PureVPN recensie 2020

Laten we onze PureVPN-beoordeling beginnen met een blik op hoe het bedrijf is ontstaan. In 2006 begon het in Hong Kong gevestigde GZ Systems Ltd. te experimenteren met een VPN om te voorkomen dat de bandbreedte wordt beperkt door ISP’s van gebruikers die media streamen of online games spelen. Zo werd PureVPN geboren. In 2007 begonnen ze de commerciële exploitatie van PureVPN met servers op slechts twee locaties. Ze groeiden snel in gebruikers en in aantal locaties en groeiden alleen al in het eerste jaar naar zestien. Tegenwoordig hebben ze een van de grootste VPN-netwerken met meer dan 2000 servers op 180 locaties, verspreid over 141 verschillende landen. Hun technologie is ook gegroeid. Ze hebben aangepaste software ontwikkeld voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. Ze hebben een zelf bewaakt gigabit-netwerk met meer dan 80000 IP-adressen over de hele wereld beschikbaar voor hun abonnees.


PureVPN

Prijzen en speciale aanbiedingen

PureVPN bood vroeger verschillende VPN-pakketten aan, maar heeft er nu één gekozen. Het wordt verkocht in drie abonnementen. Net als veel andere VPN-providers krijgen ze steeds meer kortingen op deze abonnementen op basis van de duur van de termijn. Deze plannen zijn maandelijks, jaarlijks en 2 jaar. Dit betekent dat u momenteel een maand PureVPN-service kunt krijgen voor $ 10,95, 12 maanden voor $ 4,08 per maand en 2 jaar voor slechts $ 2,88 per maand. Dit betekent dat u kunt besparen 74% korting hun normale maandelijkse prijs als u zich aanmeldt voor een dienst van 2 jaar.

PureVPN-prijzen

Ze verkopen ook een paar add-ons, die als volgt zijn:

 • NAT Firewall – $ 4,99 / Mo
 • Dedicated IP – $ 4,99 / Mo
 • Toegewijde IP met DDoS-bescherming – $ 5,99 / Mo

Dus wat krijg je voor je geld met PureVPN? Ze bieden al hun abonnees de volgende voordelen:

 • Gratis aangepaste VPN-software voor Windows, Mac OS X, iOS en Android
 • 5 Gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkte VPN-bandbreedte en gebruik
 • Wereldwijd virtuele IP’s van meer dan 2000 servers in 141 verschillende landen
 • Gedeelde IP-adressen tussen abonnees voor betere privacy
 • Keuze uit VPN-protocollen: OpenVPN (TCP-UDP), SSTP, L2TP, IKEv2 en PPTP
 • Versleutelingskeuze op basis van doel
 • De mogelijkheid om censuur en geografische beperkingen te omzeilen
 • Wi-Fi hotspot-bescherming tegen hackers en identiteitsdiefstal
 • VoIP-ondersteuning om te besparen op lange afstandskosten
 • Ondersteuning voor P2P en het delen van bestanden
 • 31 dagen geld-terug-garantie

PureVPN-betalingsmethodenPureVPN heeft verschillende manieren om te betalen voor hun VPN-service. Ze accepteren de volgende creditcards: VISA, MasterCard, American Express, Discover, JCB, VISA Electron en VISA Delta. Als u al uw online betalingen op één plek wilt bewaren, wordt PayPal ook geaccepteerd. Voor degenen die wat meer anonimiteit willen, kunt u betalen met Bitcoin. Ze accepteren ook betalingen via Paymentwall, Alipay, CashU en vele anderen. Als u met PayPal of Bitcoin betaalt, is alles wat nodig is om een ​​account aan te maken een gebruikersnaam, wachtwoord en een e-mailadres.

Bezoek PureVPN

Risicovrije proefperiode

PureVPN weet dat je hun service eerst zelf wilt testen voordat je besluit om het te kopen, zodat ze nieuwe abonnees een 31-dagen, 100% geld-terug-garantie bieden. Dit zou voldoende tijd moeten zijn om hun VPN-service en -ondersteuning volledig te testen. Het PureVPN-teruggavebeleid stelt dat ze eerst zullen proberen eventuele problemen op te lossen voordat ze een terugbetaling goedkeuren.

