VPNSecure.me recensie

Dit is mijn recensie van VPNSecure.me, gebrandmerkt als VPN.S Secure Networks die in 2011 in de beveiligingsruimte begon. Ze bevinden zich in Queensland, Australië. Hun doel is om gebruikers een open en veilig internet te bieden. Om dit te bereiken, bieden ze VPN-, SSH- en HTTP-proxyservices. Deze services helpen uw privacy, anonimiteit en veiligheid te behouden tijdens het surfen op internet. Bovendien hebben ze ook een Smart DNS-service waarmee je inhoud van enkele van je favoriete streaming mediakanalen kunt bekijken door vervelende geoblokken erop te verwijderen.


VPNSecure.me recensie

Prijzen en speciale aanbiedingen

VPNSecure biedt een aantal services, waaronder VPN, SSH (gecodeerde proxy), HTTP-proxy (geen codering – alleen een IP-adres) en slimmere DNS. Een VPN versleutelt al het verkeer en geeft het door een beveiligde tunnel. SSH creëert daarentegen alleen een veilige tunnel voor de applicaties die u hebt ingesteld om deze te gebruiken. Het wordt vaak de ‘VPN voor arme mannen’ genoemd. Een HTTP-proxy fungeert alleen als tussenpersoon tussen u en internet, zodat uw IP wordt gemaskeerd.

VPNSecure-service

VPN.S biedt veel verschillende plannen voor de services die ze bieden. Ten eerste hebben ze een eenvoudig OpenVPN-abonnement. Dit plan omvat apps voor mobiele apparaten, toegang tot alle VPN-servers in 41 landen over de hele wereld, het OpenVPN-protocol, HTTP Proxy-toegang en slimmere DNS-toegang. Het wordt op de markt gebracht met behulp van drie verschillende pakketten met een looptijd van 1 maand, 6 maanden en 12 maanden. Ze hebben ook een gratis 30-dagen OpenVPN-abonnement dat uw gebruik beperkt tot 2 GB.

VPNSecure OpenVPN-prijzen

Net als andere die we hebben beoordeeld, biedt VPNSecure toenemende maandelijkse kortingen op hun OpenVPN naarmate de termijn langer wordt. Bijgevolg kunt u een maand van hun service krijgen voor $ 9,95 per maand, 6 maanden voor $ 8,30 per maand en 12 maanden vanaf slechts $ 7,50 per maand. Daarom, als je je voor een jaar aanmeldt, is het alsof je krijgt drie maanden gratis service.  Ze bieden ook een plan met OpenVPN en PPTP dat je voor slechts $ 9,16 per maand kunt krijgen. Als je het nodig hebt, hebben ze ook OpenVPN- en SSH Socks-abonnementen met speciale IP-adressen voor ongeveer $ 10,00 meer per maand.

Hieronder vindt u een subset van de andere serviceplannen die zij naast hun standaardplan aanbieden. Alleen het PPTP-abonnement is een gecodeerd VPN-abonnement. De HTTP-proxy is slechts een wijziging van het IP-adres voor uw toepassingen die zijn ingesteld om deze te gebruiken. Slimmere DNS is de service waarmee u toegang heeft tot geo-geblokkeerde streaming mediakanalen. Het is ook een niet-versleutelde service.

VPN Beveilig andere services

U kunt VPN krijgen met alleen het PPTP-protocol voor $ 7,95 per maand of vanaf slechts $ 5,83 per maand voor een periode van twaalf maanden. De HTTP-proxy is verkrijgbaar voor $ 4,95 per maand of slechts $ 4,16 per maand als u zich abonneert op twaalf maanden. Ten slotte kun je je favoriete streaming mediakanalen bekijken voor $ 4,95 per maand of slechts $ 3,75 als je je aanmeldt voor 12 maanden service. Zoals u kunt zien in deze korte beoordeling van enkele van hun prijzen, biedt VPNSecure een breed scala aan serviceplannen.

Zoals bij de meeste services die we beoordelen, worden alle betalingen gedaan als een enkele betaling voor de volledige looptijd. VPN.S accepteert de meeste creditcards, waaronder Visa, MasterCard, Discover en American Express. U kunt ook met PayPal betalen. Als u dit doet, kunt u PayPal gebruiken om uw accountbetalingen te beheren. Extra betalingsopties zijn onder meer Perfect Money, Payza, CashU en Bitcoin. Door met Bitcoin te betalen, kunt u anoniemer blijven.

