Započnimo naš Norton WiFi privatnost VPN pregleda napomenuvši da se radi o novoj VPN usluzi koju nudi jedna od vodećih svjetskih kompanija za računalnu sigurnost, Norton, Symantec. Njihova usluga bez prijavljivanja pomoći će vam da postanete anonimniji dok surfate Internetom iz bilo kojeg mjesta. Također će sigurno šifrirati sav vaš internetski promet. To će zaštititi vaš internetski identitet dok surfate. Norton WiFi privatnost VPN također uključuje blokator oglasa koji može smanjiti ciljani marketing usmjeren na vas i povećati vrijeme učitavanja stranica za mnoge web stranice koje posjetite.

Norton WiFi privatnost VPN pregled

Cijene i posebne ponude

Norton prodaje svoj WiFi privatnost VPN kao jedinstveni proizvod i zajedno s nekim drugim proizvodima za računalnu sigurnost. Njihova samostalna VPN usluga nudi se u tri različita paketa licenciranja. Cijene se temelje na broju uređaja; jedan, pet ili deset na koje se usluga može instalirati i rok pretplate.

Norton WiFi privatnost VPN cijene

Svaki se paket prodaje u dva različita trajanja: mjesečno i godišnje. Popusti se osiguravaju za kupovinu više licenci i za pakete na duži rok. VPN paketi za licenciranje i njihove cijene su sljedeći:

 • Licenca za jedan uređaj
  • Mjesečna cijena – 4,99 dolara
  • Godišnja cijena – 39,99 USD (10 USD popusta)
 • Pet licenci za uređaje
  • Mjesečna cijena – 7,99 USD
  • Godišnja cijena – 39,99 USD (40 USD popusta)
 • Deset licenci za uređaje
  • Mjesečna cijena – 9,99 USD
  • Godišnja cijena – 59,99 USD (40 $ popusta)

Imajte na umu da se ovo ponavljaju pretplatni planovi i da se godišnji popust prikazuje samo za prvu godinu usluge. Naredne godine su redovita stopa pretplate. S obzirom na ovu strukturu cijena, vjerujemo da vaša najbolja ponuda dolazi kupnjom godišnjeg pet licencnih paketa. Pruža više licenci za uređaje koje većina korisnika zahtijeva po povoljnoj cijeni. To znači da možete dobiti cijelu godinu njihove VPN usluge za pet uređaja za 39,99 USD, što je potpuno jednostavno 3,33 USD mjesečno.

Korištenje Norton WiFi privatnosti VPN usluga pružit će vam sljedeće prednosti:

 • Zaštitite svoje podatke kada koristite nezaštićeni javni Wi-Fis.
 • Šifrirajte sve svoje internetske podatke od znatiželjnih očiju, vlade ili slično.
 • Pomozite da vas anonimno vodi tijekom internetskog poslovanja.
 • Omogućiti vam pristup VPN-u bez dnevnika koji ne prati ili ne pohranjuje nijednu vašu internetsku aktivnost.
 • Neka vide i koriste Internet bez cenzure.
 • Otvorite svijet za strujanje medijskih sadržaja.
 • Čak i vaše igralište za kupovinu na mreži.

Kao što smo prethodno naveli, Norton Wifi privatnost VPN možete kupiti kao samostalnu uslugu ili u paketu s njihovim proizvodom Norton Security Deluxe. Kupnja paketa softvera pružit će vam sljedeće dodatne prednosti:

 • Omogućuje vam da pomoću jedne pretplate osigurate više (do pet) PC-ova, Mac-ova, pametnih telefona i tableta (iOS i Android).
 • Štiti vas od virusa, špijunskog softvera, zlonamjernog softvera i ostalih internetskih prijetnji ako se na Internet povežete s bilo kojeg od svojih uređaja.
 • Pomozite vam u upravljanju zaštitom za sve svoje uređaje s jednog web-portala koji se jednostavno koristi.
 • Upozorenja o rizičnim Androidovim aplikacijama prije nego što ih preuzmete.
 • Omogućuje vam 100% besplatno virusno jamstvo.

Norton Security + VPN cijene paketa

Kupnja paketa proizvoda za samo 79,99 USD za prvu godinu usluge omogućit će vam da instalirate i Norton Security Deluxe i Norton WiFi privatnost VPN uslugu na do pet uređaja. Tako ćete se zaštititi od internetskih napadača, zlonamjernog softvera, virusa i ostalih prijetnji na mreži bez obzira s kojom se platformom povezujete na Internet.

