Ivacy VPN pregled 2020

Naš Ivacy VPN pregled utvrdio je da je davatelj usluga sa sjedištem u Singapuru. Počeli su s uslugom 2007. godine, uvjereni da bi svi trebali imati potpunu slobodu na mreži, a ne da ih radoznali promatrači gledaju. Za razliku od mnogih VPN-ova, Ivacy prihvaća Torrent i ostale P2P korisnike. Kroz genijalnost su napravili VPN mrežu koja je za njih optimizirana. Ovo ih je učinilo jednim od najboljih VPN-ova za Torrents.


Ivacy

Iako nismo mogli provjeriti jesu li to prvi učinili, 2010. godine uveli su “Split tuneliranje”. Ova značajka omogućuje vam odlučiti koji će vaš internetski promet teći preko VPN-a dok drugi šaljete putem svog lokalnog davatelja internetskih usluga. Njihova služba također je implementirala “Svrhe”. Ova pametna ideja omogućuje vam da odaberete VPN postavke na temelju čega ćete VPN koristiti. Istražit ćemo ove značajke i ostale kasnije u našem Ivacy VPN pregledu.

Cijene i posebne ponude

Ivacy VPN nudi njihovu uslugu u jednom paketu. Ovaj se paket prodaje u tri cjenovna plana različitih dužina trajanja: 1 mjesec, 1 godina i 5 godina. Kao i mnogi davatelji usluga, ovi planovi imaju sve veće popuste za dugoročne planove. Trenutno nude ograničenu promociju. Tijekom ove prodaje svi se planovi snižavaju. To znači da upravo sada možete dobiti mjesečno njihovu VPN uslugu za 9,95 USD za mjesečni plan. Jednogodišnji plan je 42 USD što je 3,50 USD mjesečno. Za one od vas koji uvijek žele dobiti najbolju ponudu, možete dobiti 5 godina njihove usluge za 70 USD ili samo 1,16 USD mjesečno. Ovo je ušteda od 88% od njihove uobičajene mjesečne cijene.

Ivacy cijene

Pa, što dobivate za svoj novac? Pretplatnici na Ivacy VPN uslugu ostvaruju sljedeće pogodnosti:

 • Pristup neograničenoj upotrebi i prebacivanju poslužitelja neograničenom propusnom širinom (preuzimanje i prijenos).
 • Svjetska mreža od 250 i više poslužitelja na više od 100 geo-lokacija optimiziranih za Torrent i druge P2P.
 • Aplikacije za Windows, Mac, Android i iOS.
 • Prava VPN usluga bez evidentiranja.
 • Mogućnost korištenja pet istodobnih uređaja za povezivanje na njihove poslužitelje.
 • Mogućnost izbora između različitih sigurnih protokola (OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP i PPTP) ili uopće ne protokola.
 • Mogućnost odlučivanja koji će vaš internetski promet upotrebljavati VPN a koji se šalje putem vašeg lokalnog davatelja internetskih usluga (Split Tunneling).
 • Korisnici sustava Windows, Mac OS X i Android imaju prekidač za Internet ubistvo za dodatni mir.
 • Osigurajte DNS dodatak koji rutama pita putem Ivacy DNS poslužitelja kako bi se zaustavili curenja DNS-a.
 • IPv6 zaštita od propuštanja onemogućujući sav promet IPv6 na i sa vašeg stroja.

Ako vam je cilj omogućiti slobodno surfanje Internetom, ne pitajući se hoće li vas netko špijunirati ili cenzurirati vaš sadržaj, vjerujemo da ćete ove prednosti naći više nego vrijedne cijene prijema..

Možete platiti za Ivacy VPN uslugu pomoću sljedećih kreditnih kartica: Visa, MasterCard i American Express. Oni koji žele zadržati sve svoje internetske kupnje na jednoj lokaciji rado će znati da prihvaćaju plaćanje putem PayPala. Za one koji žele povećati anonimnost na mreži omogućit će vam pretplatu ne samo Bitcoin-om, već i drugim kripto valutama putem CoinPayments-a. Za Ivacy VPN možete se prijaviti i pomoću Perfect Money-a, WebMoney-a i Paymentwall-a. To znači da ne biste trebali imati problema s pronalaženjem načina za plaćanje njihove usluge bez obzira na vaš zemljopisni položaj.

Posjetite Ivacy VPN

Probno razdoblje bez rizika

Ivacy VPN ne nudi besplatno probno razdoblje, ali znaju da biste željeli testirati značajke i performanse njihove usluge prije nego što se odlučite na kupovinu. Stoga svim novim pretplatnicima nude 7-dnevnu garanciju povrata novca. Ovo je dovoljno vremena da strogo pregledate Ivacy VPN. Pokušajte s njihovom podrškom. Također, instalirajte ga na više uređaja i povežite se na različite geografske lokacije kako biste testirali njegove performanse. Preporučujemo da ga temeljito testirate kako biste bili sigurni da je pravi VPN za vas.

