LifeLock recensie 2017

Laten we beginnen met onze LifeLock-beoordeling door op te merken dat ze een van de belangrijkste bedrijven zijn op het gebied van bescherming tegen identiteitsdiefstal. Zoals de meeste mensen, zie je identiteitsbescherming waarschijnlijk als een leuke maar niet essentiële zaak. Naarmate internet meer geïntegreerd wordt in uw dagelijks leven, begint dit te veranderen. Het aantal en de omvang van datalekken is in het recente verleden toegenomen en deze trend zal zich naar verwachting in de toekomst voortzetten. De recente PII-gegevensinbreuk (persoonlijk identificeerbare informatie) bij een van onze belangrijkste kredietbureaus, Equifax heeft dit naar de voorgrond gebracht voor meer dan 143 miljoen Amerikanen. Als u zich aanmeldt voor het scala aan services van Lifelock, kunt u uw werkelijke identiteit bewaken en bewaken. Bovendien geeft het u de gemoedsrust dat als uw identiteit in het gedrang komt, hun beveiligingsdienst u de hulp zal bieden die u nodig heeft om het te herstellen.


LifeLock recensie

LifeLock-serviceprijzen

LifeLock biedt hun service aan via drie verschillende abonnementen. Het plan dat u kiest, bepaalt het type en het niveau van bewakingsbescherming dat u ontvangt, uw maximale geldelijke vergoeding voor verloren gegane gelden en andere aanvullende functies voor activabescherming. Hun primaire plannen zijn Standard, Advantage en Ultimate Plus. LifeLock hanteert de volgende prijzen: Standaard; $ 9,99 / maand, voordeel; $ 19,99 / maand en Ultimate Plus; $ 29,99 / maand.

Maar onze lezers kunnen dat wel 10% korting van hun normale abonnementsprijzen voor de eerste factureringsperiode, evenals een 30 dagen risicovrije periode van hun service. Om van deze korting te profiteren is een creditcard / bankpas nodig.

LifeLock-prijzen

Dit betekent dat u zich nu kunt abonneren op hun standaardabonnement voor 8,99 / maand, Advantage-abonnement voor $ 17,99 / maand en Ultimate Plus-abonnement voor 24,99 / maand voor uw eerste abonnementsperiode. Als u uw Lifelock-plankorting wilt maximaliseren, moet u zich abonneren op een jaarlijks lidmaatschap. U kunt voor de Lifelock-services betalen met de meeste gangbare creditcards / betaalpassen. We zullen deze plannen later in deze LifeLock-review nader onderzoeken, nadat we hebben besproken wat identiteitsdiefstal en de vele vormen daarvan zijn.

LifeLock geld-terug-garantie

Zoals we al zeiden, kunnen onze lezers profiteren van een huidige risicovrije periode van 30 dagen die wordt aangeboden door LifeLock. Het enige dat nodig is, is een creditcard om u erop te abonneren. Hiermee kunt u hun reeks services voor identiteitsbescherming gebruiken. Bovendien kunt u zien hoe hun LifeLock Privacy Monitor-software kan helpen bij het bewaken en bewaken waar en hoe uw PII op internet wordt gevonden. U kunt ook enkele andere LifeLock-functies testen om te zien of de service voor u geschikt is.

Daarnaast hebben ze ook een geld-terug-garantie van 60 dagen voor degenen die zich abonneren op jaarlijkse lidmaatschappen. Als u binnen 60 dagen na inschrijving op een van hun jaarlijkse lidmaatschappen belt of contact met hen opneemt via uw account op hun webportaal, betalen zij uw aankoopprijs terug. Na de periode van 60 dagen zullen ze u een pro rata restitutie geven op basis van de resterende maanden van uw abonnementsperiode.

Deze garantie geldt ook voor verlengingstermijnen. Er wordt geen garantie geboden voor maandelijkse abonnementen.

Bezoek LifeLock

Hoe LifeLock u beschermt tegen identiteitsdiefstal

Om de services die LifeLock biedt te begrijpen, moet u eerst begrijpen wat identiteitsdiefstal is en de verscheidenheid aan vormen die het kan aannemen. Hierna heeft u een beter begrip van de plannen die zij aanbieden en kunt u de beste voor u kiezen op basis van uw financiële situatie, online en offline gewoonten en vereiste mate van activabescherming. Het moet u in ieder geval duidelijk worden dat iedereen een zekere mate van bescherming tegen identiteitsdiefstal nodig heeft.

Wat is identiteitsdiefstal?

Het congres nam in 1998 de wet inzake identiteitsdiefstal en aanname afschrikking aan, die identiteitsdiefstal of -fraude definieert als: “Degene die willens en wetens, zonder wettig gezag, een identificatiemiddel van een andere persoon overdraagt ​​of gebruikt met de bedoeling om iets te plegen of te helpen of te steunen onwettige activiteit die een schending van de federale wet vormt, of die een misdrijf vormt onder een toepasselijke staat of lokale wet; ”. Simpel gezegd: bij identiteitsdiefstal is iedereen betrokken die willens en wetens persoonlijke gegevens van een andere persoon gebruikt om zijn of haar identiteit aan te nemen om een ​​misdaad te plegen. Het doel van deze misdaad is meestal het verkrijgen van een soort van financieel gewin.

Soorten identiteitsdiefstal

Hoewel de meeste identiteitsdiefstal voor financieel gewin is, bestaan ​​er andere vormen van identiteitsdiefstal. Daarom is alleen het monitoren van uw krediet niet de meest effectieve manier om ertegen te waken. Er zijn eigenlijk acht of negen soorten identiteitsfraude, afhankelijk van hoe u ze classificeert. Ze omvatten het volgende:

