LiquidVPN-beoordeling

Laten we onze LiquidVPN-beoordeling beginnen met een kleine geschiedenis van het bedrijf. LiquidVPN is in 2013 opgericht door Dave Cox, een netwerkingenieur met meer dan 15 jaar ervaring in enkele van de meest geavanceerde privédatacenters in de Verenigde Staten. Ze zijn niet een van de oudste of grootste VPN-providers in de ruimte. Ze hebben inderdaad verklaard dat hun doel niet kwantiteit is, maar eerder kwaliteit als het gaat om uitbreiding van hun VPN-netwerkinfrastructuur. Ze weigeren compromissen te sluiten als het gaat om de privacy en veiligheid van hun gebruikers. Daarom heeft LiquidVPN een basisset van vereisten opgesteld voor privacy, netneutraliteit, gebruiksbeleid, hardware, redundantie, verkeer, peering en bandbreedte waaraan datacenters moeten voldoen voordat ze overwegen om daar servers toe te voegen. Bijgevolg zijn ze een vrij kleine VPN-service met een kleine kern van serverclusters op strategische plaatsen over de hele wereld.


LiquidVPN-beoordeling

Het LiquidVPN-team is trots op de klantenservice en stelt dat de meeste vragen binnen 30 minuten worden afgehandeld, tenzij het, zoals ze het zeggen, ‘de kleine uurtjes van de ochtend’, dan een paar uur kan duren. LiquidVPN is technisch innovatief omdat het meerdere VPN-tunneltopologieën ondersteunt, waaronder “Modulerende IP’s”, die we later zullen onderzoeken. Ten slotte is LiquidVPN een vooruitstrevende service. Dit blijkt uit hun experimenten met de niet-National Institute of Standards and Technology (NIST) encryptie-algoritmen zoals Camellia-256-CBC voor het OpenVPN-protocol op een paar van zijn locaties.

Prijzen en speciale aanbiedingen

De prijsstructuur van LiquidVPN verschilt van de meeste VPN’s doordat ze hun service prijzen op het aantal gelijktijdige verbindingen met hun netwerk. Ze noemen hun aanbod: SideKick waarmee twee gelijktijdige verbindingen mogelijk zijn; Road Warrior met vier, en Ultimate met acht. Zoals de meeste VPN-providers bieden ze kortingen voor al hun abonnementen als je je voor een langere periode abonneert. LiquidVPN biedt al hun plannen aan in twee termijnen: een maand en een jaar.

LiquidVPN-prijzen

Zoals je hierboven kunt zien, brengt LiquidVPN hun SideKick-abonnement op de markt voor $ 7,00 per maand en $ 57,00 per maand, wat betekent dat je $ 27,00 of ongeveer 32% kunt kopen door je aan te melden voor een dienstjaar. Hoewel het Ultimate-abonnement u meer dan 50% op de maandelijkse prijs kan besparen, heeft slechts een klein aantal krachtige gebruikers zoveel gelijktijdige verbindingen nodig. Daarom lijkt de “sweet spot” voor de LiquidVPN-service het Road Warrior-plan te zijn. Als u zich aanmeldt voor een jaar van dit pakket, bespaart u $ 51,00 of ongeveer 42,5% van de maandelijkse prijs. Geniet van onbeperkte VPN met vier gelijktijdige verbindingen van slechts $ 5,75 per maand.

De LiquidVPN-service geeft u onbeperkte toegang tot ongeveer 44 servers in 9 verschillende landen. U krijgt toegang tot enkele van de meest robuuste versleutelingsalgoritmen om al uw internetverkeer te beschermen en te beveiligen. U kunt ook kiezen uit hun vier typen IP-tunnelverbindingen om uw anonimiteit te bepalen tijdens het surfen op internet. Bovendien heeft u toegang tot hun privé versleutelde, zero-logging LiquidDNS-service. Het gebruik van de LiquidDNS-service geeft u toegang tot hun bètafunctie waarmee u kunt genieten van veel verschillende Amerikaanse en Britse stoomservices vanaf al hun VPN-locaties.