Norton WiFi privatnost VPN uslugu možete kupiti pomoću sljedećih kreditnih kartica: American Express, MasterCard, Visa, Discover i JCB. Za one koji vole upravljati svim svojim kupnjama na mreži s središnjeg mjesta, prihvaćaju PayPal.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Probno razdoblje bez rizika

Symantec nema besplatnu probnu verziju za njihovu zaštitu privatnosti Norton Wifi. Međutim, žele da svi korisnici mogu bezbrižno testirati svoj VPN, pa nude garanciju povrata novca. Zapravo nude dvije različite garancije na temelju roka vaše pretplate.

Ako se prijavite za mjesečnu pretplatu, onda nude 14-dnevno jamstvo povrata novca. Međutim, ako se prijavite za godišnju pretplatu, onda produžuju vaše jamstvo na punih 60 dana. To znači da možete imati do dva mjeseca da isprobate njihovu uslugu i provjerite odgovara li onim vašim potrebama. Zahtjevi za povrat sredstava moraju se podnijeti u odgovarajućem broju dana (14 ili 60) od datuma kupnje za vašu pretplatu.

Lokacije Witon privatnosti VPN poslužitelja

Norton WiFi mreža privatnosti sastoji se od VPN poslužitelja u 28 različitih zemalja. Postavljene su tako da omoguće pokrivanje širom svijeta tako da se možete povezati s njihovom uslugom iz bilo kojeg mjesta. Imaju poslužitelje na svim većim kontinentima, uključujući Afriku, Aziju, Europu, Oceaniju, Sjevernu i Južnu Ameriku. Te zemlje i pridruženi kontinenti jesu:

 • Afrika
  • Južna Afrika
 • Azija
  • Izrael, Japan, Singapur
 • Europa
  • Austrija, Belgija, Češka, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Rumunjska, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija
 • Sjeverna Amerika
  • Kanada, Meksiko, Sjedinjene Države
 • Okeanija
  • Australija
 • Južna Amerika
  • Brazil

Trenutačni broj lokacija relativno je mali u usporedbi s nekim većim pružateljima prostora na VPN-u. No, usluga privatnosti Norton WiFi je nova i još uvijek se proširuje. Još uvijek razmatraju nove lokacije VPN poslužitelja. To je slučaj, postavljanje njihovih trenutnih poslužitelja znači da možete lako pristupiti njihovoj trenutnoj VPN mreži s većine mjesta u svijetu.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Norton VPN sigurnost i privatnost

Web stranica o privatnosti Norton Wifi navodi da oni koriste šifriranje „procijene vrijednosti banke“ da bi šifrirali sve vaše podatke dok koriste njihovu uslugu. Njihova web stranica ne sadrži druge detalje o protokolima i jačini šifriranja koje to podrazumijeva. Jedino što smo uspjeli naučiti jest da je to barem 128-bitna jačina enkripcije i da možete uživati ​​u njenoj zaštiti na Windows, Mac OS X, iOS i Android uređajima. Pokušali smo saznati više detalja, ali ih do sada nismo uspjeli dobiti. Ažurirat ćemo ovaj odjeljak našeg pregleda privatnosti Norton Wifi kad se to promijeni.

Što se tiče vaše privatnosti tijekom korištenja Norton WiFi privatnosti, oni ne bilježite nikakve podatke dok koristite njihovu uslugu i generirate nove ključeve za vezu svaki put kada se na nju povežete. To znači da možete biti sigurni da je vaša privatnost zaštićena kada koristite njihove VPN poslužitelje. Također su dobili TRUSTe pečat odobrenja za svoju izjavu o privatnosti koju sami možete provjeriti na njihovoj web stranici.

Norton Wifi podrška za privatnost

Podrška koju pruža usluga zaštite privatnosti Norton Wifi ima više slojeva. Prvo, imaju uslugu razgovora koja je dostupna 24 sata dnevno. Ova usluga djeluje poput telefonskog releja. Prvo ćete razgovarati s osobom koja će vaš upit uputiti odgovarajućem osoblju za podršku. Možda će vam ponuditi poziv da vam pomogne oko složenih problema. Možete i izravno nazvati njihovo osoblje za podršku ako vam se ne sviđa pisanje. Također imaju veliku 24/7 prisutnost na web stranicama društvenih medija na kojima možete dobiti informacije. Konačno, na njihovoj web stranici nalazi se FAQ koji vam može pomoći u nekim pitanjima poput naplate i instalacije softvera. I na kraju, možete poslati e-poštu sa svojim problemima i upitima, ali imajte na umu da će odgovori e-pošte za više tehničkih problema potrajati nekoliko dana.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Testiranje Norton WiFi usluge privatnosti

Preuzimanje Norton Wifi softvera za privatnost

Symantec je razvio klijentski softver za radne površine za Windows i Mac OS X radi pojednostavljenja korištenja njihove VPN usluge. Također imaju slične aplikacije za iOS i Android uređaje. To znači da se možete lako povezati s njihovom VPN mrežom sa svih svojih uređaja.

