SecureLine VPN vrhunska je internetska sigurnosna usluga koju pruža Avast Software s.r.o., sa sjedištem u Češkoj, Prag. Za one koji nisu upoznati s Avastom, oni upravljaju jednom od najvećih mreža cyber-sigurnosti utemeljenih u oblaku s preko 435 milijuna korisnika. Oni koriste ove velike podatke kako bi pokrenuli svoj sljedeći gen, strojni jezik i motor umjetne inteligencije kako bi zaštitili i zaštitili svoj digitalni život. Kao dio ovog cilja razvili su i besplatni i plaćeni softver i usluge. SecureLine VPN olakšava ovaj cilj pružajući moćnu enkripciju za zaštitu podataka i zaštite vaše internetske privatnosti. Oni su razvili prilagođeni softver za većinu glavnih operativnih sustava. Na taj se način korisnici, Windows, Mac OS X, iOS i Android korisnici lakše povezuju s SecureLine mrežom bilo kod kuće ili pomoću mobilnog Wi-Fi uređaja s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Secureline VPN pregled

Cijene i posebne ponude

SecureLine plasira svoju VPN uslugu na različite načine. Osjećamo da je jedna od njihovih najboljih vrijednosti ona koja omogućuje pristup s više uređaja njihovoj mreži. Omogućuje do pet istodobnih uređaja. Ti uređaji uključuju Windows i Mac OS X računala i prijenosna računala, iPhone uređaje, iPad ili Android pametne telefone ili tablete.

Cijene SecureLine VPN-a

Ovaj SecureLine VPN plan plasira se upotrebom terminskih cijena. Avast je ljubazno ponudio našim gostima popust na ove pakete. Kao rezultat toga, možete dobiti mjesec dana njihove usluge za 7,99 USD. Ako se prijavite na duže razdoblje, uštedjet ćete još više. Godina njihove usluge koštat će vas samo 63,99 USD ili samo 5,33 USD mjesečno. To će vas spasiti 20% popusta njihov već popustni godišnji paket. Slični popusti primjenjuju se i na tamo dvogodišnje i trogodišnje pakete za one koji žele duže usluge.

Metode Plačanja

SecureLine nudi nekoliko različitih načina plaćanja za njihovu VPN uslugu. To uključuje većinu glavnih kreditnih kartica. Kartice koje prihvaćaju su Visa, MasterCard, Discover i American Express. Za one koji žele sve svoje internetske kupnje zadržati na središnjem mjestu, prihvaćaju plaćanje putem PayPala. Trenutno nisu podržane kriptovalute.

Značajke usluge Avast SecureLine VPN

Usluga SecureLine nudi sljedeće prednosti:

 • Zaštita privatnosti otvorenog koda – izgrađen na OpenVPN i OpenSSL. Ovo su najčešće korišteni protokoli o privatnosti zbog njihove brzine, pouzdanosti i transparentne sigurnosti.
 • Pristup mreži – omogućiti vam pristup virtualnim lokacijama raspoređenim u 34 različite virtualne zemlje.
 • Nema zapisnika aktivnosti – nema zapisnika vašeg mrežnog prometa. To uključuje aplikacije koje se koriste, posjećene web stranice i pristupan sadržaju.
 • 256-bitna AES enkripcija – osigurava da vaši dolazni i odlazni podaci budu zaštićeni od davatelja internetskih usluga, zlonamjernih trećih strana ili drugih nevidljivih snoopera.
 • Jedna zajednička IP adresa – omogućuje vam da nestanete u gomili drugih korisnika Avast SecureLine VPN-a.
 • Osigurava bilo koju Wi-Fi mrežu – pruža vam duševni mir kad se povežete s bilo kojom pristupnom točkom. To uključuje vaš omiljeni kafić, lokalnu ili međunarodnu zračnu luku ili bilo koju nepoznatu javnu mrežu.
 • DNS zaštita od curenja – za IPv4 i blokove protiv IPv6 zahtjeva za suzbijanje vaše istinske IP adrese.
 • potok & igračke brzine – omogućuje vam gledanje filmova hi-def, izbjegavanje zaostajanja u igri i trzaja velikih datoteka.
 • Subverzija cenzure – za pristup socijalnim uslugama i medijskim sadržajima iz bilo kojeg mjesta na svijetu.
 • P2P podrška – putem odabranih poslužitelja kako biste omogućili privatno dijeljenje podataka.
 • Brza VPN mreža – poslužitelji s propusnošću 2Gb / s.

