VyprVPN Beoordeling 2020

Dit is mijn recensie van VyprVPN, een veilige persoonlijke VPN-service die in 2009 werd gelanceerd door de wereldwijde serviceprovider Golden Frog. De oprichters van Golden Frog zijn actief in internetdiensten sinds 1994, toen het openbare internet nog in de kinderschoenen stond. VyprVPN is een snelle, veilige, op privacy gerichte persoonlijke VPN, aangezien ze een “Tier-1” -provider zijn. Dit betekent dat ze volledige controle hebben over alle aspecten van hun service.


VyprVPN

Ze bezitten, exploiteren en engineeren al hun eigen wereldwijde infrastructuur. Dit omvat serverclusters, interne code en alle hostingfaciliteiten. Dit geeft hen absolute controle over uw gegevens, waardoor VyprVPN u totale privacy en beveiliging van begin tot eind kan bieden.

Prijzen en speciale aanbiedingen

VyprVPN biedt onbeperkt datagebruik, VyprDNS en NAT-firewallbescherming. De toevoeging van een NAT-firewall beschermt u tegen inkomend verkeer wanneer u bent verbonden met hun service. In het plan kunt u kiezen tussen de protocollen OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP en Chameleon. U kunt op twee apparaten tegelijk verbinding maken met hun netwerk. Hiermee kunt u uw laptop en mobiele apparaat beschermen met één VyprVPN-account.

VyprVPN kost $ 12,95 per maand, maar tijdens hun huidige promotie bieden ze een special aan met 80% korting op abonnementen van twee jaar. Dat betekent dat je je kunt aanmelden voor een VyprVPN van twee jaar voor slechts $ 2,50 per maand, wat een geweldige prijs is. Het plan omvat onbeperkt datagebruik en maximaal 5 verbindingen. Degenen die in meer restrictieve landen zoals China wonen, zullen hun Chameleon-protocol willen gebruiken. Met de VyprVPN Cloud-service kunt u uw eigen VPN-server in de cloud opzetten en er verbinding mee maken met de VyprVPN-clients en mobiele apps.

Hier volgt een overzicht van de VyprVPN-promotie:

VyprVPN-prijzen

Zoals bij veel diensten die we hebben beoordeeld, wordt de betaling gedaan als een enkele betaling voor de gehele looptijd. VyprVPN accepteert de meeste creditcards, waaronder Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB en Diners Club International. U kunt ook met PayPal betalen. Als u met Paypal betaalt, kunt u hun service gebruiken om uw accountbetalingen te beheren.

Cyphr versleutelde berichten

Golden Frog heeft een gecodeerde berichten-app ontwikkeld genaamd Cyphr. De mobiele app is beschikbaar voor iOS- (iPhone, iPad, iPod Touch) en Android-apparaten. U kunt Cyphr gebruiken om veilig berichten naar vrienden en familie te sturen. Bescherm uw privacy wanneer u collega’s op het werk of op school een bericht stuurt. Cyphr voorkomt dat uw berichten zonder uw medeweten worden gekaapt of gewijzigd. Aangezien Golden Frog eigenaar is van hun netwerkinfrastructuur, kunnen ze volledige privacy bieden aan Cyphr-gebruikers. Daarnaast host Golden Frogs de Cyphr-servers in Zwitserland voor een hoger niveau van privacybescherming.

Hoewel Cyphr momenteel alleen beschikbaar is voor iOS en Android, werkt het Golden Frog-team aan apps voor Windows, Mac en webbrowsers. In de tussentijd kun je de iOS-app rechtstreeks downloaden vanuit de Apple App Store. Cyphr ondersteunt iOS 7.0 of hoger en is geoptimaliseerd voor iPhone 5. Android-gebruikers kunnen de nieuwste versie van de versleutelde berichten-app downloaden van Google Play. Het ondersteunt Android 4.0.3 of hoger. Cyphr is een gratis service. U hoeft geen VyprVPN-klant te zijn om de app te gebruiken.

Risicovrije proefperiode

Golden Frog biedt zowel een gratis account voor beperkt gebruik als een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor de VyprVPN-service. Het gratis account vyprvpn biedt alle voordelen van het premier-account, behalve dat het beperkt is tot 500 MB gebruik per maand. Je krijgt nog steeds toegang tot alle servers met onbeperkt schakelen, twee gelijktijdige verbindingen, NAT-firewall-ondersteuning en toegang tot OpenVPN-, L2TP / IPsec-, Chameleon- en PPTP-protocollen. Dit account kan een goede keuze voor u zijn als u slechts af en toe een VPN-service gebruikt. Het enige dat nodig is om u aan te melden voor dit account is een e-mailadres en een wachtwoord. Het zal u ook kennis laten maken met de functies die hun service biedt, maar ik weet niet zeker of u door het beperkte gebruik de service volledig kunt testen om te zien of deze dagelijks aan uw behoeften kan voldoen.

