Laten we beginnen met onze StrongVPN-beoordeling door te zeggen dat het in San Francisco gevestigde bedrijf al ongeveer elf jaar VPN-service biedt. Daarmee is het een van de pioniers in de branche. Bovendien bestaat hun kernondersteuningsgroep al zo’n twintig jaar en begrijpt dat klantenondersteuning de sleutel is tot goede service. Het StrongVPN-netwerk bestaat uit ongeveer 700 servers. Deze zijn strategisch geplaatst in 46 steden in 26 verschillende landen, waardoor ze bijna overal ter wereld VPN-service kunnen bieden. Ze hebben aangepaste software voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. Dit maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met hun VPN-servers, ongeacht het apparaat waarmee u verbinding maakt. StrongVPN introduceerde gratis SmartDNS voor leden in 2017.

StrongVPN

Prijzen en speciale aanbiedingen

StongVPN bood vroeger een verscheidenheid aan VPN-pakketten aan, maar we zijn blij te kunnen zeggen dat dit recentelijk is veranderd. Ze bieden nu een enkel all-inclusive pakket aan. U kunt zich maandelijks of jaarlijks abonneren. Het maandelijkse abonnement is $ 10,00, terwijl de jaarrekening $ 52,49 is. We zijn erg enthousiast om een exclusieve korting voor StrongVPN. U kunt 25% korting krijgen op een maandelijks account of u aanmelden voor een volledig jaar onbeperkte VPN-toegang voor slechts $ 4,37 per maand. Dit maakt hun service een uitstekende waarde.

StrongVPN-prijzen

Dus wat krijg je voor je $ 4,37 per maand? StrongVPN biedt de volgende voordelen voor al hun abonnees:

 • Gratis aangepaste VPN-software voor Windows, Mac OS X, iOS en Android
 • Absoluut geen registratie van de activiteit van hun gebruikers terwijl ze verbonden zijn met de VPN
 • 2 Gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkte VPN-bandbreedte en gebruik
 • Gratis SmartDNS-toegang om geografische beperkingen te deblokkeren
 • Wereldwijde virtuele IP’s van meer dan 675 servers in 26 landen
 • Gedeelde IP-adressen tussen abonnees voor betere privacy
 • Keuze uit VPN-protocollen: IKEv2, OpenVPN (UDP of TCP), SSTP, L2TP of IPSec
 • Gedetailleerde coderingskeuze – handmatige selectie van coderingssterkte
 • Firewall-bescherming tegen aanvallen tijdens het gebruik van hun VPN
 • De mogelijkheid om censuur en geografische beperkingen te omzeilen
 • Wi-Fi hotspot-bescherming tegen hackers en identiteitsdiefstal
 • VoIP-ondersteuning om te besparen op lange afstandskosten
 • 30-dagen geld terug garantie

StrongVPN-betalingsmethodenStrongVPN biedt een aantal verschillende manieren om voor hun VPN-service te betalen. Ze accepteren de volgende creditcards: VISA, MasterCard, American Express en Discover. U kunt betalen met PayPal als u al uw online betalingen op één site wilt centraliseren. U kunt ook met Bitcoin betalen als u anoniemer wilt zijn. Als u PayPal of Bitcoin gebruikt, is alles wat nodig is om een ​​account aan te maken een gebruikersnaam, wachtwoord en een e-mailadres.

Risicovrije proefperiode

StrongVPN biedt geen gratis proefperiode. Ze weten echter dat u hun service graag zelf wilt uitproberen. Ze bieden nieuwe abonnees een 30 dagen, 100% geld-terug-garantie. Dit zou voldoende tijd moeten zijn om hun VPN-service volledig te testen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent, betalen zij uw volledige aankoopbedrag terug. U moet binnen vijf dagen na de aankoopdatum een ​​annuleringsverzoekformulier invullen en indienen. Dit formulier is te vinden in het klantengedeelte op hun website onder het menu “VPN-accounts”. Verzoeken die later dan vijf dagen na de aankoopdatum zijn ingediend, komen niet in aanmerking voor restitutie.

