Mijn Private Network Review 2018

Laten we onze My Private Network VPN-beoordeling beginnen door te observeren dat ze al meer dan tien jaar online verkeersbescherming bieden aan hun gebruikers. Hun huidige service biedt toegang tot VPN-servers in 44 landen. Hun netwerk ondersteunt meerdere protocollen, waaronder OpenVPN SSL, een van de beste protocollen die beschikbaar zijn voor VPN’s vanwege de beveiliging die het biedt, en vanwege de prestaties. Dit samen met AES-256 bit-codering, stelt u in staat om al uw internetcommunicatie te coderen vanaf verschillende apparaten en besturingssystemen. De My Private Network-service beschermt niet alleen al uw webverkeer, maar helpt u ook om eventuele censuurproblemen die u kunt tegenkomen tijdens het surfen op internet te overwinnen. Bovendien krijgen betalende abonnees toegang tot hun eigen MyTelly-applicatie die uw online-ervaring kan verbeteren door u in staat te stellen geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot meer dan 200 contentproviders van over de hele wereld.


MPN Review
Abonnementsprijzen en betalingsopties

Gratis VPN-service

My Private Network biedt zowel betaalde als gratis toegang tot het VPN-netwerk. Hun gratis VPN-service is snel genoeg om Facebook, Twitter, Wiki en andere websites te deblokkeren. Zo kan het mensen met beperkte financiële middelen, een minder gecensureerde kijk op de wereld en een betere toegang tot hun collega’s via sociale mediasites geven. In tegenstelling tot sommige gratis VPN-services heeft het geen verbindingswachtrijen, geplande verbroken verbindingen, advertenties of gegevensquota. Het heeft echter enkele beperkingen, waaronder het volgende:

 • Bandbreedte van 1 Mb / s per verbinding – die voldoende snelheid biedt om veilig toegang te krijgen tot sociale mediasites zoals Facebook en Twitter.
 • Eén verbinding per account – dus u kunt maar één apparaat aansluiten.
 • Geen landselectie – omdat al het verkeer van gratis gebruikers wordt verzonden via de minst gebruikte beschikbare gratis servers in Spanje of Duitsland.
 • Geen MyTelly-service – om uw internetentertainmentervaring te verbeteren.

Bovendien bevat de gratis VPN niet de extra functies van hun betaalde abonnementen. Deze beperkingen houden in dat u zich moet abonneren op hun betaalde service als u materiaal wilt downloaden, media wilt streamen of toegang wilt tot geografisch beperkte inhoud. Zoals het team van My Private Network het stelt, houden deze extra prikkels van de betaalde dienst hen in bedrijf.

Betaalde VPN-service

Naast het gratis pakket, verkoopt My Private Network zijn VPN-service in twee soorten betaalde abonnementen. Dit zijn de Single Country en Global plannen. Het enige verschil tussen beide is dat abonnees met de optie Single Country kunnen kiezen voor verbindingen via één land naar keuze. Terwijl de Global-optie toegang biedt tot alle beschikbare landen (44+) in het My Private Network VPN-netwerk. Anders zijn de plannen identiek.

MPN-prijzen

Het Single Server-abonnement kost £ 4,97 per maand. Dit kan u een aanzienlijke besparing opleveren ten opzichte van het Global-abonnement, dat £ 8,97 per maand kost als het een optie is die past bij uw VPN-behoeften. Net als veel andere services biedt My Private Network korting op hun plannen als u kiest voor pakketten voor langere tijd. Ten tijde van deze beoordeling boden ze een korting van 5% op drie maanden en 20% korting op voorwaarden van één jaar. Dit zijn de uitsplitsingen van prijzen en besparingen:

 • Single Country-pakketten – 1 maand – £ 4,97; 3 maanden – £ 14,16 (bespaar 5%); 12 maanden – £ 47,71 (bespaar 20%).
 • Wereldwijde pakketten – 1 maand – £ 8,97; 3 maanden – £ 25,56 (bespaar 5%); 12 maanden – £ 86,11 (bespaar 20%).

Dit betekent dat u hun Global Plan al vanaf € 7,17 per maand kunt krijgen.

Betaalmethoden

MPN-betalingsmethodenTen eerste gebruiken ze beveiligde betalingsgateways om privé-informatielekken te verminderen. Geen van uw betalingsgegevens wordt rechtstreeks opgeslagen bij My Private Network. Ze accepteren momenteel betalingen via PayPal voor degenen die hun online aankopen centraal willen houden. Ze accepteren ook online creditcard- en pinbetalingen via Stripe. Voor degenen die meer anoniem willen betalen, staan ​​ze betalingen in cryptocurrency toe via CoinPayments. Ten slotte nemen ze ook directe bankoverschrijvingen over naar hun Britse bankrekening.