 • Identiteitsdiefstal van het burgerservicenummer – Uw sociaal nummer (SSN) is een van de cruciale onderdelen van PII (persoonlijk identificeerbare informatie) die individuen in de Verenigde Staten definieert. Door er toegang toe te hebben, kunnen criminelen andere PII verzamelen, waardoor ze uw identiteit kunnen aannemen en tot andere vormen van identiteitsdiefstal kunnen leiden. Het kan ze ook andere vormen van ID laten maken, zoals paspoorten en rijbewijzen, hoewel nieuwe beveiligingsfuncties die hierin zijn gebruikt, dit moeilijker hebben gemaakt.
 • Diefstal van financiële identiteit – Zoals we al zeiden, is dit een van de meest voorkomende vormen van identiteitsdiefstal waarbij iemand uw identiteit aanneemt om financieel gewin te verkrijgen. Criminelen krijgen toegang tot sommige van uw accountgegevens. Dit samen met uw SSN kan hen in staat stellen toegang te krijgen tot lopende rekeningen, nieuwe aan te maken of andere vormen van financiële fraude mogelijk te maken.
 • Rijbewijs identiteitsdiefstal – Door uw rijbewijsnummer of ID te stelen, samen met andere informatie kunnen anderen u nabootsen wanneer ze te snel rijden of andere overtredingen begaan. Als ze hierin slagen, kunnen ze de financiële en andere strafmaatregelen van deze schendingen vermijden. Bovendien zullen de schendingen, aangezien de autoriteiten u zullen zoeken, aan uw dossier worden toegevoegd. Dit kan voor u problemen opleveren, variërend van financiële verplichtingen tot het verlies van uw rijprivileges.
 • Diefstal van criminele identiteit – Als een crimineel eenmaal voldoende informatie en documentatie heeft verkregen, kan hij de politie voor de gek houden door te geloven dat hij u is als u wordt betrapt op een criminele activiteit. Deze activiteit kan van alles zijn, van eenvoudige diefstal tot moord. Helaas, als hij succesvol is in deze misleiding, ben jij degene die de autoriteiten zullen zoeken wanneer hij niet komt opdagen voor zijn rechtbankdatum. Dit kan voor u tot echte problemen leiden, omdat het moeilijk kan zijn om hen ervan te overtuigen dat u de misdaad niet zonder professionele hulp heeft gepleegd. Politie en andere autoriteiten zijn vaak cynisch als mensen hun onschuld belijden.
 • Diefstal van medische identiteit – Personen die uw persoonlijke medische informatie en medische identificatienummers verkrijgen, hebben toegang tot medische diensten en ontvangen medicijnen op uw naam. Dit in combinatie met verzekeringsfraude kan niet alleen voor u tot financiële moeilijkheden leiden, maar kan ook levensbedreigend zijn. Dit is mogelijk omdat uw medische geschiedenis u volgt en de zorg en diensten van uw artsen kan beïnvloeden. Het is ook een van de moeilijkste vormen van identiteitsdiefstal om te bemiddelen, omdat je weinig of geen controle hebt over de informatie in je medische geschiedenis. Dit maakt het moeilijk om te betwisten. Een expert hebben om u te helpen uw medisch dossier op te lossen is een noodzaak.
 • Diefstal van verzekeringen – Dit type identiteitsdiefstal is over het algemeen direct gerelateerd en wordt vaak geassocieerd met medische identiteitsdiefstal. Ongeautoriseerd gebruik van uw verzekeringsgegevens kan voor u leiden tot hogere premies en kan, afhankelijk van de voorwaarden van uw plan, leiden tot extra kosten in verband met uw eigen medische hulp.
 • Synthetische identiteitsdiefstal – Dit is een hybride vorm van identiteitsdiefstal waarbij u uw SSN samen met de verzonnen namen, adressen en mogelijk PII van andere slachtoffers gebruikt om nieuwe identiteiten te creëren. Deze nieuwe identiteiten kunnen vervolgens worden gebruikt om alle andere vormen van identiteitsdiefstal te plegen. Ze doen dit om jou, andere slachtoffers, de autoriteiten, geldschieters en alle anderen in verwarring te brengen. De kern van dit bedrog is uw SSN.
 • Diefstal van fiscale identiteit – Door uw SSN en naam te gebruiken, kunnen criminelen uw belastingteruggave aanvragen en op frauduleuze wijze verkrijgen. Dit kan het moeilijk voor u maken om uw legitieme terugbetaling in te dienen en te ontvangen. In sommige gevallen kan dit leiden tot langere vertragingen bij de terugbetaling en mogelijk verlies van uw geld.
 • Diefstal van identiteit van kinderen – Het gebruik van de PII van kinderen is populairder geworden omdat hun krediet nog niet is vastgesteld. Dit maakt het gemakkelijker om hun informatie te gebruiken voor frauduleuze activiteiten, aangezien het vele jaren kan duren voordat deze activiteiten zelfs worden opgemerkt. Het eerste teken dat er iets mis is, kan zijn wanneer uw zoon of dochter een lening aanvraagt ​​om hun eerste auto te krijgen.

Bezoek LifeLock

Hoe werkt de LifeLock-service?

LifeLock en niemand anders kan datalekken voorkomen, omdat, zoals u in een ogenblik zult lezen, deze al jaren in aantal en ernst toenemen. Bovendien zal deze trend waarschijnlijk niet verdwijnen met de komst van meer Internet of Things (IoT) -apparaten die in ons dagelijks leven worden geïntroduceerd. Bovendien worden veel van deze inbreuken veroorzaakt door menselijke fouten die niet volledig kunnen worden verholpen. We zullen hier meer over bespreken wanneer we enkele van de grootste inbreuken onderzoeken en later in onze beoordeling kijken naar trending gegevens over identiteitsdiefstal.

LifeLock is een suite van services die drie basisdingen doen om u te helpen beschermen tegen identiteitsfraude of om u te laten vangen voordat het te ver gaat. Dit kan de effecten op uw persoonlijke leven beperken en bemiddeling vergemakkelijken. Deze services werken met drie beschermingsniveaus: bewaken en detecteren, waarschuwen en herstellen. Bovendien bieden ze het extra voordeel dat ze, indien nodig, eigen kosten vergoeden. Laten we deze nu eens nader bekijken.

Bewaken en detecteren

Het eerste beschermingsniveau dat Lifelock biedt, is het bewaken en detecteren van uw relevante PII op verschillende databases en websites. Het kan dit doen door gebruik te maken van de unieke cross-industry repository van ID Analytics met bijna realtime consumenteninformatie, die een uitgebreid perspectief biedt op identiteit en kredietrisico. Deze repository staat bekend als het ID-netwerk. Deze opslagplaats stelt hen in staat uw huidige PII te observeren en geavanceerde analyses te gebruiken die een deskundig regelsysteem en gedragsanalyse combineren om fraude te voorspellen en risicoanalysebeoordelingen uit te voeren met zeer weinig latentie.

