Laten we onze VPN Unlimited-review starten, een VPN-service die wordt aangeboden via KeepSolid door op te merken dat deze kan worden gebruikt op bijna alle softwareplatforms om u te helpen uw online privacy te beschermen. Dit omvat Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows-telefoon en Linux. Het heeft zelfs extensies voor Chrome en Firefox en handleidingen om het met andere software en apparaten te gebruiken. De VPN Unlimited-service biedt meerdere tariefplannen voor verschillende klantbudgetten. Dit omvat zelfs een eenmalig levenslang plan voor een beperkte betaling. Hun service geeft u toegang tot meer dan 300 servers op meer dan 50 locaties over de hele wereld. Met VPN Unlimited kunt u dus vrijwel overal ter wereld veilig op internet surfen en tegelijkertijd uw online privacy beschermen.

VPN onbeperkte beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

VPN Unlimited biedt zes verschillende tariefplannen voor hun standaard VPN-service. Dit zijn de volgende:

 • Vakantie Plan (7-dagenplan) – $ 1,99 per 7 dagen;
 • Economy Plan (maandabonnement) – $ 4,99 / maand;
 • Standaard plan (Abonnement van 3 maanden) – $ 3,00 / maand, elke 3 maanden gefactureerd als $ 8,99;
 • Professioneel plan (jaarabonnement) – $ 2,08 / maand, gefactureerd als $ 24,99 per jaar;
 • Premium abonnement (3-jarig plan) – $ 1,94 / maand, gefactureerd als $ 69,99 elke 3 jaar;
 • Infinity Plan (beperkt tijdschema vanaf november 2016) – $ 129,99 als eenmalige betaling.

VPN onbeperkte prijzen

Zoals de bovenstaande afbeelding laat zien, krijgen VPN Unlimited-abonnees grotere kortingen op abonnementen op langere termijn. Alle plannen hebben de volgende voordelen:

 • Onbeperkte Bandbreedte – snel onbeperkt internetverkeer.
 • Toegang tot de VPN Unlimited-service op meerdere apparaten – u kunt maximaal 5 apparaten tegelijk registreren.
 • Wereldwijde toegang – meer dan 300 servers op meer dan 50 locaties.
 • Openbare wifi-beveiliging – privacy en beveiliging tegen hackers op lokale openbare Wi-Fi-hotspots.
 • Omzeil censuur – van zowel overheids- als lokale firewalls.
 • Toegang tot geografisch beperkte inhoud – verbeter uw online kijkervaring
 • Toegang tot VPN Unlimited vanaf bijna elk apparaat – de service heeft software voor Windows phone, iPhone, iPod en iPad, evenals voor Mac OS X, Windows en zelfs Linux.
 • Geldteruggarantie – geld terug voor 7 dagen als u niet helemaal tevreden bent met hun service.

Bezoek VPN Unlimited

VPN onbeperkte abonnementsuitbreidingen

Naast hun basisservice toonde onze VPN Unlimited-beoordeling aan dat ze ook de volgende plan-extensies aanbieden:

 • Persoonlijke server – Dit geeft u toegang tot uw eigen persoonlijke server op geselecteerde wereldwijde locaties die kunnen worden gebruikt voor veilige online zakelijke transacties of gamen zonder vertraging. Plannen omvatten:
  • Maandelijks – $ 14,99 / maand;
  • Jaarlijks – $ 12,50 / maand, jaarlijks gefactureerd;
  • Levenslang – $ 499,99 0 eenmalige betaling.
 • Persoonlijk IP-adres – Dit geeft u toegang tot een niet-gedeeld schoon IP-adres dat enkele voordelen van een persoonlijke server kan bieden tegen een lagere prijs. Plannen omvatten:
  • Maandelijks – 9,99 / maand;
  • Jaarlijks – $ 8,33 / maand, jaarlijks gefactureerd.
 • Extra apparaten – Hiermee kunt u meer gelijktijdige apparaten toevoegen aan uw basisplan. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u als volgt maandelijkse of jaarlijkse abonnementen kopen:
  • Maandelijks – Eén apparaat, $ 0,99 / maand; vijf apparaten, $ 4,99 / maand; of tien apparaten, $ 9,99 / maand.
  • Jaarlijks – Eén apparaat, $ 0,25 / maand; vijf apparaten, $ 1,25 / maand; of tien apparaten, $ 2,50 / maand.

