IronSocket Review

Laten we onze IronSocket-beoordeling beginnen met een kleine geschiedenis van hun privacy-service. Ze begonnen in de VPN- en proxy-ruimte in 2005 met de oprichting van de website HideMyNet.com. Bij HMN begonnen de eigenaren en het personeel met het bouwen van de VPN- en proxy-infrastructuur om gebruikers anoniem op internet te laten surfen en willekeurige censuur overal te verwijderen. Geleidelijk aan ontwikkelden ze technische en netwerkoplossingen om een ​​goede VPN-service op basis van klantenservice te bouwen en te exploiteren. In 2013 hebben ze hun technologieën een nieuwe naam gegeven en hun netwerk uitgebreid om een ​​betrouwbare, op ondersteuning gerichte privacy-service te bieden en IronSocket was geboren.


IronSocket Review

Hun doel is om een ​​VPN- en DNS-provider van de volgende generatie te creëren die gebruiksvriendelijk is en solide klantenondersteuning biedt tegen een goede prijs. IronSocket is eigendom van en wordt beheerd door Pusa en Daga Limited. Ze vallen onder de jurisdictie en wetten van Hong Kong.

Prijzen en speciale aanbiedingen

Dus wat krijg je als je je abonneert op de IronSocket-privacyservice? Als u zich abonneert op hun standaardservice, heeft u onbeperkte toegang tot hun volledige netwerk van VPN-servers, kunt u maximaal drie apparaten (IP-adressen) registreren om hun DNS-proxy te gebruiken en heeft u toegang tot HTTP- en Socks5-proxy’s. Abonnementen worden geleverd met drie gelijktijdige VPN-verbindingen en drie IP’s voor het gebruik van hun andere services zoals DNS-proxy. maar u kunt meer toevoegen voor een meerprijs. Voordat uw apparaat hun DNS-proxyservers kan gebruiken, moet u eerst het IP-adres bij hun website registreren. Er kunnen maximaal drie IP-adressen tegelijk worden geregistreerd voor de standaardprijsplannen, maar u kunt er meer toevoegen tegen extra kosten.

Prijsplannen van IronSocket

De prijsstructuur van IronSocket is vergelijkbaar met vele andere op het gebied van privacy. Ze bieden drie verschillende pakketten van hun combinatie VPN / Proxy-service. Deze pakketten zijn afgeprijsd op basis van de servicetermijn en omvatten een maand, zes maanden en een jaar. Hun prijzen beginnen bij $ 6,99 voor een maand dienst. U kunt zes maanden service krijgen voor $ 35,95 of $ 5,99 per maand. Als u zich ten slotte abonneert op een dienstjaar, is de prijs $ 49,95 of slechts $ 4,16 per maand.

Betaalopties voor IronSocket

IronSocket biedt een aantal verschillende manieren om voor hun VPN-service te betalen. U kunt met PayPal betalen als u al uw uitbetalingen op een centrale locatie wilt bewaren. U kunt betalen met traditionele grote creditcards zoals MasterCard, VISA, American Express en Discover. Ze laten je ook betalen met de crypto-valuta, BitCoin, zodat je anoniemer kunt zijn. Ten slotte kunt u voor de grootste anonimiteit betalen met verschillende cadeaubonnen.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ze geen gratis proefversie hebben, biedt IronSocket alle nieuwe gebruikers een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Hiermee kunt u hun VPN zelf uitproberen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met hun service, zullen zij uw betaling volledig terugbetalen. U moet een terugbetaling van uw abonnementskosten aanvragen binnen zeven dagen na inschrijving op hun service (zoals bevestigd door hun betalingsgegevens). Na deze periode van zeven dagen wordt er geen restitutie verleend. Degenen die via BitCoin of cadeaubon kopen, komen niet in aanmerking voor deze garantie.

Bezoek IronSocket

IronSocket-netwerk- en serverlocaties

IronSocket beheert een klein netwerk van 65+ VPN-servers op 51 locaties over de hele wereld. Ze hebben deze servers strategisch in 38 landen geplaatst om de dekking en prestaties van hun VPN-netwerk te maximaliseren.