Da biste mogli kupiti i preuzeti njihov softver, prvo morate stvoriti račun za Symantec. Ako još nemate račun kada se pretplatite na njihovu uslugu, tražit će vas da ga otvorite unosom adrese e-pošte i zaporkom. Tada ćete moći dovršiti kupnju privatnosti za Norton WiFi. Nakon što dovršite pretplatu, dobit ćete potvrdnu e-poštu s 25-znamenkasti znamenki koji trebate preuzeti instalacijsku datoteku softvera za zaštitu privatnosti Norton Wifi na radnu površinu.

Prva instalacija privatnosti za WiFi WiFi

Prvo se prijavite na stranicu za upravljanje računom pomoću adrese e-pošte i zaporke pomoću koje ste stvorili svoj račun. Zatim unesite 25-znamenkasti kôd koji ste dobili u svojoj e-pošti za potvrdu pretplate. Time ćete registrirati svoju pretplatu o privatnosti za Norton Wifi na svoj račun. Zatim ga možete preuzeti na radnu površinu sa stranice za upravljanje računom. Ako ne idete izravno na usluge, kliknite na ikonu usluge. Odatle kliknite gumb za preuzimanje pored vašeg registriranog softvera.

Registriranje pretplate o privatnosti za Witon WiFi

Ovo će otvoriti Nortonovu postavku. Ako vam je ovo prvo preuzimanje softvera, kliknite gumb “Slažem se i preuzmi” da biste instalacijsku datoteku preuzeli na svoj trenutni stroj. Slijedite upute na ovoj stranici da biste dovršili postupak preuzimanja.

Instaliranje Norton Wifi privatnosti na druge uređaje

Nakon što se pretplata na vaš softver instalira na jedan uređaj, možete upotrijebiti istu stranicu za postavljanje da biste stvorili vezu e-pošte kako biste je instalirali na druge uređaje kao što su vaš iPhone, Android telefon, tablet, prijenosno računalo ili druga računala. Prvo odaberite vezu na “Instalacija softvera na drugom uređaju” u donjem središtu stranice za postavljanje Nortona. Tako će se stvoriti veza za preuzimanje. Zatim unesite adresu e-pošte prema kojoj ćete poslati vezu i kliknite desnu zavojnu strelicu pored nje da biste je poslali. Tada ćete vidjeti potvrdu da je veza stvorena i poslana na adresu e-pošte koju ste naveli. Taj je postupak prikazan u nastavku.

Instaliranje Norton WiFI privatnosti na druge uređaje

Da biste dovršili preuzimanje instalacijske datoteke na drugo računalo ili prijenosno računalo, jednostavno otvorite vezu e-pošte na njoj. Za mobilne uređaje na koje želite instalirati otvorite e-poštu koja sadrži vezu privatnosti Norton Wifi na uređaju i odaberite je. Instalacijom od tamo upravlja odgovarajuća trgovina (Google Play ili Apple iTunes).

Specifikacije za pokretanje Norton VPN softvera na različitim OS platformama su sljedeće:

 • Android – 4.0 i kasnije
 • iOS – 6 ili kasnije
 • Mac OS X – 10.8 ili noviji
 • Windows – 10, 8.1, 8. 7 SP 1 ili noviji, Vista SP 1 ili noviji

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Instaliranje Norton WiFi privatnosti Windows klijenta

Nakon što na računalo ili prijenosno računalo preuzmete instalacijsku datoteku klijenta, pokrenite je kao administrator. To će mu omogućiti instalaciju bez odgovarajućih upravljačkih programa. Prvo odaberite jezik i kliknite gumb “U redu”. Tako će se prikazati zaslon za postavljanje. Kliknite “Dalje” na njemu i vidjet ćete zaslon za pregled Uvjeta pružanja usluge. Morate pristati na ove da biste nastavili s instalacijom. Nakon što to učinite, kliknite gumb “Slažem se” i postavljanje će se nastaviti. Nastavite odabrati “Sljedeće” dok ne ugledate zaslon završetka. Klikom na gumb “Završi” na ovom zaslonu klijent će se prvi put otvoriti. Tada će se otvoriti stranica za provjeru klijenta na kojoj morate unijeti e-poštu i zaporku vašeg računa.