My Private Network VPN-functies:

 • Geen verkeerslogboeken – worden opgeslagen of bewaard bij uw internetactiviteit, bandbreedtegebruik of DNS-zoekopdrachten.
 • Meerdere VPN-protocollen – waaronder OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec en PPTP.
  AES 256-bit encryptie – om u gemoedsrust te geven met betrekking tot de beveiliging van uw internetverkeer.
 • Laad gebalanceerde servers – die gebruikers toewijzen aan de minst gebruikte servers om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de hoogste snelheden.
 • Servers in meer dan 44 landen – hiermee kunt u verschillende vormen van webcensuur uit verschillende regio’s van de wereld overwinnen.
 • Apparaatondersteuning – waaronder Windows, Mac, iOS, Android, routers en andere.
 • Gelijktijdig apparaat – ondersteuning stelt u in staat om maximaal vijf verschillende apparaten tegelijk aan te sluiten.
 • NAT-firewall – beschermt u tegen inkomend kwaadaardig of ongewenst verkeer.
 • DDoS-bescherming – via servers die zijn uitgerust om te beschermen tegen DDoS-aanvallen tot 1000 Gbps.
 • DNS-lekbescherming – om te beschermen tegen DNS-zoekopdrachten buiten de VPN-service
 • Onbeperkte bandbreedte en 99% uptime – zorg ervoor dat de service beschikbaar is voor al uw internetactiviteiten.
 • Toegewijde ondersteuning – via e-mail, sociale media, chat en online community.

Gratis proefperiode en 90 dagen geld-terug-garantie

Alle nieuwe My Private Network-gebruikers ontvangen een gratis proefperiode van 3 dagen voor hun volledige Global-abonnement. Aan het einde van de drie dagen wordt u automatisch gedowngraded naar de gratis service. Als je hun VPN-netwerk leuk vindt, kun je je abonneren op een van hun betaalde pakketten.

Zodra u hun VPN-service aanschaft, heeft u bovendien 90 dagen de tijd om deze te testen en te bepalen of u tevreden bent met de dekking en prestaties. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, zullen zij uw aankoopprijs terugbetalen. Ze hopen dat je ze een kans geeft om je 100% gelukkig te maken voordat ze deze beslissing nemen.

Bezoek MPN

Over het bedrijf

My Private Network is eigendom van en wordt beheerd door Global Network Services Ltd. Het is een in het VK gevestigd bedrijf dat in 2009 is opgericht door Jon Gittoes, een enthousiaste ‘techneut’. Het idee kwam bij hem op toen hij de bedrijfs-VPN gebruikte om verschillende overheids- en regionale beperkingen te omzeilen terwijl hij door Azië reisde. Ondanks zijn Britse afkomst is het bedrijf geregistreerd in Hong Kong.

Deze beslissing werd voornamelijk genomen omdat het de dienst isoleert van de zogenaamde “5”, “9” en “14 Eyes” -intelligentienetwerken. Het helpt ook om het te beschermen tegen de strengere gegevensregels zoals de “snooper’s law” (The Investigatory Powers Act 2016) die wordt aangenomen door landen als het VK. Bovendien vermindert het gebrek aan regelgeving voor het bewaren van gegevens in Hong Kong de kans dat lokale autoriteiten uw persoonlijk identificeerbare informatie (PII) zullen dagvaarden.

Zoals veel technische mensen gelooft Jon sterk in betrokkenheid van de gemeenschap en open source-applicaties. Daarom is de My Private Network VPN-service gebouwd op deze technologieën. Hierdoor konden ze in de loop der jaren hun VPN-netwerk ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden. Deze filosofie laat hun service de ondersteuning voor nieuwe hardware zoals de Raspberry Pi 2 en andere apparaten vergroten.

My Private Network Server Infrastructure

Het My Private Network is klein begonnen in 2009, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gematigd wereldwijd VPN-netwerk. Het omvat momenteel serverbanken in meer dan 44 landen. Deze landen zijn verdeeld over zes continenten: Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië.

MPN VPN-landenEen volledige lijst van de landen in hun VPN-netwerk volgt:

 • Afrika
  • Egypte, Zuid-Afrika
 • Azië
  • Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Maleisië, Pakistan, de Filippijnen, Saoedi-Arabië, Singapore, Taiwan
 • Europa
  • Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne
 • Noord Amerika
  • Canada, Mexico, Verenigde Staten
 • Zuid-Amerika
  • Argentinië, Brazilië
 • Oceanië
  • Australië, Nieuw-Zeeland

Hun netwerk wordt beheerd als een fouttolerante cluster die bestaat uit toegewijde servers van topkwaliteit in Tier-1-datacenters over de hele wereld. Elk van hun VPN-servers heeft een eigen interne DNS-server. Dit betekent dat wanneer u bent verbonden met de My Private Network-server, uw DNS-verzoeken via hun VPN-server verlopen zonder tussenkomst of betrokkenheid van derden. Het netwerk biedt ook NAT-firewallbescherming die inkomend kwaadaardig verkeer naar uw apparaat blokkeert. Bovendien beschermen hun servers tegen DDoS-aanvallen tot 1000 Gbps.

My Private Network blokkeert poort 25. Dit is de poort die SMTP gebruikt om niet-geverifieerde e-mail te verzenden. Ze zijn van mening dat dit nodig is om SPAM-e-mail uit hun service te vermijden. Bovendien keuren ze het downloaden of delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal niet goed. Daarom zijn torrents verboden op alle servers in landen met wettelijke beperkingen ertegen. Dit betekent dat Torrents alleen zijn toegestaan ​​op hun netwerkservers in Rusland en Maleisië of wanneer ze zijn verbonden met hun geheime torrent-cluster.

