hid.me pregled

Ovaj pregled započinje kratkim osvrtom na početke hid.me. Hide.me je 2012. godine osnovala međunarodna skupina sigurnosnih stručnjaka koji su uspostavili svoju karijeru gradeći sigurnu infrastrukturu za vlade i korporacije. Ovo znanje pomoglo im je u stvaranju sigurne, privatne, jednostavne VPN usluge koja je skrivena.me. Djeluju pod jurisdikcijom Malezije koja nema zakone o obveznom čuvanju podataka. To im omogućuje da održavaju svoju politiku zabrane prijave. To jamči anonimnost njihovih članova dok surfaju webom.


Sakrij pregledCijene i posebne ponude

Hvala ekipi hid.me koja je našim posjetiteljima ponudila popust na njihovu popularnu VPN uslugu. Klikom na sliku ispod uštedite 35% popusta njihove Premium i Plus planove. Popust se ponavlja, tako da možete uživati ​​u uštedama tijekom života svog računa. Planovi se kreću od 3,32 USD mjesečno za 75 GB do 6,45 USD mjesečno za cijelu godinu neograničenog VPN pristupa. Mislim da ćete biti vrlo zadovoljni uslugom. Uz popust hid.me je prilično dobra vrijednost.

skriti.me Posebno

Pregled cijena skrivanja hid.me pokazuje da oni nude svoju VPN uslugu u tri različita plana. Oni su sažeti u nastavku.

 • Plus Plan cijena
  • Sve lokacije
  • Veći prioritet neograničena propusnost
  • Ograničenje upotrebe 75 GB prijenosa podataka mjesečno
  • Potpuna podrška protokola
  • 1 VPN veza
 • Plan cijena premium
  • Sve lokacije
  • Najviši prioritet neograničena propusnost
  • Neograničen prijenos podataka
  • Potpuna podrška protokola
  • 5 istodobnih VPN veza
  • Dinamično prosljeđivanje priključaka, pristup Proxy Socks, Fiksna IP adresa

Kao što vidite, besplatna VPN usluga vrlo je ograničena i bila bi dobra samo za anonimno surfanje jer biste brzo došli do ograničenja podataka od 2 GB samo pokušavajući usmjeriti jedan HD film. Sve cijene prikazane na gornjoj slici odnose se na planove za 12 mjeseci i uključuju njihov vrlo izdašni popust od 35%. Plan Plus iznosi 3,32 USD mjesečno, ali je ograničen na 75 GB mjesečno i omogućava samo 1 vezu. Ovaj bi plan mogao biti dobar izbor za vas ako vam treba samo VPN honorarno. Konačno, iako su cijene za 6,49 USD mjesečno, značajke Premium plana više su u skladu s ostalim VPN uslugama koje sam pregledao..

Hide.me podržava širok raspon mogućnosti plaćanja. To uključuje PayPal, BitCoins, glavne kreditne kartice i bankovne prijenose. Korištenje PayPal-a omogućit će vam da odaberete odakle želite upravljati svojom pretplatom. Bitcoin je opcija plaćanja koja pruža više anonimnosti onima koji ga žele. Oni također prihvaćaju glavne kreditne kartice poput Visa, MasterCard, JCB i American Express.

Ovaj je pregled također utvrdio da je u skladu s njihovim pravilima usmjerenima na privatnost, za mnoge vrste plaćanja potreban je samo email. Čak i tijekom postupka plaćanja vaša je privatnost zaštićena. Sve isplate obavljaju vanjski davatelji plaćanja, a hid.me ne bilježi nikakve osobne podatke tijekom postupka plaćanja. Dodjeljuju vam jedinstveni ID koji se zatim briše. To znači da se vaše plaćanje ne može pratiti na određenom računu i ne postoji način da kasnije svoje podatke o plaćanju povežete s VPN-om. Tako ćete uvijek biti anonimni kod skriva.me, čak i ako plaćate kreditnom karticom.

Probno razdoblje bez rizika

Hide.me razumije da trebate procijeniti uspješnost njihove usluge, tako da imaju besplatan plan koji će vam omogućiti da ga testirate. Iako će vam ovaj plan omogućiti kvalitetu njihove usluge i utvrditi može li odgovarati vašim trenutnim potrebama, ipak ima određena ograničenja kao što sam prethodno napomenuo. Međutim, besplatni račun trebao bi vam isprobati Windows klijent i Android aplikaciju da vidite što mislite o njima. Oni također imaju 14-dnevno jamstvo povrata novca. Ovaj pregled također bilježi da, poput besplatnog računa, garancija dolazi s onim što mislim da je veliko ograničenje, ne možete prenijeti više od 500 MB podataka. Svojim riječima:

Ako niste u potpunosti zadovoljni s našim VPN uslugama, a pismeno nas obavijestite e-poštom u prvih 14 dana vašeg ugovora koji želite otkazati, dobit ćete 100% povrata iznosa ugovora u slučaju korištenja propusne širine. u ne više od 500MB.