Instalacija privatnosti WiFI-ja

Pokretanje klijenta po prvi put

Nakon što unesete svoje vjerodajnice za provjeru, klijent se otvara. Kad se prvi put otvori, spojit će vas na najbrži VPN poslužitelj s vaše trenutne lokacije i zatim se učitati u ladicu sustava Windows kada kliknete na drugu aplikaciju. To se događa jer je prema zadanim postavkama klijent postavljen na pokretanje i automatsko povezivanje. Ovim postavkama zajedno s onom za napuštanje klijenta može se pristupiti klikom na ikonu zupčanika u gornjem desnom dijelu.

Prvo pokretanje Norton WiFi klijenta privatnostiAko ne vidite klijenta privatnosti Norton Wifi, pritisnite njegovu ikonu (zadnja slika iznad) u programskoj traci da biste ga ponovo otvorili kao glavni prozor.

Korištenje Norton Wifi klijenta za privatnost

Ako se želite povezati s drugom lokacijom od klijenta, kliknite ikonu pribadače virtualne lokacije na vrhu iznad karte vaše trenutne lokacije. Otvorit će se zaslon koji sadrži sve zemlje iz kojih možete dobiti virtualne lokacije. Jednostavno dođite do države u koju se želite povezati i kliknite je. Klijent će vas automatski isključiti s vaše trenutne lokacije i povezati s novom. Dat će vam virtualnu IP adresu za novo odredište. Niže je prikazan ovaj postupak s time da je Ujedinjeno Kraljevstvo odabrano kao novo mjesto veze.

Mijenjanje poslužitelja s Norton WiFi klijentom privatnosti

Za isključenje iz Norton VPN mreže potrebno je samo prebacivanje prekidača za vezu. Jednom kada prekinete vezu, više nećete biti zaštićeni, a vaša prava lokacija i IP adresa bit će vidljive.

Posljednja kartica na Norton WiFi klijentu privatnosti omogućuje vam blokiranje oglasa tijekom korištenja usluge. Blokira praćenje oglasa presretanjem njihovih kolačića i uklanjanjem vaših identifikacijskih podataka. To će vam pomoći da osigurate da druge web lokacije više neće moći pratiti kako isporučujete dosadne oglase ciljane na vaše navike pregledavanja. To će vam omogućiti da se mnoge stranice brže učitavaju, a time ćete i lakše pristupiti tim web lokacijama. Slika ispod prikazuje blok prilikom prve instalacije Norton-ove usluge i nakon nekoliko dana. Treba napomenuti da se blokator oglasa aktivira samo dok ste povezani na Norton VPN mrežu.

Upotreba blokatora oglasa za privatnost WiFi za privatnost

Kao što vidite, Norton WiFi klijent privatnosti za Windows je jednostavan za upotrebu i instaliranje. Može se postaviti tako da vas automatski poveže na najbrže mjesto kada pokrenete Windows kako biste osigurali da zabranu VPN prekida, uvijek ćete biti povezani s njihovom uslugom dok surfate Internetom. Za povezivanje i prekid veze s njihovom VPN mrežom potreban je samo jedan klik. Promjena virtualnih lokacija traje samo nekoliko. Ne postaje mnogo jednostavnije od toga. Njihov Mac OS X klijent sličan je Windows-u i jednako je jednostavan za upotrebu.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Instaliranje Android aplikacije Norton WiFi Sigurnost privatnosti

Kao što smo ilustrirali u odjeljku “Instaliranje Norton Wifi privatnosti na druge uređaje” u našem pregledu privatnosti Norton WiFi, e-adresa se koristi za pristup trgovini Google Play radi instaliranja aplikacije. Jednom u trgovini aplikacija dodirnite gumb “Instaliraj” za aplikaciju. Nakon dovršetka instalacije dodirnite gumb “Otvori” kako biste prvi put pokrenuli Norton Wifi Privacy Secure VPN.