Bezoek MPN

Privacy en anonimiteit

Privacy wordt een noodzaak voor online gebruikers vanwege de regels die veel landen creëren om het uit te hollen om redenen van ‘nationale veiligheid’, waaronder gegevensverzameling, afluisteren en andere. Daarom is de Britse My Private Network-service geregistreerd in Hong Kong. Dit helpt het te beschermen tegen de inlichtingennetwerken die in de moderne tijd door veel landen zijn opgezet om deze informatie te delen. Bovendien heeft Hong Kong geen verplichte statuten voor het verzamelen van gegevens. Dit maakt het onwaarschijnlijk dat lokale autoriteiten informatie over hun gebruikers zullen opvragen.

Zo kan My Private Network zich concentreren op de privacykwesties van hun klanten. De eerste hiervan is dat ze geen activiteitsgegevens verzamelen van gebruikers op hun VPN-netwerk. Dit omvat bandbreedtegegevens. Bovendien gebruiken ze hun eigen DNS-servers om toegang te krijgen tot de DNS-internetrepository en verbergen zo uw vragen samen met uw echte IP-adres. Ze gebruiken veilige betalingsverwerkers en bewaren alleen transactiegegevens lokaal. Betalingen kunnen worden gedaan met behulp van crypto-valuta’s zoals Bitcoin om u nog anoniemer te maken voor de service. Hier is een fragment uit hun privacybeleid dat dit illustreert.

• We bewaren of bewaren geen informatie over uw internetactiviteit, dat wil zeggen helemaal geen firewall-logs.
• We bewaren of bewaren geen informatie over de bandbreedte die u gebruikt.
• We bewaren of bewaren geen van uw DNS-zoekopdrachten.

Bovendien gebruiken de My Private Network VPN-servers NAT-firewalls om te beschermen tegen schadelijke software die uw identiteit kan onthullen. Hun service beschermt ook tegen DNS-lekken die kunnen helpen uw ware IP te beschermen tegen externe waarnemers op het web. Zoals u hieronder kunt zien, heeft My Private Network onze DNS-lektest doorstaan.

MPN DNS-lektestInformatie die MPN verzamelt

Ze registreren en slaan uw registratiegegevens op. Deze gegevens omvatten het e-mailadres dat u heeft gebruikt om te registreren, de gebruikersnaam van uw account en uw accountwachtwoord. Hier is een fragment uit hun privacybeleid dat dit laat zien.

Welke informatie verzamelen we?
We proberen zo min mogelijk informatie te verzamelen, maar u moet ons wel een paar dingen geven zodat we onze diensten kunnen verlenen, deze zijn:

• Een gebruikersnaam en wachtwoord, door u gekozen en gebruikt om verbinding te maken met onze diensten.
• Uw e-mailadres, zodat we contact met u kunnen opnemen

Bovendien verzamelt My Private Network verbindingsinformatie van hun systeem. Deze informatie omvat de datum en tijd waarmee u verbinding maakt met of loskoppelt van hun netwerk. Sommige aanvullende informatie die u vrijwillig verstrekt wanneer u met hun ondersteunend personeel communiceert, wordt ook bewaard. Tenslotte worden metadata vastgelegd voor gebruikers van hun website. Dit wordt uitgelegd in het volgende fragment uit hun privacybeleid.

Daarnaast verzamelen we automatisch bepaalde informatie wanneer u onze services gebruikt:

• Als u een dienst bij ons koopt, zullen we de transactiegegevens vastleggen op uw account. … Wij bewaren of bewaren zelf geen creditcardgegevens.
• Als u contact met ons opneemt via een e-mail, ondersteuningsverzoek of enquête – mag u aanvullende informatie vrijgeven die ook wordt bewaard.
• Wanneer u verbinding maakt met onze services, registreren we de tijd en datum van uw verbinding en verbroken verbinding. Deze informatie wordt zeven dagen bewaard en vervolgens uit onze systemen verwijderd.
Wanneer u onze website (s) gebruikt, registreren we metagegevens over uw verbinding en de pagina’s die u hebt bezocht.

Privacyoverzicht

My Private Network besteedde veel zorg aan de keuze van Hong Kong als plaats om hun service te registreren. Hun gemakkelijk te lezen privacybeleid laat zien dat ze open willen zijn over welke gegevens ze wel en niet verzamelen en hoe ze worden gebruikt. Hoewel we liever hebben dat ze geen gegevens opnemen voor hun VPN-gebruikers, vinden we dat ze slechts een minimale hoeveelheid verbindingsgegevens verzamelen en deze worden regelmatig verwijderd.

Ook maakt hun service gebruik van extra functies om uw privacy te beschermen. Deze functies omvatten anonieme cryptobetalingen, interne DNS, DNS-lekbescherming en NAT-firewallbescherming. Daarom denken we dat u er redelijk zeker van kunt zijn dat My Private Network uw privacy serieus neemt en dat hun service u zal helpen deze te beschermen tijdens het gebruik van hun netwerk. Zoals altijd raden we je aan om de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid zelf te lezen.

