Laten we onze review van VPN4ALL beginnen met wat achtergrondinformatie over het bedrijf. VPN4ALL is in 2009 gelanceerd. Hun website wordt beheerd en de service wordt verkocht door VPN4ALL, Ltd. Het VPN-netwerk is eigendom van en wordt beheerd door WebBroadcasting Ltd, met hoofdkantoor in de Seychellen. WebBroadcasting ontwikkelt ook de VPN4ALL-clientsoftware.

VPN4ALL-beoordeling

Prijzen en speciale aanbiedingen

VPN4ALL biedt drie accountopties. Ze hebben een abonnement met 50 GB aan maandelijks dataverbruik, een ander met onbeperkt dataverbruik en een derde plan gericht op mobiele apparaten. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk van VPN-servers. Er zijn geen beperkingen voor de serverlocaties waarmee u verbinding kunt maken. Een van de belangrijkste kenmerken die VPN4ALL helpen onderscheiden, is de opname van een speciaal IP-adres voor elk lid. Dat kan handig zijn voor een aantal doeleinden zoals PayPal, Steam en online poker.

VPN4ALL-tariefplannen

Zoals u kunt zien biedt VPN4ALL momenteel een speciale promotie aan met tot wel 50% korting op jaarlijkse voorwaarden. Bovendien biedt VPN4ALL onze bezoekers 15% korting op de eerste factureringscyclus van elke term. VPN4ALL biedt maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse voorwaarden. Jaarlijkse aanmeldingen zijn de beste deal. De couponcode om van het aanbod te profiteren is vpnfan. Bezoek onze VPN4ALL speciaal pagina en gebruik promotiecode vpnfan tijdens het aanmeldingsproces om op te slaan.

Wanneer u zich aanmeldt voor een account, bieden ze een aantal betalingsopties waaruit u kunt kiezen. Ik gebruik PayPal graag voor elke online service, omdat u het abonnement kunt beheren. VPN4ALL biedt PayPal- en Bitcoin-betalingen samen met Visa, MasterCard en American Express.

Risicovrije proefperiode

U moet een VPN-service kunnen testen om echt te zien of ze aan uw behoeften voldoen. VPN4ALL begrijpt dat. Om u te helpen bieden ze een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie met een gebruik tot 100 MB. Of u zich nu aanmeldt voor een maandelijkse of jaarlijkse termijn, u heeft de mogelijkheid om gedurende de eerste 30 dagen te annuleren voor een volledige terugbetaling.

VPN4ALL

VPN4ALL netwerk- en serverlocaties

Bij het overwegen van VPN-providers voor de top 10-lijst bekijk ik hun netwerk van dichtbij. Hoewel het niet zo groot is als sommige van de andere services op onze lijst, bestrijkt het VPN4ALL-netwerk een breed scala aan regio’s over de hele wereld. De andere kant van het netwerk zijn de prestaties die goed zijn voor VPN4ALL. Je kunt later in de review zien hoe ze het deden in onze snelheidstest.

VPN4ALL heeft servers in België, Canada, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Hongarije, Ierland, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Nederland, Noorwegen, Panama, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Seychellen, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten..

Privacy en beveiliging

Het maakt niet uit hoe snel een service is of hoe aardig de klant kan zijn als ze uw privacy niet kunnen beschermen en uw internetverbinding niet kunnen beveiligen. Dat is geen probleem met VPN4ALL. Ze vermelden duidelijk hun loggingbeleid op de site en bieden high-end encryptie om uw online privacy te beschermen.

Hier is het VPN4ALL privacybeleid woord voor woord:

Ons privacybeleid is eenvoudig. We loggen niet in en cachen uw persoonlijke gegevens niet anders dan het e-mailadres dat u opgeeft bij het aanmelden. We gebruiken Google Analytics om ons verkeer te analyseren, maar we bewaren geen privégegevens. Aangezien ons moederbedrijf voor de kust ligt, zijn er geen wetten die ons verplichten logboeken bij te houden over onze klanten, dus we doen niet.

De andere kant van de vergelijking is beveiliging. U wilt zeker weten dat uw provider de nodige protocollen ondersteunt om uw privacy te beschermen. VPN4ALL ondersteunt OpenVPN en SSTP voor Windows- en Mac-systemen. Ze breiden de ondersteuning uit voor PPTP, IPSec en IKEv2 voor mobiele iOS- en Android-apparaten. Met een volledig scala aan protocollen om verbindingen te versleutelen, kunt u zich veiliger voelen met VPN4ALL.

VPN4ALL

Hands-on testen

Als je andere recensies hebt gelezen, weet je dat ik alleen VPN-providers in overweging neem met eenvoudig te gebruiken clientsoftware. VPN4ALL heeft dat zeker gedekt. Ze bieden zeer eenvoudige clients voor Windows en Mac. Samen met mobiele apps voor iOS- en Android-apparaten.

Verbinding maken met de Windows VPN-client

Laten we de VPN4ALL Windows-client eens nader bekijken.