Alert

Het tweede niveau van bescherming dat hun dienstenpakket biedt zodra een gebeurtenis is gedetecteerd, is om u te waarschuwen en te bepalen of u hiervan op de hoogte bent. Hun eigen LifeLock Identity Alert-systeem stelt u op de hoogte van een mogelijk fraudeprobleem. Deze melding wordt gedaan per e-mail, sms of telefoon. De wijze van levering is uw keuze. Deze waarschuwing is interactief en vereist een reactie van u, zodat ze kunnen bepalen of de transactie inderdaad verdacht is.

Herstellen

Zodra de verdachte activiteit is geverifieerd, is verder onderzoek gerechtvaardigd. Als blijkt dat er sprake is van identiteitsdiefstal of fraude, worden andere instanties gescand en wordt het herstelproces geïmplementeerd. De herstelherstelprocedure omvat de volgende acht stappen:

 • U geeft ze een beperkte volmacht zodat ze legaal namens u kunnen werken.
 • LifeLock verzamelt alle nodige informatie die nodig is om uw zaak te presenteren.
 • Zij hebben namens u een fraudewaarschuwing van zeven jaar ingesteld voor de kredietinformatiebureaus.
 • Locklock zal claims tegen u bemiddelen en kredietgeschillen behandelen.
 • Zij zullen uw verzekeringsaanvraag indienen bij de bevoegde autoriteiten.
 • Deskundige juridische vertegenwoordiging blijft voor u behouden en eventuele gerechtskosten worden vergoed.
 • Om toekomstige fraude te voorkomen, organiseren en catalogiseren ze uw dossier voor gemakkelijke toegang.
 • U ontvangt een kredietrapport waaruit blijkt dat alle informatie over identiteitsdiefstal is verwijderd.

Veel van deze dingen kunt u waarschijnlijk zelf doen en u zult LifeLock moeten helpen en wat extra informatie moeten geven tijdens het herstelproces. Het hebben van hun deskundige begeleiding kan u echter wat tijd en verdriet besparen terwijl uw identiteit wordt hersteld.

Vergoeding uitkering

Naast deze drie beschermingsniveaus, vergoedt LifeLock u de volgende contante uitgaven die u mogelijk heeft gemaakt om uw identiteit te herstellen.

 • Kosten voor het vervangen van documenten.
 • Reiskosten.
 • Verlies van inkomen.
 • Gestolen handtas, portemonnee of portemonnee.
 • Kinderopvang en ouderenzorg.
 • Reisbijstand.
 • Frauduleuze opnames.
 • Legale kosten.
 • Saneringskosten.
 • Kosten van casemanagementservices.

LifeLock geeft tot een miljoen dollar uit om uw identiteit te herstellen. Bovendien zullen ze u ook vergoeden voor geld dat van uw rekeningen is gestolen (niet gedekt door andere bronnen) tot de limiet van uw planbeleid.

Bezoek LifeLock

Analyse van LifeLock-plannen

Je hebt nu een beter begrip van identiteitsdiefstal en de verschillende vormen ervan. Laten we met behulp van deze kennis de drie primaire plannen van LifeLock nader bekijken. In het bijzonder het onderzoeken van de soorten bescherming tegen identiteitsdiefstal die zij bewaken en u waarschuwen. Eerst zullen we kijken naar de kenmerken van alle LifeLock-abonnementen. Vervolgens gaan we dieper in op wat elk plan controleert en waar waarschuwingen op worden gegeven.

Functies die voor alle LifeLock-abonnementen gelden

 • In de VS gevestigde specialisten voor identiteitsherstel – Als uw identiteit is aangetast, wordt er een specialist toegewezen om u te helpen deze te herstellen
 • 24/7 live ledenondersteuning – Alle abonnees hebben toegang tot opgeleide identiteitsbeveiligers die hun vragen kunnen beantwoorden.
 • Verlaag vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen – LifeLock zal u verzoeken te worden verwijderd uit vooraf goedgekeurde creditcardlijsten. U kunt dit gratis doen op de officiële website gemaakt door de kredietbureaus, maar het is leuk om het te laten aanbieden als een extra gemak van de LifeLock-service.
 • Portemonnee verloren – Als uw portemonnee of portemonnee verloren of gestolen is, neem dan contact met hen op en een van hun agenten helpt u bij het annuleren of vervangen van uw creditcards / betaalpassen, rijbewijs, verzekeringskaarten en andere documenten. Ze kunnen ook begeleiding bieden bij de terugbetaling van eventueel verloren geld.
 • LifeLock Privacymonitor – Ze zullen openbare sites voor het zoeken naar mensen scannen voor uw informatie en u vertellen wat u moet doen om een ​​antwoord te geven op degenen waar u niet op wilt verschijnen. Dit beperkt uw PII-voetafdruk op het web en maakt het voor identiteitsdieven moeilijker om de informatie te krijgen die ze nodig hebben.
 • LifeLock Identity Alert-systeem – LifeLock zal controleren op frauduleus of verdacht gebruik van uw SSN, naam, adres of geboortedatum om krediet en andere diensten te verkrijgen. Ze zullen u per sms, e-mail of telefoon waarschuwen als er iets wordt gevonden. Deze waarschuwingen zijn interactief en vereisen uw reactie om te verifiëren dat ze kunnen aangeven dat uw identiteit wordt gekaapt.

