Private Tunnel Review 2018

Private Tunnel VPN wordt beheerd door het team van OpenVPN Technologies Inc. Velen van u weten waarschijnlijk dat dit het bedrijf is achter het feitelijke standaard VPN-protocol, OpenVPN. Als gevolg hiervan hebben ze een reputatie als een van de meest vertrouwde bedrijven in de internetprivacy-industrie. De Private Tunnel VPN-infrastructuur is gebouwd met behulp van hun volgende generatie OpenVPN-functionaliteit. Zo zorgt een verbinding via een van hun VPN-servers ervoor dat uw internetverkeer veilig wordt versleuteld op luchthavens, hotels, uw favoriete koffiehuis of café of andere openbare Wi-Fi-spots. Het kan ook helpen om uw online privacy te beschermen terwijl u overal op internet surft.


Private Tunnel VPN Review

Privétunnelplannen & Prijzen

Private Tunnel VPN heeft een iets andere marketingstructuur dan de meeste andere internetprivacy-services. Ze bieden twee soorten tariefplannen: vast en flexibel. Deze plannen verschillen alleen in het aantal apparaten dat tegelijkertijd verbinding mag maken met hun VPN-netwerk.

Het vaste abonnement van Private Tunnel staat maximaal drie gelijktijdige apparaten per abonnement toe. Het wordt op de markt gebracht met behulp van twee verschillende termijnpakketten: maandelijks en jaarlijks. Hun maandelijkse pakket is $ 6 per maand. Net als veel andere providers bieden ze kortingen op hun jaarlijkse pakketten. Bijgevolg kunt u een jaar lang de Private Tunnel-service krijgen voor $ 35. Dit is een besparing van 50% op de maandprijs.

Prive-tunnelprijzen

Zoals we eerder al zeiden, biedt het flexibele plan meer dan drie gelijktijdige verbindingen op één account. Elk extra apparaat boven de drie kost u echter $ 6 per maand of $ 35 per jaar, afhankelijk van het door u gekozen pakket. Veel providers bieden nu maximaal vijf gelijktijdige verbindingen per account aan.

Daarom zijn we van mening dat de flexibele abonnementsprijzen meer zijn gericht op kleine bedrijven, afhankelijk van uw individuele VPN-behoeften. Met Private Tunnel-accounts kunt u gebruik toevoegen aan uw eigen account en flexibele accounts kunnen daarom gebruikers tot 100 toevoegen. Met een dergelijk account zouden maximaal 100 gebruikers het tegelijkertijd kunnen gebruiken. Dit maakt het een goede keuze voor veel kleine bedrijven.

Betalingsmogelijkheden

Private Tunnel heeft verschillende betalingsmethoden voor zijn VPN-service. Deze omvatten alle belangrijke creditcards en betaalpassen. Als u uw online aankopen vanaf een centrale locatie wilt beheren, accepteren ze aankopen via PayPal. U kunt ook met uw bankrekening betalen. Ten slotte kunnen iOS-gebruikers Apple-cadeaubonnen gebruiken. Bitcoin en andere anonieme cryptocurrencies worden op dit moment niet geaccepteerd.

Gratis 7-daagse VPN-proefversie

In tegenstelling tot veel andere providers biedt Private Tunnel alle nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 7 dagen voor hun VPN-service. Dit zou u voldoende tijd moeten geven om hun VPN-netwerk te testen en te kijken of het aan uw behoeften voldoet. Zorg ervoor dat u het test met alle apparaten waarmee u het wilt gebruiken. Zorg er ook voor dat u tevreden bent met de prestaties op alle websites die u wilt bezoeken.

Als u de Private Tunnel VPN-service eens wilt proberen, is het enige dat nodig is om van deze aanbieding te profiteren een e-mailadres en een wachtwoord. U kunt zich op hun website aanmelden voor een account. Nadat u uw account heeft aangemaakt, activeert u deze door op de activatielink in de welkomstmail te klikken. Dit wordt geïllustreerd in het praktische gedeelte van onze Private Tunnel VPN-recensie.

