete film te kijken. Hun service kan uw verkeer veilig houden wanneer u openbare wifi-netwerken gebruikt of censuur van de firewalls van uw lokale overheid overwinnen. Onze prestatietests suggereren dat het geschikt moet zijn voor al uw internetbehoeften. Test hun service zelf uit. Ze bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft de tijd om hun service te herzien en te kijken of deze aan uw behoeften voldoet. Als je van hun service geniet, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang met vijf gelijktijdige verbindingen vanaf slechts $ 8,25 per maand.

Bezoek Buffered VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me