PrivateVPN Beoordeling 2018

Onze PrivateVPN-beoordeling begint met op te merken dat ze een in Zweden gevestigde privacyservice zijn die sinds 2009 in de branche actief is. In de loop der jaren hebben ze hun VPN-netwerk uitgebreid met meer dan 80 serverlocaties in meer dan 56 landen. Hun service heeft aangepaste software voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. Dit maakt het voor bijna iedereen gemakkelijk om de service te installeren en er verbinding mee te maken. Als u op zoek bent naar een VPN om uw internetverkeer te beveiligen, is PrivateVPN wellicht iets voor u. Het beschermt uw privacy en verwijdert geografische beperkingen van enkele van de meest populaire streamingdiensten, waaronder Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer.


PrivateVPN beoordeling

PrivateVPN-prijzen en speciale aanbiedingen

Net als veel andere VPN’s vandaag, biedt PrivateVPN gebruikers toegang tot alle functies van hun VPN-service, ongeacht het abonnement dat u kiest. Hun service wordt momenteel op de markt gebracht in drie verschillende termijnen. Deze voorwaarden omvatten termijnen van 1 maand, 3 maanden en 12 maanden.

PrivateVPN biedt promotionele kortingen op deze pakketten die toenemen met de looptijd. Een maand service kost u $ 8,21 per maand. Je kunt je voor 3 maanden aanmelden voor $ 5,63 per maand. Hiermee bespaart u 48% op de normale maandelijkse prijs. Als u echter de meest populaire en beste prijs-kwaliteitverhouding wilt, moet u zich abonneren op de special van 13 maanden. Hiermee kunt u genieten van alle voordelen van hun VPN-netwerk voor slechts $ 4,15 per maand. Dit is een besparing van meer dan 62% ten opzichte van de reguliere maandelijkse prijzen van PrivateVPN.

PrivateVPN-prijzen

PrivateVPN-servicevoordelen

Alle PrivateVPN-gebruikers hebben toegang tot alle servicefuncties, ongeacht de betalingstermijn. Deze voordelen zijn onder meer:

 • Maatwerk software – dat maakt het voor Windows-, Mac OS X-, iOS- en Android-gebruikers gemakkelijk om verbinding te maken met het PrivateVPN-netwerk.
 • VPN-netwerk  – toegang die bestaat uit meer dan 80 verschillende locaties in 56 verschillende landen.
 • VPN-servers – snel met Gigabit-poorten en hoogwaardige internetbronnen.
 • Zes verbindingen – 6 gelijktijdige verbindingen op één account, wat het goed maakt voor gezinnen.
 • Verwijder geografische beperkingen – deblokkeer Netflix, Hulu en BBC iPlayer overal ter wereld.
 • Meerdere VPN-protocollen – OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPsec, IKEv2 en PPTP.
 • Versleutelingssterkte – kies tussen AES-128 en AES-256
 • HTTP en SOCKS5 – proxy-ondersteuning voor alle abonnees.
 • P2P en Torrent  – P2P vriendelijk. Ze raden hiervoor Zweedse servers aan omdat ze volledige controle hebben over wie er toegang toe heeft.
 • Geldteruggarantie – laat abonnees genieten van 30 dagen risicovrije service om het PrivateVPN-netwerk en de ondersteuning uit te testen.
 • Onbeperkte Bandbreedte – onbeperkt uploaden en downloaden voor alle abonnees.

Naast deze functies krijgen PrivateVPN Windows-gebruikers ook toegang tot geavanceerde functies zoals IPv6- en DNS-lekbescherming, een kill-schakelaar en een applicatie-verbindingsbewaker die internettoegang voor individuele programma’s kan doden.

PrivateVPN-betalingsopties

PrivateVPN-betalingsoptiesPrivateVPN accepteert een paar verschillende manieren om voor hun service te betalen. De eerste hiervan is dat ze de meeste grote creditcards accepteren. De kaarten die ze accepteren zijn Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover en Diners Club International.

Als u het type persoon bent dat al uw online transacties graag op één centrale locatie bewaart, kunt u met PrivateVPN zich aanmelden met een PayPal-account. Als u tot slot anoniem wilt blijven, kunt u Bitcoin gebruiken voor uw abonnement.