Als u voldoet aan de criteria voor het restitutiebeleid en u niet volledig tevreden bent met hun service, zullen zij uw volledige aankoopprijs terugbetalen. Om uw terugbetaling te claimen, stuurt u een e-mail naar [email protected] met uw VPN-gebruikersnaam en uw reden voor het annuleren van het abonnement. Er vindt geen restitutie plaats na 31 dagen na aankoopdatum.

PureVPN netwerk- en serverlocaties

Zoals we in de inleiding al zeiden, is het PureVPN-netwerk begonnen met slechts 2 serverlocaties, maar is het uitgegroeid tot meer dan 180. Ze beheren zelf hun gigabit-netwerk van VPN-servers dat is uitgegroeid tot meer dan 2000 VPN-servers in 141 verschillende landen met toegang tot meer dan 80.000 IP adressen. Ze hebben servers op bijna elk groot continent, waaronder Afrika, Azië, Europa, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

 • Noord Amerika
  • Canada – Montreal, Quebec, Vancouver
  • VS – Ashburn, Atlanta, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle, Washington, DC
  • Bahama’s, Barbados, Bermuda, Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Grenada, Guatemala, Haïti, Honduras, Jamaica, Mexico, Montserrat, Nicaragua, Puerto Rico, St Lucia, Trinidad en Tobago, Turks en Caicoseilanden Eiland
 • Centraal Amerika
  • Belize, Costa Rica
 • Zuid-Amerika
  • Aruba, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Panama, Paraguay, Peru, Suriname, Venezuela
 • Europa
  • VK – Gosport, Londen, Maidenhead, Manchester
  • Frankrijk – Parijs, Roubaix
  • Duitsland – Berlijn, Frankfurt, Hessen, München, Neurenberg
  • Albanië, Oostenrijk, België, Bosnië, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, het eiland Man, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Montenegro , Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne
 • Oceanië
  • Australië – Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney
  • Nieuw-Zeeland, Papoea-Nieuw-Guinea
 • Azië
  • Afghanistan, Armenië, Azerbeidzjan, Bangladesh, Bahrein, Brunei, Cambodja, China, Georgië, Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Laos, Libanon, Macau, Maleisië, Mongolië, Myanmar, Oman, Pakistan , Filippijnen, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Zuid-Korea, Sri Lanka, Syrië, Tadzjikistan, Taiwan, Thailand, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Oezbekistan, Vietnam, Jemen
 • Afrika
  • Algerije, Angola, Kaapverdië, Egypte, Ethiopië, Ghana, Kenia, Madagaskar, Mauritanië, Mauritius, Marokko, Niger, Nigeria, Senegal, Seychellen, Zuid-Afrika, Tanzania, Tunesië

Als we naar deze lijst met steden kijken, is het gemakkelijk te zien dat PureVPN servers over de hele wereld heeft en meerdere servers op meer populaire locaties zoals we eerder noemden. Hun netwerk ondersteunt de meeste VPN-protocollen, waaronder: OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec, IKEv2 en PPTP. We zullen iets meer over deze protocollen bespreken wanneer we de PureVPN-software op maat bekijken.

PureVPN implementeert ook gegevensroutering, waarbij u in het belang van netwerkefficiëntie tijdens piekuren mogelijk naar een ander datacenter wordt geleid dan het door u gekozen. Deze omleiding maakt gebruik van zakelijke en commerciële logica om u naar een server met lage latentie en hoge snelheid te leiden in een ander datacenter in hetzelfde land of, behalve het dichtstbijzijnde beschikbare land. We kunnen zien dat dit een probleem is als u verbinding maakt met een bepaald land voor een doel (IP-adres) en zij u in het belang van netwerkefficiëntie omleiden naar een ander land.

