hide.me Beoordeling

Deze beoordeling begint met een korte blik op het begin van hide.me. Hide.me is in 2012 opgericht door een internationale groep van beveiligingsexperts die hun carrière hebben opgezet door het bouwen van veilige infrastructuren voor overheden en bedrijven. Deze kennis hielp hen bij het creëren van de veilige, privacygerichte, gebruiksvriendelijke VPN-service hide.me. Ze opereren onder de jurisdictie van Maleisië, die geen verplichte wetten voor het bewaren van gegevens heeft. Hierdoor kunnen ze hun no-log-beleid handhaven. Dit garandeert de anonimiteit van hun leden tijdens het surfen op internet.


HideMe beoordelingPrijzen en speciale aanbiedingen

Bedankt aan het hide.me-team voor het aanbieden van korting aan onze bezoekers op hun populaire VPN-service. Door op de onderstaande afbeelding te klikken, komt u in beeld bespaar 35% hun Premium- en Plus-abonnementen. De korting is terugkerend, zodat u gedurende de levensduur van uw account kunt genieten van de besparingen. De abonnementen variëren van $ 3,32 per maand voor 75 GB tot $ 6,45 per maand voor een volledig jaar onbeperkte VPN-toegang. Ik denk dat je best tevreden zult zijn met de service. Met de korting is hide.me een behoorlijke waarde.

hide.me Special

Een beoordeling van de prijzen van hide.me laat zien dat ze hun VPN-service in drie verschillende abonnementen aanbieden. Deze worden hieronder samengevat.

 • Plus prijsplan
  • Alle locaties
  • Onbeperkte bandbreedte met hogere prioriteit
  • Gebruikslimieten 75 GB aan gegevensoverdracht per maand
  • Volledige protocolondersteuning
  • 1 VPN-verbinding
 • Premium prijsplan
  • Alle locaties
  • Onbeperkte bandbreedte met de hoogste prioriteit
  • Onbeperkte gegevensoverdracht
  • Volledige protocolondersteuning
  • 5 gelijktijdige VPN-verbindingen
  • Dynamische poortdoorschakeling, toegang tot sokkenproxy, vast IP-adres

Zoals u kunt zien, is de gratis VPN-service zeer beperkt en zou deze alleen goed zijn voor alleen anoniem surfen, omdat u snel de datalimiet van 2 GB zou bereiken door slechts één HD-film te streamen. Alle prijzen in de bovenstaande afbeelding zijn voor de 12-maandplannen en zijn inclusief hun zeer genereuze 35% korting. Het Plus-abonnement kost $ 3,32 per maand, maar is beperkt tot 75 GB per maand en staat slechts 1 verbinding toe. Dit plan is misschien een goede keuze voor u als u alleen een parttime VPN nodig heeft. Eindelijk, hoewel een beetje duurder voor $ 6,49 per maand, zijn de Premium-abonnementsfuncties meer in lijn met de andere VPN-services die ik heb beoordeeld.

Hide.me ondersteunt een breed scala aan betalingsopties. Deze omvatten PayPal, BitCoins, grote creditcards en overboekingen. Met PayPal kunt u kiezen waar u uw abonnement wilt beheren. Bitcoin is een betalingsoptie die meer anonimiteit biedt aan degenen die het willen. Ze accepteren ook grote creditcards zoals Visa, MasterCard, JCB en American Express.

Uit deze beoordeling bleek ook dat, in overeenstemming met hun privacygerichte beleid, voor veel soorten betalingen alleen een e-mail nodig is. Zelfs tijdens het betalingsproces is uw privacy beschermd. Alle betalingen worden afgehandeld door externe betalingsproviders en hide.me registreert geen persoonlijke informatie tijdens het betalingsproces. Ze kennen u een unieke ID toe die vervolgens wordt verwijderd. Dit betekent dat uw betaling niet kan worden getraceerd naar een specifiek account en dat u uw betalingsgegevens later niet kunt koppelen aan uw VPN-gebruik. Je blijft dus altijd anoniem bij hide.me, zelfs als je met een creditcard betaalt.