Net als bij de basis VPN-abonnementen, worden grotere kortingen aangeboden op de langere termijn uitbreidingen.

Aanvullende productaanbiedingen

Daarnaast ontdekte onze VPN Unlimited-beoordeling dat hun moederbedrijf, KeepSolid, een familie van producten biedt die Wi-Fi Hotspot Protector, Network Tools, Photo Transfer Wi-Fi, Private Browser en To Do Checklist bevatten. Private Browser kan gratis worden gedownload en gebruikt met VPN Unlimited om uw online privacy te vergroten. To Do Checklist is een taakbeheerder waarmee u uw taken veilig kunt delen met anderen via een gecodeerde tunnelverbinding. Het kan worden gebundeld in een suite met VPN Unlimited met behulp van de volgende plannen:

 • Professional (jaarabonnement) – $ 2,83 / maand, elk jaar $ 33,99 gefactureerd;
 • Premie (3-jarig abonnement) – $ 1,99 / maand, één keer $ 69,99 gefactureerd.

We raden aan dat als u zich abonneert op hun Premium (3-jarig abonnement), u de gebundelde suite aanschaft, aangezien deze dezelfde prijs heeft als de VPN Unlimited-service, dus u krijgt in wezen de taakbeheerder Takenlijst gratis. Links naar meer informatie over al deze producten zijn te vinden op de VPN Unlimited-website.

KeepSolid biedt verschillende manieren om uw VPN Unlimited-abonnement aan te schaffen, waaronder Bitcoin, PayPal, Amazon en creditcards (Visa / MasterCard). Betalen met PayPal maakt het u gemakkelijk om al uw online betalingen op een centrale locatie te bewaren. Door met Bitcoin te betalen, kunt u anoniemer blijven.

Risicovrije proefperiode

VPN Unlimited biedt een gratis proefperiode van 7 dagen die wordt geactiveerd wanneer u zich aanmeldt voor een van hun betaalde abonnementen. Dit vertaalt zich in een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent met hun service en u annuleert deze binnen de eerste zeven dagen van gebruik, zullen zij u het aankoopbedrag volledig terugbetalen. De methode die wordt gebruikt om uw restitutie te leveren, is afhankelijk van de methode die u heeft gebruikt om uw oorspronkelijke aankoop te doen. Meer informatie hierover is te vinden in hun Servicevoorwaarden.

Bezoek VPN Unlimited

VPN onbeperkte netwerk- en serverlocaties

VPN Unlimited biedt toegang tot meer dan 300 servers op meer dan 50 locaties. Deze zijn verspreid over meer dan 40 landen wereldwijd. Ze hebben meerdere locaties in veel belangrijke landen zoals Australië, Canada, India, Rusland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Hieronder volgt een volledige lijst van de regio’s en landen waar VPN Unlimited servers heeft:

 • Noord Amerika
  • Canada, Mexico, Panama, de Verenigde Staten
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië, Chili
 • Europa
  • Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Ierland, het eiland Man, Italië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, de Verenigde Koninkrijk,
 • Azië, Afrika en de Pacific
  • Australië, Hong Kong, India, Israël, Japan, Maleisië, Zuid-Korea, Singapore, Zuid-Afrika, Thailand, Turkije

Privacy en beveiliging

Onze VPN Unlimited-review ontdekte dat ze geen specifiek webverkeer van hun gebruikers registreren. Dit betekent dat ze geen specifieke zoekopdrachten of bezochte sites op hun VPN-service loggen. Ze houden echter wel enkele metadata bij, zoals te zien is in het volgende fragment van hun privacypagina.

KeepSolid Inc. verzamelt en registreert GEEN gebruikersactiviteiten tijdens het gebruik van hun VPN-services, met uitzondering van de totale hoeveelheid webverkeer voor elke sessie en sessiedata, voor weergave in de webkast van de gebruiker en binnen de VPN-client-apps. KeepSolid Inc. slaat ook de gecodeerde informatie op over het aantal verbonden apparaten voor elk account, aangezien het maximaal toegestane bedrag beperkt is. Deze informatie kan worden beoordeeld in het kantoor van de gebruiker, waar elke gebruiker zijn apparaten uit zijn account kan verwijderen.