VPN-netwerk & Serverlocaties

Het Private Tunnel VPN-netwerk bestaat uit 50+ servers in 23 regio’s. Deze zijn verspreid over 12 landen op drie verschillende continenten. Hoewel hun netwerk relatief klein is, hebben ze servers geplaatst om de algehele dekking en prestaties te maximaliseren.

Particulier tunnelnetwerk

Het VPN-netwerk heeft meerdere locaties in de Verenigde Staten en West-Europa. Het heeft ook servers in Canada en Azië. Hierdoor kan Private Tunnel meerdere virtuele VPN-bestemmingen bieden aan populaire locaties voor hun abonnees. Hun huidige netwerken zijn als volgt:

 • Azië
  • Hong Kong, Hong Kong; Tokio, Japan
 • Europa
  • Amsterdam, Nederland; Frankfurt, Duitsland; London, Verenigd Koninkrijk; Madrid, Spanje; Milaan, Italië; Parijs, Frankrijk; Stockholm, Zweden; Zurich, Zwitserland
 • Noord Amerika
  • Montreal Canada
  • Verenigde Staten: Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Denver, CO; Los Angeles, CA; Miami, FL; Phoenix, AZ; Salt Lake City, UT; San Jose, CA; Seattle, WA; New York, NY

Hoewel Private Tunnel VPN P2P-verkeer op hun netwerk niet verbiedt, voldoen ze wel aan de Digital Millennium Copyright Act (DMCA) en handhaven ze deze. Ze schorten accounts op die de richtlijnen schenden. Ze registreren ook enkele verbindingsloggegevens voor netwerkonderhoudsdoeleinden. Daarom zijn ze misschien niet de ideale oplossing voor torrent-gebruikers.

Bezoek Private Tunnel

Bescherming van uw privacy en anonimiteit met Private Tunnel VPN

Private Tunnel en het moederbedrijf, OpenVPN Technologies Inc., zijn beide gevestigd in de Verenigde Staten. Ze bevinden zich in het bijzonder in Pleasanton, Californië, en zijn daar onderworpen aan de jurisdictiewetten. In tegenstelling tot wat velen denken. de Verenigde Staten hebben momenteel geen wetten voor het bewaren van gegevens. Ze zijn echter een van de oprichters van het netwerk van landen voor het delen van inlichtingen met “vijf ogen”. De persoonlijke informatie die Private Tunnel over u verzamelt, wordt intern bewaard en wordt in de meeste gevallen niet gedeeld met derden. De uitzondering wordt als volgt vermeld in hun Servicevoorwaarden:

De informatie die u verstrekt bij aankoop, verbinding en gebruik van de service, is alleen toegankelijk voor het bedrijf. Uw informatie mag alleen door ons worden gebruikt om onze diensten aan u te leveren. We respecteren uw privacy en zullen deze niet bekendmaken aan derden, behalve in de volgende situaties:

Op verzoek van wetshandhavingsinstanties in overeenstemming met alle wettelijke procedures.
De gebruiker heeft de regels voor het gebruik van de dienst overtreden.

Hoewel Private Tunnel VPN geen activiteit van hun gebruikers registreert tijdens het gebruik van hun service, registreren ze wel enkele verbindingsgegevens om fraude te controleren, netwerkonderhoud uit te voeren en de netwerkprestaties te helpen verbeteren. Hier is een kort fragment uit hun Servicevoorwaarden (TOS) waarin dit in hun eigen woorden wordt uitgelegd:

Logbestanden die op onze servers zijn opgeslagen, worden alleen gebruikt voor het bewaken van de serverprestaties, het identificeren van softwarefouten, het identificeren van mogelijke beveiligingsinbreuken en voor het identificeren van misbruikende gebruikers. De logbestanden worden niet gebruikt voor het bewaken of censureren van uw internetactiviteiten. We respecteren uw privacy. We zijn niet geïnteresseerd in wat u op internet doet.

Deze logboeken bevatten alleen de aangesloten tijd en de totale gebruikte bandbreedte. Ze slaan niets op over uw internetgeschiedenis of enige online activiteit. Private Tunnel VPN bewaart deze logs twee weken en verwijdert ze vervolgens van hun systeem. We zouden liever hebben dat ze niets loggen, maar hun eerlijkheid waarderen.

