Windscribe Review

Indítsuk el a Windscribe felülvizsgálatunkat azzal, hogy észrevesszük, hogy ők új VPN-szolgáltatók, amelyek székhelye a kanadai Ontarioban található. Annak ellenére, hogy csak körülbelül egy éves, ők befolyásolták az internetes adatvédelmi helyet. Ennek oka néhány különféle dolog. Először is, a Windscribe úgy gondolja, hogy mindenkinek igaza van egy szabad és nyitott internettel, miközben továbbra is képes védelmezni az online adatvédelmet. Másodszor, kétágú megközelítést fogadtak el az online adatvédelem és anonimitás védelme érdekében.


Windscribe Review

Ebből a célból kínálják és javasolják a megfelelő böngésző proxy kiterjesztés, valamint a Windscribe VPN szolgáltatás telepítését. Erős titkosítást biztosítanak VPN-jük számára, hogy megakadályozzák az Ön adatait a harmadik felek számára. Ezenkívül a Windscribe böngészőbővítményei között szerepelnek az adware és a tracker blokkolók, valamint a „dupla ugrás” képessége az internet adatvédelmének fokozása érdekében..

Árképzés és különleges ajánlatok

A Windscribe nagyon egyszerű árazási modellt alkalmaz a fizetett Pro VPN szolgáltatáshoz. Az ajánlat mind havi, mind éves előfizetésekre vonatkozik. A szolgáltatásuk egy hónapját 9,00 dollárért kaphatja meg. Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan engedményt kínálnak, ha hosszabb távú, éves csomagot vásárolnak. Ez azt jelenti, hogy havi 7,50 dollárért fizetheti egy év szolgálatot, az éves fizetés 90,00 dollár. Ez körülbelül 17% -ot takarít meg a szokásos havi árból.

Szélírási árképzésA Windscribe Pro VPN szolgáltatás a következő funkciókat kínálja:

 • Hozzáférés több mint 40 különböző hely szerveréhez
 • Korlátlan letöltés
 • Korlátlan egyidejű eszközök
 • Biztonságos adattitkosítás a kedvenc forró pontról
 • IP-cím maszkolása
 • A P2P forgalom megengedett
 • Ügyfelek a legtöbb nagy operációs rendszerhez
 • Proxy böngésző-kiterjesztések a Chrome, a Foxfire és az Opera számára

A Windscribe számosféle módon fizethet a Pro VPN szolgáltatásért. Elfogadják a VISA, a MasterCard és az American Express szolgáltatásokat. Fizethet a Paymentwall segítségével is. Ha szeretné, ha az online vásárlásait egy központi helyen tartja, akkor a PayPalt is elfogadják. Végül, ha nagyobb névtelenséget keres, akkor a Bitcoin segítségével fizethet a szolgáltatásért.

Ingyenes VPN-fiók

A Windscribe ingyenes VPN szolgáltatást nyújt, amely havonta 10 GB sávszélességet biztosít. Az ingyenes szolgáltatás szintén nyolc országban korlátozódik, és csak egy regisztrált eszközre vonatkozik. Ez valószínűleg elfogadható azok számára, akik csak alkalmanként használják a VPN-ket, de nem azok számára, akik rendszeresen használják őket.

A Windscribe által kínált ingyenes szolgáltatások mellett 3 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek. A visszatérítés megszerzéséhez az előfizetéstől számított három munkanapon belül írásban kérnie kell a támogatási személyzetét. Ezenkívül legfeljebb 10 GB-ot használhatott a globális sávszélességben. Úgy gondoljuk, hogy ez kissé korlátozódik a sok más szolgáltató által nyújtott garanciákhoz képest, ám ezt ellensúlyozza az ingyenes szolgáltatásuk, amelyet felhasználhat az eszközök tesztelésére, mielőtt feliratkoznának.