PrivateVPN gratis proefperiode en garantie

In tegenstelling tot veel andere providers van vandaag, biedt PrivateVPN nieuwe gebruikers een gratis proefperiode van 7 dagen van hun VPN-netwerk. U moet de gratis proefperiode aanvragen bij hun ondersteuningsteam. U ontvangt een e-maillink om uw ticketaanvraag te volgen. Via deze link kunt u een account aanmaken om uw tickets te bekijken. Als reactie op uw ticket wordt een link verzonden om uw gratis proefperiode vast te stellen.

PrivateVPN-proefaccount maken

Naast deze gratis proefperiode biedt PrivateVPN ook nieuwe abonnees een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft u meer dan voldoende tijd om hun netwerkcompatibiliteit met al uw apparaten volledig te testen. U kunt er ook voor zorgen dat u tevreden bent met de dekking en ondersteuning van hun website. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met hun service, betalen zij uw volledige aankoopprijs terug.

De PrivateVPN geld-terug-garantie is van toepassing op alle nieuwe klanten die zich registreren op hun website en de service annuleren binnen 30 dagen na hun aankoopdatum. Alle terugbetalingen worden verwerkt binnen 5 werkdagen na de bevestigde annuleringsdatum.

PrivateVPN netwerk- en serverlocaties

PrivateVPN maakt gebruik van (snelle) netwerkservers van hoge kwaliteit met Gigabit-poorten en biedt onbeperkte bandbreedte. Hun netwerk bestaat momenteel uit meer dan 80 VPN-serverlocaties verdeeld over 56 afzonderlijke landen en breidt nog steeds uit. Deze servers zijn verspreid over zes grote continenten om de PrivateVPN-service te optimaliseren. Ze hebben servers in Afrika, Azië, Europa, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

PrivateVPN-servernetwerk

Hun netwerk heeft meerdere serverlocaties in landen als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk met populaire streaming-mediaservices zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer. Het heeft ook meerdere locaties in Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Zweden om hun netwerkprestaties te verbeteren en P2P- en Torrent-verkeer mogelijk te maken.

Hier is een lijst met serverlocaties in elk land, gesorteerd op continent:

 • Afrika
  • Egypte, Caïro; Zuid-Afrika, Johannesburg
 • Azië
  • Hong Kong; India, Chennai; Indonesië, Jakarta; Israël, Petach Tikva; Japan, Tokio; Maleisië, Kuala Lumpur; Zuid-Korea, Seoul; Singapore; Taiwan, Taipei; Thailand, Bangkok; Turkije Istanbul; Vietnam, Ho Chi Minh-stad
 • Europa
  • Oostenrijk, Wien; België, Brussel; Bulgarije, Sofia; Kroatië, Zagreb; Cyprus, Nicosia; Tsjechië, Praag; Denemarken, Kopenhagen; Finland, Helsinki;
  • Frankrijk, Paris 1; Paris 2;
  • Duitsland, Frankfurt 1; Frankfurt 2; Frankfurt 3;
  • Griekenland, Athene; Hongarije, Boedapest; IJsland, Reykjavik; , Ierland, Dublin; Isle of Man, Ballasalla;
  • Italië, Arezzo – Sky / RAI, Milaan – Netflix;
  • Letland, Riga; Litouwen, Siauliai; Luxemburg, Steinsel; Malta, Qormi; Moldavië, Chisinau;
  • Nederland, Amsterdam 1; Amsterdam 2;
   Noorwegen, Oslo; Polen, Warschau 3; Portugal, Lissabon; Roemenië, Boekarest; Rusland, St. Petersburg;
  • Zweden, Kista; Stockholm;
   Slowakije – Bratislava, Zwitserland, Zürich; Spanje, Madrid;
   Verenigd Koninkrijk, Londen 1 – Netflix; Londen 2; Londen 3 – BBC / Netflix; Manchester – BBC;
  • Oekraïne, Kiev
 • Oceanië
  • Australië, Sydney; Nieuw-Zeeland, Auckland
 • Noord Amerika
  • Canada, Toronto – Netflix; Vancouver
  • Costa Rica, San Jose; Mexico, Mexico-Stad
  • USA, Atlanta; Buffalo – Netflix / Hulu; Chicago; Dallas; Las Vegas; Los Angeles – Netflix; Miami; New Jersey; New York 1 – Netflix / Hulu; New York 2 – Prime; Feniks
 • Zuid-Amerika
  • Argentinië, Buenos Aires; Brazilië, Sao Paulo; Colombia, Bogota