Private Tunnel ondersteunt momenteel geen Bitcoin of enige andere anonieme betaalmethode. Bovendien gaat u akkoord met identiteitsverificatie. In hun eigen woorden van de TOS:

U gaat ermee akkoord dat we uw identiteit en mogelijk uw mobiele telefoonnummer kunnen verifiëren door middel van sms-verificatie.

Wij geven persoonlijk niet graag ons mobiele telefoonnummer uit voor sms-verificatie. Private Tunnel verifieert uw identiteit voor fraudepreventie. Dit is het tegenovergestelde van anonieme aanmelding en kan voor sommige lezers een doorslaggevende factor zijn.

Ten slotte werden er met betrekking tot uw online privacy geen lekken gedetecteerd bij het gebruik van de Private Tunnel-service. Het beschermt ook tegen gedistribueerde denial of service-aanvallen (DDoS) en malware-invoegingen. De service gebruikt OpenDNS om uw zoekopdrachten van derden te beveiligen en te beschermen

Kortom, uw privacy en anonimiteit tijdens het gebruik van de Private Tunnel VPN-service is een allegaartje. Ze zijn gevestigd in Californië en vallen daarom onder de jurisdictiewetten van de Verenigde Staten. Ze houden wel enkele verbindingslogboeken bij en er is geen anonieme manier om hun service aan te schaffen.

Zoals we opmerkten, werden er geen internetlekken gedetecteerd tijdens het gebruik van hun VPN-netwerk, dus uw online privacy is beschermd. Als u de Private Tunnel VPN-servers gebruikt om verbinding te maken met internet, wordt u beschermd tegen kwaadwillende derden of alleen nieuwsgierige snuffelaars. Daarom raden we u aan om te onderzoeken waarvoor u een VPN nodig heeft en hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid grondig te onderzoeken om te controleren of aan deze behoeften is voldaan.

Beveilig uw online verkeer met Private Tunnel VPN

OpenVPN standaard protocol

Private Tunnel gebruikt OpenVPN als hun enige protocol voor hun VPN-netwerk. Ze staan ​​niet toe dat andere protocollen worden gebruikt om netwerkverbindingen te maken. Dus als u probeert verbinding te maken via een van de gebruikelijke ingebouwde protocollen: IKEv2, SSTP, L2TP of PPTP, zal de verbinding gewoon mislukken. Dit betekent dat u hun VPN-service niet kunt gebruiken als u geen verbinding kunt maken met OpenVPN. Ze hebben aangepaste software voor de meeste grote platforms, waaronder Windows-, Mac OS X-, iOS-, Amazon- en Android-apparaten. Bovendien kan hun service handmatig worden geconfigureerd voor elk platform dat het OpenVPN-protocol ondersteunt.

RSA- 2048 Handdruk

Private Tunnel gebruikt TLS voor serververificatie en controle om de initiële coderingstunnel tot stand te brengen. Het gebruikt RSA-2048-bitcertificaten voor verificatie van alle onderhandelde sleutels. Certificaten worden geverifieerd met SHA256 en Ephemeral Diffie-Hellman (DHE) -sleutels worden gebruikt om voorwaartse geheimhouding vast te stellen. Zodra over deze sleutels is onderhandeld, worden ze overgedragen via de beveiligde tunnel tussen de VPN-server en clientapparaten. Er is een korte tijd dat beide sleutels geldig zijn om het overdrachtsproces te vergemakkelijken. Forward geheimhouding zorgt ervoor dat slechts een klein venster van internetverkeer ooit in gevaar kan worden gebracht.

Data encryptie

Private Tunnel gebruikt Advanced Encryption Standard (AES) met 128-bit sleutellengte in Galois / Counter Mode (GCM) voor het versleutelen van uw internetverkeer. Ze kozen voor deze coderingsstandaard omdat deze relatief snel is, maar toch een sterke beveiliging biedt voor de gegevens waarmee deze is gecodeerd. Dit wordt meestal geschreven als AES-128-GCM en ze vinden dat het over het algemeen als veilig en snel wordt beschouwd voor elke toepassing. Dit zorgt ervoor dat uw VPN-verbinding snel en veilig is tegen kwaadwillende aanvallen op internet.