LiquidVPN accepteert veel verschillende betalingsopties, waaronder Bitcoin, creditcards en PayPal. De creditcards die worden geaccepteerd, zijn Visa, Mastercard, Discover American Express, JCB, EnRoute, Diners Club, Visa Debit en Visa Electron. Betaling geschiedt in Amerikaanse dollars. Door met Bitcoin te betalen krijgt u meer anonimiteit.

Risicovrije proefperiode

Hoewel LiquidVPN geen gratis proefversie biedt voor al hun diensten, hebben ze wel een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft u de tijd om de service te bekijken en te kijken of deze geschikt voor u is. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met hun service, betalen zij uw abonnementskosten graag terug binnen de eerste zeven dagen van de service. Om een ​​terugbetaling te krijgen, moet u eerst uw service annuleren en vervolgens een ticket naar de factureringsafdeling sturen. Een terugbetaling wordt alleen verleend binnen zeven dagen na betaling voor diensten als u geen onredelijke hoeveelheid middelen hebt gebruikt voordat u de terugbetaling aanvraagt. Dit laatste deel, “onredelijke hoeveelheid middelen”, uit hun ToS zou duidelijker kunnen worden gemaakt.

Bezoek LiquidVPN

Functies van de LiquidVPN-service

De service van LiquidVPN omvat toegang tot 44 servers in 16 steden verspreid over 9 verschillende landen met toegang tot meer dan 2000 openbare IP-adressen. Degenen die zich abonneren op hun VPN-service, kunnen ook hun LiquidDNS gebruiken. LiquidDNS is de gecodeerde, slimme Smart DNS-service van LiquidVPN. Het is een privé DNS-service die 100% eigendom is van en wordt beheerd door LiquidVPN en exclusief beschikbaar wordt gesteld aan LiquidVPN-abonnees. Hiermee kunt u gecodeerde zoekopdrachten zonder logboekregistratie uitvoeren. Dit kan u helpen beschermen tegen ongewenste marketing, censuur door de overheid van sites zoals Twitter en YouTube en kwaadaardige phishing.

Het gebruik van hun LiquidDNS-servers voor al uw internetsurfen verhoogt niet alleen uw privacy, maar geeft u ook toegang tot hun nieuwe bètaservice waarmee u streamingmedia uit de VS en het VK vanaf al hun VPN-serverlocaties kunt bekijken zonder dat u maak verbinding met een server in een van die respectievelijke landen.

Een andere functie die de LiquidVPN-service biedt, is de mogelijkheid om het type IP-verbinding te kiezen dat wordt gebruikt in de VPN-tunnelverbinding. De keuzes die je kunt maken zijn als volgt:

 • Gedeeld IP – algemene topologie die door de meeste VPN’s wordt gebruikt
  • Dit is de standaard voor alle VPN-protocollen: OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP
  • Verbindingen worden bewaakt door een NAT-firewall (Network Address Translation)
  • Aanbevolen voor apparaten die geen firewall hebben zoals smartphones en tablets of die toegang hebben tot Wi-Fi-hotspots zoals uw lokale restaurant
  • Biedt enige mate van anonimiteit omdat IP’s worden gedeeld met andere LiquidVPN-gebruikers
 • Openbare IP – biedt één dynamisch toegewezen openbaar IP-adres per gebruikerssessie
  • Adressen gaan na gebruik terug naar de pool om opnieuw aan andere gebruikers te worden toegewezen
  • Aanbevolen voor dagelijks websurfen, downloaden van P2P, gaming, VOIP en andere algemene activiteiten.
  • Minder privacy omdat verkeer kan worden getraceerd naar het IP en alleen jij bent erop
  • Ongecensureerde toegang tot het open internet met alle poorten behalve poort 25 open
 • Modulerend IP – Het openbare IP moduleert met elk nieuw verzoek om toegang te krijgen tot een internetdienst … dwz laad een foto, wijzig de sitepagina, klik op een link, enz.
  • Maakt gebruik van gedeelde IP’s
  • De verbinding is 20-40% langzamer dan andere VPN-verbindingen vanwege extra overhead
  • Biedt de grootste anonimiteit omdat het vrijwel onmogelijk is om iemand te volgen
  • Werkt niet met alle sites die u mogelijk wilt bezoeken
 • Toegewijd IP – Een openbaar IP-adres wordt alleen aan u toegewezen en verandert nooit
  • Vereist extra installatie van uw kant om poorten te openen en te sluiten
  • Biedt geen anonimiteit omdat het verkeer rechtstreeks kan worden getraceerd naar een openbaar IP-adres waar alleen jij toegang toe hebt
  • Alleen gebruiken als u een IP-adres nodig heeft dat niet verandert

