Versnel beoordeling

Uit onze beoordeling bleek dat Speedify een cloudservice is die wordt aangeboden door Connectify Inc., een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf met hoofdkantoor in Philadelphia, Pennsylvania. Connectify brengt ook software op de markt om van uw pc een Wi-Fi-hotspot, Wi-Fi-repeater of bridge te maken. Speedify wordt op de markt gebracht als een internetsnelheidverhogende service waarvan de technologie voor kanaalbinding u een sneller en betrouwbaarder internet geeft. Het maakt gebruik van alle beschikbare WiFi-, 3G-, 4G- en bekabelde verbindingen om HD-videostreaming, uploads en al uw andere internetactiviteiten te versnellen. De recente (dec. 2016) introductie van veilige encryptie in hun software stelt hen nu in staat om een ​​VPN-service met verhoogde snelheid aan te bieden.


Versnel beoordeling

Dus hoe werkt Speedify? Speedify gebruikt channel bonding-technologie om al uw beschikbare internetverbindingen met elkaar te combineren en ze te verbinden met een van hun servers. De server geeft je een virtueel IP-adres. Zo creëert u een verbeterde proxy waarmee u sneller op internet kunt surfen. In december 2016 hebben ze veilige encryptie aan de mix toegevoegd. Daarmee voltooien ze hun transformatie van een proxy met verhoogde snelheid naar een VPN-service met verhoogde snelheid. We zullen later in onze Speedify-recensie meer zeggen over hun codering.

Prijzen en speciale aanbiedingen

Speedify biedt hun service gratis aan met een maandelijkse bandbreedtelimiet van 1 GB. Daarnaast bieden ze maandelijkse en jaarlijkse abonnementen aan. Je kunt hun service krijgen voor $ 8,99 per maand. Net als veel andere VPN-providers bieden ze korting als u het jaarlijkse pakket voor de langere termijn aanschaft. Voor een beperkte tijd bieden ze 75% korting op hun normale jaarlijkse prijs. Dit betekent dat je een jaar Speedify kunt krijgen voor $ 49,99 of slechts $ 4,16 per maand.

Versnel de prijzen

De Speedify VPN-service biedt de volgende functies:

 • Snelheid van internetverkeer wordt verhoogd door meerdere internetverbindingen in één te combineren
 • Toegang tot servers in meer dan 23 verschillende landen
 • Onbeperkt downloaden
 • Twee gelijktijdige apparaatverbindingen
 • Veilige gegevensversleuteling vanaf uw favoriete hotspot
 • Virtuele IP-adressen
 • P2P-verkeer is toegestaan ​​via de Nederlandse servers
 • Clients voor Windows-, Mac OS X-, iOS- en Android-apparaten.

Speedify biedt een aantal verschillende manieren om voor hun VPN-service te betalen. Ze accepteren de meeste gangbare creditcards, waaronder Visa, MasterCard, American Express, Discover en JCB. Als u het type persoon bent dat al uw internetuitgaven centraal wil houden, dan zult u blij zijn te weten dat zij ook PayPal accepteren.

Gratis Speedify-account

Speedify biedt hun service gratis aan met een bandbreedtelimiet van 1 GB per maand. U moet ook weten dat ze op grond van hun voorwaarden gratis accounts kunnen beperken en snelheid kunnen beperken wanneer ze dat nodig achten. Als u voor het eerst een gebruiker bent, krijgt u momenteel een limiet van 4 GB voor uw eerste maand. Ze zijn van mening dat u hierdoor optimaal kunt profiteren van hun kanaalbinding om een ​​sneller internet te ervaren. Zodra u dit doet, denkt Speedify dat u zich wilt abonneren op hun onbeperkte betaalde service.

Naast hun gratis service biedt Speedify een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent met hun service, neem dan binnen 30 dagen na de datum van uw kalenderabonnement contact op met hun ondersteunend personeel. Als ze je niet helemaal gelukkig kunnen maken, zal Speedify je geld terugbetalen.

