Laten we onze recensie van SlickVPN beginnen met een blik op de soorten VPN-verbindingen die ze aanbieden. Ze hebben een regelmatige VPN-verbinding door middel van een beveiligde tunnel naar een van hun gatewayservers die kan worden gebruikt om uw privacy te beschermen en uw transacties te beveiligen door al uw internetverkeer te versleutelen. Uw verkeer wordt vervolgens vermengd met andere gebruikers op die gateway om het zo veel mogelijk willekeurig te maken en uw anonimiteit te beschermen tijdens het surfen op internet. Door verbinding te maken via deze reguliere VPN-verbinding krijgt u de hoogste snelheden en nauwkeurige geografische locatietargeting. SlickVPN biedt echter een ander verbindingstype, HYDRA, voor diegenen die geen nauwkeurige geolocatie nodig hebben, maar een ultraveilige VPN-verbinding wensen. Dit type verbinding maakt het vrijwel onmogelijk voor iedereen om het uitgaande verkeer van uw computer te volgen vanwege de willekeurige gateway die het gebruikt om toegang te krijgen tot internet.

SlickVPN Beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

SlickVPN biedt een vrij eenvoudige prijsstructuur voor hun reguliere VPN-service, waaronder HYDRA-toegang. Ze bieden drie betalingsvoorwaarden. De voorwaarden die SlickVPN biedt, zijn: een maand, drie maanden en een jaar. Net als bij andere VPN-services, resulteren langere-termijnplannen in grotere kortingen, waarbij het jaarplan de grootste korting biedt.

SlickVPN-prijzen

Zoals je hierboven kunt zien, verkoopt SlickVPN hun reguliere VPN-service voor een maand voor $ 10,00. Je kunt drie maanden van hun reguliere VPN krijgen voor slechts $ 6,67 per maand. Ten slotte kan hun beste waarde worden behaald door zich aan te melden voor een dienstjaar van slechts $ 48,00 per jaar. Dit betekent dat u een jaar lang van hun dienst kunt genieten $ 4,00 per maand waarmee u meer dan 60% bespaart op hun normale maandelijkse prijs.

Ze bieden ook een kernpakketprijs die 11 van hun 46 landen omvat voor slechts $ 8,33 per maand. Dit pakket bevat 25 steden in de volgende landen: Canada, Duitsland, Hongarije, Japan, Litouwen, Roemenië, Singapore, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Nederland. Bovendien hebben ze een optie om een ​​blok VPN-service te kopen voor 4/8/12/16/20 dagen voor $ 0,75 / dag.

SlickVPN accepteert veel verschillende betalingsopties, waaronder Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover en PayPal. U kunt betalen met Amerikaanse dollars, Britse ponden of Europese euro’s. Betalen door Bitcoin te gebruiken, helpt u anoniemer te blijven. Als u PayPal gebruikt, kunt u met betaling via PayPal een betaling voor hun VPN-service vanaf een centrale locatie autoriseren.

Risicovrije proefperiode

Hoewel SlickVPN geen gratis proefversie biedt voor al hun diensten, hebben ze wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft u ruim de tijd om de service te beoordelen en te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet. Als u niet 100% tevreden bent met hun service, betalen zij uw abonnementskosten graag terug binnen de eerste 30 dagen van de service. Op verzoek van de klant wordt alleen binnen 30 dagen na betaling voor diensten een restitutie verleend.

Bezoek SlickVPN

SlickVPN-diensten

De reguliere VPN-service van SlickVPN omvat toegang tot servers in meer dan 142 steden verspreid over 46 verschillende landen met toegang tot duizenden dynamische IP-adressen. Degenen die zich abonneren op hun reguliere VPN-service, kunnen ook hun HYDRA-verbindingen gebruiken om ze nog anoniemer te maken tijdens het gebruik van internet. Er zijn geen bandbreedtelimieten voor gedownloade gegevens. Met hun service kunt u maximaal vijf apparaten tegelijkertijd verbinden, met een maximum van twee IP-adressen. Bovendien kunt u het op uw router gebruiken, waardoor u met één enkele verbinding gecodeerde toegang krijgt tot de apparaten die ermee zijn verbonden.

