TotalVPN-beoordeling

Update van augustus 2016: we kunnen TotalVPN niet aanbevelen op basis van een reeks klachten. Hoewel we geen opmerkingen hebben ingeschakeld, kunt u enkele van de klachten lezen op sites zoals Reddit, PCMag en BestVPN. U kunt door onze bladeren Top 10 VPN pagina voor een lijst met alternatieven met volledige recensies van elke VPN-service.


Laten we onze TotalVPN-beoordeling beginnen met een blik op waar ze begonnen. Total VPN werd gelanceerd in november 2015. Officieel is Pseudio Ltd DBA TotalVPN een merk van The Endurance International Group, Inc. dat VPN-diensten aan individuen levert voor persoonlijk gebruik. Ze zijn niet lang in de VPN-ruimte geweest, maar ze zijn hard op weg. Ze hebben snel een netwerk van snelle servers opgebouwd op alle grote continenten, behalve Antarctica.

TotalVPN

TotalVPN-prijsplannen

De TotalVPN-service wordt geleverd in gratis en betaalde abonnementsversies. De gratis versie die wordt weergegeven in de afbeelding hieronder aan de linkerkant heeft de volgende beperkingen:

 • Je krijgt alleen toegang tot drie locaties: Amsterdam, IJsland en Singapore
 • De bandbreedte is beperkt tot twee Mbps
 • Beperkte bandbreedte betekent beperkte downloads
 • Slechts één apparaatverbinding tegelijk
 • Servers die overbelast zijn

De twee belangrijkste nadelen van de gratis service zijn de beperkte bandbreedte die zou beperken wat u binnen een redelijke tijd zou kunnen downloaden en het feit dat alle gratis gebruikers dezelfde servers gebruiken en dat ze ernstig overbelast zijn, wat nog meer nadelig is voor uw prestaties.

TotalVPN gratis versus betaaldDe betaalde versie van de TotalVPN-service, Total Premium, die rechtsboven wordt weergegeven, biedt het volgende:

 • Toegang tot alle TotalVPN-locaties
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Onbeperkte gegevensoverdracht
 • Drie gelijktijdige apparaatverbindingen tegelijk
 • Beter gebalanceerde servers voor betere prestaties

Zodra je je hebt aangemeld voor een abonnement op TotalVPN, krijg je een aantal add-ons en upgrades voor hun service aangeboden. Deze zijn allemaal optioneel en bevatten het volgende:

 • Super lading – Geeft u toegang tot speciale gereserveerde servers met minder gebruikers
  • Dit vermindert de belasting en verhoogt uw prestaties
  • $ 24,95 per jaar
 • Prioritaire ondersteuning – Dit plaatst u vooraan in de ondersteuningswachtrij
  • 9,95 dollar per jaar
 • Online veiligheid eBook – Dit leert u wat u moet weten om uw veiligheid te behouden tijdens het surfen op internet.
  • Eenmalige kosten van $ 9,95
 • Extra verbinding (en) – Hiermee kunt u meer gelijktijdige verbindingen aan uw account toevoegen.
  • 14,95 dollar per jaar voor elke extra verbinding

TotalVPN-upgrades

TotalVPN biedt een aantal verschillende manieren om voor hun VPN-service te betalen. U kunt betalen met PayPal, de belangrijkste creditcard en Visa-betaalpassen (Delta en Electron). De creditcards die ze accepteren zijn VISA, MasterCard en American Express. Betaling via PayPal helpt u om uw uitgaven op een gecentraliseerde locatie te houden en heeft minder persoonlijke informatie nodig.

Risicovrije proefperiode

Hoewel ze geen gratis proefversie hebben, biedt TotalVPN alle nieuwe gebruikers een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit is voldoende tijd om hun VPN zelf uit te proberen. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met hun service, zullen zij uw betaling voor uw eerste termijn volledig terugbetalen. U moet schriftelijk om terugbetaling verzoeken bij het TotalVPN-ondersteuningsteam. Dit verzoek moet binnen 30 dagen na inschrijving op hun dienst worden gedaan. Na deze periode wordt er geen restitutie verleend.

