Kezdjük a SurfEasy áttekintésünket a cég történetének áttekintésével. A SurfEasy Kickstarter kampányként indult 2011-ben. Eredetileg egy böngésző és egy internetes titkosító eszköz volt, amelyet a zsebében hordozhatott. 2013-ban elindították a VPN szolgáltatást. 2015 márciusában vitték őket a társaságok Opera égisze alá, amikor az Opera a böngésző biztosítására törekedett. Mint várhatnánk egy Opera szoftvervállalattól, webhelyük jól szervezett és könnyen navigálható. Néhány különféle terméket kínálnak az Ön személyes adatainak védelméhez az interneten való szörfözés közben. Ezek közé tartozik az eredeti USB privát böngésző, az Opera és a Chrome böngészők kiterjesztései, valamint a teljes VPN szolgáltatás. Ügyfélszoftverük van a Windows és a Mac OS X számára, valamint az iOS és az Android eszközökhöz.

SurfEasy Review

Árképzés és különleges ajánlatok

SurfEasy VPN szolgáltatás

A SurfEasy két különálló csomagban értékesíti VPN-jét: Teljes VPN és Mobil VPN. Mint sok VPN-szolgáltató, engedményeket kínálnak ezekre a csomagokra a hosszabb távú tervekhez.

A SurfEasy VPN szolgáltatását Total VPN néven forgalmazza, és akár öt egyidejű eszköz teljes védelmét nyújtja korlátlan sávszélességgel minden eszköz számára, és hozzáférést biztosít minden egyedi szoftverhez. Minden eszközt titkosítással kell védeni, és hozzáférést kell biztosítani a hirdetéskövető blokkoló szoftveréhez. A teljes VPN csomag ára 4,99 USD / hó vagy 47,88 USD / év. A teljes VPN-szolgáltatás előfizetésével egy évre 20% -ot takaríthat meg a havi előfizetési áron. Ez azt jelenti, hogy csak egy év alatt szerezheti meg a teljes VPN-t 3,99 $ / hó.

SurfEasy árképzés

A mobil VPN lehetővé teszi egy mobil eszköz védelmét. Teljes mértékben védi ezt az egy eszközt azáltal, hogy titkosítja az összes és az onnan érkező forgalmat. Mobilkészüléke hozzáférhet a hirdetés-követő blokkolásához is, miközben kapcsolódik a szolgáltatáshoz. Az eszköz teljes korlátlan sávszélességet és teljes hozzáférést biztosít a tizenhárom országhoz a nem naplózott VPN-hálózatban. A Mobile VPN csomag ára 2,99 USD / hónap vagy 29,99 USD / év. Ha egy évre vásárolja a Mobile VPN szolgáltatást, akkor körülbelül 6 USD-t takarít meg a havi előfizetési ár felett. Ez olyan, mintha két hónap ingyenes szolgáltatást kapna.

A SurfEasy számos különféle fizetési lehetőséget elfogad, beleértve hitelkártyákat, PayPal-ot és Bitcoin-t a BitPay-en keresztül. A Visa és a Mastercard hitelkártyákat fogadnak el. A fizetés amerikai dollárban történik. A PayPal általi fizetéshez csak e-mail címre és jelszóra van szükség. A BitPay-en keresztül történő fizetés a Bitcoin segítségével még anonimabbá teszi Önt.

SurfEasy privát böngésző

A SurfEasy néhány különféle terméket kínál az Internet szörfözési szokásainak védelméhez, és névtelenné teszi. Az egyik ilyen a SurfEasy privát böngésző, amely lehetővé teszi a biztonságos böngészést bármilyen számítógépről vagy hálózatról. Ez elősegítheti az Internet böngészését, ha Wi-Fi hotspotokat, szálloda- vagy repülőtéri hálózatokat, baráti számítógépet, sőt nyilvános vagy megosztott számítógépeket használ. A böngésző beépített vékony SurfEasy privát böngészőHitelkártya űrlaphoz illeszkedő USB eszköz (a jobb oldalon látható), amely bármilyen számítógéphez csatlakoztatható az internetes forgalom titkosításához.

