Thunder VPN-logoThunder VPN is een van de “gratis” VPN-services voor uw mobiele Android-apparaat en is speciaal voor dat doel ontworpen. Ondanks de coole naam heeft deze zeker enkele problemen. Ook al is het voor Android, je kunt een emulator gebruiken om de app op pc of Mac te gebruiken. Volgens de Google-statistieken heeft de app meer dan 10 miljoen downloads en heeft het een 4.8-sterrenbeoordeling met 368k-beoordelingen en wordt het vermeld als een gratis VPN. Hoewel de gedachte om een ​​gratis VPN te gebruiken aantrekkelijk klinkt, maakt het ons een beetje nerveus. Naar verluidt wordt het ondersteund door advertenties. In onze recensie van Thunder VPN zullen we de verschillende kenmerken bekijken. meer details geven. en kijk of het zo’n hoge sterbeoordeling waard is.

Wilt u Thunder VPN vergelijken met onze meest aanbevolen VPN-services? Hier volgen enkele van de beste alternatieven. Elke VPN biedt een risicovrije proefperiode van 30 dagen om de service te testen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje

Over het bedrijf

Thunder VPN-registratieDeze VPN is gemaakt door een bedrijf genaamd Signal Lab. Vreemd genoeg lijkt die naam op een beveiligde berichten-app, gemaakt door de Signal Foundation. Hoewel de naam een ​​toeval kan zijn, twijfelen we eraan. Het vinden van informatie over dit bedrijf is moeilijk, waardoor we op onze hoede zijn. Hun website is vrij minimaal en biedt slechts een kleine hoeveelheid informatie. Dat gezegd hebbende, als je wat zoekt, kun je wat antwoorden bedenken. Rechts staat de registratie-informatie voor de site. Als je goed kijkt, zie je een aantal verschillen. Het vermeldt bijvoorbeeld de stad en staat als “Alhambra, Arkansas”. Bij het kijken is er niet zo’n plek. Alle aanduidingen (de postcode en de plaatsnaam) geven aan dat het bedrijf zich feitelijk in Californië bevindt. Bovendien staat het netnummer vermeld op 626. Dat is het netnummer voor Alhambra, Californië. Hoewel het waarschijnlijk slechts een vergissing is, draagt ​​het voor ons bij aan het vermoeden van dit bedrijf.

Prijzen

Thunder VPN-prijzenHoewel de service gratis is, hebben ze ook een “VIP” -versie van de VPN. Hun prijs voor 1 maand service is $ 9,99. U kunt echter 12 maanden service krijgen voor $ 59,99. Vreemd genoeg hebben ze ook een weekplan voor $ 5,99. Zoals je in de afbeelding hiernaast kunt zien, kun je het ook 3 dagen gratis uitproberen. Je kunt natuurlijk annuleren na de proefperiode van 3 dagen, of je kunt het houden voor het bedrag dat we zojuist hebben genoemd. Omdat het is gekoppeld aan uw Google-betaalaccount, is het heel eenvoudig om de service te kopen.

Kenmerken

Er zijn niet veel kenmerken van dit product om over te spreken. Het vermeldt echter de volgende functies.

  • Voor altijd vrij
  • Onbeperkte bandbreedte
  • Geen registratie vereist
  • Brede servers
  • Geen log bijhouden gebruikersgegevens

Serverlocaties en landen

In de gratis versie kun je zien dat er een aantal servers beschikbaar zijn in de onderstaande afbeeldingen. Aan de rechterkant van de afbeelding ziet u de VIP-servers.Thunder VPN-servers

Bij gebruik van de standaard service heeft u toegang tot ongeveer 7 locaties in 6 populaire landen. Deze omvatten Canada, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Als u voor de VIP-service kiest, krijgt u de volgende voordelen.

  • Geen advertenties.
  • Snellere verbindingen.
  • Meer wereldwijde verbindingsopties.

Extra premium serverlocaties zijn onder meer Finland, Japan, VS, Zuid-Korea, Singapore, Italië, India en Duitsland.

Hands-on testen

Verbinding maken met de VPN is eenvoudig. In het onderstaande paneel ziet u de 2 verbindingsschermen. In de rechterbovenhoek kunt u de server die u wilt gebruiken wijzigen door op het vlagpictogram te klikken. Elk land heeft natuurlijk een ander icoon. Zoals we eerder vermeldden, heb je meer opties met de premium-optie.

Thunder VPN-verbindingen

Thunder VPN-snelheidstest

Snelheidsverlies is een van de nadelen van het gebruik van een gratis service. De server die we hebben getest was ongelooflijk traag. We gebruikten de optie “beste server”. Als u naar de afbeeldingen kijkt, ziet u dat we voor elke test dezelfde locatie hebben gebruikt. Zoals u kunt zien, maakt het, als ze een snelle service bieden, daar zeker geen deel van uit. laten we hopen dat er betere snelheden zijn op de premium-versie. Zoals je ziet, verlies je meer dan 99% van je snelheid. Elke keer dat u verbinding maakt of verbreekt, ziet u ook een advertentie. Dat kan vervelend zijn als je verbinding maakt met verschillende locaties.

Thunder VPN-snelheidstest

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Omdat zoveel vestigingen nu gratis wifi aanbieden, wil je een VPN gebruiken wanneer je verbinding maakt. Hoewel wifi geweldig is, vinden de cybercriminelen het ook geweldig. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Zo verklein je het risico dat criminelen of cybertheives je privégegevens stelen enorm.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Waar u ook bent, verbinding maken met een server daar zal helpen. Dat komt omdat het de blokkeersoftware doet denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat kan een echt voordeel zijn als u probeert toegang te krijgen tot bepaalde regio’s of als u wordt geblokkeerd om inhoud te bekijken. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen.

Hoe zit het met lekken?

Lektest ThunderZoals je bij veel gratis VPN’s zou verwachten, lekt deze als een zeef. Daarom hebben we besloten om de uitgebreide lektester te testen op www.doileak.com. We gebruiken deze graag omdat deze u de verschillende gebieden laat zien waar hij problemen detecteert. Zoals je kunt zien aan de afbeelding aan de rechterkant, heeft deze VPN enkele problemen en lekt hij. Natuurlijk kwamen sommige van de problemen die u aan de rechterkant ziet, voort uit problemen met mobiel browsen in plaats van uit de service.

Moet ik deze VPN gebruiken?

Om de basis te gaan, zal het gebruik van deze VPN-service (als je voor de gratis versie gaat) traag en lek zijn. Mogelijk kunt u af en toe wat geografische beperkingen omzeilen, maar als u een VPN wilt gebruiken voor de primaire functie van het beschermen van uw privacy, mist deze het doel. Bovenop de lekken is het extreem traag. Als u een service wilt met een betere mate van beveiliging en zonder lekken, zijn er tal van premium services beschikbaar. We zouden ergens anders zoeken.

Laatste gedachten over Thunder VPN

Hoewel deze VPN extreem populair is, zou je hem niet voor iets ernstigs willen gebruiken. Je moet jezelf altijd beschermen als je wifi gebruikt. Deze gratis service is erg traag, lekt en kan niet worden vertrouwd. Dat gezegd hebbende, is het misschien maar iets beter dan niets te gebruiken. Onthoud dat u alleen verbinding kunt maken met de VS, Canada, VK, Frankrijk, Nederland, Duitsland als u de gratis versie gebruikt. Het kan u helpen om geografische beperkingen te omzeilen als u iets als SoundCloud, Pandora of anderen wilt gebruiken, maar u mag er niet meer van verwachten. Bekijk gerust onze Top 10 VPN’s voor de beste resultaten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me