Sakrij 240

hid.me Lokacije mreža i poslužitelja

Kada je u pitanju veličina hid.me, čini se da nema toliko veliku mrežu kao neki od njihovih konkurenata, ali izgleda da može biti obmanjujući. Koriste namjenske poslužitelje golog metala s uplitkovima od 1 Gbit. To im omogućuje da napreduju s pružateljima usluga koji koriste virtualne poslužitelje. Ovaj je pregled također utvrdio da imaju poslužitelje na strateškim lokacijama širom svijeta. Članovi imaju pristup višestrukim poslužiteljima u popularnim zemljama poput Sjedinjenih Država, Nizozemske i Australije.

CountriesLocationsServersProtocols
222884IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether, SSTP

Ako se pretplatite na premium VPN plan, skriva.me nudi neograničene podatke. To znači da možete koristiti koliko god želite podataka i povezati se s bilo kojim lokacijama poslužitelja. Ovo je pravi bonus i omogućuje onima koji putuju gledati streaming sadržaja iz kuće ili drugih zemalja.

Hide.me ima poslužitelje u sljedećim zemljama:

 • Amerika – Sjedinjene Države, Kanada, Meksiko
 • Europa – Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka, Austrija, Francuska, Island, Italija, Litva, Luxemberg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Švedska, Švicarska, Turska.
 • Ostatak svijeta – Australija, Hong Kong, Japan, Singapur

Privatnost i sigurnost

Ovisno o vašoj namjeni za korištenje VPN usluge, evidencija i pravila upotrebe mogu biti vrlo važni. Pregled web stranice hid.me jasno pokazuje što korisnici trebaju očekivati ​​od njih. Te se informacije povlače izravno sa stranice njihovih uvjeta pružanja usluge:

Da bismo iskoristili vašu privatnost, prikupljamo potrebne podatke i to je vaša adresa e-pošte. Ne tražimo i ne pohranjujemo vaše ime, IP adresu, fizičke adrese, telefonski broj ili bilo koje druge osobne podatke. Plaćanja procesiraju Paymentwall Inc. i Cleverbridge AG i ne štedimo nikakve detalje o uplatama u našem sustavu. Cleverbridge AG obnavlja ili pretplaćuje pretplate s namjenskim korisničkim ID-om za svaki korisnički račun.

Što se događa ako dobijete pravnu obavijest poput DMCA za materijal koji je preuzeo autorska prava?
Budući da su naši kupci anonimni prilikom korištenja naše usluge, takve se obavijesti usmjeravaju na skrivanje.me i naš pravni odjel će objaviti odgovarajući odgovor. Budući da ne pohranjujemo zapisnike veza, zahtjev ne možemo povezati s identitetom kupca čak i ako je pravno primoran na to..

Kada je u pitanju sigurnost hid.me vas je pokrivao. Kao i kod svih VPN-a, ponuđena razina šifriranja je važna. Oni nude podršku za IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether i SSTP s do AES-256 enkripcijom. Podrška najnovijih protokola poput IKEv2 osigurava njihovim članovima najbržu moguću vezu.

Sakrij 240

Hands-on testiranje

Ako ste pročitali bilo koju drugu moju recenziju, onda znate da sam poput VPN dobavljača s lakim za korištenje klijentskog softvera. Hide.me je jednostavan za instaliranje i upotrebu prilagođenog softvera. Ima čisto i jednostavno sučelje. Imaju klijenta za Windows, zajedno s mobilnom aplikacijom za Android. Hide.me je također kompatibilan s ostalim operativnim sustavima i uređajima. Uz to, imaju postupne vodiče koji će vas voditi kroz njihovu konfiguraciju.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Najprije razmotrimo Windows. klijenta hid.me. Slici na lijevoj strani dolje prikazuje zaslon veze za njihovog klijenta. Ovaj zaslon omogućuje vam odabir poslužitelja iz padajućeg popisa, povezivanje ili prekid veze i pokazuje vaš mrežni status. Također prikazuje vaš trenutni plan i koliku ste širinu pojasa koristili ako nemate Premium račun. Također će vam omogućiti nadogradnju vašeg trenutnog računa.

