Uit onze SaferVPN-beoordeling bleek dat ze al sinds 2013 actief zijn. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Tel Aviv, Israël. Hun doel is om iedereen een veilig, privé en ongecensureerd internet te bieden. Om dit te bereiken hebben ze aangepaste software ontwikkeld voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. Deze software maakt het voor iedereen gemakkelijk om het SaferVPN-netwerk overal ter wereld te gebruiken. Door verbinding te maken met hun service krijgt u toegang tot geografisch beperkte inhoud, kunt u censuur omzeilen en kunt u efficiënt, veilig en anoniem op internet surfen.

SaferVPN-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

SaferVPN biedt hun service aan zowel individuele gebruikers als bedrijven. Onze SaferVPN-beoordeling zal zich concentreren op hun individuele plannen. Meer informatie over hun bedrijfsplannen voor meerdere gebruikers is te vinden op hun website.

Hun persoonlijke VPN-service voor individuen wordt geleverd in drie abonnementen. Deze plannen hebben een looptijd van één maand, één jaar en twee jaar. Net als veel andere providers biedt SaferVPN kortingen op pakketten voor langere tijd.

SaferVPN-prijzen

Naast deze kortingen heeft SaferVPN momenteel een verkoop. Gedurende een beperkte tijd kunt u tot 80% besparen op hun normale VPN-prijzen. Dit betekent dat u een maand service kunt krijgen voor $ 8,99, wat meer is dan 30% korting op de normale maandelijkse prijs. U kunt een jaar SaferVPN krijgen voor $ 71,90 of slechts $ 5,99 per maand, een besparing van meer dan 50%. Als je het meeste wilt besparen, meld je dan aan voor het 2-jarige abonnement voor $ 83,77 of slechts $ 3,49 per maand.

De SaferVPN-service heeft de volgende kenmerken:

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • NAT-firewall op servers
 • 5 gelijktijdige verbindingen per account
 • Toegang tot meer dan 400 servers op meer dan 30 locaties voor wereldwijde dekking
 • Snelle en eenvoudige apps voor al je apparaten
 • Automatische Wi-Fi-beveiliging op onbeveiligde netwerken
 • Meerdere protocollen voor meer flexibiliteit: IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec en PPTP

SaferVPN biedt een aantal verschillende manieren om voor hun service te betalen. U kunt deze betalen met een creditcard. De kaarten die ze accepteren zijn Visa, MasterCard, American Express, Diners Club en JCB. U kunt zich aanmelden voor hun VPN-service met uw PayPal-account als u al uw online aankopen op een centraal account wilt houden. Voor degenen die anoniemer willen blijven, accepteren ze betalingen via Bitcoin en Skrill. PaymentWall kan worden gebruikt voor Alipay, WebMoney en andere betalingsdiensten. Ten slotte kunt u zich abonneren op SaferVPN via online bankoverschrijvingen.

Bezoek SaferVPN

Gratis SaferVPN-service

SaferVPN biedt een 24-uurs gratis proefperiode van hun service. U moet uw e-mailadres en een wachtwoord invoeren om uw gratis proefperiode te starten. Aangezien er geen financiële informatie nodig is om de gratis proefperiode te starten, stopt deze gewoon met werken zodra de proefperiode eindigt, tenzij u zich abonneert op de betaalde service.

Naast de gratis service heeft SaferVPN een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor hun betalende klanten. Dit zorgt ervoor dat u voldoende tijd heeft om ervoor te zorgen dat de service precies is wat u zoekt. Om een ​​terugbetaling aan te vragen, neemt u binnen de garantieperiode contact op met het ondersteunend personeel van SaferVPN. Alle aankopen buiten deze periode van 14 dagen zijn definitief.