Egyetlen jelszó használatával megnyithat egy biztonságos internetkapcsolatot, amely tartalmazza az összes internetes kedvencet, jelszavát, keresési előzményeit és egyéb személyes információkat. Ez lehetővé teszi a helyi kereséseket az IP-cím feltárása nélkül, lehetővé teszi az összes jelszó tárolását és megakadályozza, hogy más webhelyek nyomon kövessék Önt. Még a képernyőn megjelenő billentyűzetet is tartalmaz, amely megakadályozza, hogy a keyloggerek ellopják az információkat az Ön gépelése közben. Amikor kihúzza a kulcsot, az nem hagy nyomot a személyes adataira a használt számítógépen. Mind titkosítva, mind jelszóval védett az USB-eszközön. A SurfEasy privát böngésző egyszeri díjért ad el $ 69.99 korlátlan adatvédelemmel és ingyenes rendszeres frissítésekkel, amelyek a legújabb új funkciókat és biztonsági fejlesztéseket tartalmazzák. Ha megvásárolja a SurfEasy privát böngészőt, az USB kulcsra korlátozott egyéves garancia vonatkozik.

SurfEasy böngészőbővítmények az Opera és a Chrome számára

A Surfeasy rendelkezik VPN proxy böngésző kiterjesztésekkel az Opera és a Chrome böngészők számára egyaránt. Az Opera-kiegészítők áruházán (SurfEasy Proxy for Opera) és a Chrome internetes áruházon (SurfEasy VPN for Chrome) keresztül juthat be hozzájuk. Könnyen megtalálhatók a SurfEasy webhely termékmenüjén is. A bővítmény telepítése után a böngészőben megjelenik a címsor mellett. Ez lehetővé teszi SurfEasy böngésző-bővítménya SurfEasy védelmet egyszerűen egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja. Ez a védelem SSL tanúsítványokon keresztül történik.

Bekapcsolva (a jobb oldali képen látható) titkosított alagutat hoz létre a böngésző és az internet között, és ezzel védi az összes információt. Ezenkívül elrejti a valódi IP-jét, és virtuálisat biztosít a választott helyről. Ez megnehezíti az online követést, és lehetővé teszi böngészőjének, hogy megkerülje az egyes webhelyek által bevezetett földrajzi korlátozásokat. Ez azt jelenti, hogy senki sem láthatja, mit csinál online, milyen webhelyeket látogat meg, vagy néz ki a letöltési előzmények. Ezen túlmenően ezen adatok egyike sem tárolódik a nem naplózott SurfEasy hálózaton, így valóban biztonságban és biztonságban érezheti magát böngészés közben. A szolgáltatás 500 MB sávszélességet kínál ingyen, azzal a lehetőséggel, hogy még többet hozzáadhasson barátok, eszközök vagy egyéb módon.

Kockázatmentes próbaidőszak

Noha a SurfEasy nem kínál ingyenes próbaverziót egyetlen szolgáltatásukra, 7 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek a Total VPN szolgáltatáson keresztül. Ez időt ad arra, hogy tesztelje a szolgáltatás teljesítményét, és megnézze, hogy ez megfelelő-e az Ön számára. Ha valamilyen okból nem elégedett szolgáltatással, örömmel visszatérítik előfizetési díját a szolgáltatás első hét napjában. Ahhoz, hogy visszatérítést kapjon, a terv első hét napjában vissza kell vonnia, és teljesítenie kell a következőket:

 • E-mailben küldje el a [email protected] e-mail címet, amikor regisztrálta fiókját
 • Kérjük, tüntesse fel a lemondás okát
 • Adja meg a támogatási PIN-kódot, amelyet a következő címen találhat: accounts.surfeasy.com/profile

A visszatérítés csak a szolgáltatások megfizetésétől számított hét napon belül folyósul. Ezt követően nem kerül sor visszatérítésre. Ez az ajánlat nem vonatkozik az előfizetésekre, amelyeket az iTunes, a Playstore vagy az Amazon Store használatával vásároltak, illetve azokra a előfizetésekre, amelyek a Starter VPN tervből frissülnek.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

SurfEasy hálózati és szerver helyek

A SurfEasy hálózata hozzáférést biztosít a kiszolgálókhoz tizenhárom különböző ország több városában.