Ako iz bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni, vratit će vam se kompletna kupovna cijena. Međutim, njihovom 7-dnevnom jamstvu pridružuju se i neki uvjeti. Ovdje je popis uvjeta koje morate ispuniti da biste zatražili povrat novca:

 • Zahtjev za povrat novca mora biti zatražen u roku od 7 dana od datuma pretplate.
 • Vaš račun ne može biti obustavljen.
 • Ne smijete koristiti više od 7 GB propusnog opsega (učitavanje i preuzimanje).
 • Ne možete biti prijavljeni u više od 30 sesija.
 • Ranije niste mogli zatražiti povrat sredstava.
 • Bitcoin ili Paymentwall nisu korišteni za plaćanje vaše usluge.

Ako ispunjavate sve ove kriterije, imate pravo na puni povrat. Jednostavno pošaljite e-poštu uslužnom osoblju tvrtke Ivacy. Uključite ime svog računa i razlog otkazivanja usluge. Oni će se pobrinuti za ostalo.

Ivacy VPN mreže i lokacije poslužitelja

Ivacy VPN mreža sastoji se od gotovo 1000 poslužitelja na 100 lokacija. Oni su strateški postavljeni u cijelom svijetu. Imaju poslužitelje u preko 50 zemalja koji su raspoređeni u preko 100 gradova. Imaju poslužitelje na svim većim kontinentima, uključujući Afriku, Aziju, Europu, Oceaniju, Sjevernu i Južnu Ameriku.

Najbolja pokrivenost je u Sjedinjenim Državama s 196 poslužitelja, ali mnoge druge zemlje također imaju više poslužitelja. Tu se ubrajaju Australija, Kanada, Kina, Egipat, Njemačka, Hong Kong, Italija, Japan, Luksemburg, Malezija, Novi Zeland, Rusija, Južna Koreja. Španjolska, Švedska, Turska i Ujedinjeno Kraljevstvo. Ivacy VPN ima poslužitelje na sljedećim kontinentima i zemljama:

 • Afrika – (7 poslužitelja)
  • Egipat, Gana, Kenija, Nigerija, Sejšeli, Južna Afrika
 • Azija – (36 poslužitelja)
  • Brunej, Kina, Hong Kong, Indija, Indonezija, Japan, Jordan, Kuvajt, Malezija, Pakistan, Saudijska Arabija, Singapur, Južna Koreja, Tajvan, Ujedinjeni Arapski Emirati
 • Europa – (38 poslužitelja)
  • Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Italija, Latvija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Rusija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija
 • Sjeverna Amerika – (203 poslužitelja)
  • Kanada, Kostarika, Meksiko, Panama, Sjedinjene Države
 • Okeanija – (8 poslužitelja)
  • Australija, Novi Zeland
 • Južna Amerika – (5 poslužitelja)
  • Brazil, Čile, Kolumbija, Peru, Venezuela

Gledajući ovaj popis, jasno možete vidjeti da Ivacy VPN ima poslužitelje širom svijeta, s više poslužitelja u mnogim popularnim zemljama kao što smo prethodno zapazili. Njihova mreža podržava ove VPN protokole: OpenVPN (UDP i TCP), L2TP / IPSec, IKEv2, SSTP i PPTP. Pored toga, jačina šifriranja može se kretati između nijedne, 128-bitne i 256-bitne. Ove ćemo odabire proučiti kasnije u dijelu „Ruke u ruke” našeg pregleda Ivacy VPN.

U skladu s filozofijom besplatnog i otvorenog interneta, mnogi Ivacy poslužitelji podržavaju P2P promet. Samo oni u Australiji, Austriji, Brazilu, Kini, Češkoj, Egiptu, Finskoj, Francuskoj, Hong Kongu, Indiji, Indoneziji, Italiji, Japanu, Jordanu, Kuvajtu, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Poljskoj, Singapuru, Južnoj Africi, Južnoj Koreja, Španjolska, Švicarska i Tajvan nisu optimizirane za dijeljenje datoteka.

Posjetite Ivacy VPN

Koliko ste sigurni s Ivacy VPN?

Klijenti tvrtke Ivacy koriste OpenVPN UDP s jačinom do AES-256 i sigurni SSL imaju zadanu postavku, a prema potrebi i OpenVPN TCP. Ovo bi trebala biti najbolja postavka za većinu korisnika i čuvat će sav vaš internetski promet. Međutim, možete odabrati vlastiti protokol i jačinu šifriranja. O tome ćemo više raspravljati kada Windows klijent pregledavamo kasnije u našem pregledu.