Látogasson el a Windscribe oldalra

Leírás a hálózati és szerver helyekről

A Windscribe hálózat több mint 40 helyről áll, mintegy 38 országban. Ezek az országok világszerte elterjedtek Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában, Afrikában és Óceániában. Ide tartoznak a népszerű úticélok, például az Egyesült Államok, Hollandia, Kanada és az Egyesült Királyság. Az összeköthető országok teljes listája a következő:

 • Afrika – Egyiptom, Dél-Afrika
 • Ázsia – Hong Kong, India, Japán, a Szingapúr Köztársaság, Dél-Korea, Tajvan
 • Európa – Ausztria, Belgium, Bulgária, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Románia, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság
 • Óceánia – Ausztrália, Új-Zéland
 • Észak Amerika – Kanada (Kelet), Kanada (Nyugat), Mexikó, Egyesült Államok (Kelet) Egyesült Államok (Közép), Egyesült Államok (Nyugat)
 • Dél Amerika – Brazília

Ez nem annyira sok hely, mint néhány nagyobb VPN-szolgáltatás, de hozzáférést biztosít a hat legnépszerűbb célállomás és szerver közül néhányhoz hat nagyobb kontinensen. Ezenkívül, mivel a Windscribe új szolgáltató, továbbra is bővül új helyszíneken.

Magánélet

A Windscribe a saját DNS-kiszolgálóit használja, és azt állítja, hogy szigorúan nem állnak rendelkezésre állandó naplózási politikával. Itt egy részlet a saját webhelyüktől:

Amikor Ön szolgáltatásunkat használja

Tároljuk az Ön sávjának teljes sávszélességét 1 hónapos időszak alatt, amelyet a regisztráció napján minden hónapban visszaállítunk. Ez arra szolgál, hogy érvényesítsék a szabad szint korlátozásait, valamint megakadályozzák a visszaéléseket. Nem tárolunk történelmi felhasználást. Nem tárolunk csatlakozási naplókat, IP-időbélyegeket vagy látogatott webhelyeket (szilárd meggyőződésünk, hogy az ember böngészési előzményeit a sírjába kell vinni).

Amikor aktívan csatlakozik egy szerverhez

A kapcsolat időtartama alatt a következő adatokat tároljuk ideiglenes helyen: OpenVPN felhasználónév, csatlakoztatott VPN szerver, a kapcsolat időpontja, a munkamenet során átvitt adatok mennyisége. Ezek az adatok lejárnak, és a munkamenet lezárásától számított 3 percen belül megsemmisítésre kerülnek.

Mint láthatja, ideiglenes munkamenet-információkat tárol a normál szolgáltatás működéséhez, de a VPN-munkamenet vége után 3 perccel elpusztul. A tagok emellett megosztják az IP-címeket a szerverekkel, ami megnehezíti a felhasználók műveleteinek nyomon követését a szolgáltatás használata közben. Ezt az információt önmagának kell átnéznie. Ez megtalálható az adatvédelmi politikájukban. Az egyik sztrájk az, hogy székhelye Kanadában, Ontarioban található, amely tagja az „5 szem” szövetségnek azon országok számára, amelyek megosztják a megfigyelési információkat. Ennek enyhítésére a következők állnak:

Felhasználói adatok kérése

Mivel csak minimális értéket tárolunk ahhoz, hogy az ügyfél ténylegesen igénybe vehesse szolgáltatásainkat, minden felhasználói adatkérés semmilyen értéket nem eredményezne. Nem tárolunk naplókat arról, hogy ki milyen IP-címet használta, így a felhasználói tevékenységeket egyetlen felhasználóhoz sem köthetjük.

Látogasson el a Windscribe oldalra

Biztonság

A Windscribe csak az OpenVPN protokollt kínálja minden terméknél, kivéve az iOS eszközöket, amelyek a beépített IKEv2 protokollt használják. Ez azonban jó dolog, mivel az OpenVPN nyílt forráskódú, és széles körben tekintik a rendelkezésre álló legbiztonságosabb VPN protokollok egyikének. Kiegészítő bónuszként ez is az egyik leggyorsabb. A felhasználói adatokat az AES 256, az SHA 512 segítségével hitelesíti, az RSA 4096 pedig a kézfogási feladatokat használja. Az IKEv2-t az iOS-k egyik legjobb VPN-protokolljának is tekintik. Szolgáltatásuk blokkolja az IPv6 kéréseket ügyfélszinten, és magában foglalja a DNS szivárgás elleni védelmet is. A Windscibe olyan funkciót is kínál, amely általában a csúcskategóriás VPN-szolgáltatásokban található, egy beépített kill kapcsolóval. Ezen jellemzők egy részét részletesebben megvizsgáljuk a Windscribe beszámoló gyakorlati részében.