OrszágokVárosokProtokollokLogpolitika
13ismeretlenOpenVPN és L2TP / IPsecNincs napló

Azon országok listája, amelyekben a SurfEasy rendelkezik VPN-kiszolgálókkal, rövid, és a következőket tartalmazza:

 • Ausztrália
 • Brazília
 • Kanada
 • Franciaország
 • Németország
 • Olaszország
 • Japán
 • Hollandia
 • Norvégia
 • Singapore
 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok

Noha a SurfEasy-nek nincs olyan kiszolgálója, amelyet sok VPN-szolgáltató csinál, sok szerverhelyük van az Egyesült Államokban, és a világ különböző területein stratégiailag elhelyezett szerverek vannak. Szervereik vannak a világ minden kontinensen, Afrika kivételével. Az összes kiszolgálóhely támogatja az OpenVPN és az L2TP / IPsec protokollokat. Útmutatók vannak weboldaluk támogatási területén, hogy segítsék az új előfizetőket a szolgáltatás telepítésében és használatában. Egyik VPN-szerverük sem támogatja a P2P szoftvert, mint például a BitTorrent. Valójában nem fog tudni csatlakozni a szerverükhöz, ha P2P szoftvert használ.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

Adatvédelem és biztonság

A SurfEasy Kanadában található, szigorúak, Nincs napló Adatvédelmi irányelvek. Nem naplóznak VPN-felhasználóik felhasználási adatait. Csak a szolgáltatásuk működéséhez szükséges információkat őrzik meg. Saját szavakkal:

A SurfEasy hálózat nem naplózó hálózat. Ez azt jelenti, hogy az alábbiakban szereplő korlátozott kivételek kivételével a hálózaton keresztül nem gyűjtünk semmilyen információt. Pontosabban, nem gyűjtünk semmilyen információt a felkeresett webhelyekről vagy az Ön számára hozzárendelt IP-címekről, amikor belépünk a SurfEasy privát hálózatba, és a VPN szolgáltatásunkkal kapcsolatosan nem gyűjtünk semmilyen adatot, amelyet az Ön készüléke tárol vagy továbbít. , beleértve azokat az adatokat, amelyeket az eszközön lévő alkalmazások hálózaton keresztül továbbíthatnak.

Adatvédelmi politikájuk átlátható minden összegyűjtött információval és felhasználásukkal kapcsolatban. Ha bármilyen aggálya van, akkor ezt meg kell vizsgálnia.

A SurfEasy az internetes forgalom és a böngészési szokások biztonságát is biztosítja. Támogatást nyújtanak az OpenVPN és az L2TP / IPsec protokollokhoz. A titkosítás Windows, Mac OS X és Android készülékeken 256 bites OpenVPN-en keresztül történik, az iOS eszközök titkosítása pedig 128 L2TP / IPSec. Ez segít titkosítani az összes online forgalmat, és megóvja azt a kíváncsiságtól. Ezenkívül virtuális IP-címet is nyújt Önnek, miközben elrejti az igazi címét, ezzel segítve az anonimitás védelmét az interneten való szörfözés közben. A hirdetésgátló hozzáadása segít még biztonságosabbá válni azáltal, hogy elkerüli a rosszindulatú programokat és más nyomkövető szoftvereket.

Az OpenVPN a legbiztonságosabb a VPN-protokollok közül. Ez egy nagyon sokoldalú protokoll, amely most már támogatja a legtöbb típusú készüléket. Az L2TP / IPsec kiváló választás az olyan mobileszközökhöz, mint az iOS, mivel a leginkább natívan támogatják, és könnyen konfigurálhatók, bár kissé lassabbak lehetnek, mint más protokollok. Az L2TP / IPsec implementáció 128 bites titkosítást használ az összes internetes forgalomra.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

Gyakorlati tesztelés

A SurfEasy áttekintésünket néhány kezdettel befejezzük az ügyfélszoftver tesztelésére, hogy kiderítsük, mennyire könnyű beállítani és használni, valamint tesztelni a teljes teljesítményét. Először azt szeretném mondani, hogy a SurfEasy nem a leggyorsabb VPN, amit valaha teszteltünk. Egyedi kliens szoftverrel rendelkeznek mind a Windows, mind a Mac számára. Vannak alkalmazások iOS és Android készülékekhez, valamint szoftver kiterjesztések az Opera és a Chrome böngészőkhöz. Támogatási területén lépésről lépésre vannak útmutatók a szolgáltatásuk konfigurálásához az általuk támogatott összes eszközön.

Csatlakozás a Windows rendszerből

A SurfEasy rendelkezik egy egyedi Windows klienssel, amely lehetővé teszi az OpenVPN protokoll használatával a hálózatuk bármelyik szerveréhez történő csatlakozást. Az ügyfelet letöltheti a saját webhelyéről. Az ügyfél telepítésekor megjelenik egy pár beállító képernyő. Beállíthat egy fiókot, ha még nincs ilyen, vagy bejelentkezhet a VPN-hálózatba. A SurfEasy Windows kliensbe való első bejelentkezéskor telepíti a TAP illesztőprogramot, majd elindítja a VPN klienst.

