VPN.asia recensie

VPN.asia is nieuw in de online privacyruimte. Hun service helpt u bij het bereiken van alle doeleinden die u mogelijk heeft voor een VPN. Ze bieden een solide VPN-service waarmee u geografisch beperkte inhoud kunt deblokkeren, uw internetprivacy kunt beschermen en bewaken en de censuur van sociale media en andere populaire websites in politiek verboden landen kunt verlichten..


APN.asia recensie

Prijzen en speciale aanbiedingen

VPN.asia vereenvoudigt hun prijzen door slechts één abonnement voor hun service te gebruiken. Dit plan biedt hun leden een snelle, anonieme, veilige VPN-verbinding om hun dagelijkse internetactiviteiten uit te voeren. Ze bieden kortingen op langetermijnpakketten van hun VPN. Ze brengen drie van dergelijke pakketten op de markt: een maand, drie maanden en een jaar.

VPN.asia-prijzen

Je kunt een maand VPN krijgen voor $ 9, drie maanden voor $ 8 per maand en een jaar voor slechts $ 6 per maand.  Bedankt aan het VPN.asia-team voor het aanbieden van 20% korting op hun service aan onze leden. U kunt een 20% extra korting de prijzen hierboven vermeld met behulp van couponcode VPNFAN tijdens het afrekenen. Let op, deze pakketten worden gefactureerd als een enkele betaling voor de gehele looptijd. Aanmelden voor een dienstjaar is als het krijgen van vier maanden gratis VPN.

Risicovrije proefperiode

VPN.asia wil iedereen de mogelijkheid bieden om hun service zelf te evalueren. Als gevolg hiervan bieden ze een gratis proefaccount van 3 dagen aan. U voert een gebruikersnaam, uw voornaam, e-mailadres, land in en maakt een wachtwoord aan om u aan te melden. Er is geen betaling nodig om u aan te melden voor het gratis proefaccount. De gratis proefperiode geeft je toegang tot tien servers in drie landen. Het biedt u tot 50 GB veilige, no-log VPN-service, zodat u zelf de prestaties van hun netwerk kunt zien. Aangezien er geen betalingsgegevens vereist zijn om het account aan te maken, hoeft u het niet te annuleren. Het verloopt gewoon na afloop van de proefperiode.

Naast de gratis proefperiode bieden ze ook een special aan op het account van één maand: $ 1 voor de eerste maand van service met $ 9 / maand terugkerend na de eerste maand. Ze maken het gemakkelijk om dit account te annuleren als u besluit dat de service niets voor u is. Log simpelweg in op uw klantengebied en selecteer de dienst, klik op de kleine pijl rechts van de details en selecteer “Annulering aanvragen”. U kunt dezelfde procedure gebruiken om uw VPN-account te upgraden als u van de service geniet. U selecteert eenvoudigweg “Upgrade / Downgrade” en kiest het pakket waarnaar u wilt upgraden. Je kunt ook een e-mail sturen naar hun ondersteuning en zij zullen het voor je upgraden.

VPN.asia biedt een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor alle leden die zich abonneren op een van hun betaalde abonnementen met een terugbetaalbare betaalmethode. Degenen die zich aanmelden voor het gratis account komen niet in aanmerking voor deze terugbetaling. Terugbetalingen zullen plaatsvinden in Amerikaanse dollars tegen de huidige wisselkoers voor degenen die met Bitcoin betalen.

Bezoek VPN.asia

VPN.asia Netwerk- en serverlocaties

Leden van de VPN.asia-service hebben toegang tot een tier-1-netwerk met meer dan 128 servers. Ze hebben VPN-servers op strategische locaties over de hele wereld, waaronder meer dan 50 in Europa, 14 in Azië, 2 in Zuid-Amerika en meer dan 60 in Noord-Amerika. Hoewel niet zo groot als sommige VPN-providers, heeft VPN.asia een service waarmee u bijna elk doel dat u voor een VPN zou kunnen hebben, kunt vervullen met behoud van uw anonimiteit en privacy.

