OverPlay recensie 2017

Laten we onze OverPlay-beoordeling beginnen door op te merken dat het een veelzijdige provider is. Ze bieden niet alleen een VPN, maar ook een slimme DNS-service. Voor degenen die alleen toegang willen hebben tot inhoud die mogelijk geografisch beperkt is, is Smart DNS een uitstekende keuze omdat het inhoud levert op de volledige snelheid van uw ISP. Als je de codering nodig hebt die wordt aangeboden door een volledige VPN, dan hebben ze je daar ook gedekt. Hun VPN-service kan u een virtueel adres bieden via een van hun 650+ servers over de hele wereld en zorgt ervoor dat al uw internetverkeer veilig wordt versleuteld. Misschien wel het beste. hun nieuwe client-apps maken de VPN voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.


Overlay

Prijzen en speciale aanbiedingen

OverPlay brengt hun diensten op de markt in twee verschillende pakketten. De eerste is SmartDNS plus VPN en de tweede is een zelfstandige SmartDNS. Elk van deze wordt verkocht met vier voorwaarden die worden verdisconteerd volgens de duur van de looptijd. Voor langere termijnen worden grotere kortingen gegeven. Deze plannen omvatten een maand, drie maanden, zes maanden en een jaar.

OverPlay-prijzen

Het eerste pakket dat OverPlay biedt, is een zelfstandige SmartDNS-service. Als u zeker weet dat u geen codering nodig heeft, prijszorgen heeft en alleen geografisch beperkte inhoud van andere plaatsen in de wereld wilt deblokkeren, dan is stand-alone SmartDNS een uitstekend alternatief voor u. Het heeft prijsplannen van $ 4,95 per maand en $ 49,95 voor 12 maanden. Dit betekent dat je vanaf slechts $ 4,16 per maand toegang hebt tot de OverPlay SmartDNS-service. Dit is een totale besparing van meer dan 15% op de reguliere maandelijkse SmartDNS-prijs.

Het tweede pakket dat we zullen bespreken, omvat zowel SmartDNS als VPN-service. Als u denkt dat u om welke reden dan ook codering nodig heeft, moet u zich aanmelden voor het gecombineerde pakket. Het heeft prijsplannen van $ 9,99 per maand en $ 99,95 voor 12 maanden. Dit betekent dat u vanaf slechts $ 8,33 per maand volledige toegang heeft tot beide OverPlay-services. Dit is een totale besparing van meer dan 16% op de normale maandelijkse prijs.

Dus wat krijg je voor je $ 8,33 per maand? OverPlay biedt alle VPN-abonnees de volgende voordelen, ongeacht het gekozen abonnement:

 • Gratis aangepaste VPN-software voor Windows en Mac OS X
 • 2 gelijktijdige verbindingen – 1 desktop en 1 mobiel
 • Onbeperkte VPN-bandbreedte en gebruik
 • Virtuele IP’s van meer dan 330 servers over de hele wereld
 • Gedeelde IP-adressen tussen abonnees voor betere privacy
 • Keuze uit VPN-protocollen: OpenVPN, PPTP, L2TP
 • De mogelijkheid om censuur en geografische beperkingen te omzeilen
 • Wi-Fi hotspot-bescherming tegen hackers
 • VOIP-ondersteuning om te besparen op lange afstandskosten
 • 100% online gegevensbeveiliging

Alle VPN- en SmartDNS-abonnees hebben toegang tot:

 • Meer dan 200 streaming media-websites via de OverPlay SmartDNS-service en hun revolutionaire JetSwitch-technologie.
 • 5 dagen geld-terug-garantie

