VPN Zoom Review

VPN Zoom werd gelanceerd in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. De service biedt een aantal indrukwekkende functies. Leden hebben toegang tot een tier 1-netwerk, wat snelle, betrouwbare verbindingen betekent. Ze hebben aangepaste software voor Windows en Mac, samen met een draagbare client. VPN Zoom gebruikt tokenized-verwerking voor creditcards, wat een extra laag privacybescherming toevoegt. Ze ondersteunen ook bitcoin-betalingen.


VPN Zoom review

Prijzen en speciale aanbiedingen

VPN Zoom omvat onbeperkt datagebruik en maximaal twee verbindingen voor alle leden. De prijs is gebaseerd op uw aanmeldingsperiode. Ze bieden maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse voorwaarden. Langere voorwaarden komen met een diepere korting, dus voor de beste waarde wilt u hun jaarlijkse looptijd bekijken.

VPNZoom-tariefplannen

Klanten kunnen de gratis VPN Zoom-software voor Windows en Mac gebruiken om toegang te krijgen tot de service. Samen met een draagbare client. Ze bieden kortingen op basis van uw gewenste abonnementsperiode. U kunt tot 25% besparen op jaarlijkse aanmeldingen. Van het jaarplan de beste waarde maken. Bezoek de speciale VPN Zoom-pagina om op te slaan.

Als het gaat om het aanmelden voor VPN-toegang, kijken we naar de aangeboden betalingsopties. Wanneer VPN-services voor het eerst worden gestart, zijn de betalingsopties normaal gesproken beperkt. Dat is niet het geval bij VPN Zoom. Je kunt zien dat ze veel aandacht en moeite hebben gestoken in het betalen van klanten. Ze accepteren creditcard, PayPal en bitcoin.

Het VPN Zoom-team hield de privacy van leden in gedachten bij het plannen van betalingsmethoden. De mogelijkheid hebben om met bitcoin te betalen is een groot pluspunt. Ze gebruiken tokenized-verwerking voor creditcards, wat betekent dat uw betalingsgegevens niet op hun servers worden opgeslagen. VPN-gebruikers zullen de extra privacylaag waarderen.

Risicovrije proefperiode

Hopelijk geeft onze beoordeling van VPN Zoom u een goed idee van wat de service te bieden heeft, maar u heeft ook tijd nodig om te testen. U wilt de service zelf uitproberen. VPN Zoom begrijpt dat ook. Om u te helpen bieden ze een geld-terug-garantie van 3 dagen aan. Hier is een samenvatting van hun restitutiebeleid rechtstreeks vanaf de VPNZoom FAQ-pagina.

Biedt u een gratis proefperiode aan?

Nee, we bieden een geld-terug-garantie van 3 dagen. Gratis proefversies moedigen spammers en fraudeurs aan die misbruik maken van het netwerk, wat weer gevolgen heeft voor onze trouwe leden.

Wat zijn de voorwaarden van de geld-terug-garantie?

U moet binnen 3 dagen annuleren en contact opnemen met onze factureringsafdeling om een ​​terugbetaling aan te vragen. Er zijn geen andere voorwaarden.

Bezoek VPNZoom

VPN Zoomnetwerk en serverlocaties

VPN Zoom biedt een breed scala aan serverlocaties. Ze hebben servers op belangrijke locaties over de hele wereld. De service draait op een tier 1-netwerk, dus u kunt een hoge snelheid en betrouwbaarheid verwachten. We zullen u later in de review enkele resultaten van prestatietests laten zien, maar weet voor nu dat de reactietijden indrukwekkend zijn.

Landen Locaties Servers IP-protocollen
16247014.000OpenVPN, PPTP, L2TP

VPN Zoom heeft servers in de Verenigde Staten. Verenigd Koninkrijk, Australië, Brazilië, Costa Rica, Denemarken, Finland, Duitsland, Japan, Nederland, Polen, Singapore, Zuid-Korea, Spanje en Zweden.

Privacy en beveiliging

Als we het hebben over VPN-services, gaan veel mensen ervan uit dat ze een hoge mate van privacy en beveiliging zullen krijgen. Dat is niet altijd het geval. Het hangt echt af van uw reden om een ​​VPN-service te gebruiken. Als uw doel privacy en anonimiteit is, wilt u waarschijnlijk een VPN die niet logt.

VPN Zoom maakt hun logboekbeleid vrij duidelijk in hun FAQ-sectie:

Welke logboeken bewaart u? Houd je mijn activiteit in de gaten?

We controleren, registreren of slaan geen logboeken op voor de VPN-activiteit van een enkele klant. Bezoek ons ​​privacybeleid voor volledige details.

Bezoek VPNZoom

Hands-on testen

Het eerste waar ik naar kijk bij het beslissen om een ​​VPN-service al dan niet te beoordelen, is of ze al dan niet een aangepaste client aanbieden. In het afgelopen jaar hadden gebruikers mogelijk wat technische expertise nodig om een ​​VPN-provider op te zetten. Dat geldt nog steeds bij sommige bedrijven, maar er zijn er verschillende die aangepaste klanten aanbieden om dingen gemakkelijker te maken.