LifeLock-standaardplan

De waarschuwingen van het standaardplan omvatten het volgende:

 • Uw persoonlijke informatie over service- en kredietaanvragen – Deze waarschuwingen bieden u een zekere mate van beveiliging tegen diefstal van financiële identiteit door u te beschermen tegen frauduleuze kredietaanvragen die zijn gedaan met uw persoonlijke gegevens. Afmelden voor vooraf goedgekeurde kredietaanbiedingen helpt u dit te controleren.
 • Uw persoonlijke informatie op het Dark Web – Waarschuwingen gegenereerd door het scannen van duizenden Dark Web-sites op het bestaan ​​van uw PII kunnen u waarschuwen om uw waakzaamheid te vergroten, aangezien uw risico op identiteitsdiefstal aanzienlijk is toegenomen. U moet waarschijnlijk een fraudewaarschuwing van zeven jaar laten plaatsen bij de kredietbureaus en overwegen deze te bevriezen. LifeLock-medewerkers kunnen u helpen bij het analyseren van uw risico, het presenteren van opties en het aanbevelen van acties om u te helpen dit beter te volgen.
 • Een verzoek om uw adres te wijzigen – Wetende dat iemand mogelijk uw adres probeert te wijzigen zonder uw medeweten, kan u waarschuwen voor mogelijke financiële identiteitsdiefstal, fiscale identiteitsdiefstal, medische en verzekeringsidentiteitsdiefstal en anderen, aangezien dit over het algemeen de eerste stap is in veel soorten identiteitsdiefstal.
 • Valse persoonlijke informatie die verband houdt met uw identiteit – Dit kan u waarschuwen voor de mogelijkheid dat iemand uw SSN probeert te gebruiken om een ​​nieuwe identiteit te beveiligen. Deze nieuwe identiteit kan vervolgens worden gebruikt om nieuwe financiële, medische en gezaghebbende documentatie op te stellen. Omdat ze uw SSN gebruiken, kunnen veel van deze anderen storen en verwarren over uw ware identiteit.

Zoals u kunt zien, kan zelfs het LifeLock Standard Plan enige basisbescherming bieden tegen vele vormen van identiteitsdiefstal. Het biedt een goedkopere optie voor diegenen wier financiën mogelijk geen hogere mate van identiteitsdiefstalcontrole vereisen of ondersteunen. LifeLock Standard omvat ook kredietbewaking via één bureau.

Zoals sommige anderen hebben opgemerkt, gebruikt LifeLock Equifax als haar primaire bureau voor kredietbewaking. Gezien het recente datalek van Equifax, kan dit voor sommige lezers een punt van zorg zijn. Om dit aan te pakken, heeft LifeLock verklaard dat geen van hun gedeelde informatie bij de recente inbreuk betrokken was. Desalniettemin volgen zij het lopende onderzoek en wachten op de afronding ervan. Op dat moment zullen ze hun gedeelde Equifax-gegevens onderzoeken en alle nodige maatregelen nemen om de voortdurende beveiliging te garanderen.

Bezoek LifeLock

LifeLock Advantage Plan

Het LifeLock Advantage Plan biedt alle waarschuwingen van LifeLock Standard, samen met de volgende extra’s:

 • Uw persoonlijke informatie over strafrechtelijke arrestaties en boekingen van gerechtelijke reserveringen – LifeLock-scans worden uitgebreid met arrestatie- en rechtbankgegevens voor uw naam en geboortedatum. Hiermee kunt u zien of iemand uw PII gebruikt om een ​​vorm van criminele fraude te plegen en stappen ondernemen om dit te corrigeren voordat de autoriteiten u komen zoeken wanneer de crimineel niet naar de rechtbank gaat.
 • Grootschalige inbreuken – U ontvangt meldingen wanneer er een nieuwe rijbroek is, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw PII niet is aangetast bij een van deze.
 • Geldopnames, overschrijvingen en grote aankopen van uw krediet-, cheque- en spaarrekeningen – Door informatie te verstrekken over uw accountgegevens, kan LifeLock uw bestaande accounts controleren en u op de hoogte stellen van transacties die zij als verdacht beschouwt. Hiermee kunt u niet alleen controleren wanneer iemand nieuwe accounts op uw naam probeert te maken, maar ook bestaande accounts controleren.

Voor degenen die meer financiële middelen hebben, kan het LifeLock Advantage Plan een betere keuze zijn, omdat het de scandekking vergroot van die van hun standaardplan. Hierdoor kan LifeLock u extra beschermen tegen verschillende vormen van criminele identiteitsfraude. Het verhoogt ook uw bescherming tegen SSN, financiële en andere vormen van identiteitsdiefstal. LifeLock Advantage-leden ontvangen ook kredietbewaking via één bureau (Equifax) en ontvangen jaarlijks een kredietrapport en score van hen.

LifeLock Ultimate Plus-abonnement

Het LifeLock Ultimate Plus-plan bevat alle waarschuwingen van de twee plannen op een lager niveau, samen met extra monitoring en waarschuwingen voor het volgende:

 • Nieuwe bankrekeningaanvragen met uw persoonlijke gegevens – Scannen en bewaken wordt uitgebreid om te zoeken naar het creëren van nieuwe betaal- en spaarrekeningen in de Verenigde Staten.
 • Overname of nieuwe naam toegevoegd aan uw bankrekeningen – LifeLock controleert uw bestaande accounts op overnamepogingen of het toevoegen van niet-geautoriseerde namen.
 • Investering / 401 (k) accountactiviteit – Controleer de accounts die u gedurende uw hele leven hebt gemaakt tegen manipulatie. Dit kan u waarschuwen voor frauduleuze opnames, saldooverdrachten of andere transacties.
 • Uw persoonlijke informatie over netwerken voor het delen van bestanden – Monitoring en waarschuwingen worden uitgebreid met het gebruik van uw naam, SSN, geboortedatum of contactgegevens op veelgebruikte video-, audio-, foto- en bestandsuitwisselingswebsites. Dit kan u waarschuwen voor iemand die uw identiteit gebruikt om deze goederen te verkrijgen of media op uw naam te plaatsen.
 • Uw naam in het register voor zedendelinquenten – Dit kan u laten weten of uw naam ten onrechte aan dit register is toegevoegd, zodat u onmiddellijk kunt beginnen met procedures om deze te laten verwijderen. Dit kan erg moeilijk zijn omdat de namen die aan dit register zijn toegevoegd er levenslang op staan ​​en het hebben van een door LifeLock opgeleide agent om u te helpen uw naam te verwijderen, essentieel kan zijn.
 • Ondersteuning voor leden met prioriteit – U krijgt prioriteitstoegang tot ondersteuningsagenten voor uw vragen.