OverPlay biedt een paar standaardmanieren om voor hun diensten te betalen. De creditcards die ze accepteren zijn VISA, MasterCard en American Express. U kunt ook betalen met PayPal, waarvoor u alleen uw gebruikersnaam, wachtwoord en een e-mailadres hoeft in te voeren. Met PayPal kunt u ook al uw online transacties vanaf een centrale locatie regelen.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ze geen gratis proefversie hebben, weet OverPlay dat je hun diensten wilt uitproberen, dus bieden ze alle nieuwe abonnees een geld-terug-garantie van 5 dagen. Dit zou u voldoende tijd moeten geven om hun service (s) zelf te testen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, zullen zij de volledige aankoopprijs van het door u gekozen plan terugbetalen. U moet deze terugbetaling binnen vijf dagen na de aankoopdatum aanvragen. Verzoeken die later dan vijf dagen na aankoopdatum zijn gedaan, worden niet gehonoreerd.

Overlay Netwerk- en serverlocaties

Het OverPlay VPN-netwerk van servers is in de loop der jaren gestaag gegroeid. Hun netwerk heeft meer dan 650 servers in 50 verschillende landen met 10.000 deelbare IP-adressen. Ze hebben servers op bijna elk groot continent, waaronder Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en Afrika. De beste dekking is in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië, waar OverPlay meer dan 650 servers host. Hier is een lijst met de landen waarmee u verbinding kunt maken met de OverPlay VPN:

 • Afrika – Egypte, Zuid-Afrika
 • Azië – China, India, Israël, Japan, Saoedi-Arabië, Singapore, Zuid-Korea, Turkije
 • Europa – Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal , Roemenië, Servië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk
 • Noord-Amerika – Canada, Costa Rica, Mexico, Verenigde Staten
 • Oceanië – Australië, Nieuw-Zeeland
 • Zuid-Amerika – Argentinië, Brazilië

Aan deze lijst is gemakkelijk te zien dat OverPlay servers over de hele wereld heeft en meerdere snelle servers op meer populaire locaties zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nederland, Canada en Maleisië. Hun netwerk is standaard ingesteld op het OpenVPN-protocol, maar ondersteunt ook L2TP / IPSec en PPTP.

Bezoek OverPlay

Privacy en beveiliging

OverPlay is vrij duidelijk dat ze geen verkeer of gebruikersactiviteiten op hun netwerk registreren. Ze hebben geen uitgebreid privacybeleid, maar wat ze hebben, is direct en to the point. Hieronder vindt u het volledige privacybeleid dat onderaan hun Servicevoorwaarden staat.

PRIVACYBELEID

Overplay, Inc. verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van haar Virtual Private Network-service.

OverPlay is gevestigd in het VK en is onderworpen aan alle Britse wetten en jurisdictieprocedures. Dus, op basis van de vorige verklaring, zouden ze moeten voldoen aan gerechtelijke bevelen van de juiste autoriteiten en alle gegevens over het servicegebruik moeten overdragen die ze hadden. Het lijkt er echter niet op dat ze verkeer of gebruik registreren, dus ze zouden in die situatie niet veel hoeven om te zetten.

Wat voor soort versleuteling biedt OverPlay aan hun abonnees? OverPlay implementeert het OpenVPN-protocol als het primaire standaardprotocol in zowel de Windows- als Mac OS X-clients. Het cijfer dat wordt gebruikt voor serververificatie en controle van TLSv1, cijfer TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 1024 bit RSA. Gegevens worden versleuteld en ontsleuteld met behulp van een BF-128-CBC-cijfer dat is geïnitialiseerd met een 128-bits sleutel. SHA1-160 bit wordt gebruikt voor HMAC-authenticatie. Dit betekent dat u er altijd zeker van kunt zijn dat al uw internetverkeer veilig is versleuteld wanneer u bent verbonden met het OverPlay VPN-netwerk van servers.