TotalVPN netwerk- en serverlocaties

TotalVPN beheert een klein maar groeiend netwerk van 36 servers in 25 landen. Ze hebben servers op elk continent behalve Antarctica. Dit betekent dat u, waar u zich ook bevindt, waarschijnlijk een server kunt vinden om verbinding met hun netwerk te maken.

Landen Locaties Servers IP-protocollen
253640+onbekendOpenVPN, IPSec, IKEv2, PPTP

TotalVPN heeft servers in de volgende landen:

 • Azië
  • Singapore, SG; Hong Kong, HK; Tel Aviv, IL; Tokyo, JP; Mumbai, IN
 • Afrika
  • Johannesburg, ZA
 • Europa
  • Dublin, IE; Londen, GB (2); Wenen, AT; Amsterdam, NL (2); Brugge, BE; Keflavik, IS; Moskou, RU; Stockholm, SE; Zürich, CH; Milaan, IT; Warschau, PL; Frankfurt, DE Parijs, FR; Madrid, ES; Boekarest, RO
 • Noord Amerika
  • Toronto, CA; Atlanta, Verenigde Staten; Chicago, VS; Los Angeles (2), VS; Miami, Verenigde Staten; New York (2), VS; San Jose, VS; Seattle, Verenigde Staten
 • Oceanië
  • Sydney, AU
 • Zuid-Amerika
  • Buenos Aires, AR

Hun netwerk is toegankelijk vanaf verschillende platforms, waaronder Windows-, Mac OS X-, iOS- (iPhone, iPad) en Android-apparaten. Het TotalVPN-netwerk registreert niets dat hun gebruikers doen tijdens hun service. Dit maakt ze neutraal voor P2P- en Torrent-verkeer.

Privacy en beveiliging

TotalVPN registreert wel wat informatie voor het huishouden en authenticatie tijdens het gebruik van hun VPN-servers. TotalVPN registreert geen van uw activiteiten tijdens het gebruik van hun service. Zet in hun eigen woorden uit hun privacybeleid:

We verzamelen de volgende logbestanden: wanneer u zich hebt aangemeld bij de Services, het IP-adres van waaruit u zich hebt aangemeld en uw gebruikersnaam. We houden authenticatielogboeken bij die het bron-IP-adres, de VPN-gebruikersnaam en het VPN-protocol bevatten, maar we verzamelen geen informatie over de inhoud die u verzendt via de Services of de specifieke websites die u bezoekt.

We gebruiken IP-adressen om trends te analyseren, onze website en servers te beheren, de toegang te volgen en brede demografische informatie te verzamelen voor gezamenlijk gebruik.

TotalVPN gebruikt technische beveiligingsmaatregelen om verlies, manipulatie of ongeoorloofde bekendmaking van uw persoonlijke informatie onder hun controle te voorkomen. Alle gevoelige informatie wordt verzameld op een beveiligde server. Uw financiële gegevens worden beschermd met behulp van Secure Sockets Layer (“SSL”) -technologie. Ze volgen geaccepteerde normen om alle persoonlijke informatie die ze van u verkrijgen tijdens verzending en opslag te beschermen.

Het TotalVPN-netwerk ondersteunt de OpenVPN-, Cisco IPSec-, IKEv2- en PPTP-protocollen om al uw informatie te versleutelen terwijl u hun services gebruikt. PPTP-verbindingen gebruiken de laagste codering met 128 bits en worden alleen aanbevolen voor streaming of andere niet-kritieke toepassingen. Hun OpenVPN-verbinding maakt gebruik van een sterk AES-256 bit-algoritme om al uw internettransacties te versleutelen. Cisco IPSec-verbindingen gebruiken 256-bits codering. IKEv2-verbindingen worden ook gecodeerd met AES-256 bit-codering. Verificatie tussen de server en de client maakt gebruik van 4096 bit RSA. Dit betekent dat, ongeacht het apparaat dat u gebruikt om verbinding te maken met hun service, u er altijd zeker van kunt zijn dat al uw internetverkeer veilig is versleuteld.