Landen Servers Protocollen
17128+PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP)

VPN.asia onderhoudt servers op deze locaties:

 • Azië
  • Australië, Sydney; Japan, Tokio; Singapore, Serangoon; Korea, Seoel
 • Brazilië
  • Sao Paulo
 • Europa 
  • België, Brussel; Denemarken, Kopenhagen; Frankrijk, Parijs; Duitsland, Frankfurt; Hongarije, Boedapest; Polen, Warschau; Spanje, Madrid; Zweden, Stockholm; Zwitserland, Zürich; U.K., Londen
 • Verenigde Staten
  • Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, CA; Miami, FL; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, CA; Seattle, WA; Washington, DC

Privacy en beveiliging

VPN.asia is duidelijk over hun privacybeleid en schetst volledig de informatie die ze verzamelen en hoe deze wordt gebruikt en gedeeld met anderen. Eerst en vooral registreren ze geen VPN-verkeer voor hun leden. Hun standpunt over uw persoonlijke privacy wordt samengevat door de volgende fragmenten uit hun privacybeleid.

VPN.asia verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network-service.

Om een ​​account aan te maken, moet u mogelijk bepaalde persoonlijke informatie verstrekken, zoals uw voornaam en e-mailadres. U moet ook een gebruikersnaam en wachtwoord selecteren en ons betalingsgegevens verstrekken. We zullen deze informatie alleen gebruiken om betalingen voor u te innen en te verwerken.

We houden echter geen gebruikersactiviteiten buiten onze Site bij, noch volgen we de browse-activiteiten van gebruikers die zijn ingelogd op onze VPN-service.

We verkopen of verhuren geen persoonlijke informatie aan anderen.

Hun privacybeleid maakt duidelijk dat VPN.asia uw privacy serieus neemt en er alles aan doet om deze te beschermen.

Vanuit veiligheidsoogpunt heeft VPN.asia u ook gedekt. Ze bieden een breed scala aan protocollen, waaronder PPTP, L2TP / IPsec en OpenVPN (TCP / UDP) om al uw online verkeer te versleutelen en al uw online transacties veilig te houden. OpenVPN is het veiligste protocol. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten, aangezien de meeste er native ondersteuning voor hebben. Ten slotte, omdat PPTP wijdverspreide platformondersteuning en versleuteling op laag niveau heeft, is het een populaire keuze voor streaming media wanneer de beveiliging misschien niet zo’n groot probleem is.

Bezoek VPN.asia

Hands-on testen

Ik zou willen beginnen met te zeggen dat VPN.asia goed presteerde in onze snelheidstest. Ze hebben aangepaste clients voor Windows en Mac om het gemakkelijker te maken voor degenen die deze systemen gebruiken om verbinding te maken met en hun VPN te gebruiken. U kunt de software rechtstreeks van hun website downloaden. Eenmaal gedownload, is een enkele klik alles wat nodig is om hun service te installeren en te gebruiken. Ze bevatten ook zelfstudies om uw mobiele iOS- en Android-apparaten met hun service te verbinden via het L2TP / IPsec-protocol.

Verbinding maken vanuit Windows

VPN.asia heeft een aangepaste client voor Windows waarmee u met slechts een paar muisklikken eenvoudig verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk met behulp van het protocol van uw keuze. Er is geen technische kennis nodig om hun VPN te gebruiken om veilig en anoniem het internet te doorkruisen. Wanneer u de client voor het eerst start, wordt u verwelkomd bij VPN.asia, wordt u gevraagd uw inloggegevens in te voeren en kunt u ervoor kiezen om deze op te slaan voor toekomstige aanmeldingen. Vervolgens worden enkele schermen weergegeven om de eerste opstartvoorkeuren voor het gebruik van de service in te stellen.

De volgende twee afbeeldingen tonen het automatische serverselectiescherm. Deze keuzes zijn alleen beschikbaar als u Ja selecteert om automatisch verbinding te maken met een server bij het opstarten. De eerste toont enkele serverkeuzes in de vervolgkeuzelijst. De tweede afbeelding toont de beschikbare protocollen.

VPN.asia Windows Server

VPN.asia Windows-protocol

Nadat u uw voorkeuren heeft geselecteerd en op de knop Voltooien heeft geklikt, wordt het hoofdscherm van de klant (hieronder weergegeven) geladen. Het midden van dit scherm toont alle VPN-servers waarmee u verbinding kunt maken in het netwerk. Ze kunnen alfabetisch worden gesorteerd op land, stad of server. Bovendien kunnen ze ook worden gesorteerd op reactietijd. U kunt voor de beste prestaties een server met een lage reactietijd selecteren.