Aplikacija Android također zadaje OpenVPN UDP sa povratom na TCP. Dok iOS aplikacija podrazumijeva IKEv2 s rezervnim povratom na L2TP. Oni također koriste do 256 bitnih algoritama za šifriranje snage. Sve osim njihove iOS aplikacije imaju ugrađene prekidače za pomoć pri zaštiti ako VPN veza padne. Njihov prilagođeni softver također podržava podijeljeno tuneliranje tako da možete odlučiti koji je promet osiguran putem VPN-a.

Možete vidjeti da se pomoću zadanih algoritama za maksimalno šifriranje Ivacy VPN usluga može zaštititi tijekom surfanja Internetom. Dodavanje prekidača za uklanjanje, podijeljeno tuneliranje, IPv6 zaštita od propuštanja i siguran DNS pomažu u zaštiti ne samo vašeg web prometa, već i vaše anonimnosti na mreži. Dakle, bez obzira na uređaj koji koristite za spajanje na njihovu uslugu, Ivacy VPN će vas čuvati.

Poštuje li Ivacy VPN vašu privatnost?

Ivacy VPN ima istinsku politiku zapisivanja bez dnevnika. Ne bilježe ništa osim broja veza na svoju mrežu. Ivacy ne bilježi nijednu internetsku transakciju. Ne bilježe vašu IP adresu ili IP poslužitelja kojem ste pristupili ili bilo koje druge osobne podatke. Sljedeći izvodi iz njihovih pravila o privatnosti objašnjavaju njihovu politiku evidentiranja vlastitim riječima:

Ono što radite na mreži ostaje s vama

Mi strogo NE prijavljujemo i ne nadgledamo bilo kakve mrežne aktivnosti bilo kojeg od naših kupaca koje bi nam omogućile da povezujemo bilo koju određenu aktivnost s nekim određenim korisnikom. Ne znamo ništa o web stranici koju ste posjetili, softver koji ste koristili, sadržaj koji ste preuzeli ili bilo koje druge aktivnosti koje obavljate putem interneta. Mi pratimo samo pokušaje prijave na naš poslužitelj i to je učinjeno samo da bismo poboljšali našu uslugu, načine rješavanja problema i načine plaćanja.

Što ako tijelo zatraži podatke povezane s kupcem?

Budući da imamo nulta pravila dnevnika, nemamo podatke o kupčevim mrežnim aktivnostima. Imamo samo podatke koje korisnik podijeli s nama nakon što se prijavi za našu uslugu, tj. Adresu e-pošte. Ne bilježimo nikakve podatke o prometu ili sesiji tako da ne možemo identificirati i povezati određenu aktivnost s određenim korisnikom naše usluge.

Dakle, kao što vidite, udovoljavaju zakonskim zahtjevima pružajući nikakve podatke, jer ne bilježe nikakve podatke koji se mogu povezati s bilo kojim određenim korisnikom. To znači da možete biti sigurni da je ono što radite dok koristite Ivacy VPN uslugu samo vaš posao. Ništa manje ne bismo očekivali od davatelja koji se javi na njihovu P2P i Torrent podršku.

Koju vrstu podrške pruža Ivacy VPN?

Ivacy VPN ima chat podršku koja je dostupna većinu vremena, ali ne i 24/7. Osoblje koje održava ove chat sesije je poznato, kako u općenitim tako i tehničkim pitanjima. Nekoliko upita i dobili smo odgovore u vezi zadanih protokola koji se u sigurne svrhe koriste Windows, Mac OS X, iOS i Android uređajima. Zadana postavka koja se koristi u različite svrhe odabirom automatske malo je složenija i detaljnije će se ispitati u dijelu “Pregled ruku” našeg pregleda.

Ivacy VPN također nudi sustav za podršku putem e-pošte putem e-pošte ako chat nije dostupan ili za složenije probleme. Imaju dobru stranicu za podršku koja sadrži FAQ, upute za pokretanje i riješena pitanja. Oni održavaju prisutnost na društvenim mrežama na Facebooku, Twitteru i YouTubeu. Njihovo osoblje je uljudno i profesionalno i pomoći će vam da riješite eventualna pitanja ili probleme.

Posjetite Ivacy VPN

Hands-on testiranje Ivacy VPN usluge

Preuzimanje Ivacy VPN softvera

Ivacy VPN razvio je klijentski softver za radne površine za Windows i Mac OS X. Također imaju aplikacije za iOS i Android uređaje. To olakšava vezu s njihovim VPN poslužiteljima s bilo kojeg uređaja. Klijenta za radne površine možete preuzeti izravno sa stranice “Preuzimanja” klikom na odgovarajuće veze. Ako dodirnete veze za Android i iOS, odvest ćete se do njihovih prodavaonica (Apple iTunes ili Google Play trgovina). Potom dotaknite gumb “Instaliraj” da biste dovršili instalaciju na svoj uređaj.