Het LifeLock Ultimate Plus-plan biedt de beste algehele bescherming tegen alle vormen van identiteitsdiefstal, maar is ook het duurst. Daarom is het de beste planoptie voor diegenen wier financiën en levensstijl dit vereisen. Personen die de belangrijkste fiduciaire verantwoordelijkheden voor uw gezin hebben, zijn een goede kandidaat voor deze extra bescherming tegen identiteitsdiefstal. Leden ontvangen ook kredietbewaking van Equifax, Experian en TransUnion, evenals jaarlijkse kredietrapporten en scores van elk. Daarnaast ontvang je ook maandelijkse credit scores van Equifax.

Extra plannen voor LifeLock-identiteitsfraudebescherming

Zodra u een primair LifeLock-account heeft, kunt u ervoor kiezen om twee soorten aanvullende abonnementen aan te schaffen: LifeLock Junior voor uw kinderen en LifeLock Senior voor uw ouders. Hiermee kunt u de identiteit van al uw gezinsleden beschermen en bewaken.

LifeLock Junior-functies

 • LifeLock Identity Alert-systeem
 • Terugbetaling van gestolen geld
 • Servicegarantie voor advocaten en experts
 • Website toezicht op de zwarte markt
 • Detectie van kredietdossiers
 • Netwerkzoekopdrachten voor het delen van bestanden
 • Portemonnee verloren
 • Ondersteuning voor identiteitsherstel
  Prijs: $ 5,99 / maand of $ 65 per jaar

De meeste hiervan zijn eerder uitgelegd, dus ze zullen hier niet worden herhaald. Van bijzonder belang is de detectie van kredietbestanden, wat vaak een teken is dat de identiteit van uw kind is aangetast. De toevoeging van netwerkzoekopdrachten voor het delen van bestanden is ook opmerkelijk omdat kinderen dergelijke sites vaak gebruiken om muziek en andere media te downloaden.

Het laatste hulpplan is LifeLock Senior. Als u uw ouders inschrijft voor dit plan, kunnen zij, evenals u, hun PII-waarschuwingen volgen. Hiervoor is hun toestemming nodig. Hierdoor kunt u reageren op waarschuwingen in hun plaats en hen helpen beschermen tegen identiteitsdiefstal.

Senior functies van LifeLock

 • Ondersteuning voor leden & In de VS gevestigd restauratieteam
 • Bank & meldingen over creditcardactiviteiten
 • Overname van bankrekening en nieuwe rekeningwaarschuwingen
 • Investeringen / 401 (k) waarschuwingen voor accountactiviteiten
 • Home titel monitoring
 • Verificatie van adreswijziging
 • Website toezicht op de zwarte markt
 • Portemonnee verloren
 • LifeLock Identity Alert-systeem
 • Meldingen van datalekken
 • Fictieve identiteitsbewaking
 • Scan van gerechtelijke dossiers
 • Gereduceerde vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen
  Prijs: $ 19,99 / maand

Het is niet verrassend dat dit account veel van de functies heeft die te vinden zijn in het Ultimate Plus-lidmaatschap met toevoeging van bewaking van de thuistitel. Hun huis is vaak een grote troef voor ouders van volwassen kinderen en daarom een ​​belangrijk doelwit voor mensen met criminele bedoelingen. Het kunnen controleren op pandrechten, leningen of andere titelwijzigingen kan essentieel zijn om de financiën van ouderen te beschermen.

LifeLock mobiele app

Lifelock heeft ook een mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten. Voor de Android-app is Android 4.2 en hoger vereist. De iOS-app is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch met iOS 9.3 of hoger. Als u hun mobiele app downloadt, kunt u uw LifeLock-waarschuwingen rechtstreeks vanaf uw telefoon volgen en erop reageren. Als je nog geen account hebt, kun je de app gebruiken om je aan te melden. Met de app kunt u vanuit uw handpalm rechtstreeks alle accounts bekijken die onder uw lidmaatschapsniveau vallen. LifeLock App-functies omvatten het volgende:

 • Het LifeLock Identity Alert-systeem stuurt waarschuwingen rechtstreeks naar uw mobiele apparaat.
 • Met de app kunt u onmiddellijk reageren op fraudemeldingen.
 • U kunt contact opnemen met LifeLock-beveiligingsagenten als u verdachte activiteiten opmerkt.
 • U kunt contact opnemen met LifeLock-ledenservice via bellen in de app.
 • Advantage-gebruikers hebben eenvoudig toegang tot kredietinformatie met uw jaarlijkse kredietscore.
  Ultimate Plus-leden zien kredietscores van alle drie de kredietbureaus en kunnen maandelijks veranderingen in hun kredietinformatie volgen.

Bezoek LifeLock

Korte geschiedenis van grote inbreuken

Laten we nu eens kijken waarom we denken dat iedereen een vorm van bescherming tegen identiteitsdiefstal nodig heeft. We illustreren dit door enkele van de grootste datalekken te onderzoeken. Vervolgens zullen we laten zien dat deze inbreuken in omvang toenemen en dat deze trend naar verwachting zal aanhouden.