Bezoek MPN

Beveiliging van uw internetverkeer

Standaard app-protocollen

Het eerste dat u moet overwegen wanneer u naar de beveiliging van uw internetverkeer op het My Private Network kijkt, is het protocol dat in de verbinding wordt gebruikt. Hun netwerk ondersteunt verschillende protocollen. Deze protocollen omvatten OpenVPN SSL, IKEv2, L2TP / IPSec en PPTP. De My Private Network-service is standaard ingesteld op het OpenVPN SSL-protocol voor Windows, Mac OS X en Android.

MPN gebruikt het IKEv2-protocol als standaard voor de iPhone en iPad. Beide worden beschouwd als twee van de beste VPN-protocollen die tegenwoordig worden gebruikt vanwege hun beveiliging en prestaties. Bovendien is het IKEv2-protocol geoptimaliseerd voor mobiele omgevingen vanwege de multi-homing-functie, waardoor het verbonden kan blijven bij het schakelen tussen netwerken. Bovendien ondersteunen beide AES-256-bits codering.

Versleuteling gebruikt door mijn privé-netwerk

Om de beveiliging van de codering die door My Private Network-service wordt gebruikt te evalueren, moeten we kijken naar het beste en standaardprotocol dat wordt gebruikt door hun softwaretoepassing OpenVPN SSL. Uit hun configuratiebestand en andere bronnen zien we dat hun OpenVPN-implementaties het volgende gebruiken:

 • Handdruk (server / client) – is van RSA-4096 met 1024-bits Diffie Hellmann-sleutels.
 • Gegevenskanaalcodering – is AES-256-CBC.
 • Gegevensverificatie – maakt gebruik van HMAC SHA256.
 • Controle kanaalcodering – is AES-256-GCM.
 • Kanaalverificatie beheren – gebruikt SHA-384.

De handdruk is meer dan voldoende om de server en client te authenticeren. Dit beschermt tegen man-in-the-middle-aanvallen. Bij elke nieuwe verbinding worden nieuwe controlekanalen onderhandeld. Met behulp van een voorkeursparameter van AES-256 voor de controle-coderingssterkte en SHA-384 voor kanaalverificatie. Gegevens worden versleuteld met AES-256 met authenticatie door HMAC SHA256. Dit zijn de parameters die worden gebruikt om geheime Amerikaanse overheidsdocumenten te beveiligen. Door ten slotte 1024-bits Diffie Hellman-sleutels te gebruiken voor voorwaartse geheimhouding, zorgen ze voor een minimale gegevensblootstelling als een sleutel wordt gehackt.

Veiligheidsconclusies

Met de bovenstaande configuratie heeft My Private Network enkele van de sterkste VPN-beveiliging geïmplementeerd die momenteel beschikbaar is in de branche. Daarom moet u er zeker van zijn dat uw online verkeer goed beschermd is. Dit samen met hun privacyfunctie geeft u “gemoedsrust” bij het openen van hun VPN-servers.

My Private Network VPN-ondersteuning

Mijn Private Network ondersteuning vindt voornamelijk plaats door middel van tickets. Ze zeggen dat deze binnen 12 uur beantwoord zullen worden. Ons antwoord werd binnen een uur beantwoord. Daarom moet 12 uur de maximale tijd zijn voor een antwoord en de standaard die wordt gebruikt om te bevestigen dat uw ticket is ontvangen.

E-mail met ondersteuning voor OpenVPN MPN-ondersteuningVermeld uw e-mailadres, ticketonderwerp en een beschrijving van uw probleem in het ticket. Als u een verbindingsprobleem heeft, moet u ook uw verbindingslogboek bijvoegen.

MPN-ondersteuningsticket
Ze hebben ook een uitgebreide FAQ-database die goed georganiseerd is en gemakkelijk doorzoekbaar is. Deze database kan veel van uw vragen beantwoorden. Het heeft ook stapsgewijze handleidingen om de My Private Network-service te gebruiken met een verscheidenheid aan apparaten en protocollen. Deze bevatten links en tips om dit proces gemakkelijker te maken.

Ze hebben ook een community-helpforum dat u kunt gebruiken om vragen te stellen en antwoorden te vinden. Je moet je registreren voordat je vragen kunt stellen in het forum. Hun website-blog biedt aankondigingen van updates, beveiligingstips en andere gerelateerde onderwerpen. Ten slotte behouden ze een aanwezigheid op sociale media op Facebook, Twitter en Google+.

Bezoek MPN

Mijn privé-netwerk: hands-on testen

OpenVPN SSL-protocolimplementatie

My Private Network ondersteunt het OpenVPN-protocol via hun app. Deze software maakt via SSL verbinding met andere open-sourceprogramma’s van derden. De verbindingen van pc- en Mac-gebruikers worden afgehandeld via respectievelijk de grafische gebruikersinterfaces (GUI’s) van OpenVPN Technologies, Inc. en Tunnelblick VPN. Bovendien moet u configuratiebestanden installeren voor de servers die u wilt gebruiken. We zullen dit in onze Windows 10-installatie illustreren voor hun service.

