Trust.Zone Beoordeling 2017

Mijn recensie van Trust.Zone toont een nieuwe speler in de online privacyruimte. Hun VPN-service helpt geografisch beperkte inhoud te deblokkeren, je te beschermen tegen cyberdreigingen, censuur te overwinnen en anoniem torrents en andere bestanden te downloaden. U hebt overal ter wereld toegang tot hun service, zodat u deze bescherming bij u kunt dragen terwijl u voor uw plezier of zaken reist.


Trust.Zone VPN

Prijzen en speciale aanbiedingen

Trust.Zone vereenvoudigt hun prijzen door slechts één plan te gebruiken voor hun VPN-service. Dit plan biedt hun leden onbeperkt toegang tot de volledige service. Het geeft hen onbeperkte gegevensoverdracht op volledige ISP-bandbreedte met slechts kleine vertragingen als gevolg van codering. Het plan biedt leden ook drie gelijktijdige verbindingen en toegang tot alle VPN-netwerkservers voor al hun internetverkeer. Ten slotte hebben ze een installatie met één klik en een aangepaste client voor abonnees die Windows gebruiken om toegang te krijgen tot de VPN-service. Ze brengen dit plan op de markt met behulp van drie termijnpakketten: één maand, zes maanden en één jaar.

Trust.Zone-prijzen

Zoals de meeste VPN’s die ik bekijk, biedt Trust.Zone grotere kortingen op hun pakketten op langere termijn. Je kunt een maand VPN krijgen voor $ 6,99, drie maanden voor $ 4,95 per maand en een jaar voor slechts $ 4,99 $ 3,33 per maand.  Zoals een overzicht van hun prijsplan aantoont, is het 1-jaarplan de meest populaire optie. Nader onderzoek wijst uit dat het plan voor één jaar de beste deal is, aangezien het is alsof je zes maanden gratis krijgt. Let op, deze pakketten worden gefactureerd als een enkele betaling voor de gehele looptijd.

Trust.Zone gebruikt de PayPro Global als e-commerce processor. PayPro accepteert verschillende betalingsopties, waaronder grote creditcards zoals Visa, MasterCard, Discover en American Express. Ze nemen ook betalingen aan van PayPal, QIWI Wallet, WebMoney, Bankoverschrijving en Alipay. Ten slotte accepteren ze betalingen met Bitcoin, zodat u met verhoogde anonimiteit kunt betalen.

Risicovrije proefperiode

Trust.Zone wil iedereen de mogelijkheid bieden om hun VPN-service zelf te bekijken. Als gevolg hiervan bieden ze een gratis proefaccount van 5 dagen aan. Het enige dat u nodig heeft om u voor dit account aan te melden, is zich op hun website te registreren met een e-mailadres en wachtwoord. Zodra u uw e-mailadres heeft bevestigd, wordt het gratis abonnement aan uw account toegevoegd. Er is geen betalingsinformatie nodig voor de gratis proefperiode. De gratis proefperiode geeft je toegang tot 24 van de 32 locaties die ze in hun VPN-netwerk hebben met 5 GB dataverbruik voor de proefperiode. Deze proef zou u voldoende tijd moeten geven om de prestaties van hun service te testen en te zien of deze aan uw vereisten voldoet. Aangezien er geen betalingsgegevens vereist zijn om het account aan te maken, hoeft u het niet te annuleren. Het verloopt gewoon na afloop van de proefperiode. Als u besluit dat u tevreden bent met hun service, kunt u zich aanmelden voor een van de betaalde abonnementen.

