Laten we beginnen met onze beoordeling van IPVanish door op te merken dat ze een van de weinige VPN-providers van het hoogste niveau zijn. Dit betekent dat ze al hun infrastructuur beheren, hun eigen netwerkingenieurs in dienst hebben en hun eigen aangepaste software schrijven. Daarom hoeven uw gegevens nooit door een derde partij te worden aangeraakt. Al uw internetverkeer is gecodeerd en veilig getunneld vanaf het moment dat het uw apparaat verlaat totdat het de IPVanish VPN-servers verlaat op weg naar zijn eindbestemming. De medewerkers van IPVanish hebben er te allen tijde volledige controle over. Hierdoor kunnen ze de stroom optimaliseren en een van de snelste VPN-services in de branche leveren. Ze zijn een veteraan van 15 jaar op het gebied van privacy, ze hebben een geweldige reputatie opgebouwd en blijven een van de beste VPN-providers vanwege hun professionaliteit, aandacht voor klantenservice en het vermogen om de nieuwste technologieën in hun netwerk te integreren.

IPVanish

IPVanish is voortdurend bezig met het uitbreiden en verbeteren van hun servernetwerk om de snelste, veiligste en meest betrouwbare wereldwijde VPN-service te bieden. Hun netwerk omvat meer dan 40.000 IP-adressen op meer dan 1.000 servers in meer dan 60 landen. Het biedt toegang tot bijna elk groot continent, inclusief Europa, Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Oceanië. Waar u ook ter wereld bent, u zult waarschijnlijk een snelle en betrouwbare IPVanish-server kunnen vinden om uw privacy te beschermen en uw internettransacties te beveiligen.

Prijzen en speciale aanbiedingen

IPVanish brengt hun VPN-service op de markt als één pakket met drie verschillende tariefplannen. Deze plannen omvatten een maand, drie maanden en een jaar. IPVanish heeft onze lezers genereus tot 57% korting gegeven op de eerste factureringscyclus. Dit betekent dat onze lezers een volledig jaar van de IPVanish-service kunnen genieten vanaf slechts $ 39, wat slechts $ 3,25 per maand is. Dat is een besparing van 73% korting op de volledige verkoopprijs van $ 143,88 per jaar.

IPVanish-prijzen

Betalen voor de IPVanish-service

Zoals de volgende afbeelding laat zien, heeft IPVanish een aantal verschillende manieren om voor hun VPN-service te betalen. Ten eerste accepteren ze betalingen met de meeste grote creditcards. Deze kaarten bevatten Visa, MasterCard, American Express, Discovery en JCB. Ze accepteren ook Visa-betaalpassen, Electron en Delta. Als u uw online aankopen graag op een centrale locatie wilt houden, kunt u zich abonneren via Paypal. Betalen met Bitcoin kan uw online anonimiteit helpen vergroten door alleen een geldig e-mailadres te vereisen om uw IPVanish-account aan te maken. Ten slotte kunt u, afhankelijk van waar u woont, betalen met Alipay, iDEAL, Giropay, Bolero Bancario, CashU en anderen.

IPVanish-betalingsmethoden

Risicovrije 7 dagen geld-terug-garantie

Het team van IPVanish realiseert zich dat potentiële klanten hun netwerk willen testen. Daarom bieden ze alle nieuwe gebruikers een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft u de tijd om de snelheid en compatibiliteit van het IPVanish-netwerk volledig te testen met alle apparaten en websites die u regelmatig bezoekt. Neem ook contact op met hun technische ondersteuning als u vragen heeft tijdens het testen van hun VPN-netwerk. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met de prestaties, zal IPVanish de volledige aankoopprijs van uw abonnement terugbetalen. U moet deze terugbetaling binnen zeven dagen na uw aankoopdatum aanvragen.

Bezoek IPVanish

Wat zijn de voordelen van een IPVanish-abonnement?

