Laten we deze beoordeling beginnen met een blik op de diensten die TorGuard biedt. Ze hebben een VPN-service om uw volledige privacy te beschermen door al uw internetverkeer te versleutelen en door een veilige tunnel te sturen voor degenen die volledige anonimiteit willen. Ze hebben ook een BitTorrent-proxy waarmee je BitTorrent anoniem privé kunt maken door alleen torrent-verkeer te coderen, en een gecodeerde e-mailservice op basis van PGP (Pretty Good Privacy) die voorkomt dat anderen door je e-mail snuffelen.

TorGuard

Prijzen en speciale aanbiedingen

TorGuard biedt een aantal services, waaronder VPN, proxy en gecodeerde e-mail. Laten we deze van naderbij bekijken.

Anonieme VPN-service

De belangrijkste privacyservice van TorGuard is hun anonieme VPN. Met meer dan 1200 servers in 42 verschillende landen, helpt hun VPN u anoniem te blijven tijdens het surfen op internet, waar ter wereld u zich ook bevindt. Het heeft geen bandbreedtelimieten, dus u kunt het zonder zorgen gebruiken. Je kunt het op maximaal vijf gelijktijdige apparaten gebruiken, dus het zou geen probleem moeten zijn om het op alle gewenste apparaten te gebruiken. Bovendien kunt u het op uw router gebruiken, waardoor u met één enkele verbinding gecodeerde toegang krijgt tot alle aangesloten apparaten. Ten slotte bieden ze een gratis gecodeerd e-mailaccount van 10 MB met alle VPN-abonnementen.

Ze omvatten niet alleen de gangbare protocollen zoals PPTP, L2TP / IPsec en OpenVPN, maar ook veel meer gespecialiseerde zoals SSTP en IKEv2. De TorGuard-service heeft stealth VPN om firewalls zoals die in China en Iran te overwinnen. Ze geven u één gratis softwarelicentie voor TG Viscosity. Ten slotte, zoals je zou verwachten, is de TorGuard VPN extreem P2P- en torrent-vriendelijk.

TorGuard VPN-prijzen

Zoals u hierboven kunt zien, brengt TorGuard hun VPN op de markt als een enkel aanbod met vier verschillende abonnementsduur. De termijnen zijn één maand, driemaandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks. Ze bieden toenemende kortingen op plannen voor langere termijn. De plannen beginnen bij $ 9,99 per maand, maar je kunt een jaar lang van hun dienst genieten voor slechts $ 59,99. Dit komt gewoon uit $ 4,99 per maand wat bijna lijkt op het gratis krijgen van 6 maanden van hun anonieme VPN-service.

TorGuard accepteert meer dan 80 betalingsopties, waaronder Bitcoin, Visa, MasterCard, American Express, Discover en PayPal. Ze maken het ook gemakkelijk om overal ter wereld contant te betalen door betalingen te accepteren van Union Pay, Alipay, Paysafecard, CashU, Bankoverschrijving, WebMoney, iDeal, Boleto en anderen. Daarnaast nemen ze cadeaubonnen van Subway, CVS, Burger King, Dollar General en Circle K in de Verenigde Staten en Canada. Zoals u kunt zien, hebben ze veel manieren om voor hun diensten te betalen en veel van hen zullen u een hogere mate van anonimiteit bieden.

Anonieme BitTorrent-proxy

Naast hun primaire aanbod heeft TorGuard ook een proxy-service voor diegenen die alleen hun torrent-activiteit willen anonimiseren. Het bevat ook onbeperkte bandbreedte, zodat u er zonder zorgen van kunt genieten. Hun proxy ondersteunt de meest populaire torrent-clients zoals uTorrent, qBitTorrent, vuse, Deluge en vele anderen. Het bevat software die eenvoudig te installeren is op elk besturingssysteem, inclusief Windows, Mac, Linux, Android en iOS. U kunt tot vijf gelijktijdige verbindingen hebben met meer dan 200 IP’s. Hun proxy bevat ondersteuning voor SOCKS5 EN HTTP en werkt met elk besturingssysteem. Hiermee kunt u elk programma dat proxy ondersteunt, routeren via servers in acht verschillende landen, waaronder Canada, IJsland, Nederland, Roemenië, Rusland, Zweden, Zwitserland en de Verenigde Staten..