Restituties worden alleen aangeboden voor diegenen die de SecureVPN-service helemaal niet kunnen gebruiken. U moet alle mogelijkheden hebben benut door hun steun en het probleem niet hebben kunnen oplossen. Bovendien mag u niet meer dan 50 MB bandbreedte hebben gebruikt. Omdat deze terugbetalingsvereisten zeer specifiek zijn, raad ik u aan om te profiteren van de proefperiode van 2 dagen voordat u besluit om u voor een langere periode te abonneren.

Risicovrije proefperiode

VPNSecure biedt proefaccounts voor hun standaard VPN op OpenVPN, OpenVPN + PPTP-services. Deze accounts zijn $ 2,00 voor 2 dagen service. De proefversies geven u tijdens de proefperiode toegang tot de volledige betaalde service zonder enige beperking. Dit betekent dat u volledige toegang heeft tot al hun servers met onbeperkt schakelen tussen hen. Ik raad aan dat als je van een van deze wilt profiteren, je de OpenVPN + PPTP-versie wilt proberen, omdat je hun VPN-service hiermee volledig kunt testen. Met het proefaccount kunt u de service waarin u geïnteresseerd bent, beoordelen en evalueren om te zien of deze aan uw behoeften voldoet voordat u zich aanmeldt voor een account op langere termijn. Als u voor het proefaccount betaalt met PayPal, moet u het account annuleren voordat de proefperiode is verstreken als u besluit dat de service niet voor u is, of u wordt automatisch gefactureerd voor het terugkerende maandelijkse abonnement. Als u met andere methoden betaalt, eindigt de proef gewoon na de proefperiode.

Naast het proefaccount voor hun standaard OpenVPN-service, bieden ze ook een gratis account met beperkte bandbreedte aan dat u kunt gebruiken om hun service te testen. Ik denk echter dat dit account meer geschikt is voor de occasionele VPN-gebruiker. Het kan elke 31 dagen worden verlengd en is beperkt tot 2 GB aan bandbreedte. Het wordt niet automatisch verlengd, dus u moet het elke maand handmatig vernieuwen.

Bezoek VPNSecure

Netwerk- en serverlocaties

VPNSecure heeft een netwerk van gemiddelde grootte met meer dan 53 servers in 41 landen. Uit deze beoordeling bleek dat ze servers hebben in Azië, Midden-Amerika, Europa, Oceanië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Hierdoor zijn ze overal ter wereld aanwezig, zodat u bijna overal toegang heeft tot hun service. Omdat ze locaties over de hele wereld hebben, kunt u waarschijnlijk een server bij u in de buurt vinden voor snellere VPN-toegang, ongeacht uw huidige locatie. Er is één beperking. De Australia 2-server in Sydney is beperkt tot 50 GB bandbreedte per maand. Alle andere servers hebben onbeperkte toegang, inclusief de andere Australische.

Landen Servers Protocollen Logbeleid
4153OpenVPN, PPTPGeen gebruikslogboeken

Een lijst met de landen en steden waar ze VPN-servers hebben, omvat het volgende:

 • Afrika
  • Egypte – Caïro; Zuid-Afrika – Kaapstad;
 • Azië
  • Hong Kong – Tsuen Wan; India – Noida; Israël – Petah Tikva; Japan – Komatsubara – Tokyo (2); Rusland – Moskou; Singapore – Singapore; Taiwan – Taichung; kalkoen – Istanbul;
 • Centraal Amerika
  • Costa Rica – San Jose; Panama – Los Santos;
 • Europa
  • Oostenrijk – Thorl; Tsjechisch – Zlin; Finland – Helsinki; Frankrijk – Roubaix; Duitsland – Steele; IJsland – Reykjavik; Ierland – Dublin; Isle of Man – Douglas; Italië – Marco; Letland – Riga; Litouwen – Siauliai; Luxemburg – Steinsel; Moldavië – Chisinau; Nederland – Amsterdam (2); Polen – Szczyrk; Portugal – Lissabon; Roemenië – Chiajna; Spanje – Barcelona; Zweden – Stockholm; Zwitserland – Lausanne; Oekraïne – Odessa; Verenigd Koningkrijk – Valley – Kent (2);
 • Oceanië
  • Australië – Brisbane – Sydney – Melbourne; Nieuw-Zeeland – Auckland;
 • Noord Amerika
  • Canada – Montreal; Mexico – Mexico Stad; Verenigde Staten – Secaucus (2) – Los Angeles (2) – Denver (2)
 • Zuid-Amerika
  • Brazilië – Sao Jose Do Rio Preto; Chili – Santiago;

Als u zich abonneert op alleen hun Smart DNS-service, heeft u toegang tot servers in de volgende landen voor het streamen van mediaservices:

 • Australië, Oostenrijk, Tsjechisch, Egypte, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, IJsland, Ierland, Man, Italië, Japan 3, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Panama, Portugal, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Privacy en beveiliging

VPNSecure heeft een geen log privacybeleid. Ze zeggen “ons beleid: GEEN LOGGING VPN niet nu, nooit …” Hun standpunt over uw persoonlijke privacy wordt samengevat door het volgende fragment uit hun privacybeleid.