A Windscribe Pro VPN által kínált adatbiztonságon és magánéleten kívül hozzáférést is biztosíthat böngésző-kiterjesztésükhöz. Ezeknek a kiterjesztéseknek a használata a VPN szolgáltatással együtt elősegíti, hogy névtelenné váljék az interneten való szörfözés közben. A Chrome kiterjesztését részletesebben megvizsgáljuk áttekintésünk gyakorlati részében.

Támogatás

A Windscribe támogatás jegyválasztó rendszeren keresztül változó várakozási időket biztosít. Van egy kis tudásbázis a megoldott problémákhoz és általános GYIK-ok a VPN-szolgáltatásukról és a proxy-kiterjesztésekről. Tartalmaz egy útmutatókkal ellátott fejezetet is, amely segítséget nyújt a különféle platformokon történő szolgáltatás beállításához. Ezen útmutatók némelyike ​​videó. A Facebook-on és a Twitter-en társadalmi jelenlétük is van, amelyet rendszeresen frissítenek.

Látogasson el a Windscribe oldalra

A Windscribe gyakorlati tesztelése

Noha a Windscribe-nek jelenleg nincs saját egyedi kliensprogramja az Android vagy a Linux számára, Pro VPN előfizetőik hozzáférhetnek a szolgáltatáshoz az OpenVPN Ubuntu telepítésével vagy a StrongSwan kliens letöltésével az Android készülékekhez. Erre vonatkozó útmutatók megtalálhatók weboldaluk támogatási területén.

A Windscribe egyéni szoftver klienseket fejlesztett ki a Windows és a Mac OS X számára. A Windows kliens a Windows XP, Vista, 7, 8 és 10 operációs rendszerekkel fog működni. A Mac kliens operációs rendszerhez 10.8 vagy újabb operációs rendszert igényel. Van iOS-alkalmazásuk is, amelyhez iOS 8.0 vagy újabb szükséges. Ezen felül böngészőbővítéssel rendelkeznek a Google Chrome, az Opera és a Firefox számára. A Windscribe beszámolónk ebben a szakaszában részletesebben megvizsgálja a Windows ügyfelet és a Google Chrome proxy kiterjesztését.

A Windscribe szolgáltatás első lépései

Amikor eljut a Windscribe regisztrációs oldalra, választási lehetőséget kínál Önnek, hogy töltse le az ingyenes szolgáltatást a platformjára, vagy vásárolja meg a választott csomagot. Ha úgy dönt, hogy előfizetést vásárol, kattintson a „Vásárlás” gombra. A Windscribe először létrehoz egy ingyenes fiókot, majd megnyitja a fiók áttekintését. Innentől a „Frissítés” gombra kattintva megnyílik egy oldal, ahol kiválaszthatja a Windscribe Pro szolgáltatási időtartamát, és megadhatja az információkat a vásárlás befejezéséhez..

Fiók létrehozása

Először töltse le a Windscribe szoftvert platformjára. Miután telepítette és elindította az első alkalommal, látni fog egy képet, amely az alább látható. Ha még nem hozott létre ingyenes fiókot, akkor a „Nem” gombra kattintva a webhelyére lép, és létrehozhat egyet. Kétféle lehetőséget fog látni ingyenes fiókjának létrehozására. Ha úgy dönt, hogy nem ad meg e-mail címet, akkor ingyenes fiókja havonta 2 GB sávszélességre korlátozódik. Ha kiválasztja a „10 GB ingyenes” opciót, majd a kézbesítést és az e-mailt növeli a havi sávszélességet 10 GB-ra.