VPN Unlimited heeft ook een Warrant Canary die ze een Transparantierapport noemen, waar ze hun huidige status updaten. Het rapport actualiseert overheidsverzoeken om informatieverzoeken op kwartaalbasis openbaar te maken. Vanaf 1 september 2016 waren er geen verzoeken om informatie over gebruikers van VPN Unlimited meer opgetreden.

VPN Unlimited gebruikt het OpenVPN-protocol met UDP-poorten op Android en Windows en Linux-platforms die het AES-256-algoritme met SHA-1-authenticatie gebruiken. De eerste handshaking is via RSA-1024. Mac OS X- en iOS-platforms gebruiken IKEv1 met versleuteling afgehandeld door de ingebouwde IPsec met behulp van een sterk AES-CBC-128-algoritme.

Daarnaast biedt VPN Unlimited een extra versleutelingslaag en verduistering van gegevens voor beperkte omgevingen. Ze noemen deze optie KeepSolid Wise. Het is een protocoluitbreiding die gebruikers helpt om heimelijk langs firewalls te glippen. Dit zorgt ervoor dat uw VPN-verbinding niet wordt gedetecteerd en mogelijk ISP-beperking. Dit werkt door VPN-verkeer te verzenden via de standaard HTTPS TCP 443-poort. Het is beschikbaar voor iOS 9 of hoger, Android-, Windows- en Linux-apparaten en wordt aanbevolen voor klanten die wonen in of een bezoek brengen aan China, de VAE, Saoedi-Arabië, Rusland, Indonesië, India, Turkije, Syrië of Iran.

Bezoek VPN Unlimited

VPN onbeperkte ondersteuning

VPN Unlimited biedt 24/7 e-mailticketondersteuning voor eventuele problemen. De meeste supporttickets worden binnen een paar uur beantwoord. Hun ondersteuningsformulier is vrij eenvoudig. Hiermee kunt u uw naam, e-mailadres, beschrijving van uw probleem invoeren en eventueel ondersteunend materiaal bijvoegen. Ze houden ook een FAQ-database bij die u kunt doorbladeren om te zien of uw probleem al is opgelost. Ten slotte hebben ze een aantal uitstekende installatie- en gebruikershandleidingen voor hun VPN-service voor verschillende OS-platforms.

Hands-on testen van VPN onbeperkt

De VPN Unlimited-service ondersteunt iOS, Android, Mac OS X, Windows, Linux, Windows Phone en Apple TV. Het heeft zelfs browserextensies voor Firefox en Chrome. We zullen enkele van deze in deze sectie nader bekijken.

Verbinding maken via de Windows-client

De standalone VPN Unlimited-client ondersteunt Wndows XP SP3 en hoger. Het kan worden geïnstalleerd vanaf de downloadpagina van de VPN Unlimited-website. Kies op deze pagina “Windows” en klik vervolgens op de knop “Stand-alone” op de resulterende pagina om het clientinstallatiebestand naar uw computer te downloaden. Voer dit bestand uit als beheerder om het installatieproces te voltooien.

Zodra de client op uw computer is geïnstalleerd, ziet u dit venster. Dit is het belangrijkste dashboard van de VPN-client. Met het menu aan de linkerkant van dit venster kunt u het volgende doen:

 • Geef een lijst met servers weer waarmee u verbinding kunt maken.
 • Kijk naar de netwerkinstellingen van uw account.
 • Krijg toegang tot sociale media en ondersteuning voor de VPN Unlimited-service.
 • Bekijk uw huidige abonnement en verleng of wijzig het.

VPN onbeperkt Windows

De bovenkant van dit venster heeft een tuimelschakelaar (AAN of UIT) om verbinding te maken of de verbinding met de VPN-service te verbreken, toont de huidige status van de verbinding en de toepasselijke IP-adressen (Real IP en Virtual IP) afhankelijk als je verbonden bent met een VPN server. Het selecteren van “Servers” in het menu aan de linkerkant resulteert in het volgende venster.

VPN onbeperkte servers

In het bovenstaande venster kunt u de gewenste VPN-server kiezen en er verbinding mee maken via de schakelknop. Als alternatief kunt u gewoon dubbelklikken op een VPN-serverlocatie om de verbinding te maken. Als u “Optimaal” selecteert, verbindt de client u met de dichtstbijzijnde / snelste server naar uw huidige locatie. Er is ook een instelling om u te verbinden met een server om uw favoriete online media-inhoud te streamen. Ook omdat niet alle servers voor P2P kunnen worden gebruikt, illustreert dit venster ook degenen die dat kunnen door het woord torrents met een regel erdoor te laten zien naast die servers die dat niet kunnen.

