Intuïtieve wachtwoordbeoordeling

Het team achter Intuitive Password lanceerde hun wachtwoordbeheerder in 2013. Het bedrijf is gevestigd in Australië en richt zich op het bieden van betere beveiligingsoplossingen aan gebruikers. Intuitive Password helpt u bij het beveiligen van wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden versleuteld en u kunt wachtwoorden delen met andere gebruikers. Hun oplossing werkt op een breed scala aan apparaten, waaronder Windows, Mac, iOS en Android. Je kunt je wachtwoorden beschermen en ze tussen al je apparaten synchroniseren met Intuitive.


Intuïtief wachtwoord

Prijzen en speciale aanbiedingen

Intuitive Passwords biedt vier verschillende accountniveaus op basis van uw behoeften. Hun basisservice is gratis en u kunt maximaal 10 wachtwoorden bewaren. Ik betwijfel of dat voor de meeste gebruikers genoeg is. U kunt met het Express-abonnement maximaal 2.000 wachtwoorden opvoeren voor $ 2 AUD (Australische dollars) per maand. Vanaf daar kunt u doorgaan naar hun geavanceerde en pro-plannen die onbeperkte wachtwoorden, tweefactorauthenticatie, wachtwoordherstelpunten en meer toestaan. Ze kosten respectievelijk $ 5 per maand en $ 15 per maand. Alle abonnementen zijn geprijsd in AUD en worden jaarlijks gefactureerd.

Intuïtieve wachtwoordprijzen

Ik zou willen voorstellen dat u naar het Intuitive Password Advanced-plan kijkt. U zult een aantal verschillen opmerken tussen de Express- en Advanced-abonnementen, waaronder het aantal ondersteunde wachtwoorden. Het grootste verschil is misschien wel tweefactorauthenticatie. Het geavanceerde account biedt onbeperkte wachtwoorden, tweefactorauthenticatie, een veilige messenger en wachtwoordherstelpunten van de afgelopen 90 dagen. Er zijn een paar andere verschillen, maar die zijn het belangrijkst. Ik zie niet genoeg extra functies in het Pro-plan om het prijsverschil te rechtvaardigen.

Gratis versus betaalde accounts

U kunt zich gratis aanmelden voor het Intuitive Password Basic-abonnement. Het account is goed voor het testen van de service, maar het mist veel van de functies die ik zou willen in een wachtwoordbeheerder. Om te beginnen ondersteunt het Basic (gratis) abonnement slechts maximaal 10 wachtwoorden. Basisgebruikers hebben geen offline toegang tot het systeem, wat betekent dat u te allen tijde verbinding met de dienst moet maken via een internetverbinding. Het Basic) gratis) plan mist andere belangrijke functies, zoals de mogelijkheid om wachtwoorden te exporteren en een back-up van uw gegevens te maken. Eindelijk mist het e-mailondersteuning. Om al deze redenen stel ik voor dat u hun Express- of Advanced-plannen overweegt.

Bezoek Intuitive Password

Aan de slag met een intuïtief wachtwoord

Zodra u zich aanmeldt voor een intuïtief wachtwoord, heeft u toegang tot de interface door in te loggen op hun website. In plaats van software-apps aan te bieden, doet Intuitive Password alles online. Er is een offline modus voor wanneer je toegang tot wachtwoorden nodig hebt, weg van een internetverbinding, maar zoals je zult zien, is de kracht van het programma hun online interface.

Zodra u zich aanmeldt bij de Intuitive Password-website, wordt u begroet door het volgende scherm:

Intuïtief wachtwoorddashboard

Beschouw het hoofdscherm als uw dashboard. Vanaf hier kunt u een record toevoegen, een item bekijken, exporteren, afdrukken of een wachtwoorditem klonen. Zoals je rechts op het scherm kunt zien, heb ik een tabblad geopend om een ​​nieuw wachtwoorditem in te voeren. U kunt verschillende details toevoegen aan een wachtwoorditem:

 • Titel
 • Gebruikersnaam
 • Wachtwoord
 • Website
 • Veiligheidsvraag
 • Beveiligingsantwoord
 • Diversen notities
 • Tags

U kunt accounts taggen zodat ze gemakkelijker te vinden zijn. Intuitive Password heeft een leuke zoekfunctie waarmee u wachtwoorditems kunt vinden op trefwoord of op de tags die u eraan hebt gekoppeld.

Intuïtief zoeken naar wachtwoorden

Naast de zoekfunctie kunt u uw aanmeldingen sorteren op alfabetische volgorde, favorieten, gewijzigde datum, toegangsdatum of vlaggen.