SaferVPN-netwerk- en serverlocaties

Het SaferVPN-netwerk is middelgroot. Het bestaat uit meer dan 400 servers in 30 landen. Dit omvat serverlocaties aan zowel de oost- als de westkust in de Verenigde Staten. Degenen die vanuit Azië naar de Verenigde Staten verbinden, moeten de locatie aan de westkust gebruiken en degenen uit Europa moeten verbinding maken met de oostkust. Huidige locaties omvatten de volgende landen:

 • Afrika – Zuid-Afrika
 • Azië – Hong Kong, India, Israël, Japan, Singapore, Thailand
 • Europa – Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, UK streaming
 • Noord Amerika – Canada, de Verenigde Staten (oostkust, westkust en streaming)
 • Oceanië – Australië, Nieuw-Zeeland
 • Zuid-Amerika – Argentinië, Brazilië, Mexico

SaferVPN-netwerk

SaferVPN is niet het grootste VPN-netwerk, maar heeft wel locaties op alle continenten behalve Antarctica. Dit is meestal het geval voor alleen de grootste VPN-providers. Bovendien hebben ze locaties in populaire landen zoals Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk. Hun netwerk bevat zelfs speciale VPN-servers voor het streamen van inhoud in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten om de netwerkprestaties te verbeteren. Torrent- en P2P-fans moeten weten dat het alleen is toegestaan ​​op de Nederlandse servers.

Bezoek SaferVPN

SaferVPN-privacy

SaferVPN heeft een no-logging-beleid als het gaat om uw VPN-verkeer. Ze houden geen gegevens bij over de locaties die u bezoekt. Ze bewaren wel enkele metagegevens over gebruikerssessies voor hun dagelijkse zakelijke operationele behoeften. De metadata worden een jaar bewaard. Een uittreksel uit het privacybeleid voor hun VPN-gebruikers vermeldt het volgende:

We verzamelen minimale gebruiksstatistieken om onze servicekwaliteit te behouden, onze VPN-servers registreren de volgende informatie elke keer dat een gebruiker de service activeert en gebruikt (“sessie”): (1) datum en tijd waarop de sessie begon, datum en tijd op waarmee de sessie is beëindigd, (2) de hoeveelheid gegevens die tijdens elke sessie is verzonden, (3) naar welke VPN-locatie en (4) met welk land u bent verbonden (we hebben geen IP-adressen).

Bij SaferVPN garanderen we dat we uw browse-activiteit, gegevens of IP-adressen nooit zullen loggen. Dit bevat:

Alle websites die u in het verleden heeft bezocht of van plan bent in de toekomst te bezoeken.
Alle gegevens die u mogelijk hebt gedownload, gedeeld of bekeken.
Elk van uw IP-adres of DNS-zoekopdrachten.

Als een overheid, bedrijf of een ander type organisatie om welke reden dan ook gebruikersgegevens van ons wil verkrijgen die in dit beleid worden genoemd, is het voor ons onmogelijk om dit te doen omdat de gegevens eenvoudigweg niet bestaan.

De SaferVPN-service maakt gebruik van dynamisch delen van adressen. Ze geven u elke keer dat u verbinding maakt met een van hun VPN-servers een nieuw IP-adres totdat u alle beschikbare IP-adressen hebt doorlopen. Zoals altijd raden we u aan om het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van SaferVPN zelf te bekijken om te beslissen of deze voor u acceptabel zijn.

SaferVPN-beveiliging

SaferVPN ondersteunt verschillende VPN-protocollen op hun netwerk. Deze omvatten IKEv2, OpenVPN, L2TP en PPTP. Sommige van hun aangepaste software, zoals de Windows- en Mac OS X-clients, laten je zelfs kiezen tussen deze protocollen voor je VPN-verbinding. We zullen hier meer over bespreken in het praktische gedeelte van Windows van onze SaferVPN-recensie. Om de beveiliging van elk van deze te begrijpen, moet u eerst begrijpen wat de controle- en datakanalen doen.

Het controlekanaal behandelt de handshake-fase van de VPN-verbinding die de server en het externe punt verifieert en de veilige tunnel creëert waardoor het versleutelde verkeer zal reizen. Het bereikt dit door de regels vast te stellen en de sleutels over te dragen die de VPN-service zal gebruiken voor gegevensoverdracht. Het datakanaal wordt gebruikt voor het coderen van dataverkeer en om de integriteit van de verzonden data te verifiëren.