PrivateVPN staat HTTP- en SOCKS5-proxyverbindingen toe aan hun netwerkservers via respectievelijk poort 8080 en 1080 voor degenen die er een nodig hebben. Hun netwerk staat VoIP-, P2P- en Torrent-verkeer toe en moedigt het zelfs aan. Ze raden u aan hiervoor hun Zweedse VPN-servers te gebruiken, omdat zij daar absolute controle over hebben. Verbinding maken met OpenVPN TUN + UDP + 1194 voor locaties Zweden, Noorwegen, Duitsland – Frankfurt 1, Nederland 1, Oekraïne, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk – Londen 2, Frankrijk – Parijs, VS – Buffalo en de VS – Los Angeles zal u voorzien van een publiek dynamisch dedicated IP-adres. Bovendien is poortdoorschakeling toegestaan ​​op het PrivateVPN-netwerk. Neem contact op met hun technische ondersteuning voor meer informatie hierover.

Bezoek PrivateVPN

Bescherming van uw privacy en anonimiteit met PrivateVPN

Zweden heeft de afgelopen jaren een aantal wetten aangenomen die het verzamelen van internetinformatie vereisen. Uit enig onderzoek blijkt echter dat deze voorschriften alleen van toepassing zijn op ISP’s binnen Zweden. Hoewel deze situatie niet ideaal is, zijn ze nog niet van toepassing op VPN-services.

Bijgevolg. PrivateVPN is een echte no-log VPN-service en er is nog nooit een gebruiker aangeklaagd wegens schendingen van de informatie die hij bijhield. In alle gevallen hebben ze verklaard dat ze het VPN- of proxyverkeer van hun abonnees niet registreren en niet kunnen helpen bij deze onderzoeken. In hun website FAQ stellen ze dit in antwoord op een gebruikersvraag?

+ Registreer je mijn dataverkeer terwijl ik op het internet surf via PrivateVPN?
Nee, we produceren NOOIT logs van enig dataverkeer.

Behalve dat ze geen logboeken bijhouden, staan ​​ze ook betalingen met Bitcoin toe. Dit betekent dat alles wat nodig is om een ​​PrivateVPN-account aan te maken een e-mailadres, gebruikersnaam en een wachtwoord is. Dit kan helpen om uw anonimiteit te verbeteren wanneer u hun service gebruikt. Hun aangepaste software beschermt ook tegen IPv6- en DNS-lekken, heeft een internet-kill-schakelaar en maakt automatisch opnieuw verbinding om u te helpen uw internetprivacy te behouden terwijl u hun VPN-netwerk gebruikt. We denken daarom dat het gebruik van hun service uw online privacy zal helpen beschermen. Zorg er zoals altijd voor dat u hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid zelf bekijkt.

Het beveiligen van uw online verkeer met PrivateVPN

PrivateVPN standaardprotocollen

PrivateVPN gebruikt OpenVPN als hun standaardprotocol voor hun aangepaste softwaretoepassingen voor Windows, Mac OS X en Android. Er wordt algemeen aangenomen dat dit het beste VPN-protocol is dat momenteel beschikbaar is, omdat het een uitstekende beveiliging biedt, gebalanceerd met minimaal snelheidsverlies. Bovendien gebruiken ze IKEv2 als hun standaardprotocol voor hun iOS-app. Dit is een goed protocol om te gebruiken met iPhone en iPad omdat het als veilig wordt beschouwd en multi-homing ondersteunt. Hierdoor kan het de VPN-verbinding behouden bij het overschakelen van Wi-Fi naar mobiele netwerken en ondersteunt het automatisch opnieuw verbinden als de service per ongeluk wordt verbroken.

RSA- 2048 Handdruk

PrivateVPN gebruikt TLSv1.2 voor serververificatie en controle om de initiële coderingstunnel tot stand te brengen. Het gebruikt RSA-2048-bitcertificaten voor verificatie van alle onderhandelde sleutels. Certificaten worden geverifieerd met SHA384 en Ephemeral Diffie-Hellman (DHE) -sleutels worden gebruikt om voorwaartse geheimhouding vast te stellen. Zodra over deze sleutels is onderhandeld, worden ze overgedragen via de beveiligde tunnel tussen de VPN-server en clientapparaten. Dit zorgt ervoor dat slechts een klein venster met internetverkeer kan worden gehackt, zelfs als de kwaadwillende partij toegang krijgt tot het apparaat of de server. Het door PrivateVPN gebruikte cijfer is TLSv1.2, cijfer TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 2048 bit RSA.