Besplatna probna i 30-dnevna garancija povrata novca

SecureLine svim novim korisnicima nudi besplatno 7-dnevno probno razdoblje njihove VPN usluge. Oni također imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca za pretplatnike. To pokazuje da žele da potencijalni kupci imaju dovoljno mogućnosti da u potpunosti testiraju svoju mrežu kako bi osigurali da ona zadovoljava sve njihove potrebe. Iskoristite ove ponude da biste u potpunosti testirali SecureLine mrežu. Provjerite je li kompatibilan sa svim vašim uređajima i jeste li zadovoljni njegovim performansama tijekom posjeta omiljenim web mjestima.

Ako odlučite da usluga ne odgovara svim vašim potrebama, možete zatražiti povrat neiskorištenog vremena usluge u roku od 30 dana od kupnje. Pogledajte uvjete ove garancije u njihovom TOS-u kako biste dobili detalje za svoj povrat.

Posjetite SecureLine

Avast SecureLine VPN mreža

VPN mreža Avast SecureLine sastoji se od 53 virtualne lokacije. Oni su raspoređeni u 34 različite zemlje kako bi maksimizirali područje pokrivenosti usluga. SecureLine ima više lokacija u mnogim popularnim zemljama kako bi poboljšao ukupne mrežne performanse. To uključuje Kanadu, Njemačku, Španjolsku, Rusiju, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Države.

Svi njihovi VPN pristupnici rade na namjenskim poslužiteljima i osiguravaju da svaki ima dovoljno viška kapaciteta za održavanje visokih performansi čak i pri najvećim opterećenjima. Pored toga, njihova mreža pokreće sustave za automatsko uravnoteženje prometa na različitim poslužiteljima kako bi se osiguralo da nijedan od njih ne bude preopterećen. Ove VPN gateway lokacije su sljedeće:

 • Afrika
  • Južna Afrika, Johannesburg
 • Azija
  • Kina, Hong Kong; Izrael, Petau Tikva; Japan, Tokio; Malezija, Johor Bahru; Singapur, Singapur; Južna Koreja, Soeul; Tajvan, Taipei; Turska, Istanbul
 • Europa
  • Austrija, Beč; Belgija, Bruxelles; Češka, Prag; Danska, Kopenhagen; Finska, Helsinki; Francuska, Pariz
  • Njemačka, Frankfurt; Berlin
  • Mađarska, Budimpešta; Italija, Milan; Luksemburg, Lexemboug; Nizozemska, Amsterdam; Norveška, Oslo; Poljska, Varšava; Portugal, Leiria
  • Rusija, Moskva; St. Petersburg
  • Španjolska, Madrid; Barselona
  • Švedska, Stockholm; Švicarska, Zurich;
  • Ujedinjeno Kraljevstvo, London; Glazgov
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Montreal; Toronto
  • Mexico, Mexico City
  • Sjedinjene Države, Atlanta; Boston; Chicago; Dallas; Gotham City; Honolulu; Jacksonville; Las Vegas; Los Angeles; Miami; New York; Salt Lake City; San Francisco; Seattle, Phoenix; Washington DC
 • Okeanija
  • Australija, Melbourne; Novi Zeland, Auckland
 • Južna Amerika
  • Brazil, Sao Paulo
  Hola VPN pregled 2023

