Tim koji stoji iza Intuitivne lozinke pokrenuo je upravitelja lozinki 2013. godine. Tvrtka je sa sjedištem u Australiji i usredotočena je na pružanje boljih sigurnosnih rješenja. Intuitivna lozinka pomoći će vam da osigurate lozinku i druge povjerljive podatke. Vaši osobni podaci bit će šifrirani i imat ćete mogućnost dijeljenja zaporki s drugim korisnicima. Njihovo rješenje djeluje na širokom rasponu uređaja, uključujući Windows, Mac, iOS i Android. Možete zaštititi svoje lozinke i sinkronizirati ih na svim svojim uređajima pomoću Intuitivne.

Intuitivna lozinka

Cijene i posebne ponude

Intuitivne lozinke nude četiri različite razine računa na temelju vaših potreba. Njihova osnovna usluga je besplatna te će vam omogućiti da držite do 10 lozinki. Sumnjam da je to dovoljno za većinu korisnika. Možete ubrzati do 2.000 lozinki s Express planom za 2 AUD (australski dolari) mjesečno. Odatle možete krenuti prema njihovim naprednim i pro planovima koji omogućavaju neograničene lozinke, dvofaktorsku provjeru autentičnosti, točke vraćanja zaporki i još mnogo toga. Cijene su 5 dolara mjesečno i 15 dolara mjesečno. Svi planovi se cijene u AUD-u i naplaćuju se godišnje.

Intuitivne cijene lozinke

Predložio bih vam da pogledate napredni plan za intuitivnu lozinku. Primijetit ćete brojne razlike između Express i Advanced planova, uključujući i broj podržanih zaporki. Možda je najveća razlika dvofaktorska provjera autentičnosti. Račun Napredni nudi neograničene lozinke, dvofaktorsku provjeru autentičnosti, siguran messenger i točke vraćanja zaporki u posljednjih 90 dana. Postoji nekoliko drugih razlika, ali one su najvažnije. Ne vidim dovoljno dodatnih značajki u Pro planu da opravdam razliku u cijeni.

Besplatno protiv plaćenih računa

Besplatno se možete besplatno prijaviti na plan Intuitivne lozinke. Račun je dobar za testiranje usluge, ali nedostaje mu mnogo značajki koje bih želio u upravitelju lozinki. Za početak osnovni (besplatni) plan podržava samo do 10 lozinki. Osnovni korisnici nemaju izvanmrežni pristup sustavu što znači da ćete se u svakom trenutku morati povezivati ​​s uslugom putem internetske veze. Osnovnom (besplatnom) planu nedostaju druge ključne značajke poput mogućnosti izvoza lozinki i izrade sigurnosnih kopija podataka. Konačno mu nedostaje podrška putem e-pošte. Iz svih ovih razloga predlažem da razmislite o njihovim Express ili Advanced planovima.

Posjetite intuitivnu lozinku

Početak rada s intuitivnom lozinkom

Jednom kada se prijavite za intuitivnu lozinku, možete pristupiti sučelju prijavom na njihovu web stranicu. Umjesto da nudi softverske aplikacije, intuitivna lozinka sve radi na mreži. Postoji izvanmrežni način kada vam je potreban pristup lozinkama izvan internetske veze, ali kao što ćete u trenu vidjeti snagu programa njihovo internetsko sučelje.

Nakon što se prijavite na web mjesto intuitivne lozinke, dočekat će vas sljedeći ekran:

Intuitivna nadzorna ploča lozinke

Zamislite glavni ekran kao svoju nadzornu ploču. Ovdje možete dodati zapis, pogledati unos, izvoz, ispis ili klonirati lozinku. Kao što možete vidjeti desno od zaslona, ​​otvorila sam karticu za unos nove stavke zaporke. Stavku zaporke možete dodati nekoliko detalja:

 • Titula
 • Korisničko ime
 • Lozinka
 • Web stranica
 • Sigurnosno pitanje
 • Sigurnosni Odgovor
 • Razno. bilješke
 • Oznake
  Avast SecureLine VPN pregled 2023

Možete označiti račune kako biste ih lakše pronašli. Intuitivna lozinka ima lijepu značajku pretraživanja koja će vam omogućiti da pronađete stavke lozinke po ključnim riječima ili po oznakama koje ste im pridružili.

Intuitivno pretraživanje lozinkom

Osim značajke pretraživanja, možete sortirati svoje prijave po abecednom redu, omiljenim, modificiranim datumima, datumu pristupa ili zastavama..

Stvaranje jakih lozinki

Sviđa mi se način na koji intuitivna lozinka integrira njihov generator lozinki. Ugrađeno je u zapisnik. Kada unesete novu stavku zaporke, primijetit ćete polje za lozinku. Klikom na zvjezdicu desno proširit ćete polje i pomoći vam da generirate snažnu lozinku.