Bezoek SpeedifyVersnel netwerk- en serverlocaties

Het Speedify-netwerk bestaat uit servers op meer dan 34 locaties verspreid over 23 landen. Dit omvat landen op de volgende continenten: Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië. Het bestaat uit landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Brazilië en Nederland (waar P2P is toegestaan). De volledige lijst met landen is als volgt:

 • Azië – Hong Kong, India, Indonesië, Israël, Japan, Singapore
 • Europa – Oostenrijk, België, Bulgarije, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Letland, Nederland, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk
 • Noord Amerika – Canada (2 steden), Verenigde Staten (11 steden)
 • Oceanië – Australië
 • Zuid-Amerika – Brazilië

Dit zijn niet zoveel locaties als de meeste grotere VPN-services, maar het geeft je toegang tot enkele van de meer populaire locaties en servers op vijf grote continenten. Bovendien staat de Speedify-service in zijn huidige vorm nog in de kinderschoenen en wordt deze indien nodig nog steeds uitgebreid naar nieuwe locaties.

Privacy

Hoewel Speedify geen permanente gegevens verzamelt over de internetactiviteiten van hun betaalde abonnees, slaat het nogal wat tijdelijke gebruikersgegevens op voor normaal onderhoud en om problemen op te lossen en de prestaties van hun netwerk te verbeteren. Hier is een fragment uit het privacybeleid op hun website:

Tijdens onze normale taken vervult Connectify de inhoud van de internetactiviteiten van onze betalende klant NIET, beperkt deze niet, bewaakt deze niet, bewaakt of registreert deze niet. Bepaalde protocollen, zoals Bitorrent of Tor, kunnen op sommige of alle servers worden geblokkeerd. Gratis gebruikers kunnen worden beperkt of beperkt in de snelheid, zoals gespecificeerd in de licentievoorwaarden van de gebruiker. We registreren de inhoud van uw gegevens die via de Service zijn verzonden of ontvangen niet. De volgende gebruikersspecifieke loggegevens worden door de servers vastgelegd: (1) de tijd en netwerklocatie van waaruit een Speedify-verbinding tot stand is gebracht; (2) de hoeveelheid overgedragen gegevens en (3) de duur van de Speedify-verbinding. De IP-adressen waarmee via de Service verbinding is gemaakt, kunnen worden geregistreerd en maximaal 7 dagen worden bewaard. Deze informatie stelt Connectify in staat om onze Voorwaarden af ​​te dwingen, misdaden met behulp van de Services te onderzoeken, problemen op te lossen en de prestaties te verbeteren.

Zodat we u gegevens over het bandbreedtegebruik kunnen verstrekken, en producten en diensten kunnen aanbieden die dit nodig kunnen hebben, kunnen we per dienst overgedragen bandbreedte opslaan.

Zoals u kunt zien, kan een deel van deze tijdelijke sessie-informatie maximaal 7 dagen worden bewaard. Dit is meer dan veel andere VPN-providers en kan voor sommige gebruikers een probleem zijn. Leden delen IP-adressen op servers, waardoor het moeilijker wordt om het internetverkeer van een specifieke persoon te volgen terwijl ze de Speedify VPN-service gebruiken. U dient deze informatie zelf te bekijken. Je vindt het in hun privacybeleid. Een ander ding dat voor sommige gebruikers van belang kan zijn, is dat ze onder de jurisdictiewetten van de staat Pennsylvania vallen. Zorg ervoor dat u hun Servicevoorwaarden leest om te zien wat dit inhoudt.

Bezoek Speedify

Zal versnellen uw internetverkeer veilig houden?

Speedify heeft met hun VPN-protocol een andere koers gekozen dan de meeste VPN-providers die we hebben beoordeeld. Allereerst hebben ze ervoor gekozen om de gebruiker alleen toe te staan ​​codering in hun clientsoftware in of uit te schakelen. Dit heeft de keuze van gebruikers vereenvoudigd tot het feit of ze de verhoogde gegevensbeveiliging die wordt geboden door encryptie of alleen de verhoogde snelheid die wordt geboden door het combineren van internetverbindingen, willen.

Ten tweede hebben ze hun beveiliging ontworpen rond DTSL, dat is TSL (SSL) via UPD. Dit geeft hun abonnees alle beveiliging die wordt genoten door HTTPS-verbindingen, maar stelt Speedify in staat om zelf foutcorrectie af te handelen. Dit geeft hen een prestatievoordeel ten opzichte van de algoritmen die sommige providers gebruiken voor foutafhandeling en die worden gebruikt in TCP. Bovendien, in combinatie met hun channel bonding-technologie, kan Speedify een betere VPN-betrouwbaarheid bieden op minder stabiele verbindingen.

