HideIPVPN-beoordeling

Ik wil de herziening van HideIPVPN beginnen met enkele hoogtepunten van de service. Hoewel hun netwerk kleiner is dan sommige, beheert HideIPVPN servers op belangrijke locaties over de hele wereld. Ze bieden VPN- en Smart DNS-service. U kunt een VPN-abonnement selecteren op basis van de serverlocaties waartoe u toegang wilt. Sommige plannen zoals US VPN bevatten bijvoorbeeld SmartDNS om sites en kanalen in dat land te deblokkeren.


HideIPVPN-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

Laten we beginnen met de VPN-abonnementen die worden aangeboden door HideIPVPN. Zoals u hieronder kunt zien, bieden ze vijf verschillende accounts op basis van de serverlocaties waartoe u toegang wilt. Voor degenen die uw toegang willen beveiligen en van inhoud in de Verenigde Staten willen genieten, raad ik ten zeerste het Amerikaanse VPN-plan aan. Het wordt geleverd met US SmartDNS en proxy zonder extra kosten.

HideIPVPN-tariefplannen

Zoals u kunt zien, biedt HideIPVPN kortingen op basis van de betalingscyclus die u kiest tijdens het aanmelden. U kunt 10% korting krijgen op kwartaaltoegang of 30% korting op jaarabonnementen. Dit maakt het jaarplan de beste waarde. Bezoek de HideIPVPN speciaal pagina om op te slaan.

Naast VPN-toegang biedt het HideIPVPN-team ook Smart DNS. Het verschil is encryptie. Hun SmartDNS slaat de codering over die de privacybescherming uitschakelt. Hierdoor kunt u inhoud in andere landen bekijken zonder uw verbinding met internet te vertragen. Laten we de prijs eens bekijken.

Verberg IPVPN SmartDNS-prijzen

Zoals u kunt zien, biedt HideIPVPN een maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse factureringscyclus voor Smart DNS. Zingen voor een van hen geeft je toegang tot hun SmartDNS-service waarmee je kanalen in de VS, het VK en Polen kunt deblokkeren.

Wanneer u besluit lid te worden, ondersteunt HideIPVPN een breed scala aan betalingsopties. Ik gebruik PayPal graag voor online services omdat u het abonnement kunt beheren. HideIPVPN biedt PayPal samen met creditcard, Bitcoin, Alipay, Webmoney, Yandex, Boleto Bancario en Qiwi.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ik mijn best zal doen om een ​​grondige recensie te schrijven, is er maar één manier om echt te beslissen of HideIPVPN geschikt is voor jouw situatie. U wilt de service zelf testen. HideIPVPN begrijpt dat ook. Om te helpen bieden ze een gratis proefperiode van 24 uur en een geld-terug-garantie van 30 dagen. Zoals u echter in een oogwenk zult zien, bevat de garantie enkele voorwaarden. Dit is de taal die HideIPVPN gebruikt op hun servicevoorwaardenpagina.

Restitutiebeleid

* We bieden 30 dagen geld-terug-garantie. Als u geen verbinding kunt maken met onze VPN-servers met alle VPN-verbindingen die in uw pakket zijn inbegrepen, kunt u binnen 30 dagen om terugbetaling vragen.

*Belangrijk! De service wordt geleverd ‘in de huidige staat’. We kunnen niet garanderen dat onze service bepaalde sites deblokkeert.  Het feit dat u geen toegang heeft tot een site met HideIPVPN, kan geen reden zijn voor een terugbetalingsverzoek. U kunt onze service testen voordat u deze aanschaft met onze gratis proefperiode van 24 uur.

* We geven geen geld terug voor snelheidsproblemen omdat we 24 uur gratis proef-VPN hebben op onze premium servers, waar je de snelheid van elke VPN-server kunt testen. Voor SmartDNS-service hebben we een gratis proefperiode van 7 dagen.

* Als HideIPVPN uw account beëindigt vanwege beleidsschending, zal er geen terugbetaling plaatsvinden.

* Automatisch betaalde PayPal-abonnementen worden niet terugbetaald omdat u verantwoordelijk bent voor uw abonnementen op PayPal.

* Alleen gebruikers van Windows-, MacOS- en Linux-besturingssystemen komen in aanmerking voor restitutie. Als u HideIPVPN probeert te gebruiken op andere besturingssystemen of apparaten (zoals iPhone / iPad / Android / routers), zorg er dan voor dat u eerst de service test.

* Als u HideIPVPN niet op uw modem of router kunt instellen, bent u dat wel NIET in aanmerking komen voor een terugbetaling.