Svi SecureLine VPN poslužitelji imaju teorijsku maksimalnu propusnost od 2 Gb / s. Uz to, stres testovi pokazuju da prosječno 450-600 Mb / s čak i u razdobljima intenzivnog opterećenja. Svi upravljaju preko UDP-a, pa bi njihova mreža trebala biti dovoljno brza za vaše omiljene HD streaming medije, internetski RPG ili pucač od prve osobe. SecureLine također omogućuje P2P i torrent promet na nekim od njihovih VPN poslužitelja. To uključuje sljedeće lokacije:

 • Prag, Češka Republika; Frankfurt, Njemačka; Amsterdam, Nizozemska; New York City, New York; Miami, Florida; Seattle, Washington; London, Velika Britanija; i Pariz, Francuska

Vaša anonimnost i privatnost sa SecureLine VPN

SecureLine ne dopušta pretplatu putem kripto valute. Stoga će znati tko ste vi pa im se morate implicitno vjerovati. To bi vam trebao biti prvi na umu pri odabiru VPN-a. Njihova usluga pomoći će vam da maskirate svoj pravi IP tijekom surfanja Internetom i pruža virtualni IP koji vide drugi korisnici Interneta. Također kanaliziraju IPv4 zahtjeve kroz šifrirani tunel, blokiraju IPv6 zahtjeve i štite se od curenja DNS-a radi zaštite vaše internetske privatnosti i anonimnosti.

SecureLine ne vodi evidencije u vezi s vašom prometnom aktivnošću dok koristi njihovu VPN uslugu. To znači da ne prijavljuju aplikacije koje koristite, web stranice koje posjećujete ili sadržaj kojem pristupate. Međutim, oni čine podatke veza. To je navedeno u njihovoj politici privatnosti na sljedeći način:

Avast SecureLine: Kada koristite uslugu virtualne privatne mreže Avast SecureLine (VPN), poslužitelj može zabilježiti određene osnovne podatke, kao što su vrijeme i mrežna lokacija s koje je uspostavljena VPN veza i trajanje VPN veze. Ove se informacije rutinski brišu u roku od 30 dana. Osim toga, sustav može pohraniti podatke o propusnoj širini koja se prenosi po sesiji.

Kao i uvijek, željeli bismo da SecureLine ne zapisuje nikakve podatke dok koristi njihovu uslugu. Međutim, pozdravljamo njihovu iskrenost u pružanju tih podataka. U normalnim okolnostima, podaci o ovoj vezi ne bi trebali izravno utjecati na vašu privatnost na mreži. Međutim, mi uvijek preferiramo istinsku nultu politiku zapisa.

Secureline ne dijeli niti prodaje bilo koje vaše podatke trećim osobama. Međutim, oni će ocjenjivati ​​i donositi odluke s relevantnim pravnim osobama za svaki slučaj. U tu svrhu na svom su web mjestu objavili izvješće o transparentnosti takvih zahtjeva za SecureLine.

Ukratko, Secureline čuva vašu internetsku privatnost dok koristi njihovu VPN uslugu. Međutim, oni će znati tko ste i evidentirati će neke podatke o vezi i pohraniti ih oko 30 dana. Stoga preporučujemo da sami temeljito ispitate njihovu Politiku privatnosti i TOS da biste vidjeli jesu li kompatibilni s vašom svrhom korištenja VPN usluge.

VPN mreža i sigurnost korisnika

OpenVPN i IPSec protokoli

SecureLine koristi OpenVPN na UDP koristeći OpenSSL kao protokol za svoje Windows i Android aplikacije. Smatra se da je najbolji VPN protokol danas dostupan u mnogim pružateljima usluga. Također je jedna od najpouzdanijih jer koristi open source kod. Njihove Mac OS X i iOS aplikacije za sigurnost koriste ugrađeni protokol IPSec. Ovi su temelji na Appleovim vlastitim paketima radi kompatibilnosti i performansi. Koriste se s IKEv2 za podršku MOBIKE. To korisnicima omogućuje prebacivanje između Wi-Fi i mobilne mreže bez pada VPN-a i podržava automatsko ponovno povezivanje.