Genereer sterke wachtwoorden

Ik hou van de manier waarop Intuitive Password hun wachtwoordgenerator integreert. Het is ingebouwd in het record. Wanneer u een nieuw wachtwoorditem invoert, ziet u een veld voor wachtwoord. Als u op het sterretje aan de rechterkant klikt, wordt het veld vergroot en kunt u een sterk wachtwoord genereren.

Wachtwoord generator

U kunt een aantal wachtwoordopties instellen, waaronder het opnemen van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale symbolen. U kunt ook het aantal tekens in het wachtwoord instellen. Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien, geldt een wachtwoord van 8 tekens met letters, cijfers en speciale tekens als goed. Terwijl een wachtwoord van 12 tekens met dezelfde elementen perfect wordt weergegeven. Ik waardeer de statusbalk. Veel mensen denken dat een wachtwoord van 8 tekens voldoende is, maar het is echt geen dag, ik raad aan om 12 tekens te gebruiken samen met alle wachtwoordelementen waar mogelijk. Als de website geen sterk wachtwoord ondersteunt, kunt u alternatieven overwegen die dat wel doen.

Aanvullende instellingen & Kenmerken

Zoals de naam al doet vermoeden, is de interface erg intuïtief. Hoe meer ik het gebruikte, hoe meer ik van hun gebruikersinterface hou. Het is simpel te gebruiken. Alles is waar je het zou verwachten. In feite hoeft u niets in te stellen, maar er zijn enkele opties voor degenen die meer maatwerk willen.

Zichtbaarheidsinstellingen

U kunt de zichtbaarheidsinstellingen gebruiken om in te stellen welke aanmeldingen, accounts, portefeuilles, licenties, identificaties, identiteiten en boekingen u in de interface ziet. Zoals je zou kunnen raden, betekent het selectievakje dat items zichtbaar zijn en het minteken dat ze verborgen zullen zijn. Ik heb het systeem getest door algemene logins te verbergen. Nadat de wijziging was aangebracht, toonde de interface de accounts niet meer in de algemene logins. De instelling was ook gemakkelijk om te keren. Het werkte precies zoals je zou verwachten.

Categorie Manager

Ik heb niet veel te vertellen over de categoriemanager. Ik wilde alleen maar delen dat Intuitive Password je de mogelijkheid geeft om nieuwe categorieën te maken. U kunt ook nieuwe aangepaste velden toevoegen.

Snel inloggen

Intuitive Password biedt plug-ins voor Chrome, Firefox, Safari en Opera. U kunt ook een bookmarklet installeren op oudere browserversies. Door de plug-in te installeren heeft u toegang tot hun snelle login-functie.

Offline modus

Ik denk dat de grootste kracht van Intuitive Password de gebruiksvriendelijke webinterface is. Ze begrijpen echter dat er soms momenten zijn waarop u toegang tot wachtwoorden nodig heeft op een plaats waar u geen toegang tot internet heeft. Als reactie hierop hebben ze een offline modus. U kunt uw wachtwoorden offline downloaden en bekijken. Met het systeem kunt u uw gegevens automatisch synchroniseren met Dropbox, box, Microsoft One Drive of Google Drive.

Intuitive Password biedt u ook de mogelijkheid om uw wachtwoorden en gegevens veilig met anderen te delen. Dit is vooral leuk voor diegenen die wachtwoorden willen delen met teamleden op het werk.

Bezoek Intuitive Password

Smartphone en tablet

U kunt intuïtief wachtwoord eenvoudig gebruiken op smartphone en tablet. Ze bieden geen mobiele apps voor iOS en Android. In plaats daarvan hebben ze instellingen in de webapp om te schakelen tussen telefoon, tablet en desktop. De interface is aangepast op basis van de weergavegrootte die u kiest. Laten we beginnen door naar het tabletscherm te kijken. Het werkt met elke tablet, inclusief iPad, Android, Microsoft-tablets en meer.

Tabletweergave

Laten we nu de tabletinterface vergelijken met de interface die u op uw smartphone zou gebruiken. Omdat er geen app bij betrokken is, maakt het niet uit of u verbinding maakt via iPhone, Android, Windows of een ander platform, zolang u maar verbinding kunt maken met hun website.

Smartphone-weergave

U merkt het verschil in lay-out tussen de drie interface-instellingen. Ik heb de screenshots van een Windows 10-systeem gemaakt, maar je kunt gemakkelijk het verschil in lay-out zien tussen desktop-, tablet- en smartphoneweergaven. Wijzigingen worden opgeslagen in de interface, ongeacht het type apparaat dat u op dat moment gebruikt.