VPN4ALL Windows-client

VPN4ALL heeft verschillende serverlocaties in populaire landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Zoals je kunt zien heeft de client een mooie gebruikersinterface. Ik heb de vervolgkeuzelijst van de serverlijst geopend voordat ik de schermafbeelding maakte, zodat je enkele van hun servers van dichterbij kunt bekijken. Ze geven duidelijk aan op welke locaties P2P is toegestaan.

Zoals je kunt zien, hebben ze wat informatie samen met de locatie. De wijzerplaat die van groen naar rood gaat, geeft je een indicatie van de snelheid. Alles lichtgroen betekent de beste prestatie. Het wordt niet weergegeven op de bovenstaande afbeelding, maar als de ster wordt vervangen door een bliksemschicht, betekent dit dat u de beste snelheden kunt verwachten van die serverlocatie.

Als u op Menu – Opties klikt, worden er een aantal aanpasbare functies weergegeven. VPN4ALL ondersteunt bijvoorbeeld port forwarding. Iets dat je niet veel aanbieders zult vinden. U kunt ook instellen dat de client uw IP-adres automatisch wijzigt op ingestelde tijdsintervallen voor een extra laag privacy.

VPN4ALL

Maak verbinding met de Mac VPN-client

Naast hun Windows-software heeft VPN4ALL ook een zeer vergelijkbare Mac-client. Je kunt de nieuwste versie downloaden vanuit het ledengedeelte van hun site. Gebruik de Mac-client om verbinding te maken met een van hun VPN-servers over de hele wereld.

Maak verbinding met de iOS VPN-app

VPN4ALL biedt een gratis iOS-app voor leden. Je kunt het downloaden van de Apple iTunes app store. Voor de mobiele app is iOS 4.3 of hoger vereist. Het ondersteunt iPhone, iPad en iPod Touch. De app is niet geoptimaliseerd voor iPhone 5.

VPN4ALL iOS-app

Wanneer u de VPN4ALL iOS-app op uw iPhone of iPad installeert, kunt u de gewenste serverlocatie kiezen. Van daaruit zal het een profiel op uw apparaat configureren om verbinding te maken met die server. Dit bespaart u de tijd die nodig is om het handmatig in te stellen.

VPN4ALL

Maak verbinding met de Android-app

Verbinding maken met VPN4ALL met je Android mobiele telefoon of tablet is eenvoudig met hun app. Je kunt de app downloaden van Google Play. Eerst heb je een mobiel abonnement nodig om de app te gebruiken. Je kunt het toevoegen aan de 50 GB of onbeperkte abonnementen. Ze bieden ook het mobiele abonnement op zichzelf. Ik heb de Android-app gebruikt en deze werkt goed.

VPN4ALL Android-app

De VPN4ALL Android-app heeft ook een aantal leuke geavanceerde functies. Het comprimeert uw gegevens, wat bespaart op bandbreedtegebruik. De service helpt ook malware-aanvallen te blokkeren, zoals u kunt zien in de bovenstaande afbeelding.

VPN4ALL

VPN4ALL snelheidstest

Ik heb VPN4ALL getest met OpenVPN, het veiligste protocol. Ik gebruikte hun Windows-client en maakte verbinding met een server in New York City.

VPN4ALL snelheidstest

Zoals je kunt zien was er een verschil in snelheid van ongeveer 50% tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met de VPN4ALL-server in New York. Versleuteling voegt overhead toe, dus u kunt enige afname in prestaties verwachten. Het is een afweging voor een hoger niveau van privacy. Met een snelheid van meer dan 17 Mbps kon ik gemakkelijk diensten zoals Netflix, Hulu en HBO GO streamen.

Gevolgtrekking

VPN4ALL is duurder dan de meeste services in onze top 10-lijst, maar ze zijn nog steeds een van mijn favorieten. De prijs is gerechtvaardigd als u geavanceerde functies zoals port forwarding en malwarebescherming wilt. Ze bevatten ook een speciaal IP-adres dat niet beschikbaar is bij de meeste van de beste providers. Anderen bieden er een aan tegen een meerprijs van $ 3 tot $ 5 per maand. Al met al denk ik dat VPN4ALL een uitstekende service is.

Wat ik het leukste vond aan de service:

  • Leuke clientsoftware en mobiele apps
  • VPN4ALL is off-shore en houdt geen logboeken bij
  • Speciaal IP-adres als onderdeel van uw abonnement
  • 30 dagen, 100 MB niet-goed-geld-terug-garantie
  • Kortlopende kortingen en 15% korting op VPNFan-coupon

Ideeën om de service te verbeteren:

  • Lagere prijs voor het onbeperkte abonnement VPN4ALL
  • Bied een all-inclusive abonnement aan in plaats van extra te betalen voor mobiel

Ik gebruik graag VPN4ALL en stel voor dat je de service zelf probeert. Test zowel de desktopclient-software. Als u een mobiel VPN-abonnement toevoegt, hebben ze u gedekt met iOS- en Android-apps. Zorg ervoor dat u verbinding maakt met verschillende serverlocaties en test het netwerk op verschillende tijdstippen van de dag. Hetzelfde als voor elke provider. De service wordt geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie van 100 MB. Bekijk de limiet van 100 MB tijdens de proefversie, want het kan gemakkelijk zijn om het door te geven. Vooral als je downloadt of streamt.

VPN4ALL

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me