Landen Locaties Servers IP-protocollen
385165+onbekendOpenVPN, L2TP, PPTP

IronSocket heeft servers in alle grote continenten als volgt:

 • Azië
  • Hong Kong, Hong Kong; Indonesië, Jakarta; Japan: Nagano, Tokyo (2);
  • Filipijnen, Manilla; Saoedi-Arabië; Singapore, Singapore; Zuid-Korea, Seoul;
  • Taiwan, Taipei; Thailand, Bangkok
 • Australië / Oceanië
  • Australië, Melbourne; Nieuw-Zeeland, Auckland
 • Europa
  • Oostenrijk, Wenen; België, Oostkamp; Cyprus, Nicosia; Denemarken, Kopenhagen;
  • Frankrijk: Parijs, Roubaix; Duitsland: Berlijn, Neurenberg; IJsland, Reykjavik;
  • Ierland, Dublin; Italië, Milaan; Luxemburg, Steinsel; Nederland, Amsterdam (4);
  • Noorwegen, Oslo; Polen, Warschau; Roemenië, Boekarest; Rusland, Moskou;
  • Spanje, Madrid; Zweden, Stockholm; Zwitserland, Zürich; Oekraïne, Vinnytsia;
  • Verenigd Koninkrijk: Gosport, Londen (4)
 • Noord Amerika
  • Canada, Toronto; Mexico, Mexico-Stad; Verenigde Staten: Atlanta, Chicago, Dallas (2),
  • Kansas City, Los Angeles (3), Miami, New York City (3), Piscataway, Salt Lake City,
  • San Jose, Seattle
 • Zuid-Amerika
  • Argentinië, Buenos Aires; Brazilië, Sao Paulo

De IronSocket-service is P2P-vriendelijk. Het maakt het legaal delen van bestanden over P2P-netwerken mogelijk. Ze reserveren een aantal strategisch gelegen servers voor P2P-toegang. Deze servers bevinden zich in wetgevend vriendelijke landen voor P2P zoals u zou verwachten. Ze hebben P2P-servers in de volgende landen:

 • Argentinië, Brazilië, Cyprus, Egypte, IJsland, Indonesië, Luxemburg, Nederland (4), Roemenië, Rusland, Taiwan, Thailand en Oekraïne

Ze zeggen dat ze snellere servers hebben gereserveerd voor hun P2P- en Torrent-softwaregebruikers. Degenen die dat willen, kunnen ook een Socks5-proxy gebruiken voor hun P2P- en Torrent-applicaties.

De IronSoclket DNS Proxy-service ondersteunt Region Switching, heeft wereldwijde DNS-servers en biedt toegang tot een enorme lijst met meer dan 160 streaming mediakanalen. Ze bieden meerdere DNS-servers om te gebruiken met hun DNS-proxyservice en raden u aan de server te selecteren die zich het dichtst bij uw fysieke locatie bevindt voor snellere zoekopdrachten. De DNS-servers die u selecteert, hebben geen invloed op uw instellingen voor Region Switching. Alle DNS-servers hebben via hun website IP-autorisatie nodig om toegang tot de service te krijgen. Region Switching voor providers die hun DNS-proxy ondersteunt, wordt ook ingesteld via uw accountpagina op de website. De landen waarin ze DNS-proxyservers hebben, zijn onder meer:

 • Australië, Sydney; Brazilië, Sao Paulo; Duitsland, Frankfurt; Ierland, Ierland; Japan, Tokio; Singapore, Singapore; de Verenigde Staten: Virginia, Californië

Privacy en beveiliging

Als u uw privacy en anonimiteit echt wilt beschermen, dan wilt u een VPN die geen logboekbeleid heeft met betrekking tot het gebruik van hun service. IronSocket maakt duidelijk dat dit ook voor hen erg belangrijk is. Hier is een uittreksel van hun privacybeleid:

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. We beperken de informatie die we verzamelen tot het minimum dat nodig is om onze service te verlenen, uw account te beheren en onszelf te beschermen tegen fraude en misbruik. In een notendop:

We loggen of registreren op geen enkele manier de inhoud die u opent terwijl u onze Services gebruikt.
We gebruiken uw gegevens NIET voor andere doeleinden dan waarvoor u toestemming heeft gegeven.
We VERKOPEN of verhandelen geen persoonlijke informatie voor commerciële doeleinden.

We delen geen persoonlijk identificeerbare informatie met betrekking tot uw account, behalve wanneer dit wordt gedwongen door juridische acties die geldig zijn volgens de wetten van Hong Kong.

IronSocket maakt volkomen duidelijk dat ze geen gebruik van hun abonnees in hun netwerk registreren. Ze geven ook aan dat ze zorgen voor persoonlijke informatie die ze voor u hebben. Ze ondersteunen meerdere betaalmethoden waarmee u nog anoniemer kunt zijn bij het gebruik van hun service, zoals Bitcoin en cadeaubonnen. Het is duidelijk dat ze uw privacy serieus nemen, maar hoe zit het met uw veiligheid tijdens het surfen op internet?