Amikor először hozza fel a SurfEasy ügyfelet, akkor az összekapcsolja Önt a legközelebbi szerverrel, amely a leggyorsabb pingidővel rendelkezik. Az alábbi ábra a működésben lévő Windows kliens három képernyőképeit ábrázolja. Az első azt mutatja, hogy az ügyfél képernyője le van választva a hálózatról. Az első dolog, amit észrevesz, az, hogy az ország ikon szürkén van, és a kapcsoló ki van kapcsolva. Ez a képernyő könnyen felismerhető azzal a ténnyel, hogy a hely (Phoenix, AZ), az IP-cím, a kapcsolat állapota (nem biztonságos) és a hirdetéskövető blokkoló állapota (engedélyezve) mind vörös buborékokkal vannak feltüntetve. Ugyancsak alul egy piros leválasztott üzenet jelenik meg.

Surfeasy Windows kliens

A fenti második képernyőkép megmutatja, hogy néz ki az ügyfél, ha megfelelően csatlakozik a SurfEasy VPN hálózathoz. A tetején található ikon azt az országot jelképezi, amelyhez csatlakoztunk (Egyesült Királyság), és hogy a kapcsoló bekapcsolt helyzetben van. A hely (Egyesült Királyság), az IP-cím, a kapcsolat állapota (biztonságos) és a hirdetéskövető blokkoló állapota (engedélyezve) szintén zöld buborékokkal jelenik meg..

A fenti utolsó kép a SurfEasy Windows kliens hirdetéskövetőjét blokkoló képernyőképet mutatja. Számban és oszlopdiagramon is megjeleníti azokat a nyomkövető hirdetéseket, amelyeket a VPN blokkolt az elmúlt 30 napban. Láthatja, hogy 1657 hirdetést blokkoltak azon a napon, amikor teszteltük az ügyfelet. Ezeknek a hirdetéseknek a blokkolása lehetővé teszi a meglátogatott oldalak gyorsabb betöltését, és felgyorsíthatja a böngészést. Vegye figyelembe azt is, hogy továbbra is kapcsolódunk egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban.

Az alábbi ábra a SurfEasy kliens néhány további képernyőképeit mutatja. Az első kettő bemutatja, hogyan kell kiválasztani az országot, amelyhez csatlakozni szeretne. A kiszolgálók csatlakoztatásának vagy megváltoztatásának (az alábbi első képen látható) legegyszerűbb módja az, ha rákattint a képernyő tetején található ország ikonra, és az eredményt megjelenő legördülő listából kiválasztja az országot. A második módszer, amelyet az alábbi képen mutat, kattintson a fogaskerék ikonra, jelölje ki a Válassza ki a régiót a legördülő listában lehetőséget, majd kattintson a választott országra..

SurfEasy szerver kiválasztása

A fenti utolsó kép a legördülő listát mutatja, amely akkor jelenik meg, amikor rákattint a fogaskerék ikonra. Ez a lista lehetővé teszi az alábbiak elvégzését:

 • Válassza le az országot, amelyhez jelenleg csatlakozik, de hagyja nyitva az ügyfelet
 • Ez megmutatja a védelem állapotát
 • Megmutatja a sávszélesség-felhasználást (a mi esetünkben korlátlan)
 • A hirdetéskövető blokkoló állapota (a mi esetünkben)
  • Ennek lenyomása lehetővé teszi a nyomkövetés be- vagy kikapcsolását
 • Válasszon egy régiót – lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa vagy megváltoztassa az országot, amelyhez kapcsolódik
 • Wi-Fi biztonság (vigye az egeret a váltáshoz)
  • Védelem engedélyezése – figyelmezteti a nem biztonságos hálózatokat, és titkosítja az összes tranzakciót a nem biztonságos hálózatok felé
  • Figyelmeztetés letiltása – nem ajánlott
 • Beállítások – (mutasson az egérrel felett)
  • Indítás indításkor – csatlakozzon, amikor az ügyfél megnyílik
  • Kijelentkezés a SurfEasy hálózatból – újból be kell írnia a bejelentkezési hitelesítő adatokat
 • Segítség (mutasson az egérrel)
  • Fiók – Nyissa meg a fiókja irányítópultját eszközök hozzáadásához, profiljának megváltoztatásához vagy módosításához, a telefonos támogatáshoz szükséges PIN-kód eléréséhez.
  • Szolgáltatási feltételek – áttekintés
  • Adatvédelmi irányelvek – felülvizsgálat céljából
  • Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal – tegyen fel kérdéseket vagy megoldja a problémákat
  • Mutasson hibaelhárítási naplókat – a SurfEasy személyzetének támogatása a támogatási kérdésekben
 • Lépjen ki a SurfEasy VPN-ből – bezárja az ügyfelet