Grote Amerikaanse datalekken

 • Equifax, 2017
  Accounts gecompromitteerd: 143 miljoen
  Genomen: namen, SSN’s, geboortedata, straatadressen en enkele rijbewijsnummers
  Vond plaats: half mei tot juli 2017
  Onthuld: 7 september 2017
 • FriendFinder, 2016
  Accounts gecompromitteerd: 412 miljoen
  Genomen: gebruikersgegevens en slecht beveiligde wachtwoorden, vrijgegeven in cybercrime-forums
  Vond plaats: half oktober 2016
 • Experian september 2015
  Accounts gecompromitteerd: 15 miljoen
  Genomen: naam, adres, SSN, geboortedatum, identificatienummer (meestal een rijbewijs, militaire ID of paspoortnummer)
  Blootgesteld: oktober 2015
 • Anthem, december 2014-2015
  In gevaar gebrachte gegevens: 80 miljoen patiënt- en werknemersgegevens
  Blootgesteld: namen, geboortedata, burgerservicenummers, e-mailadressen, gegevens over het inkomen van werknemers
  Onthuld: januari 2015
 • Ashley Madison, 2015
  Accounts gecompromitteerd: 33 miljoen
  Genomen: e-mailadressen, voor- en achternaam en telefoonnummers
 • eBay, 2014
  Accounts gecompromitteerd: 145 miljoen inclusief persoonlijke informatie.
  Genomen: klantnamen, gecodeerde wachtwoorden, e-mailadressen, fysieke adressen, telefoonnummers en geboortedata
 • JPMorgan Chase, 2014
  Accounts in gevaar: 76 miljoen huishoudens en 7 miljoen bedrijven
  Genomen: gebruikersnamen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen
  Getroffen: gevoelige financiële en persoonlijke informatie van 76 miljoen huishoudens en 7 miljoen kleine bedrijven.
 • Home Depot, 2014
  Accounts gecompromitteerd: 56 miljoen creditcardaccounts en 53 miljoen e-mailadressen
  Genomen: 56 miljoen creditcardrekeningen en 53 miljoen e-mailadressen
 • Yahoo, 2014
  Accounts gecompromitteerd: 500 miljoen
  Genomen: echte namen, e-mailadressen, geboortedata en telefoonnummers, en beveiligde wachtwoorden gehasht met Bcrypt
  Onthuld: september 2016
 • Yahoo, 2013
  Accounts in gevaar: één miljard
  Genomen: namen, geboortedata, e-mailadressen, beveiligingsvragen en antwoorden en zwak beveiligde wachtwoorden.
  Onthuld: december 2016
 • Target Stores, 2013
  In gevaar gebrachte records: 110 miljoen
  Genomen: 40 miljoen creditcard- / bankpasnummers plus volledige namen, adressen, e-mailadressen en telefoonnummers van 70 miljoen klanten
  Onthuld: december 2013 en januari 2014
 • LinkedIn, 2012
  Accounts aangetast: 165 miljoen (bekendgemaakt in 2016)
  Genomen: gebruikersinformatie en slecht beveiligde wachtwoorden
  Bekendgemaakt: 2012, maar gaf aan dat er slechts 6,5 miljoen getroffen accounts waren
 • Global Payments Inc., 2012
  Accounts hebben 1,5 miljoen kaartaccounts aangetast.
  Genomen: creditcard- / bankpasgegevens
  Kosten: het bedrijf meldde dat de inbreuk meer dan $ 90 miljoen kostte.
 • Online entertainmentdiensten van Sony, 2011
  In gevaar gebrachte records: 102 miljoen
  Genomen: inloggegevens, namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen en enkele creditcardgegevens
  Onthuld: 2011
 • Tricare, 2011
  Gecompromitteerde gegevens: ongeveer 5 miljoen militaire begunstigden van Tricare.
 • Citibank, 2011
  Accounts aangetast: 360.000 creditcardhouders.
 • Heartland Payment Systems, 2008-2009
  Records zijn 130 miljoen aangetast
  Genomen: creditcardgegevens verwerkt voor meer dan 250.000 bedrijven
  Onthuld: 2009

Analyse van trends in datalekken

Als we naar deze inbreuken kijken, is het duidelijk dat er bijna elk jaar grote inbreuken hebben plaatsgevonden. Bovendien worden deze inbreuken niet altijd onmiddellijk bekendgemaakt. Sommige worden mogelijk jarenlang niet ontdekt, zoals blijkt uit de inbreuken op Yahoo. Vaak zeggen degenen die zijn geschonden dat ze geen kredietinformatie hebben ontvangen. Wat veel mensen niet herkennen is dat dit de eenvoudigste vorm van identiteitsdiefstal is om te bemiddelen. Bovendien hebben veel van deze inbreuken die dit aanprijzen eigenlijk gegevens die nog belangrijker zijn voor identiteitsdieven. Dit omvat SSN’s, namen, geboortedatum, adressen en rijbewijsnummers.

Uit de statistieken van openbare inbreuken die zijn verzameld door Gemalto (een beveiligingsrisicobeoordelingsbedrijf) en die worden gepresenteerd door informatica-afbeeldingen, blijkt dat elk jaar een toenemend aantal records wordt vrijgegeven. Ze houden sinds 2013 statistieken bij over datalekken. Volgens hen zijn er sinds 2013 meer dan 9 miljard records verloren of gestolen. Dit komt neer op 60 records per seconde. Pas in de eerste helft van 2017 zijn meer dan 1,9 miljard records blootgesteld of genomen of 122 records per seconde dankzij twee grote datalekken. Deze statistieken omvatten niet eens het recente Equifax-verlies van gegevens van 143 miljoen accounts.

Deze statistieken tonen ook aan dat de drie belangrijkste bronnen van deze datalekken kwaadaardige buitenstaanders zijn (hacken / skimming / phishing), onopzettelijke / onvoorzichtige en kwaadwillende insiders. Bovendien waren de primaire soorten aanvallen identiteitsdiefstal, financiële toegang en accounttoegang. Een andere in het oog springende tekortkoming waarop deze statistieken wijzen, is dat slechts 4% van alle betrokken inbreuken zelfs gedeeltelijk versleutelde gegevens bevatten. Ten slotte wijzen deze statistieken op een toename van het aantal en de omvang van datalekken in de toekomst. Gegevens van het Identity Theft Resource Center wijzen op dezelfde conclusie.

Bezoek LifeLock

Anatomie van kredietbureau datalekken

Er wordt veel geschreven over het huidige Equifax-datalek dat mogelijk de PII van 143 miljoen Amerikaanse consumenten heeft blootgelegd. Dit is echter niet het eerste datalek dat verband houdt met een van de grote kredietbureaus. Experian heeft ook zijn aandeel gehad in beveiligingsproblemen.

Experian T-Mobile Datalek: 2015

Op 1 oktober 2015 gaf Experian in een persbericht toe tot een datalek van een van hun bedrijfsonderdelen, maar niet van het consumentenkredietbureau. Ze wezen er snel op dat er geen betaalkaart of bankgegevens waren verkregen. Ze deden dit omdat mensen dit associëren met de betekenis dat de inbreuk niet ernstig was. Helaas bevatten de gegevens PII voor ongeveer 15 miljoen T-Mobile-consumenten in de VS, inclusief degenen die van 1 september 2013 tot 16 september 2015 een aanvraag voor postpaid-diensten of apparaatfinanciering voor T-Mobile USA hebben ingediend..