Het laatste kenmerk van de LiquidVPN-service is de uitstekende beveiliging die wordt geboden door de codering. De service ondersteunt OpenVPN (UDP / TCP), SSTP, L2TP / IPsec en PPTP-protocollen. Het PPTP-protocol dat 128-bit MPPE gebruikt, heeft de laagste codering en wordt over het algemeen alleen als nuttig beschouwd als snelheid uw doel is en geen beveiliging of als er geen ander protocol beschikbaar is voor uw apparaat. LiquidVPN gebruikt AES-codering voor hun SSTP, die voornamelijk voor Windows is bedoeld en de meeste firewalls kan doorbreken. Hun L2TP / IPsec-protocol maakt gebruik van AES 256-bit encryptie en is goed voor mobiele apparaten die hiervoor ingebouwde ondersteuning hebben. Ten slotte maakt hun implementatie van OpenVPN-codering gebruik van CBC 256-bit AES met 4096-bit RSA-sleutel en Camellia-256-CBC, indien beschikbaar. Dit betekent dat u een VPN-verbinding kunt vinden die past bij uw beveiligingsbehoeften.

Bezoek LiquidVPN

LiquidVPN-netwerk- en serverlocaties

Het netwerk van LiquidVPN omvat toegang tot 44 servers in 16 steden verspreid over 9 verschillende landen met toegang tot meer dan 2000 openbare IP-adressen.

LandenStedenProtocolsLogbeleid
916OpenVPN TCP / UDP, SSTP, L2TP / IPsec, PPTPGeen logboeken

De lijst met landen en steden waar LiquidVPN VPN-servers heeft, is kort en bevat het volgende:

 • Canada – Toronto, ON
 • Duitsland – Frankfurt
 • Nederland – Alblasserdam; Amsterdam; Rotterdam
 • Romanieen – Boekarest
 • Singapore – Singapore
 • Zweden – Stockholm
 • Zwitserland – Zürich
 • Verenigd Koningkrijk Manchester
 • Verenigde Staten – Chicago, IL; Kansas City, MO; Los Angelas, CA; Manassas, VA; Miami, FL; Piscataway, NJ

Hoewel LiquidVPN mogelijk niet het aantal servers heeft dat sommige VPN-providers hebben, proberen ze dit goed te maken in de kwaliteit en strategische plaatsing van de servers in hun netwerk. Elke server in hun netwerk heeft een speciale 1 Gbps-poort om u een van de snelst mogelijke verbindingen met internet te bieden. Alle locaties in hun netwerk hebben servers die gedeelde IP-adressering ondersteunen. Ze hebben servers op alle locaties die alle VPN-protocollen ondersteunen: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec en PPTP. Momenteel hebben ze clientsoftware voor Windows en Mac OS X. Ze hebben ook een Android-app in bèta. Ze hebben handleidingen in hun kennisbank om abonnees te helpen hun service handmatig te installeren met behulp van alle ondersteunde protocollen op Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT-routers en andere apparaten. Naast deze basisvereisten biedt het LiquidVPN-netwerk servers die DDoS-beveiligd zijn tot 20 Gbps, servers geoptimaliseerd voor P2P en servers met 10 Gbps-poorten die strategisch zijn geplaatst om hun netwerkprestaties te verbeteren.