Hoewel sommige providers een “hoger aantal bits” aanroepen, is Private Tunnel van mening dat dit slechts een rookgordijn is om te proberen potentiële gebruikers ervan te overtuigen dat hun VPN veiliger is. Omdat de meeste codering tegenwoordig echter vaak wordt verbroken door zwakke punten te vinden in de manier waarop gecodeerde gegevens worden verwerkt en niet door het eigenlijke coderingsalgoritme zelf aan te vallen, denken ze dat dit een vals gevoel van veiligheid is. Bovendien vertaalt het hogere aantal bits zich in meer verwerkingskracht voor het versleutelen / ontsleutelen van uw gegevens. Dit veroorzaakt vertragingen die uw VPN-verbinding kunnen vertragen.

Gegevensverificatie

Gegevensverificatie wordt afgehandeld met behulp van een SHA256 HMAC-algoritme. Dit beschermt uw verkeer tegen Man in the Middle (MitM) -aanvallen en beschermt het tegen geknoei van buitenaf

Samengevat zorgen het OpenVPN-protocol en de algoritmen die door het Private Tunnel VPN-netwerk zijn geïmplementeerd ervoor dat al uw internetverkeer veilig wordt versleuteld. Dit geeft u gemoedsrust tijdens het streamen van inhoud of toegang tot uw online financiële diensten vanuit uw favoriete coffeeshop.

Klant & Technische ondersteuning

De eerste ondersteuningslijn van Private Tunnel is hun online chatservice, die naar onze ervaring zeer responsief was. Vrijwel direct verscheen een supportspecialist om onze vragen te beantwoorden. Ze waren bedreven in het oplossen van enkele verbindingsproblemen en het beantwoorden van algemene vragen over hun service.

Voor meer technische vragen moesten we een e-mail sturen naar ondersteuning, die volgens hen tussen de 12 en 24 uur zou kunnen duren. We hebben drie technische vragen gesteld. We waren aangenaam verrast toen we zagen dat twee binnen een uur beantwoord werden en de ander er ongeveer drie.

Private tunnel heeft ook een kleine ondersteuningspagina op hun website. Deze pagina is onderverdeeld in vier secties: account, facturering, verbinding en veelgestelde vragen. Dit maakt het gemakkelijker om te zien of ze het antwoord op uw vraag hebben of dat u een ticket moet maken. Ze zijn ook aanwezig op sociale media op Facebook, Twitter, Instagram en anderen. Ten slotte houden ze ook een bijgewerkte nieuwspagina bij waar ze oplossingen bespreken voor veelvoorkomende beveiligingsproblemen waarmee mensen tegenwoordig worden geconfronteerd.

Private Tunnel VPN Hands-On testen

Private Tunnel VPN heeft aangepaste software ontwikkeld voor Windows-, MacOS X-, iOS- en Android-apparaten. Deze maken allemaal verbinding via het OpenVPN-protocol. Dit is het enige VPN-protocol dat door hun netwerk wordt ondersteund, hoewel hun Windows-software indien nodig verschillende proxyverbindingen ondersteunt. De respectievelijke OS-versies die nodig zijn om deze clients en apps uit te voeren, zijn als volgt:

 • ramen – Windows 7 en hoger.
 • Mac– OS X 10.x en ouder.
 • iOS – iOS 6.0 of hoger.
 • Android – Android 4.1 en hoger.

U moet een account aanmaken voordat u verbinding kunt maken met het Private Tunnel-netwerk van VPN-servers.

Registreren voor een privétunnelaccount

Wanneer u klikt om u aan te melden voor de Private Tunnel-service, krijgt u een pagina te zien om een ​​account aan te maken. Het enige dat nodig is voor dit account is een e-mailadres en een wachtwoord.

Maak een Private Tunnel-account aan

Voer uw e-mailadres in, kies een wachtwoord en voer het ter verificatie opnieuw in. Vink het vakje ‘Ik ben geen robot’ aan en klik op de knop ‘Account maken’. Nadat u uw account heeft aangemaakt, activeert u deze door op de link in uw welkomstmail te klikken. Dit opent een Private Tunnel-website met het volgende bericht.