Wat is een HYDRA-verbinding? SlickVPN biedt een VPN-verbinding die multi-hop biedt op servers waar je voor het eerst verbinding maakt met een van hun servers via een beveiligde VPN-tunnel. Zodra deze verbinding tot stand is gebracht, wordt uw verkeer vervolgens veilig via een andere VPN-tunnel naar een willekeurige server in hun netwerk geleid, voordat het uiteindelijk naar het openbare internet gaat. Omdat deze tweede VPN-hop willekeurig is, is het vrijwel onmogelijk om uw verkeer te volgen wanneer u hun VPN-servers verlaat. Dit biedt u een nog betere beveiliging en anonimiteit die een enkele VPN-verbinding biedt. Aangezien dit type verbinding een willekeurig VPN-serverknooppunt gebruikt, mag het niet worden gebruikt als uw doel virtuele geo-verplaatsing is. Dit concept wordt geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

SlickVPN HYDRA

SlickVPN-abonnees hebben toegang tot de meest geaccepteerde VPN-protocollen zoals PPTP, Cisco IPsec en OpenVPN. Hun clients voor Windows en Mac OS X gebruiken standaard OpenVPN met behulp van een AES-256-CBC-cijfer. Dit biedt u de beste beveiliging met weinig snelheidsverlies tijdens het gebruik van hun service. Hoewel ze geen clients voor andere apparaten hebben, bieden ze wel ondersteuning voor PPTP en L2TP / IPsec, die in de meeste mobiele apparaten is ingebouwd en door veel routers wordt ondersteund. Ze hebben uitstekende stapsgewijze handleidingen op hun site om u te helpen bij het instellen van uw mobiele IOS-, Android- en Windows-apparaten, evenals vele soorten routers.

SlickVPN netwerk- en serverlocaties

Het SlickVPN-netwerk bestaat uit servers in meer dan 142 steden verspreid over 46 landen over de hele wereld. Al hun servers hebben een hoge snelheid en ondersteunen port forwarding.

LandenStedenProtocolsLogbeleid
46142OpenVPN TCP / UDP, Cisco IPsec, PPTPGeen logboeken

Een lijst met de landen en steden waarin SlickVPN VPN-gateways heeft, omvat het volgende:

 • Afrika
  • Zuid-Afrika (2): Kaapstad-1; Lanseria-1
 • Azië
  • Hong Kong (3): Hong Kong-3, India (5): Chennai / Madras-1; Pune-4, Indonesië (1): Jakarta-1,
   Japan (2): Tokyo-2, Macau (1): Macau-1, Maleisië (2): Kuala Lumpur-2,  Singapore (2): Singapore-2, Taiwan (2): Taichung-1; Taipei-1, Thailand (1): Bangkok-1
 • Europa
  • Oostenrijk (2): Graz-2, België (2): Oostende-2, Bulgarije (1): Sofia-1, Tsjechië (5): Zlin-5
  • Denemarken (1): Kopenhagen-1, Frankrijk (5): Lillie-1; Paris-3; Straatsburg-1, Duitsland (7): Düsseldorf-2; Frankfurt-4; Nurnberg-1
  • Hongarije (2): Boedapest-2, IJsland (2): Reykjavik-2, Ierland (2): Dublin-2, Israël (2): Tel Aviv Yafo-2
  • Italië (2): Milaan-2, Letland (1): Riga-1, Liechtenstein (1): Vaduz-1, Luxemburg (3): Luxemburg-3
  • Nederland (5): Amsterdam-5, Noorwegen (1): Torp-1, Polen (4): Gdansk-3; Warschau-1
  • Portugal (2): Lissabon-2, Republiek Kosovo (1): Prishtina-1, Roemenië (3): Boekarest-3,
  • Russische Federatie (2): Moskou-2, Spanje (2): Barcelona-1; Madrid-1, Zweden (6): Halmstad-3; Stockholm-3
  • Zwitserland (2): Zürich-2, kalkoen (1): Istanbul-1, Oekraïne (1): Kiev-1
  • Verenigd Koninkrijk (15): Coventry-1; Eastleigh bij Southampton-2; Isle of Man-1; Londen-7; Manchester-1; Rochester-2
 • Noord Amerika
  • Canada (10): Montreal-5; Quebec City-1; Richmond, BC-1; Toronto-3
  • Verenigde Staten (90): Atlanta, GA-6; Boston, MA-1; Buffalo, NY-2; Chicago, IL-8; Dallas, TX-9; Denver, CO-2; Fletcher, NC-4; Houston, TX-2; Kansas City, MO-8; Las Vegas NA-5;
   Los Angeles, CA-6; Miami, FL-11; Morganton, NC-1; New York, NY-5; Newark, NJ-2; Orlando, FL-1; Palo Alto, CA-2; Phoenix, AZ-3; Roseburg, OR-3; Salt Lake City, UT-3; San Diego, CA-2;
   San Jose, CA-2; Seattle, WA-7; St Louis, MO-1; Tampa, FL-2; Washington, DC-4; Wilkes-Barre, PA-2
 • Oceana
  • Australië (5): Brisbane-1; Melbourne-1; Perth-2; Sydney-1
  • Nieuw-Zeeland (1): Auckland-1
 • Zuid- / Midden-Amerika
  • Brazilië (1): Sao Paulo-1, Panama (1): Panama City-1