OverPlay-ondersteuning

OverPlay biedt 24/7 ondersteuning via e-mailtickets voor eventuele problemen. De meeste worden binnen een dag beantwoord. Hun formele ticketingsysteem heeft een sjabloon om u te helpen uw probleem te formaliseren en te verduidelijken, zodat hun ondersteunend personeel u de antwoorden kan geven die u nodig heeft. Hun website heeft een uitgebreid ondersteuningsgebied waar u veelgestelde vragen en ondersteuningsproblemen kunt zien die voor andere gebruikers zijn beantwoord. Het ondersteuningsgebied heeft ook goed geschreven handmatige installatie- en configuratiegidsen voor alle protocollen die ze ondersteunen als u besluit hun eenvoudig te gebruiken aangepaste softwareclients en apps niet te gebruiken.

Bezoek OverPlay

Videobeoordeling van OverPlay

Clientsoftware en mobiele apps

OverPlay heeft aangepaste VPN-clients voor Windows en Mac OS X. Je kunt de software rechtstreeks downloaden van hun website. Plaats de muisaanwijzer op ‘Instellingen’ in het bovenste menugebied van de site. Klik vervolgens op “VPN-instellingen”. Ze bieden ook instructies voor het instellen van SmartDNS en JetSwitch. Klik vervolgens op de juiste knop voor uw besturingssysteem. Ze hebben ook handleidingen om u te helpen bij het configureren van Overplay VPN op Android-, iOS-, Tomato-routers en DD-WRT-routers. We hebben ook een volledige set handleidingen beschikbaar om u op weg te helpen. In plaats van ze op te nemen in de beoordeling, hebben we links naar de handleidingen voor elk besturingssysteem in de volgende secties.

Overlay-clients

Zodra u zich aanmeldt voor een account, sturen ze u een welkomstmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u verbinding kunt maken met hun VPN-netwerk van servers met de door u gekozen clientsoftware.

We beginnen met een kijkje OverPlay voor Windows (Overlay Windows-installatiehandleiding):

Overlay Windows

Degenen die OverPlay in het verleden hebben gebruikt, zullen een groot verschil in de software opmerken. De Windows v4-release is helemaal opnieuw ontworpen en dat is te zien. De gebruikersinterface ziet er strak uit en is zeer gemakkelijk te navigeren. U kunt een verbindingsvoorkeur instellen die de snelheid en beveiliging in evenwicht brengt op basis van hoe u van plan bent de VPN te gebruiken. Dit is prettig omdat je niet veel technische kennis nodig hebt. Achter de schermen gebruikt de client versleuteling van een hoger niveau wanneer u de schuifregelaar naar de beveiliging verplaatst en lagere niveaus terwijl u naar snelheid glijdt. Dit zorgt voor een mooie balans. Bekijk onze Windows-installatiegids voor meer details.

Je ziet ook een tweede scherm in de bovenstaande afbeelding. Hier kunt u terecht om een ​​serverlocatie te kiezen. Samen met het land en de stad geeft het scherm de pingtijd voor elke locatie weer. U kunt sorteren op een van de kolommen. Ik raad aan om de tijd te sorteren en te zoeken naar de laagste waarde. Dat levert u meestal de snelste verbinding op. Wat betreft de schuifregelaar voor snelheid / beveiliging, onze gids heeft een volledige set snelheidstestresultaten. Onze prestaties werden minder dan 4% beïnvloed bij het uitvoeren in de beveiligde modus. We raden u aan de schuifregelaar aan de beveiligingskant te houden wanneer u de extra privacybescherming wilt.

De volgende is OverPlay voor Mac (OverPlay Mac-installatiehandleiding):

Overlay Mac-client

U merkt meteen de overeenkomsten tussen de Mac- en Windows-clients. Ze zijn bijna identiek, wat een enorme hulp is voor degenen die standbesturingssystemen gebruiken. U hoeft geen twee verschillende apps te leren, omdat ze hetzelfde werken. Nogmaals, je hebt een schuifregelaar waarmee je de keuze hebt tussen snelheid en beveiliging. In onze tests was het prestatieverschil minder dan 4%, dus we raden aan om de client in de veilige modus uit te voeren, zoals hierboven vermeld.