Deze gegevens omvatten namen, geboortedata, adressen en burgerservicenummers en / of een alternatieve vorm van ID zoals een rijbewijsnummer, evenals aanvullende informatie die wordt gebruikt bij de eigen kredietbeoordeling van T-Mobile. Later hebben ze alternatieve ID’s gewijzigd om rijbewijsnummers, militaire ID- of paspoortnummers op te nemen. Deze informatie is bijna alles wat een identiteitsdief nodig zou hebben om zich voor te doen als een individu. Wat op het Dark Web een fullz wordt genoemd en meer waard is wanneer het wordt verpakt met slechts een paar meer persoonlijke gegevens, die ze vaak uit andere bronnen kunnen vinden.

Hoewel ze de ernst van de inbreuk bagatelliseerden, gaven hun acties aan dat ze wisten dat het ernstiger was. Ze meldden het incident bij de juiste instanties en begonnen met het verzenden van e-mailwaarschuwingen aan degenen voor wie ze de laatste adressen hadden. Ze boden alle betrokkenen ook twee gratis jaren van hun dienst voor kredietbewaking en identiteitsafwikkeling. Meestal wordt er een jaar voorzien. Bovendien vertelden ze de betrokkenen dat ze bij Experian een tegoed op hun tegoed konden plaatsen. In tegenstelling tot de fraudewaarschuwing van 90 dagen zou deze echter niet automatisch worden toegepast op de andere kredietbureaus. Ze waarschuwden ook dat ze niet persoonlijk contact zouden hebben met de getroffenen en dat consumenten op hun hoede moeten zijn voor degenen die bellen om hen om aanvullende informatie te vragen..

Later onthulden ze dat hoewel SSN’s en ID’s waren gecodeerd, ze dachten dat ze waren gecompromitteerd. Acties die zij hebben ondernomen om de inbreuk te beperken, leken dit te bevestigen. T-Mobile vertelde later dat Experian de volgende acties heeft ondernomen om een ​​soortgelijke gebeurtenis in de toekomst te voorkomen.

 • Zorg ervoor dat firewalls voor webapplicaties werken zoals bedoeld
 • Verbeterde de beveiliging van hun coderingssleutels
 • Beperkte geautoriseerde toegang tot de server
 • Betrokken bij zowel Amerikaanse als internationale wetshandhavings- en cybercriminaliteitsautoriteiten
 • Betere bewaking van de getroffen servers en bijbehorende systemen

Dit is slechts een gedeeltelijke lijst van de door Experian genomen oplossingen en het onderzoek lijkt aan de gang te zijn.

Equifax-gegevensinbreuk: 2017

Op 7 september 2017 meldde het Amerikaanse kredietbureau Equifax een datalek dat plaatsvond van half mei tot en met juli. De inbreuk bracht de PII van ongeveer 143 miljoen gebruikers in gevaar.

Hoewel dit niet de grootste inbreuk in de Amerikaanse geschiedenis is, zou het een van de ergste kunnen zijn in termen van risico op identiteitsdiefstal. Op de vraag waarom ze zo lang hebben gewacht om het publiek over deze inbreuk te informeren, was de reactie van Experian vergelijkbaar met die van Experian in 2015. Ze verklaarden dat ze eerst hadden gehandeld om de hacker te stoppen. Vervolgens kregen ze een onafhankelijke forensische evaluatie van de inbreuk en de reikwijdte ervan. Na dit ingewikkelde proces begonnen ze de betrokkenen op de hoogte te stellen.

Het onderzoek leek erop te wijzen dat de onbekende indringer de Apache Struts-bug had gebruikt om toegang te krijgen tot hun systeem. Voor degenen die er niet bekend mee zijn, Apache Struts is een veelgebruikt gratis, open-source framework dat veel Fortune 500-bedrijven gebruikten om Java-applicaties voor het web te maken. Toen het in maart voor het eerst werd ontdekt, werd het Apache Struts CVE-2017-5638-beveiligingslek als een zero-day-exploit beschouwd. Dit betekende dat het kon worden aangevallen omdat er nog geen patch voor was gemaakt. Er waren gevallen waarin misbruik werd gemaakt van deze kwetsbaarheid door kwaadwillende derden. De eigenaar heeft er op 6 maart een patch voor gemaakt en deze voor iedereen vrijgegeven, samen met een sterke aanbeveling om deze zo snel mogelijk toe te passen.

Zoals veel recente inbreuken, slaagde Equifax er niet in om de basisprincipes van de beveiliging (patchinstallatie) te implementeren. Equifax koos er om onbekende redenen voor om de patch in de tussenliggende twee maanden niet op hun systeem aan te brengen en uiteindelijk betaalde het publiek de prijs voor hun beslissing. Vervolgens verkregen criminelen namen, burgerservicenummers, geboortedata, straatadressen en, in sommige gevallen, rijbewijsnummers. Je herkent misschien dat dit vergelijkbaar is met de gegevens die zijn verkregen door degenen die Experian in 2015 hebben gehackt. Je herinnert je misschien ook dat dit alles is wat een identiteitsdief nodig zou hebben om een ​​winkel op te zetten en verschillende vormen van identiteitsfraude te plegen..

Naast deze inbreuk zijn er meldingen van een eerdere niet-gemelde inbreuk in maart die is verzacht. Dit doet ons afvragen waarom ze hun systeem niet beter hebben gemonitord na deze eerste inbreuk. De FTC onderzoekt ook enkele verdachte aandelentransacties in deze periode. Dit onderzoek loopt nog.

Als gevolg van deze situatie heeft Equifax een pagina op hun site geplaatst waar u uw achternaam en de laatste zes cijfers van uw SSN kunt invoeren om te zien of uw gegevens mogelijk in deze inbreuk hebben gestaan. Ongeacht of uw gegevens zijn aangetast, het bedrijf biedt iedereen met een US SSN een jaar lang hun TrustedID Premier-service. Bovendien stonden ze iedereen toe om hun kredietinformatie te bevriezen. Ze hebben enige kritiek gekregen op de problemen die mensen ondervonden bij het profiteren van deze aanbiedingen vanwege het grotere aantal sollicitanten.

