VPNhub-logoAls je bekend bent met de populaire volwassen website Pornhub.com, hebben ze een grote stap gezet. Pornhub is misschien wel een van de grootste pornobuis-sites die er zijn. Dat betekent dat het videoclips heeft van verschillende bronnen voor volwassenen in een “Youtube” -stijl formaat. Hoewel het logisch is, zijn ze de eerste volwassen buizensite die hun eigen VPN-product genaamd VPNhub bedacht. De service is zojuist uitgebracht op 24 mei 2018 en is voor 100% gratis beschikbaar op iOS- en Android-apparaten. U kunt echter toegang krijgen tot de Windows- en Macintosh-apps als u de premium-versie kiest. De app wordt ondersteund door advertenties. Google-statistieken tonen deze VPN met op dit moment meer dan 50.000 downloads. Aangezien deze VPN nieuw is, kan het zijn dat je een aantal problemen tegenkomt. In deze review nemen we de functies en het gebruik op die u kunt verwachten in de app.

Vpnhub Main

Over VPNhub

De VPNhub-software is ontwikkeld door een bedrijf genaamd AppAtomic. Ze hebben blijkbaar het netwerk van een ander bedrijf gebruikt. In dit geval is dat een goede zaak. We hebben bewijs dat de snelheden goed zijn. Er is echter niet veel informatie die we over de provider kunnen vinden, althans die wordt geleverd door de app of website. We kunnen u vertellen dat het in de VS is gevestigd, dus er zijn standaard Amerikaanse gegevensregels van toepassing. We zijn een beetje op onze hoede voor VPNhub, want als een VPN-service gratis is, betekent dit vaak dat informatie wordt verkocht.

Prijzen

De prijzen voor VPNhub zijn een beetje ongebruikelijk. Hoewel het Windows- en Mac-applicaties biedt, is er geen optie om de premium-service via die methode te kopen. Als u besluit de premium-versie te kopen, is deze beschikbaar via de Google Play Store voor Android voor $ 11,99 per maand. Als u besluit de premium-versie voor iOS te kopen, is dit om een ​​of andere reden $ 12,99. Dat gezegd hebbende, er lijkt geen optie te zijn voor een langetermijnaccount voor Android. Ze bieden wel een proefperiode van 7 dagen voor beide services, maar uw betalingsgegevens moeten eerst worden ingevoerd. De linker afbeelding toont Android en de afbeelding rechts toont de prijzen van de iOS-versie.

VPNHub-prijzen voor beide mobiele apparaten.

Kenmerken

VPNhub stelt dat het een gratis en onbeperkte VPN is. Dat geldt echter alleen voor 1 Amerikaanse server. De server kan variëren op basis van een paar verschillende factoren. U kunt veel extra serverlocaties openen door de VIP-optie aan te schaffen. In de onderstaande afbeelding ziet u enkele van de beschikbare servers.

VPNhub Premium-servers

Op dit moment lijkt er maar één instelling te zijn die u kunt wijzigen voor Android en iPhone. Voor de iPhone kunt u het pictogram wijzigen in een meer discrete versie. Voor de Android-versie heb je de mogelijkheid om de pushmeldingen te wijzigen. Naarmate de tijd verstrijkt, zult u waarschijnlijk andere beschikbaar zien.

 • Geen advertenties.
 • Snellere verbindingen.
 • Wereldwijde verbindingen.
 • Maak verbinding met maximaal 3 apparaten.

Serverlocaties en landen

Aangezien het bedrijf in de VS is gevestigd, staat in het gebruiksbeleid dat het bedrijf geen zaken mag doen in de volgende landen.

 • Birma / Myanmar
 • Cuba
 • Ik rende
 • Noord Korea
 • Soedan
 • Syrië

Bovendien staat op hun pagina’s dat de service mogelijk wordt geblokkeerd in de volgende landen.

 • Qatar
 • Saoedi-Arabië
 • VAE
 • Egypte
 • China

Servers voor VPNhub bevinden zich in:

 • Verenigde Staten – Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Miami, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle.
 • Australië, Brazilië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Japan, Nederland, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Net als bij andere items met deze service, zal het aantal landen en servers in de loop van de tijd waarschijnlijk toenemen.