Het serverlijstscherm moet er ook bekend uitzien. Het heeft een nog mooiere uitstraling op Mac, met de afwisselende kleuren voor elke rij. Anders is de functionaliteit hetzelfde. U kunt de serverlijst sorteren op land, stad of ping. We raden sorteren aan door te pingen en de locatie te selecteren met de laagste pingtijd voor het land dat u wilt gebruiken. Dit zal u waarschijnlijk de snelste verbinding opleveren.

Bezoek OverPlay

Overlay snelheidstest

We waren erg tevreden over de algehele prestaties van OverPlay VPN. Je kunt aan de snelheidstest hieronder zien dat hun service uitstekend presteerde in onze snelheidstest. Zoals verwacht was er een afname in snelheid tijdens het gebruik van hun netwerk. Dit komt door de overhead die wordt veroorzaakt door het coderen van al uw internetverkeer. Dit snelheidsverlies was echter klein in het geval van OverPlay VPN en de moeite waard voor de gemoedsrust die het je geeft bij je lokale Wi-Fi-hotspot. Onthoud dat SmartDNS geen invloed heeft op de ISP-snelheid.

Overlay snelheidstest

Zoals je kunt zien aan de bovenstaande afbeeldingen, verlaagde de met OverPlay gecodeerde verbinding onze downloadsnelheid van de ISP van 63,18 Mb / s naar 60,93 Mb / s. Dit is een daling van minder dan 4% naar een server in Atlanta, GA, wat geweldig is en een van de beste snelheden die we hebben waargenomen. Dit kleine verlies aan verbindingssnelheid is de beveiliging en gemoedsrust zeker waard omdat het al uw internetverkeer kan versleutelen en ook uw anonimiteit kan helpen beschermen.

De OverPlay Smart DNS-service gebruiken

Met OverPlay SmartDNS kun je overal ter wereld verbinding maken met meer dan 200 aanbieders van streaming media. Bovendien kunt u met hun revolutionaire JetSwitch-technologie inhoud uit verschillende landen ter wereld bekijken door uw DNS-servers te veranderen in hun Turbo DNS-servers. Iedereen die zich op OverPlay abonneert, heeft toegang tot deze geweldige service. In tegenstelling tot OverPlay VPN versleutelt hun Smart DNS-service uw internetverkeer niet, dus alle overdrachten van streaming media verlopen op volle snelheid van uw ISP.

Hun service onderhandelt eenvoudig namens u met de providers tijdens uw eerste handshake-fase om u te helpen bij het overwinnen van vervelende geo-beperkingen die door sommige aanbieders van streaming media worden gebruikt. Zodra deze eerste introductie is voltooid, is al het resulterende verkeer tussen u en de provider. Uw verbindingssnelheid is dus zo snel mogelijk. Zoals we eerder al zeiden, is alles wat nodig is om deze geweldige service te krijgen een abonnement op OverPlay en een reset van de DNS-servers op het apparaat waarnaar je wilt streamen.

Wat is een DNS-server?

Voor degenen onder u die niet bekend zijn met DNS-servers, moet u eerst begrijpen dat elk apparaat dat verbinding maakt met internet een uniek adres heeft dat we een IP-adres noemen. Dit adres heeft een geo-component ingebouwd, zodat het kan worden getraceerd naar het land, de ISP die het heeft uitgegeven, helemaal naar de persoon of organisatie waaraan het is toegewezen. Elk van deze adressen, tenminste voor IPv4, heeft een getalnotatie zoals deze:

###. ###. ###. ###; waar # = 0-9.