Alle IPVanish-gebruikers hebben toegang tot de volgende voordelen:

 • Maatwerk software – Abonnees hebben toegang tot aangepaste VPN-apps voor Windows, Mac OS X, iPhone en iPad, Android-apparaten en Amazon Fire TV om overal verbinding te maken met hun VPN-service.
 • Geen logging – IPVanish verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van hun VPN-service.
 • Gelijktijdige verbindingen – Alle gebruikers kunnen maximaal vijf apparaten tegelijkertijd op één account aansluiten.
 • Netwerk infrastructuur – IPVanish-gebruikers kunnen verbinding maken met meer dan 1.000 servers in meer dan 60 landen met behulp van meer dan 40.000 gedeelde IP-adressen.
 • VPN-protocollen – U kunt kiezen uit de volgende VPN-protocollen: OpenVPN, L2TP en PPTP. De iOS-app ondersteunt ook IKEv2.
 • Veilige encryptie – Uw internetverkeer wordt beveiligd en beschermd met 256-bit AES-codering.
 • Risicovrije garantie – Ongeacht het abonnement dat u kiest, nieuwe abonnees vallen onder hun 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Gratis NAT-firewall – Alle IPVanish-servers gebruiken een NAT-firewall (Network Address Translation) om openbare IP-adressen met gebruikers te delen. Dit helpt hun privacy en anonimiteit te beschermen. Het blokkeert ook inkomend verkeer en beschermt u tegen ongewenste malware en kwaadaardige bots terwijl u de IPVanish-service gebruikt.
 • Wi-Fi-netwerken – U bent beschermd tegen kwaadwillende aanvallen op uw favoriete hotspot of tijdens het reizen en maakt gebruik van slecht beveiligde hotel- en luchthavennetwerken.
 • Ongecensureerd internet – Iedereen heeft toegang tot een meer open en minder beperkende online-ervaring, waar ze ook wonen of op reis zijn voor zaken of plezier.
 • SOCKS5-proxy – Voor degenen die het nodig hebben, IPVanish biedt een SOCKS5-proxy om op te treden als een veilige tussenpersoon voor uw computer en internet met behulp van geavanceerde technologieën zoals UDP en IPv6. Dit is een populaire functie voor P2P / Torrent-gebruikers.
 • Andere mogelijkheden – U wordt beschermd tegen DNS-lekken en andere datalekken. De VPN kill switch-functie voor Windows- en Mac OS X-apps die je meer privé en anoniem houden terwijl je toegang hebt tot het IPVanish-netwerk.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen die u heeft wanneer u het IPVanish-netwerk van VPN-servers gebruikt. Anderen omvatten de mogelijkheid om uw internetverkeer te verdoezelen om u te beschermen tegen een diepgaande pakketinspectie van uw gegevens, virtuele locaties te gebruiken voor toegang tot meer gevarieerde amusementsbronnen, en om te profiteren van geo-verplaatsing om geld te besparen op aankopen en geo-geprijsde goederen en diensten.

IPVanish kan u helpen geo-targeting van online advertenties te stoppen of overheids- en institutionele firewalls te omzeilen om censuur te omzeilen. Door al uw internetverkeer te versleutelen, beschermt hun service u wanneer u uw favoriete coffeeshop of de wifi-hotspot van uw lokale pub gebruikt. Het beschermt ook tegen internetsnoopers zoals ISP’s die diepe pakketinspectie kunnen gebruiken om uw internetinhoud te observeren en de snelheid te vertragen. Ten slotte kan het u geld besparen bij het gebruik van VoIP of andere geo-geprijsde diensten. Kortom, wat u ook online wilt doen, IPVanish houdt u veiliger, privé en anoniem terwijl u het doet.

Wie heeft de IPVanish-service nodig?

Hier zijn slechts enkele van de vele typen gebruikers die kunnen profiteren van het gebruik van de IPVanish-service:

 • Ex-patriotten – Mensen die in het buitenland wonen of werken en hun privacy willen beschermen en nieuws en entertainment uit hun eigen land willen bijhouden.
 • universiteitsstudenten – Studenten die de webbeperkingen op de campus op sociale media, online games en andere geblokkeerde websites willen omzeilen.
 • Wereldburgers – Journalisten en burgers in restrictieve samenlevingen die de censuur van de overheid en de instellingen willen omzeilen.
 • Zakelijke reizigers – Professionals die ervoor willen zorgen dat hun online gegevens altijd beveiligd en beschermd zijn, ongeacht waar ze toegang toe hebben.
 • Mensen op vakantie – Gezinnen die hun persoonlijke informatie willen beschermen en van hun favoriete entertainment willen genieten tijdens hun vakantie en het verkennen van andere delen van de wereld.
 • Privacybewuste individuen – Internetgebruikers die spionage door de overheid, kwaadaardige cyberdreigingen en binnenlandse bewaking van hun internetgewoonten door ISP-services willen vermijden, die hun gebruikers willen gelde maken met gerichte advertenties of hun internetsnelheid willen vertragen.
 • Professionele personen – Mensen die ervoor willen zorgen dat hun leven niet in gevaar wordt gebracht door gratis en open online berichten of overtuigingen.
 • Journalisten en klokkenluiders – De IPVanish-service, samen met het Tor-netwerk, kan helpen diegenen te beschermen wiens leven of levensonderhoud afhangt van hun vermogen om anoniem te blijven en openlijk onderwerpen op internet te bespreken zonder angst voor represailles.
 • Online gamers – Gamers die een stabieler en gelijker speelveld willen voor hun online gaming-services. Verminder lag en blokkeer DDoS-aanvallen met de VPN.