RSA- 2048 Rukovanje

Usluga koristi SSL / TLS za provjeru autentičnosti i kontrole poslužitelja za uspostavljanje početnog tunela za šifriranje između vašeg uređaja i njihovog VPN pristupnika. Koristi RSA-2048 bitne potvrde za provjeru svih pregovaračkih ključeva. Potvrde se potvrđuju pomoću SHA256 i ključevi podržavaju tajnu prema naprijed.

Šifriranje podataka / dešifriranje i provjera autentičnosti

SecureLine koristi Advanced Encryption Standard (AES) s 256-bitnom duljinom ključa za šifriranje i dešifriranje vašeg internetskog prometa. Ovo je šifriranje koje je vlada SAD-a koristila za tajne dokumente. Autentifikacija podataka obrađuje se pomoću SHA256 HMAC algoritma.

Ukratko, implementacija VPN mreže koju koristi SecureLine osigurat će da su vaši podaci zaštićeni od zlonamjernih internetskih napadača i prijetnji poput njuškanja paketa, lažnih vrućih mjesta, zlih blizanaca i napada čovjek-u-sredini. Spajanje na mrežu pružit će vam mir dok proveravate omiljene internetske stranice.

Tehnička podrška

Avast SecureLine ima odjeljak za podršku na svojoj web stranici koji može odgovoriti na mnoga vaša opća pitanja o njihovoj VPN usluzi. Oni također imaju forum za napredne i početnike koji vam može pomoći u mnogim pitanjima. Možete stvoriti kartu za podršku sa njihovog softvera ili web stranice za više tehničkih problema. Na većinu ulaznica odgovaraju u roku od 24 sata. Imaju i 24/7 telefonsku podršku. Konačno, oni imaju ažurnu prisutnost društvenih medija na Facebooku, Twitteru, YouTubeu i drugima.

Posjetite SecureLine

Avast SecureLine VPN: Hands-On testiranje

SecureLine VPN razvio je prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS i Android uređaje. Windows i Android se povezuju pomoću OpenVPN protokola. Aplikacije za Mac OS X i iOS povezuju se pomoću IPSeca. Odgovarajuće minimalne verzije OS-a potrebne za pokretanje su sljedeće:

 • Windows – Microsoft Windows XP Service Pack 3 (bilo koje izdanje, 32-bitno ili 64-bitno) i noviji
 • Mac OS X – Apple macOS 10.9.x (Mavericks) i noviji
 • iOS – Apple iOS 5.1 ili noviji
 • Android – Google Android 4.0 (Sendvič od sladoleda, API 15) ili noviji
  CyberGhost VPN pregled 2023

Preuzimanje, instaliranje i korištenje prilagođenog softvera je jednostavno. Procedura je u osnovi tri osnovna koraka.

Instalacija i uporaba softvera po mjeri SecureLine VPN

 1. Odaberite gumb za preuzimanje za svoj Windows ili Mac OS, otvorit će se datoteka za instaliranje. Odlučite li za preuzimanje iOS ili Android aplikacija, prikazat će se stranica za instaliranje na iTunes ili Google Play trgovini.
 2. Konfigurirajte i instalirajte softver.
 3. Pokrenite softver na svom uređaju i povežite se sa SecureLine VPN mrežom.

Instaliranje i upotreba SecureLine Windows klijenta

Instaliranje Windows klijenta

Nakon što softveru dozvoli unošenje promjena na vašem računalu, pitaće vas koji jezik želite koristiti za instalaciju. Odaberite jezik i softver vas pozdravlja u čarobnjaku za postavljanje. Nakon što kliknete „Dalje“, prikazat će se EULA. Pregledajte ovo i isključite svoj pristanak. Morate prihvatiti EULA da biste se postavljanje nastavili.