Nu de basis is begrepen, laten we eens kijken hoe SaferVPN met elk van deze protocollen op zijn netwerk omgaat. De details van elk zijn als volgt:

 • IKEv2 – Internet Key Exchange versie 2 gebaseerd op IPsec (Internet Protocol Security)
  • Controle berichten – SHA256
  • Gegevensversleuteling – AES – 256 bit
 • OpenVPN
  • Controle berichten – SHA256, 2048bit SSL / TLS Handshake Encryption
  • Gegevensversleuteling – AES – 256 bit
 • L2TP / IPsec – Layer 2 Tunneling Protocol / Internet Protocol Security
  • Controle berichten – SHA256
  • Gegevensversleuteling – AES – 128 bit
 • PPTP – Point to Point Tunneling Protocol
  • MPPE – 128 bit – Microsoft Point to Point Encryption

Afgaande op deze bijzonderheden, kunt u er zeker van zijn dat uw internetverkeer veilig wordt versleuteld en verborgen voor nieuwsgierige blikken terwijl u SaferVPN gebruikt. Hun service biedt u gemoedsrust terwijl u overal ter wereld op internet surft.

SaferVPN-ondersteuning

SaferVPN biedt 365 dagen per jaar 24/7 online chatondersteuning. Deze chat is voornamelijk bedoeld voor algemene vragen en technische problemen op laag niveau, zoals het installeren van hun aangepaste apps. Meer betrokken technische problemen of vragen zullen worden afgehandeld via hun e-mailticketsysteem.

De ondersteuningspagina op hun website heeft een groot aantal artikelen. Het is onderverdeeld in een snelstarttabel met pictogrammen die verschillende besturingssystemen vertegenwoordigen, de Chrome-browser, streaming media-apparaten, routers, NAS en andere apparaten. Als u een van deze selecteert, krijgt u tips voor het instellen en gebruiken van dat apparaat met SaferVPN. Hieronder vindt u een menu met probleemoplossing, veelgestelde vragen, facturering en terugbetalingen, functies en accountinstellingen. Elk van deze is verder onderverdeeld om het gemakkelijker te maken om te zien of wat je zoekt er is.

Naast het bovenstaande heeft SaferVPN een blog waar ze kwesties bespreken die belangrijk kunnen zijn voor hun gebruikers. Ze behouden een aanwezigheid op sociale media op youTube, Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+.

Bezoek SaferVPN

Hands-on testen van de SaferVPN-service

SaferVPN-apps downloaden

SaferVPN heeft apps ontwikkeld voor Windows, Mac OS X, iOS en Android om het gemakkelijk te maken om hun service vanaf elk apparaat te gebruiken. Ze hebben ook software voor de Google Chrome-browser. De desktopclients kunnen worden gedownload vanaf de pagina “Apps” door deze te selecteren en vervolgens op de knop op de resulterende pagina te klikken. Android- en iOS-apps nemen een extra stap. Als u op hun knop tikt, gaat u naar hun respectievelijke winkel (Apple of Google Play Store). Tik daar eenmaal op de knop “Installeren” om de installatie op uw apparaat te voltooien.

De specificaties voor deze platforms om de SaferVPN-software uit te voeren zijn als volgt:

 • Android 4.0 en hoger
 • iOS 8 of hoger
 • Windows XP en hoger
 • OS X 10.8 of hoger

Alle aangepaste software (Windows, Mac OS X, iOS en Android) die SaferVPN heeft ontwikkeld, geeft prioriteit aan de protocollen als volgt:

 1. IKEv2
 2. OpenVPN
 3. L2TP / IPsec
 4. PPTP

Dit betekent dat ze eerst zullen proberen verbinding te maken via IKEv2, vervolgens OpenVPN, gevolgd door L2TP / IPsec en tenslotte PPTP. Dit wordt voor je afgehandeld op mobiele apparaten zoals de iPhone en Android-telefoons. Op desktops kunt u ervoor kiezen om automatisch te gebruiken of handmatig het protocol te kiezen dat u wilt gebruiken.

De SaferVPN Windows-client installeren

Nadat u de client naar uw pc of laptop hebt gedownload, voert u deze eenvoudig uit als beheerder. Dit geeft het privileges om de SaferVPN-clientsoftware te installeren. U krijgt een welkomstscherm te zien. Nadat u op de knop “Volgende” op dit scherm hebt geklikt, ziet u het TOS-scherm. Als u deze voorwaarden accepteert, klik dan op de knop “Installeren” en de installatie begint. Na een korte tijd is het voltooid.