StrongVPN netwerk- en serverlocaties

Het StrongVPN-netwerk is door de jaren heen in omvang en prestaties gegroeid naarmate de technologie vordert. Hun netwerk heeft nu ongeveer 700 VPN-servers in 26 verschillende landen met toegang tot meer dan 87.000 IP-adressen. Ze hebben servers op bijna elk groot continent, inclusief Azië, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

De beste dekking is in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Nederland en Duitsland. Hier is een lijst van landen waar servers momenteel worden gehost:

 • Azië – 6 steden (25+ servers)
  • Hong Kong, Israël, Japan, Singapore, Maleisië, Turkije
 • Europa – 23 steden (170+ servers)
  • Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Letland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk
 • Noord Amerika – 17 steden (meer dan 380 servers)
  • Canada – Toronto, Montreal, Vancouver
  • Verenigde Staten – Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, St. Louis, Washington D.C..
 • Zuid-Amerika – 1 stad (2 servers)
  • Mexico

Aan deze lijst is gemakkelijk te zien dat StrongVPN servers over de hele wereld heeft. Hun netwerk is standaard ingesteld op het OpenVPN UDP-protocol, maar ondersteunt ook SSTP, L2TP, IPsec, IKEv2 en PPTP.

StrongVPN

Privacy en beveiliging

Bij het herzien van het StrongVPN-beleid hebben we vastgesteld dat ze geen gebruikersactiviteiten op hun VPN-netwerk registreren. Ze hebben een uitgebreid privacybeleid dat precies omschrijft hoe ze omgaan met informatieverzoeken. Hier zijn enkele fragmenten van hun beleid:

StrongVPN verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service.

We zullen alleen voldoen aan alle geldige dagvaardingen die volgen op de letter van de wet. We kunnen geen informatie verstrekken die we niet hebben.

…, noch volgen we de browse-activiteiten van gebruikers die zijn ingelogd op onze VPN-service

StrongVPN is gevestigd in San Francisco, Californië en is onderworpen aan alle Amerikaanse en Californische wetten en jurisdictieprocedures. Ze zijn van mening dat de VS een goede plek is voor een VPN-service omdat ze geen verplicht dataretentiebeleid hebben, zoals veel plaatsen in de wereld nu doen. Ze zouden alle officiële gerechtelijke bevelen moeten naleven en alle informatie over het verkeer van hun gebruikers moeten overhandigen. Aangezien ze echter geen logboeken bijhouden van het verkeer van hun gebruikers of VPN-gebruik, zouden ze dergelijke bestellingen naleven door niets om te draaien. StrongVPN kan geen informatie verstrekken die ze niet hebben.

Wat voor soort versleuteling biedt StrongVPN aan gebruikers van hun VPN-service? Ze implementeren OpenVPN als hun primaire standaardprotocol in hun Windows-, Mac OS X- en Android-clients. TLSv1.2 wordt gebruikt voor serververificatie en controle. Standaard gebruikt het 2048 bit sleuteluitwisseling en 2048 bit RSA-certificaat om te verifiëren dat de sleutel daadwerkelijk afkomstig was van een StongVPN-server. Standaard worden alle gegevens versleuteld en gedecodeerd met een AES-128-CBC-cijfer dat is geïnitialiseerd met een 128-bits sleutel en HMAC-verificatie is ingeschakeld.

De StrongVPN iOS-app is standaard ingesteld op het IKEv2-protocol. IKEv2 is net zo veilig als OpenVPN en is goed voor mobiele apparaten. Het maakt eenvoudig opnieuw verbinding en onderhoudt de VPN-sessie wanneer de verbinding wordt verbroken of verandert. Dit komt door de ondersteuning van MOBIKE. Ongeacht uw besturingssysteem, u kunt er altijd zeker van zijn dat al uw internetverkeer veilig wordt versleuteld met StongVPN.

StrongVPN-ondersteuning

StongVPN is een van de weinige services met een 24/7 livechat om eventuele lichte technische, verkoop- of factureringsvragen te beantwoorden. In onze omgang met het personeel achter de live chat, vonden we dat ze snel, beleefd en op het punt waren om de vraag die we hadden over de service te beantwoorden. Soms verwezen ze ons naar veelgestelde vragen en ondersteuningspagina’s om te helpen met onze vragen. Voor meer technische problemen bieden ze een 24/7/365 e-mail ticketondersteuningssysteem met een snelle reactietijd, zodat u er zeker van kunt zijn dat er iemand aan uw probleem werkt.

StrongVPN-ondersteuningsformulier

StrongVPN biedt een eenvoudig formulier om tickets in te dienen. U moet “Volledige naam”, “E-mailadres”, “Onderwerp” en een “Beschrijving” van uw probleem invullen. Kies uw “afdeling” uit het volgende: misbruik, facturering / boekhouding / bestellingen, verkoop, technische ondersteuning. Er zijn optionele keuzes beschikbaar voor het verbindingstype OS en VPN. Zodra al deze gegevens zijn ingevuld, vinkt u ‘Ik ben geen robot’ aan en klikt u op de groene knop ‘Verzenden’. Zodra u zich op hun service abonneert, kunt u inloggen op uw klantengedeelte op hun website en toegang krijgen tot een prioriteitsticket waarmee u logbestanden en schermafbeeldingen kunt bijvoegen.