Specifikacije za ove platforme za pokretanje Ivacy VPN softvera su sljedeće:

 • Android 4.0 i novije verzije
 • iOS 8 ili noviji
 • Windows XP i novije verzije
 • OS X 10.8 ili noviji

Prilagođeni softver Ivacy VPN za Windows, Mac OS X i Android daje prioritet protokolima s tim da OpenVPN UDP ponovno pada na OpenVPN TCP za sigurne aplikacije. Klijenti za radne površine omogućit će vam i odabir protokola s kojim se želite povezati. Odabir automatske svrhe također će utjecati na protokol koji se koristi za povezivanje kao što ćemo vidjeti u trenu.

Aplikacija iOS daje prioritet IKEv2 protokolu ako ga podržava. Ako ne, onda se vraća na L2TP / IPsec protokol. Svi prilagođeni softver podrazumijeva algoritam šifriranja AES-256 radi sigurnosti ako je dostupan na vašoj vezi.

Instaliranje klijenta Ivacy VPN Windows

Nakon što ste preuzeli klijenta na vaše osobno računalo ili prijenosno računalo, jednostavno ga pokrenite kao administrator i time mu date dopuštenja koja su mu potrebna za instaliranje odgovarajućeg upravljačkog programa. Vidjet ćete zaslon termina usluge. Morate ih prihvatiti za nastavak instalacije. Nakon što to učinite, kliknite gumb “Dalje” na ovom zaslonu i prikazat će vam se niz zaslona za postavljanje. Naprijed i kliknite gumb “Dalje” na svakom od ovih zaslona. Konačno, kad završite postavljanje, prikazat će se njegov sažetak. Kliknite gumb “Instaliraj” da biste dovršili instalaciju Windows klijenta.

Instalacija klijenta Ivacy VPN Windows

Nakon dovršetka odaberite ga kako biste ga otvorili, a zatim kliknite gumb “Finish” (Završi) da ga otvorite prvi put. Ovo će otvoriti nadzornu ploču na kojoj ćete morati uložiti svoje vjerodajnice za provjeru prije nego što započnete koristiti Ivacy VPN uslugu. Unesite adresu e-pošte i zaporku na koje ste se pretplatili. Kada se povežete s VPN poslužiteljem, ove vjerodajnice će biti provjerene. Ako se pokušate povezati s poslužiteljem bez unosa odgovarajućih vjerodajnica, poruka na dnu nadzorne ploče od vas će tražiti da prvo unesete svoje korisničko ime i lozinku.

Provjera klijenta Ivacy VPN Windows

Jednom kada unesete svoje korisničko ime i lozinku, odaberite “Automatski” za protokol, Torrent za svrhu i kliknite gumb “Quick connect” (Brzo povezivanje). To će prikazati kartu lokacije kao što je prikazano gore. Sve što bi bilo potrebno za dovršavanje vaše veze je da odaberete pin s klikom na njega, a zatim na gumb “Connect now”.

Prije nego što to učinimo, malo ćemo detaljnije pogledati ručne postavke za Ivacy VPN Windows klijent. Neke od ovih postavki mogu promijeniti način na koji je ta veza zapravo uspostavljena. Ostali mogu utjecati na protokol i poslužitelj koji se koristi za vezu.

Posjetite Ivacy VPN

Upotreba klijenta Ivacy Windows

Nakon što otvorite aplikaciju, vidjet ćete nadzornu ploču klijenta. Njihove su dvije važne postavke koje se mogu napraviti odavde, a koje će vam pomoći da lako pronađete VPN signal koji vam je potreban. Jednom kada ih odaberete, potrebno je nekoliko klikova da dovršite vezu s VPN serverom kako biste ispunili svoju svrhu.

Odabir protokola

Prvi izbor koji ćete htjeti učiniti je VPN protokol koji koristi veza. na „protokoli” da su Ivacy VPN klijentske podrške sljedeće:

 • Automatski – Ovo je zadani protokol čije ponašanje ovisi o namjeni koju ste odabrali, kao i o ručnoj snazi ​​(načinu) koji ste postavili za klijenta, jer ovo može nadjačati zadanu sigurnu postavku ako niste pažljivi.
 • OpenVPN UDP – Ovo je postavka VPN klijenta opće namjene jer je sigurna i brza, ali ne provjerava jesu li svi podaci poslani i primljeni.
 • OpenVPN TCP – Ovaj protokol je siguran uz dodani bonus za potvrdu i prikrivene usluge kada je to potrebno jer može oponašati HTTPS promet.
 • SSTP – Ovo je vrlo brz i siguran protokol razvijen od strane Microsofta za Windows, ali nije toliko čest. No dobar je izbor za Windows
 • L2TP – Još jedan vrlo siguran protokol koji koristi IPsec i dvostruku enkapsulaciju, što ga čini malo sporijim od nekih protokola i može se lako blokirati.
 • PPTP – To pruža najnižu sigurnost u vezi s vezama koje šifriraju vaš promet, ali bez ikakvog šifriranja i treba ga koristiti samo u situacijama sa slabom sigurnošću..