Instalacija prilagođenog softvera SecureLine VPN

Jednom kada postavljanje nastavi, morat ćete odabrati direktorij instaliranja ili samo prihvatiti zadani. Tada će vam se prikazati niz instalacijskih zaslona. Taj postupak može trajati nekoliko minuta, ali na kraju će se pojaviti dovršeni prozor za postavljanje. Prebacite tipku “Start Avast SecureLine” i kliknite gumb “Finish” da biste otvorili klijentski softver.

Vodič za otvaranje SecureLine VPN-a

Ovo će otvoriti prvi zaslon malog vodiča SecureLine VPN. Kliknite na “Početak” da biste prešli kroz vodič ili ga preskočili.

Vodič za SecureLine VPN

Nakon što prođete kroz vodič, kliknite gumb za aktiviranje kako biste započeli 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Ovo će otvoriti SecureLine klijent i povezati vas s optimalnim VPN serverom sa vaše lokacije. U našem slučaju je ovaj optimalni gateway poslužitelj u New Yorku.

Optimalna veza s poslužiteljem SecureLine VPN

Ovo otvara nadzornu ploču SecureLine VPN. Nadzorna ploča ima četiri različita stanja:

 1. spojni – prikazuje se tijekom uspostavljanja virtualne IP adrese i ostalih parametara veze.
 2. povezan – nadzorna ploča ima zelenu pozadinu kako bi bilo lako razlikovati njeno stanje na prvi pogled. Također prikazuje ograničeni ček, gumb “Prekini vezu” i trenutačno virtualno mjesto.
 3. odspajanja – prikazuje se dok je veza s virtualnom lokacijom prekinuta i istinski IP nerazgrađen.
 4. rastavljen – nadzorna ploča ima tamnu pozadinu što ukazuje da niste sigurni. Također prikazuje opisan x, tipku “Connect”, odabir strelice strelicu prema dolje i posljednju uspješnu lokaciju veze.

Svi oblici nadzorne ploče prikazuju detalje vaše pretplate na dnu, kao i veze za kupnju i licence ako nisu registrirani kao što je slučaj za besplatnu probnu inačicu. Donje desno ima ikonu postavki.

Windows postavke klijenta

Klikom na ikonu zupčanika otvara se prozor postavki. Sve tehničke detalje usluga automatski rukuje i nema prosljeđivanje porta, prekidač za zaustavljanje ili druge dodane značajke.

Postavke klijenta SecureLine VPN za Windows

Prema tome, Avast SecureLine VPN softver ima samo par općih ručnih postavki. Ove postavke uključuju sljedeće:

 • Nezaštićen WiFi – omogućuje vam da odlučite kako želite postupati s nekodiranim internetskim vezama. (Preporučujemo opciju 2; upit za povezivanje ili opciju 3; automatski povezivanje)
  • Ostavite vezu nezaštićenom.
  • Ponudite za povezivanje sa SecureLine.
  • Automatski osigurajte vezu.
 • Odaberi svoj jezik – odabir s više od 20 različitih jezika.

Nakon što odaberete izbor, kliknite “OK” za spremanje i povratak na nadzornu ploču

Upotreba Windows klijenta SecureLine VPN

Sada kada smo pogledali postavke za SecureLine Windows klijent, istražimo to na djelu. Gledajući unatrag na našu nepovezanu nadzornu ploču, vidimo da ima odabir strelice prema dolje.

Promjena virtualne lokacije pomoću SecureLined softvera

Klikom na ovo otvara se popis VPN prolaza u SecureLine mreži. Odabirom lokacije Chicago, USA promijenit ćemo posljednju povezanu lokaciju iz New Yorka u Chicago.