Computers kunnen deze cijfers lezen, maar de meeste mensen zouden het moeilijk hebben om slechts een paar van deze cijfers te onthouden, laat staan ​​de miljoenen die aan internetgebruikers zijn toegewezen. We associëren beter met woordnamen, dus ontwikkelden we naamadressering zoals www.vpnfan.com, maar onthoud dat computers alleen cijfers begrijpen, dus bepaalde computers die we DNS-servers noemen, vertalen onze woordnamen naar de IP-adressen die computers begrijpen. Dit is wat er gebeurt elke keer dat u een URL in uw adresbalk typt. Alle apparaten die via het web communiceren, doen dit via DNS-servers.

Apparaten waarmee de OverPlay Smart DNS-service kan worden geconfigureerd

Overplay SmartDNS werkt op pc’s, laptops, mobiele telefoons, tablets, gameconsoles en zelfs smart-tv’s. Elk apparaat dat media kan streamen, verbinding kan maken met internet en waarvan de DNS-instellingen kunnen worden gewijzigd, kan namelijk worden geconfigureerd om met hun service te werken. Een lijst met apparaten waarvoor ze handleidingen hebben om te configureren voor hun SmartDNS, omvat het volgende:

 • Computers – Windows, Mac OS X
 • Mobiele toestellen – Android, iOS
 • Game consoles – PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 Wii U
 • Streaming-apparaten – Amazon TV, Apple TV, Chromecast, Roku
 • Smart TV – Samsung
 • Routers – D-Link, Asus, Linksys, Netgear, 2Wire, Apple AirPort,
  TP-Link, Huawei, DD-WRT

Als uw apparaat niet in deze lijst staat, maar u kunt de DNS-instellingen ervoor wijzigen, is het waarschijnlijk dat het kan worden geconfigureerd om de OverPlay SmartDNS-service uit te voeren. Als u hun DNS-servers op uw router configureert, kunnen alle aangesloten apparaten media streamen.

Bezoek OverPlay

Dus, wat kun je streamen en waar kun je het streamen?

We hebben het gehad over wat DNS-servers zijn, hoe ze ons elke dag helpen wanneer we internet gebruiken en wat voor soort apparaten kunnen worden geconfigureerd om OverPlay’s Turbo DNS te gebruiken. Dit is wat OverPlay hun DNS-serverinfrastructuur noemt, omdat het niet alleen snel en betrouwbaar is, maar ook de mogelijkheid biedt om verschillende regio’s te selecteren. We zullen daar later meer over praten als we naar hun JetSwitch-technologie kijken. Bovendien selecteert het automatisch de dichtstbijzijnde, snelste server naar uw locatie.

De volgende grote vraag is wat je kunt streamen en waar je het vanaf kunt streamen. Veel aanbieders van streaming media hebben inhoud die alleen in bepaalde landen of regio’s kan worden gedistribueerd vanwege gebruiksovereenkomsten met de fabrikanten of distributeurs. Dit betekent dat het wordt geblokkeerd vanuit andere landen, wat betekent dat u de volledige prijs betaalt voor gedeeltelijke inhoudsbibliotheken van enkele van de meest bekende en populaire inhoudaanbieders ter wereld zoals Netflix, Hulu en de BBC iPlayer. OverPlay noemt deze beperkte inhoudsbibliotheken, kanalen.

Overplay heeft een groot aantal kanalen die het kan openen voor zijn gebruikers. Hieronder volgt een lijst per regio. Netflix, het populairste kanaal is niet opgenomen in deze lijst omdat het later wordt behandeld.

