Le VPN recensie

Laten we beginnen met de beoordeling van Le VPN met wat bedrijfsachtergrond. LeVPN is een online privacy-service gevestigd in Frankrijk. Ze helpen leden hun privacy te beschermen en geografische beperkingen voor sites als Netflix en BBC te deblokkeren. Ze ondersteunen torrent-toegang voor verbindingen met hun Tsjechische servers.


Le VPN

Prijzen en speciale aanbiedingen

Le VPN staat nu dagenlang aan de hoge kant van de maandelijkse prijzen voor VPN-services. De service kost normaal $ 9,99 per maand, wat in lijn is met toonaangevende services zoals IPvanish en ExpressVPN. Ze bieden onbeperkte VPN met toegang tot hun volledige netwerk van servers over de hele wereld.

Le VPN-prijzen

Zoals u kunt zien, biedt Le VPN kortingen op basis van de duur van uw abonnement. Je kunt tot 50% korting besparen door je voor een jaar aan te melden. Geniet van onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,95 per maand. Leden hebben toegang tot LeVPN met maximaal twee apparaten tegelijk. Dit maakt het jaarplan van grote waarde. Bezoek de LeVPN speciaal pagina om op te slaan.

Wanneer u zich aanmeldt voor een account, biedt Le VPN een aantal betalingsopties waaruit u kunt kiezen. Ik gebruik PayPal graag voor elke online service, omdat u het abonnement kunt beheren. LeVPN biedt PayPal samen met creditcardbetalingen. Biedt u een breed scala aan opties op basis van voorkeur.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ik mijn best zal doen om een ​​volledige recensie van de service aan te bieden, is er maar één manier om ervoor te zorgen dat Le VPN een goede keuze is. U wilt de service zelf testen. Le-VPN begrijpt dat ook. Om te helpen bieden ze een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent met de service, kunt u de eerste zeven dagen annuleren voor een volledige terugbetaling. Hier is de taal die Le VPN gebruikt in het gedeelte over geld-terug-garantie op hun pagina met gebruiksvoorwaarden:

Rekeninghouders kunnen hun account annuleren met volledige terugbetaling binnen de eerste 7 kalenderdagen na de eerste registratie in Le VPN. Volledige restitutie wordt alleen verleend aan rekeninghouders die hun service vrijwillig annuleren binnen de eerste 7 dagen na aankoop. Als een rekeninghouder wordt beëindigd wegens schending van de voorwaarden van deze T’s&C’s Er vindt geen restitutie plaats van het resterende accountsaldo. Alle geld-terugverzoeken moeten worden ingediend met Le VPN-ondersteuningstickets.

Le VPN

Le VPN netwerk- en serverlocaties

Le VPN beheert een groot netwerk van VPN-servers over de hele wereld. Ze hebben een van de grotere netwerken met serverlocaties in belangrijke regio’s. Dat zal u helpen toegang te krijgen tot de dekking van sportevenementen en sites zoals Netflix en BBC iPlayer overal ter wereld te deblokkeren.

Landen Locaties Servers IP-protocollen
5060350onbekendOpenVPN, PPTP, L2TP

Le VPN heeft servers in Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Costa Rica, Kroatië, Tsjechië, de Emiraten, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, IJsland, India, Indonesië, Ierland, de Man, Israël, Italië, Japan, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Moldavië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Panama, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Thailand, Turkije, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Vietnam.

Privacy en beveiliging

Als we het hebben over VPN-services, gaan veel mensen ervan uit dat ze een hoge mate van privacy en beveiliging zullen krijgen. Dat is niet altijd het geval. Het hangt echt af van uw reden om een ​​VPN-service te gebruiken. Als uw doel privacy en anonimiteit is, wilt u waarschijnlijk een VPN die niet logt.

Le VPN maakt op hun homepage en op de hele site duidelijk dat ze geen verkeerslogs bijhouden. Hier zijn wat meer details die we hebben gevonden op de gebruiksvoorwaardenpagina van LeVPN:

Le VPN controleert en zal gebruikerssessies niet actief controleren op ongepast gedrag, noch houden we directe logboeken bij van de internetactiviteiten van klanten. Le VPN behoudt zich echter het recht voor om zaken te onderzoeken die wij als illegaal beschouwen of als schendingen van deze voorwaarden.

Le VPN heeft u gedekt op het gebied van beveiliging. Ze ondersteunen OpenVPN, het veiligste protocol. Ze staan ​​ook L2TP / IPSec- en PPTP-verbindingen toe. Dat helpt de compatibiliteit uit te breiden naar een breed scala aan apparaten, waaronder iOS, Android, smart-tv’s, routers en meer.

Le VPN

Hands-on testen

Het eerste waar ik naar op zoek bij het beslissen om een ​​VPN-service al dan niet te beoordelen, is een aangepaste client. Natuurlijk kun je OpenVPN configureren en verbindingen handmatig configureren, maar dat is niet meer nodig. Er zijn zoveel VPN-providers die tegenwoordig eenvoudig te gebruiken clientsoftware aanbieden.