Deze implementatie van OpenVPN maakt de installatie een beetje ingewikkelder. Het stelt ze echter ook in staat om OpenVPN te ondersteunen op een grotere verscheidenheid aan nieuwere hardware. Dit omvat het gebruik van hun service op Raspberry Pi 2 via Kodi met behulp van twee van de meest voorkomende Just Enough Operating System (JeOS) media-interfaces, OpenELEC en LibreELEC.

Handmatige protocollen voor andere apparaten installeren

Als uw apparaat geen verbinding kan maken via OpenVPN, ondersteunen ze ook IKEv2, L2TP / IPSec en PPTP. Deze andere protocollen worden ondersteund door handmatige installaties met behulp van de respectievelijke in het apparaat ingebouwde netwerkhulpprogramma’s. Stapsgewijze handleidingen voor deze installaties zijn te vinden in de FAQ op de My Private Network-website. Dankzij ondersteuning voor meerdere protocollen kunt u hun service op verschillende apparaten gebruiken. Deze omvatten pc, Macs Android en iOS mobiele telefoons en tablets, Amazon tablets, Google Chromebook, spelconsoles, verschillende routers en meer.

De My Private Network Windows-client installeren en gebruiken

De OpenVPN SSL-ondersteuning voor Windows 10 installeren

Om het installatieproces te starten om verbinding te maken met My Private Network via OpenVPN SSL, moet u eerst hun OpenVPN-installatie-app voor Windows 10 downloaden. U kunt deze vinden door “Aan de slag” te selecteren in het hoofdmenu van hun website. Klik eerst op de knop “Downloaden voor Windows 10” en sla het bestand op uw computer op.

MPN-software installerenU moet een account aanmaken op de My Private Network-website voordat u OpenVPN SSL-ondersteuning voor hun service correct op uw computer of ander apparaat kunt installeren. Als je nog geen account hebt geregistreerd, klik je op de knop “Gratis aan de slag”. Hiermee wordt de pagina voor het maken van een account geopend.

Een MPN-account aanmakenMaak een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account en voer uw e-mailadres in om aan uw account te koppelen. Bevestig uw wachtwoord en vink het botvakje aan. Selecteer de knop “Account registreren” om het aanmaken van uw account te voltooien.

Dit heeft twee voordelen. Het stuurt u een welkomstbericht van My Private Network en het opent uw nieuw gemaakte account op hun website. Controleer of u nu een actief gratis driedaags proefaccount heeft.

MPN-clientpaginaNu u een account heeft aangemaakt, kunt u de My Private Network OpenVPN-installatie op uw computer starten. Voer het bestand uit dat u eerder hebt gedownload en sta toe dat het wijzigingen op uw computer aanbrengt door “Ja” te selecteren. Hierdoor wordt de installatiewizard geopend.

MPN-voorwaardenAls u op de knop “Volgende” klikt, wordt de licentieovereenkomst weergegeven die u kunt bekijken en accepteren. U moet akkoord gaan met de voorwaarden om door te gaan. Selecteer de knop “Ik ga akkoord” om naar het volgende configuratiescherm te gaan. Hierdoor wordt het scherm geopend waarin u kunt kiezen voor welke servers u configuraties wilt installeren. Standaard worden alleen de kern OpenVPN-software en de GBR (VK) en gratis verbindingsbestanden gekozen.

MPN-componenten kiezenU kunt alleen die locaties kiezen die u wilt verbinden of doen zoals wij deden en alle verbindingscomponenten kiezen. Dit scherm bepaalt welke .ovpn-configuratiebestanden worden overgedragen tijdens de eerste OpenVPN-installatie. U kunt later componenten toevoegen door de MPN-configuratietool uit te voeren. Als je klaar bent, selecteer je “Volgende” om door te gaan.

Voer in het volgende scherm een ​​bestemmingspad in voor de OpenVPN-bestanden die moeten worden overgedragen. U kunt ook de knop “Bladeren” gebruiken om een ​​pad te selecteren of u klikt gewoon op “Volgende” om de standaard te accepteren. Nadat u een installatiepad heeft ingevoerd, selecteert u de knop “Volgende” om uw account te registreren.

MPN LoginVervolgens wordt u gevraagd naar de “gebruikersnaam” en het “wachtwoord” die u hebt aangemaakt toen u uw account registreerde. Voer hier uw e-mailadres niet in. Het wordt alleen gebruikt om de accountpagina van uw account te openen op de My Private Network-website. Als u hier uw gegevens niet invoert, mislukken uw MPN-verbindingen na installatie. Dus voer ze in en klik op “Volgende”.

Dit opent de laatste configuratiepagina waar u de poort kunt selecteren die wordt gebruikt door de OpenVPN-verbinding. De UDP-poort 1194 is de standaard en u moet deze gebruiken, tenzij u uw configuratie bijwerkt vanwege mislukte verbindingen.