 • Verenigde Staten – EEN&E, ABC (Go / Watch), ABC Family, ABC News, Acorn TV, Adultswim, Amazon Instant, Amazon Prime, AMC, Apple Beats 1 Radio, Big Brother USA, Blockbuster Now, Bravo Now, BYUtv, CBS, CBS All Access , CBS Sports Radio, CinemaNow, CNBC, Comedy Central, Crackle, CrunchyRoll, CW Now, Discovery, Disney, Disney Junior, Disney Movies Anywhere, Disney XD, Dramafever, ESPN, Fandor, Food Network, Fox NOW, Fox Sports Go, Fox Voetbal, Funimation, fuboTV, FX, HBO Go, HBO NOW, HGTV, History US, HuluPlus, IFC, iHeart Radio, Lifetime, Logo TV, Marvel, MaxGo, MGO, MTV US, MLB, MLS – Major League Soccer, NBA, National Geographic, NBC, NBC Sports, NBC Sports Live Extra, NFL Gamepass, NHL GameCenter Live, Nick, Oxygen, Pandora, PBS, PBS Kids, Radio.com, Rhapsody, Sesame Go, Showtime, Slacker, Spotify, Star Trek, Starz , Sundance, Syfy, TBS, TCM, TNT Drama, TruTV, TV.com, Ulive, Universal Sports, Univision Deportes, USA Network, US Open New, USTVNOW, Utopia, Vevo, VH1, Vudu, WWE Network
 • Australië – ABC iView, Channel Eleven, Foxtel Go, Jump-in (Nine Network), NRL, Premier League Pass, SBS (AU), Tenplay, Watch AFL
 • Canada – CTV, Discovery CA, Funimation, NBA League Pass, Slice, Sportsnet World
 • Denemarken – DR.dk, HBO Nordic, ViaPlay Denmark, TV 2
 • Finland – HBO Nordic, ViaPlay Finland, Yle
 • Frankrijk – 6 Play, Arte, Canal Play, France 1, France 2, France 3, France 4, France 5, Pluzz France, TF1 France
 • Duitsland – ARD (Das Erste), Arte, ZDF, Amazon Prime, Sportschau, Watchever, Zattoo DE
 • Ierland – iBox.ie, 3-speler
 • India – Star Sports
 • Italië – Rai.IT
 • Japan – Hulu
 • Mexico – NBA League Pass
 • Nederland – NPO, RTL XL, Sport1
 • Nieuw-Zeeland – 3NOW, Premier League Pass, TVNZ on Demand
 • Noorwegen – HBO Nordic, TV2 Sumo, TV3 play, ViaPlay
 • Saoedi-Arabië – in sport zijn
 • Zweden – HBO Nordic, 4Play, ViaPlay
 • Zwitserland – Zatoo Swiss
 • Verenigde Arabische Emiraten (VAE) – in sport zijn
 • Verenigd Koningkrijk – Absolute Radio, Amazon Prime UK, BBC iPlayer, BBC iPlayer Radio, BBC Sport, Blinkbox, BT Sports, CBBC Player, Channel 4, Channel 5, Demand5, Eurosport UK, Eurosport Player UK, ITV Players, NBA League Pass, Now TV , Sky Go, tv-speler, Zattoo UK

Ze hebben ook ‘s werelds favoriete aanbieder van streaming media, Netflix is ​​goed gedekt. Ze maken het mogelijk om regio’s met inhoud uit 27 verschillende landen ter wereld te bekijken. Deze omvatten het volgende:

 • Argentinië, Oostenrijk, Australië, België, Brazilië, Canada, Columbia, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, India, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Saoedi-Arabië, Spanje, Zweden , Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten.

We hebben nu de streaming media-inhoud bekeken die de OverPlay SmartDNS-service voor u kan deblokkeren. U moet zich nog steeds abonneren op premium services. Je kunt gemakkelijk zien dat het een hele nieuwe wereld van entertainment voor je kan openen die anders misschien gecensureerd zou worden. Bovendien kan OverPlay dit doen met slechts een paar wijzigingen in uw DNS en kunt u uw favoriete Netflix-films, Hulu, BBC iPlayer en inhoud uit andere landen tegelijkertijd bekijken met behulp van de innovatieve JetSwitch-technologie.

Bezoek OverPlay

Wat is JetSwitch?