Ik ben blij om te delen dat Le VPN een mooie Windows-client heeft die ik heb gebruikt om hun service te testen. Ze hebben ook een aangepaste client voor Mac en iOS. Dus als je een iPhone of iPad hebt, hebben ze je gedekt. Android-gebruikers vinden eenvoudig te volgen handleidingen voor het opzetten van OpenVPN-, L2Tp- of PPTP-verbindingen.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we eens kijken naar de Le VPN Windows-client:

LeVPN Windows-client

De Windows-software is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Wanneer u het programma uitvoert, wordt er een pictogram aan uw Windows-taakbalk toegevoegd. Van daaruit kunt u een regio selecteren, gevolgd door de serverlocatie en ten slotte het protocol en de poort die u met Le VPN wilt verbinden. De client heeft ook enkele extra gebruiksstatistieken voor bandbreedte.

Le-VPN-verkeersstatistieken

Zoals u hierboven kunt zien, maakt Le VPN het eenvoudig om uw gegevensgebruik op de service bij te houden. Hoewel ze onbeperkte VPN aanbieden, kan het nog steeds van pas komen voor diegenen die hun gebruik willen volgen. Het laat ook zien hoe lang u al verbonden bent met de client- en server-IP-adressen.

Le VPN

Maak verbinding met de Mac VPN-client

Naast hun aangepaste Windows-software heeft Le-VPN ook een Mac-client. U kunt de nieuwste versie downloaden via het support- of ledengedeelte van hun site. De client is compatibel met Mac OS X 10.6 Snow Leopard of hoger. Ze bieden ook een installatiehandleiding voor Tunnelblick.

Maak verbinding vanaf je iPhone of iPad

Verbinding maken met Le VPN met uw iPhone, iPad of iPod Touch wordt vereenvoudigd met hun app. Je kunt de app downloaden van de Apple iTunes App Store. Het vereist minimaal iOS 5.0. De app werkt op iPhone, iPad en iPod Touch. Het is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

LeVPN iOS-app

De iOS-app bespaart u tijd. In plaats van handmatig server- en protocolgegevens in te voeren, kunt u de app de configuratie laten doen. Je kiest een serverlocatie en de app maakt met je gewenste VPN een profiel aan op je iPhone of iPad. Vervolgens kunt u de VPN-verbinding op elk moment inschakelen.

Le VPN

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

Le VPN biedt geen app voor Android-apparaten, maar het installatieproces is heel eenvoudig. U kunt uw Android-telefoon of -tablet configureren om verbinding te maken met serverlocaties met behulp van het OpenVPN-, PPTP- of L2TP-protocol. Het configureren duurt niet lang.

Hier zijn de instructies voor L2TP-verbindingen:

1) Open het menu en kies Instellingen
2) Selecteer Draadloos en netwerk of draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
3) Selecteer VPN-instellingen
4) Selecteer VPN toevoegen
5) Selecteer Toevoegen L2TP / IPsec PSK VPN
6) Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
7) Selecteer Stel VPN-server in en voer een serverhostnaam in (de vermelde serveradressen) hier)
8) Tik op Stel de vooraf gedeelde IPSec-sleutel in en ga naar binnen levpnsecret “
9) Schakel het selectievakje uit Schakel L2TP-geheim in
10) Open het menu en kies Opslaan

Zodra de VPN is toegevoegd, zou deze in de VPN-lijst moeten verschijnen. Je kunt het selecteren om verbinding te maken.

Le VPN

Le VPN-snelheidstest

Ik heb Le VPN getest met OpenVPN, het veiligste protocol. Zoals je kunt zien, was mijn snelheid op de VPN langzamer dan rechtstreeks naar mijn ISP. U kunt enige invloed op de prestaties verwachten met elke VPN op basis van de overhead van het versleutelen van uw verbinding.

Le VPN-snelheidstest

Gevolgtrekking

Le VPN is een betrouwbare VPN-service met een breed scala aan software en configuratiehandleidingen om leden te helpen verbinding te maken vanaf een breed scala aan apparaten. Ik vind het leuk dat ze aangepaste software bieden voor Windows- en Mac-systemen. Samen met een mobiele app voor iPhone-, iPad- en iPod Touch-gebruikers.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Aangepaste VPN-client voor Windows, Mac en iOS
 • Ondersteuning voor OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen
 • Hiermee kunt u verbinding maken met 2 apparaten tegelijk
 • Torrent-ondersteuning op Tsjechische serverlocaties
 • Termijnkortingen op jaarlijkse aanmeldingen

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied een mobiele app aan voor Android-apparaten
 • Beschouw dedicated IP als een add-on
 • Voeg bitcoin toe als betalingsoptie

Ik heb genoten van het testen van Le VPN voor de beoordeling. Hun Windows-client was een leuke verrassing. Hij is eenvoudig te gebruiken. Vergelijkbaar met OpenVPN maar zonder de handmatige configuratie. Ze bieden een mooie presentatie van bandbreedte en gebruiksstatistieken. De enige klop die ik heb op de service is de maandelijkse prijs. Voor $ 9,99 per maand is Le VPN een goede prijs. Degenen die op zoek zijn naar een account voor een langere termijn, vooral voor een periode van zes maanden of een jaar, krijgen een nog betere deal voor VPN-toegang.

Ongeacht welke periode u kiest (maandelijks, 6 maanden, jaarlijks) Le VPN biedt een geld-terug-garantie van zeven dagen. Ik betwijfel of je het nodig hebt, maar het is altijd fijn om te weten dat je het kunt annuleren en een terugbetaling kunt krijgen als het niet lukt. Probeer Le VPN eens. Stuur me een tweet en laat me weten wat je van de service vindt.

Le VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map