Naast de beperkte gebruiksvrije service biedt Golden Frog ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor alle nieuwe leden, zodat u de service volledig kunt evalueren. Hiermee kunt u hun netwerk en software testen om te zien of dit geschikt voor u is. Ik raad aan dat als je echt de complete service op een economische manier wilt testen, je het Pro-account test, omdat het toegang heeft tot alle componenten die je nodig hebt, tenzij je echt de extra verbindingen nodig hebt. Deze geld-terug-garantie vereist dat u het account binnen de eerste 30 dagen annuleert om een ​​terugbetaling te ontvangen. Als u besluit dat VyprVPN niet geschikt is voor uw huidige behoeften, annuleert u het account door:

 • Inloggen op de Golden Frog Controlepaneel op hun website
 • Selecteren Account vanaf de linkerkant van het scherm van het bedieningspaneel zoals weergegeven in de afbeelding linksonder (1)
 • Op de resulterende accountpagina vind je de Diensten sectie en selecteer service verwijderen zoals rechtsonder getoond (2)

VyperVPN-annulering

 • U krijgt de mogelijkheid om uw lidmaatschap voort te zetten, klik op annuleren
 • Selecteer je reden voor het verwijderen van de service in de vervolgkeuzelijst op de verwijderingspagina
 • Beschrijf uw reden voor annulering de dienst
 • Klik Bevestig serviceverwijdering om de annulering te voltooien

Als u besluit dat u de service leuk vindt en deze wilt blijven gebruiken, doe dan gewoon niets en u blijft gefactureerd voor het accounttype en de keuze van de looptijd die u hebt gemaakt bij het aanmelden via de verstrekte betalingsinformatie.

Bezoek VyprVPN

VyprVPN netwerk- en serverlocaties

VyprVPN heeft een groot netwerk met meer dan 700 servers in meer dan 64 landen over de hele wereld. Zoals ik eerder in deze recensie zei, zijn ze eigenaar van al hun serverinfrastructuur, schrijven ze al hun eigen software en beheren ze al hun eigen servers en technologie, zodat ze end-to-end beveiliging en privacy kunnen bieden voor uw internettransacties.

Landen Servers Protocollen Logbeleid
64700+OpenVPN, L2TP / IPsec, Chameleon, PPTPGeen gebruikslogboeken

Een lijst met de landen en steden waar ze VPN-servers hebben, omvat het volgende:

 • Azië
  • Hong Kong, India, Indonesië, Japan, Macau, Maleisië, Maldiven, Pakistan, Filippijnen, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand, Vietnam
 • Centraal Amerika
  • Costa Rica, El Salvador, Panama
 • Europa
  • Oostenrijk, België, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje , Zweden, Zwitserland, Turkije, VK, Oekraïne
 • Midden-Oosten
  • Bahrein, Israël, Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten.
 • Noord Amerika
  • Canada, Mexico, VS.
 • Oceanië
  • Australië, Marshalleilanden, Nieuw-Zeeland
 • Zuid-Amerika
  • Argentinië, Brazilië, Colombia, Uruguay

Privacy en beveiliging

We zijn blij om te delen dat het Golden Frog-team heeft besloten om van VyrpVPN een VPN-service zonder logboek te maken. In het verleden behield VyprVPN 30 metadata gedurende 30 dagen, maar dat veranderde in november 2018. Als hun blog post legt uit dat Wirecutter besloot om VyprVPN niet op te nemen in hun lijst met de beste VPN-services op basis van hun loggingpraktijken op dat moment. In reactie op de privacyverwachtingen van consumenten besloot het VyprVPN-team om van VyprVPN een no-log service te maken. Ze gingen nog een stap verder en lieten ViprVPN door Leviathan Security Group controleren om hun no-log-beleid te bevestigen.

Hoewel ze serverclusters hebben in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Europa, Oceanië, Azië en het Midden-Oosten, is Golden Frog opgenomen in Zwitserland en dat is dus hun wettelijke jurisdictie. Zwitserland heeft een lange geschiedenis in het respecteren van privacy en heeft een wettelijk kader opgesteld om deze te beschermen. Het recht op privacy is gegarandeerd in artikel 13 van de Zwitserse federale grondwet.

