Dashlane VPN pregled 2020

Ažuriranje: Dashlane sada uključuje VPN i praćenje web mreže sa svim premium računima. VPN je izvrstan dodatak njihovom sigurnosnom paketu. Ovo će vam omogućiti neograničen pristup VPN poslužiteljima u 23 zemlje. VPN možete instalirati na Windows, Mac, iOS i Android. Dashlane ne ograničava propusnost ili broj uređaja na koje instalirate VPN aplikaciju. Možete uživati ​​u punoj godini upravljanja lozinkom i sigurnom VPN pristupu za samo 4,99 dolara mjesečno. Svi novi kupci pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca Dashlane.


Želite li usporediti Dashlane s našim najboljim preporučenim VPN uslugama? Evo nekoliko najboljih alternativa:

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Dashlane je predstavljen 2011. godine. Tvrtka ima solidnu pozadinu u tehnološkom prostoru, jer je jedan od njihovih suosnivača prethodno bio CEO za poslovne objekte, koji je SAP kupio 2007. Dashlane je sa sjedištem u New Yorku i prikupio je 30 milijuna dolara u sredstva za postizanje njihove misije popravljanja interneta. Razumijevaju izazov s kojim se korisnici susreću kada su u pitanju lozinke. Većina korisnika ili jednostavno pogodi zaporke ili ponavlja istu lozinku na više web lokacija.

Dashlane

Cijene i posebne ponude

Dashlane nudi i besplatnu i premium mogućnost za osobnu upotrebu. Oni također imaju timske cijene za one kojima je potrebna zaštita lozinkom za grupu korisnika. Za 59,99 USD godišnje dobivate pristup brojnim premium značajkama, uključujući VPN, nadgledanje mračnog weba, sigurnu izradu sigurnosne kopije (šifrirane sigurnosne kopije u oblaku), mogućnost sinkronizacije svih uređaja, mogućnost sigurne razmjene lozinki i bilješki, web pristup lozinkama. i prioritetna podrška. Njihov godišnji Premium račun najbolja je vrijednost od samo 4,99 USD mjesečno.

Dashlane cijene s VPN-omOgraničenja besplatnog računa na Dashlaneu

Dashlane nudi besplatni račun za one koji trebaju samo upravljati do 50 lozinki. Međutim, besplatna verzija je prilično ograničena i ne uključuje VPN pristup. Mislim da ćete pronaći dodatne premijske značajke itekako vrijedne troškova. Ako ne, njihov je besplatni plan i dalje vrlo koristan u čuvanju ograničenog broja lozinki sigurno i centralno organizirano.

Posjetite Dashlane

Upravitelj lozinki

Dashlanov besplatni upravitelj zaporki pomoći će vam u zaštiti lozinki pomoću 256-bitne AES enkripcije. Možete uvesti postojeće lozinke iz svog web preglednika u njihov sigurni trezor lozinke. Dashlane će vam pružiti upozorenja kada bilo koja od web stranica koje spremate lozinke za hakiranje. To može biti od velike pomoći jer je važno znati što je prije moguće. Naravno da ćete ionako htjeti koristiti jedinstvene lozinke za svaku web lokaciju.

Upravitelj zaporki Dashlane može vam pomoći da se automatski prijavite na širok raspon web stranica. To uključuje banke i druge web lokacije koje zahtijevaju složenije prijave. Jedna od naših omiljenih značajki je mogućnost automatske promjene lozinki na popularnim web lokacijama pomoću Dashlane-a. Možete zaporku promijeniti jednim klikom s bilo kojeg uređaja. Još bolje, Dashlane će promijeniti vaše lozinke na onoliko mjesta koliko želite, a da se ne morate sami prijaviti i promijeniti ih. To vam može uštedjeti sate i puno frustracija.

