Encrypt.me VPN pregled

Encrypt.me VPN već je neko vrijeme u zajednici. Njihova misija je pružiti korisniku šifriranje na poslovnoj razini u sigurnom paketu za jednostavno korištenje. Njihovi su planovi fleksibilni i usmjereni posebno prema poslovnoj zajednici. Oni nude transparentne politike i njihova matična tvrtka je poznata i nude mnoštvo različitih lokacija koje možete odabrati. Dostupan je za iOS, Android, Mac OSX, Windows i Fire OS. U ovom ćemo pregledu predstaviti tempo i osigurati da ispune obećanja koja daju. Mislim da će Encrypt.me biti osobito dobar izbor za grupe i male tvrtke.


Encryot.me

O tvrtki

Matična tvrtka Encrypt.me je StackPath i oni su u njenom vlasništvu od 2016. Od tog vremena učinili su to prilično kako bi učinili poslovanje prijateljskim i stvarno su usredotočeni na potrebe malih poduzeća. Oni se izravno natječu s Ciscovim AnyConnect VPN-om, pa ako imate malu tvrtku, ovo biste mogli provjeriti. Imajte na umu da su oni sa sjedištem u SAD-u, tako da podliježu pravilima zemlje.

Cijene i posebne ponude

Postoje 4 različite vrste cjenovnih kategorija koje nudi tvrtka. Oni nude propusnice, pretplate, planove za obitelji i planove za timove. Naravno, onaj koji ste odabrali temelji se na vašim potrebama.

 • Prolazi – Propuste za pojedine korisnike dostupne su za 3,99 USD za 1 tjedan, 9,99 USD za 1 mjesec i 99,99 USD za 1 godinu.
 • Pretplate – Pretplate su dostupne za 9,99 USD mjesečno i 99,99 USD godišnje.
 • Encrypt.Me za obitelji – Za do 5 članova vaše obitelji s neograničenim uređajima za 12,99 USD mjesečno i 149,99 USD godišnje.
 • Encrypt.Me za timove – Ova vam opcija omogućuje stvaranje tima koji će vam pomoći u središnjem upravljanju računima i naplatama. Cijene počinju od 7,99 USD po osobi za 2 člana tima i što više ljudi imate, to jeftinije po osobi postaje. Ne postoji ograničenje broja članova tima koji možete imati.

Moderno plaćanje, tvrtka prihvaća samo kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners i JCB.

Posjetite Encrypt.me

Lokacije VPN mreže i poslužitelja

Encrypt.Me ima ukupno 78 lokacija na svim kontinentima osim Antarktika. To uključuje brojne lokacije u SAD-u i u raznim državama u Europi, Aziji, Južnoj Americi, Australiji, Sjevernoj Americi i Africi. To ga čini dobrom uslugom za timove, pogotovo ako je vaš tim raspoređen. U doba kada mnogi rade kod kuće, usluga s toliko lokacija je dobra stvar.

Ima više lokacija u popularnijim destinacijama. Te poslužiteljske lokacije uključuju sljedeće:

 • Afrika
  • Južna Afrika
 • Azija
  • Hong Kong, Japan, Singapur
 • Europa
  • Austrija, Češka, Danska, Francuska, Njemačka, Nizozemska, Norveška, Poljska, Španjolska, Švedska, Švicarska, Tajvan
  • Ujedinjeno Kraljevstvo: London; Manchester
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada: Montreal; Toronto; Vancouver
  • Sjedinjene Države: Atlanta-Georgia; Boston- Massachusetts; Chicago-Illinois; Cleveland-Ohio; Dallas-Teksas; Denver-Colorado; Houston-Texas; Las Vegas-Nevada; Los Angeles- Kalifornija; Miami-Florida; Milwaukee-Wisconsin; Nashville-Tennessee; New York City-New York; Orlando-Florida; Phoenix-Arizona; San Francisco-Kalifornija; San Jose-California; Seattle-Washington; St. Louis-Missouri; Washington DC
 • Okeanija
  • Australija, Novi Zeland
 • Južna Amerika
  • Brazil-Rio de Janeiro

Njihova je mreža stvorena od početka kako bi vam osigurala sigurnost podataka na mreži tijekom korištenja javne i nepoznate Wi-Fi mreže. Konkretno, njihova usluga će vas zaštititi od zlonamjernih trećih strana. To uključuje mrežne administratore, hakere ili davatelje internetskih usluga (davatelji internetskih usluga). Klasa prijetnji koja uključuje tu su prisluškivanje, pridruživanje, praćenje, ubrizgavanje oglasa i druge.