TotalVPN-ondersteuning

TotalVPN biedt 24/7 ondersteuning voor e-mailtickets voor eventuele problemen. Ze hebben ook 24/7 chatondersteuning op hun website die u bij de meeste vragen kan helpen. We waren onder de indruk van de ondersteuning van het TotalVPN-chatpersoneel. Ze gaven snel antwoord op onze vragen, zowel technische als algemene vragen. Ze waren hoffelijk en hun antwoorden waren actueel en nuttig. Soms stelden ze vragen om precies te verduidelijken wat we vroegen, maar dit hielp hen om meer gerichte antwoorden te geven. De e-mailreactie was even snel en duidelijk..

Hands-on testen

We raden u aan om u aan te melden voor een TotalVPN Premium-account als u hun service echt wilt testen. U moet een gebruikersnaam, wachtwoord en uw e-mailadres invoeren om een ​​account in te stellen, zoals hieronder wordt weergegeven.

TotalVPN-account instellen

Zodra u een account heeft aangemaakt, wordt u naar de betalingspagina geleid waar u uw pakketkeuze kunt voltooien en uw betalingsmethode kunt kiezen. Afhankelijk van uw keuze van betalingstype, zijn mogelijk andere financiële gegevens vereist om uw transactie te voltooien, zoals weergegeven in het gedeelte Prijzen en speciale aanbiedingen van onze beoordeling. Zodra u een betaald account heeft, logt u gewoon in op uw dashboard op hun website. Kies vanaf daar het platform dat u wilt gebruiken om verbinding te maken met hun service, download de juiste app en installeer deze op uw apparaat. Ze hebben apps voor Windows-, Mac OS X-, iOS- (iPhone, iPad) en Android-apparaten.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we nu eens kijken hoe we Windows kunnen configureren om de TotalVPN-service te gebruiken. Eerst moet u de Windows-app naar uw computer downloaden. U kunt de link vinden om dit te doen in het apps-gedeelte van hun website zodra u zich aanmeldt bij uw account. Nadat u het juiste pakketinstallatieprogramma naar uw computer hebt gedownload, moet u het openen en uitvoeren. De onderstaande afbeelding toont de installatiewizard voor de Windows TotalVPN-client. Het klikken op de installatieknop is alles wat nodig is. Na een paar seconden is de installatie voltooid en wordt het pictogram rechtsonder op uw bureaublad gemaakt.

Installeer Windows Client en Icon

Dubbelklikken op dit pictogram zal de client van TotalVPN Window starten. Wanneer het wordt geopend, wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. U kunt hier ook vragen om een ​​vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen. De reactie voor het opnieuw instellen van het wachtwoord was snel. Dit inlogscherm wordt hieronder getoond.

TotalVPN Client Login voor Windows

Nadat u uw inloggegevens hebt ingevoerd en op de grote groene inlogknop hebt geklikt, krijgt u een schermafbeelding te zien die lijkt op de afbeelding linksonder. Er zijn een paar dingen die u moet opmerken over deze schermafbeelding. Eerst ziet u een knop voor snel verbinden. Hiermee kunt u snel verbinding maken met het VK, de VS of Canada, dat u kunt markeren door op het respectieve vlagpictogram te klikken. Als u op het startpictogram rechtsboven drukt, keert u terug naar dit scherm.

TotalVPN Windows Client verbinden

Vervolgens ziet u aan de linkerkant van de schermafbeelding een lijst met landen die u kunt selecteren om ook verbinding mee te maken. Deze worden in alfabetische volgorde weergegeven. U zult merken dat de meest recente verbindingen als eerste worden weergegeven, zodat u sneller opnieuw verbinding kunt maken, gevolgd door de volledige lijst met landen waarmee u verbinding kunt maken. U kunt ook zoeken naar een land om verbinding mee te maken met aanbevelingen die worden weergegeven terwijl u typt. Er zijn een aantal manieren om verbinding te maken. De afbeelding rechts hierboven toont een verbinding die is gestart door te dubbelklikken op de gewenste locatie, in ons geval New York. Merk op dat de afbeelding nu een gele verbindingsknop toont en het woord verbinden wordt weergegeven in het bovenste kaartgebied.