Data encryptie

PrivateVPN gebruikt Advanced Encryption Standard (AES) met 256-bit sleutellengte in Cipher Block Chaining-modus. Dit wordt meestal geschreven als AES-256-CBC. Dit is het algoritme dat door de Amerikaanse regering wordt gebruikt voor geheime documenten en dat voor elke toepassing als veilig en snel wordt beschouwd.

Gegevensverificatie

Gegevensverificatie wordt afgehandeld met behulp van een SHA256 HMAC-algoritme. Dit zorgt ervoor dat uw verkeer tegen Man in the Middle (MitM) -aanvallen. De standaardprotocollen en algoritmen die door het PrivateVPN-netwerk zijn geïmplementeerd, zorgen ervoor dat al uw internetverkeer veilig wordt versleuteld. Dit zou u gemoedsrust moeten geven tijdens het streamen van uw favoriete films of bij het openen van uw online bankdiensten.

PrivateVPN-ondersteuning

PrivateVPN heeft online chat op hun website via live agentsoftware. De meeste keren dat we het testten, was er niemand beschikbaar om ons verzoek te beantwoorden, maar we ontvingen een e-mail met ons ticketnummer en een bericht dat we ons antwoord binnen 24 uur zouden moeten hebben. De meeste van onze verzoeken werden echter binnen een paar uur beantwoord.

Naast livechat hebben ze ook een ondersteuningspagina op hun website met een FAQ-database en visuele handleidingen om hun service handmatig te installeren met behulp van een aantal protocollen. Ze hebben ook handleidingen om hun service te gebruiken met verschillende apparaten zoals routers. Vervolgens hebben ze een blog waar je hun nieuwste netwerkinformatie en andere beveiligingsproblemen kunt vinden. Ten slotte zijn ze aanwezig op sociale media op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube.

Bezoek PrivateVPN

Hands on: PrivateVPN

PrivateVPN heeft aangepaste software voor Windows-, Mac OS X-, iOS- en Android-gebruikers waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met hun service. Deze applicaties gebruiken het OpenVPN-protocol voor alles behalve de iOS-app. De iOS-app is standaard ingesteld op het IKEv2-protocol. De minimumvereisten voor de respectieve klanten zijn als volgt:

 • ramen – Windows 7, 8, 8.1 en 10.
 • Mac OS X – Mac OS 10.8 of hoger.
 • iOS – iPhone en iPad iOS versie 9.0 of hoger.
 • Android – Android 4.0.4 of hoger

Een PrivateVPN-account aanmaken

Voordat u PrivateVPN kunt gebruiken, moet u eerst een account voor de service maken. Dit is een proces in drie stappen.

 1. Kies uw VPN-pakket.
 2. Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord voor uw account.
 3. Kies de betalingsmethode en voltooi de aankoop.

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u hun software downloaden en op uw apparaat installeren.

De PrivateVPN-software downloaden

U kunt de VPN-software voor uw apparaat downloaden van de PrivateVPN-website. Klik op “Bekijk onze software” onder “Waarom PrivateVPN?” in het hoofdmenu van de website. Dit opent een pagina waar u de juiste software voor uw apparaat kunt downloaden.

De PrivateVPN Custom Software downloaden

Als u op Windows of Mac OS X klikt, wordt de downloadknop voor uw respectieve besturingssysteem weergegeven. Als u op deze knop klikt, wordt de installatiesoftware naar uw computer overgebracht. De links voor iOS en Android openen de respectievelijke winkels. Daar aangekomen kunt u het installatieproces voltooien.

PrivateVPN Windows Client

De Windows-client installeren

Nadat u de client naar uw computer hebt gedownload, moet u deze als beheerder uitvoeren. De installatie is eenvoudig omdat u alleen de TOS hoeft te accepteren en vervolgens op de knop “Installeren” moet klikken om het proces te voltooien.

De PrivateVPN Windows Clien installeren

Daarna moet u uw computer opnieuw opstarten voordat u de Windows PrivateVPN-clientsoftware kunt openen, dus selecteer nu “Opnieuw opstarten”.

Zodra uw computer opnieuw is opgestart, kunt u de PrivateVPN-software uitvoeren. Wanneer het voor het eerst wordt geopend, moet u uw inloggegevens invoeren en verifiëren om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft gebruikt om uw account aan te maken..