Ze hebben een netwerk dat bestaat uit servers in 38 verschillende landen, verspreid over de hele wereld. Hun netwerk ondersteunt drie VPN-protocollen: OpenVPN, L2TP / IPSec en PPTP. We raden aan en dat doet het team van Ironsocket ook dat je voor de beste beveiliging OpenVPN gebruikt om verbinding te maken met hun service als je apparaat dit ondersteunt. Hun sterkste OpenVPN-codering maakt gebruik van AES-256 bit-gegevenscodering met SHA256-berichtverificatie. Hun L2TP wordt ondersteund op een breed scala aan apparaten en werkt ook met 256bit AES-codering. Verificatie tussen hun server en uw apparaat gebruikt DHE-RSA-AES256-SHA, 4096-bit RSA. Dit is een van de beste coderingen die beschikbaar zijn in de VPN-industrie en zorgt ervoor dat uw gegevens altijd beveiligd zijn wanneer u de IronSocket VPN gebruikt.

Bezoek IronSocket

Hands-on testen

Aanmelden is een proces in drie stappen:

 • Eerst moet je een account aanmaken.
 • Ten tweede moet u uw bestelling aanpassen.
  • Zorg ervoor dat u het gewenste pakket heeft geselecteerd.
  • U kunt maximaal vijf extra gelijktijdige verbindingen hebben. Extra VPN-verbindingen krijgen korting op basis van het aantal dat u koopt.
   • Je krijgt drie VPN + drie IP met het basispakket dat je kiest.
   • Eén extra VPN + één IP is $ 1,50 extra per maand of $ 18,00 per jaar.
   • Drie extra VPN + drie IP’s is $ 3,00 extra per maand of $ 36,00 per jaar.
   • Vijf extra VPN + vijf IP’s zijn $ 4,00 extra per maand of $ 48,00 per jaar.
 • Ten derde moet u uw betalingstype kiezen en uw betalingsgegevens invoeren.

Dit wordt geïllustreerd in de onderstaande afbeelding. De pakketselectie en add-on kan worden geselecteerd door op de respectievelijke pictogrammen rechts onder het besteloverzicht te klikken.

IronSocket-aanmelding

Ten eerste heeft de IronSocket-service geen aangepaste softwarecliënten. Verbinding met hun netwerk is voornamelijk via de open source OpenVPN Connect-client. Zodra de OpenVPN Connect-software op uw apparaat is geïnstalleerd, moet u handmatig de juiste (.opvn) -bestanden installeren om verbinding te kunnen maken met VPN-servers in hun netwerk. We zullen dit straks voor Windows illustreren.

U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk met OpenVPN op Windows-, Mac OS X-, iOS- en Android-platforms, evenals enkele routers. IronSocket heeft goed geschreven, stapsgewijze installatiehandleidingen op hun website voor het configureren van al deze. Ze ondersteunen ook Linux, maar je moet contact opnemen met hun uitstekende ondersteuningspersoneel om een ​​link naar een .pdf te ontvangen om het te configureren (zowel Ubuntu als Debian). Ze hebben ook handleidingen voor het configureren van elk van deze platforms met de L2TP- en PPTP-protocollen.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

OpenVPN Connect-pictogram

Laten we nu eens kijken hoe we Windows kunnen configureren om de IronSocket VPN te gebruiken. Eerst moet u de Windows OpenVPN Connect-client naar uw computer downloaden. U vindt de link om dit te doen in het configuratiegebied van de IronSocket-website. Nadat u dit pakketinstallatieprogramma naar uw computer hebt gedownload, moet u het openen en installeren. Hiermee wordt het pictogram (rechts weergegeven) aan uw bureaublad toegevoegd. Als u hierop klikt, wordt de Windows-client als volgt geopend in het systeemvak. De x op het OpenVPN Connect-pictogram in de lade geeft aan dat we momenteel niet verbonden zijn.

OpenVPN-systeemvak

Nu u de Windows OpenVPN-client op uw computer hebt geïnstalleerd en geopend, moet u het .ovpn-bestand downloaden voor de server (s) waarmee u verbinding wilt maken vanaf de IronSocket-website. Als u naar de netwerkpagina van hun website kijkt, ziet u een afbeelding die lijkt op de onderstaande afbeelding. Het eerste dat opvalt in deze afbeelding is dat we bovenaan het tabblad voor OpenVPN hebben geselecteerd, zodat we de servers zullen zien die het OpenVPN-protocol ondersteunen.