Windscribe Free Accout SetupMiután létrehozott egy fiókot, akkor egy oldalra kerül, ahol frissítheti fiókját Windscribe Pro-ra, ha szeretné. Egyébként visszatérhet az ügyfélszoftverhez, és megadhatja az új fiókja adatait.

A Windscribe Windows kliens használata

Most, hogy már létrehozott egy fiókot, akkor kattintson a fenti első képen csak az „Igen” gombra. Megjelenik a bejelentkezési képernyő, és megkezdődik a Windscribe aktiválási folyamata. Írja be a „Felhasználónév”, a „Jelszó” fiókot, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra az ügyfél első megnyitásának befejezéséhez. Amint a szoftver megnyílik, válassza a menü ikont (3 vízszintes sáv) a Windscribe menü megjelenítéséhez. A menünek a következő öt lehetősége van:

 • Segíts! – ez eljut a Windscribe webhely támogatási oldalára, ahol megtekintheti a telepítési útmutatót, a GYIK-ot, vagy létrehozhat egy támogatási jegyet.
 • preferenciák – a felhasználó által választható beállítások, amelyeket később megvizsgálunk ebben a szakaszban.
 • Az én fiókom – ez megnyitja a fiók oldalát.
 • Kijelentkezés – Ha kijelentkezik, akkor a Windscribe következő megnyitásakor újra be kell írnia bejelentkezési adatait.
 • Kilépés a Windscribe-ból – lépjen ki a Windscribe klienstől, de őrizze meg bejelentkezési adatait.

A Windscribe Windows kliens beállítása

Most nézzük meg közelebbről a Windscribe Windows kliens beállításait. Ezeket a következő két részre lehet osztani:

 • Általános beállítások
  • Indítás indításkor, Automatikus csatlakozás az utoljára használt kapcsolathoz, Minimalizálja a tálcára – ezek beállítása elindítja az ügyfelet, és a Windows indításakor a kedvenc helyéhez kapcsolódik. Ez akkor hasznos, ha általában kapcsolódik egy adott helyhez.
  • Engedélyezze a LAN forgalmat, ha aktív a tűzfal – lehetővé teszi a kommunikációt a helyi hálózat más eszközeivel, még akkor is, ha nem kapcsolódik a Windscribe VPN szolgáltatáshoz.
  • Értesítések megjelenítése – hasznos üzenetekhez és frissítési információkhoz.

Leírja a Windows kliens indítását és beállításait

 • A kapcsolat beállításai
  • Tűzfal („Kill kapcsoló”) – ez lehetővé teszi a tűzfal viselkedésének ellenőrzését.
   • Automatikus (alapértelmezett) – a tűzfal bekapcsol, amikor csatlakozik, és megszakítóként működik, ha a kapcsolat véletlenül leesik. A tűzfal azonban automatikusan letiltódik, ha manuálisan kilép az ügyféltől a „kijelentkezés” vagy „kilépés” segítségével. kliens menü.
   • Kézikönyv – manuálisan kapcsolja ki és be a tűzfalat.
   • Mindig bekapcsolva – az internet le lesz tiltva, ha nem kapcsolódik a Windscribe VPN szolgáltatáshoz (soha ne állítsa be, ha nem ismeri a kill kapcsoló mechanizmust).
  • Jegyzőkönyv – OpenVPN
   • UDP (alapértelmezett) – a leggyorsabb és a legtöbb a legtöbb; a 443-as portot használja.
   • TCP – lassabb, de stabilabb az 1194-es port.
   • Lopakodás – hasznos, ha hibákat tapasztal, különösen a kínai és más kormányzati tűzfalaknál; a Stunnel-et használja a 8443-as porton.
  • Proxy beállítása
   • Automatikus (alapértelmezett) – hagyja, hogy a szoftver észlelje a proxyját.
   • Egyik sem – nincs meghatalmazott.
   • HTTP vagy SOKOK – manuálisan állítsa be a proxy-információkat.
  • API felbontás
   • Automatikus (DNS) – ez az alapértelmezett és a legtöbb felhasználó számára a legjobb.
   • Kézi IP – csak akkor állítsa be, ha megérti, mit csinál.