Als u na inschrijving op het betaalde abonnement besluit dat u niet tevreden bent met de service, kunt u een volledige terugbetaling van uw aankoopprijs aanvragen. U kunt dit verzoek om volledige terugbetaling doen als het niet meer dan 10 dagen geleden is dat u de service heeft afgesloten en u niet meer dan 1 GB aan gegevensoverdracht hebt gebruikt. Bovendien moet dit verzoek schriftelijk worden gedaan via uw e-mailaccount. Ik ben van mening dat hun restitutiebeleid misschien een beetje restrictief is, maar ik begrijp waarom dit het geval is. Net als anderen die ik heb beoordeeld die een gratis proefversie aanbieden, willen ze dat u de gratis proefversie gebruikt om te bepalen of de service aan uw behoeften voldoet voordat u de beslissing neemt om een ​​betaald abonnement te kopen.

Bezoek Trust.Zone

Trust.Zone-serverlocaties

Leden van de Trust.Zone-service hebben toegang tot een netwerk met 105 servers wereldwijd. Ze hebben VPN-servers op strategische locaties over de hele wereld, waaronder twintig in Europa, zes in Azië, zes in Oceanië, zeventien in Noord-Amerika en één in Afrika. Hoewel het netwerk mogelijk niet zo groot is als sommige VPN-providers, heeft Trust.Zone een service waarmee u anoniem kunt surfen, toegang hebt tot geografisch geblokkeerde inhoud, wereldwijd VoIP-services kunt ontgrendelen, torrents zonder zorgen kunt downloaden en uw online identiteit kunt beschermen tegen cyber gevaren. Kortom, ze kunnen u helpen uw anonimiteit, veiligheid en privacy te behouden wanneer u internet gebruikt voor zaken of om te spelen.

Landen Servers Protocollen Logbeleid
1932OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP, PPTPGeen logboeken

Bij een nauwkeurige beoordeling van hun website bleek dat Trust.Zone een serverpagina onderhoudt met de volgende locaties:

 • Afrika
  • Zuid-Afrika
 • Azië
  • Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Singapore
 • Europa 
  • Oostenrijk, België, Bulgarije, Tsjechië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Letland, Nederland, Polen, Roemenië, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk
 • Oceanië
  • Australië, Nieuw-Zeeland
 • Noord Amerika
  • Canada, Verenigde Staten
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië
 • Serverlocaties in de Verenigde Staten
  • Arizona, Californië, Florida, Georgia, Illinois, Missouri, New Jersey, New York, Texas, Utah, Virginia, Washington

Privacy en beveiliging

Trust.Zone is duidelijk over hun privacybeleid en schetst volledig de informatie die ze verzamelen en hoe deze wordt gebruikt en gedeeld met anderen. Eerst en vooral registreren ze geen VPN-verkeer voor hun leden. Hun standpunt over uw persoonlijke privacy wordt samengevat door de volgende fragmenten uit hun privacybeleid.

We verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op onze site. Deze informatie bevat alleen uw e-mailadres. We gebruiken een e-mailadres om uw registratie goed te keuren en …

Al onze VPN-servers over de hele wereld slaan GEEN logbestanden op om uw privacy te beschermen. Alle gebruiksgegevens zijn anoniem en niet verbonden met uw echte, openbare IP-adres.

Alle openbare en privésleutels, account- en VPN-wachtwoorden worden gecodeerd opgeslagen met behulp van sterke cryptografische algoritmen. Passende beveiligingsmaatregelen …

We slaan in cookies alleen wat technische informatie op over uw huidige sessie nadat u bent ingelogd op onze site. Geen persoonlijke informatie en e-mails opgeslagen in cookies.

… Aangezien we geen verbindingslogboeken opslaan, konden we een verzoek niet koppelen aan een klantidentiteit, zelfs als dit wettelijk verplicht was om dit te doen.

Hun privacybeleid maakt duidelijk dat Trust.Zone uw privacy serieus neemt en er alles aan doet om deze te beschermen. Bovendien bevindt hun hoofdkantoor zich op het eiland Victoria in Mahe, Seychellen. De Seychellen staan ​​bekend om hun liberale houding ten opzichte van internet en hebben geen diensten nodig om informatie over hun leden te verzamelen.