Generator lozinki

Možete postaviti nekoliko opcija zaporke, uključujući i uključuju li velika slova, mala slova, brojeve i posebne simbole. Također možete postaviti broj znakova u zaporki. Kao što možete vidjeti na slici iznad zaporke od 8 znakova s ​​slovima, brojevima i posebnim znakovima, dobar je položaj. Dok se lozinka od 12 znakova s ​​istim elementima prikazuje kao savršena. Cijenim statusnu traku. Mnogi ljudi misle da je lozinka od 8 znakova dovoljna, ali stvarno nisu sada dani, predlažem vam da koristite 12 znakova zajedno sa svim elementima lozinke kad god je to moguće. Ako web lokacija ne podržava jaku lozinku, razmislite o drugim mogućnostima.

Dodatne postavke & Značajke

Kao što ime sugerira sučelje je vrlo intuitivno. Što ga više koristim to mi se više sviđa njihovo korisničko sučelje. Jednostavan je za upotrebu. Sve je tamo gdje biste to očekivali. U stvari, ne morate ništa postavljati, ali postoje neke mogućnosti za one koji žele više prilagodbe.

Postavke vidljivosti

Postavkama vidljivosti možete koristiti za postavljanje podataka o prijavi, računima, novčanicima, licencama, identifikacijama, identitetima i rezervacijama koje vidite na sučelju. Kao što možete pogoditi, potvrdni okvir znači da su stavke vidljive, a minus znači da će biti skrivene. Sustav sam testirao skrivajući opće prijave. Jednom kada je primijenjena promjena sučelje više nije prikazivalo račune u općim prijavama. Postavku je bilo lako preokrenuti. Djelovalo je onako kako biste i očekivali.

Upravitelj kategorija

Nemam puno toga za dijeljenje s upraviteljem kategorija. Samo sam htio podijeliti da vam intuitivna lozinka daje mogućnost stvaranja novih kategorija. Možete dodati i nova prilagođena polja.

Brza prijava

Intuitivna lozinka nudi dodatke za Chrome, Firefox, Safari i Opera. Na stare verzije preglednika možete instalirati i oznaku. Instaliranjem dodatka imat ćete pristup njihovoj značajci za brzu prijavu.

  Hola VPN pregled 2023

Izvanmrežni način rada

Mislim da je najveća snaga intuitivne lozinke njihovo jednostavno korištenje web sučelja. Međutim, oni razumiju da će biti vremena kada trebate pristup lozinkama na mjestu na kojem nemate pristup internetu. Kao odgovor imaju izvanmrežni način rada. Svoje lozinke možete preuzeti i pregledavati dok ste izvan mreže. Sustav će vam omogućiti automatsku sinkronizaciju podataka putem Dropboxa, okvira, Microsoftovog jednog pogona ili Google diska.

Intuitivna lozinka također vam daje mogućnost da sigurno dijelite svoje lozinke i podatke s drugima. To je posebno lijepo za one koji na poslu žele dijeliti lozinke s članovima tima.

Posjetite intuitivnu lozinku

Smartphone i tablet

Intuitivnu lozinku možete jednostavno koristiti na pametnom telefonu i tabletu. Ne nude mobilne aplikacije za iOS i Android. Umjesto toga, oni imaju postavke u web aplikaciji za prebacivanje između telefona, tableta i radne površine. Sučelje je prilagođeno na temelju veličine prikaza. Započnimo gledanjem zaslona tableta. Radit će sa bilo kojim tabletom, uključujući iPad, Android, Microsoft tablete i još mnogo toga.

Zaslon tableta

Sada usporedimo sučelje tableta s onim koje biste koristili na svom pametnom telefonu. Budući da nije uključena nijedna aplikacija, nije važno jeste li se povezali s iPhone, Android, Windows ili bilo koje druge platforme sve dok se možete povezati s njihovom web stranicom.

Zaslon pametnog telefona

Primijetit ćete razliku u rasporedu između tri postavke sučelja. Snimke zaslona uzeo sam iz sustava Windows 10, ali lako možete uočiti razliku u rasporedu između prikaza radne površine, tableta i pametnih telefona. Promjene se spremaju na sučelje bez obzira na vrstu uređaja koji se tada koristite.

Sigurnost intuitivne lozinke

Budući da se usluga temelji na webu, morat ćete biti sigurni da su vaši podaci sigurni. Isto vrijedi i za bilo koju uslugu koja pohranjuje vaše podatke. Drago mi je što mogu dijeliti da tim Intuitivne lozinke ozbiljno shvaća vašu sigurnost i uspostavio je brojne sustave za zaštitu vaših podataka. Na razini mreže postavljaju korisničke podatke iza nekoliko slojeva vatrozida. U stvarnom vremenu skeniraju zlonamjerni softver i imaju DDoS zaštitu kako bi osigurali da imate pristup usluzi.