Bezoek IPVanish

De IPVanish-netwerkinfrastructuur

IPVanish heeft onlangs haar service uitgebreid naar meer dan 1.000 servers in meer dan 60 landen door nieuwe locaties te integreren die beschikbaar zijn gesteld door de overname door het in Dallas gevestigde internetbeveiligingsbedrijf StackPath. De netwerkinfrastructuur staat onder controle van hun technische staf met alle servers, software en netwerkdiensten onder hun directe supervisie. Hun huidige netwerk heeft VPN-servers in 85 verschillende steden met meer dan 40.000 NAT-deelbare IP-adressen om de privacy en anonimiteit van gebruikers te beschermen.

Ze hebben meerdere locaties in populaire landen zoals de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk om de algehele netwerksnelheid en -balans te verbeteren. Ze hebben VPN-servers op meerdere locaties aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten om hun netwerkprestaties voor gebruikers over de hele wereld te verbeteren. IPVanish heeft ook meerdere locaties in Azië, Oost- en West-Europa en Oceanië. Ze hebben ook meerdere servers op minder vertegenwoordigde locaties zoals Brazilië en Zuid-Afrika.

IPVanish-netwerkservers

De volledige lijst met serverregio’s, landen en hun locaties volgt:

 • Afrika

  • Zuid-Afrika – Johannesburg
 • Azië

  • Hong Kong, India – New Delhi, Israël – Tel Aviv, Japan – Tokio, Maleisië – Kuala Lumpur, Filipijnen – Manilla, Singapore – Singapore, Zuid-Korea – Seoul,
  • Turkije – Bursa; Istanbul; Izmir,
  • Verenigde Arabische Emiraten – Dubai
 • Europa
  • Albanië – Tirana,
  • Oostenrijk – Graz; Wenen,
  • België – Brussel, Bulgarije – Sofia, Kroatië – Zagreb, Cyprus – Larnarca, Tsjechië – Praag, Denemarken – Kopenhagen, Estland – Narva; Tallinn, Finland – Helsinki, Frankrijk – Parijs, Duitsland – Frankfurt, Griekenland – Athene, Hongarije – Boedapest, IJsland – Reykjavik, Ierland – Dublin, Italië – Milaan, Letland – Riga, Litouwen – Vilnius, Luxemburg – Luxemburg, Moldavië – Chisinau, Nederland – Amsterdam, Noorwegen – Kjevik, Polen – Warschau, Portugal – Lissabon, Roemenië – Boekarest, Servië – Belgrado, Slowakije – Bratislava, Slovenië – Ljubljana,
  • Spanje – Madrid; Valencia,
  • Zweden – Stockholm, Zwitserland – Zürich, Oekraïne – Kiev,
  • Verenigd Koninkrijk Glasgow; Liverpool; Londen; Manchester; Nottingham
 • Noord Amerika
  • Canada – Montreal; Toronto; Vancouver
  • Costa Rica – San Jose, Mexico – Guadalajara,
  • Verenigde Staten – Ashburn, VA; Atlanta, GA; Boston, MA; Chicago, IL; Cleveland, OH; Dallas, TX; Denver, CO; Las Vegas, NV; Los Angeles, CA; Miami, FL; Milwaukee, WI; Nashville, TN; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, CA; Seattle, WA; St. Louis, MO
 • Oceanië
  • Australië – Melbourne; Sydney
  • Nieuw-Zeeland – Auckland
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië – Sao Paulo; Rio de Janeiro

Degenen in Oost-Europa, Azië en Oceanië die virtueel door de Verenigde Staten willen surfen, zullen over het algemeen betere netwerkprestaties behalen door verbinding te maken met locaties langs de westkust. Degenen in West-Europa en andere gebieden zullen waarschijnlijk hogere internetsnelheden krijgen door verbinding te maken met locaties aan de oostkust. Gebruikers in beperkende landen zoals China en anderen zullen betere resultaten behalen door virtueel verbinding te maken via een minder beperkend land in hun lokale regio voor basisnieuws en andere bronnen.