PrivateVPN Windows Client Login

Nadat u uw inloggegevens heeft ingevoerd, selecteert u de schakelaar “Onthoud mij” zodat u ze niet telkens opnieuw hoeft in te voeren wanneer u de software start. Klik daarna op de knop “Inloggen” om het eenvoudige dashboard te openen. U kunt een VPN-serverlocatie kiezen, verbinding maken en de verbinding met dit scherm verbreken. U kunt zich ook vanuit dit scherm afmelden bij de software, maar houd er rekening mee dat u uw referenties opnieuw moet invoeren als u dat doet.

Geavanceerd dashboard en instellingen

Naast het eenvoudige dashboard waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met en loskoppelen van het PrivateVPN-netwerk, is er ook een geavanceerd dashboard waar u opstart-, verbindings- en andere geavanceerde softwarefuncties kunt selecteren. Als u op de knop “Geavanceerd” klikt, wordt het geavanceerde dashboardscherm weergegeven dat hieronder wordt weergegeven met de verbindingsprotocollen en coderingskeuzes. U moet de verbinding met de PrivateVPN-service verbreken voordat u wijzigingen in dit scherm kunt aanbrengen.

Dit geavanceerde dashboardscherm toont uw huidige virtuele externe IP-adres, verbindingsstatus, huidige of recent verbonden serverlocatie, verbindingsprotocol, versleutelingsalgoritme en sterkte, en sessieduur. Hiermee kunt u uw virtuele locatie selecteren die we later in onze beoordeling zullen demonstreren.

U kunt ook de volgende verbindingsparameters wijzigen:

 • Connectie type – laat je alternatieve VPN-protocollen kiezen.
  • OpenVPN (TUN + UDP + 1194) – is de standaard die wordt gebruikt door de PrivateVPN-service en zou voor de meeste gebruikers het beste moeten zijn. Het biedt de beste balans tussen veiligheid en snelheid, maar controleert niet op fouten.
  • OpenVPN (TUN + TCP + 443) – biedt een alternatief voor de standaard VPN die werkt op minder stabiele netwerken of verbindingen over een lange afstand omdat het foutcontrole en -correctie bevat. Hierdoor is het ook langzamer dan zijn UDP-tegenhanger.
  • OpenVPN (TAP + UDP) – wordt niet aanbevolen en gebruikt 128-bit blowfish-codering.
  • L2TP / IPSec – is een alternatief beveiligd VPN-protocol dat dubbele inkapseling gebruikt en over het algemeen langzamer is dan OpenVPN.
  • PPTP – wordt niet langer als veilig beschouwd en mag alleen worden gebruikt als u geen interesse heeft in beveiliging of als geen ander protocol werkt.

PrivateVPN geavanceerde dashboardverbindingsinstellingen

 • OpenVPN-codering – kunt u soms betere snelheidsverbindingen krijgen door in sommige gevallen computationeel snellere algoritmen (GCM) in plaats van (CBC) te gebruiken. U kunt de coderingssterkte ook variëren tussen 256-bits en 128-bits sterkte als u geen maximale coderingsbeveiliging nodig heeft.

PrivateVPN Geavanceerde instellingenscherm

Het tweede tabblad van de geavanceerde interface bevat opstartopties, taalkeuze, adapterreparatie en de mogelijkheid om de verbindingslogbestanden te bekijken op uw recente verbindingen. Met de opstartinstellingen kunt u het volgende doen:

 • Opstartopties – door beide in te stellen, zorgt u ervoor dat u altijd verbonden bent wanneer u uw Windows-machine gebruikt.
  • Start de client bij het opstarten van het systeem
  • Maak automatisch verbinding bij het opstarten

PrivateVPN-instellingenscherm

 • Maak automatisch opnieuw verbinding bij een verbindingsfout – zorgt voor een veilige verbinding.
 • Geef Windows-meldingen weer – zodat u altijd weet wanneer uw verbinding wordt verbroken.
 • Open de map logs – zodat u verbindingsproblemen kunt onderzoeken of ze naar de ondersteuning kunt sturen voor hulp daarbij.