StrongVPN

Clientsoftware en mobiele apps

We hebben installatiehandleidingen om u op weg te helpen met StrongVPN. In plaats van ze allemaal in onze recensie te laten zien, hebben we ze opgesplitst in afzonderlijke berichten om de gidsen gemakkelijker leesbaar te maken. Ze zijn vrij lang. Nadat u zich heeft aangemeld voor service, gaat u naar het gedeelte met handleidingen op onze site of klikt u op een van de onderstaande links. We zullen voor elk besturingssysteem een ​​link naar de gids geven, samen met een kort overzicht van de client.

StongVPN heeft aangepaste software voor Windows, Mac OS X, iOS en Android. U kunt deze aangepaste clients downloaden van de StrongVPN-opstartpagina van hun website die toegankelijk is door te klikken op “Setup” in het hoofdmenu van de site.

StrongVPN meni

Zodra de installatiepagina is geopend, klikt u op de knop van het besturingssysteem zoals weergegeven in de volgende afbeelding om het installatieprogramma van de client naar uw computer te downloaden of over te zetten naar iTunes Store om de iOS-app of Google Play voor de Android-app te downloaden.

StrongVPN-configuratie

Ze hebben hier ook handmatige instellingen om hun VPN te configureren met behulp van verschillende protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP / IPsec en PPTP op Android, iOS, Linux, Tomato-routers, DD-WRT-routers en Chrome OS. Zodra u zich aanmeldt voor een account, sturen ze u een welkomstmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u verbinding kunt maken met hun VPN-netwerk van servers met de door u gekozen clientsoftware.

Het is tijd om de software van hun team te bekijken. heeft ontwikkeld voor de VPN-service. We beginnen met StrongVPN voor Windows

StrongVPN Windows-client

Ik stel voor dat u onze gids bekijkt voor een volledig overzicht van de Windows-client. Het is niet moeilijk te gebruiken. Vooral voor degenen die gewoon een locatie willen selecteren en verbinding willen maken. In de afgelopen jaren was het wisselen van servers een betrokken proces, maar dat is allemaal verdwenen. Je kunt kiezen tussen IKEv2, OpenVPN (UDP of TCP), SSTP en L2TP. Van daaruit klikt u gewoon op de server dropdown in het midden van de client. De rechterkant van onze schermafbeelding toont een gedeeltelijke lijst met VPN-services. Zoals u kunt zien, heeft StrongVPN verschillende serverlocaties in de Verenigde Staten.

Nu is het tijd voor StrongVPN voor Mac.

StrongVPN Mac-client

De Mac-client is zo eenvoudig als mogelijk. U kunt desgewenst nog een paar opties instellen, maar u hoeft niets te wijzigen. U kunt een serverlocatie selecteren en verbinding maken. Als u meer controle over de client wilt, is er een instellingengebied waar u het protocol kunt configureren. De Mac-client is standaard ingesteld op IKEv2, maar ondersteunt ook L2TP, IPSec en OpenVPN. U kunt ook een aangepast poortnummer instellen.

De volgende is de StrongVPN-app voor iOS.

StrongVPN iOS-app

Of je nu verbinding wilt maken met een iPhone of iPad, met de StrongVPN iOS-app ben je verzekerd. De app laat je kiezen tussen IKEv2 en IPSec. Ik raad je aan om bij het aanbevolen IKEv2-protocol te blijven, dat zeer geschikt is om te wisselen tussen wifi en mobiele netwerken. Verbinding maken met hun netwerk is slechts een tik verwijderd. Selecteer de serverlocatie en de app versleutelt uw gegevens.

Last not not least, laten we eens kijken StrongVPN voor Android.

StrongVPN Android-app

Android-gebruikers hebben enkele geavanceerde functies om het meeste uit het StrongVPN-netwerk te halen. Met de app kun je scramble inschakelen waarmee je diepe pakketinspectietechnieken in landen als China kunt vermijden. U kunt een externe poort instellen en ook besparen op batterijgebruik. De app is zeer geschikt voor diegenen die reizen en privacybescherming willen, samen met de mogelijkheid om het laatste nieuws en andere websites bij te houden.

StrongVPN-snelheidstest

We waren blij met de algehele prestaties van de StrongVPN-service. Je kunt aan de snelheidstest hieronder zien dat hun snelheid uitstekend was. Zoals verwacht was er wat snelheidsverlies terwijl verbonden met een van hun VPN-servers. Dit wordt verwacht vanwege de overhead die het versleutelen van al uw VPN-verkeer met zich meebrengt. Dit verlies lag echter ruim binnen de aanvaardbare waarden in het geval van StrongVPN.