Automatske promjene lozinke za Dashlane

Sigurnosna nadzorna ploča Dashlane pomoći će vam da identificirate slabe lozinke i one koje ste ponovo koristili na više web lokacija. Za one od nas koji imaju stotine prijava koje mogu biti od velike pomoći, posebno ako započnete. Pokazat će vam i stranice koje su prekršene tako da imate ideju o tome koje su lozinke i računi u opasnosti. Sigurnosna upozorenja možete postaviti tako da se poruke šalju izravno na vaš uređaj kad god dođe web lokacija na vašem popisu. To će vam pomoći da ažurirate svoju lozinku u najkraćem mogućem roku i da se izbjegne ugrožavanje.

Mogućnost generiranja jakih lozinki u srcu je svakog dobrog upravitelja lozinki. Dashlane će generirati snažne lozinke jednim klikom. Odatle će novu lozinku spremiti u trezor i ubuduće je automatsko popunjavati, pa je ni ne morate pamtiti. Premium paket vam omogućuje šifriranje i dijeljenje lozinki. Ovo je posebno korisno onima koji rade u timu i trebaju sigurno dijeliti informacije s računa. Definitivno pobjeđuje u prolaženju bilješki ili tekstova oko kojih je vaša lozinka ugrožena.

Napokon, upravitelj zaporki Dashlane omogućit će vam da čuvate zaštićene bilješke. Možda želite pratiti softverski ključ, lozinku za wifi ili rođendan svojih djevojčica (da vam supruga to ne sazna). Samo se šalite na onaj posljednji, ali vjerojatno možete smisliti nekoliko stvari koje želite zapamtiti, ali ne želite dijeliti s drugima.

Posjetite Dashlane

Značajka automatskog popunjavanja

Zajedno sa svojim popularnim upraviteljem lozinki, Dashlane će vam pomoći pri automatskom popunjavanju internetskih obrazaca. Nekoliko je prednosti korištenja značajke automatskog popunjavanja. Za početak će vam uštedjeti vrijeme i pomoći da izbjegnete pogreške u unosu podataka. Ako ste išta poput mene, uvijek postoji velika mogućnost da vam masno masira vašu adresu ili druge važne informacije. Značajka automatskog popunjavanja pomoći će osigurati da se obrasci svaki put pravilno popunjavaju.

Dashlane automatsko popunjavanje

Druga prednost korištenja značajke automatskog popunjavanja Dashlane je sigurnost. Možda čak ni ne shvaćate da vaši podaci ostaju nešifrirani u predmemoriji preglednika. Automatsko popunjavanje Dashlane pomoći će vam u zaštiti podataka. Sviđa mi se značajka automatskog popunjavanja jer se pojavljuje u obliku, a ne prikazuje se na zasebnoj alatnoj traci. Neki drugi koje sam pokušao bili su neugodni, ali Dashlane je napravio dobar posao u pojednostavljivanju automatskog popunjavanja. Zajedno s automatskim popunjavanjem na računalu, Dashlane nudi i besplatne aplikacije za iOS i Android uređaje.

Digitalni novčanik

Digitalni novčanik Dashlane sadržavat će širok raspon vrsta plaćanja uključujući kreditne kartice, debitne kartice i PayPal. Bez obzira na to kako želite platiti, njihov digitalni novčanik pomoći će vam da sigurno platite mrežne kupnje. Glavnu prednost korištenja digitalnog novčanika vidim u tome što ne morate pohranjivati ​​podatke o naplati radi ponovne upotrebe na web stranicama. Što je manje baza podataka, to je bolje. Rješenje Dashlane spremit će vaše podatke o naplati i omogućiti vam odabir izvora koji želite koristiti za svaku kupnju. To štedi digitalne potvrde s podešenim snimkama zaslona kako biste mogli pregledati kupnju.

Sigurnost podataka

Prije nego što povjerite tvrtki da osigura lozinku i podatke o plaćanju (ako koristite digitalni novčanik), prvo će vam pomoći da napravite neki domaći zadatak. Dashlane na svojoj web stranici ima stranicu posvećenu sigurnosti svoje usluge. Dijelit ćemo neke od najvažnijih vijesti, ali ipak vam predlažem da ih pročitate kako biste se upoznali sa njihovim sustavom.