Bezoek LiquidVPN

Privacy en beveiliging

Hoewel LiquidVPN in de VS is gevestigd, hebben ze een strikte Geen logboek privacybeleid. Ze registreren geen gebruiksgegevens van hun VPN-gebruikers. Ze bewaren alleen de informatie die nodig is om hun service uit te voeren. In hun eigen woorden:

LiquidVPN zou ervoor kiezen om het netwerk geheel of gedeeltelijk vrijwillig af te sluiten en naar een ander rechtsgebied te verhuizen of volledig te sluiten voordat een schending van uw privacy wordt toegestaan. We zullen openbaar verzoeken om informatie over onze gebruikers en het LiquidVPN-netwerk aankondigen. We bieden een wekelijkse Warrant-kanarie die garandeert dat elk verzoek om informatie dat is ontvangen openbaar is gemaakt.

LiquidVPN houdt geen sessielogboeken bij. De websites die u bezoekt en het type gegevens dat u verzendt / ontvangt, is uw bedrijf. We volgen dit soort verkeer niet. Sessiegegevens worden nooit opgeslagen of vastgelegd, uw internetgegevens en privacy van het gebruik staan ​​bij ons hoog in het vaandel.

Hun privacybeleid, evenals de transparante manier waarop ze omgaan met verzoek om informatie door ze openbaar te plaatsen en alle ondernomen acties, is een bewijs van hun toewijding aan uw privacy. Ze accepteren ook betalingen met Bitcoin om u te helpen uw privacy en anonimiteit nog meer te beschermen tijdens het gebruik van hun service.

LiquidVPN heeft ook gezorgd voor de beveiliging van uw internetverkeer en surfgewoonten. Ze bieden ondersteuning voor de volgende VPN-protocollen, waaronder OpenVPN (TCP / UDP), SSTP, L2TP / IPsec en PPTP. Dit kan u helpen al uw online verkeer te versleutelen en te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. LiquidVPN-clients gebruiken het OpenVPN-protocol met CBC 256-bit AES met 4096-bit RSA-sleutel of Camellia-256-CBC-codes die u een aantal van de beste coderingsbescherming bieden die beschikbaar is in de branche.

OpenVPN is de veiligste van de VPN-protocollen. Het is een zeer veelzijdig protocol dat nu ondersteuning biedt voor de meeste soorten apparaten. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten zoals iOS, omdat het de meeste native ondersteuning biedt en het gemakkelijk te configureren is, hoewel het wat langzamer kan zijn dan sommige andere protocollen. Hun L2TP / IPsec-implementatie gebruikt AES-256 bit. Ze bieden ook ondersteuning voor SSTP, dat voornamelijk voor Windows is bedoeld en waarmee u de meeste firewalls kunt schalen. Met ondersteuning voor het PPTP-protocol dat wijdverbreide platformondersteuning heeft, eenvoudig is in te stellen en snel is dankzij de lage codering, kunnen ze nog meer apparaten ondersteunen. Het is een populaire keuze voor streaming media waar beveiliging niet uw grootste zorg is.

Door vier verschillende OpenVPN-tunneltopologieën te ondersteunen, kunt u uw online verkeer beveiligen en zelf beslissen hoe anoniem u wilt zijn terwijl u op internet surft. Het gebruik van modulerende IP’s kan uw internetgewoonten vrijwel onvindbaar maken. LiquidVPN heeft handleidingen om het te helpen installeren op veel verschillende soorten apparaten met behulp van alle protocollen die ze ondersteunen. Ze bieden zelfs handleidingen voor het configureren van hun service met DD-WRT-routers. Ze hebben zelfs een handleiding om hun service te gebruiken met PFSense-software.