Uit veiligheidsoogpunt bleek uit onze beoordeling dat Trust.Zone u ook dekt. Ze bieden de meeste protocollen, waaronder OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec en PPTP om al uw online verkeer te versleutelen en al uw online transacties veilig te houden. OpenVPN is het veiligste protocol. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten, aangezien de meeste er native ondersteuning voor hebben. Ondersteuning voor PPTP, hoewel niet zo veilig als andere protocollen, vergroot de compatibiliteit van hun service met apparaten zoals Boxee Box. Ten slotte biedt ondersteuning voor het SSTP-protocol Windows-gebruikers een andere snelle verbindingsoptie waarmee ze de meeste firewalls kunnen omzeilen en torrentverkeer kunnen anonimiseren. Ik kon geen installatiehandleidingen vinden voor andere protocollen dan L2TP / IPsec, OpenVPN. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat Trust.Zone een heel nieuwe service is zoals deze in april 2015 werd gelanceerd.

Bezoek Trust.Zone

Hands-on testen

Om te beginnen wil ik zeggen dat Trust.Zone goed presteerde in onze snelheidstests. Ze hebben een aangepaste client om het gemakkelijker te maken voor degenen die Windows-systemen gebruiken om verbinding te maken met en hun VPN te gebruiken. U kunt de software rechtstreeks van hun website downloaden. Eenmaal gedownload, is een enkele klik alles wat nodig is om hun service te installeren en te gebruiken. Ze bevatten ook zelfstudies om uw mobiele iOS- en Android-apparaten met hun service te verbinden met behulp van het OpenVPN- en L2TP / IPsec-protocol.

Verbinding maken vanuit Windows

Trust.Zone heeft een aangepaste client voor Windows waarmee u met slechts een paar muisklikken eenvoudig verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk. Deze client gebruikt de OpenVPN- en SSTP-protocollen. Er is geen technische kennis nodig om hun VPN te gebruiken om veilig en anoniem het internet te doorkruisen. Wanneer u de client voor het eerst start, wordt u welkom geheten bij Trust.Zone, wordt u gevraagd uw inloggegevens in te voeren en kunt u ervoor kiezen om deze op te slaan voor toekomstige aanmeldingen. Vervolgens worden enkele schermen weergegeven om de eerste opstartvoorkeuren voor het gebruik van de service in te stellen.

De onderstaande afbeelding toont het verbindingsscherm dat wordt geopend door op het kleine schildpictogram in het menu onder aan elke schermafbeelding te klikken. Het linkerscherm toont geen verbinding. Als u op het grote schild in het midden van dit scherm klikt, wordt de verbinding met de VPN-server naar keuze geïnitialiseerd. De middelste afbeelding hieronder illustreert dit proces. De laatste afbeelding toont het aangesloten scherm. Let op, het schild is nu groen in plaats van geel en heeft zowel de naam als het IP-adres van de VPN-server die u momenteel gebruikt. Als u op het groene schild klikt, wordt de verbinding met de server verbroken. Het “ovale X” -pictogram in de rechterbovenhoek van alle schermafbeeldingen minimaliseert de client naar het Windows-systeemvak. Het clientmenu staat onderaan elk scherm. Hiermee kunt u:

 • Servers – open het serverselectiescherm
 • Toestand – controleer VPN-status (verbonden of niet verbonden)
 • Pictogram van het schild – open het verbindingsscherm
 • Instellingen – opent het instellingenscherm
 • Uitgang – opent puin om cliënt te verlaten

Trust.Zone VPN Client Connection

Klikken op de “1” in de linker schermafbeelding hieronder zal het lijstscherm van de Trust.Zone VPN-serverlijst openen. In dit scherm kunt u met één klik snel de server of het land waarmee u bent verbonden wijzigen. Deze lijst kan worden weergegeven in een enkele of dubbele kolom, zoals weergegeven in de middelste en rechtse schermafbeeldingen hieronder. Het kleine pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm (naast het pictogram voor minimaliseren) verandert het formaat.