Wat betreft de beveiliging van uw internetinformatie en browse-gewoonten, VyprVPN heeft dat gedekt. Ze bieden een breed scala aan protocollen, waaronder OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec, Chameleon en PPTP om al uw online verkeer te versleutelen en al uw online transacties tegen nieuwsgierige blikken te beschermen. Hun basisservice maakt gebruik van het PPTP-protocol met alleen 128-bits codering en is beter gereserveerd voor minder veiligheidsbewuste gebruikers. Zowel hun pro- als premier-servers bieden de gebruiker een keuze uit de protocollen die ze willen gebruiken om verbinding te maken met de VyprVPN-servers met behulp van 128-bit, 160-bit of 256-bit SSL-encryptie. Dit beschermt de gebruikersgegevens en beschermt deze tegen nieuwsgierige blikken. Hiermee kan de gebruiker zelf bepalen welk coderingsniveau zijn gegevens nodig hebben.

OpenVPN is een zeer veilig en veelzijdig protocol dat nu ondersteuning biedt voor de meeste soorten apparaten. L2TP / IPsec is een uitstekende keuze voor mobiele apparaten omdat het veilig is, het in de meeste gevallen ondersteunt en het eenvoudig te configureren is. Het enige nadeel is dat het iets langzamer kan zijn dan sommige andere protocollen. Hun Chameleon-protocol wordt voornamelijk gebruikt om firewalls in plaatsen als China en Iran te omzeilen. Omdat PPTP wijdverspreide platformondersteuning heeft, eenvoudig is in te stellen en snel is vanwege de lage 128-bits codering, is het een populaire keuze voor streaming media waar beveiliging misschien niet uw grootste zorg is.

Bezoek VyprVPN

Hands-on testen

Geen beoordeling zou compleet zijn zonder praktische tests. Ik zou willen beginnen met te zeggen dat VyprVPN goed presteerde in onze snelheidstest. VyprVPN heeft aangepaste software voor Windows- en Mac-gebruikers. Bovendien hebben ze aangepaste apps voor iOS, Android en routers op het Tomato MIPS / ARM Framework. Dit maakt het voor bijna iedereen gemakkelijk om hun service te gebruiken, ongeacht het besturingssysteem van hun keuze. U kunt de software voor Windows en Mac rechtstreeks van hun website downloaden. De VPN-apps pagina die wordt geopend door te klikken op de link in het hoofdmenu van de site heeft tabbladen naar de informatie en installatiepagina’s voor ramen, Mac, iOS, Android, en Tomaten routers op de. De iOS- en Android-pagina’s bevatten links naar de nieuwste apps in hun respectievelijke winkels.

Verbinding maken vanuit Windows

VyprVPN heeft een aangepaste client voor Windows waarmee u eenvoudig verbinding kunt maken met elke server in hun netwerk met behulp van PPTP (basisplan) of uw protocolkeuze (pro- en premierplannen). Hun VPN-client heeft een zeer eenvoudige GUI en maakt het voor gebruikers heel gemakkelijk om verbinding te maken met elke VPN-server in hun netwerk. Het wordt ook automatisch bijgewerkt voor nieuwe servers op het netwerk, zodat u altijd toegang hebt tot alle netwerklocaties wanneer ze worden toegevoegd. Er is geen technische kennis nodig om hun VPN te gebruiken om al uw internettransacties te beveiligen en te anonimiseren. Wanneer u de clientinstallatie start, zal het u welkom heten bij VyprVPN.

VyprVPN installatie Welkom

Als u op Volgende klikt, wordt de installatie gestart en wordt u gevraagd hun gebruiksvoorwaarden te accepteren, een uitvoerbaar C ++ -programma te installeren, u te vragen hun Tap-VyprVPN-provider V9-netwerkadapter voor OpenVPN te installeren en vervolgens de installatie te voltooien.

Wanneer de client voor het eerst wordt geopend, klikt u op de blauwe inlogknop (linksonder weergegeven), voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klikt u op de kleine blauwe inlogknop (rechtsonder).

VyprVPN Eerste login

Nadat u uw inloggegevens hebt ingevoerd, krijgt u het hoofdverbindingsscherm te zien (losgekoppeld weergegeven) dat linksonder wordt weergegeven. Als u op de blauwe verbindingsknop “1” klikt, wordt u verbonden met de momenteel geselecteerde VPN-server; USA – Austin in dit geval. Het middelste scherm toont de client wanneer deze is verbonden met een VPN-server. Als u op dit scherm de rode knop voor het loskoppelen van “2” selecteert, wordt de verbinding met de momenteel verbonden server verbroken, wat resulteert in het scherm aan de rechterkant dat de verbroken verbinding “3” laat zien. Dit illustreert hoe gemakkelijk het is om verbinding te maken met of verbinding te maken met een VPN-server met behulp van de VyprVPN-client voor Windows.

VyperVPN-serververbinding

De hoofdverbindingspagina bevat de volgende bedieningselementen en informatie beginnend bovenaan het scherm (hieronder is een vergrote schermafbeelding van de bovenkant van het hoofdverbindingsscherm weergegeven met het tandwielpictogram en geselecteerde opties).