Prekini vezu s Čikaškim serverom sa uslugom SecureLine

Kliknite gumb “Poveži” da biste dovršili svoju promjenu virtualnih lokacija i osigurali sav svoj internetski promet. Za prekid veze odaberite gumb “Prekini”. Jednom kada se prozor za isključivanje završi, vratit će se u ponovno isključeno stanje. Ikona za minimiziranje sustava Windows smanjit će klijenta na programsku traku, dok ga ikona za zatvaranje šalje u programsku traku.

Korištenje SecureLine iz programske trake

Primijetite da ikona na programskoj traci ima x u crvenom krugu. To pokazuje da naš Internet nije osiguran. Desnim klikom na ikonu otvara se njen upravljački izbornik. Ovaj izbornik ima sljedeće mogućnosti:

 • Otvorite Avast SecureLine – maksimizira klijenta. To morate učiniti da promijenite VPN poslužitelje ili postavke.
 • Spojiti – ovo se povezuje na posljednju odabranu virtualnu lokaciju.
 • isključiti – kao što možda pretpostavljate, ovo vas isključuje s vašeg trenutnog VPN poslužitelja. Primijetite, zasivljen je jer nismo povezani.
 • Početak – omogućava vam ponovno gledanje uvodnog vodiča.
 • O proizvodu – otvara podatke o licenciranju za trenutnu verziju klijenta.
 • Izlaz – to je jedini način da se softver potpuno zatvori.

Klikom na opciju “Poveži” mijenjate ikonu ladice SecureLine i poruku preko miša. Također primijetite, “Connect” je sada zasivljen, a “Disconnect” je sada aktivna opcija.

Korištenje SecureLine iz programske trake

Kada se povežete i prekinete vezu s VPN mrežom, vidjet ćete sljedeće obavijesti iznad područja sistemske trake. Možete prebaciti te obavijesti ako ih radije ne biste vidjeli.

Obavijesti o SecureLine VPN

Ukratko, SecureLine klijent lako je preuzeti i instalirati. Svatko se jednostavno može povezati na svoju VPN mrežu bez obzira na tehničku sposobnost. Promjenom virtualnih zemalja potrebno je samo nekoliko klikova mišem. Za spajanje ili prekid veze s posljednje veze potrebno je samo jedno. To možete učiniti s radne površine ili programske trake.

Posjetite SecureLine

Instaliranje i upotreba aplikacije SecureLine Android

Instalirajte Androidovu aplikaciju iz Google Play Store-a

Postupak instalacije Android aplikacije započinje pregledavanjem web-mjesta SecureLine i dodirom gumba „Instaliraj na Android“. Otvara se njegova stranica za instalaciju u trgovini Google Play. Kad tamo stignete, dodirnite „Instaliraj“ za prijenos aplikacije na vaš uređaj. Zatim odaberite “Otvori” kada je prijenos dovršen.

Instalacija aplikacije SecureLine Android

Kada se aplikacija otvori, prikazat će kratki vodič za prezentaciju. Prijeđite prstom preko slike da biste ga vidjeli. Nakon toga dodirnite gumb “Pokreni besplatni probni gumb”. Tako ćete odabrati plan i načine plaćanja za pretplatu nakon isteka probnog razdoblja. Neće vam se naplatiti sve dok se probno razdoblje ne završi. Zaslon nadzorne ploče prikazat će se nakon što ste se pretplatili na paket usluga SecureLine.

  Lantern VPN (proxy) pregled 2023

Tureia App SecureLine Andriod

Nadzorna ploča prikazana je u nepovezanom stanju s odabranim optimalnim mjestom. Prije nego što ispitamo kako se povezati s mrežom SecureLine pomoću aplikacije, pogledajmo izbornik postavki. To se može pristupiti dodirom na ikonu zupčanika u gornjem desnom kutu zaslona nadzorne ploče.