Installatie van SaferVPN voor Windows

Klik op de knop “Sluiten” wanneer het installatieproces is voltooid. Dit zal worden gevolgd door een korte diavoorstelling van de voordelen van SaferVPN. U kunt deze diavoorstelling overslaan of er doorheen stappen door op Volgende te klikken. Nadat de diavoorstelling is afgelopen, klikt u op de knop “Voltooien”.

Voordelen van SaferVPN

Dit zal het inlogscherm van SaferVPN weergeven. Als je al een account hebt, voer dan je e-mailadres en wachtwoord in dat je daarvoor hebt ontvangen. Vink vervolgens het vakje naast ‘Onthoud mij’ aan, zodat de client uw inloggegevens de volgende keer dat u het opstart, onthoudt. Klik anders op “Maak een nieuw account aan” en volg de instructies.

SaferVPN log in

De SaferVPN Windows-client gebruiken

Nadat u zich hebt aangemeld en uw inloggegevens zijn geverifieerd, ziet u het SaferVPN voor Windows-dashboard. Het grotere deel van het dashboard is gewijd aan de status van uw verbinding. Het toont de momenteel geselecteerde locatie, een kaart met deze locatie weergegeven door een vlagpictogram, een schakelknop voor de verbindingsstatus en wat sessie-informatie. We zullen deze nader bekijken wanneer we het dashboard later in onze SaferVPN-beoordeling onderzoeken.

Het dashboard bestaat aan de linkerkant uit een lijst met locaties waarmee u verbinding kunt maken. Deze locaties zijn onderverdeeld in vier categorieën om verbinding met een SaferVPN-server gemakkelijker te maken. Ze zijn als volgt:

 • Automatisch – Dit wordt door de software gekozen op basis van serversnelheid en pingtijd.
 • Favorieten – Favorieten worden geselecteerd door op de ster te klikken naast de locatie waar u een favoriet van wilt maken. Hierdoor wordt de ster geel en wordt de locatie hierheen verplaatst.
 • Het meest aanbevolen – Dit is een lijst met de servers die het snelst zijn vanaf uw locatie op basis van ping.
 • Alle locaties – De volledige lijst met locaties / landen waarmee u verbinding kunt maken.

SaferVPN-dashboard

Voordat we verbinding maken met de server in het Verenigd Koninkrijk, moeten we eerst het accountmenu bekijken dat toegankelijk is door op het menupictogram (drie horizontale balken) in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Dit menu heeft de volgende elementen:

 • Mijn rekening – brengt u naar uw klantengebied, zodat u uw account kunt beheren.
 • Ontvang gratis service – opent uw account en laat u vrienden uitnodigen om SaferVPN uit te proberen om een ​​gratis maand service te krijgen voor zowel u als uw vriend als ze zich abonneren.
 • Upgrade – hiermee kunt u uw account vanuit het klantengedeelte upgraden.
 • Instellingen – laat u handmatig bepaalde gedragingen voor de SaferVPN Windows-client regelen, zoals het protocol, Wi-Fi-gedrag, kill-schakelaar en opstartinstellingen.
 • Afmelden – logt u uit bij de client en u moet uw wachtwoord opnieuw typen de volgende keer dat u inlogt.

Laten we nu het instellingenmenu eens nader bekijken. Dit is toegankelijk via het accountmenu zoals we eerder vermeldden of door op de link “Wijzigen” naast het protocol op het dashboard te klikken. Het instellingenmenu bestaat uit de volgende elementen:

 • Protocollen – hiermee kunt u handmatig het VPN-protocol kiezen dat door uw verbinding wordt gebruikt.
  • Automatisch – laat de software het protocol voor u kiezen. Waarschijnlijk het beste voor de meeste gebruikers. Het geeft prioriteit aan in deze volgorde IKEv2, OpenVPN, L2TP / IPsec en ten slotte PPTP. Als een protocol mislukt, valt het terug naar het volgende.
  • IKEv2 – is het snelste protocol en wordt als veilig beschouwd. Ondersteuning voor het Mobility and Multihoming Protocol maakt het zeer veerkrachtig en stabiel. Het is een bijzonder goed protocol voor mobiele apparaten vanwege de functie voor automatisch opnieuw verbinden als het signaal wegvalt of als u van netwerktype verandert. Het kan worden geblokkeerd.
  • OpenVPN – wordt algemeen beschouwd als het beste VPN-verbindingsprotocol vanwege de uitstekende beveiliging, configureerbaarheid en snelheidsbalans. Het kan SSL-verkeer nabootsen om blokkering te voorkomen.
  • L2TP / IPsec – is een uitstekend protocol om te gebruiken omdat het zeer veilig is en in veel apparaten is ingebouwd, maar langzamer is vanwege dubbele inkapseling van gegevens. Het kan ook worden geblokkeerd.
  • PPTP – is de minst veilige van de protocollen en wordt alleen aanbevolen vanwege de hogere snelheid in sommige streaming-scenario’s waar privacy geen prioriteit is.