Ivacy VPN Windows Clent protokoli

Odabir svrhe

Druga postavka koja olakšava odabir odgovarajućeg VPN poslužitelja za ono što želite učiniti je svrha. The “Svrha“Je podijeljen na svrhe i zemlje. Ako odaberete zemlju, s vaše lokacije ćete se povezati s najbržim VPN serverom u toj zemlji. Svrhe su sljedeće:

 • Zabava – TV gledanje SAD-a, TV gledanje Kanade, Netflix USA, Netflix UK, Netflix France, Netflix Italija, BBC iPlayer, Hulu, HBO Now i ABC
 • Torrenting – Torrenting (Općenito) SAD (Torrenting)
 • VoIP – Glas putem IP usluga
 • Sigurnost / Anonimnost – Optimalno, maksimalno
 • Cenzura – Deblokirajte web stranice
 • Najbrži poslužitelji – Po zemlji

Ivacy VPN Svrhe

Korištenje postavki automatskog protokola u ove svrhe će vas u konačnici povezati s najbržim VPN poslužiteljem u tu svrhu u Ivacy VPN mreži. U većini slučajeva to se činilo kao podrazumijevano za PPTP poslužitelje zbog njihove veće brzine zbog manje enkripcijskih režijskih troškova. Stoga preporučujemo da postavite protokol na OpenVPN UDP za većinu vaših aplikacija ako je sigurnost najvažnija. Barem ga pokušajte i vidjeti koliko dodatna sigurnost utječe na vašu izvedbu.

Sada kada smo detaljno pogledali postavke nadzorne ploče, pogledajmo ostale stavke izbornika za klijenta. Personalizirani izborni zaslon je onaj koji se prikazuje jednom kad pritisnete gumb “Brzo povezivanje” na nadzornoj ploči, ali njemu se može pristupiti zasebno, a s njega se može odabrati i protokol i svrha. Zadnje dvije stavke izbornika su “Split tunneling” i “Settings”.

Posjetite Ivacy VPN

Split tuneliranje

Podijeljeno tuneliranje značajka je Ivacy VPN usluge koja omogućava odlučivanje na koji će se promet usmjeravati putem VPN-a i koji se šalje izravno putem vašeg davatelja internetskih usluga. Promet usmjeren ravno putem vašeg davatelja internetskih usluga nije šifriran i koristi vašu istinsku IP adresu, tako da ne biste trebali koristiti ovu značajku ako je anonimnost vaš krajnji cilj. Ova značajka može ipak pomoći vašoj VPN izvedbi ako to nije slučaj ograničavanjem prometa koji mora biti šifriran putem VPN-a..

Ivacy VPN Split tuneliranjePostupak za omogućavanje podijeljenog tuneliranja na klijentu Ivacy prikazan je gore. Prvo morate pokrenuti klijenta kao administratora da biste ga omogućili prebacivanjem gumba “Onemogući” na “Omogući”. Zatim pritisnite tipku “Traži aplikacije” da bi klijent pronašao aplikacije koje se mogu pokrenuti putem VPN-a. Pronašli su neke preglednike koje smo instalirali. Da biste pokrenuli aplikacije putem VPN-a nakon što ste omogućili podijeljeno tuneliranje, morate ih pokrenuti odavde. Pomoću gumba “Dodaj druge aplikacije” možete dodati svoje izvršne datoteke na ovaj popis. Možete i izbrisati one koje ne želite proći kroz VPN.

Postavke klijenta Ivacy VPN Windows

Sljedeća stavka izbornika koju želimo pogledati su “Postavke”. Ovaj izbornik vam omogućuje kontrolu ponašanja klijenta i prije i nakon što ga otvorite. Postavke su podijeljene u tri kategorije. Ove kategorije i njihove pojedinačne postavke su sljedeće:

 • Opće postavke sustava – Postavljanje ovih opcija pomoći će vam da uvijek budete zaštićeni dok ste na mreži ako se upotrebljava s prekidačem za uklanjanje VPN-a.
  • Ponovno biraj automatski ako veza padne
  • Automatsko povezivanje nakon pokretanja klijenta
  • Automatsko pokretanje klijenta kada se sustav pokrene
 • Sigurnosne postavke – Oni pomažu u osiguravanju vaše mrežne sigurnosti.
  • VPN način – Snaga enkripcije
   • Nema šifriranja – preporučujemo vam ne koristite ovu postavku jer će neki od vaših namjenskih “Automatskih” veza biti nezaštićeni.
   • 128-bitno šifriranje – ovo je dobra opcija između sigurnosti i brzine.
   • 256-bitna enkripcija – Preporučujemo da koristite ovu opciju ako je sigurnost vaš glavni cilj ili ako pretjerano ne utječe na vašu VPN izvedbu.