Bezoek HideIPVPN

HideIPVPN netwerk- en serverlocaties

Zoals ik bovenaan de recensie al zei, beheert HideIPVPN een netwerk van VPN-servers op belangrijke locaties. Ze hebben een relatief klein netwerk met serverlocaties in vijf landen. Met servers op belangrijke locaties kunt u de toegang tot populaire sites zoals Netflix en BBC iPlayer overal ter wereld deblokkeren.

Landen Servers Protocollen
530OpenVPN, SSTP, SoftEther, L2TP, PPTP

HideIPVPN heeft servers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Canada. Met hun SmartDNS-service kunt u kanalen in de VS, het VK en Polen deblokkeren.

Privacy en beveiliging

Veel mensen gaan ervan uit dat VPN-services hen automatisch een hoog niveau van privacy en anonimiteit zullen verlenen. Dat klopt niet altijd. Het hangt af van uw doel voor het gebruik van een VPN. Als uw primaire doel privacy is, wilt u waarschijnlijk een VPN die niet logt.

HideIPVPN heeft een verklaring op hun VPN-prijzenpagina die luidt:

Geen logs. We houden geen verkeerslogboeken bij

Ik kon geen vermelding van hun logbeleid vinden in de servicevoorwaarden of pagina’s met privacybeleid. Het zou leuk zijn om meer details te hebben over welke informatie ze loggen en hoe lang ze die informatie bewaren.

Bezoek HideIPVPN

Hands-on testen

Het eerste waar ik naar op zoek bij het beslissen om een ​​VPN-service al dan niet te beoordelen, is een aangepaste client. Iedereen kan OpenVPN installeren en verbindingen handmatig configureren, maar dat is niet meer nodig. Er zijn zoveel VPN-providers die tegenwoordig eenvoudig te gebruiken clientsoftware aanbieden.

Ik ben blij om te delen dat HideIPVPN een erg leuke Windows-client heeft die ik kon gebruiken bij het testen van de service. Ze hebben ook een aangepaste client voor Mac. Samen met installatiehandleidingen voor iOS-, Android-, Linux-, Chromebook- en zelfs DD-WRT-routers.

HideIPVPN biedt alle standaard VPN-protocollen binnen hun aangepaste client. Dat omvat SSTP (voor Windows), OpenVPN, L2TP / IPSec en PPTP. Ze ondersteunen ook een protocol genaamd SoftEther. Het vereist momenteel een afzonderlijke clientdownload, maar ze werken eraan om het in hun aangepaste software op te nemen.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we eens kijken naar de HideIPVPN Windows-client:

HideIPVPN Windows-client

De Windows-software is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Wanneer u het programma uitvoert, wordt het verbindingsscherm weergegeven. Van daaruit kunt u een protocol en land selecteren. Via het dropdownmenu van de server kunt u verbinding maken met een specifieke server. Het zou leuk zijn als HideIPVPN de servers vermeldt op basis van de stad waarin ze zich bevinden, versus UK1, UK2, enz. Mogelijk moet u verbinding maken met verschillende servers om de beste locatie te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Verberg IPVPN-software-instellingen

Het tabblad Instellingen van de Windows-client biedt verschillende opties. Ik stel voor dat u in ieder geval de optie “Opnieuw verbinden indien aangesloten. laten vallen ”optie. De meest geavanceerde functie van de HideIPVPN-software is de applocation killer. U kunt specifieke toepassingen zo instellen dat ze stoppen wanneer de VPN de verbinding verbreekt. De functie is vooral populair voor degenen die P2P / bittorrent-apps gebruiken. HideIPVPN staat torrent-gebruik toe op hun Nederlandse servers.

Bezoek HideIPVPN

Maak verbinding met de Mac VPN-client

Naast hun aangepaste client voor Windows heeft HideIPVPN ook software voor Mac-gebruikers. De Mac-client lijkt erg op zijn Windows-tegenhanger. Het heeft dezelfde geavanceerde functies, namelijk de mogelijkheid om een ​​applicatie te doden wanneer de VPN wegvalt. Dat is een moeilijke functie om te vinden voor Mac-gebruikers, dus ik ben verheugd om te zien dat HideIPVPN het in beide versies van hun software heeft.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

Hoewel HideIPVPN geen iOS-app heeft, hebben ze handleidingen opgesteld voor het handmatig verbinden met PPTP of L2TP. Hier is een kopie van de instructies. Je kunt hun site bezoeken voor een volledige versie met screenshots.