PureVPN zet zich in voor de vrijheid van internet en staat het delen van bestanden toe op veel van hun locaties. Door het delen van bestanden tot deze locaties te beperken, kunnen ze de algehele prestaties van hun netwerk behouden. Ook zijn deze locaties over het algemeen vriendelijker voor het delen van bestanden en het gebruik van P2P-software.

Bezoek PureVPN

Privacy en beveiliging

Gecertificeerd zonder logboekPureVPN heeft een uitgebreid privacybeleid dat duidelijk aangeeft dat ze de activiteiten van gebruikers op hun netwerk niet bijhouden. Dit is anders dan in het verleden, maar PureVPN was niet-log gecertificeerd in 2019. Ze bewaren geen informatie over de activiteit van VPN-gebruikers, zoals was gecertificeerd door een externe audit. Het enige dat ze weten is de dag dat je verbinding hebt gemaakt met een server en de ISP waarmee je verbinding hebt gemaakt. Dit helpt bij het oplossen van problemen. Hier is een uittreksel van hun privacybeleid met betrekking tot het registreren van gebruikersactiviteit:

We houden GEEN gegevens bij van uw browse-activiteiten, verbindingslogboeken, records van de VPN-IP’s die aan u zijn toegewezen, uw oorspronkelijke IP’s, uw verbindingstijd, de geschiedenis van uw browsen, de sites die u hebt bezocht, uw uitgaand verkeer, de inhoud of gegevens die u hebt geopend of de door u gegenereerde DNS-zoekopdrachten.
We willen dat u zeker weet dat we minimale gegevens verzamelen, met als enig doel onze VPN- en proxy-service te beheren en soepel te laten verlopen. Onze systemen, processen en servers zijn ontworpen om geen gevoelige / persoonlijk identificeerbare gegevens te bewaren. Dit is met opzet gedaan om ervoor te zorgen dat we GEEN gegevens hebben om te delen, zelfs als de wet dit vereist.

Zoals we al zeiden, werd PureVPN gecontroleerd in 2019. Hier is een fragment uit de resultaten:

We claimen het niet alleen, maar we hebben het bewezen door onze systemen en configuraties te laten auditen door een vooraanstaande Amerikaanse onafhankelijke auditor, Altius IT. De auditor heeft verklaard dat hij:
“Geen bewijs gevonden van systeemconfiguraties en / of systeem- / servicelogbestanden die onafhankelijk of collectief kunnen leiden tot het identificeren van een specifieke persoon en / of de activiteit van de persoon bij het gebruik van de PureVPN-service.”

Uit dit fragment kunt u zien dat PureVPN geen specifieke activiteit registreert, zoals bezochte sites, gedownloade inhoud of software of apps die worden gebruikt terwijl ze zijn verbonden met hun VPN-netwerk. Ze zijn gevestigd in Hong Kong, dat geen verplichte wetten voor het bewaren van gegevens heeft. Dat gezegd hebbende, ze zullen de juiste justitiële kanalen naleven, maar de informatie die ze kunnen verstrekken is minimaal.

Wat voor soort versleuteling biedt PureVPN aan gebruikers van hun netwerk? Hun Windows-software ondersteunt verschillende protocollen, waaronder OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP en PPTP. Ze implementeren OpenVPN als hun primaire standaardprotocol op hun Android-client. Standaard worden alle gegevens versleuteld en gedecodeerd met een AES-128-CBC-cijfer dat is geïnitialiseerd met een 128-bits sleutel. Als je het meer paranoïde type bent, kun je handmatig een hogere coderingssterkte kiezen. Hun Mac OS X-software ondersteunt L2TP en PPTP. Hun iOS-app maakt gebruik van het IKEv2-protocol dat als even veilig wordt beschouwd als OpenVPN, maar goed is voor mobiele apparaten omdat het gemakkelijk opnieuw verbinding maakt en de VPN-sessie in stand houdt wanneer de verbinding wordt verbroken of gewijzigd. Dit komt door de ondersteuning van MOBIKE. Dit betekent dat, ongeacht het besturingssysteem van uw keuze, u er altijd zeker van kunt zijn dat internetverkeer veilig wordt versleuteld met een betrouwbare verbinding bij toegang tot een PureVPN-server.

