Hoxx VPN pregled – izbjegavajte ovaj

Logo HoxxHoxx VPN besplatna je i vrhunska VPN proxy usluga koju nudi VPN1 LLC. Iako navodi da ima aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android i preglednike Opera, Chrome i Firefox, očito je dizajniran da bude proizvod temeljen na pregledniku. Iako nije bio duži niz godina, Google Play Store ga je popisao u nešto više od 100 tisuća preuzimanja. Također ima samo 4,3 zvjezdice u 7k + recenzijama. Kao i kod mnogih VPN tvrtki, i ova daje mnoga obećanja. Oni uključuju mogućnost deblokiranja bilo kojeg web mjesta, velike brzine, visoke vrijednosti enkripcije, obvezu da se korisnik zaštiti i još mnogo toga. Pitanje je, podudara li se hipe s stvarnim testovima? Saznat ćemo ovdje.


O tvrtki

Registracija hoxxZanimljivo je da registracija na web stranici pokazuje da su svi podaci “uređeni radi zaštite privatnosti”. Dok dobivamo ono što oni pokušavaju, više volimo malo više transparentnosti u našim tvrtkama. To kaže, ako pogledate podatke Google Play Store-a, to pokazuje da se tvrtka, VPN1 LLC, nalazi u Coral Gables-u na Floridi. Iako nas to ne brine uvijek, svakako VPN usluga ostaje otvorena za nadzor vlade SAD-a kao i za zemlje u programu 14 očiju. To je 14 zemalja koje međusobno dijele informacije. Drugi čimbenik koji se odnosi na tvrtke jesu politike vođenja dnevnika tvrtke. Iako mnogi davatelji ovih dana tvrde da su nulta trupci, Hoxx ne postavlja takve tvrdnje. U stvari, tvrtka je vrlo otvorena po pitanju činjenice da drže zapisnike. Oni se namršte na izvršavanje stvari za koje biste mogli koristiti VPN.

cijena

Cijene za Hoxx su minimalističke. Čini se da postoji samo jedna cijena za uslugu, a to je 1,99 dolara mjesečno. Iako ga možete dobiti u drugim duljinama, čini se da u tome nema koristi. Oni nude jamstvo povrata novca za 14 dana za sve račune u roku od 3 mjeseca. Međutim, niske cijene pomalo nas sumnjaju u uslugu. Što se tiče načina plaćanja dostupni su, nisu jasni i prisutni.

Hoxx cijene

sigurnosti

Ovdje stvari stvarno postaju ružne zbog ovog VPN-a. Kao što znate, većina svrhe povezivanja na VPN je zaštititi se. Međutim, našli smo neke zabrinjavajuće. Dok iz tvrtke kažu da vode evidencije, pogledajmo što skupljaju i detaljnije pratimo.

Kolekcija hoxx 1

Stvarno? Nepotrebno je reći da je to pomalo zastrašujuće. Međutim, pogoršava se. Iako ovdje nećemo sve pokazati, predlažemo da pogledate Hoks pravila o privatnosti. Iako smo svjesni da većina ljudi ne želi čitati pravila o privatnosti, ključno je da prije upotrebe pročitate Hoxx pravila o privatnosti. Ukratko, oni priznaju da rade s policijskim službama i lako će predati vaše podatke bilo kojoj agenciji za provođenje zakona koja ih sudski poziva. U našim očima to prevladava jedan od glavnih razloga spajanja na VPN. Što se tiče enkripcije, protokoli koje koriste su pomalo zastarjeli. Dok je “4096-bitni RSA šifriranje” nekada bio najbolji, vremena su se promijenila. Prvi put je puknuo 2013. godine.

Značajke

Tvrtka nudi dvije mogućnosti. Prva je opcija besplatna i omogućuje vam neograničen broj istodobnih veza. To je dobro jer možete povezati brojne uređaje kako biste bili zaštićeni od hakera. Ovdje je popis značajki koje možete pronaći u njihovoj “besplatnoj” usluzi.