Dashlaneov sigurnosni model

Dashlane koristi AES-256 enkripcije koja koristi 10k krugova PBKDF2 sol. Oslanjaju se na standard otvorenog koda kojem se vjeruje u cijelom svijetu i koje tek treba probiti. Postavit ćete glavnu lozinku koju Dashlane nikada ne bilježi. Ključ koji šifrira vaše podatke temelji se na istoj lozinci. Stoga se vaš ključ za šifriranje nikada ne bilježi. Možete odabrati želite li svoje podatke držati lokalnim ili ih sinkronizirati sa svojim poslužiteljima (pomoću AES-256) za dijeljenje na više uređaja. Upotrijebite Google Autentifikator za dodavanje dvofaktorske provjere identiteta. Predlažem dodavanje više faktora provjere autentičnosti kad god je to moguće.

Posjetite Dashlane

Softver Dashlane

Vjerojatno ćete početi instaliranjem softvera za upravljanje lozinkama Dashlane na Windows ili Mac OS X. Također imaju mobilne aplikacije za iOS i Android. Pomoću Touch ID-a možete se prijaviti na Dashlane pomoću otiska prsta na iPhoneu i iPadu. Imat ćete svoj digitalni novčanik i lozinke na svim uređajima ako odlučite sinkronizirati podatke sa njihovim poslužiteljima. Preporučam da koristite Google Autentifikator za dodatno osiguranje vašeg računa. Isto vrijedi i za bilo koju web lokaciju koja nudi dvofaktorsku provjeru autentičnosti. Zaporke su po prirodi slabe, pa će drugi faktor pomoći u zaštiti vaše privatnosti.

Dashlane iOS aplikacija

Kao što možete vidjeti, Dashlane iOS aplikacija ima nekoliko lijepih naprednih značajki. Za početak ga možete sigurno čuvati i autifill lozinke. Također će poslužiti kao vaš sigurni digitalni novčanik za mrežno plaćanje. Možete postaviti aplikaciju da pomoću otiska prsta prijavi na web stranice i obrasce za automatsko popunjavanje. To je lijep dodatni nivo sigurnosti. Također možete sigurno dijeliti zaporke i bilješke sa svima koji želite putem aplikacije.

Korisnička podrška

Članovi Premium-a dobivaju prioritetnu podršku. Kako biste poslali pitanje, morat ćete poslati e-poštu svom timu za podršku. Članovi Premium mogu poslati e-poštu izravno na vip (at) dashlane.com za brži odgovor. Obavezno kontaktirajte Dashlane podršku putem adrese e-pošte povezane s vašim računom.

Dashlane pregled: zaključak

Dashlane je razvio vrlo dobar upravitelj lozinki i siguran digitalni novčanik. Posebno mi se sviđa njihov izmjenjivač lozinki koji mijenja više lozinki u letu. To može biti korisno za one koji koriste slične lozinke između web mjesta. Naravno da to ne biste trebali učiniti, ali znaju da korisnici ionako to rade i ugradili su koristan alat za zaštitu vaših računa kada web lokacija postane hakirana.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Ne znaju ili ne spremaju vašu glavnu lozinku ili ključ za šifriranje
 • AES-256 enkripcija za zaštitu podataka
 • Prilagođeni softver za Windows i Mac OS X
 • Mobilne aplikacije za iOS i Android
 • Prijavite se i automatski ispunite na iOS-om pomoću otiska prsta
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti pomoću Google Autentifikatora

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Snizite cijenu na premium članstvo
 • Dodajte live chat podršku za premium članove

Dashlane će vam pomoći generirati jake lozinke, sigurno ih pohraniti i automatski se prijaviti na svoje omiljene web stranice. Također će vam pomoći da automatski promijenite lozinke na više web lokacija u bilo koje vrijeme. Njihov digitalni novčanik zaštitit će mogućnosti plaćanja i omogućiti vam plaćanje putem interneta bez da dobavljači štede vaše podatke o plaćanju. Predlažem da se prijavite za njihov premium račun koji uključuje neograničen VPN i iznosi samo 4,99 USD mjesečno. Testirajte njihovu uslugu na svim svojim uređajima i čvrsto ih sinkronizirajte.

Posjetite Dashlane

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map