SaferVPN-instellingen

 • Automatische wifi-beveiliging – is een schakelaar waarmee u automatisch verbinding kunt maken wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligd wifi-netwerk, zoals bij uw favoriete lokale ontmoetingsplaats. Zo bent u altijd beschermd tijdens het gebruik van deze netwerken.
 • VPN kill-schakelaar – is een schakelaar die, indien ingeschakeld, al het internetverkeer blokkeert als de VPN-verbinding wegvalt. Dit zorgt ervoor dat u altijd veilig bent wanneer u op internet surft.
 • Algemeen – bevat instellingen voor het opstarten van de client.
  • Start client wanneer u Windows opent.
  • Start SaferVPN geminimaliseerd op de taakbalk.
 • Ondersteuning – open een supportticket met het SaferVPN-personeel.

Laten we nu verbinding maken met het SaferVPN-netwerk. Als u op de groene knop ‘Verbinden’ klikt, wordt het verbindingsproces met een SaferVPN-server in het Verenigd Koninkrijk gestart. Deze afbeelding illustreert de drie statussen van het dashboard: niet verbonden, verbonden, verbonden. Merk op dat de knop tijdens dit proces verandert van groen naar geel en vervolgens rood. Het niet-verbonden scherm toont uw echte IP-adres, terwijl het verbonden het virtuele IP-adres toont dat door de SaferVPN-server aan u is toegewezen. Ten slotte verschijnt er een blauwe cirkel rond het kaartpictogram wanneer het proces is voltooid. Deze visuele aanwijzingen maken het gemakkelijk om in één oogopslag uw beschermingsstatus te zien.

SaferVPN-verbinding

Het laatste waar we naar willen kijken, is de responsieve zoekfunctie waarmee je snel een locatie kunt vinden door er een paar letters voor in te typen. Typ “ne” zonder de aanhalingstekens, bijvoorbeeld om verbinding te maken met de Nederlandse locatie zoals weergegeven. Dit filtert de meeste ongewenste locaties uit, dus alles wat nodig is, is om het te selecteren en de verbinding in te schakelen.

SaferVPN zoeken en verbinden

Zoals u kunt zien, heeft SaferVPN het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om hun Windows-client te gebruiken om verbinding te maken met hun netwerk van servers. Het enige dat nodig is, is een paar muisklikken. Ze hebben een kill-schakelaar geïnstalleerd, zodat u meer vertrouwen heeft in uw veiligheid en anonimiteit. Het heeft zelfs een automatische verbinding voor onbeveiligde wifi. Dit zijn functies die meestal op slechts enkele VPN-services worden aangetroffen. De Mac OS X-app lijkt sterk op zijn Windows-tegenhanger, omdat deze ook over deze functies beschikt.

Bezoek SaferVPN

De SaferVPN Android-app installeren

Bezoek de SaferVPN-website vanaf uw Android-apparaat en tik op de knop naar de Google Play Store. Tik daar eenmaal op de knop “Installeren”. Accepteer de instellingen voor beveiligingstoestemming. Mogelijk kunt u sommige hiervan later uitschakelen, maar u moet ze nu accepteren om door te gaan. Nadat de app is gedownload en op uw apparaat is geïnstalleerd, tikt u op de knop “Openen” om deze uit te voeren.

Installatie van SaferVPN voor Android

Wanneer u de app voor het eerst uitvoert, ziet u een diavoorstelling van enkele van de SaferVPN-functies. U kunt hier doorheen schuiven. Dit wordt hieronder geïllustreerd.

SaferVPN Feature Slideshow voor Android

Als je klaar bent, tik je op de knop ‘Aanmelden’ als je nog geen account hebt en de pagina ‘Aanmelden’ wordt geopend. Voer een e-mailadres in en maak een wachtwoord aan. Tik vervolgens op de knop “Aanmelden” om uw account aan te maken.