Trust Zone Client Servers

De serverlijst is onderverdeeld in continenten met de individuele servers eronder. Elke server heeft informatie, waaronder het “vlagpictogram van het land”, “stad”, “land”, “servernaam” en “% servergebruik”. Dit maakt het gemakkelijk voor u om in één oogopslag de server te selecteren die het dichtst bij uw locatie ligt met het minste verkeer. Klik eenvoudig op de knop “verbinden” om verbinding te maken met de door u gekozen server.

De onderstaande screenshots illustreren de status van de VPN-verbinding. Klikken op “2” in de linker schermafbeelding opent het statusscherm. De middelste schermafbeelding illustreert een VPN offline status en rechts toont de VPN online. De “rode x” en “groene vinkje” maken het gemakkelijk om uw status in één oogopslag te zien.

Trust.Zone VPN Client Status

De online status screenshot (rechtsboven) bevat aanvullende informatie over de verbinding. Het bevat de VPN-servernaam, poortnummer, verstreken tijd sinds verbinding, downloadgebruik (bytes), uploadgebruik (bytes) en een unieke sessienaam.

De onderstaande afbeelding toont de instellingenschermen. Klikken op “4” in de linker schermafbeelding brengt het eerste instellingenscherm tevoorschijn dat hieronder wordt getoond. Op dit scherm kun je:

 • Knop wijzigen – wijzig het account dat momenteel is ingelogd door u een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in te laten voeren
 • Vernieuw knop – brengt u naar de Trust.Zone-website om uw abonnement te verlengen
 • Knop aanpassen – open het tweede instellingenscherm rechts hieronder, waarmee u de VPN-voorkeuren van uw client kunt instellen

Trust.Zone VPN Client-instellingen

In het instellingenscherm dat rechtsboven wordt weergegeven, kunt u:

 • Verbindingsvoorkeuren instellen
  • Maak automatisch verbinding met Trust.Zone – maak verbinding met de laatst gekozen server wanneer de client wordt geopend
  • Autostartup Trust.Zone VPN-client – start client wanneer Windows wordt geopend
  • Dodemansknop – stop automatisch internetverkeer als de VPN-verbinding wordt verbroken om uw anonimiteit te beschermen
 • Kies een VPN-poort – u kunt de poort wijzigen die door de VPN wordt gebruikt, wat handig is om ISP-verboden te voorkomen en firewalls te omzeilen
  • 21 (SSH, SCP, SFTP) Secure Shell, Secure Copy Protocol, Secure File Transport Protocol
  • 22 (FTP-controle) File Transport Protocol
  • 80 (HTTP) internet
  • 443 (HTTPS) Beveiligd internet
  • 1194 (OpenVPN)
 • Andere
  • Altijd bovenaan – houd het clientvenster boven op andere vensters

De onderstaande afbeelding laat zien hoe de Trust.Zone VPN-client correct kan worden gesloten. Klik eerst op het exit-pictogram in de linker schermafbeelding. Selecteer vervolgens de knop “ok als u de client wilt sluiten. Anders kunt u de knop “Annuleren” selecteren als u een fout heeft gemaakt of van gedachten bent veranderd over het sluiten van de klant.

Trust.Zone VPN Client Exit

De VPN-client is eenvoudig te gebruiken, efficiënt en goed ontworpen. Hiermee kunnen Windows-gebruikers met één klik gemakkelijk een Trust.Zone-server vinden en er verbinding mee maken. Het maakt het ook voor minder technische gebruikers gemakkelijk om de VPN-serverpoort te wijzigen en hun VPN-status in één oogopslag te zien.

Bezoek Trust.Zone

Maak verbinding met VPN met Mac

Hoewel Trust.Zone geen client voor Mac-gebruikers heeft, hebben ze wel een mooi ontworpen interactieve installatieprocedure en goed geïllustreerde handleiding voor handmatige configuratie met gemarkeerde velden voor gebruikers om Mac-gebruikers te helpen hun service te installeren met L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen. Een voorbeeld van een installatievoorbeeld volgt.