A Windscribe Windows kliens használata

Most, hogy megvizsgáltuk a Windscribe kliens telepítését és telepítését a Windows rendszerre, vessünk egy pillantást arra, hogyan kapcsolódunk a szolgáltatásukhoz ezzel. A Windscribe alapértelmezés szerint a „legjobb kapcsolat” helyre áll, amely összeköti Önt a leggyorsabb VPN szerverrel, amely legközelebb van az aktuális tartózkodási helyéhez. A fő kapcsolati képernyőn lévő kapcsolóra kattintva leválasztja Önt a jelenlegi VPN-kiszolgálótól. Az IP-címeket az összes képből eltávolítják. Ez a kép szemlélteti ezt a folyamatot.

Nyissa meg a Windows ügyfélkapcsolatotÉszre fogja venni, hogy a Windscribe megkönnyítette a kapcsolat állapotának megismerését azáltal, hogy a csatlakoztatott kliens állapotát kék, a leválasztott állapotot pedig szürke színben mutatja. A csatlakoztatott állapot megjeleníti az új virtuális IP-címét. A leválasztott a valódi IP-címet mutatja. Vegye figyelembe, hogy a szoftver megmutatja a fennmaradó sávszélességet is. Ezt fizetett fiókkal történő bejelentkezéskor helyettesíti a Pro szó, mivel ennek nincs korlátozása. Végül láthatja, hogy a tűzfal automatikusan ki- vagy bekapcsol. Ennek oka az, hogy a beállításokban automatikusan van beállítva.

A helyek megváltoztatása és új virtuális IP beszerzése egyszerű. Egyszerűen kattintson az utolsó hely jobb oldalán található lefelé mutató nyílra, és a kiválasztási lista legördül. A listáról egy helyre kattintva csatlakozhat egy Windscribe VPN szerverhez az adott országban. Ezt a folyamatot szemlélteti az Egyesült Királysághoz való csatlakozás.

Windscribe kliens helyének kiválasztása

Amint láthatja, a Windscribe nagyon egyszerűvé tette a Windows felhasználók számára a VPN-szolgáltatásuk telepítését és csatlakoztatását. Ha általában kapcsolódik egy adott helyhez, akkor ezek megkönnyítik az ügyfél beállítását, hogy automatikusan elinduljon és csatlakozzon hozzá, amikor a Windows megnyílik. A legtöbb preferencia alapértelmezés szerint az optimális beállítások, és azt javasoljuk, hogy hagyja őket beállítottként. Csak akkor módosítsa őket, ha problémája van a kapcsolatokkal. A virtuális helyek megváltoztatása ugyanolyan egyszerű. Egyszerűen válassza ki a kívánt helyet a kiszolgálók megváltoztatásához, és fogadjon be egy új virtuális IP-t.

Látogasson el a Windscribe oldalra

A Windscribe Chrome-bővítmény használata

A Windscribe Chrome kiterjesztés telepítése és aktiválása

Ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor olvassa el a Windscribe beszámolónk korábbi “Az első lépések a Windscribe szolgáltatással” szakaszát, mivel ez a szakasz feltételezi, hogy már létrehozott egy fiókot. Jelentkezzen be a Windscribe webhelyre Chrome böngészőjéből, és kattintson a webhely menü „Letöltések” elemére. Ezen az oldalon egyszerűen kattintson a böngésző ikonja alatt található „Google Chrome” gombra. Megnyílik a Google Chrome Internetes áruház, ahol hozzáadhatja a Windscribe kiterjesztést böngészőjéhez. Válassza az „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombot, és fejezze be a folyamatot.

A böngésző címsorától jobbra a Windscribe ikont látja. Ha rákattint, megnyílik a bejelentkezési képernyő, így bejelentkezhet a Windscribe hálózatba. Írja be a fiók hitelesítő adatait, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra. Ez befejezi a telepítési folyamatot.