Als u ‘Account’ selecteert in het linkermenu, wordt het volgende venster weergegeven waarin u de netwerkinstellingen van uw account kunt wijzigen. In dit venster kunt u de volgende instellingen in- of uitschakelen:

 • KeepSolid Wise – Dit is de stealth-modus die handig is om institutionele firewalls zoals de Great Firewall of China te vermijden en censuur in veel andere landen te omzeilen.
 • Stop DNS-lek – Dit leidt zoekopdrachten op internet via de interne DNS-client van VPN Unlimited.
 • Verbinding herstellen – Dit kan worden gebruikt om verbindingsproblemen met clients op te lossen.

VPN Onbeperkte Windows-netwerkinstellingenZoals deze screenshots laten zien, is de VPN Unlimited-client voor Windows gemakkelijk te gebruiken. Slechts een paar klikken zijn nodig om de netwerkinstellingen, de gewenste serverlocatie te selecteren en vervolgens verbinding te maken met de VPN-service. Het loskoppelen is nog eenvoudiger. Schakel gewoon de verbinding in. U kunt dan een andere server kiezen om verbinding mee te maken.

Bezoek VPN Unlimited

Verbinding maken via de Android-app

De VPN Unlimited-app is compatibel met Android 4.0 en hoger. Het kan worden geïnstalleerd vanaf de downloadpagina van hun website door “Android” te selecteren. Als u op ‘Downloaden van Google Play’ klikt, gaat u daarheen om de app te downloaden. Zodra het op uw Android-apparaat is geïnstalleerd, moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na afloop ziet u het hoofdverbindingsscherm van de app zoals hieronder wordt weergegeven. Deze afbeelding toont het scherm in liggende modus met het menu uitgebreid terwijl het is verbonden met een VPN-server in India-Delhi.

Zoals u in deze afbeelding kunt zien, is het hoofdscherm een ​​kaart met serverlocaties. Als u op een van deze locaties tikt, wordt deze vergroot zoals weergegeven. Door op de schakelaar naast de locatie in dit uitgevouwen vak te tikken, wordt het verbindingsproces gestart. Als alternatief kunt u ook verbinding maken met behulp van de schakelaar onderaan het scherm nadat u een VPN-server heeft gekozen. De bovenkant van het scherm toont ook uw locatie en virtueel IP-adres.

VPN Onbeperkte Adroid-app

Het uitgebreide menu is toegankelijk door op het menupictogram (drievoudige horizontale balken) boven aan het scherm te tikken. Het heeft uw accountnaam en de resterende resterende tijd van uw huidige abonnement. Dan zijn er menu’s voor het volgende:

 • Nieuws centrum – Dit scherm bevat links naar sociale media-accounts en geeft aan of er nieuwe berichten zijn gepost.
 • Informatie – Geeft een scherm weer met sociale volglinks en links naar verschillende ondersteuningsinformatie.
 • Aankopen – Dit scherm toont de huidige VPN-abonnementen en laat je je account- of abonnementsduur uitbreiden.
 • Instellingen – Dit scherm dat hieronder wordt geïllustreerd, is verdeeld in drie secties:
  • Account ID – Hiermee kunt u zich afmelden bij de app, maar u moet de volgende keer dat u deze opent, ontslag nemen.
  • Algemeen – In deze sectie kunt u VPN-statistieken bekijken, verbindingen loggen en debuggen, een proxy instellen, kiezen hoe de app omgaat met opnieuw verbinden en codes inwisselen.
  • Veiligheid – In dit gedeelte kunt u de app zo instellen dat er altijd een wachtwoord nodig is om de app te starten, uw accountwachtwoord te wijzigen en de app in te stellen op stealth-modus.

Knoppen om andere accountopties aan te schaffen en uit te loggen sluiten het uitgebreide menu af.