VyprVPN-verbindingsbeheer

 • Verbinding maken / verbreken knop, 1 – Schakelt de huidige VPN-serververbinding om.
 • Locatie icoon knop, 2 – Presenteert een keuzelijst met opties om de server te selecteren waarmee u verbinding wilt maken.
 • Minimaliseren naar taakbalk, 3 – ”-” minimaliseert de taakbalk van client tot taak.
 • Minimaliseert tot dienblad, 4 – “x” minimaliseert de cliënt tot lade.
 • Tandwiel icoon knop, 5 – Opent keuzelijst die verbinding maakt met de link naar het hoofdoptiescherm.
 • Opties, 6 – Link naar het hoofdoptiescherm.
 • Grafiek van de uploadsnelheid en downloadsnelheid in de tijd.
 • Status van de verbinding – aangesloten / losgekoppeld of bezig
 • IP adres (openbaar / VyprVPN)
 • Tijd verbonden naar de huidige VPN-server.
 • VPN-protocol en encryptie in gebruik
 • Status van de NAT-firewall (Ingeschakeld uitgeschakeld)

De locatiepictogramknop selecteren, 1 in de onderstaande afbeelding wordt de onderstaande lijst met serververbindingsopties geopend. Zoals je kunt zien, kun je snel verbinding maken met de momenteel geselecteerde server, een favoriete server kiezen om verbinding mee te maken als je die hebt, verbinding maken met de snelste server op basis van pingtijd, of de serverlijstpagina openen zoals ik hieronder heb geselecteerd, 2.

VyprVPN Server Selectie

Klikken Alle serverlocaties weergeven … opent het serverlocatiescherm dat wordt weergegeven in de twee onderstaande afbeeldingen. De locatie kan worden gesorteerd op alles, regio of favorieten. U kunt ook naar een specifiek land zoeken. De eerste afbeelding hieronder toont een voorbeeldscherm wanneer alle servers worden getoond. Merk op dat ze in alfabetische volgorde worden weergegeven en vervolgens op de kortste pingtijd. Ook sluit de eerste selectie aan op de snelste server wat het gemakkelijker maakt voor de gebruiker. De tweede afbeelding toont de locaties gesorteerd op regio met alleen de gekozen regio’s Oceanië en Zuid-Amerika. Servers die in hetzelfde land worden weergegeven, worden gesorteerd op de laagste pingtijd, waardoor de gebruiker over het algemeen gemakkelijker de snelste server voor die regio kan selecteren.

VyprVPN Server Locatie

U kunt van server wisselen zonder verbinding te maken door één keer op een serverlocatie te klikken. Dubbelklikken op een locatie zal van server veranderen en u verbinden.

Naast het selecteren van de server, biedt VyprVPN u vele andere opties voor het beheren van uw verbinding. Deze zijn toegankelijk via het tandwielpictogram 5 wat op zijn beurt de selectieopties naar voren brengt 6 zoals ik heb uitgelegd bij het bespreken van de belangrijkste bedieningselementen van het verbindingsscherm hierboven. Het hoofdoptiescherm heeft vijf tabbladen: verbinding, protocollen, DNS, algemeen en account. Het heeft ook knoppen om wijzigingen toe te passen en te annuleren.

De Verbinding tabblad dat hieronder wordt weergegeven, kunt u:

 • Maak automatisch opnieuw verbinding – Schakel het selectievakje in om automatisch opnieuw verbinding te maken als de verbinding met VPN wordt verbroken
 • Maak verbinding bij het starten
  • Schakel het selectievakje in om verbinding te maken met VyprVPN wanneer Windows start
  • Schakel het selectievakje in om verbinding te maken met VyprVPN bij het starten van de client.
 • Dodemansknop
  • Schakel het selectievakje in om al het internetverkeer te stoppen wanneer VyprVPN de verbinding verbreekt
   • App – De kill-schakelaar werkt wanneer je bent ingelogd op VyprVPN en de applicatie draait. Als de verbinding met VyprVPN wordt verbroken, blokkeert de kill-schakelaar automatisch uw internetverbinding. Als de applicatie niet actief is, is de kill-schakelaar gedeactiveerd.
   • Systeem – De kill-schakelaar werkt wanneer je bent ingelogd op VyprVPN. Je hebt pas toegang tot internet als je verbinding hebt met VyprVPN.
  • Schakel het selectievakje in om LAN-verkeer te stoppen als de kill-schakelaar actief is
 • Maak verbinding op niet-vertrouwde wifi
  • Schakel om automatisch verbinding te maken met VyprVPN wanneer u niet-vertrouwde wifi gebruikt.
   • Klik op de knoppen voor toevoegen / verwijderen om niet-vertrouwde wifi-netwerken te identificeren

VyprVPN-verbindingsopties

De Protocol tabblad hieronder laat u het protocol kiezen dat u wilt gebruiken voor uw VPN-verbinding. De keuzes voor protocollen omvatten Kameleon, OpenVPN, L2TP / IPsec, en PPTP. Laten we nu eens kijken hoe VyprVPN elk van deze protocollen in meer detail implementeert.