Hands-on testen

Gebruik voor VPNhub is eenvoudig. Zoals u in de onderstaande afbeelding ziet, selecteert u dat u verbinding wilt maken (de eerste keer) en tikt u vervolgens op het middelste scherm. Waar u de vervolgkeuzelijst ziet, kunt u de serverlocatie wijzigen (als u de premiumversie heeft).

Scherm VPN-gebruik 4

VPNhub snelheidstest

Een van de verkoopargumenten van de premium service is dat u snellere verbindingen krijgt. Daarom wilden we de gratis versie testen om te zien hoe deze presteerde. Zoals je in onderstaande afbeelding kunt zien, waren de resultaten verrassend. Dat komt omdat het dicht bij onze normale tarieven ligt. Dat kan natuurlijk veranderen als er meer mensen lid worden van de dienst. Als dit een indicatie is van hoe het normaal gesproken zal werken, zijn de resultaten geweldig.

VPNhub Speedtest

Hoe zit het met lekken?

Als u enkele recensies van de service in Google Apps bekijkt, hebben sommige gebruikers problemen met lekkage genoemd. We gebruikten onze favoriete uitgebreide lektester op www.doileak.com. Zoals u kunt zien aan de onderstaande afbeeldingen, zijn we deze problemen niet tegengekomen. De problemen die we hebben veroorzaakt, zijn afkomstig van onze browserkeuze in plaats van de VPN-service.

Lektest composiet

Waarom je een VPN zou moeten gebruiken

Omdat steeds meer vestigingen gratis wifi aanbieden, is het erg belangrijk om een ​​VPN te gebruiken. Hoewel wifi geweldig is, vinden de cybercriminelen het ook geweldig. Door verbinding te maken met de server van uw keuze, creëert u een veilige en versleutelde verbinding. Op die manier verkleint u de kans dat criminelen uw gevoelige gegevens stelen enorm.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Dat is vooral belangrijk als je activiteiten sites zoals Pornhub bevatten die in sommige landen beperkt zijn. Waar u ook bent, verbinding maken met een server daar zal helpen. Dat komt omdat het de blokkeersoftware doet denken dat u zich ergens anders bevindt. Dat kan een echt voordeel zijn als u probeert toegang te krijgen tot bepaalde regio’s of als u wordt geblokkeerd voor het bekijken van inhoud voor volwassenen. Maak eenvoudig verbinding met een server en u kunt beginnen met browsen of de inhoud bekijken die u wilt openen. We zijn er zeker van dat u verschillende toepassingen kunt bedenken waarbij dat een probleem kan zijn.

Moet ik VPNhub gebruiken?

Of u VPNhub moet gebruiken of niet, hangt af van wat u probeert te doen. Als u van plan bent de service te gebruiken om toegang te krijgen tot beperkte inhoud, is dit mogelijk in orde. Dat gezegd hebbende, zijn we erg terughoudend om gratis VPN’s te gebruiken om de privacy te beschermen. In hun privacybeleid staat dat ze wel wat informatie bewaren, maar deze niet delen met bronnen van derden. Als u een betere mate van beveiliging wilt, zijn er tal van premium VPN-services met betere prijzen. We zouden ergens anders zoeken.

Laatste gedachten over VPNhub

Al met al trekt VPNhub veel aandacht. In 2-3 uur tijd is het aantal downloads gestegen van 5.000 naar meer dan 50.000. Je kunt al zien dat deze groot zal worden. We moeten ons allemaal beschermen wanneer we wifi gebruiken. Gratis VPN-services zijn echter niet de beste optie om uw privacy te beschermen. Dat gezegd hebbende, ze zullen u helpen enkele basisbeperkingen te omzeilen en het presteert redelijk goed. De vraag is of ze de functies zullen uitrollen die we verwachten van een goedkopere service? Houd er rekening mee dat u alleen verbinding kunt maken met 1 server in de VS als u van plan bent de gratis versie te gebruiken, en u kunt slechts 3 apparaten met het premium-abonnement gebruiken. Misschien wilt u ook eens een kijkje nemen in onze Top 10 VPN’s ter vergelijking.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me