Ten slotte heeft Speedify ervoor gekozen om een ​​ChaCha20-stroomcijfer te gebruiken met de Poly1305 Message Authentication Code (MAC) voor hun AEAD-coderingsalgoritme. ChaCha20, een afgeleide van Salsa20 en de Poly 1305 MAC zijn primitieven die zijn ontwikkeld door de in de branche gerespecteerde opvoeder en cryptoloog Daniel J. Bernstein. Hun codering maakt gebruik van DTLS (TLS over UDP) met TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_CHACHA20_POLY1305_SHA256. Dit wordt geïmplementeerd met behulp van de BoringSSL-bibliotheek van Google, een splitsing van OpenSSL. De meeste VPN-providers die we hebben beoordeeld, kiezen in plaats daarvan voor een vorm van AES.

Op het eerste gezicht lijkt deze keuze ongebruikelijk, maar verder onderzoek toont aan dat het gebruik van dit coderingsalgoritme voor TSL aan populariteit wint omdat het is geïntegreerd in Google’s BoringSSL en de openbare OpenSSH-bibliotheken. Er is momentum om het toe te voegen aan de OpenSSL-bibliotheek. Google en anderen hebben ChaCha20 gepusht als alternatief versleutelingsalgoritme voor TSL voor het geval AES-versleuteling in de toekomst kwetsbaar wordt.

Uit onze Speedify-beoordeling bleek ook dat ChaCha20-Poly1305 nog andere voordelen had. Deze omvatten het volgende:

 • Hun codering is net zo veilig als op AES gebaseerde algoritmen.
 • Het is gemakkelijker te implementeren en daardoor minder vatbaar voor onjuiste implementatie.
 • Het is sneller wanneer het alleen op software draait.
 • ChaCha20-Pol1305 wordt ondersteund door Google Chrome en Android 5.0+.
 • Het werkt sneller op oudere hardware die niet is geoptimaliseerd voor AES.
 • Het algoritme heeft geen verband met Amerikaanse overheidsinstanties.

Het enige nadeel van het gebruik van dit algoritme dat we konden zien, was dat het langzamer zal werken op architectuur die hardware-versneld is voor AES, aangezien sommige van de nieuwste mobiele apparaten zijn.

Zoals u kunt zien in de bovenstaande discussie, heeft Speedify goed nagedacht over hoe u uw internetverkeer het beste kunt beveiligen. We denken dat hun gekozen oplossing u gemoedsrust zal geven door al uw internetgegevens veilig te versleutelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u overal ter wereld wordt beschermd terwijl u gebruik maakt van hun service.

Ondersteuning

Ondersteuning voor Speedify gebeurt voornamelijk via e-mail. Ze hebben een ticketsysteem dat u kunt openen via de ondersteuningspagina van hun website. Om een ​​ticket te maken: geef uw naam, e-mailadres op zodat ze kunnen reageren, onderwerp, bericht of probleemomschrijving en voeg eventuele bestanden toe die nuttig kunnen zijn. Ze zullen reageren met een hartelijke e-mail die uw ticketnummer bevat. De tickets worden voornamelijk afgehandeld van 9.00-17.00 uur EST. Dit gezegd hebbende, zullen ze na deze uren regelmatig tickets controleren en beantwoorden. Van de drie kaartjes die we plaatsten, nam de kaart die buiten de openingstijden werd geplaatst ongeveer 5 uur in beslag en de twee die tijdens de normale uren werden geplaatst, werden in minder dan 30 minuten beantwoord.

Ze hebben ook een uitstekend ondersteuningsgebied op hun website met veelgestelde vragen over hun service, technische details, vragen over facturering en uitstekende gidsen die u kunnen helpen om het meeste uit hun VPN-service te halen. Speedify is ook sociaal aanwezig op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Daarnaast hebben ze een actieve blogsite.