Postavke aplikacije za SecureLine VPN Android

Izbornik postavki sastoji se od četiri kategorije. To su sljedeće:

 • Račun
  • Pretplata – na ekranu se prikazuju vaš trenutni plan, neobavezni planovi nadogradnje i pomoć za otkazivanje pretplate.
 • postavke – omogućuje vam postavljanje pravila povezivanja za rukovanje različitim vrstama mreža.
  • Sigurnost Wi-Fi-ja – omogućuje vam odabir načina tretiranja nezaštićenih i pouzdanih mreža.
   • Nezaštićene mreže – imaju tri različite mogućnosti. (Poželjne su opcije pitati i automatski se povezati.)
    • Zatražite da uključite VPN
    • Automatski uključite VPN
    • Ne radi ništa
   • Pouzdane mreže – omogućuje vam dodavanje poznatih i pohranjenih mreža na popis pouzdanih mreža.

Postavke aplikacije SecureLine Androd (1. dio

 • Rješavanje problema – otvara zaslon pomoći sa pitanjima i odgovorima kako biste olakšali korištenje SecureLine VPN-a.

Postavke aplikacije SecureLine Androd (2. dio)

 • Općenito – postavke za trenutnu verziju aplikacije.
  • Postavke podataka – omogućuju vam odabir načina na koji se vaši podaci prikupljaju i koriste.

Pomoću aplikacije SecureLine VPN Android

Sad kad smo pregledali postavke aplikacije, pogledajte na djelu. Naša prva veza bit će optimalna lokacija od nas. Sve što je potrebno za uspostavljanje ove veze je jedno slavina na gumbu “Connect”. Budući da je ovo naša prva veza s SecureLine VPN mrežom, prvo moramo omogućiti da se uspostavi VPN tunel. Nakon što dodirnemo „OK“, postupak povezivanja se dovršava.

Sigurna optimalna veza u Androidovoj aplikaciji

Dodirom gumba “x” razdvaja nas. Dotaknite strelicu gore pored ikone države otvara se popis lokacija VPN poslužitelja. Primijetite da je optimalna lokacija istaknuta svijetlo plavom bojom što označava da je to bila naša posljednja odabrana lokacija.

Da biste to promijenili, pomaknite se do lokacije kao što su Nizozemska, Amsterdam i dodirnite je. To će nas automatski povezati s novom lokacijom. Opet možemo prekinuti vezu s slavinom na “x”. Primjetite da je lokacija Nizozemske sada istaknuta.

SecureLine Android App Amsterdam veza

Napominjemo da moramo prekinuti vezu s uslugom SecureLine prije nego što se možemo povezati s drugim poslužiteljem. Spajanje s Kinom, Hong Kongom koji ima dulje vrijeme pinganja od nas traje malo duže, kako je naznačeno sa spojenim stanjem nadzorne ploče. Nakon kraćeg vremena uspostavlja se i osigurava virtualno mjesto u Kini. Opet, prekid veze traje jednim dodirom.

Sigurnosna veza za Android aplikaciju Hong Kong

Iz našeg pogleda na aplikaciju SecureLine Android možete vidjeti da je jednostavna instalacija. Korištenje je jednako jednostavno. Većina tehničkih detalja zatamnjuje softver, ali ima neke ručne postavke. Spajanje na posljednji odabrani VPN poslužitelj zahtijeva samo jedno dodirivanje. Za promjenu virtualnih lokacija potrebno je samo nekoliko dodira. Konačno, isključenje s mreže može se postići jednim dodirom na nadzornoj ploči.

Posjetite SecureLine

Avast SecureLine VPN test brzine

Sveukupna učinkovitost usluge Avast SecureLine bila je prihvatljiva. Ispitivanje brzine pokazuje da je njihova mreža dobro funkcionirala. Kao i kod većine pružatelja VPN-a, i pri korištenju njihovih VPN pristupnika došlo je do određenog gubitka brzine Interneta. Gubitak performansi uvelike je posljedica računskih troškova povezanih s šifriranjem i dešifriranjem cijelog vašeg internetskog prometa.