Om dit aan te pakken, heeft Paulino do Rego Barros Jr., hun interim-CEO, een opiniestuk van de Wall Street Journal gemaakt om dit aan te pakken. Daarin bespreekt hij de voortgang van de organisatie en het terugwinnen van het vertrouwen van het publiek. Hij zegt dat hij spijt heeft van de problemen die consumenten hebben gehad met hun website. Als gevolg hiervan is de deadline voor het aanvragen van gratis TrustedID Premier en bevriezingen verlengd tot eind januari. Hij zegt ook dat Equifax tegen die tijd een nieuwe service zal hebben waarmee gebruikers hun eigen Equifax-kredietinformatie kunnen beheren. Hiermee kunt u uw kredietbestand naar believen vergrendelen en ontgrendelen. Bovendien is de service levenslang gratis.

Bezoek LifeLock

Wat gebeurt er met uw gegevens na een schending?

Dus, wat gebeurt er met uw PII zodra deze is ingenomen? Het is onwaarschijnlijk dat degene die het heeft gestolen degene is die het daadwerkelijk gebruikt om identiteitsfraude te plegen. Hij kan het te koop aanbieden op een van de donkere websites die als criminele marktplaatsen fungeren. Maar waarschijnlijker zal hij het aanbieden aan een makelaar die als tussenpersoon zal optreden en het in zijn plaats op de markt zal verkopen. De makelaar kan het dan aanbieden zoals het op de marktplaats is of hij kan het toevoegen aan andere gegevens die hij nodig heeft om de waarde ervan te verhogen. Hoe dan ook, het zal uiteindelijk ergens op een site terechtkomen en de identiteitsdief zal het uiteindelijk verkrijgen zodat hij het kan gebruiken voor zijn frauduleuze activiteiten.

Er zijn een paar dingen die deze sites gemeen hebben. Hoe meer gestolen informatie ze hebben, hoe meer het waard is. Pakketten met PII voor individuen zijn meer waard dan de meeste individuele stukken. Deze sites hebben tussenpersonen die de transacties ruilen en ervoor zorgen dat beide partijen hun einde houden, vergelijkbaar met de manier waarop eBay werkt. Mensen die nieuwe nuttige gegevens verstrekken, krijgen een goede reputatie en degenen die nutteloze verouderde gegevens verstrekken, krijgen een slechte reputatie. Dit is vergelijkbaar met de feedback die u op legitieme sites ziet. Als je het nog niet hebt gerealiseerd, functioneren deze sites in feite als eBay voor criminelen. Het zijn goed georganiseerde criminele ondernemingen.

Een beoordeling van enkele artikelen met betrekking tot verkopers van informatie op de zwarte markt toont aan dat creditcards met hoge limieten en andere informatie nog steeds kunnen oplopen tot $ 20, maar doelen met een lage waarde slechts een paar dollar waard zijn. Inloggegevens voor ziektekostenverzekeringen, indien verpakt met andere PII, kunnen voor grotere bedragen, $ 20 of meer, verkopen. Dit verklaart de toename van aanvallen op doelen in de gezondheidszorg. Fullz of complete pakketten met de identiteit van een persoon hebben meer waarde dan de meeste goedkope creditcards, $ 15. Dit is de reden waarom inbreuken steeds geavanceerder worden en zich richten op doelen met een hoger profiel, zoals Experian, Equifax, JPMorgan en anderen die toegang hebben tot deze pakketgegevens. Belastinggegevens die zijn verpakt met andere PII kunnen nog meer waard zijn.

LifeLock Review 2017: conclusies

LifeLock is sinds 2005 actief op het gebied van identiteitsbescherming. Ze zijn toegewijd aan het leveren van leiderschap op het gebied van fraudebescherming en onderwijs. In 2012 verwierven ze ID: Analytics, een leider op het gebied van enterprise identity risk management. Door de bedrijfsoplossingen van ID Analytics en gepatenteerde datamogelijkheden te combineren met hun consumentenkennis, heeft LifeLock een reeks services ontwikkeld die u kunnen helpen beschermen tegen identiteitsdiefstal. Ze zijn onlangs onderdeel geworden van de Symantec-familie, dus als u een Norton-klant bent, kunt u een pakketdeal krijgen voor hun diensten. Hoewel LifeLock noch iemand anders kan garanderen dat u geen slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, kunnen ze het u gemakkelijker maken om het te verminderen als u toch slachtoffer wordt.

Lifelock-services doen drie basiszaken om u te beschermen tegen identiteitsdiefstal of om u te laten vangen en stoppen. Dit kan de complicaties ervan beperken en het gemakkelijker maken om uw identiteit te herstellen. Deze services bieden drie beschermingsniveaus: bewaken en detecteren, waarschuwen en herstellen. Bovendien bieden ze geldvergoeding voor contante uitgaven. Hun LifeLock-privacymonitor helpt u om uw PII-voetafdruk op het web te verkleinen door naar uw informatie op zoeksites te zoeken en informatie te verstrekken over hoe u zich kunt afmelden.

Ze scannen ook het Dark Web voor uw informatie en bevelen acties aan om het risico op identiteitsdiefstal te verminderen als het wordt gevonden. Ze kunnen ook andere aspecten van je leven volgen, zoals beschreven in de beschrijvingen van hun drie primaire plannen eerder in deze LifeLock-recensie. Als er een afwijking wordt gevonden, zullen ze u waarschuwen via hun LifeLock Identity Alert-systeem. Deze waarschuwing vereist een reactie van u. Afhankelijk van uw reactie zullen ze verder onderzoeken. Als u het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, zullen zij de procedure starten om uw identiteit te herstellen en hun garantie van een miljoen dollar gaat van start.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben plannen voor alle niveaus van financiële behoeften.
 • De 10% korting die ze onze lezers bieden.
 • 60 dagen geld-terug-garantie.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg een gecombineerd gezinsabonnement toe

Ze bieden momenteel 10% korting op uw eerste abonnementsperiode voor hun service, evenals een risicovrije periode van 30 dagen. Bovendien hebben ze een geld-terug-garantie van 60 dagen voor jaarlijkse lidmaatschappen. Bekijk onze beoordeling van hun plannen en kies de beste voor uw behoeften en test hun dienstenpakket zelf.

Bezoek LifeLock

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map