Een poort kiezen voor OpenVPN-verbindingen met MPNHiermee is de installatie voltooid die nodig is voor verbindingen via OpenVPN SSL met de My Private Network-service. Klik op de knop “Installeren” om de installatie te starten. Hiermee worden de .ovpn-configuratiebestanden overgebracht naar het door u gekozen pad en wordt de benodigde TAP-driver geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, is de knop “Volgende” beschikbaar.

Het voltooien van de MPN OpenVPN voor Windows 10-installatieAls u ervoor kiest, wordt het laatste installatiescherm geopend. De service wordt standaard gestart wanneer u op de knop “Voltooien” klikt. Klik nu op “Voltooien” om de My Private Network VPN-service te gebruiken.

De MPN Windows-client gebruiken

Zodra de My Private Network-service is gestart, wordt deze geminimaliseerd naar het systeemvak. Hun service maakt gebruik van de open-source OpenVPN GUI voor zijn Windows-client. Als u op het systeemvak klikt, wordt het pictogram weergegeven als de verbinding is verbroken. Merk op dat het slot gesloten is en het symbool rood is. Door de muis in deze staat over het pictogram te bewegen, wordt de OpenVPN GUI weergegeven.

MPN Verbinding verbroken pictogram in systeemvakAls u verbinding wilt maken met een server in het My Private Network VPN-netwerk, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak, kiest u het land waarmee u verbinding wilt maken en selecteert u verbinden in het menu.

Verbinding maken met een MPN USA-serverMerk op dat “Disconnect” en “Show Status” geen actieve keuzes zijn. Als u “View Log” selecteert, wordt er een tekstbestand geopend voor uw verbindingen. U kunt ook het VS.opvn-tekstbestand bekijken en bewerken door op “Configuratie bewerken” te klikken. U kunt de OpenVPN GUI-instellingen wijzigen door “Instellingen” te selecteren in het eerste menu.

Mijn privé-netwerk OpenVPN Windows Client-instellingen

Er zijn drie tabbladen voor het beheren van deze instellingen en het weergeven van informatie in de My Private Network OpenVPN Windows-clientimplementatie. Deze tabbladen zijn de instellingen “Algemeen”, “Geavanceerd” en “Over”.

De algemene instellingen zijn onderverdeeld in de volgende secties:

 • Gebruikersomgeving – hiermee kunt u de taal kiezen die door de GUI-interface wordt gebruikt. Keuzes zijn Spaans, Frans, Engels, Russisch, Chinees en andere.
 • Beginnen – laat je de client openen wanneer Windows opstart.
 • Voorkeuren – laat u bepalen hoe informatie wordt opgeslagen en mededelingen worden weergegeven.
  • Toevoegen aan logboek – hiermee kunt u nieuwe verbindingen toevoegen aan het logboek in plaats van de reeds bestaande verbindingen te overschrijven.
  • Toon scriptvenster – laat u alle lopende scripts (tekstbestand) wijzigen.
  • Stille verbinding – regelt de weergegeven verbindingsinformatie.
  • Ballon weergeven – hiermee kunt u bepalen wanneer en of u verbindingsmeldingen ziet. U kunt alleen kiezen bij verbinding, bij het verbinden of opnieuw verbinden, of nooit.

OpenVPN Inc. GUI-instellingen

Op het geavanceerde tabblad kunt u bepalen waar de client naar OpenVPN-configuratiebestanden zoekt en verbindingslogboeken opslaat. U kunt ook scripttime-outs instellen voordat u verbinding maakt, verbinding maakt en de verbinding verbreekt. We raden de meeste gebruikers aan de standaardinstellingen voor deze geavanceerde instellingen te accepteren. De laatste instelling maakt het mogelijk dat de software werkt in de modus alleen service.

Het tabblad Over toont de nieuwste OpenVPN-versie en copyrightinformatie. Het legt ook uit hoe de OpenVPN-software moet werken om iedereen internetbeveiliging te bieden.

Als u een geel pictogram in het systeemvak ziet, betekent dit dat de service nog steeds probeert verbinding te maken met de door u gekozen server.

MPN-systeemvakpictogram aansluitenNadat uw verbinding is voltooid, wordt een statusbericht weergegeven.

MPN-statusmeldingAls u het systeemvak opent en de muis erover beweegt, wordt onze verbindingsstatus weergegeven. Merk op dat het pictogram nu groen is. Zoals u kunt zien, is de MPN USA-server geselecteerd en zijn we er momenteel mee verbonden. Het toont ook de tijd dat we verbinding hebben gemaakt en het virtuele IP-adres dat aan ons is toegewezen.

MPN Mouse-over StatusberichtAls u met de rechtermuisknop op het pictogram klikt, ziet u dat we nu verbonden zijn met een MPN USA-server. Let op de check naast MPN USA. Je kunt ook zien dat “Connect” nu inactief is. Om over te schakelen naar een nieuwe server op het My Private Network, moet u eerst de verbinding met uw huidige verbreken. Anders kunnen er verbindingsfouten optreden.

De verbinding met een MPN VPN-server verbrekenU kunt de verbindingsstatus bekijken door “Show status” te selecteren. In dit venster wordt het verbindingslogboek weergegeven en kunt u het bekijken. U kunt vanaf hier ook de verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken met uw huidige server.