De tweede manier waarop u verbinding kunt maken met een server op het TotalVPN-netwerk, is door de locatie te markeren waarmee u verbinding wilt maken, zoals we hebben gedaan in de schermafbeelding aan de linkerkant in de onderstaande afbeelding. Hiermee wordt de afbeelding van het huis vervangen door een wereldkaart met onze gemarkeerde locatie erop, het landvlagpictogram en de locatienaam. Merk op dat “niet verbonden” in het rood bovenaan het kaartbeeld wordt weergegeven. Door de verbindingsknop op dit scherm te selecteren, verbinden we ons met de gemarkeerde locatie.

TotalVPN Connected NYC

De schermafbeelding hierboven toont een verbinding met New York, VS. Zodra een verbinding tot stand is gebracht, worden op het scherm de servernaam, het protocol dat in de verbinding wordt gebruikt (IKEv2), de duur van de verbinding en de totale overgedragen gegevens weergegeven. Merk ook op dat het bericht in de rechterbovenhoek van de kaart groen verbonden met locatie (New York) aangeeft. Als u op de rode knop voor loskoppelen klikt, wordt de verbinding verbroken.

Als u van locatie verandert, wordt de verbinding met uw huidige server verbroken en wordt u met uw nieuwe locatie verbonden. Er zijn twee manieren om verbindingssites te wijzigen. U kunt dubbelklikken op de nieuwe locatie waarmee u verbinding wilt maken of deze selecteren en vervolgens op de groene verbindingsknop drukken. Dit wordt geïllustreerd in de schermafbeelding linksonder. De twee afbeeldingen tonen een verandering in verbinding van New York, US naar London UK.

TotalVPN Windows Client Location Change

Het laatste waar we naar willen kijken voor de Windows-client zijn de pictogrammen in de rechterbovenhoek van het scherm. We hebben de eerste hiervan al bekeken, het startpictogram, dat u terugbrengt naar het snelverbindingsscherm. Daarnaast staat het tandwielpictogram en een vraagteken in een communicatieballonpictogram. Het vraagtekenpictogram opent de ondersteuningspagina van de TotalVPN-website.

Het tandwielpictogram geeft informatie en opties weer die u kunt instellen voor de Windows-client. Deze omvatten het volgende:

 • Accountgegevens bekijken
 • Schakel tussen protocollen – vervolgkeuzelijst met ondersteunde protocollen
  • IKEv2 – biedt de beste codering en wordt aanbevolen voor de meeste toepassingen
  • PPTP – biedt zwakkere codering en wordt alleen aanbevolen voor streaming
 • Beginnen – opties voor client bij opstarten; (uit / aan) schakelaars
  • Voer TotalVPN uit bij het opstarten
  • Toon TotalVPN bij opstarten; indien uit opent in Windows-lade
  • Maak automatisch verbinding bij het opstarten; indien aan, dan is de verbindingslijst beschikbaar
   • Maak verbinding met de start drop-down box met alle servers
 • Wachtwoord wijzigen – laat je je wachtwoord resetten
 • Diverse meldingen – schakelt meldingen (aan / uit)
  • Verbindingsmeldingen – indien ingesteld ziet u berichten over verbindingen boven de systeemvakklok
  • Marketingmeldingen
  • Beveiligingstips
 • Uitloggen – brengt u terug naar het inlogscherm

De onderstaande afbeelding toont een screenshot van enkele van deze instellingen. Ook op dit scherm zie je de gele ster naast de locatie in Amsterdam. Dit betekent dat het is geselecteerd als een favoriete locatie. Als u op een niet-gekleurde ster naast een locatie klikt, wordt deze favoriet. Als u op de ster boven de zoekknop klikt, verandert deze in een gele kleur en wordt een lijst met uw favorieten in alfabetische volgorde weergegeven.