Bezoek LiquidVPN

Hands-on testen

We voltooien onze LiquidVPN-beoordeling met wat praktische tests van hun clientsoftware om te zien hoe gemakkelijk het is om in te stellen en te gebruiken, en om de algehele prestaties te testen. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat LiquidVPN goed presteerde in onze snelheidstest. LiquidVPN heeft aangepaste clientsoftware voor zowel Windows als Mac en een zojuist uitgebrachte bèta-app voor Android-apparaten. Ze bieden stapsgewijze handleidingen voor het configureren van hun service met verschillende protocollen op andere soorten apparaten zoals iOS, Android en andere mobiele apparaten. Ze hebben ook handleidingen voor het gebruik van hun service met Linux- en DD-WRT-routers.

Verbinding maken vanuit Windows

LiquidVPN heeft een aangepaste client voor Windows waarmee je verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk met behulp van het OpenVPN-protocol. Je kunt de client downloaden van hun website. Bij installatie van de client ziet u een aantal instellingsschermen. Met de eerste kunt u een bureaubladpictogram voor LiquidVPN maken en de client uitvoeren zodra de installatie is voltooid. De tweede installeert de OpenVPN TAP-driver voor Windows.

LiquidVPN-selectie

Als u hebt gekozen voor het uitvoeren van de client nadat de installatie is voltooid, ziet u een schermafbeelding die lijkt op de eerste in de bovenstaande afbeelding. Dit is het belangrijkste verbindingsscherm voor de klant. Rechts van de rode verbindingsknop staat een knop met het Android GPS-locatiepictogram erop. Als u op deze knop klikt, wordt een schermafbeelding weergegeven die lijkt op de middelste hierboven. Dit is het serverselectiescherm waarin u kunt kiezen met welke server u verbinding wilt maken. Dit scherm is verdeeld in twee gebieden. In het eerste deel van dit scherm kunt u criteria selecteren voor uw serverselectie, waaronder het volgende:

 • Regio – Hiermee kunt u alle servers in een bepaalde regio bekijken
  • Opties zijn onder meer: ​​Alle, Europese Unie, Noord-Amerika, Azië, Oost-Europa
 • Protocol – Laat u het protocol kiezen dat voor uw verbinding wordt gebruikt
  • Opties zijn onder meer: ​​OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTP
 • Topologie – Laat u uw IP-verbindingstype kiezen waarmee u de mate van uw anonimiteit kunt bepalen
  • Opties zijn onder meer Shared, Public, Moulating, Dedicated
 • Favorieten – Laat je alleen opgeslagen favoriete servers zien

Het tweede deel van het serverselectiescherm toont de servers die voldoen aan de gekozen criteria. Als u op de cirkelpijltjes rechts van ping klikt, worden de laatste latenties (ping) voor de gekozen severs in milliseconden weergegeven. Als u op de rode ster tegenover een bepaalde server klikt, wordt die server als favoriet geselecteerd. De derde schermafbeelding hierboven toont de favorieten die we hebben geselecteerd. Klikken op de Florida Amerikaanse server genaamd Leesin selecteert het.

LiquidVPN-verbinding

Dit resulteert in een schermafbeelding zoals die uiterst links in de bovenstaande afbeelding. Zoals je in deze schermafbeelding kunt zien, verschijnt de gekozen server Florida, VS [Leesin] op de verbindingsknop onder het woord verbinden. Als u op deze knop klikt, wordt het verbindingsproces gestart, wat resulteert in de middelste schermafbeelding hierboven, waarbij de rode verbindingsknop verandert in de gele verbindingsknop. Als dit de eerste keer is dat u verbinding maakt met de service, verschijnt er een venster waarin u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren en opslaan. Dit moet worden voltooid voordat het verbindingsproces begint. De schermafbeelding uiterst rechts toont de voltooide verbinding. Nu we hebben onderzocht hoe u met de clientsoftware een server kunt selecteren en er verbinding mee kunt maken, gaan we kijken naar de delen van het verbindingsscherm. Als we deze onderdelen onderzoeken op de voltooide verbindingsafbeelding hierboven, zien we de volgende componenten:

 • Koppel knop los – Als u hierop klikt, wordt de verbinding met de gekozen server verbroken
 • Pictogram voor serverselectie – Zal opnieuw verschijnen zodra we de verbinding met de door ons gekozen server verbreken
 • Staafdiagram van overgedragen gegevens – Toont de upload- en downloadsnelheid (Mbps) van de verbinding en een staafdiagram over de sessie
 • Huidige status – Verbroken of verbonden
 • Schakel de vloeistofvergrendelknop in / uit – De Windows-versie van liquid lock gebruikt de Windows Filtering Platform API om regels te maken om uw apparaat volledig van het internet af te sluiten en opent vervolgens een gat om verbinding te maken met een LiquidVPN-server en een gecodeerde tunnel tussen de twee locaties te creëren. Dit biedt de ultieme kill-schakelaar, aangezien elke poging (malware, WebRTC-lek, DNS-lek, enz.) Om de gecodeerde tunnel te omzeilen eenvoudigweg wordt verwijderd, tenzij u toestemming hebt gegeven om de firewall te omzeilen via het instellingenmenu.
 • Informatie
  • Huidig ​​IP-adres – IP-adres toegewezen door de server waarmee u momenteel bent verbonden
  • Timer voor huidige sessie – tijd in seconden sinds het begin van de sessie
  • Huidige topologie en codering worden gebruikt in de huidige verbinding – gedeeld, OpenVPN-256 bit

Bezoek LiquidVPN

Als u op de verbinding verbreken in de derde schermafbeelding hierboven klikt, gaat u terug naar de verbroken schermafbeelding die uiterst links bovenaan is weergegeven. Vanaf hier kunt u een andere server selecteren door op het pictogram voor serverselectie te klikken, zoals we eerder hebben getoond. Anders kunt u op het tandwiel in het menu linksboven klikken en instellingen selecteren. Hierdoor wordt het instellingenmenu geopend waarmee u de werking van de VPN kunt wijzigen. Het heeft drie tabbladen (van links naar rechts): algemeen, geavanceerd en liquid lock. Het tabblad algemene instellingen bestaat uit twee secties; authenticatie en opties. Als u hier de gebruikersnaam en het wachtwoord invult, wordt deze opgeslagen voor toekomstige serverwijzigingen. De opties op het tabblad algemene instellingen omvatten het volgende:

 • Maak automatisch verbinding wanneer de verbinding wegvalt
 • Autoconnect wanneer LiquidVPN wordt gestart
 • Start LiquidVPN bij het opstarten van het systeem
 • Minimaliseer naar lade na het verbinden
 • Controleer op programma-updates bij het opstarten
 • Schakel IPv6 uit

LiquidVPN Client-instellingen

Het tweede tabblad in het instellingenmenu is het geavanceerde tabblad (middelste afbeelding hierboven weergegeven). Het geavanceerde tabblad heeft twee secties. De eerste is de openVPN-sectie met de volgende twee opties:

 • OpenVPN-protocol – Hiermee kunt u het protocol wijzigen van UDP in TCP
  • UDP – User Datagram Protocol is het standaard en snelste protocol
   • Pariteitsfoutcontrole is optioneel.
   • Het garandeert niet dat alle pakketten worden afgeleverd of de volgorde waarin ze aankomen.
  • TCP – Transport Control Protocol (langzamer dan TCP-protocol)
   • Het garandeert dat de gegevens worden geleverd en dat ze worden ontvangen in de volgorde waarin ze zijn verzonden.
   • TCP is in sommige gevallen handig wanneer u HTTPS-verkeer wilt nabootsen.
 • Poort: hiermee kunt u verschillende poorten kiezen voor uw verkeer
  • Poortopties: Automatisch (voor u gekozen), 53, 118, 123, 443, 921, 1194, 9201
   • Het wijzigen van poorten kan helpen als u verbindingsproblemen heeft
   • Door het TCP-protocol en poort 443 te selecteren, kunt u HTTPS-verkeer simuleren

In het tweede gedeelte van het tabblad Geavanceerd kunt u uw Domain Name Server (DNS) handmatig instellen. U moet dit automatisch laten als u van plan bent om de LiquidDNS-service aangeboden door LiquidVPN te gebruiken. U mag dit alleen wijzigen als u begrijpt wat u doet, omdat het u kan beletten toegang te krijgen tot internet als u de verkeerde waarde invoert.