Hun netwerk heeft geen beperkingen op het gebruik van P2P / BitTorrent-software met hun service. Ze hebben een SOKS5-proxy om u te helpen bij het maken van uw Torrent-verbindingen en om ervoor te zorgen dat uw echte openbare IP niet wordt blootgesteld. De service ondersteunt ook Kodi en biedt zelfs een Five TV-app in de Amazon-app store. IPVanish registreert geen VPN-gebruik en beperkt uw gebruik op geen enkele manier.

IPVanish en uw online beveiliging?

Allereerst is IPvanish een echte no-logging-service als het gaat om hun VPN. Ze registreren geen verkeer van hun VPN-gebruikers of metadata die verband houden met het gebruik ervan.

De aangepaste IPVanish-software voor Windows, Mac OS X en Android is standaard ingesteld op OpenVPN, waarvan algemeen wordt aangenomen dat veel experts uit de branche de beste snelheid en beveiliging bieden van de momenteel beschikbare VPN-protocollen. Hun iOS-app gebruikt IKEv2 om te profiteren van de MOBIKE-functies waarmee het kan schakelen tussen mobiele en wifi-netwerken zonder de VPN-service te verbreken. Het wordt ook beschouwd als een goed protocol dat wordt beveiligd door IPsec. Met IKEv2 kan het IPVanish-netwerk ook automatisch opnieuw verbinding maken als de service per ongeluk wegvalt, wat vaker voorkomt bij openbare wifi en bij het schakelen tussen netwerken.

IPVanish beveiligt al uw internetverkeer met behulp van enkele van de beste VPN-codering in de branche. De eerste handdruk maakt gebruik van 2048 RSA voor sleuteloverdracht met een besturingsalgoritme van: TLSv1.2, cijfer TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA. De gegevensversleuteling en -versleuteling gebruikt het cijfer ‘AES-256-GCM’ dat is geïnitialiseerd met een 256-bits sleutel. Verificatie vindt plaats door middel van HMAC SHA-256 voor controle en SHA-256 voor gegevens.

IPVanish implementeert hun VPN-netwerk met behulp van enkele van de beste VPN-protocollen: OpenVPN en IKEv2. Dit, samen met hun niet-logboekbeleid en de uitstekende coderingsalgoritmen die door hun service worden gebruikt voor zowel besturingsopdrachten als gebruikersgegevens, zorgen ervoor dat u altijd veilig bent wanneer u hun service gebruikt om het web te bekijken.

Bezoek IPVanish

Uw privacy en anonimiteit beschermen met IPVanish

Zoals we eerder al zeiden, is IPVanish een echte online privacy-service zonder logboekregistratie. Ze registreren geen VPN-verkeer van hun gebruikers of andere metagegevens hierover. De volgende twee fragmenten uit hun privacybeleid illustreren dit in hun eigen woorden:

IPVanish verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service.

… we volgen geen gebruikersactiviteiten buiten onze Site, noch volgen we de browse-activiteiten van gebruikers die zijn ingelogd op onze VPN-service.

IPVanish maakt gebruik van NAT-servers om openbare IP-adressen te delen met gebruikers van dezelfde server. Aangezien alle IP-adressen van gebruikers worden gemaskeerd en vervangen met behulp van deze gedeelde IP-adressen, wordt het voor iedereen moeilijker om te zeggen waar een bepaald verkeersverzoek vandaan komt. Als extra bonus bieden deze zelfde servers hun VPN-netwerkgebruikers bescherming tegen inkomende schadelijke software van externe bronnen.

StackPath, het moederbedrijf achter IPVanish, heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U moet er rekening mee houden dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, de VS geen beleid voor gegevensbewaring heeft. In delen van Europa, Australië en veel andere landen is daarentegen vereist dat bedrijven gebruikersgegevens bewaren. Dit samen met het IPVanish no log-beleid zou u extra gemoedsrust moeten geven. Het betekent in feite dat ze, zelfs als ze daartoe gedwongen worden, de Amerikaanse wetgeving zullen naleven en ‘het niets dat ze opslaan’ zullen overhandigen aan de autoriteiten. Dit geldt voor DMCA-zaken tot aan criminele verzoeken.