MPN-statusvensterMy Private Network Windows Client Samenvatting

Met het installatiebestand voor Windows kunt u eenvoudig de OpenVPN SSL Windows-client installeren om verbinding te maken met de My Private Network-service. Het vereist echter enige gedachte en technische vaardigheid van uw kant om de installatie ervan te configureren. De service loopt door het systeemvak met behulp van de OpenVPN Inc open source GUI. Dit is een menugebaseerd systeem. Klik met de rechtermuisknop op het GUI-pictogram in het systeemvak, selecteer een serverlocatie en klik op “Verbinden” in het resulterende submenu. Om de verbinding te verbreken, kiest u uw huidige verbinding die wordt weergegeven met een vinkje en selecteert u “Verbinding verbreken”. U moet de verbinding met uw huidige VPN-server verbreken voordat u verbinding maakt met een nieuwe.

Bezoek MPN

De Android-app My Private Network installeren en gebruiken

Android MPN Secure installeren & Snelle VPN Manager-app

Navigeer eerst naar de My Private Network-website. Tik daar eenmaal op de knop “Gratis aan de slag”. Blader vervolgens naar beneden en tik op “Download het op Google Play” om de MPN VPN Manager-app te downloaden.

De MPN-app voor Android installeren

Nadat de winkel is geopend, tikt u op “Installeren” om de software over te zetten naar uw apparaat. Wanneer dit proces is voltooid, tik je op de knop “Openen”. Hiermee start u de app op uw Android-telefoon of -tablet.

Mijn privé-netwerk voor Android verifiëren

Nadat de app is gestart, wordt de versie-informatie weergegeven. Dit wordt gevolgd door het scherm voor het maken van een account. Aangezien we al een account hebben, tikt u op de knop “Bestaande account gebruiken”.

Aanmelden bij de MPN-app voor AndroidZodra het inlogscherm wordt geopend, voert u de “gebruikersnaam” en “wachtwoord” in. Tik op “Inloggen om uw referenties te verifiëren en het app-verbindingsdashboard te openen. In de huidige losgekoppelde staat toont het uw echte locatie, het pictogram is rood gemarkeerd met het slot open en de knop “Verbinden”.

Eerste verbinding met een MPN VPN-server vanaf uw Android-telefoon

Tik op “Selecteer land”. Dit opent het landoverlay-scherm waar u het land kunt kiezen waarmee u verbinding wilt maken. Selecteer Verenigde Staten en tik vervolgens op de knop “Verbinden”. Aangezien dit de eerste keer is dat u de MPN VPN-app gebruikt, moet u toestemming geven om de VPN in te stellen.

Uw eerste MPN-verbinding maken vanaf uw Android-telefoonTik op “OK” en het dashboard verandert in de verbindingsstatus van het gele pictogram. Na korte tijd wordt het pictogram groen en wordt op de actieknop ‘Verbinding verbreken’ weergegeven. U bent nu verbonden met de My Private Network-service en uw internetverkeer is beveiligd. Het dashboard toont uw nieuwe virtuele IP-adres. Tik nu op het app-menupictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek om het te openen.

Het My Private Network Android App Menu

Het menuscherm toont uw accountgegevens bovenaan. Dit wordt gevolgd door het menu zelf. Het app-menu bevat de volgende acht items:

 • Wachtwoord wijzigen – laat je de app gebruiken om je wachtwoord te wijzigen.
 • FAQ – opent het FAQ categorie scherm. Als u een van deze categorieën selecteert, wordt een lijst met gerelateerde artikelen geopend die u vervolgens kunt bekijken.
 • Abonnement – zal u informeren dat abonnementswijzigingen alleen kunnen worden aangebracht op hun website en aanbieden om u daarheen te brengen.
 • Neem contact met ons op – opent een scherm waar u account- of ondersteuningsvragen kunt stellen.

Menu MPN Android-app 1

 • Stuur debug log – opent een scherm waar u uw verbindingslogboek naar MPN-ondersteuning kunt sturen om problemen op te lossen.
 • Instellingen – hiermee kunt u het gebruikte protocol wijzigen als u verbindingsproblemen heeft. Het is standaard ingesteld op UDP 1194, maar u kunt ook UDP 4096 selecteren voor maximale codering, TCP 443 en TCP 1194. TCP-verbindingen zijn langzamer. U krijgt een foutmelding als u probeert de protocollen te wijzigen terwijl u verbonden bent.
 • Over ons – toont versie-informatie en links naar de My Private Network-website, ondersteunende e-mail en sociale media-accounts.
 • Uitloggen – opent een bevestigingsbericht voordat u zich afmeldt.

Menu MPN Android-app 2Verbinding maken met een nieuwe server met de MPN Android-app

Om over te schakelen naar een nieuwe VPN-server, moet u de verbinding met uw huidige verbreken. Anders krijg je een foutmelding. Selecteer vervolgens een nieuw land om verbinding mee te maken. Tik op de schakelaar om je verbinding te voltooien.