Met de laatste afbeelding hierboven kunt u bepalen welk verkeer mag stromen als Liquid Lock is ingeschakeld. Er is een selectievakje om Local Area Network (LAN) -verkeer toe te staan ​​en een plek om handmatig IP-adressen toe te voegen of te verwijderen die kunnen worden uitgevoerd terwijl liquid lock is ingeschakeld.

Bezoek LiquidVPN

Maak verbinding met de Mac-client

Net als de aangepaste software van Windows, kan de LiquidVPN-client voor Mac worden gedownload van hun website. Hun mac-client heeft vergelijkbare functies als de Windows-client. Het is gemakkelijk te downloaden en te installeren. Het is bedoeld om te draaien op Mac OS X 10.7 en hoger. Ze maken het met één klik eenvoudig om hun Mac-client te downloaden en te installeren. Het heeft dezelfde liquid lock-functie om uw VPN te vergrendelen, die de universeel geaccepteerde PF-regels gebruikt die in OS X boven Lion zijn ingebouwd. Het heeft veel van dezelfde functies als hun Windows-client. Naast hun aangepaste VPN-client heeft LiquidVPN ook handleidingen voor het handmatig configureren van Mac OS X voor Tunnelblick, PPTP en L2TP.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

LiquidVPN heeft geen iOS-app, maar ze ondersteunen alle apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS ondersteunt native L2TP / IPsec op VPN’s. LiquidVPN heeft handleidingen voor het configureren van iOS-apparaten met PPTP-, L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen met hun service. Hieronder vindt u een algemene gids om te illustreren hoe u L2TP / IPsec instelt voor LiquidVPN.

L2TP / IPsec vereenvoudigde handmatige installatie voor iOS:

 1. Klik op “Instellingen“En klik vervolgens op”Algemeen‘.
 2. Scroll naar beneden en selecteer “VPN
 3. Kraan “Voeg VPN-configuratie toe
 4. Selecteer L2TP
  1. Voer een Omschrijving zoals LiquidVPN-verbinding
  2. In de “Server”Veld typ het serveradres van een LiquidVPN-server. U kunt de serveradressen vinden door in te loggen op het klantgedeelte van hun website.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de VPN-opmerking: dit is anders dan uw site-login en werd u aangeboden door het personeel van LiquidVPN in uw welkomstaanmelding e-mail.
  4. Je kunt de Geheim waarde om dit veld in te gaan door in te loggen op hun klantengebied.
  5. Zorg ervoor dat “Stuur al het verkeer” is ingeschakeld.
  6. Kraan “Opslaan“.
 5. Schakel de VPNAAN‘Om uw verbinding te testen

Bezoek LiquidVPN

Verbind een Android-apparaat

LiquidVPN heeft een bèta-app voor Android-apparaten die onlangs is uitgebracht. Deze app biedt Android-gebruikers hetzelfde gebruiksgemak als de Windows-client. Hieronder ziet u een afbeelding met enkele screenshots van de Android-app. Het eerste scherm toont de authenticatie waarbij u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert (ontvangen in uw welkomst-e-mail), op Onthoud mij klikt en op Volgende klikt. Dit slaat uw gegevens op voor eenvoudiger toekomstige serverwijzigingen. Het selectiescherm wordt getoond in de andere twee screenshots. Net als bij de Windows-client, kunt u de regio, topologie en protocol voor de verbinding kiezen. Merk op dat verschillende servers worden weergegeven voor de twee protocollen TCP en UPD in de onderstaande schermafbeeldingen. U kunt ook naar de nieuwste ping-waarden kijken om u te helpen de snelste server te bepalen waarmee verbinding moet worden gemaakt.