Log eerst in op uw website-account. Selecteer vervolgens het menu Abonnement om toegang te krijgen tot uw abonnement (hieronder weergegeven).

Trust.Zone VPN-configuratie

Stap 1: Klik op “1” om de VPN-instellingenpagina te openen (hieronder weergegeven).

Trust.Zone VPN-configuratie 1

Stap 2: Klik op 2 om de verbindingswizard te openen (hieronder weergegeven).

Trust.Zone VPN setup OS

Stap 3: Klik op 3 om de Mac OS X-systeeminstallatie te selecteren die de protocolselectiepagina opent (hieronder weergegeven).

Trust.Zone VPN Setup Protocol

Stap 4: Selecteer het protocol dat u wilt gebruiken om verbinding te maken met de Trust.Zone VPN-service die de serverselectiepagina opent (hieronder weergegeven).

Trust.Zone VPN-configuratieservers

Stap 5: Selecteer een server op de serverselectiepagina die een stapsgewijze geïllustreerde setup voor MAC OS X voor het door u gekozen protocol opent, met gebruikers- en servervelden gemarkeerd en vooraf ingevuld. Dit wordt hieronder geïllustreerd. Ik koos voor L2TP / IPsec; Australische, Sydney-server voor dit voorbeeld. Stap 4 van de Trust.Zone-gids wordt hieronder weergegeven. Let op, zowel de instructies als de velden in de schermafbeelding zijn vooraf ingevuld met de gekozen gebruikers- en serverinformatie, waardoor de gids gemakkelijker te volgen is voor minder technische gebruikers.

Trust.Zone Mac VPN-configuratie

Degenen die technisch beter zijn, kunnen de handmatige informatie op de instellingenpagina gebruiken om hun apparaat snel in te stellen als ze al bekend zijn met het configureren van een VPN. De handmatige informatie staat onderaan de eerste installatiepagina voor de door u gekozen server. Een voorbeeld van deze handmatige installatie-informatie volgt:

Trust.Zone MAC OS X handleiding

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

Trust.Zone heeft geen iOS-app, maar ondersteunt alle apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS ondersteunt native VPN’s. Trust.Zone heeft handleidingen voor het configureren van iOS-apparaten met L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen met hun service die zijn ingesteld volgens een procedure die vergelijkbaar is met die voor de Mac hierboven.

Trust.Zone L2TP / IPsec vereenvoudigde handmatige installatie voor iOS:

 1. Klik op “Instellingen“En klik vervolgens op”Algemeen‘.
 2. Scroll naar beneden en selecteer “VPN
 3. Kraan “Voeg VPN-configuratie toe
 4. Selecteer L2TP
  1. Voer een Omschrijving zoals Trust.Zone Canada
  2. In de “Server”Veld typ het serveradres van een Trust.Zone-server. Als voorbeeld, uit de handmatige setup-info hierboven “ca2.trust.zone” zonder de aanhalingstekens, voor Canada. Port Coquitlam-server. U vindt een volledige lijst met serveradressen in het VPN-configuratiegebied van hun site.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de VPN-opmerking: dit is anders dan het inloggen op uw site en wordt u verstrekt in uw welkomstaanmelding.
  4. In de Geheim veld voer “trustzone” in zonder de aanhalingstekens.
  5. Zorg ervoor dat “Stuur al het verkeer” is ingeschakeld.
  6. Kraan “Opslaan“.
 5. Schakel de VPNAAN‘Om uw verbinding te testen

Bezoek Trust.Zone

Verbind een Android-apparaat

Trust.Zone heeft geen app voor Android-apparaten, maar het installatieproces is heel eenvoudig. Trust.Zone heeft handleidingen voor het configureren van apparaten met Android 4.4 (KitKat) om hun service te configureren met L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen. Volg een procedure zoals getoond voor de Mac-installatie.