 • 50% lokacija u cijelom svijetu
 • 1024-bitna enkripcija
 • Statične IP adrese
 • Obiteljsko filtriranje zloćudnih web lokacija
 • Postavljanje nulte konfiguracije
 • Nema ograničenja propusnosti
 • Zaobići filtriranje pod mandatom vlade
 • Brže strujanje
 • 99% garancija neispravnosti
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja

Premium verzija dolazi s onima kao i ovim.

 • 24/7 Premium podrška putem e-pošte
 • Podrška iako chat
 • 14-dnevna garancija povrata novca
 • 4096-bitna enkripcija od početka do kraja
 • Odvojeni premium serveri dostupni u više zemalja
 • Napredno filtriranje zlonamjernih stranica
 • Nema ograničenja kvote
 • Sprječava reklamne mreže da prate vaše navike

Iako kažu da sprječavaju oglašavanje, oni će svoje podatke prodavati svojim trećim partnerima.

Lokacije i zemlje poslužitelja

Kao što smo prije rekli, VPN vam omogućava pristup većem broju zemalja. Iako možda nisu sve dostupne u besplatnoj verziji, ove su premium kategorije. Hong Kong, Indija, Kanada, Velika Britanija, Singapur, SAD, Nizozemska, Japan, Švedska, Njemačka, Moldavija, Italija, Estonija, Litva, Norveška, Izrael, Australija, Rusija, Cipar, Poljska, Južna Afrika, Grčka, Španjolska, Bugarska, Belgija, Francuska, Finska, Brazil, Austrija, Slovačka, Švicarska, Republika Irska, Češka, Rumunjska, Južna Koreja

Kao što vidite, na raspolaganju vam je vrlo malo poslužitelja ako imate premium verziju.

Hands-on testiranje

Što se tiče VPN-a, zanimljivo je. Softver je dostupan, ali čini se da se ruši kad god pokušamo otvoriti verziju sustava Windows. Pored toga, ne možete se registrirati u aplikaciji, to mora biti putem preglednika. Nakon što ga dodate u preglednik (bez obzira koji koristite), morate napraviti nekoliko koraka.

 1. Pronađite oznaku Hoxx.
 2. Otvorite ploču. Kao što vidite, morate odabrati poslužitelj i kliknuti na njega.
 3. Tada ćete vidjeti poruku koja kaže da ste povezani. Ako koristite aplikaciju, povezivat će vam se više vremena ako se uopće poveže umjesto da se sruši.

Možda će vas zanimati da vam ovaj VPN neće omogućiti pristup ni različitim zonama Netflixa.

Hoks test brzine

Hoxx je iznenađujuće brz za VPN. Međutim, ranije smo spomenuli zašto. To je zato što je čak i njihova najbolja enkripcija puknuta u 2013. pomoću jednostavnih alata. Donosimo vam dolje navedene brojeve, ali morate ih uzeti s zrnom soli.

Hoxx najbrži

Zašto biste trebali koristiti VPN

Budući da toliko mnogo ustanova sada nudi besplatni WiFi, pri povezivanju ćete htjeti koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način znatno smanjujete rizik da će kriminalci ili cyber lopovi ukrasti vaše privatne podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Što je s curenjem?

Iako je ovo besplatna VPN usluga i nije nužno imala curenja, postoje i druge naznake da je riječ o proxyju. To je velik poklon i definitivno je loše.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Apsolutno ne. Od lude politike prikupljanja s jamstvom da će se vaše informacije pretvoriti u nadležne, do grozne enkripcije, do nemogućnosti pristupa Netflixu, samo vam je malo bolje nego što uopće ne koristite ništa. Na tržištu su definitivno bolji premium proizvodi koji bi bili puno bolji izbor od ove „usluge“.

Završne misli o Hoxx VPN-u

Iako su brzine dobre u besplatnoj verziji, to je u potpunosti nesigurno. Ako želite sačuvati privatnost, to nije VPN za vas. Pronašli smo vrlo malo pozitivnih rezultata u našoj recenziji i mnogo negativnih sadržaja. Ovo je definitivno VPN koji ćete htjeti izbjeći ako je to uopće moguće. Slobodno pogledajte naše prvih 10 VPN-ova za usporedbu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map