TotalVPN Client Windows-instellingen

Verbinding maken met Mac OS X

TotalVPN heeft ook een client voor Mac-gebruikers die dezelfde functionaliteit heeft als de client voor Windows. Je downloadt het door eerst in te loggen op hun website, apps te kiezen in het menu en vervolgens het Mac OS-pictogram te selecteren. Klik op de groene knop Nu downloaden. Nadat je het bestand hebt gedownload, voer je het uit en installeer je het op je computer. U kunt nu met een paar muisklikken van geselecteerde server veranderen of van server veranderen. De Mac OS X-client ondersteunt PPTP- en Cisco IPSec-protocollen en is standaard ingesteld op PPTP, maar u kunt dit wijzigen. We raden u aan IPSec te gebruiken voor al uw internettransacties, behalve voor streaming-applicaties.

Verbinding maken met Android

TotalVPN heeft ook een client voor Android-gebruikers. Net als bij de andere apps, kunt u inloggen op hun website, app kiezen in het menu, op het Android-pictogram klikken en op de knop Google Play klikken. Hiermee gaat u naar Google Play, waar u de app onmiddellijk naar uw apparaat kunt downloaden. Download en installeer de app op uw apparaat en log in met uw e-mailadres en wachtwoord, zoals hieronder weergegeven. U kunt er ook voor kiezen om deze te onthouden, zodat u ze niet elke keer hoeft in te voeren wanneer u inlogt. Wanneer u voor het eerst inlogt, krijgt u mogelijk een waarschuwingsbericht zoals hieronder wordt weergegeven. U moet erop vertrouwen dat de TotalVPN-service werkt.

TotalVPN Android Login

Nadat u zich heeft aangemeld, ziet u een welkomstscherm zoals in de eerste schermafbeelding hieronder. In dit scherm kun je vegen of het lijstpictogram rechtsboven selecteren om alle locaties te zien. De schermafbeelding in het midden hieronder toont het locatiemenu waar u kunt zoeken naar een geselecteerde locatie om verbinding mee te maken. Het laatste scherm toont de locaties die zijn geselecteerd als favorieten die toegankelijk zijn door op de ster naast het lijstpictogram boven zoeken te tikken. U kunt tussen de twee weergaven wisselen. Net als bij de client van Window, kunt u een van de vlagpictogrammen selecteren en op het instellingenpictogram (drie stippen rechtsboven) tikken en snel verbinden selecteren om terug te keren naar het startscherm.

TotalVPN Android Welkom

De onderstaande screenshots tonen de resultaten van het tikken op de locatie in New York en het selecteren van de verbindingsknop. De afbeeldingen van links naar rechts tonen het verbindingsproces: niet verbonden, verbonden en verbonden. Elk scherm toont uw verbindingslocatie, servernaam, toegewezen IP-adres en het protocol dat door de verbinding wordt gebruikt. Eenmaal verbonden, wordt ook een sessietijd getoond. De TotalVPN Android-app ondersteunt alleen het veiligste versleutelingsprotocol, OpenVPN.

TotalVPN Android-verbindingsproces

Via het instellingenpictogram keert u terug naar het startscherm, wordt accountinformatie weergegeven en kunt u zich afmelden bij het netwerk. Met de Android-app kunnen Android-gebruikers heel gemakkelijk locaties selecteren of wijzigen tijdens het gebruik van de TotalVPN-service.

