IVPN is in 2009 opgericht door een groep IT-professionals die elkaar ontmoetten tijdens het werken aan hun Msc in Information Security aan de University of London. Het bedrijf is gevestigd in Malta. Hun fysieke adres staat vermeld op de IVPN-site, wat leuk is omdat de meeste providers het niet vermelden.

IVPN-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

IVPN biedt een enkel abonnement met onbeperkte toegang tot hun netwerk. De prijs van onbeperkte VPN verschilt afhankelijk van het feit of u zich al dan niet aanmeldt voor terugkerende facturering, samen met de looptijd van uw account. Prijzen variëren van $ 8 tot $ 20 per maand.

IVPN-tariefplannen

Zoals veel VPN-providers biedt IVPN termijnkortingen. Hoe langer de termijn, hoe meer u bespaart. U kunt zich aanmelden voor facturering op maand-, kwartaal-, halfjaar- of jaarbasis. Hun jaarplan is de beste waarde met een korting van 44% korting. U kunt de IVPN speciaal pagina om tot 44% te besparen op onbeperkte VPN-toegang.

IVPN accepteert PayPal- en Bitcoin-betalingen. Ik gebruik PayPal graag omdat het eenvoudig is om abonnementsservices te beheren. Bitcoin is een goede betalingsbron voor mensen die op zoek zijn naar een extra laag privacy bij het zingen. U moet nog steeds een geldig e-mailadres opgeven om de inloggegevens te ontvangen.

Risicovrije proefperiode

Welke service u ook kiest, u wilt hun service testen. De meeste bedrijven zullen u die kans geven en IVPN heeft u gedekt. Ze begrijpen dat u ervoor moet zorgen dat alles werkt. Om te helpen bieden ze een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, annuleert u eenvoudig binnen de eerste twee dagen voor een volledige terugbetaling.

Dit is het IVPN-teruggavebeleid van hun site:

IVPN streeft ernaar om aan de verwachtingen van alle nieuwe gebruikers te voldoen en biedt onbeperkte ondersteuning om gebruikers te helpen bij eventuele problemen bij het configureren van de service. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de service, kunt u binnen 7 dagen nadat uw service is geactiveerd een volledige terugbetaling aanvragen (we zouden het op prijs stellen als u ons zou laten weten waarom, maar dat hoeft niet!).

We hebben overwogen om dit aanbod uit te breiden tot 30 dagen, maar naar onze ervaring opent dit de deur voor misbruik door mensen die simpelweg het netwerk willen uitlokken en zoveel mogelijk netwerkbronnen willen gebruiken zonder ervoor te betalen. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de service die we onze trouwe betalende klanten kunnen bieden en daarom hebben we besloten het teruggavebeleid tot 7 dagen te beperken.

IVPN

IVPN-netwerk- en serverlocaties

Het IVPN-netwerk is niet zo groot als sommige van onze beste VPN-providers, maar ze beheren een reeks VPN-servers op belangrijke locaties over de hele wereld. Alle leden hebben volledige toegang tot hun netwerk.

Landen Locaties Servers IP-protocollen
91214onbekendOpenVPN, L2TP

IVPN heeft servers in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Roemenië en Hong Kong

Privacy en beveiliging

Als uw primaire doel online privacy en anonimiteit is, wilt u het privacy- en logboekbeleid van de provider goed bekijken voordat u zich aanmeldt. IVPN vermeldt op hun startpagina dat ze geen gelogde gegevens opslaan die uw anonimiteit online in gevaar zouden kunnen brengen.

IVPN registreert de volgende informatie om e-mailspam te voorkomen:

We slaan geen verbindingslogs op. Om e-mailspammers te voorkomen, loggen onze firewalls verbindingen tot stand met mailserverpoorten waar het aantal verbindingen een vooraf gedefinieerde drempel overschrijdt (bijvoorbeeld 20 verbindingen per 60 seconden), zodat we de verbinding vervolgens kunnen verbreken. We registreren met opzet en strikt geen andere gegevens om onze wettelijke aansprakelijkheid te beperken.

Als het om beveiliging gaat, heeft IVPN u gedekt. Ze ondersteunen zowel OpenVPN- als L2TP-protocollen. U kunt hun Windows-client gebruiken om verbinding te maken met OpenVPN. Ze bieden installatiehandleidingen voor beide protocollen op een groot aantal apparaten. Ze ondersteunen een reeks excryptieniveaus samen met multihop-verbindingen voor betere privacy.

IVPN

Hands-on testen

Als je andere recensies hebt gelezen, weet je dat ik de voorkeur geef aan VPN-providers met eenvoudig te gebruiken clientsoftware. IVPN heeft uitstekende software ontwikkeld voor Windows-gebruikers. Ze bieden eenvoudig te volgen installatiehandleidingen voor Mac-, iPhone-, iPad-, Android- en DD-WRT-routers.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we de IVPN Windows-client eens nader bekijken.

IVPN Windows-client

De IVPN Windows-client heeft een aantal geavanceerde functies. Om te beginnen kunt u het versleutelingsniveau instellen tot 4096 bit RSA. IVPN biedt multihop-technologie voor servers in de VS, het VK en Nederland. Dit betekent dat u verbinding kunt maken met één server en het verkeer via een ander land kunt laten verzenden. Een extra laag privacybescherming toevoegen.

De IVPN-software bevat DNS-lekbescherming. Met hun service kunnen leden ook poortdoorschakeling inschakelen voor inkomende verbindingen.

