Uit onze Hammer VPN-beoordeling bleek dat het een Android-app is die is gemaakt door TunnelGuru VPN. HammerVPN is een VPN-softwaretool voor Android-apparaten die niet alleen al uw internetverkeer versleutelt door er ook een versleuteltechnologie op toe te passen. Dit kan helpen verbergen dat u een VPN-service gebruikt. Dit kan op zijn beurt uw internettransacties bewaken en DPI (deep packet inspection) van derden dwarsbomen.

Hammer VPN-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

U kunt de Hammer VPN-app gratis downloaden van de Google Play-site. TunnelGuru biedt gebruikers van de Hammer VPN-app een gratis 100 MB bandbreedte voor hun VPN-service. Hoewel het een kleine hoeveelheid bandbreedte is, kan het voldoende zijn voor informele VPN-gebruikers. Bovendien zult u genoegen moeten nemen met soms opdringerige advertenties van TunnelGuru VPN en hun sponsors, aangezien de gratis service wordt gefinancierd door advertenties (voorbeelden hieronder).

Hammer VPN-advertenties

We denken echter niet dat dit voldoende bandbreedte zal zijn voor de meeste reguliere VPN-gebruikers. Als u echter besluit dat u de Hammer VPN-app en de service van TunnelGuru VPN leuk vindt, bieden ze een onbeperkte bandbreedteversie waarvoor u zich kunt aanmelden om de app zelf te gebruiken. Ze bieden alleen een maandelijks pakket aan voor deze betaalde service. Je kunt onbeperkt VPN kopen voor $ 4,25 per maand.

Kenmerken van het Premium Hammer VPN-account

De functies en voordelen die het betaalde Hammer VPN-account biedt, zijn als volgt:

 • Stealth VPN – Het biedt hulp tegen DPI van uw internetverkeer.
 • Extra servers – Je krijgt toegang tot het 1 Gbps netwerk van premium servers.
 • Extra softwaretoegang – U kunt alle software van TunnelGuru VPN gebruiken waarmee u verbinding kunt maken via verschillende protocollen.
 • Poorten – U kunt meerdere poorten kiezen om gegevens door te tunnelen.
 • Proxy – U kunt de VPN instellen om een ​​proxy te gebruiken.
 • Bandbreedte – Toegang tot servers zonder bandbreedtebeperkingen. Gratis servers hebben nog steeds een limiet van 100 MB per dag.
 • Beveiliging – Hammer VPN biedt een virtuele firewall om uw apparaat te beschermen tegen inkomende malware.
 • Bescherming – Bescherm uw informatie terwijl u verbonden bent met WiFi-netwerken.

U kunt voor uw service betalen en een maandelijkse voucher van Paypal ontvangen als u liever al uw online betalingen in een centrale database bewaart. Ze accepteren Visa, MasterCard, American Express en Discover creditcards die worden afgehandeld met de anonieme functie van Paypal. Je kunt je abonnement ook betalen via de TunnelGuru-website als je dat wilt. U vindt een link onderaan de app-installatiepagina in de Google Play Store.

Risicovrije proefperiode

U kunt de Hammer VPN-service gratis proberen. Je kunt tot 100 MB bandbreedte per dag gebruiken op hun VPN-netwerk. Bovendien bieden ze een geld-terug-garantie van 3 dagen zodra u hun premiumservice aanschaft. Als u niet tevreden bent met de service nadat u deze hebt gekocht, betalen zij uw aankoopprijs terug. U moet hen binnen drie dagen na uw abonnementsdatum schriftelijk via e-mail op de hoogte stellen van uw voornemen om uw account te annuleren.

VPN-servernetwerk

Het premium Hammer VPN-netwerk bestaat uit 1 Gbps servers in Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten, Singapore, Zuid-Afrika en Turkije. Hoewel dit een klein aantal VPN-locaties is, omvat het een groot geografisch gebied. Het biedt hun VPN-service een aanwezigheid op vijf van de zeven continenten: Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

De Hammer VPN-servers staan ​​het gebruik van torrents of andere P2P-software niet toe. Ze zijn ook niet bedoeld om geografische beperkingen voor het streamen van inhoud te omzeilen. Je bent beperkt tot slechts één apparaat tegelijk. Ten slotte kun je de Hammer VPN-app niet gebruiken in Nigeria, Pakistan, Ghana, China, India, Senegal en Syrië.