Bezoek Speedify

Hands-on testen van Speedify

Speedify heeft aangepaste software ontwikkeld om u te helpen het meeste uit hun service te halen. Ze hebben clients voor Windows en Mac OS X, evenals mobiele apps voor iOS en Android. De specificaties hiervoor zijn als volgt:

 • Speedify voor desktop
  • Mac OS X – Mac OS 10.9 en hoger
  • ramen – Windows 7/8 / 8.1 / 10 en Windows Server 2008 R2 en hoger
 • Speedify Mobile
  • iOS – iOS 9.0 of hoger
  • Android – Android 4.4 (KitKat) of hoger op ARM / x86,

Al hun software en apps hebben dezelfde interface, zodat u de Speedify-service gemakkelijk op meerdere apparaattypen kunt gebruiken

Speedify Custom Clients en Apps installeren

De installatie van hun aangepaste software is eenvoudig en begint door eerst hun website te bezoeken en “Download” te selecteren in het hoofdmenu. Hierdoor wordt de downloadpagina geopend. Eenmaal daar, klikt of tikt u eenvoudig op de knop voor uw besturingssysteem. De iOS- en Android-knoppen brengen je naar hun respectievelijke winkels, iTunes of Google Store. Vervolgens kunt u de app vanaf daar op uw apparaat installeren door op de knop “Installeren” te tikken. Als u de Windows-pc of Mac-knop selecteert, kunt u het installatieprogramma naar uw bureaublad downloaden. Vervolgens kunt u het installatiebestand uitvoeren of openen om het proces te voltooien.

De Speedify Windows-client gebruiken

Nadat u de Speedify-client voor Windows hebt geïnstalleerd, ziet u een scherm zoals hieronder weergegeven. Dit is het belangrijkste verbindingsvenster voor de klant. Als u op de verbindingsschakelaar klikt, wordt u vanaf uw huidige locatie verbonden met de snelste server. Dit wordt bepaald door servercongestie en latentie. Dit bracht ons in contact met Atlanta, Georgia.

Als u op uw huidige locatie klikt, wordt een venster geopend waarmee u verbinding kunt maken met een andere locatie. Merk op dat “Verbinden met dichtstbijzijnde” standaard voor ons is geselecteerd. U kunt er ook voor kiezen om vanaf hier verbinding te maken met een P2P-server en de client in te stellen voor automatisch opstarten. Als u in dit venster op ‘meer’ klikt, wordt de locatielijst uitgevouwen. Als u Canada selecteert en de lijst sluit, wordt u verbonden met een VPN-server in Canada. Dit bracht ons in contact met Montreal.

Versnel het gebruik van Windows-clientsDe bovenstaande afbeelding laat zien hoe gemakkelijk het is om verbinding te maken met een VPN-server op het Speedify-netwerk met behulp van hun aangepaste Windows-software. Het gebruik van een van de aangepaste software van Speedify is vrijwel hetzelfde omdat ze bijna identieke interfaces hebben. Dit betekent dat het niet lang zal duren om te leren hoe u hun service kunt gebruiken, ongeacht het apparaat waarmee u verbinding maakt. Als je een meer diepgaande beoordeling wilt van de instellingen van hun verbindingskanalen en de andere instellingen voor hun Windows-client, bekijk dan onze sectie over het gebruik van de Android-app hieronder.

Bezoek Speedify

De Speedify Android-app gebruiken

Een van de belangrijkste kenmerken van de Speedify VPN-client is de mogelijkheid om meerdere internetverbindingen te kanaliseren. Aangezien we deze functie alleen kunnen onderzoeken met de mobiele Speedify-app, hebben we besloten deze te gebruiken voor onze praktische beoordeling van hun software. Let op: aangezien de interface voor al hun aangepaste clients en apps vrijwel identiek is, kan deze sectie ook worden gebruikt als richtlijn voor de Windows-client, Mac OS X-app en iOS-app.

Wanneer de Speedify-app voor het eerst wordt geopend, moet u enkele toestemmingsschermen doorlopen voordat het hoofdverbindingsscherm wordt geopend. Nadat je op de knop ‘Aan de slag’ hebt getikt, zie je optionele rechten om de app GPS-locaties te laten gebruiken en je telefoonfuncties te beheren. We hebben ervoor gekozen deze niet toe te staan ​​omdat ze optioneel zijn en we staan ​​meestal zo weinig rechten toe als nodig is voor app-gebruik. Het volgende scherm vraagt ​​toestemming om de VPN-verbinding in te stellen. U moet deze toestemming inschakelen om de Speedify-service te laten werken, dus tik op ok. Dit opent het Android-hoofdverbindingsscherm.