TorGuard-proxyprijzen

De anonieme Torrent-proxy van TorGuard wordt op dezelfde manier op de markt gebracht als de VPN-service als een enkel pakket met vier verschillende termijnen. Je kunt een maand van hun proxy krijgen voor $ 5,95 en een jaar voor $ 46,95. Dit betekent dat u gewoon van hun Anonieme Proxy kunt genieten $ 3,91 per maand wat is alsof je vier maanden gratis krijgt.

Anonieme e-mailservice

Ten slotte biedt TorGuard een gecodeerde e-mailservice om uw waardevolle berichten volledig te beschermen tegen nieuwsgierige internetproviders en andere ogen. Hun betaalde abonnementen bieden onbeperkte offshore e-mailopslag. Ze gebruiken de OpenPGP (Open Pretty Good Privacy) waarvan algemeen wordt aangenomen dat ze door brute kracht onbreekbaar is. In feite versleutelt het de e-mail die u verzendt met een openbare sleutel, maar de e-mail kan alleen worden gedecodeerd met de privésleutel van de gebruiker waarnaar deze wordt verzonden. Hiermee kun je veilig berichten uitwisselen met iedereen wiens e-mail ook OpenPGP ondersteunt.

TorGuard e-mailprijzen

Net als bij zijn andere aanbiedingen, komt de anonieme e-mail van TorGuard in termijnen. U kunt zich abonneren op een maand beveiligde e-mail voor $ 6,95 of een jaar lang de service voor $ 49,95. Dit komt gewoon uit $ 4,16 per maand.  Naast de betaalde service bieden ze een aanvullend beveiligd e-mailaccount van 10 MB met hun VPN-abonnementen.

Risicovrije proefperiode

Hoewel TorGuard geen gratis proefversie biedt voor al hun diensten, hebben ze wel een volledige tevredenheidsgarantie van 7 dagen. Dit geeft u ruim de tijd om de dienst te beoordelen. Als u niet 100% tevreden bent met de TorGuard.net VPN-, proxy- of e-maildienst, zullen zij uw betaling graag terugbetalen als het verzoek binnen zeven dagen na de aankoopdatum wordt gedaan en u het gebruik van 10 GB niet hebt overschreden. Na zeven dagen wordt er geen restitutie verleend. Terugbetalingen zullen plaatsvinden in Amerikaanse dollars tegen de huidige wisselkoers voor degenen die met Bitcoin betalen.

  Hammer VPN-beoordeling

Bezoek TorGuard

TorGuard netwerk- en serverlocaties

TorGuard heeft meer dan 1250 servers in 42+ landen over de hele wereld. Al hun servers hebben gigabit of betere poortsnelheden en ze ondersteunen poortdoorschakeling. Om te profiteren van hun port forwarding, dient u eenvoudig een verzoek in om uw port te openen op de locatie van uw keuze. Vervolgens kunt u de poort vanuit uw account beheren.

Landen Servers Protocollen Logbeleid
43 1200+ OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2, IPsec, SSTP Geen logboeken

Een lijst met de landen en steden waar ze VPN-servers hebben, omvat het volgende:

 • Afrika
  • Egypte, Cairo; Saoedi-Arabië, Riyadh; Zuid-Afrika, Johannesburg; Tunesië, Tunis; kalkoen, Istanbul
 • Azië
  • China, Beijing (Stealth); Hong Kong, Hong Kong; India, New Delhi; Japan, Tokyo (Stealth); Singapore, Singapore (Stealth); Korea, Republiek Incheon; Maleisië, Kuala Lumur; Vietnam, Binh Thanh
 • Europa
  • België, Roosdaal; Tsjechië, Praag; Denemarken, Lyngby; Finland, Helsinki; Frankrijk, Parijs
  • Duitsland: Frankfurt, München, Neurenberg
  • Griekenland, Athene, Hongarije, Boedapest; IJsland, Reykjavic; Ierland, Waterford; Italië, Milaan; Letland, Riga; Luxemburg, Steinsel; Moldavië, Chisinau; de Nederland, Amsterdam (Stealth); Noorwegen, Oslo; Polen, Gdynia; Portugal, Porto; Roemenië, Boekarest
  • Russische Federatie: Moskou, Sint-Petersburg
  • Spanje, Valencia;
  • Zweden: Hudiksvall, Stockholm
  • Zwitserland, Zürich
  • Verenigd Koninkrijk, Hampshire, Londen (Stealth)
  • Oekraïne, Kremenchuk
 • Noord Amerika
  • Verenigde Staten: Azië-geoptimaliseerd (Stealth), Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles (Stealth), Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Seattle
  • Canada: Toronto, Calgary, Vancouver
 • Oceana
  • Australië, Melbourne, Sydney
  • Indonesië, Jakarta; Nieuw-Zeeland, Auckland
 • Zuid- / Midden-Amerika
  • Mexico, Mexico Stad; Panama, Panama Stad; Costa Rica, Sane Jose; Brazilië, Sao Paulo