Activering van Private Tunnel-account

Nadat u op deze link “Activeren” hebt geklikt, krijgt u een pagina te zien om het gewenste VPN-abonnement te selecteren.

Kies een privétunnelplan

Selecteer uw plan door op “Maandelijks” of “Jaarlijks” te klikken en vervolgens op de knop “Gratis proefperiode starten” eronder te klikken. Hiermee wordt de accountportalpagina geopend met de weergegeven abonnementsgegevens.

Private Tunnel Account Portal Abonnementsinformatie

Nu u een Private Tunnel VPN-account hebt geregistreerd, kunt u de juiste software op uw apparaat downloaden en installeren.

Als u op het lijstpictogram (drie horizontale lijnen) klikt, kunt u het menupictogram rechtsboven op de portalpagina selecteren. Kies “Download” in het resulterende menu. Selecteer het juiste pictogram en de knop “Downloaden voor …” om het installatieproces voor uw besturingssysteem te starten.

Download Private Tunnel Software

Als u de Windows- of Mac-pictogrammen selecteert, kunt u het installatiebestand downloaden naar uw computer, laptop of tablet. Als u Android, Amazon of iOS kiest, wordt de juiste app store geopend. Eenmaal daar kunt u de installatie van de Private Tunnel-app op uw mobiele apparaat starten.

Private Tunnel VPN Client voor Windows

Private Tunnel voor Windows installeren

Nadat u het installatiebestand voor Windows naar uw pc hebt gedownload, voert u het uit als beheerder. Hiermee start u het installatieproces op uw bureaublad. Kies de map waarin u de software wilt opslaan en selecteer vervolgens “Installeren”.

Privétunnelinstallatie

Na een korte periode wordt het voltooiingsscherm van de installatie weergegeven. Vink het vakje “Start Private Tunnel now” aan en klik op de knop “Finish” om de installatie te voltooien en de Windows-client voor de eerste keer te openen.

Aanmelden bij de Windows-client

Wanneer de client voor het eerst wordt geopend, moet u controleren of u een geldig account heeft voordat u zich kunt aanmelden bij de Private Tunnel-service. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft gebruikt om uw account aan te maken en klik vervolgens op “Inloggen”. Als je nog geen account hebt, klik dan op de knop “Aanmelden” om er een aan te maken.

Private Tunnel Login

Uw eerste verbinding met het VPN-netwerk

Nadat u uw autorisatiegegevens hebt geverifieerd, opent de client het serverselectiescherm. Klik op een stad om je eerste verbinding met het Private Tunnel VPN-netwerk te starten. Merk op dat de laatste verbinding bovenaan de lijst wordt weergegeven. Scroll naar beneden en kies New York, NY om te beginnen.

De Private Tunnel-software zal u vragen om de verbinding met uw nieuwe server te voltooien en u vervolgens te vragen om een ​​VPN-netwerkverbinding vanaf uw computer tot stand te brengen. Als u op “OK” klikt, wordt uw verbinding met een server in New York, NY voltooid.

Uw eerste privétunnelverbinding

Het dashboardscherm toont de huidige gebruiker, virtuele locatie en IP-adres toegewezen door de VPN-server. U kunt vanaf hier ook uw accountportalpagina openen en informatie over uw huidige abonnement bekijken.

Voordat we verder kijken naar de Windows-client, moeten we eerst kijken naar de verbindingsinstellingen. Deze zijn toegankelijk door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het dashboard te klikken.

Private Tunnel voor Windows Client-instellingen

Het clientmenu heeft drie items: Info, Instellingen en Afmelden. Info geeft een scherm weer met de huidige softwareversie en andere informatie. Als u uitloggen selecteert, wordt u gevraagd uit te loggen. Houd er rekening mee dat als u ja selecteert, u uw inloggegevens opnieuw moet invoeren de volgende keer dat u de client start.