Zoals je kunt zien, is SlickVPN misschien niet het grootste VPN-netwerk, maar ze hebben servers over de hele wereld. Bovendien hebben ze meerdere servers in veel belangrijke landen van de wereld, zodat ze consistente prestaties in hun netwerk kunnen behouden.

Bezoek SlickVPN

Privacy en beveiliging

SlickVPN heeft een Geen logboek privacybeleid. Ze loggen geen gebruiksinformatie van hun VPN-gebruikers. Ze bewaren alleen de informatie die nodig is om hun service uit te voeren. In hun eigen woorden:

SlickVPN vraagt ​​niet om persoonlijk identificeerbare informatie om door onze site te bladeren of onze gratis functies te gebruiken. Om u te abonneren op onze diensten, moet een account worden geregistreerd. We gebruiken deze informatie niet om uw webactiviteiten bij te houden terwijl we zijn ingelogd op onze SlickVPN-services. We verzamelen alleen de noodzakelijke en beperkte informatie voor ons klanteninformatiedossier om de facturering voor onze diensten te verstrekken en te onderhouden.

Gebruikersactiviteiten buiten de SlickVPN-site worden echter niet bijgehouden, noch volgen we de browse-activiteiten van gebruikers die zijn aangemeld bij de SlickVPN-service.

Hun privacybeleid, evenals het feit dat u meer anonieme betalingsopties zoals Bitcoin kunt gebruiken, illustreert de toewijding van SlickVPN aan uw persoonlijke privacy tijdens het gebruik van hun service.

SlickVPN heeft ook gezorgd voor de beveiliging van uw internetverkeer en surfgewoonten. Ze bieden ondersteuning voor de volgende VPN-protocollen, waaronder OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec. Dit kan u helpen al uw online verkeer te beveiligen en te versleutelen en al uw online transacties te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. SlickVPN-clients gebruiken het OpenVPN-protocol met AES 256-bit CBC-codering die u een aantal van de beste beschikbare coderingsbescherming biedt.

OpenVPN is het meest veilige protocol. Het is een zeer veelzijdig protocol dat nu ondersteuning biedt voor de meeste soorten apparaten. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten zoals iOS, omdat het de meeste native ondersteuning biedt en het gemakkelijk te configureren is, hoewel het wat langzamer kan zijn dan sommige andere protocollen. PPTP heeft wijdverspreide platformondersteuning, is eenvoudig in te stellen en snel vanwege de lage codering. Het is een populaire keuze voor streaming media waar beveiliging niet uw grootste zorg is. SlickVPN heeft stapsgewijze handleidingen om het te helpen installeren op veel verschillende soorten apparaten met behulp van alle protocollen die ze ondersteunen. Ze bieden zelfs handleidingen voor het configureren van hun service met veel soorten routers.

Hands-on testen

We voltooien onze beoordeling van SlickVPN met wat praktische tests van hun clientsoftware om te zien hoe gemakkelijk het is om in te stellen en te gebruiken, en om de algehele prestaties te testen. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat SlickVPN goed presteerde in onze snelheidstest. SlickVPN heeft aangepaste clients voor zowel Windows als Mac. Ze bieden stapsgewijze handleidingen voor het configureren van hun service met andere soorten apparaten zoals iOS, Android en andere mobiele apparaten. Ze hebben ook handleidingen voor het gebruik van hun service met Linux en veel routers.