Privacy en beveiliging

We zijn niet zeker van de privacy van wat u doet tijdens het gebruik van de Hammer VPN-service op basis van hun eigen privacy- en TOS-beleid. Enkele uitzonderingen op dit beleid volgen:

We doen ons best om uw privacy te beschermen door geen gegevens meer op onze servers op te slaan dan technisch of wettelijk verplicht – en toegestaan. In feite houden de servers zelf geen logboeken bij die voor iedereen interessant kunnen zijn, behalve voor de ontwikkelaars en operators; We zullen echter voor zover nodig samenwerken met de zorgverlenende autoriteiten om ons te beschermen tegen eventuele verantwoordelijkheid voor uw illegale handelingen. Dit betekent dat we uw account- en betalingsgegevens kunnen onthullen, evenals het bron-IP-adres dat is gebruikt om te registreren als u de regels heeft overtreden.

Voor hun mobiele apps vermelden ze het volgende:

> Mobiele applicaties:
We lezen, volgen en verzamelen geen informatie of persoonlijke gevoelige gegevens via mobiele applicaties die u op uw mobiele apparaten gebruikt. Het heeft alleen minimale rechten nodig om te werken, vermeld in de lijst met rechten, kan worden gecontroleerd terwijl u mobiele apps installeert. Mobiele applicaties hebben voornamelijk de huidige locatie nodig, apparaat-ID indien beschikbaar, informatie bouwen, toegangsrechten tot mobiele opslag en netwerk.

Ze registreren een minimum aan informatie van hun VPN-gebruikers: verbinding starten, verbinding beëindigen en het IP-adres dat wordt gebruikt om verbinding te maken. Aangezien ze echter verklaren dat ze werken binnen de gerechtelijke grenzen van het land waar ze zich bevinden en niet in één rechtsgebied, kunnen ze in sommige gevallen worden gedwongen om de gegevens van gebruikers te controleren. Verder zeggen ze dat ze dit zullen doen om zichzelf te vrijwaren van alle verkeerde handelingen van jouw kant. Daarom laten we het aan u over om zelf te bepalen of u zich comfortabel voelt met deze voorwaarden.

HammerVPN biedt heel weinig technische informatie over hoe ze uw gegevens versleutelen of het mechanisme dat ze gebruiken om hun stealth-functie te bieden. Uit ons onderzoek hieruit bleek dat ze hun eigen gepatenteerde aangepaste VPN gebruiken. Het combineert meerdere protocollen en tunneltechnologieën. Bovendien gebruikt de Hammer VPN-service 128-bits coderingssterkte voor uw internetgegevens.

Technische ondersteuning

Ondersteuning voor de Hammer VPN-service is voornamelijk per e-mail. We stuurden een paar ondersteuningsvragen naar hun personeel en hoorden in de meeste gevallen van toen 2 dagen. De antwoorden waren behulpzaam bij de vragen die we stelden.

Hammer VPN-ondersteuning

Ze zijn ook aanwezig op Twitter en Facebook. Hoewel het er niet naar uitziet dat ze dagelijks worden gecontroleerd, weten we niet hoe lang het duurt om een ​​antwoord van deze bronnen te ontvangen. Ten slotte hebben ze een paar YouTube-video’s waarmee je je kunt aanmelden voor hun service. Ze hebben geen database met veelgestelde vragen en hun software is ontworpen voor mensen met meer technische kennis als u wilt profiteren van de geavanceerde functies.

Hammer VPN installeren

U kunt de Hammer VPN-app installeren op uw Android-apparaat vanuit de Google Play Store. Zodra je de app hebt gevonden, tik je op de knop “Installeren”. Er verschijnt dan een scherm waarin om toegangsrechten voor de app wordt gevraagd. U moet deze accepteren voordat de installatie begint. Nadat de installatie is voltooid, tikt u op de knop “Openen” om deze voor de eerste keer te starten.

Hammer VPN-installatie

Nadat de Hammer VPN-app is geopend, wordt het hoofddashboard weergegeven. Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de VPN-service, wordt uitgelegd dat er geen torrent-software mee kan worden gebruikt. U moet erkennen dat u deze voorwaarde begrijpt en ermee instemt. Vervolgens wordt het scherm weergegeven waarmee de service de Hammer VPN-verbinding tot stand kan brengen. Tik op “OK” om dit toe te staan. Eindelijk wordt de verbinding met de door u gekozen VPN-server voltooid.