IPVanish heeft zijn eigen zero-knowledge DNS-service om de privacy en het anonieme karakter van al uw zoekopdrachten te waarborgen. Dit beschermt je tegen DNS-lekken. Hun apps op maat beschermen ook tegen andere IP-lekken door IPv4-, IPv6- en WebRTC-bescherming te bieden. Om ervoor te zorgen dat uw privacy en anonimiteit altijd worden beschermd tijdens het gebruik van internet, kunt u de service automatisch laten starten en verbinden wanneer uw systeem opstart.

Hun Windows- en Mac-software bevat een kill-schakelaar om de communicatie onmiddellijk te blokkeren als de verbinding met de VPN-service wordt verbroken. Dit is vooral handig voor mensen met vlekkerige internettoegang. Hun mobiele apps voor iOS en Android bevatten technologie voor automatisch opnieuw verbinden. U kunt uw virtuele IP-adres ook regelmatig wijzigen met behulp van hun software. Deze functies helpen u uw online privacy en anonimiteit te behouden tijdens het gebruik van IPVanish.

Om u te helpen nog anoniemer te blijven, staan ​​ze betalingen toe met de cryptovaluta, Bitcoin. Als u met Bitcoin betaalt, is alleen een geldig e-mailadres nodig om uw IPVanish-account aan te maken.

U kunt aan het bovenstaande zien dat IPVanish uw online en offline privacy respecteert. Ze registreren niet alleen geen van uw VPN-activiteiten. Ze houden ook niet bij wat u doet wanneer u hun site verlaat. Ze delen uw persoonlijke gegevens ook niet met derden. Hun software heeft extra functies om u te helpen uw online privacy en anonimiteit te beschermen en te behouden.

Wat kunt u doen om uw online privacy te beschermen

Er zijn nog enkele andere dingen die u kunt doen om uw online privacy te beschermen en te maximaliseren. Deze omvatten het volgende:

 • Gebruik een wachtwoordbeheerder om veilige wachtwoorden te maken voor al uw online accounts.
 • Beveilig uw webbrowser.
 • Overweeg om een ​​end-to-end versleutelde e-mailservice te gebruiken.
 • Profiteer van de IPVanish DNS-zoekfunctie of gebruik een private zero knowledge-service zoals DuckDuckGo
 • Gebruik een end-to-end gecodeerde sms-service zoals Signal van Open Whisper Systems.
 • Gebruik IPVanish om uw privacy te beschermen wanneer u internet gebruikt.

Wie op zoek is naar nog meer privacy en anonimiteit, kan ook het Tor-netwerk en de bijbehorende anonieme browser gebruiken, samen met de IPVanish-service. Houd er rekening mee dat dit uw internetsnelheid aanzienlijk kan vertragen, dus houd hier alleen rekening mee voor toepassingen waarbij snelheid geen belangrijke factor is.

IPVanish-ondersteuning

IPVanish-ondersteuning is voornamelijk door 24/7 e-mailtickets. De meeste e-mailtickets worden binnen een paar uur afgehandeld, maar meer betrokkenen kunnen tot twee dagen duren. Om dit aan te vullen hebben ze een uitgebreide ondersteuningspagina op hun website. Hun ondersteuningspagina omvat de volgende categorieën: FAQ, installatiehandleidingen, vragen over facturering, probleemoplossing, aankondigingen en informatie over de service. IPVanish publiceert ook een blog met online privacytips en privacynieuws. Daarnaast hebben ze een groepsforum en zijn ze actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Bezoek IPVanish

Videobeoordeling van IPVanish

IPVanish hands-on testen

IPVanish heeft apps op maat voor Windows, Mac OS X, iOS, Android en Fire TV. Degenen die Kodi en andere streaming-apps gebruiken, zullen de native Amazon Fire TV-app waarderen die ze hebben ontwikkeld om verbinding te maken met hun VPN-netwerk. Al hun software is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Deze apps lijken ook qua uiterlijk en functionaliteit. Dit maakt het gemakkelijker om hun service met meerdere apparaten te gebruiken. Deze apps maken het ook voor iedereen gemakkelijker om te profiteren van de IPVanish-service, ongeacht technische expertise.