Instalacija norton WiFi privatnosti, sigurna VPN aplikacijaPrije nego što se glavni zaslon aplikacija prvi put otvori, morate pristati na TOS i politiku privatnosti. Zatim dodirnite vezu s plaćenim računom. Zatim provjerite pretplatu unosom adrese e-pošte i zaporke svog računa i dodirom gumba “Prijava”. Tada mu morate dopustiti da stvori VPN vezu.

Norton WiFi privatnost sigurna VPN Android aplikacija za prijavu

Korištenje Android aplikacije Norton WiFi o sigurnosti

Nakon što su svi navedeni koraci završeni, otvorit će se glavni zaslon i povezati vas s najbrže optimiziranim serverom za vašu trenutnu lokaciju. Ovo je zadana radnja za aplikaciju (prva snimka zaslona u nastavku).

WiFi privatnost, siguran VPN Android izbornik

Prije nego što razgovaramo o načinu povezivanja s drugim državama putem aplikacije, pogledajmo izbornik kojem se može pristupiti bilo prstom desno ili dodirom na ikonu izbornika (tri vodoravne trake) u gornjem lijevom kutu zaslona. Ovaj je izbornik zajedno s njegovim vodičem pomoći i zaslonom FAQ-a prikazan gore. Ovaj izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Vrati kupnje – To će vam omogućiti da upravljate svojim kupnjama.
 • Pomozite – Ovo će otvoriti kratki vodič za pomoć s vezama koje će vam pomoći da pronađete ono što vam je potrebno.
 • Pitanja – Otvara FAQ o Norton WiFi Privacy Secure VPN-u kroz koji se možete kretati.
 • Oko – Sadrži podatke koji se odnose na aplikaciju poput verzije i serijskog broja.
 • Ocijeni ovu aplikaciju – Omogućuje vam da ocijenite aplikaciju u trgovini Google Play.
 • Odjavite se – Odjava vas iz Android aplikacije.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Povezivanje i promjena VPN lokacije putem Android aplikacije

Sada ćemo istražiti glavne kartice i ekrane povezane s njima. Ikone kartice nalaze se iznad karte na glavnom zaslonu. Prvi je glavni zaslon za povezivanje koji prikazuje kartu vaše virtualne lokacije sa zelenom iglom za lokaciju koja označava vašu poziciju. Također piše da su vaši podaci zaštićeni i da ste povezani na VPN poslužitelj. Ispod toga nalazi se vaš server i virtualna IP adresa koja vam je dodijeljena. Posljednja stvar na ovom zaslonu je plavi prekidač za vezu koji vam omogućuje da uključite i isključite samo dodirom.

Druga kartica je “Zaštita mreže”. Omogućuje vam postavljanje automatskog povezivanja na Norton VPN mrežu ako se povežete na nesigurnu WiFi mrežu. Zadano je za ovo “uključeno” i preporučujemo da ga ostavite uključeno kako bi osigurali da su vaši podaci uvijek sigurni kada ste povezani sa nesigurnim mrežama. Aplikacija će vas također upozoriti kada se spremate povezati se s jednim.

Promjena poslužitelja u Norton WiFi privatnosti VPN Android App

Treća kartica je “Odaberi regiju” koja sadrži popis zemalja koje imaju VPN centre podataka na koje se možete povezati. Napominjemo da se u početku Washington D.C. prikazuje u SAD-u kao trenutna lokacija. Jednostavno se pomaknite do druge zemlje i dodirnite je sve što je potrebno za promjenu lokacije. Ovo je prikazano za prelazak na poslužitelj u blizini Londona u Velikoj Britaniji u gornjem primjeru.

Blokiranje pratilaca oglasa

Zadnja kartica je “Blokiranje pratilaca oglasa”. Ako ovo uključite, pratitelji će pratiti vašu lokaciju i pratiti vaše kretanje, kao i vaše postupke na Internetu. To će poboljšati vaše internetsko iskustvo dok koristite Android uređaj. Isključivanje veze jednako je jednostavno. Jednostavno uključite plavi prekidač. Odmah ćete moći reći da više niste zaštićeni jer će istaknuti zasloni biti svijetlo crveni, a prekidač sivi.