Veel VPN-services starten en werken vervolgens aan clientsoftware naarmate de service groeit. Ik ben blij te delen dat VPN Zoom de software van tevoren heeft verzorgd. Ze hebben een eenvoudig te gebruiken aangepaste client voor zowel Windows- als Mac OS X-gebruikers. Ik ben even onder de indruk van hun inspanningen bij het ontwikkelen van een draagbare verbindingsmanager.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we eens kijken naar de VPN Zoom Windows-client:

VPNZoom Windows-client

Zoals u hierboven kunt zien, presenteert de VPN Zoom-client u een lijst met serverlocaties. Je zult ook merken dat sommige locaties meerdere servers bevatten. U hebt via de clientsoftware toegang tot hun volledige netwerk van serverlocaties over de hele wereld. Maak verbinding via OpenVPN (TCP of UDP), PPTP of L2TP-protocollen.

De client ondersteunt Windows 8, 7, Vista en XP.

Bezoek VPNZoom

Maak verbinding met de Mac VPN-client

VPN Zoom biedt een aangepaste client voor Mac OS X-gebruikers. Dat is een groot pluspunt omdat er veel VPN-services achterlopen op het gebied van Mac-ondersteuning. De VPN Zoom Mac-client lijkt erg op zijn Windows-tegenhanger. Je kunt het gebruiken om verbinding te maken met een serverlocatie. Het ondersteunt ook OpenVPN (TCP of UDP), PPTP en L2TP-protocollen.

VPNZoom Mac-client

Bezoek VPNZoom

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

Hoewel VPNZoom geen eigen iOS-app biedt, kunt u hun site gebruiken om uw apparaat te helpen configureren om verbinding te maken met OpenVPN, PPTP of L2TP. Hier is een kopie van de L2TP-instructies. U kunt hun site bezoeken voor meer details en een lijst met serveradressen.

VPN Zoom L2TP ingesteld voor iOS:

 1. Klik op “Instellingen” en klik vervolgens op “Algemeen”.
 2. Scroll naar beneden en selecteer “VPN”
 3. Tik op “VPN-configuratie toevoegen”
 4. Selecteer L2TP
  1. Voer een beschrijving in zoals VPN Zoom Chicago
  2. Typ in het veld “Server” het serveradres van een VPN Zoom-server. U vindt een volledige lijst met serveradressen in het ledengedeelte van hun site..
  3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Voer in het veld Geheim “vpn” in zonder de aanhalingstekens.
  5. Zorg ervoor dat “Send All Traffic” is ingeschakeld.
  6. Tik op “Opslaan”.
 5. Zet de VPN “AAN” om uw verbinding te testen

Bezoek VPNZoom

Maak verbinding vanaf een Android-apparaat

Hoewel VPNZoom geen Android-app biedt, kunt u hun site gebruiken om uw apparaat te helpen configureren om verbinding te maken met PPTP of L2TP. Hier is een kopie van de L2TP-instructies. U kunt hun site bezoeken voor meer details en een lijst met serveradressen.

VPN Zoom L2TP ingesteld voor Android:

 1. Open het menu en kies Instellingen
 2. Selecteer Draadloos en netwerk of Draadloze bediening, afhankelijk van uw versie van Android
 3. Selecteer VPN-instellingen
 4. Selecteer VPN toevoegen
 5. Selecteer L2TP / IPsec PSK VPN toevoegen
 6. Selecteer VPN-naam en voer een beschrijvende naam in
 7. Selecteer VPN-server instellen en voer een serverhostnaam in (serveradressen vermeld in ledengedeelte)
 8. Tik op Set IPSec pre-shared key en voer “vpn” in zonder de aanhalingstekens
 9. Open het menu en kies Opslaan

Bezoek VPNZoom

VPN Zoom Speed ​​Test

Ik vermeldde bovenaan de recensie dat VPNZoom op een tier-1 netwerk draait. Dat geeft hen een snelheidsvoordeel. Hier is een blik op mijn internetprestaties zonder een VPN en vervolgens opnieuw terwijl ik verbonden ben met een VPNZoom-server in Atlanta. Zoals je kunt zien ben ik bijna mijn verbinding aan het maximaliseren, zelfs met de extra coderingslaag.

VPNZoom snelheidstest

Conclusie

VPN Zoom is misschien nieuw op de markt, maar je kent het niet van de functies. Ze hebben een volledig functionele client voor Windows- en Mac-gebruikers. De draagbare verbindingsmanager is een toegevoegde bonus die niet veel providers aanbieden. Het feit dat u zich op een tier 1-netwerk bevindt, draagt ​​bij aan de prestaties en betrouwbaarheid van de service.

Wat ik het leukst vind aan de service:

 • Aangepaste clientsoftware – Windows, Mac, draagbaar
 • Behandelde creditcardverwerking en ondersteuning voor bitcoin
 • Gratis NAT-firewall en twee verbindingen voor elk lid
 • Termijnkortingen op halfjaarlijkse en jaarlijkse aanmeldingen

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Voeg geavanceerde clientfuncties toe, zoals de kill-schakelaar voor internet
 • Ontwikkel mobiele apps voor iOS en Android
 • Voeg meer locaties toe aan hun netwerk
 • Beschouw dedicated IP als een add-on

VPN Zoom is de beste ‘nieuwe’ service die ik in lange tijd op de markt heb gezien. Providers missen normaal gesproken functies of hebben prestatieproblemen bij de lancering. Dat is niet het geval bij VPN Zoom. Ze hebben wat nodig is om een ​​sterk klantenbestand op te bouwen. De gratis NAT-firewall, tokenized creditcardverwerking en ondersteuning voor bitcoin zijn allemaal een pluspunt. Ik hield ook van de mogelijkheid om een ​​draagbare VPN-client te gebruiken. Ik stel voor dat je VPN Zoom eens probeert. Ze bieden alle nieuwe leden een geld-terug-garantie van 3 dagen.

Bezoek VPNZoom

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map