JetSwitch is de revolutionaire technologie van OverPlay waarmee u tegelijkertijd streaming media-inhoud uit verschillende landen kunt bekijken. Bovendien kunt u dit overal ter wereld doen dankzij hun Turbo DNS-infrastructuur. Om toegang te krijgen tot JetSwitch, logt u eenvoudig in op uw account op de OverPlay-website. Wanneer u dat doet, ziet u een scherm zoals hieronder weergegeven. Dit is de bovenkant van de abonnementspagina van uw hoofdaccount.

Overlay accountabonnement

Als u de blauwe knop “SMARTDNS” selecteert, wordt een pagina weergegeven die lijkt op de pagina die volgt. Dit is uw DNS-controlepagina en dit is waar JetSwitch zich bevindt.

OverPlay SmartDNS misluktHet wijzigen van de DNS-instellingen voor onze Windows 7-computer is eenvoudig en de stappen worden hieronder samengevat. Als je een gele waarschuwingsbalk krijgt zoals wij, klik dan op de “Check Again” link. Als de balk nog steeds geel is, moet u de DNS-instellingen wijzigen op het apparaat dat u gebruikt. Klik op de link “Leer hoe”, selecteer uw apparaat en volg de stapsgewijze OverPlay-instructies om het te configureren voor hun DNS.

 1. Klik op Windows Start in de taakbalk.
 2. Klik op Controlepaneel aan de rechterkant van recent geopende programma’s.
 3. Klik op de Netwerk en internet categorie.
 4. Klik op de Netwerk en delen koppeling.
 5. Klik op de Wijzig adapterinstellingen link aan de linkerkant van dit venster. Dit wordt weergegeven in de afbeelding links onderaan.
 6. Klik met de rechtermuisknop op de huidige internetverbinding en klik op Eigendommen in de vervolgkeuzelijst. Dit wordt weergegeven in de afbeelding rechts hieronder.DNS-servers wijzigen 1
 7. Maak de selectie ongedaan Internet Protocol versie 6 (TCP / IPv6).
 8. Selecteer Internet Protocol versie 4 (TCP / IPv4) en klik op de Eigendommen knop. Dit wordt weergegeven in de eerste onderstaande schermafbeelding.
 9. Schrijf de huidige DNS-instellingen op zodat ze kunnen worden hersteld.
 10. Klik op Gebruik de volgende DNS-serveradressen die wordt weergegeven in de rechter afbeelding.Windows 7 DNS-configuratie
 11. Voer de Turbo DNS-adressen van de OverPlay-website in Voorkeurs DNS-server en Alternatieve DNS-server adressen die hierboven rechts worden weergegeven.
 12. Klik op de knop OK en start de computer opnieuw op.

Nadat u uw apparaat opnieuw heeft opgestart en u bij uw account hebt aangemeld, zou u een afbeelding moeten zien zoals hieronder afgebeeld. Merk op dat de gele balk nu is vervangen door een groene balk met een vinkje. Dit betekent dat uw apparaat nu correct is ingesteld om de OverPlay SmartDNS-service te gebruiken.

OverPlay SmartDNS ReadyNu we ons apparaat correct hebben geconfigureerd met de OverPlay DNS-servers, laten we JetSwitch eens bekijken. Een afbeelding die laat zien hoe het werkt, wordt hieronder getoond. Merk eerst op dat de OverPlay SmartDNS is ingeschakeld voor ons IP-adres, zoals aangegeven door de groene “AAN” -knop. Onthoud dat we zeiden dat JetSwitch u toegang geeft tot websites en tegelijkertijd inhoud vanuit meerdere landen streamt. Met de onderstaande instellingen kunt u tegelijkertijd Netflix-VS, Hulu-VS, BeIN Sports uit Saoedi-Arabië en Funimation uit Canada bekijken. Tegelijkertijd kunt u HBO Nordic-inhoud bekijken uit Denemarken, Finland, Noorwegen of Zweden. De keuze is aan jou!