A SurfEasy Windows kliens az eszköz és a szervereik közötti forgalmat titkosítja. Az OpenVPN-t 256 bites titkosítással használja. Windows 10, 8.1, 8, 7, XP SP3 operációs rendszerekkel működik, & Távlat.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

Lépjen kapcsolatba a Mac klienssel

Csakúgy, mint a Windows egyedi szoftver, a SurfEasy kliens a Mac OS X-hez letölthető a saját webhelyükről. Ugyanazzal a funkcióval rendelkezik, mint a Windows kliensük. A Mac OS X 10.7-es vagy újabb verziójára való futtatásra szánták. Néhány kattintással megkönnyítik a Mac kliens letöltését és telepítését. Hasonlóan a Windows klienshez, a számítógép vagy a laptop és a VPN hálózati szerver közötti forgalomra a 256 bites OpenVPN protokoll használatával kerül sor..

Csatlakozás iPhone vagy iPad készülékről

A SurfEasy kliens is van az iOS számára. Támogatja az összes eszközt (iPhone, iPad, iPod Touch). 128 bites L2TP / IPsec-t használ az eszköz és a választott VPN-szerver közötti forgalom titkosításához. Az alkalmazás jellemzői és megjelenése hasonlóak a Windows klienshez. Az ügyfél iOS 6 vagy újabb rendszeren fog futni.

Az alábbi ábra a SurfEasy iOS alkalmazás három képernyőképeit mutatja be működésben. Az első egy képernyőképet mutat, amikor megfelelően csatlakozik. Mint láthatja, hasonló a Windows kapcsolat képernyőképekéhez. Az ország ikonjával rendelkezik, amelyhez csatlakozik. Ezt követi egy térkép, amely megmutatja az aktuális kapcsolatot (Chantilly VA), IP-címet, kapcsolat állapotát (biztonságos), a hirdetéskövető blokkolását zöld buborékokkal. Ezt követi a VPN által az elmúlt 30 napban letiltott hirdetések száma.

SurfEasy iOS App

A fenti második kép a menüt mutatja, amikor kiválasztja a fogaskerék ikont, és rákattint a régió megváltoztatására. Ez az országválasztó képernyő (robbantott nézet). Hasonló ahhoz a listához, amelyet akkor kap, ha a Windows ügyfélen kiválasztja az ország ikont. Jelenleg SurfEasy-re van optimalizálva, amely a leggyorsabb ping-idővel a legközelebbi VPN-kiszolgálóhoz csatlakozik. Ha kiválaszt egy országot ezen a képernyőn, akkor az csatlakozik ehhez az országhoz.

A fenti utolsó képernyőkép a fogaskerék ikon megérintésével kapott menü képernyő többi részét mutatja. Ez hasonló ahhoz, amit a fogaskerék ikonra kattintva kapunk a Windows kliensen. Ez lehetővé teszi az országok csatlakoztatását vagy megváltoztatását, a hirdetéskövető blokkolásának be- és kikapcsolását, a Wi-Fi biztonsági figyelmeztetések engedélyezését / letiltását, az imporant SurfEasy dokumentáció elérését és a VPN alkalmazás kijelentkezését. Mint láthatja, a SurfEasy iOS alkalmazás ugyanazzal a kinézettel, érzettel és funkcióval rendelkezik, mint a Windows kliens.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

Csatlakoztasson egy Android-eszközt

A SurfEasy rendelkezik Android-eszközökhöz is. Az Android alkalmazás szinte azonos módon néz ki és működik mint az iOS alkalmazás. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a választott országot, majd automatikusan összeköti Önt azzal, amit szerinte az ország leggyorsabb szerverének kell tartania. Ha egy másik országot választja, leválaszthatja az egyik kiszolgálót és újra kapcsolódhat a másikhoz. Ha ismét csatlakozni szeretne ugyanahhoz az országhoz, akkor le kell választania a VPN-től, majd válassza ki az országot, amelyhez újra csatlakozni szeretne. Képernyői szinte azonosak az iOS alkalmazás képernyőivel, és hasonlóak az ügyfelek képernyőivel. Az alkalmazás futtatható az Android 4.0 vagy újabb verziójú eszközökön, és 256 bites OpenVPN-t használ az összes internetes forgalom titkosításához..