Windscribe Chrome Bejelentkezés

Miután bejelentkezett a Windscribe szolgáltatásba, megjelenik a kapcsolat fő ablaka. A kapcsolat alapértelmezés szerint „Sebességtartó automatika”, és az üzemmód ugyanaz van. Ez a beállítás automatikusan váltja a helyeket a blokkolt tartalom eléréséhez. A kapcsolóra kattintva leválasztja a böngészőt a Windscibe szerverről.

A Windscribe Chrome bővítmény beállítása

Ez alatt a Windscribe biztonságos link generátor jelenik meg. A „Biztonsági hivatkozás másolása” gombra kattintva létrehoz egy biztonságos mikro hivatkozást a jelenleg böngészett webhelyre, és a vágólapra másolja. Ezt részletesebben tárgyaljuk, ha később megvizsgáljuk a Chrome kiterjesztés menüjét a Windscribe beszámolónkban. Végül van egy link, amellyel felveheti vagy eltávolíthatja a webhelyet a hirdetési blokkoló fejeslistáról.

Írja le a Chrome-bővítmény részleteit

A hely jobb oldalán található nyílra kattintva megnyílik a helyek ablak, ahol manuálisan megváltoztathatja a Chrome böngésző virtuális helyét. Például, ha rákattint a „Canada West” -re, akkor visszatér a főablakba, ahol a „Canada West” jelenik meg, mint a csatlakoztatott hely. Azt is vegye figyelembe, hogy az üzemmód most kézi. A fenti ábra bemutatja ezt az eljárást.

Kattintson a főablak bal oldalán található menüikonra (három vízszintes sáv) a Windscribe Chrome menü megnyitásához. Ez a menü a következő elemeket tartalmazza:

 • Legutóbbi biztonságos linkek – a jobb oldali nyílra kattintva megnyílik egy ablak, amely felsorolja az idővel elmentett biztonságos linkeket, és lehetővé teszi a vágólapra másolását vagy eltávolítását..
 • Adatvédelmi lehetőségek – a jobb oldalon lévő nyílra kattintva megnyílik a lehetőségek, hogy megvizsgálhassák és megváltoztassák azokat. Ezeket részletesebben tárgyaljuk később, ebben a szakaszban.
 • Segíts! – nyissa meg a Windscribe weboldal támogatási oldalát.
 • Az én fiókom – megnyitja a fiók áttekintését.
 • Frissítés – megnyitja a Winscribe webhelyet, így frissíthet fizetős fiókra.
 • Kijelentkezés – kijelentkezik a kiterjesztésből, és bezárja a kapcsolatot. Vegye figyelembe, hogy a kiterjesztés következő megnyitásakor be kell jelentkeznie.

Windscribe Chrome Extension Menu és adatvédelem

Most nézzük meg közelebbről a Windscribe Chrome kiterjesztés adatvédelmi beállításait. A következő lehetőségeket állíthatja be:

 • Társadalomellenes (alapértelmezett: kikapcsolva) – ennek a beállításnak a bekapcsolásával eltávolítják a közösségi gombokat a böngésző által elérhető webhelyekről. Ez jelenleg egy kísérleti béta verzió.
 • lenyomozhatatlan (alapértelmezett: bekapcsolva) – ennek beállításával blokkolja az ismert nyomkövetőket és jeladókat a meglátogatott webhelyeken.
 • Reklám blokkoló (alapértelmezett: be) – blokkolja a böngésző hirdetéseit, amely egyes webhelyeknél csökkentheti az oldalbetöltési időket.
 • Tudathasadás (alapértelmezett: ki) – forgatja a böngészőből küldött böngészőügynököt, amely segít elkerülni az időbeli nyomon követést.
 • Kezelje a fehérlistát – webhelyek felvételének és eltávolításának másik módja a fehérlistából.

A Windscribe Chrome kiterjesztés használata

Most, hogy megvizsgáltuk, hogyan lehet beállítani és használni a Windscribe kiterjesztést, nézzük meg működés közben. Ebben a példában az ingyenes szótár webhelyet fogjuk használni. Figyelem: amikor a kiterjesztés nélkül meglátogatja a webhelyet, a jobb oldalon megjelenik egy szalaghirdetés és egy másik hirdetés. Ez miatt a webhely lassabban töltődik be.