Let op: als je geen betaald abonnement hebt, maar er wel een wilt kopen, tik je op de knop “Upgrade”. Als je een betaald account hebt, kun je op ‘Aanmelden’ tikken om over te schakelen naar dat account. Zodra het volgende scherm wordt geopend, voer je je e-mailadres in en tik je op de knop “Doorgaan”. Voer vervolgens het wachtwoord in dat u hebt ontvangen toen u zich aanmeldde om uw accountwisseling te voltooien. Deze informatie staat ook in uw bevestigingsmail als u deze bent vergeten. Anders kunt u gewoon het gratis account gebruiken.

Speedify voor Android

Nu het hoofdverbindingsscherm is geopend, gaan we de componenten eens nader bekijken. Als u op de aan / uit-schakelaar tikt, wordt u verbonden met de hieronder getoonde locatie. Zoals je in de middelste schermafbeelding hieronder kunt zien, heeft onze Android-telefoon toegang tot twee soorten netwerken, een mobiel kanaal en een wifi-kanaal .

De mobiele configuratie wordt weergegeven als een rode ballon met het mobiele pictogram erin. Als u erop tikt, wordt het configuratiescherm geopend (linksonder). Het heeft een schakelaar om mobiele toegang in te schakelen. Je kunt het uitschakelen als je een zeer beperkt abonnement hebt. De mobiele instellingen zijn als volgt:

 • Prioriteit
  • Normaal – Wanneer dit is ingesteld, wordt de mobiele telefoon gebruikt om de snelheid te verhogen wanneer dat nodig is en als een faalveilig als de wifi-verbinding mislukt.
  • Back-up – Hierdoor kan uw mobiele telefoon alleen worden gebruikt als de WiFi niet toegankelijk is.
   • Maandelijkse en dagelijkse limieten – Limieten kunnen naar wens worden in- of uitgeschakeld. Alle limieten moeten lager worden ingesteld dan uw totale limiet, omdat u uw mobiele telefoon mag gebruiken wanneer u niet bent verbonden met VPN en dit telt alleen wanneer u bent verbonden.
   • Gegevensgebruik resetten – Hiermee kunt u uw maandelijkse limieten bijhouden, zodat u geen kosten in rekening wordt gebracht voor overschrijdingen.

Instellingen voor netwerkkanalen versnellen

Het Wi-Fi-kanaal wordt weergegeven als een blauwe ballon met een Wi-Fi-symbool. Als u op deze bubbel tikt, wordt een instellingenscherm voor uw wifi-verbinding geopend (rechtsboven). Er zijn een paar verschillende opties die u voor deze verbinding kunt instellen. Ze zijn als volgt:

 • Priorty – Gebruik altijd of beperkt
  • Dit is meestal ingesteld op “altijd aan” voor Wi-Fi, aangezien de meeste gebruikers er onbeperkte bandbreedte voor hebben.
  • Je kunt altijd uitschakelen als je wifi een beperkte bandbreedte heeft.
   • Maandelijkse en dagelijkse limieten – Alle limieten moeten lager worden ingesteld dan uw maximale bandbreedte, omdat u uw Wi-Fi mag gebruiken wanneer u niet bent verbonden met VPN en dit telt alleen wanneer u bent verbonden.
 • Gegevensgebruik resetten – Hiermee kunt u een nieuwe maand resetten.

Met deze kanaalinstellingen kunt u de servicekosten van Speedify bewust maken door te voorkomen dat duurdere netwerken worden gebonden of geëlimineerd. Er zijn ook koppelingen op alle schermen voor kanaalinstellingen om hulp te krijgen van de Speedify-website als je die nodig hebt. Deze links brengen u naar hun “Support” -pagina waar u veelgestelde vragen, handleidingen kunt vinden of een supportticket kunt maken.

De Speedify-software heeft ook een aantal parameters die u kunt instellen om te bepalen hoe de VPN-verbinding werkt. Dit zijn de coderings- en verbindingsmodus. Deze kunnen als volgt worden ingesteld:

 • Versleuteling (wisselen)
  • Versleuteld – Dit is de standaardinstelling en zal al uw internetverkeer volledig versleutelen en beschermen tegen derden.
  • Onversleuteld – Dit verzendt alle gegevens als platte tekst en is handig voor streaming en om te profiteren van een verbeterde proxyconfiguratie.
 • Kanaalverbindingsmodus
  • Snelheid – Deze instelling gebruikt alle beschikbare netwerkkanalen om uw VPN-snelheid maximaal te verhogen.
  • Overtollig – Hierdoor worden alle gegevens afzonderlijk over elk beschikbaar kanaal overgedragen en kan uw verbindingssnelheid worden vertraagd. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens worden verzonden, zelfs als een van uw verbindingen mislukt.