VPN.asia-serverlijst

De client laat u ook het protocol kiezen waarmee u verbinding wilt maken en of u al dan niet automatisch opnieuw verbinding wilt maken als de vpn wordt verwijderd. De rechterbovenhoek van het scherm toont uw huidige verbindingsstatus, locatie en uw IP-adres. Rechts van de protocollen is een knop om verbinding te maken of om de verbinding te verbreken.

Als u voorkeuren selecteert in het menu bovenaan de client, wordt het volgende scherm weergegeven. Andere menu-opties zijn bestand, verbinding en ondersteuning.

VPN.asia Windows-voorkeuren

 • het dossier
  • Verzenden naar systeemvak – Minimaliseer programma naar de lade.
  • Vergeet inloggegevens – Vereis gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.
  • Afsluiten – Sluit de Windows-client en sluit de VPN af
 • Voorkeuren – Op het hierboven getoonde scherm kun je de voorkeuren wijzigen die je hebt ingesteld toen je de VPN voor het eerst installeerde. U kunt ervoor kiezen om uw wijzigingen op te slaan of te annuleren.
  • Vink het vakje aan om inloggegevens op te slaan.
  • Vink het vakje aan om VPN.asia-client te starten wanneer Windows start.
  • Vink het vakje aan om automatisch verbinding te maken met een server wanneer de Windows-client wordt gestart.
   • Laatst gebruikte server
   • Dichtstbijzijnde server door netwerklatentie
   • Deze server – Kies een server om verbinding mee te maken in de vervolgkeuzelijst.
   • Protocol – Kies een verbindingsprotocol in de vervolgkeuzelijst: PPTP, L2TP, OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP)
  • Stel de vertraging tussen serverpings in – 0-2000ms
 • Verbinding – View log wordt gebruikt om het VPN.asia ondersteuningsteam u te helpen bij verbindingsproblemen.
 •  Ondersteuning
  • Veelgestelde vragen – Hiermee wordt de VPN.asia Knowledgebase-pagina geopend.
  • Hoofdondersteuningspagina – Hiermee wordt de hoofdondersteuningspagina op de website geopend, zodat u tickets kunt openen en controleren.
  • Over VPN Azië – Deze optie toont het informatiescherm van de clientversie.

Ik hou van hun Windows-client omdat het je gemakkelijk maakt om hun VPN te gebruiken. Het selecteren van servers wordt eenvoudiger door u deze te laten sorteren en de categorieën compact te maken en uit te breiden, zodat u de server die u zoekt sneller kunt vinden. Sorteren op reactietijd maakt het ook gemakkelijker om de snelste server voor uw locatie te vinden.

Bezoek VPN.asia

Maak verbinding met de Mac VPN-client

Net als de Windows-software kan de VPN.asia-client voor Mac worden gedownload van hun website. Ze maken het downloaden en installeren met één klik eenvoudig. Het heeft dezelfde functies als hun Windows-client. De Mac-software biedt Mac-gebruikers hetzelfde gebruiksgemak als de Windows-client voor zijn gebruikers.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

VPN.asia heeft geen iOS-app, maar ze ondersteunen alle apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). iOS ondersteunt native VPN’s. VPN.asia heeft een handleiding voor het gebruik van het L2TP-protocol met hun service. Bovendien kunt u contact opnemen met hun klantenservice om u te helpen uw iOS-apparaat te verbinden met andere protocollen die zij ondersteunen, zoals OpenVPN en PPTP. Zodra u een betaald abonnement heeft, kunt u hun site bezoeken voor meer informatie en een lijst met serveradressen.