Risicovrije proefperiode

Hide.me begrijpt dat u de prestaties van hun service moet evalueren, zodat ze een gratis plan hebben waarmee u het kunt testen. Hoewel dit plan u de kwaliteit van hun service laat zien en kunt bepalen of het aan uw huidige behoeften kan voldoen, heeft het enkele beperkingen zoals ik eerder al zei. Met het gratis account zou u echter hun Windows-client en Android-app moeten uitproberen om te zien wat u van hen vindt. Ze hebben ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Deze recensie merkt ook op dat, net als het gratis account, de garantie komt met wat volgens mij een grote beperking is, je kunt niet meer dan 500 MB aan gegevens hebben overgedragen. In hun eigen woorden:

Als u niet helemaal tevreden bent met onze VPN-services en u ons binnen de eerste 14 dagen van uw contract schriftelijk via e-mail op de hoogte stelt dat u wilt annuleren, krijgt u 100% restitutie van het contractbedrag in het geval van bandbreedtegebruik in niet meer dan 500 MB.

HideMe 240

hide.me netwerk- en serverlocaties

Als het op grootte aankomt, lijkt hide.me misschien niet zo’n groot netwerk te hebben als sommige van hun concurrenten, maar schijn bedriegt. Ze gebruiken alleen dedicated bare metal servers met 1 Gbit uplinks. Dit geeft hen een voorsprong op providers die virtuele servers gebruiken. Uit deze beoordeling bleek ook dat ze servers hebben op strategische locaties over de hele wereld. Leden hebben toegang tot meerdere servers in populaire landen zoals de Verenigde Staten, Nederland en Australië.

LandenLocatiesServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Als je je abonneert op het premium VPN-abonnement, biedt hide.me onbeperkte data. Dat betekent dat u zoveel gegevens kunt gebruiken als u wilt en verbinding kunt maken met elke serverlocatie. Dit is een echte bonus en stelt degenen die reizen in staat om streaming-inhoud vanuit huis of andere landen te bekijken.

Hide.me heeft servers in de volgende landen:

 • Amerika – Verenigde Staten, Canada, Mexico
 • Europa – Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, IJsland, Italië, Litouwen, Luxemberg, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Zweden, Zwitserland, Turkije.
 • Rest van de wereld – Australië, Hong Kong, Japan, Singapore

Privacy en beveiliging

Afhankelijk van uw doel voor het gebruik van een VPN-service, kan het logboekregistratie- en gebruiksbeleid erg belangrijk zijn. Een beoordeling van de hide.me-website maakt duidelijk wat gebruikers precies van hen mogen verwachten. Deze informatie is rechtstreeks afkomstig van hun servicevoorwaardenpagina:

Om uw privacy te maximaliseren, verzamelen we de minimaal vereiste informatie, en dat is uw e-mailadres. We vragen of slaan uw naam, IP-adres, fysieke adressen, telefoonnummer of andere persoonlijke informatie niet op. Betalingen worden verwerkt door Paymentwall Inc. en Cleverbridge AG en we slaan geen details op over de betalingen in ons systeem. De abonnementen worden door Cleverbridge AG verlengd of bijgewerkt met een speciale gebruikers-ID voor elk gebruikersaccount.

Wat gebeurt er als u een juridische kennisgeving ontvangt, zoals een DMCA voor auteursrechtelijk beschermd materiaal dat ik heb gedownload?
Aangezien onze klanten anoniem zijn bij het gebruik van onze service, zijn dergelijke kennisgevingen gericht aan hide.me en zal onze juridische afdeling een passend antwoord geven. Aangezien we geen verbindingslogboeken opslaan, konden we een verzoek niet koppelen aan een klantidentiteit, zelfs als dit wettelijk verplicht was om dit te doen.

Als het op beveiliging aankomt, heeft hide.me u gedekt. Zoals bij elke VPN, is het aangeboden versleutelingsniveau belangrijk. Ze bieden ondersteuning voor IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether en SSTP met tot AES-256-codering. Ondersteuning van de nieuwste protocollen zoals IKEv2 verzekert hun leden van de snelst mogelijke verbinding.

HideMe 240

Hands-on testen

Als je een van mijn andere recensies hebt gelezen, weet je dat ik als VPN-providers ben met eenvoudig te gebruiken clientsoftware. Hide.me heeft eenvoudig te installeren en te gebruiken aangepaste software. Het heeft een schone, eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Ze hebben een client voor Windows en een mobiele app voor Android. Hide.me is ook compatibel met andere besturingssystemen en apparaten. Bovendien hebben ze stapsgewijze handleidingen om u te helpen bij het configureren ervan.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we eerst de hide.me Windows-client bekijken. De linker figuur hieronder toont het verbindingsscherm voor hun klant. Op dit scherm kunt u uw server kiezen uit een vervolgkeuzelijst, verbinding maken of verbreken, en uw online status weergeven. Het toont ook je huidige abonnement en hoeveel bandbreedte je hebt gebruikt als je geen Premium-account hebt. Hiermee kunt u ook uw huidige account upgraden.