Opties voor Speedify Android-app

Speedify biedt veel informatie over uw VPN-account. Deze is toegankelijk aan de onderkant van het hoofdverbindingsscherm in de vorm van vijf kleine schuifvensters. Als u op de witte linker- of rechterpijl tikt, kunt u door de VPN-verbindingsinformatie van Tes bladeren. Deze scrollen van links naar rechts en bevatten het volgende:

 • Deelvenster 1
  • Account type
   • Free
    • Maandelijkse gegevens gebruikt in GB en een horizontale staafgrafiek.
   • Onbeperkt – Er wordt geen dataverbruik getoond.
 • Deelvenster 2
  • Snelheid – Echte tijd
   • Wifi – Mbps en rood in staafdiagram
   • Mobiel – Mbps en blauw in staafdiagram
   • Kanaal gebonden – weergegeven als een witte-lijnsamenstelling van de andere kanalen met de piek in Mbps erop gemarkeerd.
 • Deelvenster 3
  • Gegevens verzonden – MB (maandelijks en dagelijks)
  • Cirkel staafdiagram
   • Wifi – Rood weergegeven met verzonden gegevens (MB)
   • Mobiel – Blauw weergegeven met verzonden MB en% gebruikt als limieten zijn ingesteld

Apeedify Scrolling-informatie

 • Deelvenster 4
  • Statistieken
   • Upload en download bandbreedtetoename – gemeten bij piekactiviteit weergegeven in Mbps
   • Pakketten zijn hersteld (KB) – Herstelde pakketten door foutverwerking bespaart u tijd en houdt uw verbinding stabiel
   • Verbroken verbindingen opgeslagen – Geen in ons geval dus niet getoond.
 • Deelvenster 5
  • Latentie-grafiek – Korter is beter en de lijnkleur is hetzelfde als de kleur van de kanaalbel.
   • Mobiel – Rode lijn (ms)
   • Wifi – Blauwe lijn (ms)
  • Verlies  – Dit vertegenwoordigt de verloren pakketten en zou bijna nul moeten zijn, tenzij je een onstabiele verbinding hebt.

Nu we alle instellingen en instellingen voor de Speedify Android-app hebben bekeken, kunnen we deze in actie bekijken. De app gebruiken is eenvoudig. Als u alleen verbinding wilt maken met de server met de minste overbelasting en de laagste latentie die het dichtst bij u in de buurt is, opent u gewoon de app en schakelt u de verbinding in. Door dit te doen voor onze locatie, verbonden we ons met een VPN-server in Atlanta, Georgia. Als je verbinding wilt maken met een server op een bepaalde locatie, tik je op de huidige verbinding en er wordt een nieuw scherm geopend. Tik op “meer” om de uitgebreide lijst te zien om meer VPN-serverlocaties te zien. Tik op een nieuwe locatie zoals we hieronder voor Groot-Brittannië hebben gedaan en sluit de lijst. Hierdoor wordt het hoofdscherm opnieuw geopend en wordt u verbonden met uw nieuwe locatie.

Versnel de Adroid-app in actie

Zoals u kunt zien, heeft Speedify het heel eenvoudig gemaakt om hun service te installeren en te gebruiken. Het enige dat nodig is, is op het scherm te tikken en de server te selecteren waarmee u verbinding wilt maken. Verbinding maken met de dichtstbijzijnde server wanneer je hem voor het eerst opent, is nog eenvoudiger, open gewoon de app en schakel de verbinding in. De verbinding met de dienst verbreken is net zo eenvoudig. Schakel gewoon de verbinding uit. U kunt de kanalen kiezen die u wilt verbinden en grenzen stellen aan het gebruik ervan. Hierdoor kunt u hun channel bonding-technologie kosteneffectief gebruiken terwijl u een failsafe voor uw VPN-verbinding behoudt als uw primaire verbinding faalt.

Speedify Speed ​​Test

Onze beoordeling zou niet compleet zijn zonder een snelheidstest. Deze test is uitgevoerd met de Speedify Windows-client. Het toonde aan dat de uitvoering goed was. Het was bovengemiddeld in vergelijking met andere gratis VPN-services die we hebben getest in termen van snelheidsverlies. Zoals we verwachtten, is er enig snelheidsverlies. Dit verlies is het waard vanwege de extra bescherming die wordt geboden door al uw internetverkeer te coderen met behulp van de Speedify-service.