Most használjuk a biztonságos link készítőjét a webhelyre mutató biztonságos link létrehozásához. A link létrehozásakor megnyílik egy ablak, amely különféle lehetőségeket tartalmaz. Ebből az ablakból el is mentheti a linket. Most nyissa meg a szótár webhelyét, ezt a linket beillesztve böngészőjébe. Ezzel megnyílik egy képernyő, mint az alsó közép. Ez a webhelynek adatvédelmi fokozatot ad, és megmutatja az elemzők, nyomkövetők, hirdetések és mások számát a webhelyen, mielőtt tovább folytatná. Ezen az oldalon összesen tizenkét található, és „F” besorolással rendelkezik. Ezután felajánlja, hogy biztonságosan folytatja a webhelyet, és alkalmazza az Ön jelenlegi adatvédelmi beállításait.

Windscribe proxy kiterjesztés működésben

A fenti utolsó kép ugyanazt a szótár-webhelyet mutatja, ahol ezeket a beállításokat alkalmazták. Figyelem: a szalaghirdetés és a jobb oldali hirdetések már nem jelennek meg. Ez az oldal sokkal gyorsabban tölt be ezeket a hirdetéseket. A biztonságos link létrehozása nem kötelező és csak a saját információs céljait szolgálja.

Mint láthatja, a Windscribe proxy kiterjesztése könnyen telepíthető és beállítható. Az alapértelmezett beállítások a legtöbb felhasználó számára rendben lesznek. A proxyt manuálisan beállíthatja, különben az alapértelmezett automatikus észlelési beállítást fogja használni. Ennek használata virtuális IP-t biztosít, és biztonságos az adatok, amikor a Chrome böngészőt használja. Ezenkívül a hirdetések, a jelek és a követő programok blokkolásával is megvédi magánéletét. Ez elősegíti a meglátogatott webhelyek gyorsabb betöltését. A sebességtartó automatika automatikusan segít leküzdeni a cenzúrát, amikor szörföz az interneten. A Windscribe VPN for Windows rendszerrel történő együttes használata lehetővé teszi a kettős komló aktiválását, ami még nehezebbé teszi a harmadik felek számára a böngésző szokásainak nyomon követését..

Látogasson el a Windscribe oldalra

Windscribe VPN Speed ​​Test

Ideje kipróbálni a Winscribe VPN teljesítményét. Ezt a tesztet az alapértelmezett beállításokkal rendelkező Windows Pro VPN segítségével végezték. Az eredmények azt mutatják, hogy a VPN sebessége a legtöbb alkalmazás számára elfogadható. A sebességcsökkenést tekintve körülbelül átlagos volt. Mint mindig, a teljesítmény kissé csökkent a titkosítási felülírások miatt.

Szélírás sebességteszt

A sebességteszt azt mutatja, hogy a titkosított kapcsolat 27,46 Mb / s-ról 22,54 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 17,9% -os csökkenést jelent egy szerverre New York City-ben, New Yorkban. Ez a sebességcsökkenés azonban elfogadható a Windscribe VPN szolgáltatás által nyújtott extra biztonság és adatvédelem szempontjából. Azt is szeretnénk megjegyezni, hogy az ingyenes szolgáltatás sebessége lassabb volt, de összehasonlítható más, felülvizsgált ingyenes VPN-ekkel.

Következtetések

A Windscribe egy új VPN szolgáltatás, amelyet a kanadai Windscribe Limited kínál. Ingyenes és fizetett VPN hozzáférést is kínál. Ez a szolgáltatás körülbelül egy éve működik, de nagyon gyorsan nőtt. Ez részben annak a hitüknek köszönhető, hogy mindenkinek joga van a nyitott és biztonságos internethez. Ennek a szolgáltatásnak a felépítésénél kétirányú támadást használtak. Kifejlesztettek egy VPN szolgáltatást az összes internetes forgalom titkosításához és a virtuális hely megváltoztatásához. Ezenkívül a Windscribe úgy véli, hogy önmagában a VPN használata nem elegendő az online magánélet védelméhez. Következésképpen fejlesztettek ki olyan böngészőproxy-kiterjesztéseket is, amelyek tartalmazzák a hirdetés-, jelző- és nyomkövető blokkolókat. Úgy érzik, hogy e két termék együttes használata javíthatja adatvédelmi szintjét az internet böngészése közben.