Als je al een account hebt, tik je op de knop “Inloggen” en het accountverificatiescherm wordt geopend. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft gebruikt om het account aan te maken en tik op de knop “Inloggen”. Accepteer om SaferVPN toe te staan ​​een VPN-account aan te maken en het opstartproces zal doorgaan.

SaverVPN Login

De SaferVPN Android-app gebruiken

De app leidt je snel door een korte tutorial voordat je het hoofddashboard opent. In deze zelfstudie tikt u op het locatiepictogram om de lijst met locaties te openen. Het laat zien dat je verbinding maakt door gewoon op de landnaam te klikken. Vervolgens wordt weergegeven hoe u een favoriet kunt selecteren door op de ster rechts van een locatie te klikken, waardoor deze naar favorieten wordt verplaatst en de ster geel oplicht. Ten slotte wordt erop gewezen dat u verbinding kunt maken met hun netwerk met slechts één klik op de knop “Verbinden”.

SaferVPN-zelfstudie voor Android

Na de korte tutorial wordt het hoofddashboard van de app weergegeven. Tik op de groene knop ‘Connect’ om verbinding te maken met Nederland. Zodra u bent verbonden met de SaferVPN-server, wordt de sessietijd gestart en krijgt u een virtueel IP-adres uit dat land. Hiermee krijgt u vanaf daar toegang tot inhoud alsof dat uw werkelijke locatie is. Het zal ook helpen om u veilig en anoniem te houden terwijl u uw online zaken doet. Tik op de rode knop ‘Verbinding verbreken’ om de verbinding met het SaferVPN-netwerk te verbreken. Deze hele procedure wordt hieronder weergegeven.

SaferVPN-verbindingsproces

Nu we hebben laten zien hoe gemakkelijk het is om verbinding te maken met het SaferVPN-netwerk, gaan we het accountmenu bekijken dat toegankelijk is door op het pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken. Dit menu heeft de volgende elementen:

 • Verwijs een vriend – opent een scherm zoals het getoonde waar u een vriend voor SaferVPN kunt uitnodigen. Als ze zich abonneren, krijgen jullie allebei een gratis maand service.
 • Upgrade – opent de ledenaccountpagina waar u uw account kunt upgraden.
 • Wi-Fi-beveiliging – indien ingesteld, wordt u automatisch beschermd als u verbinding maakt met een onbeveiligde Wi-Fi. Dit kan u beschermen terwijl u op het internet surft in uw lokale hangout.
 • Open een ticket – stelt u in staat een ondersteuningsticket te maken en te verzenden.
 • Afmelden – logt u uit bij de SaferVPN-service. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij de app, moet u uw wachtwoord opnieuw invoeren.

SaferVPN Android-instellingen

Laten we nu eens kijken hoe gemakkelijk we van VPN-server kunnen wisselen met de SaferVPN Android-app. We gaan de responsieve zoekfunctie gebruiken om deze overstap naar een Australische server te maken. Typ eerst “au” zonder de aanhalingstekens in het zoekveld. Merk op dat de locatielijsten worden gefilterd terwijl we elke letter typen totdat alleen Australië en Oostenrijk overblijven. Tik op Australië om het verbindingsproces te starten. Binnen een paar seconden surf je vanaf daar virtueel op internet. U hoeft de verbinding met de andere niet te verbreken om te schakelen. Selecteer eenvoudig uw nieuwe bestemming en de app regelt dat voor u. Als u automatisch selecteert, wordt u verbonden met de snelste server met de laagste pingtijd vanaf uw locatie.

Servers wijzigen met SaferVPN voor Android

Je kunt zien dat SaferVPN het voor iedereen gemakkelijk maakt om verbinding te maken met zijn netwerk via de Android-app. Verbinding maken duurt slechts een enkele tik. Van server wisselen is net zo eenvoudig. Ze maken uw favoriete landen gemakkelijk te vinden en beschermen u automatisch wanneer u verbinding maakt met een onbeveiligde wifi. De app wordt op de achtergrond uitgevoerd terwijl u bezig bent met uw normale online activiteiten. De iOS-app lijkt qua functies sterk op zijn Android-tegenhanger. SaferVPN heeft een VPN-internetslot (kill switch) -functie toegevoegd aan beide apps.