Bezoek SlickVPN

Verbinding maken vanuit Windows

SlickVPN heeft een aangepaste client voor Windows waarmee u verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk met behulp van het OpenVPN-protocol. Om verbinding te maken met een server via de SlickVPN-client, kunt u de client een locatie laten kiezen of handmatig een locatie selecteren. We gaan liever door het tabblad ‘Locaties’ zoals hieronder weergegeven. Van daaruit heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een serverlijst of kaart. We beginnen met de lijstweergave.

Zoals je kunt zien, vermeldt SlickVPN elke server in de lijst. U kunt de resultaten sorteren op stad of land. Je kunt ook zien hoeveel servers er op elke locatie zijn. Markeer uw favoriete serverlocaties voor gemakkelijke toegang in de toekomst.

SlickVPN-serverlocaties

Als u op het kaarttabblad klikt, wordt een 2D-kaart van alle serverlocaties in het SlickVPN-netwerk weergegeven. Door met de muis over een van de landvlaggen op de kaart te bewegen, wordt informatie over de servers op die locatie weergegeven.

SlickVPN-kaart

We geven de voorkeur aan de lijstweergave voor het selecteren van een serverlocatie. Zodra je de gewenste locatie hebt gevonden, ga je gang en dubbelklik erop. Dit brengt u terug naar het dashboardscherm en verbindt u met het SlickVPN-netwerk.

SlickVPN Windows

Zodra een serverlocatie is gekozen, kunt u op elk moment via het dashboardscherm verbinding maken. Klik gewoon op de knop “Verbinden” om uw verbinding te versleutelen. Klik op “Verbinding verbreken” wanneer u het netwerk wilt verlaten.

Bezoek SlickVPN

De client heeft een ingebouwd tabblad voor snelheidstest, zodat u de ping-, downloadsnelheid en uploadsnelheid van alle servers in het netwerk kunt controleren. Hierdoor kunnen degenen die meer controle willen over de servers waarmee ze verbinding maken, de snelheid zien en de best presterende servers kiezen voor de locatie waartoe u toegang wilt. De onderstaande afbeelding laat zien hoe deze snelheidstest eruitziet voor enkele van de servers in de VS. Soortgelijke tests en vergelijkingen kunnen worden uitgevoerd voor alle servers in het SlickVPN-netwerk.

SlickVPN snelheidstest

Het laatste menutabblad zijn de Voorkeuren. In dit menu kunt u de activering en andere functies van de clientsoftware regelen. Er zijn twee tabbladen van belang onder het voorkeurenmenu. De eerste die hieronder wordt weergegeven, is het algemene tabblad.

SlickVPN-voorkeuren

Vanaf het tabblad algemene voorkeuren kunt u het volgende doen:

 • Beheer de verbinding
  • Starten bij opstarten – Hiermee wordt de client gestart wanneer de computer opstart.
  • Verbinden bij opstarten – Dit maakt automatisch verbinding met de client wanneer de computer opstart. Vereist dat de gebruikersnaam en het wachtwoord worden opgeslagen in het dashboard.
  • Geminimaliseerd starten – Dit minimaliseert de client naar de lade nadat deze is gestart.
 • Loggedrag
  • Logboekregistratie inschakelen: hiermee wordt logboekregistratie in het dashboard ingeschakeld, wat kan worden gebruikt om verbindingsproblemen te diagnosticeren.
  • IP-geschiedenis inschakelen – Hiermee wordt de IP-geschiedenis in het dashboard ingeschakeld, zodat u de serverlocaties waarmee u verbinding hebt gemaakt kunt volgen. Deze kunnen worden geëxporteerd of gewist.
 • Controleer het IP-adres dat door de klant is toegewezen – Dit opent een browservenster om uw huidige IP-adreslocatie te controleren die door de klant is toegewezen.

Het tweede tabblad van belang onder het voorkeurenmenu is het netwerktabblad dat hieronder wordt weergegeven.