Látogasson el a SurfEasy oldalra

SurfEasy Speed ​​Test

A SurfEasy nem volt következetes a sebességtesztjeinkben. A VA-ban található Reston szerverének sebessége jó volt. Csak kb. 11% -os csökkenést mutatott, szemben a VPN nélküli ISP-vel. Szerverük teljesítménye a Phoenix AZ-ban azonban nem volt olyan jó, ha a sebesség 30% -ról 40% -ra csökkent. Habár kiválaszthatja azt az országot, amelyhez csatlakozik, vagy engedélyezheti a szolgáltatásnak, hogy kiválasztja az Ön számára legközelebbi országot, amely a leggyorsabb ping-szal rendelkezik, nem tudja kiválasztani a várost, amelyhez csatlakozni szeretne. Következésképpen azt javasoljuk, hogy ha rossz teljesítménye van, csatlakoztassa újra a VPN-t. Időnként ez sokkal jobb teljesítményt nyújt, ha csatlakozik egy másik szerverhez az országban.

SurfEasy teljesítmény

Mint láthatja, a közvetlen ISP-vel való kapcsolat és a Reston VA-ban lévő szerverhez való kapcsolat között 11,4% -os különbség mutatkozott a sebesség között. A várakozások szerint ezek némi veszteséget okoznak a kapcsolat sebességében, de megéri az extra titkosítás ezen extra szintű biztonságát. Közel 46 Mbps sebességgel el kell örülnie ennek a SurfEasy VPN szervernek a teljesítményével. Azt fogjuk mondani, hogy nem észleltünk egyetlen pillanatot sem a helyi webhelyről származó streaming média nézésekor, ám nagy a csatlakozási sebesség. Lehet, hogy ez nem igaz a helyzetben. A sebesség következetlenségei miatt a teljesítmény eltérhet, ezért mindenképpen tegye ki a csatlakoztatni kívánt területtel.

SurfEasy Review: Következtetés

A SurfEasy körülbelül 5 éve van az adatvédelmi térben. Jó hírnevük van az általuk kínált szolgáltatásért. Hálózatuk nem az egyik legnagyobb, de szervereik stratégiailag el vannak helyezve a világ minden tájáról, 13 különböző országban vannak elhelyezve. Nincs naplózási politikájuk, az információkérések átlátható kezelésének módja, valamint a kriptovaluta Bitcoin segítségével történő fizetési támogatása azt mutatja, hogy komolyan veszik tagjaik adatvédelmét..

A SurfEasy támogatja az OpenVPN és az L2TP / IPsec protokollokat, amelyek szolgáltatásuk kompatibilisvé teszi a legtöbb eszközzel. Van egyéni kliens szoftverük a Windows és a Mac OS X számára, valamint az iOS és az Android eszközökhöz. Ezen kívül lépésről lépésre vannak telepítési útmutatók, amelyek segítenek konfigurálni szolgáltatásaikat ezeken az eszközökön.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

 • Egyéni szoftver Windows és Mac rendszerekhez
 • Alkalmazások iOS és Android számára
 • Bővítmények az Opera és a Chrome böngészőkhöz
 • Nincs naplózási politika
 • Több névtelen fizetési mód, mint például a Bitcoin

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá PPTP protokollt további eszközök támogatásához
 • Könnyebb visszatérítési folyamat
 • Hasznos lenne további információt szolgáltatni a hálózatukról a saját weboldalukon, ideértve az egyes országok szerverhelyét is
 • Lehet, hogy a P2P-hozzáférés nem fontos

A SurfEasy szolgáltatást használhatja napi szörfözéshez, online banki tevékenységhez vagy kedvenc streaming média élvezetéhez. Ez biztosítja a forgalom biztonságát nyilvános Wi-Fi-hálózatok használatakor, és lehetővé teszi, hogy legyőzze a közösségi önkormányzatok cenzúráját olyan társadalmi webhelyeken, mint a Facebook és a Twitter. Az Internet legtöbb igényének megfelelőnek kell lennie. 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Vegyék igénybe a tesztvezetést és nézzék meg magukat. Ha élvezi, akkor regisztrálhat korlátlan hozzáférésre öt kapcsolattal, csupán havi 3,99 dollárért.

Látogasson el a SurfEasy oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me