Het is het beleid van VPNSecure Pty Ltd om de privacy van haar leden te respecteren. VPNSecure Pty Ltd zal u of uw gebruik van de Service, inclusief de inhoud ervan, niet controleren zonder uw voorafgaande toestemming, tenzij VPNSecure Pty Ltd redenen heeft om aan te nemen dat dergelijke actie nodig is om: (1) te voldoen aan wettelijke vereisten of om te voldoen aan juridische procedures; (2) om de rechten of eigendom van VPNSecure Pty Ltd te beschermen en verdedigen (3) om de Overeenkomst af te dwingen; of (4) om de belangen van zijn andere leden te beschermen.

Wat betreft de beveiliging van uw internetinformatie en surfgewoonten, VPN.S heeft dat ook gedekt. Ze bieden slechts een paar protocollen, waaronder OpenVPN en PPTP om al uw online verkeer te versleutelen en al uw online transacties tegen nieuwsgierige blikken te beschermen. Hun standaardservice maakt gebruik van een OpenVPN-protocol op OpenSSL, waarvan de gegevens worden beschermd door 128-bits DES-CBC-codering met 2048-bits die worden gebruikt voor sleutels en controlekanalen in de verbinding. Hun SSH-service gebruikt het OpenVPN TCP-protocol met een vergelijkbare coderingssterkte. Dit biedt hun gebruikers veiligheid en privacy tijdens het gebruik van hun service. Het PPTP-protocol maakt gebruik van 128-bits codering en wordt voornamelijk gebruikt in gevallen waarin OpenVPN niet kan worden gebruikt of voor streaming media waar snelheid belangrijker is dan beveiliging.

Bezoek VPNSecure

Hands-on testen

Geen beoordeling zou compleet zijn zonder praktische tests. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat VPNSecure goed presteerde in onze snelheidstest. Ze hebben aangepaste software voor Windows-, Mac- en Linux-gebruikers. Ze hebben ook aangepaste apps voor mobiele apparaten zoals iOS (iPhone, iPad) en Android. Dit maakt het voor bijna iedereen gemakkelijk om hun service te gebruiken, ongeacht het besturingssysteem van hun keuze. U kunt de software voor Windows en Mac rechtstreeks van hun website downloaden door naar hun te gaan downloaden bladzijde. Beweeg de muisaanwijzer over ondersteuning in het hoofdmenu van de site en klik vervolgens op de downloadknop die verschijnt zoals hieronder weergegeven.

VPNSecure downloaden

Deze pagina bevat links naar ramen, Apple – Mac, Linux, en Android / iOS onderaan de pagina. Als u op een van deze klikt, worden de opties boven de links gewijzigd. Als u een van deze opties selecteert, wordt het downloadproces voor die software gestart. Dit wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding met het geselecteerde Windows-besturingssysteem.

VPN Beveiligde Windows-software

Verbinding maken vanuit Windows

Zoals u in de bovenstaande afbeelding kunt zien, heeft VPNSecure een verscheidenheid aan aangepaste software voor Windows, waaronder een OpenVPN-client, een Slimmere DNS klant, een SSH Socks5-proxy cliënt, en een Chrome HTTP-proxy uitbreiding. Klikken op OpenVPN-client in de bovenstaande afbeelding wordt de client naar uw computer gedownload, waar u deze vervolgens kunt uitvoeren en installeren. Na installatie kunt u met een paar simpele klikken verbinding maken en verbreken met elke server in het VPNSecure-netwerk. Hun Windows VPN GUI ziet er schoon uit met weinig instellingen en is zeer gebruiksvriendelijk. Het kan ook worden aangepast door meer ervaren gebruikers.