Imati sigurnu mrežu samo je dio slagalice. Tvrtka također treba snažnu zaštitu podataka vašeg računa. Intuitivna lozinka koristi funkciju izvoda ključa 2 na bazi lozinke (PBKDF2) s jedinstvenom soli za svaku od vaših vjerodajnica. Oni odabiru broj iteracija hešinga i volimo vidjeti da je korišteni minimalni broj 10 000 iteracija. Upravitelji lozinkom moraju uspostaviti ravnotežu između sigurnosti i performansi. Ako su ponovljene vrijednosti postavljene previsoko, vrijeme odziva je sporo. Mislim da je upotreba 10k + iteracija dobar balans.

Možda je jedna od mojih najdražih sigurnosnih značajki intuitivne lozinke njihova podrška za dvofaktorsku autentifikaciju. Oni koji se pretplate na njihovu naprednu ili profesionalnu razinu usluge mogu koristiti SMS ili Google potvrdu identiteta kao drugu razinu zaštite. Ovo je možda najbolje što možete učiniti za bilo koji mrežni račun koji ga podržava. Dvofaktorna provjera autentičnosti dodaje dodatni sloj zaštite na vrhu vaše lozinke. Toplo preporučam da ga koristite kad god je to moguće.

  Pregled antivirusnih programa Kaspersky 2016

Posjetite intuitivnu lozinku

Korisnička podrška

Tim Intuitivne lozinke nalazi se u Australiji i nudi podršku od 9 do 17 sati radnim danom. Njihov tim za tehničku podršku možete kontaktirati e-poštom. Njihova adresa e-pošte je podrška (at) intuitivepassword.com. Obavezno zamijenite naš “at” znakom @ u vašoj e-pošti. Budući da sve rade na mreži, manje je vjerovatno da će vam trebati tehnička pomoć. Ipak je dobro znati da je tamo kad vam zatreba. Komunicirao sam s njihovim timom za podršku dok smo pisali recenziju i otkrio da su prilično brzi.

Intuitivni pregled lozinke: zaključak

Jedna od prvih stvari koja sam uočila kod intuitivne lozinke bila je ta da oni ne nude softver i mobilne aplikacije. To me ostavilo da se pitam što mogu očekivati ​​od njihove usluge. Nakon korištenja njihovog web sučelja vrlo sam impresioniran lakoćom upotrebe. Otkrit ćete da vam dodatni softver ne treba dok ste povezani s internetom. Ako namjeravate puno izvanmrežno koristiti upravitelj lozinki, onda predlažem da potražite alternative. Međutim, mislim da većina nas koristi upravitelje lozinki za pohranu i prijavu na naše internetske račune. Sposobnost da sve radim na mreži pronašla sam kao pogodnost, a ne kao ograničenje.

Što mi se kod softvera najviše svidjelo:

 • Jednostavno korištenje web sučelja
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti za napredne i profesionalne korisnike
 • Generator lozinki pomaže vam u stvaranju jakih lozinki
 • Sposobnost spuštanja lozinki za referencu izvan mreže
 • Sigurno dijelite lozinke s članovima tima
 • Sposobnost stvaranja kodova za jednokratnu upotrebu za pristup

Ideje za poboljšanje softvera:

 • Softverski klijenti i mobilne aplikacije za izvanmrežnu upotrebu
 • Podrška za chat uživo za napredne i profesionalne korisnike
 • Ponudite cijene i prihvatite plaćanja u USD i Eurima

Intuitivna lozinka dobro je postavljena za one koji žele stvoriti jake lozinke i sigurno pohraniti podatke o svom računu na mreži. Smatram da je njihova besplatna usluga previše ograničena, ali razina Expressa kreće se od samo 2 AUD mjesečno. Predlažem da nastavite s njihovim naprednim planom za 5 AUD. Moj je omiljeni jer podržava dvofaktorsku provjeru autentičnosti i neograničen broj lozinki. Svi se planovi naplaćuju u australskim dolarima (AUD) i naplaćuju se godišnje. Novi članovi pokrivaju se 30-dnevnim jamstvom povrata novca. U odnosu na američki dolar (USD), napredni plan košta oko 3,57 USD mjesečno po stopi konverzije u vrijeme ovog pregleda. Predlažem vam da isprobate intuitivnu lozinku i provedete nekoliko minuta upoznavajući se s web sučeljem.

Posjetite intuitivnu lozinku

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me