OverPlay JetSwitch in actie

JetSwitch geeft je toegang tot inhoud van meer dan 150 kanalen met de voorkeuren die je hebt ingesteld. Je kunt ook SmartDNS voor individuele kanalen uitschakelen als dat nodig is, zoals werd gedaan met Amazon Instant in het bovenstaande voorbeeld. Dit geeft u volledige controle over uw streaming media-inhoud van veel van de meest populaire providers, zoals de hierboven getoonde en vele andere van over de hele wereld. Onthoud dat alles wat nodig is een OverPlay-abonnement is en een paar minuten om je DNS-instellingen opnieuw te configureren.

Conclusie

OverPlay was een van de eerste VPN’s die SmartDNS-service in de branche aanbood. Hun JetSwitch-technologie en Turbo DNS-infrastructuur maken ze de beste SmartDNS-service die momenteel beschikbaar is, met meer dan 200 beschikbare kanalen en meer dan 150 die binnen JetSwitch kunnen worden bestuurd. Tel daarbij op dat ze een snelle VPN-service bieden met meer dan 300 servers over de hele wereld en meer dan 10.000 deelbare IP-adressen om je privacy te beschermen. Dit betekent dat ze het beste van twee werelden bieden, een ongecensureerd internet met privacy en beveiliging als je dat nodig hebt.

Ze bieden aangepaste software-apps voor Windows en Mac OS X. Deze apps zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen zeer weinig technische kennis van OverPlay-abonnees. Met slechts een paar muisklikken kunt u verbinding maken met een van hun VPN-servers. Het is zo simpel als het selecteren van de gewenste serverlocatie en het klikken op de verbindingsknop. Verbinding verbreken is nog eenvoudiger, klik gewoon op verbreken.

OverPlay biedt handmatige tutorials en visuele installatiehandleidingen om verbinding te maken met hun VPN-service met behulp van Windows-, Mac OS X-, Android-, iOS- en DD-WRT- en Tomato-routers. Ze bieden ook installatiehandleidingen om hun SmartDNS te configureren met een verscheidenheid aan verschillende apparaten, waaronder pc’s, laptops, mobiele telefoons, tablets, gameconsoles en zelfs smart-tv’s. Als u met uw apparaat de DNS kunt wijzigen, kunnen ze u waarschijnlijk helpen deze voor hun service te configureren. Hun ondersteuning begint met een uitgebreide FAQ-database en strekt zich uit tot een 24/7/365 e-mailticketsysteem met antwoorden op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben de beste SmartDNS-service die vandaag beschikbaar is
 • Met hun JetSwitch kunt u tegelijkertijd streaming-inhoud uit verschillende landen bekijken.
 • Ze hebben gebruiksvriendelijke apps voor Windows, Mac, iOS en Android.
 • Ze bieden zeer snelle serververbindingen van bijna overal ter wereld
 • Ze hebben een geld-terug-garantie van 5 dagen zonder beperkingen.
 • Ze hebben concurrerende prijzen en bieden kortingen voor pakketten op langere termijn.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg bitcoin-betalingen toe
 • Voeg live chat-ondersteuning toe

OverPlay heeft een groot VPN-netwerk met servers op bijna elk groot continent, waaronder Europa, Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Oceanië. Het heeft enkele van de hoogste snelheden die we hebben gezien voor een VPN-service. Ze bieden een geld-terug-garantie van 5 dagen, zodat u voldoende tijd heeft om hun service zelf te testen en te zien hoe deze voor u presteert. Geef OverPlay VPN een testrun en kijk wat je ervan vindt. Ervaar de uitbreiding van uw online entertainment door hun SmartDNS-service te proberen. Als je hun VPN-prestaties leuk vindt en geniet van het gebruik van hun SmartDNS om enkele van je favoriete films, nieuwe shows of comedyspecials te bekijken waar je anders misschien geen toegang toe had gehad, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang vanaf slechts $ 8,33 per maand.

Bezoek OverPlay

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map