IronSocket OpenVPN-netwerk

Deze bovenstaande tabel heeft vier kolommen: Land, Locatie, P2P toegestaan ​​en Configuratie. In de afbeelding hierboven hebben we ervoor gekozen om een ​​verbinding te maken met Australië, Melbourne. Als u op de groene knop Profiel ophalen klikt, wordt een selectievenster weergegeven zoals hieronder weergegeven.

IronSocket ovpn-configuratiebestanden

Om de bovenstaande afbeelding te begrijpen, moet u weten dat IronSocket drie verschillende configuraties bevat voor verbinding met de VPN-servers met behulp van het OpenVPN-protocol. Elk van deze heeft een ander niveau van versleuteling, namelijk:

 • Sterk – is de standaardconfiguratie van IronSocket die gebruik maakt van AES 256-bit coderingsgegevenscodering met SHA256-berichtverificatie. Dit biedt u de meeste privacy en beveiliging en we raden het aan voor de meeste gebruikers.
 • Licht – maakt gebruik van Blowfish 128-bit CBC-codering van gegevenscodering. Dit geeft u snellere gegevensoverdrachtsnelheden en biedt nog steeds een matig niveau van codering. Gebruik dit als u snellere prestaties wilt, maar toch al uw internetverkeer wilt versleutelen.
 • Geen – Deze configuratie gebruikt helemaal geen gegevensversleuteling. Deze optie biedt maximale snelheid. Gebruik dit als snelheid uw enige zorg is. Deze configuratie zou goed zijn voor streaming media.

Alle versleutelingsniveaus gebruiken 4096-bit RSA voor veilige TSL / SSL-authenticatie. In ons geval hebben we ervoor gekozen om de (.ovpn) -configuratie te downloaden om verbinding te maken met Australië met behulp van de sterkste codering. Dit opent een venster om het configuratiebestand op uw machine op te slaan. Nadat het configuratiebestand is opgeslagen op uw computer, opent u de client in de lade en selecteert u importeren -> lokaal bestand zoals hieronder weergegeven. Dit opent een venster waarin u het te importeren bestand kunt selecteren.

IronSocket Import

Nadat u het door u gekozen (.ovpn) bestand heeft geselecteerd, ziet u een bericht in het ladegebied dat lijkt op het onderstaande. Nu de verbinding is opgeslagen, kunt u verbinding maken met de door u gekozen IronSocket VPN-server.

IronSocket Import AU Config

Als u op de client klikt en de naam van de gewenste server selecteert en vervolgens verbinding maakt, wordt het verbindingsproces gestart (hieronder weergegeven).

Maak verbinding met IronSocket VPN

Dit zal een inlogvenster openen waarin u uw inloggegevens kunt invoeren om in te loggen op het IronSocket-netwerk, zoals hieronder wordt weergegeven.

Ironsocket Login

Nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd, gaat het verbindingsproces verder. Het OpenVPN Connect-pictogram heeft een blauwe pijl die aangeeft dat het authenticeert bij de door u gekozen server. Na korte tijd ziet u een bericht in het ladegebied dat lijkt op het volgende. Door met de muis over het pictogram te bewegen, ziet u de huidige status van de klant.

Ironsocket verbonden bericht

Zodra u een bericht zoals het bovenstaande ontvangt, bent u verbonden met het IronSocket-netwerk en wordt al uw internetverkeer nu versleuteld en door de gekozen VPN-server geleid. Om verbinding te maken met een andere server moet u eerst de verbinding verbreken en vervolgens een andere serverlocatie selecteren. U moet elk configuratiebestand dat u wilt verbinden, handmatig importeren wanneer u het voor het eerst gebruikt.

Bezoek IronSocket

Maak verbinding met de Mac VPN-client

IronSocket ondersteunt verbinding met Mac-computers via

 • OpenVPN Connect
 • OpenVPN met Tunnelblick (OSX 10.5+)
 • OpenVPN met Tunnelblick (OSX 10.4)

Verbinding met de IronSocket VPN-service is een handmatige installatie vergelijkbaar met de Windows-versie hierboven weergegeven met vrijwel dezelfde functionaliteit. Het configuratiegebied van hun website heeft handleidingen om u door het proces te leiden. Ze hebben ook handleidingen voor het configureren van Mac-apparaten met L2TP en PPTP.

Maak verbinding vanaf je iPhone of iPad

Verbinding maken met IronSocket met je iPhone, iPad of iPod Touch is via de OpenVPN Connect-app van OpenVPN Technologies. Je kunt de app downloaden van de Apple iTunes App Store. Het vereist minimaal iOS 6.1 of hoger. De app werkt op iPhone, iPad en iPod Touch. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, moet u de .ovpn-bestanden op dezelfde manier importeren als in het geval van Windows. Je kunt ook verbinding maken met L2TP en PPTP.