Deze servers ondersteunen een breed scala aan applicaties, waaronder het downloaden van torrents, snelle streaming en veilig en anoniem surfen op het web. Hoewel het downloaden van torrent-bestanden op de meeste servers werkt, zijn sommige niet geoptimaliseerd voor P2P en sommige zijn gereserveerd voor streamingdiensten. Daarom wordt voor de beste prestaties aanbevolen om torrents en P2P te downloaden vanaf de volgende locaties:

 • Canada; Costa Rica; Tsjechië; Denemarken; Egypte; Finland; IJsland; Indonesië; Luxemburg; Malasia; Mexico; Moldavië; Nederland; Noorwegen; Panama; Portugal; Roemenië; Russische Federatie; Zweden; Zwitserland; Tunesië; kalkoen

Privacy en beveiliging

TorGuard heeft een Geen logboek privacybeleid. Ze registreren geen gebruiksinformatie van hun VPN- of proxy-abonnees. Ze scheiden hun betalingsinformatiesysteem van de andere diensten die ze aanbieden. Ze delen geen informatie met derden over hun netwerk of zijn gebruikers. Hun standpunt over uw persoonlijke privacy wordt samengevat door de volgende fragmenten uit hun privacybeleid.

TorGuard.net slaat geen verkeer of gebruik op van zijn Virtual Private Network (VPN) of proxy.

TorGuard verzamelt persoonlijk identificeerbare informatie van gebruikers via online formulieren voor het bestellen van producten en diensten. We kunnen ook informatie verzamelen over hoe gebruikers onze website gebruiken, bijvoorbeeld door het aantal unieke weergaven bij te houden dat wordt ontvangen door de pagina’s van de website of de domeinen waaruit gebruikers afkomstig zijn. We gebruiken “cookies” om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken

De database van gebruikers van TorGuard zal nooit worden verkocht aan een entiteit voor marketing- of mailinglijsten. Persoonlijke informatie wordt niet verkocht of anderszins overgedragen aan onze zakelijke partners zonder uw voorafgaande toestemming, behalve dat we de informatie die we verzamelen aan derden bekendmaken wanneer we, naar ons goed vertrouwen, verplicht zijn om dit te doen onder de toepasselijke wetgeving.

Hun privacybeleid, evenals het feit dat u veel betalingsopties kunt gebruiken waarmee u een hogere mate van anonimiteit krijgt, illustreert TorGuard’s toewijding aan uw persoonlijke privacy.

Wat betreft de beveiliging van uw internetinformatie en surfgewoonten, TorGuard heeft dat ook gedekt. Ze bieden een breed scala aan protocollen, waaronder OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, L2TP / IPsec, SSTP en IKEv2 om al uw online verkeer te versleutelen en al uw online transacties te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Servers in hun VPN-netwerk gebruiken standaard het OpenVPN-protocol met een van de volgende vier versleutelingscodes:

 • Standaard Blowfish (BF) CBC
 • AES 128-bit CBC
 • AES 256-bit CBC
 • “Stealth” (obfsproxy voor OpenVPN)

OpenVPN is een zeer veilig en veelzijdig protocol dat nu ondersteuning biedt voor de meeste soorten apparaten. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten omdat deze het meest standaard ondersteunt en gemakkelijk te configureren is, hoewel het wat langzamer kan zijn dan sommige andere protocollen. Omdat PPTP wijdverspreide platformondersteuning heeft, eenvoudig is in te stellen en snel is vanwege de lage encryptie, is het een populaire keuze voor streaming media waar beveiliging misschien niet uw grootste zorg is.