SlickVPN-netwerken

Op het tabblad met netwerkvoorkeuren kunt u bepalen hoe verbindingen met het SlickVPN-netwerk worden gemaakt en kunt u speciale clientfuncties zoals de kill-switch beheren. Het netwerk tabblad heeft drie secties:

 • Gemeenschappelijk
  • Verkeer routeren via de VPN – Stel de standaardgateway in
   • Deze optie schakelt het verzenden van verkeer via de VPN in / uit.
   • Standaard is ingeschakeld (beveiligd)
  • IP- en DNS-lekbescherming – Schakel lekbescherming in (deze optie werkt als een internet-kill-schakelaar.)
   •  Het schakelt alle routes op uw computer uit en voegt vervolgens een route toe via de VPN.
   • Dit zorgt ervoor dat uw internet niet werkt als u de verbinding met de VPN-server verliest.
  • Protocol: hiermee kunt u het protocol wijzigen van UDP in TCP
   • UDP is veel sneller dan TCP.
   • TCP is in sommige gevallen handig wanneer u HTTPS-verkeer wilt nabootsen.
  • Poort – kan worden gewijzigd van 8888 in 8080 of 443
   • Het wijzigen van poorten kan helpen als u verbindingsproblemen heeft.
   • Dit kan samen met het protocol worden gebruikt om HTTPS-verkeer te simuleren door het TCP-protocol en poort 443 te selecteren.
 • Balancering – Dit bestuurt de server waarmee de client verbinding maakt in een gekozen groep.
  • Load balance – Verbindt met de server met de laagste belasting in de groep.
  • Willekeurig saldo – Maakt verbinding met een willekeurige server in de groep.
 • IP-instellingen – Instellingen die worden gebruikt om automatisch het IP-adres regelmatig te wijzigen.
  • Niet aanbevolen voor de meeste gebruikers

Streaming media met de SlickVPN-client

Tijdens het gebruik van de SlickVPN-client voor Windows, hebben we een paar handige richtlijnen opgemerkt die je streamingervaring ermee leuker zullen maken. Als u deze eenvoudige richtlijnen volgt, kunt u gemakkelijk met behulp van de SlickVPN-client overal ter wereld geografisch lokaliseren.

 1. Gebruik eerst de auto group knop in het locatiemenu om groepen te maken voor elke locatie (land).
 2. Zorg ervoor dat de balansinstelling in het voorkeurenmenu is ingesteld op de dichtstbijzijnde balans.
 3. Tenzij u verbindingsproblemen ondervindt, zouden de standaardvoorkeuren voor andere parameters in orde moeten zijn voor al uw streamingbehoeften.

Nadat u deze eenvoudige stappen heeft uitgevoerd, is het verbinden met de streamingmedia voor de locatie van uw keuze net zo eenvoudig als het selecteren van de groep van dat land en het verbinden met de groep. De client verbindt u automatisch met de server in dat land dat zich het dichtst bij uw huidige locatie bevindt, meestal degene met de beste ping-waarde en snelheid.

Bezoek SlickVPN

Maak verbinding met de Mac-client

Net als de aangepaste software van Windows, kan de SlickVPN-client voor Mac worden gedownload van hun website. Ze maken het met één klik eenvoudig om hun Mac-client te downloaden en te installeren. Het heeft vrijwel dezelfde functies als hun Windows-client. De Mac-software biedt Mac-gebruikers hetzelfde gebruiksgemak als de Windows-client voor zijn gebruikers. Naast hun aangepaste VPN-client heeft SlickVPN ook goed geïllustreerde handleidingen om Mac OS X handmatig te configureren voor PPTP en OpenVPN.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

SlickVPN heeft geen iOS-app, maar ze ondersteunen alle apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS ondersteunt native L2TP / IPsec op VPN’s. SlickVPN heeft handleidingen voor het configureren van iOS-apparaten met L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen met hun service. Hieronder vindt u een algemene gids om te illustreren hoe u L2TP / IPsec voor SlickVPN instelt.

L2TP / IPsec vereenvoudigde handmatige installatie voor iOS:

 1. Klik op “Instellingen“En klik vervolgens op”Algemeen‘.
 2. Scroll naar beneden en selecteer “VPN
 3. Kraan “Voeg VPN-configuratie toe
 4. Selecteer L2TP
  1. Voer een Omschrijving zoals SlickVPN-verbinding
  2. In de “Server”Veld typ het serveradres van een SlickVPN-server. Als voorbeeld, van de hierboven getoonde testgroep “gw1.atl3.slickvpn.com” zonder de aanhalingstekens, voor een server uit de Verenigde Staten: Atlanta, GA. U kunt de serveradressen vinden in de locatiekaart op hun website.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de VPN-opmerking: dit is anders dan uw site-login en werd u aangeboden door het SlickVPN-personeel in uw welkomstaanmelding e-mail.
  4. In de Geheim veld voer “gogoVPN‘Zonder de aanhalingstekens.
  5. Zorg ervoor dat “Stuur al het verkeer” is ingeschakeld.
  6. Kraan “Opslaan“.
 5. Schakel de VPNAAN‘Om uw verbinding te testen

Bezoek SlickVPN

Verbind een Android-apparaat

SlickVPN heeft geen app voor Android-apparaten, maar het installatieproces is heel eenvoudig. SlickVPN heeft handleidingen voor het configureren van Android-apparaten met PPTP en OpenVPN op hun website.