VyprVPN-protocolopties

Laten we onze beoordeling van de VyprVPN-protocollen beginnen met hun eigen Kameleon protocol. Dit is een intern protocol dat het OpenVPN 256-bit protocol gebruikt om gebruikersverkeer te maskeren, zodat het niet kan worden herkend (via diepe pakketinspectie) als een VPN-verbinding. Dit voorkomt dat de verbinding wordt geblokkeerd door landen als China. Dit protocol is ook handig als u problemen ondervindt met het beperken van de bandbreedte van uw internetprovider. Het heeft goede prestaties, is snel over lange afstandsverbindingen en veiliger omdat het gebruik maakt van de hoogste OpenVPN-encryptie. Hiermee kunt u de poort die de verbinding gebruikt, automatisch of handmatig configureren, zoals hieronder wordt weergegeven. De bereiken van poortselectie omvatten de standaard, Poort 443 (standaard SSL-poort van website gebruikt voor HTTPS-verkeer) en een reeks van poorten van 15001-20000.

VyprVPN Chameleon Port

De tweede protocolkeuze is OpenVPN. Het OpenVPN-protocol is voor de meeste toepassingen het beste protocol in zowel privacy als snelheid. Het werkt goed voor verbindingen met hoge latentie of langeafstandsverbindingen. OpenVPN is ook de meest stabiele en betrouwbare van alle protocollen, wat het goed maakt voor minder betrouwbare netwerken zoals wifi-hotspots. Het is het aanbevolen protocol voor desktops, inclusief Windows en Mac OS X. Het heeft over het algemeen de hoogste prestaties van alle protocollen omdat het veilig, snel en betrouwbaar is. Met VyprVPN kunt u niet alleen de poort configureren, maar ook de coderingssterkte van het OpenVPN-protocol, zoals hieronder weergegeven.

VyprVPN OpenVPN-versleuteling

Zoals je hierboven kunt zien, kun je met VyprVPN kiezen tussen 256-bit of 160-bit voor de versleuteling van de verbinding. Een hogere coderingssterkte zorgt voor een veiligere verbinding, maar kan deze enigszins vertragen. Met beide coderingssterktes kunt u de poort die de verbinding gebruikt, automatisch of handmatig configureren, zoals hieronder wordt weergegeven. Het bereik van poortselectie voor 256-bit encryptie is standaard, Poort 443 en een reeks van poorten van 15001-20000. Het bereik van poortselectie voor 160-bits codering omvat de standaard, Poort 1194 en een reeks van poorten van 25001-30000.

De L2TP / IPsec protocol is geïmplementeerd met 256-bits codering wat betekent dat het ook erg veilig is. Het is stabiel op mobiele apparaten en is een uitstekend protocol om te gebruiken als je apparaat OpenVPN niet ondersteunt. Het wordt ook standaard ondersteund door de meeste desktops, mobiele apparaten en tabletbesturingssystemen. De laatste protocolkeuze is PPTP, die 128-bits codering gebruikt en voornamelijk moet worden gebruikt als beveiliging niet uw eerste zorg is of als de andere beschikbare protocollen niet worden ondersteund door uw apparaat.

Het derde tabblad in het optiemenu is het DNS-tabblad. VyprDNS is de DNS-service van Golden Frog die exclusief beschikbaar is voor hun gebruikers. Het is de standaard DNS voor het vertalen van hostnamen wanneer u bent verbonden met hun service. Het is een zero-knowledge service, wat betekent dat het geen informatie registreert. VyprDNS biedt haar gebruikers de volgende voordelen:

 • Geen DNS-service voor logboeken, in tegenstelling tot veel DNS-services zoals Google en anderen die IP-adres, bezochte hostnamen, geolocatiegegevens en andere informatie registreren.
 • Helpt censuur te verslaan omdat uw DNS-verzoeken door een gecodeerde tunnel gaan en niet kunnen worden onderschept of onderzocht.
 • Biedt een open en gratis internet zonder filteren omdat het geen websites beperkt zoals sommige DNS’s van derden in sommige landen doen.
 • Voorkomt geolocatiefouten omdat het een DNS-service biedt in het land waar uw VPN-server zich bevindt voor DNS-vertaling waar veel DNS-services dat niet doen.
 • Het plaatst geen advertenties of andere inhoud in uw DNS-verzoek, omdat het een kennisloze service is.