Hier zijn de vereenvoudigde instructies voor L2TP / IPsec-verbindingen:

 1. Open het menu en kies Instellingen
 2. Selecteer Draadloos en netwerk of draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
 3. Selecteer VPN
 4. Selecteer VPN toevoegen
 5. Selecteer Toevoegen L2TP / IPsec PSK VPN
 6. Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
 7. Selecteer Stel VPN-server in en voer een serverhostnaam in. Als voorbeeld, uit de handmatige setup-info hierboven “ca2.trust.zone” zonder de aanhalingstekens, voor Canada. Port Coquitlam-server.
 8. Kraan Stel de vooraf gedeelde IPSec-sleutel in en ga naar binnen trustzone ”
 9. Schakel uit Schakel L2TP-geheim in
 10. Open het menu en kies Opslaan

Zodra de VPN is toegevoegd, zou deze in de VPN-lijst moeten verschijnen. Je kunt het selecteren om verbinding te maken.

Bezoek Trust.Zone

Trust.Zone Speed ​​Test

Trust.Zone deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid terwijl ze verbonden waren met hun VPN-server in Atlanta was uitstekend. Ik heb het OpenVPN-protocol gebruikt voor deze test. Ik denk dat je best tevreden zult zijn met de prestaties en het reactievermogen van hun netwerk. Het maakte snel verbinding en ik had geen problemen om verbinding te maken met een van de servers die ik heb getest.

Trust.Zone Speed ​​Test

Zoals je kunt zien, was er ongeveer 12% verschil in snelheid tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de versleutelde VPN-verbinding met een server in Atlanta. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar voor de extra beveiliging die door de codering wordt geboden, denk ik dat het bescheiden snelheidsverlies acceptabel is. Met een snelheid van bijna 50 Mbps zou u geen problemen moeten hebben om op internet te surfen, uw dagelijkse zaken te doen, uw favoriete film te streamen of andere inhoud te downloaden.

Trust.Zone Review: conclusie

Trust.Zone is misschien nog geen bekende provider omdat ze net zijn gelanceerd in april 2015, maar ik denk dat ze een uitstekende start hebben bij het bouwen van een geweldige VPN-service. Hun netwerk bestaat uit 105 servers in 31 strategische landen wereldwijd, wat ongeveer gemiddeld is in vergelijking met de industrie. Dit leek hun VPN-prestaties echter niet te beïnvloeden. Hun niet-logboekbeleid en een duidelijk privacybeleid illustreren hun toewijding aan de privacy en anonimiteit van leden. Ze ondersteunen OpenVPN-, SSTP-, L2TP / IPsec- en PPTP-protocollen, waardoor hun service compatibel is met verschillende apparaten.

U kunt de Trust.Zone VPN-service gebruiken om geoblokken op inhoud te verwijderen, u te beschermen tegen cyberdreigingen, censuur te omzeilen en torrents veilig te downloaden.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke Windows VPN-client
 • Interactieve VPN-configuratie voor handmatige apparaatconfiguraties
 • Gratis proefperiode van 5 dagen voor hun service
 • Vereenvoudigd enkelvoudig tariefplan met gereduceerde prijzen voor langeretermijnplannen
 • Transparant no-log-beleid
 • Ondersteuning voor de meest voorkomende protocollen, waaronder OpenVPN, SSTP, L2TP / IPsec en PPTP

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg meer servers en locaties toe
 • Voeg een Mac OS X-client toe
 • Voeg aangepaste apps toe voor iOS- en Android-apparaten
 • Website navigatie verbeteren
 • Bied meer handmatige installatiehandleidingen voor andere protocollen en apparaten zoals routers.

Trust.Zone biedt zijn abonnees een snelle en veilige VPN-service. Ik raad u aan om u aan te melden voor een gratis account en hun service te gebruiken voor een proefrit. Ik denk dat je aangenaam verrast zult zijn door de snelheid en betrouwbaarheid van de service.

Bezoek Trust.Zone

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map