Postavke za Ivacy VPN

  • Sigurni DNS – Ovo će dodijeliti Ivacy sigurne DNS poslužitelje na vaše računalo.
  • IPv6 zaštita od propuštanja – Prebacivanje ove postavke onemogućuje sav IPv6 promet na vašem računalu.
  • VPN prekidač – Ovo će osigurati da uvijek budete zaštićeni dok ste na Internetu. Onemogućit će vašu internetsku vezu ako VPN padne osiguravajući vašu stalnu anonimnost.
   • Automatsko ponovno biranje ako veza padne – postavite ovo.
   • Onemogućite Internet čak i ako se ručno prekinete s VPN-om – postavite to samo ako želite osigurati da nikad niste na Internetu bez povezivanja s VPN-om..
 • Opcije grafikona prometa – Sadrži različite postavke: razmjera, vremenski interval i jedinice za promjenu prikaza grafikona prometa na nadzornoj ploči.

Posjetite Ivacy VPN

Vaš personalizirani izbor

Sada kada smo ispitali sve postavke koje mogu promijeniti način na koji se povezujete na jedan od njihovih VPN poslužitelja, pogledajmo pobliže kako dovršiti postupak povezivanja. Podsjetite se prije toga nakon što odaberete protokol i odaberete svrhu, otvorit će se zaslon “Personalizirani izbor”. Na ovom zaslonu sve što morate učiniti je odabrati mjesto od prikazanih na karti i kliknite gumb “Poveži sada”. Sada ste spojeni na VPN poslužitelj koji vam je potreban da biste postigli svoj cilj. Ovo je prikazano u nastavku.

Ivacy VPN mrežna vezaPrimijetite da nakon što je proces povezivanja mjesto pin servera crveno, a gumb zelene boje, sada piše “Prekini vezu”. Sada vam je dodijeljena i virtualna IP adresa iz te zemlje kao što je prikazano na desnoj strani zaslona. Jedna posebna pozornost na ovim zaslonima je zaključavanje pod šifriranjem. Ako je otvoren kad se povezujete na uslugu Ivacy, to znači da ste odabrali “bez šifriranja” kao način rada u izborniku “Postavke” i vaši podaci nisu zaštićeni šifriranjem. Budite sigurni da je to ono što želite prije nego što dovršite vezu.

Drugi način na koji se lako možete povezati s Ivacy VPN mrežom je odabirom zaslona “Personalizirani izbor” i klikom na “Pregledaj sve poslužitelje” iznad statusa šifriranja. Otvorit će se popis svih lokacija poslužitelja. Proširite lokaciju s kojom se želite povezati i odaberite grad. Zatim kliknite gumb “Poveži se sada”. Jedna od stvari koja bi se trebala primijetiti na ovom zaslonu je da su lokacije označene P2P ako ga podržavaju. Druga je činjenica da su neki gradovi u krugu označeni s malim kurzivnim simbolom “i”. To ukazuje da su to virtualni serveri poput onog koji pruža IP adrese za Bruxelles putem poslužitelja u Njemačkoj.

Popis i veza Ivacy VPN poslužiteljaKao što vidite, profesionalci Ivacy VPN-a olakšali su Windows klijentu da se instalira i poveže s njihovom mrežom poslužitelja. Pomoću inovativnih ideja poput automatskog odabira protokola i svrhe, svatko se može povezati na VPN poslužitelj kako bi ostvario svoj cilj sa samo nekoliko klikova. Za one koji žele veću kontrolu nad postupkom, nude ručni odabir i protokola i snage šifriranja. Također možete imati veću kontrolu nad gradom na koji se povezujete putem popisa “svi poslužitelji”. Njihova usluga nudi čak i naprednije značajke za one koji ih žele poput prekidača kill, sigurne DNS opcije i IPv6 zaštite od propuštanja.

Posjetite Ivacy VPN

Instaliranje aplikacije Ivacy VPN Android

Posjetite web mjesto Ivacy VPN sa svog Android uređaja i dodirnite vezu do „Ivacy Monitor na Androidu“. Kad je tamo, dodirnite gumb “Instaliraj”, a zatim prihvatite postavke sigurnosnih dozvola. Nakon što se aplikacija preuzme i instalira na vaš uređaj, dodirnite gumb “Otvori” da biste je pokrenuli. To će se prikazati zaslon za prijavu.