Hammer VPN opstarten

Opties en functies voor Android-apps

Als u op de pijl-omlaag naast de momenteel geselecteerde server op het hoofddashboard tikt, wordt een lijst met servers weergegeven waarmee u verbinding kunt maken via uw huidige protocol. Als u een betaald premium-account heeft, kunt u naar de onderkant van deze lijst scrollen en een premium-server selecteren om verbinding mee te maken. Daarnaast kunt u ook uw protocol kiezen dat u wilt gebruiken om verbinding te maken. De drie protocollen waaruit u kunt kiezen, zijn als volgt:

 • UDP – Dit is het standaard en primaire protocol voor de app en het gebruikt RPort: 500 en LPort: 0 (0 vertegenwoordigt een willekeurig poortnummer). Dit is het snelste protocol en is voor de meeste gebruikers het beste. Het biedt echter geen verificatie van de bestelling of levering van alle verzonden datapakketten.
 • TCP – Dit is langzamer dan het UDP-protocol, maar biedt verificatie van de bestelling en levering van datapakketten. Daarom is het het beste voor lange afstand of zwakke verbindingen of als je problemen hebt met het verbinden met UDP.
 • ICPM – Dit is voor het verbinden van geroote apparaten en vereist toegang tot de supergebruiker op uw apparaat.

Verbinding maken via verschillende protocollen kan van invloed zijn op de subset van VPN-servers waartoe u toegang hebt wanneer u de Hammer VPN-service gebruikt.

Hammer VPN-opties

Er zijn twee andere schermen die toegankelijk zijn via het app-dashboard. De eerste hiervan is toegankelijk door op de knop “Over” te tikken en geeft informatie over de Android-app. Het toont ook een link naar de TunnelGuru-website, zodat u een betaald account kunt aanmaken en de Servicevoorwaarden kunt bekijken als u dat wilt.

Het tweede scherm met toegevoegde functies van de app is toegankelijk door op de knop “Geavanceerd” te tikken. Op dit scherm kun je de DNS toewijzen die door de VPN wordt gebruikt en een proxy instellen die kan worden gebruikt via de Hammer VPN-app. U kunt deze proxy instellen door een hostnaam of IP-adres in te voeren voor de host, de poort die het gebruikt en de header ervan. U kunt er ook voor kiezen om de proxy door TCP-verbindingen te laten gebruiken. Nadat u de proxy-parameters heeft ingevoerd, tikt u op de knop “Opslaan” om de proxy-instellingen te voltooien.

Hammer VPN-functies

Hammer VPN in gebruik

Nu we de Hammer VPN-app voor Android-functies en -opties hebben onderzocht, kunnen we deze in actie bekijken. We hebben een premium-account geactiveerd door onze betaalde verificatiereferenties in te voeren, zodat we toegang hebben tot de premium-servers. Het gebruik van de service is heel eenvoudig. Selecteer eerst de server en het protocol dat u voor de verbinding wilt gebruiken (Premium-server-g11 in Duitsland werd in dit geval met UDP gebruikt). Tik op de knop “Connect”.

Na een paar seconden wordt het verbonden scherm weergegeven. Dit scherm toont de volgende sessie-informatie: verbonden server, verbindingstijd, ontvangen bandbreedtegegevens en verzonden bandbreedte. Het geeft ook een knop weer om de verbinding te verbreken. Als u op deze knop tikt, wordt u gevraagd de verbinding met de VPN-server te verbreken.

Hammer VPN-gebruik

Zodra u uw huidige verbinding hebt verbroken, kunt u een andere VPN-server selecteren om verbinding mee te maken. U kunt desgewenst ook uw protocol wijzigen. Als u de Hammer VPN-app voor Android wilt sluiten, tikt u op de terugknop voor uw apparaat vanuit het hoofddashboardscherm. Hierdoor wordt de prompt weergegeven om de app te sluiten.

Hammer VPN App Close Prompt

Door op de knop “OK” te tikken, wordt de app gesloten.

Zoals deze sectie laat zien, kan de Hammer VPN-app door iedereen worden gebruikt. Met een paar simpele tikken bent u verbonden met een server op hun netwerk. Het loskoppelen duurt slechts twee keer. Het gebruik van hun geavanceerde functies vereist wat meer technische expertise, maar eenmaal instellen is net zo eenvoudig.