sigurnosti

Jednu stvar koju volimo pogledati je sigurnost. Zanimljiv dio Encrypt.Me VPN usluge je upotreba različitih krajnjih točaka (nazvanih izlazni čvorovi s preglednikom Tor). To daje softveru “Tor Browser” osjećaj koji povećava razinu sigurnosti. Što se tiče stvarnog šifriranja, oni koriste Blowfish-cbc-128 / sha1 kao i AES-128-sha256 i IKEv2. Dok neki davatelji nude veće razine šifriranja, izlazni čvorovi pomažu u tome da budu sigurniji. To će osigurati odgovarajuću sigurnost za sav vaš mrežni promet.

Značajke

Encrypt.Me nudi nekoliko značajki koje ga pomažu izdvojiti od ostalih u kategoriji. Neki od njih uključuju

 • Otvoreni izvor – Ova značajka omogućuje vam pokretanje vlastite privatne krajnje točke. Softver za to možete pronaći na stranici tvrtke GitHub.
 • Potpuno upravljano – Tvrtka prati krajnje točke koje koristite svakodnevno kako bi uvjerili da je vaš VPN online kad vam zatreba.
 • Skalabilni programi – Kako vaš tim raste i želite zaštititi više ljudi, oni će se razmjeravati s vama.
 • Krajnje točke smjesta iskoristite trenutno – Zamijenite privatne krajnje točke jednim klikom. Korištenje Docker slike znači brzo aktiviranje svugdje.
 • Neovisna IP adresa – Iako ovo može biti dobra stvar, ponekad dijeljenje IP adresa nije loše. To znači da biste mogli biti identificirani jer je svaka adresa jedinstvena.
 • DNS zaštita od curenja – Mogućnost DNS zaštite od curenja.

Pored toga, Encrypt.Me je pojednostavljen, tako da nema mnogo drugih značajki o kojima bi se moglo govoriti.

Hands-on testiranje

Kao što smo spomenuli, softver je prilično jasan i racionaliziran. Nakon preuzimanja softvera slijedite ove upute. Imajte na umu da smo za ovaj primjer koristili verziju sustava Windows.

 1. Program otvorite dvostrukim klikom na ikonu.
 2. Kad vidite da se crveni okvir pojavljuje u donjem desnom kutu.
 3. Kliknite gumb na kojem piše “Pokreni šifriranje”. Možete promijeniti lokaciju klikom na strelicu lokacije na vrhu zaslona i s popisa odaberite mjesto.
 4. Jednom šifrirani zaštićeni ste.

Šifrirajte. Pokreni blok

Sad kad ste se povezali, vrijeme je za testiranje brzine.

Encrypt.Me test brzine

Encrypt.Me ima brzinu degradacije, ali to je za očekivati. Svaki put kada koristite šifrirani proizvod, naići ćete na neke režijske troškove. To je rekao, Encrypt.Me je u onome što smatramo našim normalnim tolerancijama. Naravno, neki se serveri mogu razlikovati, ovisno o tome koji ste odabrali, ali to vam daje solidnu osnovnu vrijednost.

Encrypt.Me Speedtest

Zašto biste trebali koristiti VPN

Budući da toliko mnogo ustanova sada nudi besplatni WiFi, pri povezivanju ćete htjeti koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način znatno smanjujete rizik da će kriminalci ili cyberthieves ukrasti vaše privatne podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Iako ovo možda nije idealan VPN za bujice, njegova usredotočenost na poslovna rješenja čini ga dobrom opcijom za vaše male tvrtke. Svakako ima jednostavno i jednostavno za upotrebu sučelje. To ga čini sjajnim za vašu obitelj ili tim, bez obzira koliko on bio velik. Ako tražite opciju koja nije usredotočena na poslovanje, sigurno ćete naći i druge.

Završne misli o šifriranju

Smatramo da je ovaj VPN brz, i on će lijepo obaviti zaštitu vas i vaše obitelji ili tima. Tvrtka ima jasnu transparentnost i navode da su usredotočeni na čuvanje malih poduzeća. Sjetite se samo da su u sjedištu u SAD-u, pa ako vam to smeta, možda biste željeli pronaći druge mogućnosti. Sve u svemu, usluga je dobra i sigurno će sve u vašem krugu čuvati. Preporučujemo Encrypt.me za grupe i male tvrtke.

Posjetite Encrypt.me

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map