HideMe Windows

De afbeelding rechts hierboven is het instellingenscherm. Hiermee kunt u het coderingstype VPN-verbinding selecteren. In het geval van de gratis client bent u beperkt tot alleen SSTP, PPTP en IKEv2. Het heeft ook een aantal algemene instellingen om de klant uw opstartvoorkeuren te vertellen. Als u de VPN start met beheerdersrechten, kunt u de DNS-lekcontroles instellen. Ook kunt u indien nodig de primaire en secundaire DNS-servers zien en instellen. Ten slotte kunt u controleren of u de nieuwste update voor de client heeft.

HideMe 240

Maak verbinding via de Android-app

Laten we nu de gratis Android-app van hide.me eens bekijken. Je kunt het downloaden van Google Play. Voor de mobiele app is Android 4.0 of hoger vereist. De app draait op alle Android-apparaten.

HideMe Android

Voer eerst uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen. Vervolgens kunt u op tikken om de VPN-beveiliging in te schakelen als u wilt dat de app automatisch een server voor u kiest. Als u dit selecteert, selecteert de app automatisch degene die volgens u het snelst voor u is op basis van locatie en serverbelasting. Anders kunt u zelf een server kiezen uit de beschikbare locaties en tikken om bescherming in te schakelen. De app toont ook uw huidige accounttype en bandbreedtegebruik voor de maand. Ten slotte wordt gecontroleerd of je de nieuwste versie van de app hebt geïnstalleerd.

HideMe 240

hide.me Speed ​​Test

Ik heb hide.me getest met behulp van het IKEv2-protocol met behulp van de Windows-client. Dit biedt de hoogste snelheden voor de protocollen waartoe de gratis VPN toegang had. SSTP, PPTP en IKEv2 waren de enige protocollen die werden ondersteund in hun Windows-client met behulp van de gratis VPN.

HideMe-snelheidZoals je kunt zien was er ongeveer 15% verschil in snelheid tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met een hide.me-server op ongeveer 1300 mijl afstand. Versleuteling voegt overhead toe, dus u kunt enige afname in prestaties verwachten. Prestaties zijn altijd een afweging voor privacy bij het overwegen van een VPN-service. Met een snelheid van bijna 43 Mbps kon ik echter gemakkelijk services zoals Netflix, Hulu en HBO GO streamen en HD-films of live-evenementen bekijken.

hide.me Review: Conclusie

Hoewel hide.me nog maar een paar jaar in de VPN-arena zit, zijn ze hun netwerk blijven uitbreiden vanwege hun toewijding aan uw privacy. Ze hebben de serverlocaties op strategische locaties uitgebreid om hun algehele VPN-prestaties beter te verbeteren. Ze hebben ook aangepaste software ontwikkeld om de installatie en het gebruik van VPN voor hun abonnees te vereenvoudigen. Ik verwacht dat ze deze trend in de toekomst voortzetten en verwachten dat hun service nog beter wordt. Zowel hun Windows-client als Android-app hebben eenvoudige, gebruiksvriendelijke grafische interfaces met ongecompliceerde installaties om VPN voor hun klanten te vereenvoudigen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN-service met een echte toewijding aan je privacy, dan kan hide.me een goede keuze zijn.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Eenvoudig te installeren en te gebruiken Windows-client
 • Mobiele app voor Android
 • Ondersteuning voor IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether en SSTP met tot AES-256-codering.
 • Geen logboekbeleid
 • Gelijktijdige verbinding voor 5 apparaten met Premium Plan
 • Diepe korting op jaarlijkse aanmeldingen

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Vergroot het garantiebereik – onrealistische datalimiet
 • Prijs is iets meer dan concurrenten.

Ik heb genoten van het gebruik van de hide.me-service en raad je aan het zelf te proberen. Test hun desktop-clientsoftware en mobiele Android-app en vergeet niet dat u dat kunt bespaar 35% met onze korting. Ik denk dat je het leuk zult vinden hoe gemakkelijk hun software het maakt om verbinding te maken en te schakelen tussen VPN-servers. Ze blijven groeien en voegen nieuwe serverlocaties toe.

HideMe 240

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map