Bovendien ondersteunen ze enkele minder gebruikelijke protocollen zoals SSTP en IKEv2 die veel providers niet hebben. SSTP is een zeer veilig protocol voor Windows-gebruikers die de meeste firewalls kunnen omzeilen, wat het ideaal maakt voor stealth-toepassingen. Ten slotte bieden ze ondersteuning voor IKEv2, een uitstekend protocol voor mobiele apparaten omdat het veiliger, stabieler is (vanwege de mogelijkheid om snel automatisch opnieuw verbinding te maken) en sneller dan alle andere protocollen behalve OpenVPN. Ze laten u ook WebRTC- en IPv6-lekken blokkeren.

  Browsec VPN Review 2023

Bezoek TorGuard

Hands-on testen

Geen beoordeling zou compleet zijn zonder praktische tests. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat TorGuard goed heeft gepresteerd in onze snelheidstest. TorGuard heeft aangepaste clients voor Windows, Mac en Linux. Bovendien hebben ze aangepaste apps voor iOS, Android en de Chrome-webbrowser. Dit maakt het voor bijna iedereen gemakkelijk om hun service te gebruiken, ongeacht het besturingssysteem van hun keuze. U kunt de software voor Windows en Mac rechtstreeks van hun website downloaden. De “Aan de slag” -pagina die wordt geopend door op de link in de voettekst van de site te klikken, heeft tabbladen om de Torguard Lite-client op Linux (Debian / Ubuntu), Windows en Mac te installeren. Het heeft ook tabbladen voor de nieuwste iOS- en Android-apps met links naar hun respectievelijke winkels. De TorGuard Proxy-app kan worden gedownload via de Chrome-webwinkel.

Verbinding maken vanuit Windows

TorGuard heeft een aangepaste client voor Windows waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk met behulp van het OpenVPN-protocol. Hun TorGuard Lite-client heeft een zeer eenvoudige GUI en maakt het voor gebruikers heel gemakkelijk om verbinding te maken met elke VPN-server in hun netwerk. Er is geen technische kennis nodig om hun VPN te gebruiken om al uw internettransacties te beveiligen en te anonimiseren. Wanneer u de client voor het eerst start, wordt u verwelkomd in TorGuard en wordt u gevraagd hun Servicevoorwaarden te accepteren.

TorGuard Lite voor Windows

Nadat je de Servicevoorwaarden hebt geaccepteerd en op Volgende hebt geklikt, zie je een verbindingsscherm dat lijkt op het eerste scherm dat in de bovenstaande afbeelding wordt weergegeven. Dit scherm toont de volgende informatie:

 • Land / stad van de server – Momenteel geselecteerde server (Canada / Calgary in het bovenstaande voorbeeld)
  • Als u de ellipsen selecteert, wordt de serverselectielijst weergegeven zoals weergegeven op het middelste scherm hierboven.
 • Protocol – UDP of TCP; geselecteerd in de keuzelijst
 • Servercodering – Het coderingsalgoritme dat wordt gebruikt door de momenteel geselecteerde server
 • Verbindingsstatus – Verbonden / niet verbonden
 • Autoconnect bij opstarten – Selectievakje waarmee u een server kunt kiezen om automatisch verbinding mee te maken bij het opstarten van de client
 • Meer instellingen – Opent het onderstaande instellingenscherm
 • Connect-knop – Verbindt u met de door u gekozen server

Nadat u een server heeft geselecteerd, selecteert u vervolgens uw protocol (UDP / TCP). Vervolgens klikt u op de verbindingsknop.

Voer in het volgende scherm de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u hebt gebruikt om u aan te melden bij uw TorGuard-accountgebied. Schakel het selectievakje “Referenties onthouden” in, tenzij u uw referenties telkens opnieuw wilt typen wanneer u van server verandert. Klik vervolgens op de login-knop. De verbindingsstatus (rechtsboven weergegeven) verandert van fase tijdens het verbinden: Auth >> Get_Config >> IP toewijzen >> Verbonden. Daarna zal het “Openbare IP” “Geverifieerd” tonen als u succesvol bent verbonden met de TorGuard VPN-server. De schermafbeelding rechtsboven toont een succesvolle verbinding met een “Stealth” -server in het VK.