De technische specificaties die door elke app worden vereist, zijn als volgt:

 • ramen – Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • Mac OS X – Mac OS 10.7-10.9
 • iOS – iOS 9.0 of hoger
 • Android – 4.0.3 en hoger
 • Brand TV – Android 4.0.3 en hoger

Zodra u zich aanmeldt voor een account, sturen ze u een welkomstmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u verbinding kunt maken met hun VPN-netwerk van servers met de door u gekozen clientsoftware. We hebben een volledige set handleidingen om u te helpen bij het instellen van IPVanish. De software is makkelijk te gebruiken. We hebben de handleidingen gemaakt om u een stapsgewijze handleiding te geven voor het configureren van geavanceerde functies en om het meeste uit de software te halen. De gidsen zijn vrij lang, dus in plaats van ze in onze recensie op te nemen, zullen we ze hieronder linken.

Laten we beginnen IPVanish voor Windows (IPVanish Windows-installatiehandleiding):

IPVanish Windows-client

Het ontwikkelingsteam van IPVanish heeft er alles aan gedaan om hun software gebruiksvriendelijk te maken. Dit is snel duidelijk wanneer u de Windows-client opent. De app biedt verschillende manieren om verbinding te maken. U kunt elke server in een vervolgkeuzelijst bovenaan selecteren, een locatie op een kaart selecteren of een lijst met alle servers bekijken. De app helpt u ook bij het selecteren van een locatie op basis van doeleinden, waaronder de snelste server, Amerikaanse, Britse en CA-media of gaming.

Nogmaals, u kunt onze gids raadplegen voor een volledige reeks functies. We raken slechts enkele van de hoogtepunten voor de beoordeling aan. Een van mijn favorieten is de mogelijkheid om locaties te sorteren op pingtijd en filteren op trefwoord. U kunt bijvoorbeeld ‘Neth’ in het filter typen om servers in Nederland weer te geven en de resultaten sorteren door de tijd te pingen om de snelste server te vinden.

Er zijn veel geavanceerde functies ingebouwd in de Windows-client. Het ondersteunt meerdere protocollen, maar de aanbevolen OpenVPN UDP is de beste keuze. Je kunt overschakelen naar L2TP of PPTP als je dat ooit nodig hebt. De client bevat DNS-lekbescherming voor zowel IPv4 als IPv6. Als dat verwarrend klinkt, maak je er dan geen zorgen over, behalve dat je weet dat het je privacy beschermt. Hetzelfde geldt voor het wisselen van internetfactuur en blokkeert alle LAN-verkeersfuncties. U kunt ook split-tunneling inschakelen. De VPN-service bevat ook firewallbescherming.

Nu gaan we kijken IPVanish voor Mac (IPVanish Mac-installatiehandleiding):

IPVanish Mac-client

Je merkt meteen de overeenkomsten tussen de Mac-client en de tegenhanger van Windows. Dat is geen ongeluk. Het IPVanish-team heeft veel moeite gedaan om de look en het gedrag van de klant zeer vergelijkbaar te maken. Dit maakt het gemakkelijk om te wisselen tussen apparaten. Je krijgt ook dezelfde geavanceerde functies in de Mac-client. In feite heeft IPVanish de neiging om eerst nieuwe functies voor Mac uit te brengen, wat anders is dan bij de meeste providers. Ze hebben bijvoorbeeld een internet-kill-switchfunctie voor Mac maanden uitgerold voordat ze deze voor Windows-gebruikers hebben vrijgegeven.

Ik raad je aan onze handleiding te lezen bij het instellen van de Mac-client. Verbinding maken met servers is een eenvoudig proces. U kunt een serverlocatie selecteren in een lijst of kaartweergave. Eenmaal verbonden, ziet u een mooie grafiek die uw gegevensgebruik weergeeft. Hoewel het VPN-abonnement onbeperkte toegang omvat, is het nog steeds leuk om te zien hoeveel verkeer er door hun netwerk gaat. Geen van uw activiteiten wordt geregistreerd, ongeacht welk besturingssysteem u gebruikt. Dat geldt ook voor handmatige verbindingen.