SecureLine test brzine

Kao što možete vidjeti na gornjim slikama, šifrirana veza SecureLine snizila je našu brzinu za preuzimanje osnovnog ISP-a sa 22,74 Mb / s na 20,58 Mb / s. To je pad od oko 9,5% na server u Chicagu, što je prihvatljiv pad brzine. Ovaj gubitak performansi nadoknađuje se dodatnom sigurnošću koju pruža njihova 256-bitna enkripcija. Sigurnost i privatnost koje vam nudi u vašem omiljenom druženju čine da itekako vrijedi troškove izvedbe.

Zaključak

SecureLine je u poslu s privatnošću Interneta samo nekoliko godina. Međutim, njihova matična tvrtka Avast Software u poslovima računalne sigurnosti bavi se od 1988. Njihova mreža izgrađena je na OpenVPN i IPsec protokolima. Ovo su dva najsigurnija protokola za VPN-ove. Koriste se zajedno s knjižnicama OpenSSL za mrežnu infrastrukturu.

Njihova mreža nije najveća, ali ima fizičke poslužitelje na šest različitih kontinenata. Poslužitelje ima u Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj, Oceaniji i Južnoj Americi. SecureLine ima VPN poslužitelje u 34 različite zemlje s više lokacija diljem Sjedinjenih Država i nekoliko drugih popularnih odredišta u Europi. Mreža omogućuje P2P promet na nekim njihovim poslužiteljima, ali oni bilježe neke podatke o vezi. Stoga možda nisu najbolji izbor za bujice.

SecureLine ima prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS i Android. Njihove se aplikacije lako preuzimaju i instaliraju. Također su jednostavne za korištenje jer imaju samo nekoliko prilagodljivih postavki. Aplikacije za Windows i Android koriste OpenVPN za povezivanje s mrežom. Mac i iPhone koriste ugrađeni IPsec s IKEv2 za sigurnu vezu s Secureline mrežom za veću kompatibilnost s Appleovim hrpama. Sve protokolarne mogućnosti koje pružaju koriste 256-bitnu AES enkripciju. Softver uključuje zaštitu od propuštanja interneta i DNS upita.

Tim SecureLine na svom web mjestu ima područje podrške koje sadrži odgovore na opću VPN upotrebu, pitanja o naplati i tehnička pitanja niske razine. Više problematičnih pitanja rješava starije tehničko osoblje putem mrežnih karata ili putem 24/7 telefonske podrške. Odgovor na većinu karata je otprilike u 24 sata. Oni također imaju blog, forum i aktivnu prisutnost na društvenim medijima.

Ono što nam se najviše svidjelo kod SecureLine VPN-a:

 • Prilagođeni klijenti za Windows, Mac OS X.
 • Mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Zaštita od curenja, DNS upita i zaštite od zlonamjernog softvera.
 • Novi korisnici dobivaju 7-dnevni besplatni probni račun.
 • Naš gost dobiva 20% popusta na godišnji paket.
 • 30-dnevna garancija povrata novca.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Proširite mrežu s više lokacija.
 • Dodajte prekidač kill na njihov softver.
 • Dodajte podršku za chat na web mjesto.

Mreža Avast SecureLine ima poslužitelje na šest kontinenata. Njihova mreža ima poslužitelje u Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj Americi, Oceaniji i Južnoj Americi. Omogućuju 7-dnevno besplatno probno razdoblje i 30-dnevno jamstvo povrata novca za nove račune. To će vam omogućiti dosta vremena za temeljito testiranje njihove usluge. Ako odgovara svim vašim VPN potrebama i zadovoljni ste s njihovim performansama, možete se prijaviti već od 5,33 USD mjesečno uz naš 20% popust na godišnji paket.

Posjetite SecureLine

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me