VPN Beveiligde Windows-client

Wanneer u de client voor het eerst installeert of uitlogt, ziet u een inlogscherm dat lijkt op het eerste screenshot hierboven. Zodra u uw Gebruikersnaam en Wachtwoord voor uw account en klik op Log in, u wordt naar het verbindingsscherm geleid, zoals weergegeven in de tweede afbeelding. Klikken op de Drievoudige horizontale balk Het pictogram linksboven op dit scherm geeft het schuifmenu weer om snel van scherm te wisselen, zoals weergegeven in de derde afbeelding. Klikken Verbinding in dit menu komt het verbindingsscherm terug (de tweede afbeelding hierboven). Verbinding maken met een server is net zo eenvoudig als klikken op de door u gekozen server en selecteren Aansluiten uit de pop-up. De laatste afbeelding toont een verbinding met een server in het Verenigd Koninkrijk. Om een ​​server te verbreken, herhaalt u het proces en selecteert u de verbinding verbreken optie. Het verbindingsscherm maakt het gemakkelijk om in één oogopslag de status en locatie van uw verbinding te zien.

Zoals u kunt zien, is het heel eenvoudig om van server te wisselen met de VPNSecure Windows-software. Klikken op Instellingen in het bovenstaande schuifmenu wordt het instellingenscherm geopend met selectievakjes en knoppen voor het volgende:

 • DNS-lekbescherming inschakelen – herstel DNS-lekken om uw anonimiteit te behouden als een applicatie zich slecht gedraagt.
 • Bewaar gebruikersnaam en wachtwoord – maakt automatisch inloggen mogelijk wanneer VPNSecure-client wordt gestart.
 • Openen bij opstarten – start de VPN.S-client wanneer uw computer opstart
 • Schakel internet uit bij verbreken van de verbinding – kill-schakelaar om uw internetgebruik te beschermen en te beveiligen. Dit is uitgeschakeld wanneer de client sluit.
 • Wis de recente serverlijst – klik om de lijst met in het verleden gebruikte servers te wissen.
 • Route-oplossing voor Windows 8 – om problemen op te lossen die Windows 8 soms heeft met de service op OpenVPN.

Naast deze instellingen hebben ze enkele configuratie- en routeringsinstellingen waar meer technische gebruikers van kunnen profiteren. Klikken Veilige binding stelt u in staat om afzonderlijke applicaties aan de VPN-verbinding te binden, zodat ze geen toegang hebben tot internet zonder verbonden te zijn met de VPN. Dit is momenteel in bèta, dus test het met uw applicatie om er zeker van te zijn dat het ermee compatibel is. Klikken Ondersteuning stelt u in staat om een ​​probleemticket aan te maken en u kunt er optioneel loggegevens mee verzenden. Als u op afmelden klikt, wordt u afgemeld bij de VPN-client en keert u terug naar het inlogscherm. VPNSecure heeft ook handmatige installatiehandleidingen voor PPTP-verbindingen.

Bezoek VPNSecure

Maak verbinding met de Mac-client

De VPNSecure-client voor Mac OS X lijkt erg op zijn Windows-software. Dit maakt het gemakkelijk voor degenen die een ander besturingssysteem gebruiken om verbinding te maken met de VPN-service. U kunt de nieuwste versie van de Mac-client rechtstreeks downloaden van de VPN.S-website, net zoals u deed met de Windows-software. De Mac-client heeft een vergelijkbare GUI als zijn Windows-neef. Het is schoon, heeft slechts een paar basisinstellingen en is net zo gemakkelijk te gebruiken. Mac-gebruikers zullen de eenvoud waarderen en in staat zijn om met slechts een paar klikken van server te wisselen. De Mac-software gebruikt het OpenVPN-protocol voor verbindingen. VPNSecure heeft ook handmatige handleidingen voor het instellen van PPTP op Mac OS X voor degenen die het nodig hebben.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

VPNSecure heeft ook een app voor de iPhone, iPad en iTouch. De app vereist iOS 4.3 of hoger en is geoptimaliseerd voor de iPhone 5. Apple iOS-gebruikers die ook een desktop-besturingssysteem gebruiken om verbinding te maken met de service, zullen het op prijs stellen dat de app hetzelfde uiterlijk heeft als hun desktop-clients. De app heeft een vergelijkbare GUI-interface als de Windows- en Mac-clients zonder veel functies. Het heeft ook meer accountgerelateerde opties.

VPN Beveiligde iOS-app

De bovenstaande afbeeldingen tonen de iOS-app in actie op een iPhone. De schermafbeelding aan de linkerkant toont het app-verbindingsscherm net na het inloggen. Het bevat dezelfde schone GUI. Het verbinden of loskoppelen van VPN-servers vergt slechts een paar tikken. De afbeelding linksboven toont het basisverbindingsscherm bij inloggen. De middelste afbeelding toont het schuifschermmenu dat toegankelijk is door op te tikken Drievoudige horizontale balk pictogram in de linkerbovenhoek van de afbeelding. De laatste afbeelding toont de app die is verbonden met de VPN-server in Singapore. Het schuifmenu heeft een extra Account tabblad niet gevonden in de desktopclient. De andere tabbladen zijn vergelijkbaar met hun desktop-tegenhangers. VpNSecure heeft ook een handleiding voor het configureren van het PPTP-protocol voor iOS-apparaten.