Norton WiFi privatnost siguran VPN Tracker Blocker za Android

Symantec vam je olakšao instaliranje Norton WiFi privatnosti i korištenje njihove VPN mreže s Androidom. Na taj će se način učiniti anonimnima i zaštititi njihov internetski promet. Za povezivanje s njihovom uslugom i promjenu virtualne lokacije potrebno je samo dodirnite ili dva. Ne može biti lakše. Oni čak vode računa o povezivanju s VPN-om na nesigurnim mrežama, tako da ćete uvijek biti zaštićeni kada ga upotrebljavate. Oni koji koriste iPhone, iPad i druge iOS uređaje mogu uživati ​​u sličnoj aplikaciji ako koriste Norton WiFi Privacy Secure VPN uslugu.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Norton Wifi test privatnosti VPN brzine

Brzina Nortonove usluge bila je dobra. Ovaj test smo izvršili pomoću Windows klijenta. Vidjeli smo samo mali gubitak brzine dok smo bili povezani na jedan od njihovih VPN servera. Taj je gubitak rezultat računskih troškova kriptiranja vašeg cjelokupnog internetskog prometa. Međutim, ovo je mala cijena za plaćanje sigurnosti, dodatne anonimnosti i drugih pogodnosti koje dobivate povezivanjem putem VPN poslužitelja..

Norton WiFi privatnost VPN test brzine

Ispitivanje brzine pokazuje da je šifrirana veza smanjila brzinu za preuzimanje naše baze ISP-a s 25,62 Mb / s na 23,78 Mb / s. Ovo je pad za oko 7,2% na server u Seattleu, WA. Zaštita vašeg internetskog identiteta, osobnih podataka i navika surfanja od neželjenog nadzora dobro je vrijediti tako malog smanjenja brzine. Dodatne prednosti mogućnosti uklanjanja geo-ograničenja i zaobilaženja Internet cenzure korištenjem Norton usluge čine izbor još jednostavnijim.

Norton WiFi privatnost VPN pregled: zaključci

Symantec se bavi računalnom sigurnošću otkako su kupili Norton 1990. Njihovo sjedište je u Kaliforniji. Riječ je o cijenjenom računalu, internetskom menadžmentu i zaštitnoj tvrtki. U lipnju 2016. objavili su Norton WiFi privatnost za mobilne uređaje. Od tada su proširili svoju uslugu i razvili prilagođene softverske klijente i aplikacije za Windows, Mac OS X, iOS i Android.

Norton WiFi privatnost VPN koristi ono što tvrtka naziva enkripcijom “razine” banke radi šifriranja i zaštite vašeg internetskog prometa. Imaju malu, ali rastuću VPN mrežu poslužitelja u 28 različitih zemalja. Imaju otisak na gotovo svim glavnim kontinentima, tako da njihovoj usluzi možete pristupiti s bilo kojeg mjesta. Pravi su davatelji VPN-a bez evidentiranja jer ne prate ili ne bilježe nikakve podatke dok koristite njihovu uslugu.

Sav njihov prilagođeni softver jednostavno se instalira i koristi. Samo ćete se nekoliko dodira povezati s njihovom mrežom s novom virtualnom IP adresom. Njihov softver također uključuje blokator oglasa koji vas može spriječiti da neprekidno bombardirate ciljani marketing i pomognete da se web stranice brže učitavaju. Imaju podršku putem internetskog chata, telefona i e-pošte. Možete dobiti podršku i preko njihove baze podataka sa FAQ-om, vodiča za instalaciju i upotrebu i Norton zajednice. Imaju sigurnosni blog i aktivni su na web stranicama društvenih medija poput Facebooka, Twittera i YouTubea.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju prilagođeni softver za Windows i Mac sustave.
 • Norton ima mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Pravi su davatelji VPN bez evidentiranja.
 • Izvrsna garancija povrata novca, posebno ako se pretplatite na godinu dana (60 dana).
 • Razumne cijene.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Na više web stranica stavite više informacija o njihovoj mreži i poslužiteljima.
 • Navedite više detalja o njihovim protokolima i jačini šifriranja.
 • Dodajte prekidač za uklanjanje u njihov softver kako biste se zaštitili od pada VPN usluge.

Norton WiFi privatnost možda je upravo VPN usluga koju tražite ako želite otključati geo-ograničenja, zaobići internetsku cenzuru i zaštititi internetsku privatnost. Ako ste ljubitelj ostalih njihovih sigurnosnih proizvoda, možete ih povezati s privatnošću Norton WiFi. Njihova VPN usluga ima dobru brzinu. Symantec nudi do 60 dana garancije povrata novca. Testirajte sami i vidite da li je to VPN koji ste tražili. Ako vam se sviđa usluga, možete instalirati VPN na pet različitih uređaja za samo 3,33 USD mjesečno.

Posjetite Norton WiFi privatnost VPN-a

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me