Enkele van onze favoriete Mac-clientfuncties zijn de VPN kill-switchfunctie en de mogelijkheid om uw eigen DNS in te stellen. Standaard gebruikt de app IPVanish voor DNS. Dit is een betere oplossing dan het verzenden van DNS-verzoeken via uw ISP. De client geeft je ook de flexibiliteit om je eigen DNS-servers in te stellen. Als u daarvoor kiest, raden we u aan Google of OpenDNS te gebruiken. U kunt de app ook instellen om het IP-adres periodiek te wijzigen voor een extra niveau van privacybescherming. Dit is niet een functie die de meeste mensen nodig hebben, maar het is fijn om te weten dat je de mogelijkheid hebt.

De mobiele apps zijn de volgende. We beginnen met IPVanish voor iOS (IPVanish iOS-installatiehandleiding):

IPVanish iOS-app

De mobiele apps zijn minder uitgebreid dan de desktopclients. Hoewel het de gepolijste look mist in vergelijking met Mac en Windows, dient de IPVanish iOS-app zijn doel goed. U kunt verbinding maken met elke serverlocatie en op elk moment tussen servers schakelen. De app geeft je nieuwe IP-adres en de zichtbare locatie weer. Er is niet veel in te stellen, maar er zijn een paar geavanceerde functies die het vermelden waard zijn.

Of je nu verbinding wilt maken op je iPhone of iPad, we raden aan het standaard IKEv2-protocol te gebruiken. Het past goed, want IKEv2 schakelt soepel tussen netwerken terwijl je van mobiele naar wifi-hotspots gaat. We veranderen het nooit, maar u kunt ook instellen dat de app verbinding maakt via IPSec. De app heeft een altijd ingeschakelde optie en automatische verbindingsfunctie voor specifieke netwerken en sites.

Nu is het tijd om naar te kijken IPVanish voor Android (IPVanish Android-installatiehandleiding):

IPVanish Android-app

De Android-app voor IPVanish heeft een unieke look en feel. Ik hou van de manier waarop ze het gebruik voor elke locatie weergeven.Dit maakt het heel gemakkelijk om te zien welke servers op elk moment bezet zijn. Eenmaal verbonden, geeft de app statistieken weer, inclusief het totale gegevensgebruik. Het toont ook uw download- en uploadsnelheid. Dit kan met name handig zijn voor leden die datacaps op hun kelderplannen hebben. De IPVanish-service is onbeperkt.

Er is echt niet veel aan het instellen van de Android-app. U kunt kiezen tussen OpenVPN TCP en UDP. We geven de voorkeur aan UDP voor de beste prestaties. De app bevat ook een scramble-functie. Het voegt een verduisteringsmogelijkheid toe aan OpenVPN, wat handig is in landen als China, waar de overheid VPN probeert te detecteren en te blokkeren met behulp van diepe pakketinspectietechnieken.

Bezoek IPVanish

IPVanish snelheidstest

We waren erg tevreden over de algehele prestaties van IPVanish. Je kunt aan de snelheidstest hieronder zien dat hun service uitstekend presteerde in onze snelheidstest. Zoals verwacht, was er wat snelheidsverlies bij verbinding met hun netwerk. Dit komt door de overhead die het versleutelen van het VPN-verkeer met zich meebrengt. In het geval van IPVanish was dit echter zeer minimaal.

IPVanish snelheidstest

Zoals je kunt zien aan de bovenstaande afbeeldingen, verlaagde de IPVanish-gecodeerde verbinding onze downloadsnelheid van de basis-ISP van 134,04 Mb / s tot 129,73 Mb / s. Dit is een daling van minder dan 3,5% naar een server in New York City. De snelheid is uitstekend en een van de beste die we hebben waargenomen. Dit kleine verlies in verbindingssnelheid. Het is de veiligheid en gemoedsrust die het biedt zeker waard door al uw internetverkeer te kunnen versleutelen met behulp van enkele van de sterkste versleutelingsalgoritmen in de branche.

Gevolgtrekking

IPVanish is een 15-jarige veteraan op het gebied van privacy op internet. Ze hebben een van de weinige VPN-services van het hoogste niveau in de branche. Dit betekent dat ze niet alleen hun eigen hardware beheren, maar ook de bijbehorende infrastructuur. Ze schrijven al hun eigen software, beheersen al hun netwerkontwikkeling en alle andere facetten van hun service. Dit betekent dat ze altijd de controle hebben over wie toegang heeft tot uw privégegevens en internetverkeer. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van een van de snelste, meest professionele, ondersteuningsgerichte VPN-services in de branche. IPVanish is ook scherp geprijsd voor de service die ze aanbieden.