IVPN

Maak verbinding met een Mac

IVPN biedt geen aangepaste client voor Mac-gebruikers. Maar maak je geen zorgen, want ze ondersteunen OpenVPN op Tunnelblick samen met handmatige L2TP-configuratie. Ze hebben handleidingen opgesteld voor beide opties.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

Hoewel IVPN geen eigen iOS-app aanbiedt, hebben ze een handleiding voor het gebruik van de OpenVPN Connect-app die gratis is. Ze hebben ook een installatiehandleiding voor het handmatig verbinden met L2TP. Hier is een kopie van de instructies. Je kunt hun site bezoeken voor een volledige versie met screenshots.

IVPN L2TP-installatiehandleiding voor iOS:

1) Begin op het startscherm. Tik op het instellingenpictogram. Tik op het pictogram Algemeen aan de linkerkant en navigeer vervolgens naar de VPN-knop aan de rechterkant.
2) Tik op VPN-configuratie toevoegen.
3) Tik op de L2TP-knop.

  • Voer een naam in voor de verbinding in het beschrijvingsveld, bijv. IVPN – Zwitserland.
  • Voer het adres van een van de L2TP-servers in de serverstatuslijst in (afhankelijk van met welk land u verbinding wilt maken).
  • Voer uw VPN-gebruikersnaam in het veld Account in (begint met ‘ivpn’).
  • Voer uw VPN-wachtwoord in.
  • Voer de gedeelde IPSec-geheime sleutel in die te vinden is op de gedeelde IPSec-sleutelpagina. Mogelijk moet u inloggen als u dat nog niet bent.
  • Schakel Stuur al het verkeer naar AAN.
  • Tik op het pictogram Opslaan.

4) Maak verbinding met de VPN door de VPN-knop naar AAN te schuiven.
5) De verbinding is tot stand gebracht en kan worden bevestigd door het VPN-pictogram in de titelbalk.

IVPN

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

Nogmaals, IVPN biedt geen app voor Android-apparaten, maar ze ondersteunen de gratis OpenVPN voor Android-app. Ze hebben ook een installatiehandleiding voor L2TP / IPSEC-verbindingen. Hier is een kopie van de instructies. Je kunt hun site bezoeken voor een volledige versie met screenshots.

IVPN L2TP-installatiegids voor Android:

1) Open het hoofdscherm Instellingen op uw Android-apparaat. Tik op de knop meer onder draadloos & netwerken. Afhankelijk van de exacte versie van Android die u gebruikt, kan deze stap enigszins verschillen, het doel is om toegang te krijgen tot het VPN-configuratiescherm in stap 2.
2) Tik op VPN
3) Tik op het + -symbool om een ​​nieuwe VPN-verbinding toe te voegen.
4) Voer een naam in voor de verbinding (alleen gebruikt om de verbinding te identificeren), b.v. IVPN – Nederland.

  • Selecteer onder type L2TP / IPSec PSK VPN
  • Voer het adres van een van de L2TP-servers in de serverstatuslijst in (afhankelijk van met welk land u verbinding wilt maken).
  • Voer de gedeelde IPSec-geheime sleutel in die te vinden is op de gedeelde IPSec-sleutelpagina. Mogelijk moet u inloggen als u dat nog niet bent.
  • Tik op opslaan om de details van de VPN-verbinding op te slaan.

5) Tik op de nieuwe verbinding om verbinding te maken. Voer uw IVPN-gebruikersnaam en -wachtwoord in (de gebruikersnaam begint met ‘ivpn’) en tik op Verbinden.
6) Eenmaal verbonden ziet u het volgende scherm.

IVPN

IVPN-snelheidstest

Ik heb IVPN getest met OpenVPN, het veiligste protocol. Ik gebruikte hun Windows-client en maakte verbinding met een server in New Jersey.IVPN-snelheidstest

Zoals je kunt zien was er ongeveer 30% verschil in snelheid tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met de server in New Jersey. Versleuteling voegt overhead toe, dus u kunt enige afname in prestaties verwachten. Het is een afweging voor een hoger niveau van privacy. Met een snelheid van bijna 24 Mbps kon ik gemakkelijk diensten zoals Netflix en BBC streamen.

Conclusie

Ik hou van IVPN’s focus op privacy en anonimiteit. Hun multihop-technologie is een extra laag privacy. Ze hebben niet het grootste netwerk, maar het bestrijkt de belangrijkste regio’s. Prestaties zijn goed voor diegenen die willen deblokkeren en streamen van sites zoals Netflix en HBO GO.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Makkelijk te gebruiken Windows-client
 • Ondersteuning voor OpenVPN- en L2TP-protocollen
 • Multihop-technologie en port forwarding
 • 256 bit AES + 4096 bit RSA-encryptie
 • Termijnkortingen op jaarlijkse aanmeldingen

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied mobiele apps aan voor iOS en Android
 • Voeg meer locaties toe aan hun netwerk
 • Beschouw dedicated IP als een add-on

Ik hou van IVPN en denk dat het zeer geschikt is voor mensen die zich richten op privacy. Als het uw doel is om toegang te krijgen tot inhoud over de hele wereld, zorg er dan voor dat ze servers in die landen hebben. Als uw doel sterke privacy is, raad ik u aan IVPN eens te proberen. U wordt gedekt door hun 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat voldoende tijd is om de service te testen.

IVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me