A Windscribe Kanadában található, amely az „5 szem” ismert tagja. Ennek kiküszöbölésére állítják, hogy az adatkérelmek nem tartalmaznak felhasználható adatokat, mivel nem tárolnak naplókat vagy egyéb információt, amely lehetővé tenné az adatok hozzárendelését egy adott felhasználóhoz. Nem naplózza konkrét webhelyeket vagy ügyfelektől származó kérdéseket, de tárolja a sávszélességre vonatkozó információkat, hogy azok szabad felhasználói megfigyelhessék a korlátokat. Néhány ideiglenes munkamenet-információt tárolnak a normál VPN-műveletekhez. Ez az ülésinformáció a munkamenet vége után három perccel megsemmisül. Ha további információt szeretne erről, olvassa el azok adatvédelmi irányelveit.

Windows és Mac OS X szoftver kliensek vannak. A Windscribe proxy kiterjesztéseket is kínál a Chrome, a Foxfire és az Opera böngészőkhöz. IOS-eszközökhöz is rendelkeznek alkalmazásuk. Ezeket egyaránt használhatják ingyenes és fizetett szolgáltatók. A Windscribe VPN Pro előfizetői a szolgáltatást Linuxon és Androidon használhatják, szoftverrel manuálisan telepítve.

Az összes VPN-szoftver, kivéve az iOS alkalmazást, az OpenVPN protokollt használja. Az iOS alkalmazás az IKEv2-t használja. Széles körben úgy gondolják, hogy a legtöbb szolgáltató kiválóan választja a VPN-szolgáltatásokat. Az adattitkosítás az AES 256-at használja, az adatok hitelesítéséhez az SHA 512-et, a kézfogáshoz pedig az RSA 4096-ot. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy az összes internetes forgalmat biztonságosan titkosítja a Windscribe VPN szolgáltatás. Ügyfelüknek beépített kill kapcsolója is van, blokkolja az IPv6 kéréseket és biztosítja a DNS szivárgás elleni védelmet.

A Windscribe támogatást egy e-mail jegyrendszer biztosítja. Van egy kis GYIK-adatbázisuk, amely általános VPN-információkat tartalmaz az általuk kínált szolgáltatásokról, és néhány válaszolt a támogatási kérdésekre. Társadalmi jelenlétüket a Facebook-on és a Twitter-en rendszeresen frissítik szolgáltatással kapcsolatos hírekkel.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Szoftver ügyfeleket kínálnak Windows és Mac OS X rendszerekhez
 • Mobil alkalmazást biztosítanak iOS számára.
 • A Windscribe proxy kiterjesztéseket kínál, amelyek magánélet-beállításokat tartalmaznak a hirdetések, jelzőfények és nyomkövető szoftver blokkolására a Chrome, Firefox, Opera böngészők számára.
 • Ingyenes VPN szolgáltatást kínálnak.
 • A Bitcoin fizetéseket elfogadnak.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Engedje el az egyéni Android-alkalmazást mindenki számára.
 • Alacsonyabb fizetett szolgáltatási költség, mivel egy kicsit több, mint összehasonlítható szolgáltatások.
 • Adjon hozzá csevegési funkciót a támogatáshoz.
 • Adjon több információt a szerverhálózatról a saját webhelyére, ne csak a helyekre.

A Windscribe felhasználóinak hozzáférése van a szerverekhez Észak- és Dél-Amerikában, Kelet- és Nyugat-Európában, Afrikában, Ázsiában és Óceániában. Ingyenes szolgáltatással és 3 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek a fizetett VPN szolgáltatásért, így kipróbálhatják magad. Menj, és próbáld ki. Ha úgy találja, hogy a Windscribe megfelel VPN igényeinek, havi 7,50 dollárról feliratkozhat.

Látogasson el a Windscribe oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map