Speedify Windows Client Speed ​​Test

Je kunt aan de bovenstaande afbeeldingen zien dat de gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van onze basis-ISP verlaagde van 27,96 Mb / s tot 24,25 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 13,3% naar een server in Blacksburg, VA. Dit is een acceptabel verlies voor de gegevensbeveiliging en gemoedsrust die u krijgt door uw verbinding te versleutelen.

Omdat we wilden zien hoe hun kanaalbinding het snelheidsverlies hielp, hebben we het ook getest met hun Android-app. Het bleek dat de uitvoering even goed was. Het was ook boven het gemiddelde van veel andere gratis VPN-services die we hebben getest in termen van snelheidsverlies.

Speedify Android App Speed ​​Test

Je kunt aan de bovenstaande afbeeldingen zien dat de gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van onze basis-ISP verlaagde van 28,36 Mb / s tot 24,84 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 12,4% naar een server in Virginia. Deze test is uitgevoerd met behulp van het verbonden cellulaire / wifi-kanaal en lijkt het effect van het versleutelen van het verkeer met 0,9% te hebben verminderd.

Conclusies

Speedify is een service van Connectify, een bedrijf in Philadelphia, PA. Het zal u helpen om veiliger te zijn wanneer u verbinding maakt met internet. Dit kan helpen om u meer gemoedsrust te geven bij uw favoriete wifi-hotspot of tijdens het reizen op het luchthaven- of hotelnetwerk. Het bereikt dit door al uw internetverkeer te versleutelen en naar een VPN-server op hun netwerk te tunnelen. Bovendien wijst het u een nieuw virtueel IP-adres toe waarmee u censuur en enkele geografische beperkingen kunt overwinnen. Dit helpt ook om uw online privacy te beschermen. Hun netwerk bestaat uit ongeveer 80-90 servers, verdeeld over 23 verschillende landen.

Zoals we al zeiden, is Speedify gevestigd in de Verenigde Staten in Pennsylvania en valt het dus onder de jurisdictiewetten. Het registreert geen specifieke sites of vragen van hun klanten, maar het slaat wel 7 dagen lang IP-informatie op voor onderhoudsdoeleinden. Dit kan voor sommige gebruikers een probleem zijn, dus zorg ervoor dat u hun privacybeleid en TOS grondig leest. Ze hebben aangepaste software voor Windows- en Mac OS X-computers. Speedify heeft ook apps voor iOS- en Android-apparaten. Ze hebben een paar instellingen waarmee u kunt bepalen welke netwerken zijn verbonden met de service en hoe ze worden gebruikt. Bovendien kunt u de codering optioneel uitschakelen om uw internetsnelheid te maximaliseren.

Het Spedify-netwerk gebruikt DTLS (TLS over UDP). Het versleutelingsalgoritme gebruikt TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_CHACHA20_POLY1305_SHA256 uit de BoringSSL-bibliotheek van Google. U kunt meer informatie hierover vinden in het beveiligingsgedeelte van onze Speedify-beoordeling. Ondersteuning voor Speedify is per ticket, maar de reactietijden zijn goed. Ze hebben ook een uitstekende FAQ-database op hun ondersteuningspagina.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Ze hebben aangepaste software voor Windows- en Mac OS X-systemen.
 • Speedify heeft mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten.
 • Hun service is eenvoudig te gebruiken omdat ze dezelfde gebruikersinterface gebruiken voor al hun desktopclients en mobiele apps.
 • Channel bonding-technologie die gebruikers met langzamere netwerken zal helpen.
 • Redelijke prijzen met kortingen.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg meer servers en locaties toe.
 • Voeg een chatservice toe aan hun website.

Speedify-gebruikers hebben toegang tot netwerkservers in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. Gebruikers kunnen de service gratis uitproberen. Speedify heeft dit nog gemakkelijker gemaakt door extra bandbreedte aan te bieden voor de eerste maand van hun gratis service. Dus ga je gang en probeer hun unieke VPN-service en kijk of deze geschikt is voor jouw behoeften. Als dat zo is, kunt u zich aanmelden vanaf slechts $ 4,16 per maand.

Bezoek Speedify

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map