Ivacy VPN Android Install

Kad ste na zaslonu za prijavu, unesite svoju adresu e-pošte i zaporku koje ste koristili za prijavu za svoj račun. Nakon toga napravit ćete nekoliko informativnih slajdova u vezi sa zaslonom nadzornom pločom aplikacije. Dodirnite istaknuta područja za prelazak na sljedeći slajd. Prvo dodirnite područje izbornika. Zaslonu “Postavke” kojem ćemo detaljnije istražiti pristupa se iz ovog izbornika. Zatim dodirnite ikonu lokacije. Time se otvara zaslon na kojem ste odabrali lokaciju na koju se želite povezati. Na kraju dodirnite prekidač za povezivanje kako biste otvorili nadzornu ploču aplikacije.

Ivacy VPN Android prijava

Korištenje Ivacy VPN Android aplikacije

Prije uspostavljanja veze s Ivacy VPN mrežom, prvo ćemo ispitati neke njegove postavke. Stoga, kad se pojavi nadzorna ploča, dodirnite ikonu izbornika kao što je prikazano gore. Zatim dodirnite stavku izbornika “Postavke”. Na zaslonu se prikazuju vaše trenutne postavke i možete ih ručno promijeniti. Sadrži sljedeće elemente:

 • Postavke – Kada dotaknete ovdje, prikazuje se protokol kako je dolje prikazano.
  • OpenVPN UDP – Ovo je najbolji izbor za većinu aplikacija jer je brži, ali ne provjerava pogreške za izgubljene pakete podataka.
  • OpenVPN TCP – Odaberite ovo ako imate problema s povezivanjem, blokirani ste … jer oponaša HTTPS promet ili ako želite osigurati da nema izgubljenih paketa podataka.
 • Napredna – Ovo ima napredne značajke za aplikacije.
  • Internetska sklopka za ubijanje – Ako uključite ovaj prekidač, zaustavit ćete internetsku vezu ako VPN padne. Ponovno će se pokrenuti kada se ponovno uspostavi VPN veza.
  • Split tuneliranje – Kada se uključi, generirat će se popis aplikacija koje možete pokrenuti putem VPN-a. Nakon uključivanja, svaka odabrana aplikacija ovdje povezivat će se putem vašeg redovitog davatelja internetskih usluga.
  • Višenamjenski – Ako ovo uključite, VPN će omogućiti traženje otvorenih portova ako se na trenutačnom priključku primijeti zaglavljenje ili blokiranje..
 • Pomozite – Sadrži vezu za kontaktiranje službe za podršku Ivacyja.
 • Općenito – Ovo sadrži poveznice na Pravila o privatnosti i TOS.
 • Odjavite se – Ovo će se prvo javiti ako se želite odjaviti, dopuštajući vam da se odjavite iz aplikacije.

Postavke za Android Ivacy VPN

Sada kada smo pogledali postavke za Ivacy VPN aplikaciju, naučimo kako odabrati lokaciju na koju se treba povezati. Ako niste na nadzornoj ploči, tapkajte natrag sve dok ne stignete tamo. Na nadzornoj ploči dodirnite ikonu zastave za lokaciju. To će se prikazati zaslon za odabir lokacije. Svoju lokaciju možete odabrati na tri različita načina: prema namjeni, zatim zemlji; po zemlji; i po zemlji, zatim po gradu. Svrhu i zemlju (u gradu) možete proširiti dodirom strelice da biste dovršili svoj izbor. Ovo je prikazano u nastavku.

Ivacy VPN Svrha i poslužitelj

Odaberete li “Brisbane” za City, Australijaa će vas vratiti na nadzornu ploču. Ako se prvi put povezujete na Ivacy VPN poslužitelj, morat ćete dopustiti VPN dozvolu. Zatim samo dodirnite prekidač za vezu da biste dovršili vezu s Brisbaneom. Primijetite da se sada prikazuje vaša Australija i imate virtualni australijski IP. Da biste prekinuli vezu, isključite vezu.

Ivacy VPN Android veza

Ivacy VPN svima omogućuje jednostavno povezivanje s njihovom mrežom putem Android aplikacije. Spajanje i prekid veze s uslugom traje samo jednim dodirom. Prebacivanje poslužitelja traje samo nekoliko taktova. Korištenje njihove svrhe za odabir VPN poslužitelja olakšava odabir i promjenu poslužitelja na temelju vašeg trenutnog cilja. Aplikacija sadrži napredne značajke poput prekidača za ubijanje i podijeljenog tuneliranja koji vam omogućuju kontrolu razine anonimnosti. Dodavanje mogućnosti pretraživanja više portova olakšava povezivanje s manje kvarova.