Naast VyprDNS geven ze de gebruiker ook de mogelijkheid om hun eigen DNS te kiezen door daarvoor de primaire en secundaire DNS IP-adressen in te voeren. Ten slotte laat VyprVPN de gebruiker ervoor kiezen om DNS-lekken te voorkomen van applicaties die mogelijk een andere DNS gebruiken terwijl ze zijn verbonden met hun service.

VyprVPN DNS-opties

Het vierde tabblad op het optiescherm is het Algemeen tabblad. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hiermee de algemene instellingen voor VyprVPN wijzigen. Deze instellingen worden hieronder weergegeven. De algemene opties zijn onder meer:

 • Bureaublad notificaties – Met deze instelling kunt u beslissen welke bureaubladmeldingen u van de service wilt. Opties zijn onder meer:
  • Alle verbindingsactiviteiten
  • Alleen verbindingsfouten
  • Nooit
 • Geluid – Kies een geluid om af te spelen (Windows .wav-bestand). Opties zijn onder meer:
  • Bij verbinding
  • Bij loskoppelen
 • Taal – Deze optie selecteert de voorkeurstaal voor VyprVPN.
 • Beginnen – Met deze optie kunt u de VyprVPN-applicatie automatisch starten wanneer u zich aanmeldt bij Windows.
 • Geavanceerd – Dit heeft logging opties als je ze wilt inschakelen. Opties zijn onder meer:
  • Stuur niet-persoonlijk identificeerbare app-gegevens naar VyprVPN, zoals klikken op knoppen en bekeken app-schermen, zodat ze de service kunnen verbeteren.
  • Stuur automatisch crashrapporten naar VyprVPN om het te helpen verbeteren.
  • Schakel verbindingslogboek op de lokale computer in om servicefouten op te lossen. Je kunt dit op elk moment wissen.

VyprVPN Algemene opties

Het laatste tabblad op het optiescherm is het Account tabblad. Dit tabblad wordt hieronder weergegeven. Op dit tabblad met opties kunt u uw accountgegevens bekijken, meldingen over bètaversies ontvangen, controleren op updates en uitloggen bij VyprVPN. VyprVPN-accountopties

Het bevat ook een link, Accountinstellingen beheren die je naar de Gouden Kikker brengt Controlepaneel zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

VyprVPN Configuratiescherm

Via het Configuratiescherm kunt u alle aspecten van uw VyprVPN-account beheren. Hier schakelt u NAT Firewall-ondersteuning voor de service in. Hiermee kunt u ook alle andere services beheren die Golden Frog biedt, zoals Dump Truck en Cyphr. Naast hun aangepaste VPN-client heeft VyprVPN ook handleidingen om Windows handmatig te configureren voor OpenVPN-, L2TP / IPsec- en PPTP-protocollen. Het Chameleon-protocol kan niet handmatig worden ingesteld.

Bezoek VyprVPN

Maak verbinding met de Mac-client

De VyprVPN-client voor Mac OS X lijkt erg op zijn Windows-tegenhanger. Dit maakt het vrij eenvoudig om te schakelen tussen besturingssystemen zonder een slag te missen. Nogmaals, je kunt de nieuwste versie van de Mac-app rechtstreeks downloaden van de VyprVPN-website. Mac-gebruikers zullen de aandacht voor detail waarderen die het Golden Frog-team in de app heeft gestopt. Om te beginnen ondersteunt het Retina-displays. Techneuten zullen het ook leuk vinden dat u AppleScripts kunt gebruiken om de service aan uw stijl aan te passen. Je hebt ook de mogelijkheid om je Mac handmatig te configureren voor OpenVPN, L2TP / IPSec en PPTP met behulp van handige handleidingen van hun site. Wederom is het Chameleon-protocol alleen beschikbaar in de app.

Maak verbinding vanaf iPhone of iPad

VyprVPN heeft ook een iOS-app waarmee je verbinding kunt maken met hun VPN-service. Hun app kan worden gedownload van de iTunes Store. VyprVPN voor iOS automatiseert en vereenvoudigt het VPN-installatieproces, zodat u verbinding kunt maken zonder de iOS-instellingen te configureren. Het vereist slechts een eenmalige installatie tijdens de eerste installatie. De app heeft veel van dezelfde functies van de desktopclient, zoals:

 • Automatische herverbinding – Maak automatisch opnieuw verbinding met de server als de verbinding wordt verbroken.
 • Eén swipe-serververbinding – Met de app kun je gewoon vegen om verbinding te maken met de server van je keuze.
  • U kunt direct verbinding maken met de snelste server.
  • Jij kan ping-test de VyprVPN-serverlijst om de snelste server te vinden.
  • Kies Favorieten – U kunt servers toevoegen aan uw favorieten zodat u ze later gemakkelijk kunt selecteren.
  • Filter & Soort – U kunt de VyprVPN-serverlijst filteren en sorteren om het gemakkelijker te maken om de server te vinden die u nodig hebt.
   • U kunt de lijst sorteren en filteren op land of regio.
   • Zoeken – U kunt ook naar een bepaalde locatie zoeken.
 • VyprDNS – Maakt gebruik van het eigen zero-logging DNS-netwerk van servers van Golden Frog.
 • Automatische updates – Het voegt automatisch nieuwe servers toe aan de app-serverlijst.

De onderstaande afbeelding toont enkele schermen voor VyprVPN die op de iPhone worden uitgevoerd. De linker afbeelding toont de app zonder verbinding, de middelste toont de app in de verbonden staat en de rechter afbeelding toont het serverselectiescherm.

VyprVPN iPhone-app

VyprVPN voor iOS is ook ontworpen met de iOS-app voor iPad in gedachten. Het heeft een interactieve kaartweergave (hieronder weergegeven) voor je iPad waarmee je:

 • Blader snel door servers – U kunt rechtstreeks op de interactieve kaart vegen om door serverlocaties te bladeren.
 • Toon ping-tijden van de server – Tik op een server waarmee u verbinding wilt maken en de app zal automatisch de pingtijd op de kaart weergeven.
 • Maak verbinding via het startscherm – Selecteer een server en maak verbinding zonder het startscherm te verlaten.

VyprVPN iPad-app

Voor de app is iOS 6.0 of hoger vereist. Het is compatibel met iPhone, iPad en iPod touch en is geoptimaliseerd voor iPhone 5. De app maakt gebruik van het L2TP / IPsec-protocol met 256-bit encryptie voor een privé en veilige verbinding. Naast hun aangepaste VPN-client heeft VyprVPN ook handleidingen voor het handmatig configureren van iOS-apparaten voor PPTP- en L2TP / IPsec-protocollen.

Bezoek VyprVPN

Maak verbinding met Android-apparaten

VyprVPN heeft een app waarmee Android-apparaten hun service kunnen gebruiken. Navigeer naar de Google Play Store om de app te downloaden en te installeren, of u kunt de nieuwste .apk rechtstreeks van hun downloaden VPN-apps->Android bladzijde. VyprVPN automatiseert en vereenvoudigt de VPN-installatie voor Android-proces, zodat u hun service snel kunt gebruiken. De app heeft veel van dezelfde functies als de desktopclient plus enkele unieke:

 • Meerdere manieren om verbinding te maken naar VyprVPN
  • One-Tap Connect – U kunt verbinding maken met slechts één tik.
   • U kunt direct verbinding maken met de snelste server.
   • Jij kan ping-test de VyprVPN-serverlijst om de snelste server te vinden.
   • Kies Favorieten – U kunt servers toevoegen aan uw favorieten zodat u ze later gemakkelijk kunt selecteren.
   • Filter & Soort – U kunt de VyprVPN-serverlijst filteren en sorteren om het gemakkelijker te maken om de server te vinden die u nodig hebt.
    • U kunt de lijst sorteren en filteren op land of regio.
    • Zoeken – U kunt ook naar een bepaalde locatie zoeken.
  • Maak verbinding via melding Schaduw – Hiermee kunt u snel verbinding maken zonder de app ooit te openen.
  • Quick Connect-widgets – U kunt rechtstreeks verbinding maken vanaf het startscherm of het vergrendelscherm.
 • Automatisch verbinden
  • Naar onbekende wifi-netwerken.
  • Naar mobiele netwerken.
 • Automatisch herverbinden – Maak automatisch opnieuw verbinding met de server als de verbinding wordt verbroken.
 • Pas het VPN-verbindingsgedrag per app aan
  • Standaard – App gebruikt VPN-verbinding wanneer VyprVPN is verbonden.
  • Maak automatisch verbinding – VyprVPN maakt automatisch verbinding wanneer je de app start.
  • Omzeil VPN – Apps gebruiken de VPN-verbinding niet, zelfs niet als VyprVPN is verbonden.
 • Snelheidsgrafiek – U kunt eenvoudig uw verbindingssnelheid volgen en uw upload- of downloadsnelheden bekijken.
 • VPN-kaarten – u kunt gemakkelijk navigeren door door de VyprVPN-kaarten te vegen voor snelle toegang tot de snelheidsgrafiek, serverkaart en verbindingslogboek.
 • Meerdere protocollen
  • Kameleon – Een aangepast OpenVPN 256-bit encryptieprotocol dat de VPN-handtekening maskeert.
  • OpenVPN – Een veilig, snel betrouwbaar protocol.
   • 160-bits codering
   • 256 bit-encryptie
  • L2TP / IPsec – Een veilig protocol maar niet zo snel als OpenVPN.
  • PPTP – Een minder veilig protocol dat 128-bits codering gebruikt.
 • Port selectie – Hiermee kunt u andere beschikbare open poorten vinden om censuur en bandbreedtebeperking te blokkeren.