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

IronSocket biedt geen app voor Android-apparaten, maar het installatieproces is heel eenvoudig. U kunt uw Android-telefoon of -tablet configureren om verbinding te maken met serverlocaties met behulp van het OpenVPN-, PPTP- of L2TP-protocol. Het configureren duurt niet lang.

Hier zijn de instructies voor L2TP-verbindingen:

1) Open het menu en kies Instellingen
2) Selecteer Draadloos en netwerk of draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
3) Selecteer VPN-instellingen
4) Selecteer VPN toevoegen
5) Selecteer Toevoegen L2TP / IPsec PSK VPN
6) Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
7) Selecteer Stel VPN-server in en voer een server hostnaam in (serveradressen vermeld op de netwerkpagina van hun website)
8) Tik op Stel de vooraf gedeelde IPSec-sleutel in en ga naar binnen ironsocket “
9) Schakel het selectievakje uit Schakel L2TP-geheim in
10) Open het menu en kies Opslaan

Zodra de VPN is toegevoegd, zou deze in de VPN-lijst moeten verschijnen. Je kunt het selecteren om verbinding te maken.

Bezoek IronSocket

IronSocket snelheidstest

De prestaties van IronSocket waren een beetje teleurstellend, zoals je kunt zien aan de hand van de onderstaande snelheidstest. Zoals je kunt zien, was onze snelheid langzamer op de VPN dan rechtstreeks naar mijn ISP. U kunt enige invloed op de prestaties verwachten met elke VPN op basis van de overhead van het versleutelen van uw verbinding.

IronSocket snelheidstest

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de met IronSocket versleutelde verbinding de downloadsnelheid van mijn basis ISP van 54,70 Mb / s naar 35,28 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 36%, meer dan we hadden willen zien. Sommige verbindingen vertoonden zelfs nog grotere dalingen (tot 50%). Hoewel enig verlies wordt verwacht, vinden wij dit een te groot verlies. Ter verdediging werden deze tests uitgevoerd met hun sterkste codering. In ons geval konden we zo’n verlies opvangen omdat we een hoge basis ISP-snelheid hebben. We raden u aan om de service zelf te testen om te zien of dit verlies in verbindingssnelheid voor u acceptabel is.

Gevolgtrekking

IronSocket is een betrouwbare VPN-service. Ze hebben geen eigen softwarecliënten op maat, maar ze hebben wel uitstekende handmatige configuratiegidsen om leden te helpen verbinding te maken vanaf een breed scala aan apparaten. Hun primaire verbinding is via de open source OpenVPN Connect-software van OpenVPN Technologies. Ze maken het gemakkelijk om een ​​server te kiezen met de gewenste coderingssterkte en het (.ovpn) -bestand te importeren om verbinding te maken met uw apparaat via het OpenVPN-protocol. Ze hebben ook handleidingen voor het gebruik van L2TP en PPTP met verschillende apparaten.

Hun service omvat onbeperkte VPN-toegang, DNS-proxy voor meer dan 160 streamingproviders en toegang tot HTTP- en Sock5-proxy’s. Ze bieden een subset van netwerkservers waarvan ze zeggen dat ze zijn geoptimaliseerd voor het delen van Torrent- en P2P-bestanden.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Ze maken het gemakkelijk om uw versleutelingssterkte te kiezen bij het selecteren van servers om verbinding mee te maken.
 • Geen voorwaarden op hun 7 dagen garantie.
 • Termijnkortingen op jaarlijkse aanmeldingen.
 • Extra verbindingen met toenemende kortingen voor meer add-ons

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied aangepaste softwareclients voor Windows- en Mac OS X-gebruikers.
 • Bied mobiele apps aan voor iOS- en Android-apparaten
 • Verbeter de algehele netwerksnelheid

IronSocket had geen eigen software op maat. De manier waarop ze de selectie (.ovpn) voor een server automatiseerden, was nuttig en stroomlijnde het importproces. Dit proces moet echter worden herhaald voor elke server en coderingssterkte die u wilt gebruiken, wat vervelend kan zijn. Hij is eenvoudig te gebruiken. U kunt kiezen of u TCP of UDP wilt gebruiken vanuit de OpenVPN connect-software.

Ongeacht welke periode u kiest (maandelijks, 6 maanden of jaarlijks), IronSocket biedt een geld-terug-garantie van zeven dagen. Probeer hun service en kijk wat je denkt. Als je het leuk vindt, kun je je abonneren vanaf slechts $ 4,16 per maand.

Bezoek IronSocket

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map