PrivateVPN Connection Guard-scherm

Dit scherm heeft extra beveiligingsfuncties van de PrivateVPN-service. Deze omvatten het volgende:

 • IPv6-bescherming – blokkeert de verzending van IPv6-berichten tijdens het gebruik van de service.
 • DNS-lekbescherming – voert alle DNS-verzoeken uit via de PrivateVPN-netwerkservers.
 • Dodemansknop – stopt uw ​​internetservice als de VPN-verbinding per ongeluk wordt verbroken.

PrivateVPN Connection Guard

 • Applicatiebescherming – zodra het actief is, fungeert het als een individuele internet-kill-schakelaar voor alleen de applicaties die u hebt toegevoegd aan de lijst met applicatiebewakers. We raden aan om programma’s die bestanden en browsers downloaden hier toe te voegen als u deze functie inschakelt.

Verbinding maken met de PrivateVPN-service

Nu we de software-instellingen op de geavanceerde interface hebben onderzocht, gaan we kijken hoe gemakkelijk het is om verbinding te maken met het PrivateVPN-netwerk. Als u op de knop “Eenvoudig” klikt, keert u terug naar de vereenvoudigde gebruikersinterface. Eenmaal daar klikt u op de huidige locatie om door de lijst met verschillende locaties te bladeren. Kies een nieuwe virtuele locatie. Merk op dat sommige ervan zijn ingesteld voor specifieke doeleinden, zoals het deblokkeren van Netflix of Hulu.

Verbinding maken met een PrivateVPN-server via de eenvoudige interfaceNadat u uw nieuwe virtuele locatie heeft gekozen, klikt u eenvoudig op de knop “Verbinden” om het proces te voltooien. Merk op dat het plugpictogram nu groen wordt weergegeven en verbonden in plaats van oranje en losgekoppeld. Als je meer informatie wilt over je verbinding, klik dan op de knop “Geavanceerd”.

PrivateVPN geavanceerde verbindingsschermVervolgens kunt u de verbinding met uw huidige server verbreken via een van beide interfaces door simpelweg de respectievelijke knop “Verbinding verbreken” te kiezen.

Zoals u kunt zien, maakt de PrivateVPN Windows-client het gemakkelijk om verbinding te maken met de virtuele locatie die u wilt gebruiken. Met slechts een paar klikken kunt u uw favoriete streaming mediaservices veilig bekijken vanaf uw eigen bank of terwijl u op vakantie bent, waar ook ter wereld. U kunt ook met een gerust hart toegang krijgen tot uw bankgegevens, zodat uw persoonlijke gegevens samen met uw internetprivacy veilig worden beschermd.

Bezoek PrivateVPN

De PrivateVPN Mac OS X-app

De Mac OS X-app is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. De functionaliteit is vergelijkbaar met zijn Windows-tegenhanger, maar heeft nog niet enkele van de meer geavanceerde functies. De app maakt ook standaard gebruik van het OpenVPN-protocol. Het is nog in ontwikkeling, maar het laat je een virtuele server selecteren om verbinding mee te maken. Met een paar klikken bent u verbonden met het PrivateVPN-netwerk en beschermt u al uw internetverkeer terwijl u uw iMac of MacBook gebruikt.

De PrivateVPN Android-app

Het installeren en gebruiken van de PrivateVPN Android-app om verbinding te maken met hun netwerk is eenvoudig. Met slechts een paar tikken kun je het gebruiken om bijna overal ter wereld verbinding te maken met hun service.

De PrivateVPN-app installeren

Open eerst de PrivateVPN-website vanaf uw Android-apparaat en tik op het Android OS-pictogram. Scroll naar beneden en tik op de knop “Download voor Android”. Dit opent de installatiepagina in de Google Play Store. Tik op de knop “Installeren” om de app over te zetten naar je Android-telefoon. Tik op de knop “Openen” om de app voor het eerst uit te voeren.

PrivateVPN Android App InstallationWanneer de app wordt geopend, moet u de inloggegevens van uw account invoeren. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gebruikt om je PerivateVPN-account aan te maken. Tik vervolgens op de knop ‘Inloggen’ om de hoofdapp-interface te openen.

PrivateVPN Inloggen

Voordat we kijken hoe gemakkelijk het is om de app te gebruiken om verbinding te maken met het PrivateVPN-netwerk, willen we eerst de instellingen bekijken. Deze instellingen zijn toegankelijk door te tikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het hoofddashboardscherm.