Leden hebben toegang tot aangepaste VPN-apps voor Windows, Mac OS X, Android, iOS en Fire TV. Deze apps zijn eenvoudig te installeren en stellen gebruikers in staat om verbinding te maken met VPN-servers in het IPVanish-netwerk met slechts een paar muisklikken of tikken op het scherm. Hun Windows- en Mac OS X-clients bevatten enkele van de meer geavanceerde functies die beschikbaar zijn voor VPN’s, waaronder DNS-lekbescherming, de mogelijkheid om uw IP-adres periodiek te wijzigen, IPv6-lekbescherming en VPN-kill-schakelaar. Hun service beperkt het gebruik van P2P en Torrent op geen enkele manier. Het bevat ook een SOCKS5-proxy om uw anonimiteit te beschermen.

De IPVanish-apps bieden enkele van de beste coderingen die beschikbaar zijn in de branche. Al uw internetgegevens worden versleuteld met 256-bit AES-algoritmen. Dit is dezelfde coderingssterkte die door de Verenigde Staten wordt gebruikt voor geheime communiqués. Alles behalve hun iOS-app is standaard ingesteld op OpenVPN vanwege de snelheid, de beveiliging die het biedt en de algehele betrouwbaarheid. Daarom wordt OpenVPN door de meeste beveiligingsexperts algemeen beschouwd als het beste VPN-protocol.

Hun iOS-app is standaard ingesteld op IKEv2, die wordt beschouwd als even snel, veilig en betrouwbaar als OpenVPN. Bovendien ondersteunt het MOBIKE. Dit maakt het een geweldige keuze voor iPhone- en iPad-gebruikers omdat het de VPN-verbinding behoudt tijdens de overgang tussen Wi-Fi-hotspots en mobiele netwerken. Het maakt het ook gemakkelijker om verbinding te maken met de VPN als de service per ongeluk wordt verwijderd.

Ze bieden tutorials en visuele installatiehandleidingen om verbinding te maken met hun service met behulp van Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Chromebook en DD-WRT en Tomato-routers. Hun ondersteuning begint met een uitgebreide FAQ-database en open forumvragen en strekt zich uit tot een 24/7/365 e-mailticketsysteem. Ze maken officieel duidelijk dat ze geen enkele activiteit van hun VPN-gebruikers registreren terwijl ze toegang hebben tot hun netwerk.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben aangepaste VPN-clients voor Windows, Mac, iOS, Android en Fire TV .
 • Ze hebben een VPN-kill-switchfunctie in zowel Windows- als Mac OS X-clients.
 • Torrent- en VoIP-gebruikers zullen de SOCKS5-webproxy waarderen.
 • IPVanish staat vijf gelijktijdige verbindingen toe op één account.
 • Ze hebben andere geavanceerde functies zoals NAT-firewallbescherming, DNS-lekbescherming, de mogelijkheid om uw IP-adres periodiek te wijzigen en IPv6-lekbescherming.
 • IPVanish biedt zeer snelle serververbindingen van bijna overal ter wereld
 • Nieuwe leden worden onbeperkt gedekt door hun 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Concurrerende prijzen en kortingen aangeboden voor pakketten op langere termijn.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg live chat-ondersteuning toe
 • Voeg een Linux-client toe

IPvanish heeft een van de grootste VPN-netwerken met meer dan 40.000 IP-adressen op meer dan 1.000 servers in meer dan 60 landen. Het biedt toegang tot bijna elk groot continent, inclusief Europa, Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Oceanië. Het netwerk heeft enkele van de hoogste snelheden die we hebben gezien voor een VPN-service. Ze zijn goed op weg om hun doel te bereiken: het bieden van de snelste, veiligste en betrouwbaarste, scherp geprijsde wereldwijde VPN-service.

Om het meeste waar voor uw geld te krijgen, raden we u aan gebruik te maken van ons coupon naast hun scherp geprijsde langere voorwaarden en meld je aan voor een jaar dienst. Ze bieden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u voldoende tijd heeft om te zien of hun service voor u geschikt is. Geef IPVanish een testrun en kijk wat u denkt. Als je hun VPN-prestaties leuk vindt en graag verbinding maakt met hun service, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang vanaf slechts $ 3,25 per maand.

Bezoek IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me