Het laatste item, Instellingen, heeft drie parameters die u handmatig kunt instellen:

 • Automatische start – start de client automatisch wanneer u Windows opent, indien ingesteld op ja.
 • Protocollen – laat u kiezen hoe OpenVPN wordt toegepast op uw netwerkverbindingen.
  • Aangepaste – is het standaardprotocol. Het probeert eerst verbinding te maken via OpenVPN UDP. Als dit niet lukt, probeert het vervolgens in verschillende vormen verbinding te maken met OpenVPN TCP.
  • UDP – is het snelste OpenVPN-protocol omdat het niet controleert op verloren of ongeordende pakketten. Het vervoert ze gewoon als ze aankomen.
  • TCP – is het meest betrouwbare OpenVPN-protocol omdat het controleert op datapakketfouten en deze corrigeert. Dit maakt het beter voor lange afstand of zwakke netwerksignalen, maar het is langzamer dan UDP.
  • Http-proxy – gebruikt een TCP-verbinding die verborgen is op de reguliere internetpoort 80 om meer privacy te bieden
  • OBFS en OBFS hybride proxy’s– zijn TCP-verbindingen die versluierd (vervormd) zijn op een poort gekozen door de Private Tunnel-software. Dit biedt nog meer privacy tegen diepgaande pakketinspectie.

Private Tunnel Windows Client-instellingen

 • Time-outs voor verbinding – controleer de tijd voordat een verbinding als een mislukking wordt beschouwd en opnieuw wordt geprobeerd. Het kan de volgende waarden aannemen: adaptief, 6 seconden, 20 seconden, 30 seconden, 1 minuut, 1 minuut 30 seconden en twee minuten. Adaptief is de standaard waarmee de software kan beslissen met behulp van enkele interne verbindingsparameters.

Windows VPN-client in actie

Nu we de verbindingsinstellingen voor de Windows-client hebben bekeken, kunnen we deze in actie bekijken. Het wijzigen van virtuele locaties is eenvoudig. Klik op de knop “Verbinding verbreken” en selecteer vervolgens “Ja” wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op de laatste locatie waarmee u succesvol bent verbonden. Merk op dat deze locatie nu bovenaan de regiolijst staat. Kies nu een andere locatie zoals Montreal, QC in Canada om uw regionale verandering te voltooien.

De verbinding verbreken en een nieuwe virtuele locatie kiezen

Laten we nu verbinding maken met het Private Tunnel VPN-netwerk en virtuele regio’s wijzigen zonder eerst de verbinding te verbreken. Klik eerst op “Connect”. Merk op dat de locatie in Montreal nu bovenaan de lijst staat. Scroll naar beneden en selecteer de locatie Verenigd Koninkrijk, Londen. Dit geeft een prompt weer met de vraag of u wilt overschakelen van de servers van Montreal naar Londen. Als u op “Ja” klikt, is uw wijziging in de virtuele regio Londen voltooid.

Virtuele regio's wijzigen met behulp van de Private Tunnel-service

Zoals u kunt zien, is het installeren en gebruiken van de Private Tunnel-client voor Windows eenvoudig. Er zijn enkele basisverbindingsinstellingen voor de client, maar de meeste gebruikers kunnen de standaardinstellingen gewoon accepteren. Verbinding maken met een server op het Private Tunnel VPN-netwerk duurt slechts een paar klikken. Als u verbinding wilt maken met of verbinding wilt maken met een server in de huidige regio, selecteert u de bijbehorende knop. Om virtuele locaties te wijzigen, kiest u gewoon een nieuwe regio en zegt u ‘Ja’ tegen de resulterende prompt.

Bezoek Private Tunnel

Private Tunnel VPN Android-app

De Android-app installeren

Bezoek de Private Tunnel VPN-website, scrol omlaag naar het downloadgedeelte op uw mobiele apparaat en tik op het Android-pictogram. Dit opent de Private Tunnel VPN-installatiepagina in de Google Play Store. Tik op de knop “Installeren” om het downloaden naar je Android-telefoon te starten. Wanneer de installatie is voltooid, tik je op “Openen” om het te gebruiken.

Private Tunnel Android App Installation

Aanmelden bij de Android-app

Voordat u de Private Tunnel VPN-service op uw telefoon of tablet kunt gebruiken, moet u uw account verifiëren. Voer eenvoudig het e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft gebruikt om uw account aan te maken om uw abonnement te verifiëren. Tik op de knop ‘Inloggen’ om de app voor het eerst te gebruiken.