Hammer VPN-snelheidstest

De Hammer VPN-service heeft zowel gratis als premium servers. Daarom hebben we zowel betaalde premium server- als gratis serversnelheidstests opgenomen om te zien hoe deze zich verhouden tot het niet actief zijn van een VPN. De resultaten, van links naar rechts, zijn geen VPN-verbinding, premium VPN-serververbinding en gratis VPN-serververbinding. U zult merken dat er een matig snelheidsverlies was als gevolg van de betaalde VPN-service die te wijten is aan de coderingsoverhead. Je kunt ook zien dat dit snelheidsverlies veel groter was voor de gratis VPN-server. Dit is meestal het geval en vooral vanwege het enorme aantal gebruikers op gratis VPN-servers. Hun snelheid kan sterk en gedurende de dag variëren.

Hammer VPN Speedtest

Meer kwantitatief daalde onze snelheid van 28,94 Mbps naar 22,25 Mbps bij gebruik van de betaalde Hammer VPN-server. Dit is een afname van ongeveer 23,1 procent voor een server in Tucker, GA. Let op, dit is nog steeds snel genoeg voor de meeste van uw internetsurfen. De gratis VPN-server verlaagde onze ISP-basissnelheid van 28,94 Mbps naar 10,30 Mbps. Dit is een daling van bijna 64,4%. Dit in combinatie met de dagelijkse beperking van 100 MB geeft aan dat dit waarschijnlijk niet de beste keuze is voor veel VPN-gebruikers. Het gebruik van een VPN kan uw online privacy helpen beschermen en uw online informatie beschermen tegen onsmakelijke mensen. Dit geeft u meer gemoedsrust tijdens het surfen op internet. Het kopen van de beste VPN-service die u zich kunt veroorloven, kan dit helpen garanderen.

Hammer VPN Review: conclusie

Hammer VPN is een gratis Android-app van TunnelGuru waarmee uw mobiele apparaat verbinding kan maken met hun netwerk. Het verbetert niet alleen uw online privacy en beveiliging, maar beschermt u ook tegen DPI-inspectie door derden zoals sommige ISP’s en overheidsinstanties. Ze bieden u 100 MB per dag gratis bandbreedte op hun VPN-netwerk. Dit kan voldoende bandbreedte zijn voor informele VPN-gebruikers. Het is echter niet genoeg voor degenen die routinematig verbinding maken met internet via een VPN. TunnelGuru biedt ook een betaalde premium VPN-service waarmee je onbeperkte bandbreedte op hun VPN-netwerk kunt gebruiken. U kunt ook toegang krijgen tot alle aangepaste software voor verschillende apparaten. U kunt echter slechts één apparaat tegelijk aansluiten. Het geeft je ook toegang tot hun premium VPN-servers.

Het Hammer VPN premium-netwerk bestaat uit servers in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Ze hebben servers van 1 Gbps in meerdere landen. Hun service maakt gebruik van een gepatenteerd VPN-algoritme dat gebruikmaakt van 128-bit sterkte encryptie. Technische ondersteuning vindt voornamelijk plaats via e-mail. Hoewel ze ook accounts hebben op Twitter en Facebook. Hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid zijn enigszins dubbelzinnig. Daarom moet u ze zelf onderzoeken om te zien of ze voor u acceptabel zijn.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Hammer VPN biedt DPI-bescherming voor degenen die het nodig hebben.
 • Android-app en aangepaste software voor Windows.
 • TunnelGuru heeft meerdere apps voor Android-apparaten.
 • Ze bieden dagelijks 100 MB gratis VPN-service.
 • Een extra geld-terug-garantie van 3 dagen zodra u zich abonneert op de service.
 • Meerdere manieren om een ​​premium VPN-abonnement aan te schaffen, waaronder cryptovaluta zoals Bitcoin.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg tutorials toe voor de functies van Hammer VPN en andere aangepaste TunnelGuru-software.
 • Meer bandbreedte voor gratis gebruikers
 • Snellere servers voor gratis gebruikers
 • Sta meer dan één gelijktijdige verbinding toe.
 • Voeg meer VPN-locaties toe.

Hammer VPN biedt een gratis service die u kunt gebruiken om hun prestaties te testen. Bovendien bieden ze een geld-terug-garantie van 3 dagen. Deze zouden u voldoende tijd moeten geven om de VPN-service op de proef te stellen met al uw apparaten. Dus ga je gang en test het zelf. Als je het leuk vindt en denkt dat het bij je past, kun je je abonneren voor $ 4,25 per maand.

Bezoek Hammer VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me