TorGuard Lite Windows-instellingen

De eerste afbeelding hierboven toont het tabblad App Kill. Hiermee kunt u afzonderlijke applicaties selecteren om te stoppen als de VPN de verbinding verliest. Het heeft een selectievakje om het snel te activeren of te deactiveren en een testknop om te zien of het werkt met uw applicatie. U kunt het programmapad handmatig typen of de selectieknop gebruiken om er doorheen te bladeren. U kunt ook wijzigingen in uw instellingen opslaan en annuleren.

De tweede afbeelding hierboven toont het tabblad Scripts. Hiermee kunt u scripts (batchbestanden) uitvoeren. Het heeft een selectievakje om de uitvoering van scripts in of uit te schakelen. U kunt ervoor kiezen om scripts uit te voeren voor verbinding, na verbinding en na verbreken van de verbinding. U kunt het scriptpad handmatig typen of de selectieknop gebruiken om er doorheen te bladeren. TorGuard biedt scripts voor het volgende op hun website: Internet Connection Killswitch, Launch App on Connect, Set Static DNS en Launch Website on Connect. Ten slotte kunt u ook wijzigingen in uw instellingen opslaan en annuleren.

De derde afbeelding toont het tabblad Netwerk. Het heeft selectievakjes om het WebRTC-lek, het IPv6-lek te voorkomen en de netwerkverbinding van de internet kill-switch te beheren. Ten slotte kunt u ook wijzigingen in uw instellingen opslaan en annuleren. Naast hun aangepaste VPN-client heeft TorGuard ook goed geïllustreerde handleidingen om Windows handmatig te configureren voor PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN GUI en SSTP. Ze hebben ook een gids voor het instellen en stellen TG Viscosity in staat om hun service te gebruiken.

Bezoek TorGuard

Maak verbinding met de Mac-client

Net als de aangepaste software van Windows, kan de TorGuard-client voor Mac worden gedownload van hun website. Ze maken het downloaden en installeren met één klik eenvoudig. Het heeft dezelfde functies als hun Windows-client. De Mac-software biedt Mac-gebruikers hetzelfde gebruiksgemak als de Windows-client voor zijn gebruikers. TorGuard Lite is niet compatibel met Mac OS X 10.6.8 en lager. Naast hun aangepaste VPN-client heeft TorGuard ook goed geïllustreerde handleidingen om Mac OS X handmatig te configureren voor PPTP en L2TP / IPsec. Ze hebben ook een Mac OS X-gids om TG Viscosity in te stellen en hun service te laten gebruiken. Nogmaals, uw lidmaatschap wordt geleverd met één gratis TG Viscosity-softwarelicentie. U kunt voor één dollar per maand extra licenties kopen.

  FlashRouters Privacy App Review - VPN-bescherming voor iedereen

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

TorGuard heeft ook een iOS-app waarmee je verbinding kunt maken met hun VPN-service. Het heet TorGuard Anonieme VPN-service. Dit is de snelste manier om TorGuard VPN op iOS in te stellen. Volg deze stappen om hun service via de app te installeren.

 • Bezoek eerst de iTunes Store en download de TorGuard iOS VPN-app.
 • Zoek het TorGuard-pictogram en tik om te starten.
 • Bij de eerste installatie selecteert u ja wanneer u wordt gevraagd om hun VPN-serverinstellingen goed te keuren en door te gaan naar de VPN-app.
 • Tik op de vervolgkeuzepijl (rechter screenshot in onderstaande afbeelding).
 • Selecteer uw VPN-serverlocatie (midden screenshot hieronder).
 • Voer uw TorGuard VPN-gebruikersnaam en -wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. Klik op het selectievakje om uw inloggegevens te onthouden. (linker screenshot hieronder)
 • Selecteer de login-knop. De app zou nu een verbonden status moeten tonen.

TorGuard iOS-app

Voor de app is iOS 8.0 of hoger vereist. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. De TorGuard-app is geoptimaliseerd voor iPhone 5. Naast hun aangepaste VPN-client heeft TorGuard ook handleidingen om iOS-apparaten handmatig te configureren voor PPTP, L2TP / IPsec en OpenVPN GUI en hen in staat te stellen hun service te gebruiken.

Bezoek TorGuard

Maak verbinding met Android-apparaten

TorGuard heeft een app genaamd “TorGuard VPN” voor Android-apparaten. Volg deze stappen om uw Android-apparaat met hun service te verbinden.