PrivateVPN Android-app-instellingen

Als u op “Account” of “Verbindingslogboek” tikt, wordt een scherm weergegeven met respectievelijk uw huidige accountgegevens of het sessieverbindingslogboek. Het scherm bevat ook instellingen waarmee u het volgende kunt kiezen:

 • OpenVPN-poort
  • 443 TCP – de poort die normaal gesproken wordt gebruikt voor HTTPS-verkeer
  • 1194 UDP – is de standaard OpenVPN-poort
 • OpenVPN-codering – 
  • AES-128-GCM – is de standaard met de beste balans tussen snelheid en beveiliging.
  • AES-256-GCM – is ook snel, maar biedt een hoger versleutelingsniveau.
  • AES-128-CBC – kan op sommige apparaten een iets langzamer algoritme zijn.
  • AES-256-CBC – is de codering die wordt gebruikt voor geheime documenten van de Amerikaanse regering.

PrivateVPN Android App-instellingen

Naast deze instellingen heeft de Android-app ook een aantal schakelaars om te proberen ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met de PrivateVPN-service wanneer je je Android-apparaat gebruikt. Ze omvatten het volgende:

 • Maak opnieuw verbinding – zal automatisch proberen opnieuw verbinding te maken bij een verbindingsfout.
 • IPv6-lekbescherming – blokkeert IPv6-berichten bij gebruik van het VPN-netwerk.
 • Begin bij het opstarten – opent de app zodra u uw Android-apparaat opstart.
 • Maak verbinding bij het starten  – verbindt u automatisch met uw laatste succesvolle verbinding wanneer de app wordt geopend.
 • Meldingen weergeven – helpt u de verbindingsstatus van de app te controleren.

U kunt ook uitloggen via dit scherm, maar u moet uw inloggegevens opnieuw invoeren de volgende keer dat de app wordt geopend. Dit kan de automatische opstartopties verstoren. Nu we alle instellingen van de Android-app hebben bekeken, kunnen we deze in actie bekijken.

Verbinding maken via de PrivateVPN Android-app

Tik op de achterkant om terug te keren naar het hoofddashboard, tik op de huidige locatie en selecteer vervolgens de virtuele serverlocatie waarmee u verbinding wilt maken. In dit voorbeeld hebben we gekozen voor de locatie USA – New York 1 – Netflix / Hulu. Tik vervolgens op de knop “Connect”. Dit opent het verzoek om een ​​VPN-verbinding tot stand te brengen de eerste keer dat u verbinding maakt met het PrivateVPN-netwerk. Accepteer dit en uw locatie zal worden vastgesteld door uw echte locatie voor anderen te verbergen.

Eerste PrivateVPN Android APP-netwerkverbinding

Om uw huidige VPN-server te wijzigen, tikt u eenvoudig op de knop “Verbinding verbreken” en kiest u een andere locatie om verbinding mee te maken. Toen we besloten dat we BBC iPlayer wilden testen, zijn we overgestapt op de server VK – Londen – BBC / Netflix. Door op “Connect” te tikken, is de overgang voltooid. Tik op “Verbinding verbreken” om de verbinding te verbreken.

PrivateVPN-verbinding voor toegang tot een server in Londen en het VK

Zoals je kunt zien, maakt de Android-app het voor iedereen gemakkelijk om verbinding te maken met de PrivateVPN-service. Een paar tikken is alles wat nodig is om verbinding te maken met een van hun VPN-serverlocaties. Het gebruik van hun service beschermt al uw mobiele internetverkeer. Het wijzigen van virtuele locaties is net zo eenvoudig. Het loskoppelen van het netwerk vereist slechts een enkele tik.

Bezoek PrivateVPN

PrivateVPN iOS-app

De PrivateVPN iOS-app gebruikt het ingebouwde IKEv2-protocol voor VPN-serververbindingen. Daarom heeft het niet zoveel instellingen als zijn Android-tegenhanger. Functioneel hoewel het gelijk is aan de Android-app. Slechts een paar tikken zijn nodig om verbinding te maken met het PrivateVPN-netwerk. De interface is ook vergelijkbaar, wat de leercurve voor de service op meerdere apparaten vermindert.

PrivateVPN-snelheidstests

We waren aangenaam verrast door de algehele prestaties van het PrivateVPN-netwerk. Je kunt aan de snelheidstest hieronder zien dat hun netwerk heel goed presteerde. Zoals verwacht was er enig verlies in internetsnelheid terwijl verbonden met een van hun VPN-servers. Dit wordt veroorzaakt door de extra overhead die wordt veroorzaakt door het versleutelen van al uw online verkeer. Dit verlies was echter meer dan acceptabel in het geval van de PrivateVPN-service.