Sakrij Windows

Slika desno iznad je zaslon s postavkama. Omogućuje vam odabir vrste šifriranja VPN veze. U slučaju besplatnog klijenta ograničeni ste na samo SSTP, PPTP i IKEv2. Ona također ima neke opće postavke da klijentu kaže vaše želje za pokretanje. Ako pokrenete VPN s administrativnim povlasticama, tada možete postaviti DNS kontrole propuštanja. Po potrebi možete vidjeti i postaviti primarni i sekundarni DNS poslužitelj. Na kraju, možete provjeriti imate li najnovije ažuriranje za klijenta.

Sakrij 240

Povežite se s Android aplikacije

Sada pregledajmo hid.me besplatnu aplikaciju za Android. Možete ga preuzeti s Google Playa. Za mobilnu aplikaciju potreban je Android 4.0 ili noviji. Aplikacija radi na svim Android uređajima.

Sakrij Android

Prvo unesite svoje korisničko ime i lozinku za prijavu. Zatim možete dodirnuti da biste omogućili zaštitu VPN-a ako želite da aplikacija automatski odabere poslužitelj za vas. Ako odaberete ovo, aplikacija će automatski odabrati onu za koju misli da će vam biti najbrža na temelju lokacije i učitavanja poslužitelja. Inače, sami možete odabrati poslužitelj s dostupnih lokacija i dodirnite da biste omogućili zaštitu. Aplikacija također prikazuje vašu trenutnu vrstu računa i korištenje propusne širine za mjesec dana. Napokon će provjeriti imate li instaliranu najnoviju verziju aplikacije.

Sakrij 240

hid.me test brzine

Testirao sam hid.me pomoću IKEv2 protokola pomoću Windows klijenta. To omogućava najveće brzine za protokole kojima je besplatni VPN imao pristup. SSTP, PPTP i IKEv2 jedini su protokoli podržani u njihovom Windows klijentu koji koriste besplatni VPN.

Sakrij brzinuKao što vidite, postojala je otprilike 15% razlika u brzini između veze izravno na mog ISP-a i veze na skriveni.me server udaljen oko 1300 milja. Šifriranje dodaje dodatne troškove tako da možete očekivati ​​smanjenje performansi. Učinak je uvijek kompromis za privatnost kada se razmatra VPN usluga. Međutim, brzinom od gotovo 43 Mbps mogao bih lako strujati usluge poput Netflixa, Hulua i HBO GO-a i gledati HD filmove ili događaje uživo.

hid.me Pregled: zaključak

Iako je create.me u VPN areni samo nekoliko godina, oni su nastavili rasti mrežu zbog svoje opredjeljenosti prema vašoj privatnosti. Proširili su lokacije poslužitelja na strateškim lokacijama kako bi poboljšali svoje ukupne VPN performanse. Također su razvili prilagođeni softver za pojednostavljenje VPN instalacije i korištenja za svoje pretplatnike. Očekujem da će nastaviti ovaj trend u budućnosti i očekujem da će njihova usluga postati još bolja. I njihov Windows klijent i Android aplikacija imaju jednostavna, jednostavna grafička sučelja s jednostavnim instalacijama kako bi se pojednostavili VPN za svoje kupce. Ako tražite pouzdanu VPN uslugu s istinskim opredjeljenjem za svoju privatnost, onda bi hid.me mogao biti dobar izbor.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

 • Jednostavan za instaliranje i korištenje Windows klijenta
 • Mobilna aplikacija za Android
 • Podrška za IKEv2, PPTP, L2TP, IPsec, OpenVPN, Softether i SSTP s do AES-256 enkripcijom.
 • Pravila bez zapisivanja
 • Istovremena veza za 5 uređaja s Premium planom
 • Popust na duboke termine na godišnju pretplatu

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Povećajte opseg jamstva – nerealno ograničenje podataka
 • Cijena je malo više od konkurencije.

Uživao sam u korištenju usluge hid.me i preporučujem da ga isprobate sami. Testirajte njihov softver za klijente i Android mobilnu aplikaciju i ne zaboravite da možete uštedite 35% popusta uz naš popust. Mislim da ćete uživati ​​kako im softver olakšava povezivanje i prebacivanje između VPN poslužitelja. Oni i dalje nastavljaju s rastom i dodavanjem novih lokacija poslužitelja.

Sakrij 240

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map