LiquidVPN Android-app

Hoewel de LiquidVPN-app nog steeds in bèta is, lijkt deze op hun andere klanten en zal het u gemakkelijk maken om hun service te gebruiken om verbinding te maken, de verbinding te verbreken en servers op hun netwerk te wijzigen. Als u bekend bent met hun Windows-client, kunt u hun Android-app gemakkelijk herkennen en gebruiken.

Bezoek LiquidVPN

LiquidVPN-snelheidstest

LiquidVPN deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Miami, FL was uitstekend. Op basis van onze tests moet u tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk voor de meeste toepassingen. Deze test is uitgevoerd met de LiquidVPN Windows-client met behulp van het standaard OpenVPN (UDP) -protocol dat het AES 256-bit CBC-cijfer gebruikt voor de codering van uw internetverkeer.

LiquidVPN-snelheidstest

Zoals u kunt zien, was er een snelheidsverschil van 12,9% tussen de verbinding rechtstreeks met onze ISP en de verbinding met een server in Miami, FL. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar het is zeker de moeite waard voor de extra beveiliging die door dit versleutelingsniveau wordt geboden. Met een snelheid van iets meer dan 48 Mbps zou je tevreden moeten zijn met de prestaties van de LiquidVPN-service voor al je internetbehoeften.

LiquidVPN Review: conclusie

Hoewel LiquidVPN slechts een korte tijd, ongeveer twee jaar, in de privacyruimte zit, heeft het een goede reputatie opgebouwd voor de service die ze bieden door aandacht te besteden aan hun klanten. Hun netwerk is niet een van de grootste, maar wat ze missen in kwantiteit, compenseren ze in kwaliteit. Al hun servers hebben ten minste 1 Gbps-poorten, sommige hebben 10 Gbps, ze hebben 20 Gbps DDoS-beveiliging op sommige van hun servers en de meeste van hun servers zijn geoptimaliseerd voor P2P-verkeer. Ze hebben 44 servers in 16 steden verspreid over 9 verschillende landen met toegang tot meer dan 2000 openbare IP-adressen. Hun no log-beleid, de transparante manier waarop ze om informatie verzoeken en hun ondersteuning voor betalingen met de cryptovaluta Bitcoin tonen aan dat ze de privacy van hun leden serieus nemen.

LiquidVPN ondersteunt OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec, SSTP en PPTP-protocollen, waardoor hun service compatibel is met mobiele apparaten en zelfs sommige routers. Ze hebben aangepaste clientsoftware voor Windows en Mac OS X en een bèta-app voor Android-apparaten. Ze hebben stapsgewijze installatiehandleidingen om hun gebruikers te helpen hun service te configureren met verschillende protocollen op Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android, DD-WRT-routers en andere apparaten.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Maatwerksoftware voor Windows en Mac
 • Nieuwe bèta-app voor Android
 • Geen logboekbeleid
 • Modulerende IP-topologie om u anoniemer te maken
 • Meer anonieme manieren om te betalen zoals Bitcoin
 • Experimenteren met niet-NIST-codering door Camellia-256-CBC op een aantal servers te gebruiken

Ideeën om de service te verbeteren:

 • App voor iOS-apparaten
 • Een duidelijkere garantie bij overmatig gebruik gedefinieerd
 • Betere websitenavigatie

U kunt de LiquidVPN-service gebruiken om u dagelijks te laten surfen, online te bankieren, te genieten van uw favoriete streamingmedia, uw verkeer veilig te houden wanneer u openbare Wi-Fi-netwerken gebruikt of censuur van uw lokale overheid te overwinnen. Het moet geschikt zijn voor al uw internetbehoeften. Neem hun service voor een proefrit en overtuig uzelf. Ze bieden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft de tijd om hun service te herzien en te kijken of deze aan uw behoeften voldoet. Als je van hun VPN geniet, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang met vier verbindingen vanaf slechts $ 5,75 per maand.

Bezoek LiquidVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map