Verbinding maken met iOS

TotalVPN heeft ook een app voor iOS-gebruikers. Net als bij de andere apps, kunt u inloggen op hun website, app kiezen in het menu, op het pictogram van het iOS-apparaat klikken en op de download van de App Store-knop klikken. Hiermee gaat u naar de App Store waar u de app onmiddellijk naar uw apparaat kunt downloaden. Installeer de app op uw iOS-apparaat (iPhone, iPad) en log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Net als bij de Android-app, moet u TotalVPN toestaan ​​om VPN-configuraties toe te voegen aan uw apparaat wanneer u voor het eerst verbinding probeert te maken met een VPN-server. Klik op toestaan ​​voor deze prompt. De iOS-app werkt op dezelfde manier als de Android-app die we eerder bespraken. Met de iOS-app kun je kiezen tussen de Cisco IPsec of IKEv2 en standaard Cisco IPSec.

TotalVPN-snelheidstest

We waren tevreden met de algehele prestaties van de TotalVPN-service. Je kunt aan de snelheidstest hieronder zien dat hun service goed presteerde in onze snelheidstest. Zoals verwacht was er wat snelheidsverlies tijdens het verbinden met hun service vanwege de codering die door de verbinding werd gebruikt. In het geval van TotalVPN was dit echter minimaal.

TotalVPN-snelheidstest

Zoals je kunt zien op de afbeeldingen hierboven, verlaagde de met TotalVPN gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van mijn basis ISP van 56,89 Mb / s tot 52,80 Mb / s. Dit is een daling van minder dan 8%, wat een van de beste is die we hebben waargenomen. Vergelijkbare resultaten werden gevonden toen we verbinding maakten met andere locaties met de meeste tussen 10% en 15%, wat een uitstekende afweging is voor de beveiliging die wordt geboden door de verbinding te versleutelen. De enige locatie die ons opviel onder optreden was Amsterdam. Bij het bekijken van deze server op onze accountpagina van hun website, merkten we dat deze zwaar was geladen. Zoals altijd raden we u aan de service zelf te testen om te zien hoe deze voor u presteert.

Conclusie

TotalVPN is nieuw in de VPN-industrie, maar maakte indruk op ons met hun professionaliteit. Ze hebben een goed ontworpen website die gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is. Zodra u zich op hun service abonneert, maken ze het gemakkelijk om hun aangepaste software op al uw apparaten te krijgen en te installeren. Ze tonen ook hun netwerk van servers, zodat u de huidige belasting van elke server kunt zien.

Ze hebben clients en apps voor de meeste platforms: Windows, Mac OS X, iOS en Android. De enige uitzondering lijkt Linux te zijn, maar ze hebben gezegd dat er aangepaste software voor komt, Chromebook en Windows Phone. Hun aangepaste software is eenvoudig te installeren en te gebruiken, ongeacht het apparaat dat u gebruikt. De grafische interface is consistent op alle platforms, met uitzondering van verschillende ondersteunde protocollen. Ze hebben ook gezegd dat ze geavanceerdere opties zoals een kill-schakelaar aan hun aangepaste apps gaan toevoegen.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Ze hebben clients voor Windows en Mac OS X
 • Ze hebben apps voor iOS en Android
 • Ze hebben een hoge algehele netwerksnelheid
 • Ze hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen.
 • Ze bieden kortingen voor langere termijn pakketten van hun VPN

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Bied een client aan voor Linux-gebruikers
 • Voeg geavanceerde functies toe aan hun aangepaste software, zoals een kill-schakelaar
 • Kijk naar het toevoegen van bandbreedte aan hun locatie in Amsterdam

Als je een VPN-service nodig hebt, biedt TotalVPN een van de beter presterende die we hebben beoordeeld. Het personeel is beleefd en professioneel. Bij de eerste indruk denken we dat ze goed op weg zijn om een ​​van de beste VPN-services in de branche te worden. Ongeacht welke termijn u kiest (maandelijks of jaarlijks), ze bieden een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Update van augustus 2016: we kunnen TotalVPN niet aanbevelen op basis van een reeks klachten. Hoewel we geen opmerkingen hebben ingeschakeld, kunt u enkele van de klachten lezen op sites zoals Reddit, PCMag en BestVPN. U kunt door onze bladeren Top 10 VPN pagina voor een lijst met alternatieven met volledige recensies van elke VPN-service.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map