Private Tunnel Andriod App Login

Uw eerste Android-app-verbinding maken

Het VPN-gateway-scherm voor de app wordt geopend. Vanaf hier maakt u uw eerste verbinding met het Private Tunnel-netwerk. Tik gewoon op de regio Ashburn, VA in de Verenigde Staten. Merk op dat het is aangevinkt, wat aangeeft dat het de huidige virtuele regio is. Dit zal u vragen om Private Tunnel de verbinding met het VPN-netwerk te laten maken. Tik op “OK” om dit te accepteren en de installatie voor uw virtuele locatie in Virginia wordt voltooid.

Uw eerste Private Tunnel VPN-verbinding

Het verbonden dashboard-app-scherm toont een kaart met een locatiemarkering, uw huidige VPN-gateway, het IP-adres toegewezen door de server en het gebruikte protocol / poort. Rechts scrollen opent een scherm met de upload- en downloadbandbreedte in de loop van de tijd. Dit wordt zowel numeriek als grafisch weergegeven.

Voordat we de app in actie grondiger bekijken, moeten we eerst het app-menu bekijken.

Private Tunnel voor Android App Menu

Dit is toegankelijk door te tikken op het pictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek van het dashboardscherm. De menu-items zijn als volgt:

 • Helpen – opent de ondersteuningspagina op de Private Tunnel-website.
 • Instellingen – hiermee kunt u het verbindingsprotocol en de time-out wijzigen. We zullen deze in een minuut onderzoeken.
 • Kennisgevingen – toont de nieuwste app-meldingen.
 • Logbestand – toont het verbindingslogboek en stelt u in staat om het te delen met Private Tunnel-ondersteuning als u problemen ondervindt.
 • Mijn abonnement – opent de informatiepagina van uw portalabonnement.
 • Uitloggen – vraagt ​​u om uw huidige verbinding te sluiten en logt u uit bij de app.

Private Tunnel Android App Menu

Private Tunnel voor Android App-instellingen

De verbindingsinstellingen voor de Android-app die u kunt wijzigen, zijn als volgt:

 • VPN-protocollen – zijn allemaal gebaseerd op OpenVPN.
  • Aangepaste – is het standaardprotocol. Het probeert UDP te gebruiken om verbinding te maken en rolt over naar TCP als dat niet lukt.
  • UDP – is het snelste OpenVPN-protocol omdat het geen foutcontrole uitvoert.
  • TCP – Is langzamer dan UDP omdat het datapakketfouten corrigeert.
  • Http-proxy – een TCP-protocol doorgegeven via poort 80.
  • OBSF-proxy – een TCP-protocol dat wordt doorgegeven via een door de software gekozen poort.

Private Tunnel VPN Android App-protocollen in actie

 • Time-out van verbinding – is de wachttijd voordat de verbindingspoging wordt gestart. Je kunt het instellen voor 10 seconden, 30 seconden, 1 minuut, 2 minuten of continu opnieuw proberen.

Android VPN-app in actie

De verbinding met een Private Tunnel VPN-server verbreken en naar een andere in een andere regio veranderen, is eenvoudig. Tik eerst op de verbindingsschakelaar om de verbinding met uw huidige server te verbreken. Tik vervolgens op de locatienaam. Dit opent de gatewaylijst met onze huidige regio bovenaan. Scroll naar beneden en selecteer de regio Montreal, CA die uw verbinding met de nieuwe server voltooit.

Privétunnelservers loskoppelen en wijzigen

Om virtuele regio’s te wijzigen zonder de verbinding met uw huidige te verbreken, tikt u op de huidige verbinding om de VPN-gatewaylijst te openen. Selecteer vervolgens uw nieuwe locatie zoals Londen, Verenigd Koninkrijk. Tik op “OK” wanneer daarom wordt gevraagd om de verbinding te wijzigen om het proces te voltooien.

Veranderende regio's met de Private Tunnel Android-app

De Private Tunnel VPN Android-app is eenvoudig te installeren op je telefoon of tablet. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om met slechts een tik of twee verbinding te maken met hun service. Server swaps naar nieuwe regio’s kunnen worden gemaakt zonder de verbinding te verbreken. Dit maakt het eenvoudig om virtuele regio’s te wijzigen om toegang te krijgen tot uw lokale bank of favoriete streaming-inhoud.