Bezoek SaferVPN

SaferVPN-snelheidstest

De snelheid van de SaferVPN-service was erg goed. We zagen een klein snelheidsverlies toen we verbinding maakten met hun VPN-netwerk. Dit komt door de overhead die wordt veroorzaakt door het versleutelen van al uw online verkeer. Dit verlies is minimaal in vergelijking met de wetenschap dat al uw online activiteiten veilig en anoniem zijn.

SaferVPN-snelheidstestDe snelheidstest toont aan dat de versleutelde verbinding onze downloadsnelheid van de basis-ISP verlaagde van 28,86 Mb / s naar 26,92 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 7% naar een server in New York City, NY. Het gebruik van SaferVPN beveiligt u internettransacties, stelt u in staat om censuur door de overheid van sites zoals Facebook, Twitter en meer te omzeilen. Hiermee krijgt u overal ter wereld toegang tot geografisch beperkte streaminginhoud. We denken dat dit kleine snelheidsverlies deze voordelen waard is.

Conclusies

SaferVPN bestaat sinds 2013. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tel Aviv, Israël. Hun doel is om de massa overal toegang te geven tot een veilig, privé en ongecensureerd internet. Ze hebben 32 locaties in landen over de hele wereld. Ondanks dat ze een middelgrote VPN-provider zijn, zijn hun servers strategisch gelegen. Ze hebben servers op elk groot continent behalve Antarctica.

Met SafterVPN kunnen gebruikers verbinding maken met hun service met behulp van IKEv2-, OpenVPN-, L2TP / IPsec- en PPTP-protocollen. Hun IKEv2- en OpenVPN-algoritmen gebruiken AES – 256 bit-encryptie met SHA-256. Hun L2TP-algoritme gebruikt AES-128 met SHA-256. De MPPE -128 die wordt gebruikt door PPTP-verbindingen is het minst veilige coderingsalgoritme. Bijgevolg bent u veilig wanneer u bent verbonden met hun service. SaferVPN is een no-logging-service met betrekking tot de sites die hun klanten bezoeken. Ze verzamelen een minimale hoeveelheid metadata voor operationele behoeften. U kunt hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid lezen voor meer informatie.

Hun software ondersteunt de meeste OS-platforms en is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met hun desktopsoftware kunt u handmatig uw protocol kiezen. Alle apps, inclusief iOS en Android, hebben een kill-switchfunctie om uw privacy te beschermen als u de verbinding met de VPN verbreekt. Al hun aangepaste software geeft prioriteit aan protocolgebruik door eerst IKEv2, vervolgens OpenVPN, vervolgens L2TP / IPsec en tenslotte PPTP. Bovendien beschermen ze u door automatisch verbinding te maken met hun service wanneer ze toegang krijgen tot een onbeveiligd wifi-netwerk. Klantenservice is via 24/7 online chat, e-mailtickets, een database met veelgestelde vragen, snelstartgidsen en algemene informatie. Ze hebben een blog en zijn actief op sociale mediasites zoals Facebook, Twitter en YouTube.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben aangepaste software voor Windows- en Mac-systemen.
 • SaferVPN heeft mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten.
 • Ze hebben een Google Chrome-browserextensie.
 • Hun desktopsoftware en mobiele apps hebben een VPN-kill-switchfunctie.
 • Ze omvatten een automatische verbinding met SaferVPN bij toegang tot niet-beveiligde Wi-Fi-netwerken.
 • Maak verbinding op maximaal 5 apparaten met een persoonlijk account.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied Bitcoin aan als betalingsoptie.
 • Chatondersteuning toevoegen voor technische vragen.

Bent u op zoek naar een VPN-provider met goede snelheid en servers op belangrijke locaties? SaferVPN biedt een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u hun netwerk kunt testen in de wetenschap dat u verzekerd bent. Dit zou u voldoende tijd moeten geven om te zien of hun service aan uw behoeften voldoet. Het werkt goed voor ons. Probeer het zelf uit en kijk wat je denkt. Als je de SaferVPN-service leuk vindt, kun je je ervoor aanmelden vanaf slechts $ 3,49 per maand.

Bezoek SaferVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me