VyprVPN voor Android vereist Android 4.0 en hoger. Naast hun aangepaste VPN-client, heeft VyprVPN ook handleidingen om Android-apparaten handmatig te configureren voor OpenVPN, L2TP / IPsec en PPTP en hen in staat te stellen toegang te krijgen tot hun VPN-netwerk.

Bezoek VyprVPN

VyprVPN snelheidstest

VyprVPN deed het goed in onze snelheidstest. De snelheid van hun server in Austin, TX was uitstekend. U moet tevreden zijn met de snelheid van hun netwerk op basis van onze tests. Deze test is uitgevoerd met de VyprVPN-client met het OpenVPN (UDP) -protocol op een server met 256-bits codering.

VyprVPN snelheidstestZoals je kunt zien was er een verschil in snelheid van ongeveer 16% tussen de verbinding rechtstreeks met mijn ISP en de verbinding met een server in Austin, TX. Zoals verwacht was er een verlies in verbindingssnelheid, maar voor de extra beveiliging die wordt geboden door de 256-bits codering, is dit een meer dan eerlijke afweging. Met een snelheid van bijna 49 Mbps moet de service snel genoeg zijn voor al uw internetbehoeften. Hun service zou u in staat moeten stellen om uw favoriete inhoud overal ter wereld te bekijken.

VyprVPN Review: conclusie

VyprVPN zit sinds 2009 in de privacyruimte en heeft een goede reputatie opgebouwd voor de diensten die ze aanbieden. Ze hebben een wereldwijd netwerk met meer dan 700 servers in 64 landen. Ze hebben een ‘no share’-beleid, maar ze registreren wel wat algemene persoonlijke informatie, zoals ik eerder in deze privacyverklaring heb uitgelegd. Bovendien zijn ze gevestigd in Zwitserland, waarvan de grondwet de privacyrechten beschermt. VyprVPN is een tier 1-service, wat betekent dat ze al hun eigen wereldwijde infrastructuur beheren en engineeren, inclusief serverclusters, interne code en alle hostingfaciliteiten. Ze geven hun gebruikers ook toegang tot hun eigen zero-knowledge (geen log) VyprDNS-servers. Dit geeft hen absolute controle over uw gegevens. Hun beleid om niet te delen zorgt ervoor dat geen enkele derde partij zonder legale middelen toegang heeft tot uw informatie. Hierdoor kunnen ze u end-to-end privacy en beveiliging bieden.

VyprVPN ondersteunt de protocollen Chameleon, OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec en PPTP, waardoor hun service compatibel is met de meeste apparaten. Ze hebben aangepaste software voor Windows-, Mac OS X-, iOS-, Android- en Tomato-routers. Ze hebben ook tal van stapsgewijze handmatige installatiehandleidingen om u te helpen bij het configureren van hun service met uw apparaten. Golden Frog biedt gebruikers ook toegang tot hun versleutelde berichtenservice wanneer u zich aanmeldt voor een VyprVPN-account.

Wat ik het leukste vond aan de service:

 • Makkelijk te gebruiken aangepaste software voor Windows en Mac OS X
 • Apps voor iOS-, Android- en Tomato-routers
 • Ondersteuning voor veel protocollen, waaronder Chameleon, OpenVPN (UDP), L2TP / IPsec, PPTP
 • Kameleonprotocol om firewalls te omzeilen
 • Cyphr beveiligde berichtenuitwisseling
 • Kortingstarieven voor VyprVPN-abonnementen op termijn

Ideeën om de service te verbeteren:

 • Implementeer het OpenVPN (TCP) protocol
 • Geef betaling via Bitcoin of andere cryptovaluta
 • Registreer minder persoonlijke informatie voor facturering

VyprVPN laat je genieten van je favoriete streamingkanalen, houdt je gegevens veilig wanneer je openbare wifi gebruikt, voorkomt dat je internetprovider je browsergewoonten controleert en overwint censuur. Ze zijn neutraal voor applicaties die u gebruikt en ondersteunen een gratis en open internet. Probeer hun service en kijk wat je denkt. Vergeet niet onze korting te gebruiken om nog eens 80% korting te besparen. Vanaf slechts $ 2,50 per maand profiteert u van onbeperkte VPN-toegang.

Bezoek VyprVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map