Private Tunnel VPN Speed ​​Test

De algehele prestaties van het Private Tunnel-netwerk waren goed. De snelheidstest laat zien dat hun netwerk naar tevredenheid presteerde. Zoals bij de meeste providers, was er enig verlies in internetsnelheid tijdens het verbinden met de Private Tunnel-service. Het verlies is voornamelijk te wijten aan de rekenkosten die gepaard gaan met het versleutelen van al uw internetverkeer.

Private Tunnel Speed ​​Test

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de versleutelde Private Tunnel-verbinding onze basis ISP-downloadsnelheid van 28,30 Mb / s naar 23,72 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 16% voor een server in Chicago, een gematigde daling, maar nog steeds acceptabel. Dit prestatieverlies wordt gecompenseerd door de extra beveiliging die wordt geboden door hun codering. Gemoedsrust tijdens het surfen in uw favoriete coffeeshop of het kijken naar uw favoriete programma terwijl u wacht op uw volgende vlucht, is het verlies aan downloadsnelheid waard.

Gevolgtrekking

Private Tunnel is sinds 2004 actief op het gebied van internetprivacy. Hun netwerk wordt beheerd door OpenVPN Technologies Inc., de ontwikkelaar van het open source OpenVPN-protocol dat door veel VPN-providers wordt gebruikt. Dit heeft hen behoorlijk wat geloofwaardigheid gegeven in de branche.

Hun netwerk is relatief klein, maar omvat de meest populaire online regio’s. Het heeft servers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Private Tunnel VPN heeft meer dan 50 servers in 12 verschillende landen met meerdere locaties in de Verenigde Staten. Het netwerk heeft geen beperkingen voor P2P-verkeer, maar aangezien ze wel enkele verbindingsgegevens registreren, is dit misschien niet de beste keuze voor torrent-gebruikers. Alleen apparaten die OpenVPN ondersteunen, kunnen verbinding maken met hun netwerk, alle andere protocollen mislukken de verbinding.

Private Tunnel heeft aangepaste software voor gebruikers van Windows, Mac OS X, iOS, Amazon en Android. Hun apps zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn ook eenvoudig te gebruiken omdat ze maar een paar instellingen hebben om aan te passen. Hun software ondersteunt alleen het OpenVPN-protocol. Alle protocolopties die ze bieden, gebruiken 128-bits AES-codering. De software biedt bescherming tegen internetlekken en DNS-queries.

Private Tunnel heeft een live chat-agent op hun website. Op basis van onze ervaring is het 24/7/365. Hun chatagenten hebben kennis van algemeen VPN-gebruik, vragen over facturering en technische vragen op laag niveau. Meer betrokken technische problemen worden door senior technisch personeel afgehandeld via e-mail en online tickets. Van de drie tickets die we plaatsten, werden ze allemaal binnen een paar uur beantwoord. Ze hebben ook een kleine FAQ voor ondersteuning en een up-to-date aanwezigheid op sociale media.

Wat we het leukst vonden aan Private Tunnel VPN:

 • Aangepaste clients voor Windows, Mac OS X.
 • Mobiele apps voor iOS-, Amazon- en Android-apparaten.
 • Bescherming tegen lekken, DNS-query’s en malware.
 • Nieuwe gebruikers krijgen een gratis proefaccount van 7 dagen.
 • Eerlijke prijs voor hun service.
 • Flexibel plan voor kleine bedrijven.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Breid het netwerk uit met meer locaties (Oost-Europa, Oceanië en Zuid-Amerika).
 • Voeg een kill-schakelaar toe aan hun software.
 • Verhoog de gelijktijdige verbindingen voor het vaste plan.

Het Private Tunnel VPN-netwerk heeft servers op drie continenten. Hun netwerk heeft servers in Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Ze bieden een gratis proefperiode van 7 dagen voor nieuwe accounts. Dit geeft u voldoende tijd om hun service en ondersteuning te testen. Als het aan al uw online behoeften voldoet, kunt u zich aanmelden vanaf slechts $ 35 per jaar.

Bezoek Private Tunnel

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map