 • Navigeer eerst naar de Google Play Store om de app te downloaden en te installeren.
 • Zodra de app is geïnstalleerd, opent u uw applicatiemenu en tikt u op het TorGuard-pictogram.
 • Kies de VPN-server waarmee u verbinding wilt maken in de vervolgkeuzelijst en tik op verbinden (midden screenshot hieronder).
 • Voer uw VPN-gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en tik op de login-knop. Tik op het aankruisvak ‘Onthoud gegevens’ (linker screenshot hieronder).

U zou nu een verbonden status en sessie-informatie moeten zien, wat betekent dat uw VPN actief is en dat al het verkeer nu veilig door de VPN wordt geleid (rechter screenshot hieronder).

TorGuard VPN voor Android

Deze nieuwste versie wordt geïnstalleerd zonder root vereist op Android 4.x-apparaten. Naast hun aangepaste VPN-client heeft TorGuard ook handleidingen om Andriod-apparaten handmatig te configureren voor PPTP, L2TP / IPsec en OpenVPN en hen toegang te geven tot hun VPN-netwerk.

Bezoek TorGuard

TorGuard-snelheidstest

TorGuard deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Miami was uitstekend. Op basis van onze tests moet u tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk voor de meeste toepassingen. Deze test is uitgevoerd met de TorGuard Lite Windows-client met het OpenVPN (UDP) -protocol op een server met een BF-codering.

TorGuard-snelheidstest

Zoals je kunt zien was er een snelheidsverschil van 10% tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met een server in Miami. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar voor de extra beveiliging die wordt geboden door codering, is dit een eerlijke afweging. Met een snelheid van bijna 46 Mbps zou je geen problemen moeten hebben om anoniem op internet te surfen, bestanden te downloaden of media te streamen van je favoriete provider.

TorGuard Review: conclusie

TorGuard zit al geruime tijd in de privacyruimte en heeft een goede reputatie opgebouwd voor de diensten die ze aanbieden. Hun netwerk heeft meer dan 1250 gigabit + servers in meer dan 42 landen over de hele wereld. Hun niet-logbeleid en een duidelijk privacybeleid tonen aan dat ze de privacy van hun leden serieus nemen.

TorGuard ondersteunt PPTP-, L2TP / IPsec-, OpenVPN- (TCP / UDP), SSTP- en IKEv2-protocollen, waardoor hun service compatibel is met de meeste apparaten, waaronder Blackberry, DD-WRT-routers en zelfs Boxee Box (alleen PPTP). Ze hebben aangepaste software voor Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android en de Google Chrome-browser. Ze verkopen ook routers die vooraf zijn geconfigureerd om hun service te gebruiken voor mensen met een technische uitdaging.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Makkelijk te gebruiken aangepaste software voor Windows, Mac en Linux
 • Apps voor iOS, Android, Google Chrome-browser
 • Kortingstarieven voor abonnementen op alle services
 • Transparant no-log-beleid
 • Meer anonieme manieren om te betalen, zoals cadeaubonnen en Bitcoin
 • Gratis 10 MB versleuteld e-mailaccount met VPN-lidmaatschap
 • Stealth (obfsproxy voor OpenVPN) voor inbreuk op de firewall
 • P2P-ondersteuning
 • Ondersteuning voor veel protocollen, waaronder PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (UDP / TCP), SSTP en IKEv2

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Betere integratie van hun sitedocumentatie
 • Gemakkelijkere sitenavigatie
 • Toon het gebruikspercentage voor elke server
 • Verminder wachttijden op sommige servers

U kunt de TorGuard VPN gebruiken om te genieten van streaming media, uw gegevens veilig te houden wanneer u openbare wifi gebruikt, uw ISP te voorkomen dat uw browsergewoonten worden bewaakt en censuur te overwinnen. Bovendien, voor degenen die P2P willen gebruiken, is TorGuard uitgegaan van de overtuiging dat je BitTorrent in anonimiteit zou moeten kunnen gebruiken en is van mening dat je P2P in volledige privacy zou moeten kunnen gebruiken. Dit blijkt uit hun naam die is ontstaan ​​uit het concept van het beschermen van iemands privacy tijdens het gebruik van BitTorrent. Profiteer van hun 7 dagen garantie en evalueer zelf hun service. Als je hun VPN graag gebruikt, kun je je aanmelden voor slechts $ 5 per maand.

Bezoek TorGuard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me