PureVPN-ondersteuning

PureVPN is een van de weinige services met een 24/7 live chat om eventuele technische, verkoop- of factureringsvragen te beantwoorden. We hebben hun livechat getest en ik ben blij om te zeggen dat ze er altijd lijken te zijn. Ze reageren bijna onmiddellijk en zullen u omleiden naar een andere agent als degene die uw oproep beantwoordt u niet kan helpen. Soms verwezen ze ons naar veelgestelde vragen en ondersteuningspagina’s om te helpen met onze vragen. Voor meer technische problemen bieden ze een 365/24/7 e-mail ticketondersteuningssysteem met een zeer snelle responstijd. Ze nemen meestal binnen een uur contact met u op. Het antwoord dat we van onze vraag kregen, was snel, professioneel en beknopt beantwoord.

Bezoek PureVPN

PureVPN Windows-client

Het PureVPN-team heeft apps ontwikkeld voor Windows, Mac, iOS en Android. We laten u snel de Windows-app zien. U kunt in al hun apps dezelfde gebruiksvriendelijke interface verwachten. Zoals u kunt zien, kunt u met de client elke serverlocatie selecteren. U kunt locaties zoeken op land of stad. U zult merken dat PureVPN een van de grootste VPN-netwerken heeft.

PureVPN Windows-app

U zult enkele notaties opmerken naast locaties die VoIP en P2P ondersteunen. De PureVPN laat je ook zien welke serverlocaties virtueel zijn. De virtuele servers bevinden zich niet op de locatie die wordt weergegeven in de interface. Als het uw doel is om privacy te beschermen in dat land, raden we u af deze te gebruiken. Als u echter gewoon een lokaal IP-adres wilt, zijn de virtuele servers een betere keuze.

PureVPN-app-instellingen

De PureVPN Windows-client heeft verschillende modi, waaronder stream, internetvrijheid, beveiliging / privacy, bestandsdeling en speciale IP. U moet een speciaal IP-adres aan uw account toevoegen om deze optie te gebruiken. Als u meer controle over uw verbinding wilt, kunt u met de app ook kiezen tussen IKEv2-, PPTP-, TCP-, UDP-, L2TP- en SSTP-protocollen. We raden IKEv2 en OpenVPN UDP aan voor de meeste doeleinden.

Bezoek PureVPNPureVPN-snelheidstest

We voeren af ​​en toe snelheidstests uit bij onze topaanbieders om ervoor te zorgen dat de prestaties op peil zijn. Bij onze tests was er een behoorlijk verschil tussen onze ISP-verbindingssnelheid en de gecodeerde verbinding via PureVPN. De prestaties zijn nog steeds snel genoeg om zonder problemen HD-inhoud te streamen en te downloaden. Als u besluit verbinding te maken met een populair land als de Verenigde Staten, raden we u aan een specifieke serverlocatie te selecteren. Op die manier kun je kiezen tussen een server aan de oostkust versus de westkust op basis van je huidige locatie.

PureVPN-snelheidstest

Zoals u kunt zien aan de bovenstaande afbeeldingen, heeft de gecodeerde verbinding onze downloadsnelheid van de basis-ISP verlaagd van 115,56 Mb / s naar 63,35 Mb / s. Dit is een daling van 45% naar een server in Atlanta, GA. Dit is acceptabel en voldoende snel genoeg om een ​​breed scala aan taken uit te voeren.