Hier zijn de vereenvoudigde instructies voor L2TP / IPsec-verbindingen:

 1. Open het menu en kies Instellingen
 2. Selecteer Draadloos en netwerk of draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
 3. Selecteer VPN
 4. Selecteer VPN toevoegen
 5. Selecteer Toevoegen L2TP / IPsec PSK VPN
 6. Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
 7. Selecteer Stel VPN-server in en voer een serverhostnaam in. Als voorbeeld, van de hierboven getoonde testgroep “gw1.atl3.slickvpn.com” zonder de aanhalingstekens, voor een server uit de Verenigde Staten: Atlanta, GA. U kunt de serveradressen vinden in de locatiegebiedkaart op hun website.
 8. Kraan Stel de vooraf gedeelde IPSec-sleutel in en ga naar binnen ‘GogoVPN‘Zonder de aanhalingstekens.
 9. Schakel uit Schakel L2TP-geheim in
 10. Open het menu en kies Opslaan

Zodra de VPN is toegevoegd, zou deze in de VPN-lijst moeten verschijnen. Je kunt het selecteren om verbinding te maken.

Bezoek SlickVPN

SlickVPN-snelheidstest

SlickVPN deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Atlanta was uitstekend. Op basis van onze tests moet u tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk voor de meeste toepassingen. Deze test is uitgevoerd met de SlickVPN Windows-client met gebruikmaking van het standaard OpenVPN (UDP) -protocol dat gebruikmaakt van het AES 256-bit CBC-cijfer voor de codering van uw internetverkeer.

SlickVPN-snelheidstest

Zoals je kunt zien was er een snelheidsverschil van 12,9% tussen de verbinding rechtstreeks met onze ISP en de verbinding met een server in Atlanta. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar het is de moeite waard voor de extra beveiliging die wordt geboden door codering. Met een snelheid van bijna 50 Mbps zou je geen problemen moeten hebben met surfen op internet, het downloaden van bestanden of het streamen van media van Netfilx, BBC iPlayer of andere mediaproviders.

SlickVPN Review: conclusie

SlickVPN zit al een tijdje in de privacyruimte en heeft een goede reputatie opgebouwd voor de service die ze bieden. Hun netwerk heeft servers in meer dan 142 steden in 46 landen over de hele wereld. Hun niet-logbeleid en hun ondersteuning voor betaling met Bitcoin laten zien dat ze de privacy van hun leden serieus nemen.

SlickVPN ondersteunt OpenVPN (TCP / UDP), L2TP / IPsec en PPTP-protocollen, waardoor hun service compatibel is met de meeste mobiele apparaten en zelfs met sommige routers. Ze hebben aangepaste clientsoftware voor Windows en Mac OS X. De stapsgewijze installatiehandleidingen voor Linux, iOS, Android en sommige routers.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Maatwerksoftware voor Windows en Mac
 • Nieuwe HYDRA, multi-hop VPN voor ultraveilige verbindingen
 • Kortingstarieven voor abonnementen op alle services
 • Geen logboekbeleid
 • Meer anonieme manieren om te betalen zoals Bitcoin

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Standaardverbindingen voor alle locaties bij clientinstallatie
 • Apps voor iOS- en Android-apparaten
 • Betere websitenavigatie

U kunt de SlickVPN-service gebruiken om te genieten van uw favoriete streamingmedia, uw gegevens veilig te houden wanneer u openbare Wi-Fi-netwerken gebruikt, te voorkomen dat uw internetprovider uw browsergewoonten bewaakt en censuur te boven komt. Maak gebruik van hun service voor een proefrun en test het zelf. Ze bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. We denken dat dit u voldoende tijd zal geven om hun service te herzien en te zien of deze aan uw huidige behoeften voldoet. Als je hun VPN graag gebruikt, kun je je aanmelden vanaf slechts $ 4,00 per maand.

Bezoek SlickVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me