StrongVPN-snelheidstest

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de gecodeerde verbinding onze downloadsnelheid van de basis-ISP van 66,25 Mb / s tot 61,83 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 9,3% naar een server in Atlanta, GA. We vinden dat acceptabel en behoren tot de beste VPN’s die we hebben getest. Dit minimale verlies aan verbindingssnelheid is de beveiliging die wordt geboden door het coderen van al uw internetverkeer zeker waard.

StrongVPN Review: conclusie

StrongVPN zit sinds 2005 in de VPN-branche. Hun hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco. Hun netwerk bestaat uit meer dan 600 servers verspreid over 23 verschillende landen met meer dan 87.000 IP-adressen die beschikbaar zijn voor hun gebruikers. Ze hebben meerdere snelle servers in populaire landen zoals de VS, het VK, Canada en Nederland. Ze loggen geen informatie over hun gebruikers tijdens het gebruik van hun diensten. Iedereen zit op het eresysteem met betrekking tot hun Servicevoorwaarden. Ze zijn VoIP- en P2P-vriendelijk en stellen dat ze, indien ze door gerechtelijke autoriteiten worden gevraagd om informatie over gebruikersactiviteiten, zich zullen houden door niets om te draaien, aangezien ze de activiteiten van hun abonnees niet registreren tijdens het gebruik van hun VPN-servers.

StrongVPN biedt op maat gemaakte softwareclients voor Windows, Mac OS X, Android en iOS. Deze apps zijn eenvoudig te installeren en stellen hun gebruikers in staat om verbinding te maken met VPN-servers met slechts een paar muisklikken of tikken op het scherm. Hun Windows-client bevat een kill-switchfunctie die de communicatie stopt als de VPN wegvalt. De Windows- en Android-software bevatten technologie om de gegevens te versleutelen om ze verborgen te houden voor diepgaande pakketinspectie. Dit kan je helpen beschermen tegen censuur in landen als China en Iran.

De StrongVPN-apps bieden enkele van de beste codering die beschikbaar is met AES-128 en AES-256. De meeste van hun software maken standaard gebruik van OpenVPN vanwege de snelheid, beveiliging en algehele betrouwbaarheid. De iOS-app beveelt IKEv2 aan vanwege de ondersteuning voor MOBIKE. IKEv2 maakt het opnieuw verbinden met de VPN gemakkelijker bij het wijzigen van wifi-hotspots of het overzetten van thuisnetwerken naar mobiele netwerken zonder uw VPN-sessie te verliezen.

StongVPN biedt handmatige tutorials en visuele installatiehandleidingen om verbinding te maken met hun service met behulp van Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone, Ubuntu, Amazon, Google Chrome OS, DD-WRT-routers, Tomato-routers en enkele andere apparaten. Hun ondersteuning begint met een 24/7/365 online chatservice. Ze hebben een uitgebreide FAQ-database die zich uitstrekt tot een e-mailticketsysteem met een snelle doorlooptijd. Ze zeggen officieel dat ze geen enkele activiteit van hun VPN-gebruikers registreren terwijl ze toegang hebben tot hun netwerk.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Exclusieve korting voor onze lezers
 • Clients voor Windows en Mac OS X
 • Mobiele apps voor iOS en Android.
 • Ze registreren geen gebruikersactiviteit voor hun abonnees.
 • Gratis SmartDNS-toegang voor alle leden.
 • 24/7/365 live chat-ondersteuning voor lichte technische of factureringsproblemen. Snelle doorlooptijd op e-mailtickets.
 • VPN-kill-schakelaar in hun Windows-softwareclient.
 • Gegevensvervormer om te beschermen tegen diepgaande pakketinspectie.
 • 30 dagen geld-terug-garantie zonder beperkingen.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Ruim een ​​aantal van de oude dingen op in hun aangepaste clients.
 • Voeg meer serverlocaties toe aan hun netwerk (regionale servers voor Oceanië en Afrika).

Het StrongVPN-netwerk bestrijkt de meeste grote continenten. Ze hebben snelle servers in Europa, Noord-Amerika, Midden- en Zuid-Amerika en Azië. Alle nieuwe leden worden gedekt door hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u voldoende tijd heeft om de service te testen. Geef ze een testrun en kijk wat je denkt. We zijn verheugd om te delen dat StrongVPN een korting biedt aan onze lezers. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte toegang vanaf slechts $ 4,37 per maand met onze exclusieve korting.

StrongVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me