Posjetite Ivacy VPN

Ivacy VPN test brzine

Brzina Ivacy VPN usluge bila je izvrsna. Proveli smo ovaj test koristeći OpenVPN UDP protokol sa VPN načinom postavljenim na 256-bitnu sigurnosnu enkripciju. Vidjeli smo samo mali gubitak brzine dok smo bili povezani na njihovu mrežu. Do ovog gubitka dolazi zbog režijskih troškova kriptiranja svih vaših internetskih aktivnosti. Ovo je mala cijena koju možete platiti za sigurnost koja se nudi šifriranjem svih vaših podataka iz znatiželjnih očiju.

Ivacy VPN test brzine

Ispitivanje brzine pokazuje da je šifrirana veza smanjila brzinu učitavanja baze podataka ISP-a s 29,11 Mb / s na 27,54 Mb / s. Ovo je pad od nešto više od 5% na server u Houstonu, TX. Korištenje Ivacy VPN-a osigurat će sve vaše web aktivnosti tako da sami znate svoju osobnu djelatnost. Omogućit će vam pristup geo-ograničenom sadržaju, blokirati cenzuru i slobodno surfati Internetom sa bilo kojeg mjesta. Smatramo da je to vrijedno malog pogonskog pogotka.

Ivacy VPN recenzija: zaključci

Ivacy VPN posluje od 2007. Njihovo sjedište je u Singapuru koji nema politiku čuvanja podataka. Oni su zagovornik vašeg prava da radite ono što želite raditi dok koristite Internet. Dizajnirali su svoju VPN mrežu optimiziranu za Torrent i P2P promet, a više od polovice njihovih poslužitelja to podržava. Brojeći njihove virtualne poslužitelje, oni imaju oko 300 poslužitelja na preko 100 lokacija. Štaviše, oni imaju prisustvo na svim većim kontinentima. To ih čini VPN davateljem umjerene veličine s globalnom prisutnošću.

Ivacy VPN ima prilagođene klijente koji omogućuju korisnicima desktop računara da se sigurno povežu s njihovom uslugom pomoću OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, SSTP, L2TP / IPsec i PPTP protokola s do 256-bitnom enkripcijom. Korisnici Androida imaju pristup OpenVPN UDP i OpenVPNP TCP s 256-bitnom enkripcijom. Korisnici iPhonea i iPada povezuju se s IKEv2 pomoću rezervne datoteke na L2TP / IPsec s 256-bitnom enkripcijom. Sukladno tome, sigurni ste bez obzira na to s kojim uređajem koristite za povezivanje dok koristite Ivacy VPN. Pravi su dobavljači VPN bez evidentiranja, jer jedino što nadgleda je broj veza.

Imaju prilagođeni softver za sve glavne OS platforme koje je lako instalirati i koristiti. Njihov softver olakšava vam povezivanje s njihovom uslugom, omogućavajući povezivanje prema namjeni i lokaciji. Njihov softver za radne površine omogućava vam da ručno odaberete svoj protokol, ali će i za vas odabrati namjenu. To znači da imate najbolje od oba svijeta, kontrolu i praktičnost. Njihov softver za Windows, Mac i Android ima ugrađenu preklopnicu. Korisnička podrška je putem internetskog chata, kupnje ulaznica putem e-pošte, baze podataka s FAQ-om, brzi vodič i opće informacije. Imaju blog i aktivni su na web stranicama društvenih medija poput Facebooka, Twittera i YouTubea.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju prilagođeni softver za Windows i Mac sustave.
 • Ivacy VPN ima mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Oni su davatelj usluge bez prijave.
 • Njihovi programi za Windows, Mac i Android imaju prekidač za isključivanje.
 • Ona koristi svrhu kako bi olakšala odabir pravog VPN poslužitelja za svoj cilj.
 • Njihov softver omogućuje podijeljeno tuneliranje tako da možete odabrati što prolazi kroz VPN.
 • Omogućuju pet istodobnih veza.
 • Ivacy VPN otvoreno podržava P2P i Torrent promet

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Uklonite ograničenja jamstva povrata novca.
 • Uklonite opciju bez šifriranja.

Ivacy VPN mogla bi biti usluga koju tražite ako želite otključati geo-ograničenja, ukloniti cenzuru, uštedjeti novac na VoIP naknadama i zaštititi internetski identitet. Tražite li pružatelja VPN-a s velikom brzinom i svjetskom mrežom poslužitelja? Oni nude 7-dnevno jamstvo povrata novca. Provjerite sami njihovu uslugu i provjerite odgovara li vam vašim potrebama. Ako vam se usluga sviđa, na ograničeno vrijeme možete se prijaviti za Ivacy VPN već od samo 1,16 USD mjesečno.

Posjetite Ivacy VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map