VPN onbeperkt AndroidJe kunt zien dat de VPN Unlimited Android-app net zo gemakkelijk te gebruiken is als zijn Windows-client. Het belangrijkste verschil is dat het hoofdverbindingsscherm kaartbasissen is in plaats van een serverlijst. Een paar tikken op de kaart en u kunt verbinding maken met elke VPN-server in hun netwerk. Het heeft ook een paar meer gebruikersinstellingen, waaronder stealth-modusverbindingen.

Bezoek VPN Unlimited

VPN onbeperkte snelheidstest

Uit onze snelheidstest voor het VPN Unlimited-netwerk bleek dat de prestaties goed waren. Het was iets boven het gemiddelde van degenen die we hebben getest in termen van snelheidsverschil. Zoals verwacht, is er enig snelheidsverlies als gevolg van de overhead voor versleuteling die wordt geabsorbeerd door de VPN-service. Dit verlies lag ruim binnen de acceptabele waarden voor de VPN Unlimited-service.

VPN onbeperkte snelheidstest

Je kunt aan de bovenstaande afbeeldingen zien dat de gecodeerde verbinding de downloadsnelheid van onze basis-ISP verlaagde van 29,15 Mb / s tot 25,98 Mb / s. Dit is een daling van ongeveer 10,8% naar een server in Manassas, VA. Dit is een acceptabel verlies voor de gegevensbeveiliging die wordt geboden door al uw internetverkeer te versleutelen via de VPN Unlimited-service.

Conclusies

VPN Unlimited is een service van KeepSolid Inc. Hiermee kunt u zowel thuis als op uw lokale hotspot veiliger blijven door al uw internetverkeer te versleutelen en naar speciale VPN-servers te leiden. Hierdoor lijkt het alsof het verkeer ergens anders vandaan komt. Zo helpt u uw online privacy te beschermen. Hun netwerk bestaat uit meer dan 300 servers op meer dan 50 locaties.

VPN Unlimited is gevestigd in de Verenigde Staten. Het registreert geen specifieke sites of vragen van hun klanten, maar het slaat wel wat meta-informatie op voor accountonderhoud. VPN Unlimited heeft aangepaste software voor Windows, Mac OS X, Android, iOS, Windows Phone en Linux. Deze hebben ook app-extensies voor Firefox en Chrome-browsers. Hun software heeft een minimum aantal instellingen en is makkelijk te gebruiken. Met een paar simpele muisklikken of tikken op het scherm van uw apparaat maakt u verbinding met een VPN-server op hun netwerk.

Al hun apps bieden een goede codering. Hun Windows-, Linux- en Android-software gebruiken het OpenVPN-protocol AES-256 met SHA-1-verificatie. Dit geeft ze een goede balans tussen snelheid, beveiliging en algehele betrouwbaarheid. Ze hebben een stealth-modus voor diegenen die firewalls moeten omzeilen en institutionele censuur moeten overwinnen. Hun Mac OS X- en iOS-apps gebruiken IKEv1 en de ingebouwde IPsec voor codering. Ze gebruiken een AES-CBC-128-algoritme.

VPN Unlimited biedt ook handmatige tutorials om verbinding te maken met hun service op verschillende platforms en besturingssystemen. Hun ondersteuning begint met een online chatservice. Ze hebben een FAQ-database. Meer betrokken problemen kunnen worden afgehandeld door hun 24/7/365 e-mailticketsysteem.

Wat we het leukst vonden aan de service:

 • Hun netwerk is wereldwijd divers.
 • Ze bieden clients voor Windows, Mac OS X en Linux
 • Ze hebben mobiele apps voor iOS-, Android- en Windows-telefoons.
 • Toegewijde IP-adressen en servers voor degenen die ze nodig hebben.
 • VPN Unlimited brengt elk kwartaal een transparantierapport uit.

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Verhoog de coderingssterkte van hun Mac OS X- en iOS-apps.
 • Verkort de tijden voor klantenondersteuning.
 • Voeg een kill-schakelaar toe aan hun aangepaste software.

VPN Unlimited heeft netwerkservers op de meeste grote continenten. Ze hebben servers in Afrika, Azië, Europa, Oceanië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Leden hebben toegang tot een snel VPN-netwerk. Ze hebben een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat u hun service zelf kunt testen. Probeer ze eens en kijk wat je denkt. Als je van de snelheid en gemoedsrust houdt die hun VPN-service biedt, kun je je aanmelden voor onbeperkte toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand.

Bezoek VPN Unlimited

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me