Intuïtieve wachtwoordbeveiliging

Aangezien de service webgebaseerd is, moet u ervoor zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Hetzelfde geldt voor elke service die uw gegevens opslaat. Ik ben blij te kunnen delen dat het Intuitive Password-team uw beveiliging serieus neemt en een aantal systemen heeft opgezet om uw gegevens te beschermen. Op netwerkniveau plaatsen ze gebruikersgegevens achter verschillende firewalllagen. Ze scannen in realtime op malware en hebben DDoS-beveiliging om ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot de service.

Het hebben van een beveiligd netwerk is slechts een deel van de puzzel. Een bedrijf heeft ook sterke bescherming nodig voor uw accountgegevens. Intuitive Password gebruikt wachtwoordgebaseerde sleutelafleidingsfunctie 2 (PBKDF2) met een uniek zout voor elk van uw inloggegevens. Ze selecteren het aantal hashing-iteraties en we zien graag dat het minimale aantal dat wordt gebruikt 10.000 iteraties is. Wachtwoordmanagers moeten een balans vinden tussen beveiliging en prestaties. Als de iteraties te hoog zijn ingesteld, is de reactietijd traag. Ik denk dat het gebruik van 10k + iteraties een goede balans is.

Misschien is een van mijn favoriete intuïtieve wachtwoordbeveiligingsfuncties hun ondersteuning voor tweefactorauthenticatie. Degenen die zich abonneren op hun Advanced- of Pro-serviceniveau, kunnen SMS- of Google-authenticatie gebruiken als tweede beschermingsniveau. Dit is misschien wel het beste wat u kunt doen voor elk online account dat dit ondersteunt. Twee-factor-authenticatie voegt een extra beschermingslaag toe bovenop uw wachtwoord. Ik raad ten zeerste aan om het waar mogelijk te gebruiken.

Bezoek Intuitive Password

Klantenservice

Het Intuitive Password-team is gevestigd in Australië en biedt op werkdagen ondersteuning van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt hun technische ondersteuningsteam per e-mail bereiken. Hun e-mailadres is support (at) intuitivepassword.com. Zorg ervoor dat u onze “at” vervangt door het @ -teken in uw e-mail. Aangezien ze alles online doen, is de kans kleiner dat u technische assistentie nodig heeft. Toch is het goed om te weten dat het er is wanneer je het nodig hebt. Ik communiceerde met hun ondersteuningsteam tijdens het schrijven van de recensie en vond dat ze behoorlijk responsief waren.

Intuïtieve wachtwoordbeoordeling: conclusie

Een van de eerste dingen die me opviel toen ik naar Intuitive Password keek, was dat ze geen software en mobiele apps aanbieden. Daardoor vroeg ik me af wat ik van hun service kon verwachten. Na het gebruik van hun webinterface ben ik erg onder de indruk van het gebruiksgemak. U zult merken dat u de extra software niet nodig heeft, zolang u verbonden bent met internet. Als u van plan bent om een ​​wachtwoordbeheerder veel offline te gebruiken, raad ik u aan naar alternatieven te kijken. Ik denk echter dat de meesten van ons wachtwoordmanagers gebruiken om onze online accounts op te slaan en in te loggen. Ik vond de mogelijkheid om alles online te doen als een gemak in plaats van een beperking.

Wat ik het leukste vond aan de software:

 • Makkelijk te gebruiken webinterface
 • Tweefactorauthenticatie voor geavanceerde en professionele gebruikers
 • Met de wachtwoordgenerator kunt u sterke wachtwoorden maken
 • Mogelijkheid om wachtwoorden op te halen om naar offline te verwijzen
 • Deel veilig wachtwoorden met teamleden
 • Mogelijkheid om codes voor eenmalig gebruik te maken voor toegang

Ideeën om de software te verbeteren:

 • Softwareclients en mobiele apps voor offline gebruik
 • Live chat-ondersteuning voor geavanceerde en professionele gebruikers
 • Bied prijzen aan en accepteer betalingen in USD en Euro

Intuitive Password is goed gepositioneerd voor diegenen die sterke wachtwoorden willen genereren en hun accountgegevens veilig online willen opslaan. Ik vind hun gratis service te beperkt, maar het Express-niveau begint bij slechts $ 2 AUD per maand. Ik stel voor dat je overstapt naar hun geavanceerde abonnement voor $ 5 AUD. Het is mijn favoriet omdat het tweefactorauthenticatie en een onbeperkt aantal wachtwoorden ondersteunt. Alle abonnementen worden gefactureerd in Australische dollars (AUD) en jaarlijks gefactureerd. Nieuwe leden worden gedekt door hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. In vergelijking met de Amerikaanse dollar (USD) kost het Advanced-plan ongeveer $ 3,57 USD per maand tegen de wisselkoers op het moment van deze herziening. Ik stel voor dat u Intuitive Password eens probeert en een paar minuten besteedt aan het leren kennen van de webinterface.

Bezoek Intuitive Password

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map