VPN.asia L2TP ingesteld voor iOS:

 1. Klik op “Instellingen” en klik vervolgens op “Algemeen”.
 2. Scroll naar beneden en selecteer “VPN”
 3. Tik op “VPN-configuratie toevoegen”
 4. Selecteer L2TP
  1. Voer een beschrijving in zoals VPNAsia Atlanta
  2. Typ in het veld “Server” het serveradres van een VPN.asia-server. U vindt een volledige lijst met serveradressen in het ledengedeelte van hun site.
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Voer in het veld Geheim “vpn” in zonder de aanhalingstekens.
  5. Zorg ervoor dat “Send All Traffic” is ingeschakeld.
  6. Tik op “Opslaan”.
 5. Zet de VPN “AAN” om uw verbinding te testen

Bezoek VPN.asia

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

VPN.asia biedt geen app voor Android-apparaten, maar het installatieproces is heel eenvoudig. U kunt hun gids gebruiken om uw Android-telefoon of -tablet te verbinden met behulp van het L2TP-protocol. Nogmaals, u kunt contact opnemen met hun klantenondersteuning om u te helpen uw Android-apparaat te verbinden met OpenVPN of PPTP. Zodra u een betaald abonnement heeft, kunt u hun site bezoeken voor meer informatie en een lijst met serveradressen.

Hier zijn de instructies voor L2TP-verbindingen:

1) Open het menu en kies Instellingen
2) Selecteer Draadloos en netwerk of draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
3) Selecteer VPN-instellingen
4) Selecteer VPN toevoegen
5) Selecteer Toevoegen L2TP / IPsec PSK VPN
6) Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
7) Selecteer Stel VPN-server in en voer een serverhostnaam in
8) Tik op Stel de vooraf gedeelde IPSec-sleutel in en ga naar binnen vpn ”
9) Schakel het selectievakje uit Schakel L2TP-geheim in
10) Open het menu en kies Opslaan

Zodra de VPN is toegevoegd, zou deze in de VPN-lijst moeten verschijnen. Je kunt het selecteren om verbinding te maken.

Bezoek VPN.asia

VPN.asia snelheidstest

VPN.asia deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Atlanta was uitstekend. Ik denk dat je best tevreden zult zijn met de prestaties en het reactievermogen van hun netwerk.

VPN.asia snelheidstest

Zoals je kunt zien was er een snelheidsverschil van 10% tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met een server in Atlanta. Zoals verwacht is er enig verlies in verbindingssnelheid, maar voor de extra beveiliging die wordt geboden door codering, is dit een eerlijke afweging. Met een snelheid van bijna 59 Mbps zou je geen problemen moeten hebben om op internet te surfen of het te gebruiken voor een van de andere doeleinden die je hebt voor de VPN.

Gevolgtrekking

VPN.asia is misschien nog geen merknaam, maar ik denk dat ze alles in huis hebben om een ​​geweldige VPN-service te bouwen. Hun netwerk bestaat uit meer dan 128 servers in 17 landen. Hun niet-logboekbeleid en een duidelijk privacybeleid illustreren hun toewijding aan de privacy en anonimiteit van leden. Ze ondersteunen PPTP-, L2TP / IPsec- en OpenVPN-protocollen (TCP / UDP), waardoor hun service compatibel is met verschillende apparaten.

U kunt VPN.asia gebruiken om te genieten van streaming media, uw bankzaken en andere beveiligde informatie te beschermen terwijl u openbare wifi gebruikt, om te voorkomen dat uw internetprovider uw verbinding belemmert als gevolg van surfgewoonten op internet, de censuur van sociale media en andere websites te boven te komen, evenals andere motieven die u mogelijk heeft voor het gebruik van een VPN.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Gebruiksvriendelijke Windows- en Mac-software
 • Gereduceerde prijzen voor termijnplannen evenals een special
 • Transparant no-log-beleid
 • Ondersteuning voor de meest voorkomende protocollen, waaronder PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP) en OpenVPN (UDP)

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Gemakkelijkere website-navigatie
 • Aangepaste apps voor iOS- en Android-apparaten
 • Meer inhoud in hun kennisbankartikelen voor andere protocollen dan L2TP / IPsec

VPN.asia biedt een snelle en veilige VPN-service voor haar abonnees. Hun klantenservice is responsief, deskundig en vriendelijk. Ik kon mijn vragen over de service binnen een paar minuten verduidelijken met behulp van hun live chat-ondersteuning. Test zelf hun service. Profiteer van hun eerste maand special van $ 1 met 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en kijk wat u ervan vindt. Ik denk dat je blij zult zijn met hun service.

Bezoek VPN.asia

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map