PrivateVPN snelheidstest

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van onze basis ISP van 66,01 Mb / s tot 63,49 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 4% naar een server in Chicago, wat meer dan acceptabel is en een van de beste die we hebben waargenomen. Dit minimale verlies aan verbindingssnelheid is de beveiliging en gemoedsrust zeker waard door hun netwerkservers te gebruiken om geografische beperkingen voor uw favoriete streaming mediaservices te omzeilen.

Conclusie

PrivateVPN is sinds 2009 actief op het gebied van internetprivacy. Hun netwerk bestaat uit meer dan 80 serverlocaties verspreid over 56 verschillende landen. Ze hebben meerdere servers in populaire landen zoals de VS, het VK, Canada en Nederland. Ze hebben ook meerdere locaties in veel andere landen in Europa om hun netwerkprestaties te verbeteren. Hun netwerk staat verbindingen toe met behulp van HTTP- en SOCKS5-proxy-connectins. Ze loggen geen informatie over hun gebruikers tijdens het gebruik van hun VPN- of proxyservices.

PrivateVPN is VoIP, P2P en Torrent-vriendelijk. Hoewel ze geen beperkingen hebben op P2P- of Torrent-verkeer, raden ze aan om hiervoor hun Zweedse VPN-servers te gebruiken. Ze hebben eerder op verzoeken om gebruikersgegevens gereageerd door te stellen dat ze de activiteiten van hun abonnees niet registreren tijdens het gebruik van hun VPN-servers of proxy’s. Dit omvat alle metadata.

Leden hebben toegang tot aangepaste software-apps voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. Deze apps zijn eenvoudig te installeren en stellen gebruikers in staat om eenvoudig verbinding te maken met alle serverlocaties in hun netwerk met slechts een paar muisklikken of tikken op het scherm. Hun Windows-, Mac OS X- en Android-apps bevatten enkele van de meer geavanceerde functies die beschikbaar zijn voor VPN’s, waaronder DNS-lekbescherming (alleen Windows), VPN-kill-schakelaar, poortdoorschakeling, een verscheidenheid aan externe poorten, IPv6-lekbescherming en bescherming van toepassingsverbindingen om het internet te doden voor individuele toepassingen.

Al hun apps bieden een aantal van de beste codering die in de branche beschikbaar is in AES-128 en AES-256. Alles behalve hun iOS-app is standaard ingesteld op OpenVPN vanwege het evenwicht tussen beveiliging en snelheid. De iOS-app is beveiligd met het ingebouwde IKEv2-protocol. Dit is een goede keuze voor mobiele apparaten vanwege de ondersteuning voor automatisch opnieuw verbinden en multi-homing.

PrivateVPN heeft een live chat-agent op hun website, maar deze wordt niet altijd gecontroleerd en lijkt meer op een 24/7/365 ticketing-service. Ze hebben een FAQ-database, handmatige tutorials en visuele installatiehandleidingen om verbinding te maken met hun service met behulp van verschillende protocollen en apparaten. Ze onderhouden ook een beveiligingsblog en een aanwezigheid op sociale media op verschillende sites.

Wat we het leukst vonden PrivateVPN:

 • Aangepaste clients voor Windows, Mac OS X.
 • Mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten.
 • Lekbescherming en een kill-schakelaar in de Windows-software.
 • 30 dagen geld-terug-garantie zonder beperkingen.
 • U kunt bij hun ondersteuning een gratis proefperiode van 7 dagen aanvragen.
 • Goede prijs op hun langere termijn-pakket.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg meer servers toe aan het netwerk.
 • Voeg een kill-switch en andere functies toe aan de Mac OS X-app.

Het PrivateVPN-netwerk omvat zes continenten. Hun netwerk heeft servers in Afrika, Azië, Europa, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. De servers op hun netwerk hebben snelle gigabit-poorten. PrivateVPN gebruikt waar mogelijk hoogwaardige netwerkbronnen. Ze bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit geeft u voldoende tijd om hun service te testen en te zien of deze aan al uw online behoeften voldoet. Als je het leuk vindt, kun je je abonneren vanaf slechts $ 4,15 per maand.

Bezoek PrivateVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map