Conclusie

PureVPN is sinds 2007 actief in de commerciële VPN-branche. Ze begonnen hun netwerk met slechts twee locaties en hebben nu meer dan 180 verspreid over 141 verschillende landen. Ze hebben meer dan 2000 servers met meer dan 80.000 IP-adressen die hun abonnees kunnen gebruiken. Ze hebben meerdere servers in populaire landen zoals de VS, het VK, Canada, Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland. Ze zijn een gecertificeerde VPN zonder logboek en registreren geen van de individuele activiteiten, software of apps die worden gebruikt of geopend, of sites die door gebruikers worden bezocht tijdens het gebruik van hun services. PureVPN is VoIP- en P2P-vriendelijk en laat zelfs zien welke servers het beste zijn voor deze activiteiten op hun netwerk. Ze houden zich aan de juiste wettelijke autoriteiten, maar houden geen logboeken bij van gebruikersactiviteiten, zodat de verstrekte informatie minimaal zou zijn. PureVPN is gevestigd in Hong Kong en vereist niet dat dergelijke informatie wordt bewaard.

PureVPN heeft aangepaste software-apps voor Windows, Mac OS X, Android en iOS. Deze apps zijn eenvoudig te installeren en stellen hun gebruikers in staat om verbinding te maken met VPN-servers met slechts een paar muisklikken of tikken op het scherm. Hun aangepaste software maakt gebruik van een concept van modi. Modi vereenvoudigen de technische installatie van de verbinding op basis van een bepaald doel. Dit betekent dat de gebruiker alleen nog maar een modus hoeft te selecteren en een locatie om verbinding mee te maken. U kunt de locatie rechtstreeks of doelgericht selecteren met behulp van hun software. Hun Windows-, Mac OS X- en Android-apps bevatten enkele van de meer geavanceerde functies die beschikbaar zijn voor VPN’s, waaronder VPN-kill-switches, beveiligde DNS, IPv6-lekbescherming en split-tunneling. Hun iOS-app heeft On Demand VPN.

Al hun apps bieden een aantal van de beste codering die in de branche beschikbaar is in AES-128 en AES-256. Hun Windows-client ondersteunt verschillende VPN-protocollen. Hun Mac OS X-software ondersteunt SSTP, L2TP en PPTP. Hun Android-app maakt gebruik van OpenVPN (TCP / UDP), dat door velen in de branche als een van de beste VPN-protocollen wordt beschouwd. Hun iOS-app is standaard ingesteld op IKEv2, dat veilig, snel en betrouwbaar is. Dankzij de ondersteuning van MOBIKE is het een ideale keuze voor apparaten met meerdere homed, zoals de iPhone en iPad, omdat het de verbinding met de VPN gemakkelijker maakt bij het wijzigen van Wi-Fi-hotspots of het overzetten van thuisnetwerken naar mobiele data.

Daarnaast heeft PureVPN handmatige tutorials en visuele installatiehandleidingen om verbinding te maken met hun service met behulp van Windows, Mac OS X, Android, iOS, Ubuntu, routers en meer dan 20 andere apparaten die verschillende VPN-protocollen gebruiken. Hun ondersteuning begint met 24/7 online chat. Ze hebben ook een grote database met veelgestelde vragen en een e-mailticketsysteem.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben clients voor Windows en Mac OS X.
 • Ze hebben mobiele apps voor iOS en Android.
 • Modi om het verbinden voor niet-technische gebruikers te vereenvoudigen.
 • Vijf gelijktijdige aanmeldingen.
 • Ze hebben kill-schakelaars in hun Windows-, Mac OS X- en Android-software.
 • Ze hebben andere geavanceerde functies, zoals split-tunneling, VPN on Demand, veilige DNS-bescherming en IPv6-lekbescherming.
 • Ze hebben een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Verwijder beperkingen op geld-terug-garantie.
 • Inclusief NAT-firewallbescherming zonder extra kosten.

Het PureVPN-netwerk omvat de meeste continenten. Ze hebben servers in Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Oceanië en Zuid-Amerika. Ze hebben een snel VPN-netwerk, zoals blijkt uit onze snelheidstest. PureVPN biedt een extra korting voor onze reaaders.Ze bieden een geld-terug-garantie van 31 dagen, zodat u voldoende tijd heeft om hun service te testen en te kijken of deze aan uw behoeften voldoet. Geef hun VPN-service een test en kijk of het voor jou is. Als je het leuk vindt, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang vanaf slechts $ 2,88 per maand.

Bezoek PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map