HideIPVPN L2TP installatiehandleiding voor iOS:

1) Ga naar “Algemeen” -> “Netwerk” -> “VPN”
2) Klik op “VPN-configuratie toevoegen …”
3) Selecteer het tabblad L2TP

  • Typ in het veld “Server” het IP- of serveradres van een HideIPVPN-server. Je moet de e-mail controleren die je hebt ontvangen toen je account werd geactiveerd. U vindt alle beschikbare servers in de e-mail.
  • Voer uw pakket gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Voer in het veld “Geheim”: hideipvpn in
  • Laat “Auto” staan ​​voor encryptie en selecteer “Send All Traffic”.
  • Druk op “Opslaan”.

4) Nu uw VPN-verbinding is gemaakt, kunt u nu verbinding maken.

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

HideIPVPN heeft geen app voor Android-apparaten, maar ze hebben wel een installatiegids voor PPTP- en L2TP-verbindingen. Hier is een kopie van de instructies. Je kunt hun site bezoeken voor een volledige versie met screenshots.

HideIPVPN L2TP installatiehandleiding voor Android:

1) Ga naar “Instellingen”
2) Druk op “Meer instellingen”
3) Druk op “VPN”
4) Druk op “VPN-netwerk toevoegen”
5) Druk op het vervolgkeuzemenu “Type”
6) Kies “L2TP / IPSec PSK”

  • Voer in het veld “Naam” de gewenste naam in voor uw verbinding. We raden aan om het te noemen: HideIPVPN (L2TP).
  • Voer in het veld “Serveradres” het IP- of serveradres in van de HideIPVPN-server waarmee u verbinding wilt maken. (Om de beschikbare servers te vinden, controleert u de e-mail die u hebt ontvangen toen u voor het HideIPVPN-account betaalde of meldt u zich aan bij Client Area op hun website.)
  • Voer “hideipvpn” (zonder aanhalingstekens) in het veld “IPSec pre-shared key” in.
  • Laat alle andere velden leeg.
  • Druk op de knop “Opslaan”.

5) Tik op de nieuwe verbinding om verbinding te maken. Voer uw HideIPVPN-gebruikersnaam en -wachtwoord in die u via e-mail hebt ontvangen en tik op Verbinden.

HideIPVPN-snelheidstest

Ik heb HideIPVPN getest met het SSTP-protocol op een Windows 8-systeem. Ik gebruikte hun Windows-client en was verbonden met een server in de Verenigde Staten.

HideIPVPN snelheidstest

Zoals je kunt zien, was er ongeveer 38% verschil tussen mijn verbindingssnelheid rechtstreeks via mijn ISP in vergelijking met toen ik verbinding maakte met de server in Pennsylvania. Versleuteling voegt overhead toe, zodat u altijd enige invloed op de prestaties kunt verwachten. Het is een afweging voor het hogere niveau van privacy. Met een snelheid van meer dan 39 Mbps kon ik zonder problemen sites zoals Netflix en Hulu streamen.

Conclusie

HideIPVPN is een goede VPN-service voor diegenen die privacy zoeken in een van deze landen (VS, VK, NL, DE, CA). Hun applicatie-killer-functie zal zeker worden gewaardeerd door P2P-fans. Als u sites wilt deblokkeren zonder de snelheid te verminderen, raad ik u aan naar hun SmartDNS-service te kijken. Het zal u helpen toegang te krijgen tot populaire kanalen in de VS, het VK en Polen.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Makkelijk te gebruiken Windows- en Mac-clients
 • Ondersteuning voor OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP en SoftEther
 • Application killer-functie in zowel de Windows- als Mac-client
 • Versleutelde VPN- en Smart DNS-services worden apart verkocht
 • Termijnkortingen op driemaandelijkse en jaarlijkse betalingscycli

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied mobiele apps aan voor iOS en Android
 • Voeg meer serverlocaties toe aan het netwerk
 • Maak een lijst van de serverlocaties in de cliënt
 • Beschouw dedicated IP als een add-on

Ik heb genoten van het testen van HideIPVPN en ik kijk er naar uit om te zien wat hun team voor de toekomst heeft gepland. Voordat u zich aanmeldt, moet u ervoor zorgen dat ze servers hebben in de landen waartoe u toegang wilt. Het plan waarvoor u zich aanmeldt, bepaalt welke servers u kunt gebruiken. Leden kunnen verbinding maken met maximaal 3 apparaten tegelijk. Als nieuwe klant wordt u gedekt door de HideIPVPN 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dat zou u voldoende tijd moeten geven om de service te testen. Zorg ervoor dat u de beperkingen van hun restitutiebeleid begrijpt.

Bezoek HideIPVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map