Bezoek VPNSecure

Maak verbinding met Android-apparaten

Net als bij de Windows- en Mac-app, bleek uit mijn recensie dat de VPNSecure-app voor Android ook het OpenVPN-protocol gebruikt om verbinding te maken met servers. Het ondersteunt Android 4.0 of hoger. Deze app kan helpen om uw wifi-verbindingen veiliger te houden door al uw Android-internetverkeer te versleutelen en alles door een beveiligde tunnel te verzenden.

VPN Beveiligde Android-app

De bovenstaande afbeelding toont een paar screenshots van de app in actie. De eerste toont het inlogscherm. Zodra u uw Gebruikersnaam, Wachtwoord en klik op de Log in knop, wordt het verbindingsscherm weergegeven dat boven in het midden wordt weergegeven. Het laatste scherm toont de app die is verbonden met een OpenVPN UDP-server in Portugal. Net als de iOS-app is het enige dat nodig is om servers te selecteren of te wijzigen een paar simpele tikken. Het heeft ook een schuifmenu dat toegankelijk is door op te tikken Drievoudige horizontale balk pictogram in de linkerbovenhoek van de afbeelding om de app-opties te configureren.

Bezoek VPNSecure

VPNSecure Speed ​​Test

VPNSecure deed het redelijk goed op onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Washington D.C. was goed. U moet tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk op basis van onze tests. Deze test werd uitgevoerd met behulp van hun Windows-client met het OpenVPN UDP-protocol.

VPNBeveiligde Windows-snelheidstest

Zoals je kunt zien was er ongeveer 29% verschil in snelheid tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met een server in Washington DC. Zoals verwacht was er een verlies in verbindingssnelheid, maar voor de extra beveiliging die werd geboden door je gegevens en verbinding te versleutelen is het snelheidsverlies waard. Met een snelheid van bijna 25 Mbps is de service nog steeds snel genoeg voor al uw internetbehoeften. U zult geen probleem hebben om hun service te gebruiken om uw transacties te beveiligen of media te streamen van uw favoriete provider.

VPNSecure Review: conclusie

VPNSecure bevindt zich sinds 2011 in de privacyruimte. Ze hebben een netwerk met meer dan 53 servers in 41 verschillende landen. Ze hebben geen logboekbeleid, maar ze lijken in hun privacybeleid te suggereren dat ze zouden kunnen loggen als ze voldoende provocatie hebben. Ze hebben aangepaste software voor Windows, Mac, Linux, iOS en Android waarmee hun gebruikers gemakkelijk hun VPN-service kunnen gebruiken. Ze hebben ondersteuning voor de OpenVPN- en PPTP-protocollen. Ze hebben ook een Smart DNS-service die gratis is inbegrepen bij hun betaalde VPN-abonnementen.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Makkelijk te gebruiken aangepaste software voor Windows, Mac OS X en Linux
 • Mobiele apps voor iOS en Android
 • Aangepaste software voor het meest veilige protocol OpenVPN met optionele ondersteuning voor PPTP als u een apparaat heeft dat OpenVPN niet ondersteunt
 • Door TCP aangewezen servers om firewalls gemakkelijker te omzeilen
 • Kortingstarieven voor hun termijnplannen
 • Meer anonieme betalingsopties zoals Bitcoin

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Verduidelijk een deel van de taal in hun privacybeleid over wat hen ertoe kan brengen informatie te verzamelen
 • Consolideer plannen en minimaliseer het aantal aangeboden plannen
 • Integreer PPTP of andere protocollen in hun aangepaste software
 • Voeg meer ondersteunde kanalen toe aan hun Smart DNS-service

Mijn recensie van de VPN.S-service vond een website die gemakkelijk te navigeren was. De aangepaste software-GUI was zeer gebruiksvriendelijk omdat deze beknopt en gemakkelijk te gebruiken was met minimale instellingen. Ze maken het gemakkelijk om hun VPN-servers te selecteren, te verbinden of opnieuw te verbinden met slechts een paar klikken, ongeacht het besturingssysteem of apparaat dat u gebruikt. Profiteer van hun tweedaagse proefperiode en ontdek wat u zelf denkt.

Bezoek VPNSecure

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map