Verbinding maken met een Britse server met de MPN Android-appMy Private Network Android App Samenvatting

Android MPN Secure installeren & Snelle VPN Manager-app is eenvoudig. In tegenstelling tot het Windows-installatieprogramma, omvat het automatisch alle landen. Hiermee kunt u ook protocollen in de app wijzigen. Verbinding maken met een VPN-server vereist slechts een paar tikken. Selecteer eerst het land en tik vervolgens op de verbindingsschakelaar. Tik op de actieknop onder aan het dashboardscherm om de verbinding te verbreken. Het menu bevat items om u te helpen hun service te gebruiken.

My Private Network VPN Speed ​​Test

We hebben MPN getest met behulp van hun OpenVPN SSL met AES-256 onder Windows 10. De My Private Network VPN-service presteerde middelmatig op onze snelheidstests. De prestaties waren niet opmerkelijk in vergelijking met sommige van de snellere VPN-netwerken die we hebben getest. De encryptie-overhead die ze opliepen voor het AES-256-algoritme is waarschijnlijk de belangrijkste reden voor de afname van de snelheid. Deze snelheidsdaling kan ook worden veroorzaakt door overbevolking van de server.

My Private Network VPN Speed ​​TestJe kunt zien dat onze downloadsnelheid 41,4 Mbps was zonder de VPN-verbinding, maar afnam tot 30,41 Mbps bij gebruik van de My Private Network VPN-service. Dit is een daling van ongeveer 26,5% naar een server in New York City. Vergelijkbare resultaten werden gevonden bij het gebruik van andere locaties waarbij meer snelheidsverlies werd waargenomen naarmate de afstand en ping-snelheden toenamen. Er was ongeveer 50% afname van de snelheid naar een server op 4100 mijl afstand bij gebruik van de My Private Network VPN. Zelfs met dit prestatieverlies is de snelheid van 20+ Mbps nog steeds snel genoeg voor de meeste toepassingen. Mogelijk hebt u verschillende resultaten in uw regio van de wereld en afhankelijk van uw oorspronkelijke ISP-snelheid kunt u wat spooling opmerken met hun service.

MPN Review: conclusie

My Private Network zit al zo’n tien jaar in de VPN-industrie. Het is een in het VK gevestigd bedrijf dat om privacyredenen in Hong Kong is geregistreerd. Ze hebben een gematigd wereldwijd VPN-netwerk. Ze hebben servers in meer dan 44 landen. Deze servers worden gedistribueerd op elk continent behalve Antarctica. Hun netwerk staat P2P-verkeer alleen toe op hun servers in Rusland en Maleisië.

De My Private Network-service maakt verbindingen mogelijk via de OpenVPN SSL-, IKEv2-, L2TP / IPSec- en PPTP-protocollen. Dankzij ondersteuning voor meerdere protocollen kunt u hun service op verschillende apparaten gebruiken. Hun applicatiesoftware maakt verbinding met Windows, Mac OS X en Android met behulp van OpenVPN met behulp van open-source interfacesoftware van derden, zoals OpenVPN Inc, GUI en Tunnelblick. Daarom is de installatie ervan niet zo eenvoudig als bij sommige providers. Het vereist enige gebruikersinvoer om het correct te configureren. Hun service is standaard ingesteld op het IKEv2-protocol voor verbindingen voor de iPhone en iPad.

My Private Network gebruikt een aantal van de sterkste VPN-coderingen die momenteel beschikbaar zijn in de branche voor hun OpenVPN- en IKEv2-verbindingen. Beide zijn beveiligd met 256-bit AES-codering. Ze verzamelen of slaan geen verkeerslogs op over uw internetactiviteit, bandbreedtegebruik of DNS-zoekopdrachten. Hun service biedt bescherming tegen DNS-lekken, NAT-firewall en DDoS-bescherming. Hun ondersteuning is voornamelijk via e-mailtickets. De Android-app heeft ook een chatcomponent. Bovendien hebben ze een goed georganiseerde FAQ-database met stapsgewijze handleidingen om hun service op verschillende apparaten te installeren.

Wat we leuk vonden aan de service:

 • Ze houden geen logboeken met VPN-activiteiten bij.
 • De service biedt goede beveiliging voor OpenVPN- en IKEv2-verbindingen.
 • MyTelly SmartDNS-service is inbegrepen bij betaalde abonnementen.
 • P2P is toegestaan ​​op de servers in Rusland en Maleisië.
 • MPN biedt een 3-daagse gratis proef en 90 dagen geld-terug-garantie.
 • Ze bieden beperkte gratis service voor iedereen.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • My Private Network zou hun eigen aangepaste client kunnen ontwikkelen voor gebruiksdoeleinden.
 • Voeg op sommige locaties meer servers toe om de prestaties te verbeteren.

My Private Network heeft servers in Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië. Ze bieden een gratis proefperiode van 3 dagen voor alle nieuwe gebruikers waarvoor geen kredietinformatie vereist is. Bovendien hebben ze een geld-terug-garantie van 90 dagen. Dit betekent dat u hun VPN-service zonder risico kunt uitproberen. Als je besluit dat je het leuk vindt, kun je hun volledige wereldwijde abonnement krijgen vanaf £ 7,17 per maand.

Bezoek MPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map